DOD NAUDU!!!
+6
Tā es te rullēju... Gandrīz kā tāds aarzemnieks, tikai bez cū.. tfu - kūkas.

Ja mazliet par tematu, tad re, kur var palasīt īsu stāstiņu. Kā reizēm labpatīk teikt - latvju bāleliņa lielo sapni. www.indiegogo.com/projects/relicseed-...

Liels vai mazs.. alus vai kvass... Varbūt labs vīns vai viskijs? A, konjaks? Ko var nopirkt par 15 baksiem? Droši vien kaut kādu daudzumu alkohola pilnīgi noteikti. Vai esi gatavs to iemainīt pret reliksīda albumu un pie reizes normāli palīdzēt?

Protams, tas gadījumā, ja Tev neriebjas Rakovskis un viņa grupa un Tu uzskati, ka šis ir kaut kā saistoši un vispār jēdzīgi. Nekautrējies un padalies jebkādā veidā. Kā vari lasīt - parādā nepalikšu.

Pagaidām tikai pliks paldies.
Metāls!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
a es ieliku + Rakovskim. Reliņi man nepatīk (un diez vai arī ziedotu :)), bet patīk, ka džeki močījās un nebaidās. Obituary kaut ko tur pļerkstēja par "varbūt sametiet mums 10 000 usd", beigās dažās dienās savāca vairāk kā 60 kilogramus (labi nevar salīdzināt Obituary ar reliņiem, bet nu principā .), t.sk. no manis, lai dabūtu elbi no pirmajām rokām tā teikt
+7
Nepatīk man Edgars! Nepatīk man viņa bārda it seviški! Nepatīk, ka visur lieņ! Latvietim piestāv sēdēt mājās un ņerkstēt par to, ka nekas nenotiek! Nepatīk man viņa grupas biedri — kkādi virinātāji pa ladām, kas brauc uz Ameriku dziedāt latviski! Tā nedrīkst! Vai tad nav zināms Rača viedoklis, ka sasniegt pat pašmāju apritē var kaut ko tikai tad, ja dzied angliski, vislabāk — ar drausmīgu Karostas krievu akcentu! Nepatīk, un viss! Tūri un albumu atbalstīšu ar 50 USD, vairāk jums, utubungām, nedošu — a to vēl slaveni paliksiet!
0
Štatos jau šie nedziedāja latviski, ja nemaldos
-1
laikam gan tā, gan tā:

www.youtube.com/watch?v=6V3xDFLoZIw...
+1
es be iedotu, da vot pašam vajag.
+1
Tik tā, no malas skatoties, perki par ziedojumiem varēja būt arī no mazākām summām. Baigi kaut kā neuzrunā iespēja nokačāt albumu par 15$, bet 25$ par tiem labumiem ziedot jau sāk īsti neļaut zuteņa saturs ...

Katrā ziņā, veiksmi ar naudas raušanu (kontā, maisā, nāsīs)!
0
^ Tu domā, ka disku rokā nedos? :) Es sapratu, ka dos! Un kreklu arī (pie 25 USD).
-2
Nez, kā viņiem tur tagad iet, ko?
-1
Ļoti labi iet. Viena tūre cauri, pašlaik sākas otrā tūre pa U. S. of A. Šoreiz 26 datumi, moška sakritīs vēl.
+3
Ņirga nāk.
+6
Ņirga nenāktu, ja Rakovskis būtu savas grupas tūri pozicionējis šādi:
Mēs esam grupa Relicseed. Mēs uzskatam, ka ASV ir labs mūzikas tirgus, tāpēc mēs gribam braukt tūrē pa Ameriku. Tādā veidā amerikāņi iepazīs mūsu mūziku un arī latvijas underground kultūru plus mīnus kopumā. Nu kkā tā. Bet nē, tanī vietā Rakovskim bija garš video par to, ka tas bija viņa sapnis kopš bērnības - aizbraukt uz Ameriku. Nu ok, brauc, visiem pārējiem pohuj uz taviem sapņiem, katram savs sapnis ira. Un vel tas klips arī... Kopumā - nedomā par saviem sapņiem, kad uzrunā tautu, domā par tautas sapni. Nu kaut kā tā.
0
Gan jau palauzīsies, aplauzīsies un ielauzīsies.
+11
".. nedomā par saviem sapņiem, kad uzrunā tautu, domā par tautas sapni"

Nē nu, šitā pateikt. Nekandidē jau vēlēšanās, tik muzīk' uzspēlē takš. Tik pat labi var teikt - pišot bābu nedomā par savu peni, domā par peņiem, kas šobrīd nedabū.

Un kam gan tur tai "sapņu zemē" interesē kaut kāda Latvija un mūsu apakšzemes ("undergrounds") skatuve, gan jau, ka nepiš tas nevienam, bet glaimojošais "sapņu realizācijs" no bērnu kājas iet uz urrā tai okeāna krastā.
+1
Nezinu kas ir kkāds rakovskis,bet esmu dzirdējis kādu sakām, ka ir