Ieteikumi mazai pastaigai pa Rīgas normālajiem alus bāriņiem
+2
Sveiki visi, ir pienācis brīdis, kad vajag mazliet pastaigāt pa Rīgu, tobiš sestdienā un padzert aliņus, katrā iestādījumā iespējams pa kādam 0.3 - 0.5 L, gribētu dzirdēt ieteikumus, aptuvenais maršruts būs ka sākšu ar Vecrīgu, tobiš ALU, HTC (kaut kā tā) un virzienā uz Valdemāra pasāžu kur nobeigumā ir ideja apmeklēt LAbieti un Valmiermuižas veikaliņu, kas interesants šai posmā būtu vēl atrodams, jo laiks nebūs meklēt uz dullo, bet apmeklēt jau iepriekš ieplānotas vietas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+9
man arvien vairāk liekas, ka truemetal ir pilnībā evolucionējis par īstu alkānu forumu :D
+2
Ko nozīmē evolucionējis? Tas vienmēr ir bijis - jo kas gan parasti iet roku rokā ar metālu? Vieglāki un smagāki alkoholiskie dzērieni. Un ne tikai tas vien... Galu galā - kas tad te, kaut kāda www.ebaznica.lv/ ?
+1
M, ja interesētu svētīts ūdens neķītro slāpju veldzēšanai, vai baznīcas vīns uz smagu paģiru atveseļošanos, tad jau pirmo postu gan ar iemestu baznīca.lv uzprasot kur un kādos laikos var saņemt interesējošās lietas, jo laikam jau uz baznīcas vīnu neattiecas alkoholisko dzērienu aprites likums.....
+1
Pats interesantākais par evolucionēšanu uz alkānu forumu ir tas, ka pats es ikdienā alu iedzeru varbūt vienreiz mēnesi un tad tikai 0.5L, tā ka saprotams, ka jāvēršas pie advancētākiem useriem, kā Intars un Bleids, lai padalās ar info, jo saprotams, ka tie, kas pārzin alus virtuvi zinās, kur vislabāk to arī atrast ;)
+2
Noteikti, ka garām nevajadzētu paiet Alehouse www.facebook.com/ALEhouse.lv... ja patīk labs un gards alus, un i gatavs "avangardam" (tas ir savādāku garšu aliem, nekā ierasti veikalos dabonamie). Cik nu, kā pieredze rāda, grūti pēcāk iet kur citur, jo attiecīgu vai pat kaut tuvu sortimentu piedāvāt nespēj nekur. Ar šo var sākt un beigt. Citur var iet tikai, ja nu galīgi nav kur piesēst vai nu uznāk vajadzība pēc pārmaiņām, savādāk sēdi un baudi.

Nu paceļam no Alehouse uz Valdemāra pasāžu pa hipster-kvartālu (Miera ielu) var piestaigāt uz Taku www.facebook.com/pages/TAKA/11649096... gadās neslikta alus izvēle. Cik nu dažkārt tur kāds "dzīvais" pasākums/koncerts tad ļaužu daudz, ne iestūķēties tai bārā, kur nu vēl pēcpusi piemest.
0
O, paldies par ieteikumiem, tiks ņemti vērā un smeķēti :)
0
Takā ir labs alus? Tas bija joks vai nopietni?
0
Kr. Valdemāra 61 dod Odzienas muižas alu, neliela novirze no maršruta, bet tajā areālā trāpa!
+2
Šīs tēmas kopsavilkums dziesmas formā:

www.youtube.com/watch?v=bthMgGxUDAQ...
0
Desper, Takā ir pat ļoti labs alus - bez širpotreba, kā Valmiermuiža un Leffe, tur ir Malduguns, Līgatne, Eridan + reizēm vēl pa kādam ekskluzīvam alum, kā pats Takas ''Koulupa alus'' (brūvē Maldugunī). Tur regulāri tiek piestāts pa ceļam no AleHouse uz Labieti / V-muižu.

Ja interesē kas interesants, tad var sākt Alā, tad AleHouse, aizbīdīt uz Bombardier Bar, tad Šveiks, Brālis (tur ir labākie kartupelīši, kādi krogos ēsti un arī ķiploku grauzdiņi un desiņas ir labas), Taka un nobeidz V-muižas kvartālā.

Ja interesē ''pub crawl'', tad pēc Vecrīgas var iesperties Bānūzī, Motor Power (Dzirnavu / Satekles stūris - tur tērvete pa €1.20), Salmu Krogu (normālas cenas Tērvetei, Piebalgai un Užavai), 5 Vīri Laivā un pa iepriekš aprakstīto maršrutu no AleHouse. Var kautkādā Tērbatenes krogā piestāt.

Vēl ir Trusis kafe, kur bez Maldugunms un pāris citiem mazajiem ir arī leišu Dundulis pieejams. Pats gan neesmu tur bijis. Arī Bānūzī un 5 Vīri Laivā sen nav būts.
0
Pagājušo piektdien pa pjaņiem aizgaju uz to Taku - tiešām garšīgs alus. Es šokā. Nāksies iet atkal.
0
Ple, sakārojās viens...
0
^^^ Motopowerā Tērvete tagad ir (pirms 1,5 mēneša bija) pa €1.50. 3 (nevis 5!) vīros laivā nav būts gadus 3, par sortimentu grūti spriest, arī tad viņš mainījās.

Laba alus dabūšanas ziņā rekomendējami tie paši minētie "Ala" Peldu ielā bijušās "Kabatas" vietā (laikam visplašākā LV alu izvēle), "Alehouse" Lāčplēša 12 (pieklājīga lejamo un milzīga pudeļu alu izvēle no visādām pasaules malām; nepieradušam var šķist padārgi, bet ir to vērts), Vecrīgas S. Brevinga salons Tirgoņu ielā blakus Alus sētai (sortiments līdzīgs Alehouse, tikai mazāks un tūristiem domāts), Bombardier Bar (Lāčplēša un K.Barona stūris apmēram, Labietis (daļa sortimenta gan var gadīties "na lubiķeļa"), Taka, Valmiermuiža.

Tā atmosfēras ziņā... gaumes lieta.
0
Pirmā pastaiga notikās, tika sākts ar Alu, ja nemaldos,tad brengulis tumšais tika provēts, un tālāk jau virziens bij uz Valdemāra pasāžas pusi, pa ceļam piestājot Ale house - kaut kas no malduguns sortimenta, un Karakumā - Tērvetnieks, tālāk ceļs ieveda vienā mazā hipster krodziņā uz Valdemāra ielas ar dzīvo mūziku - odzienas alus, un tālāk jau Labietis kur tika provēti visi pieejamie aliņi, tik bijām cerējuši ieķert arī Dainīša alu, bet netika servēts, un vakars beidzās iekš Space Dog ar brenguļa tumšo (tāds sarkanīgs un visai salds pēc visiem aliem likās), tas tā ja atmiņa neviļ, pasākumu draudzīgi noslēdzām ar viskija iedzeršanu uz jautro pastaigu....

Bet pastaiga tiks turpināta, paldies par turpmākiem ieteikumiem, kur iemest aci...!!!
0
Tāds jau tas brengulis arī ir - salds kompots...
0
Lenteņu kāvējs pirms pāris mēnešiem izbeidzās.

Laikam šitas tas hipsterbārs ''Vieta'' - www.facebook.com/Odziena/photos/a.76...
0
Jap, ir tā pati vieta, ja negribās sēdēt iekšā, ir iespēja ārā uz ietves iemalkot dziru un skatīties garāmbraucošo trolejbusu stiklos.
0
Vieta OK, tik no lejamiem aliem bija Tērvete palikusi.

Trusis Kafe sālīts iestādījums - lejamie pa 3-3.50. Dundulis pudelē pa 2.50 - reāli dārgākie pudeļnieku pie eiro maksā
0
Hipsterbārs ta hipsterbārs, bet tieši tur notika Wagara pirmais koncerts, ja kas!
+3
tie jau ar hipsteri
+1
1941: Vse, kotorije proķiv nami — fošisti!
2014: Visi, kas nav ar mums — hipsteri!
0
Te pārsvarā tika minēti alus bāriņi, kuri atrodas Rīgas centra rajonā... A kādi būtu ieteikumi mazai pastaigai pa Pārdaugavas normālajiem alus bāriņiem ? Btw - Āgenskalna tirgus alus bāriņš iederās iekš kategorijas "normāls" ? Biju tur nesen iegājis. Tur ir gan Brālis, gan Tērvetnieks izlejamais... Ā, un piedevām katram patstāvīgajam klientam tur pat ir savs skapītis iedalīts :)
0
Pārdaugavas bāriņiem parasti sūkā vai nu alus izvēle (no 2-3 aliem 1-2 būs Cēsdaris / Līvplēsis, ja ne visi), vai iekārtojums / atmosfēra.

Sen nav būts šajā studentdienu vietā - shadyriga.wordpress.com/2014/05/08/beerloga...
0
Jā, Pārdaugavas bāros pagaidām nav tik laba alus izvēle kā vairumā no iepriekšminētajiem. Bet no tādiem, kur ir gana tīkami uzturēties, zinu Smiļģu bāru, Visi Savējie, Vinilbāru,... nez, Baļķi vēl eksistē?
0
Ibērija ir (bija) OK. Vismaz agrāk tur lejamā Krušovece tika piedāvāta.
0
kaut kad nepilnu mēnesi atpakaļ braucot garām baļķiem,izskatījās ka tur viss miris.
0
Čiekurkalna 2. līnijā ~nr 51 vai kas tāds manīju 00-24 kasko vai assko vai kaut kas uz to pusi.
0
Bļaģi... ne tur...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas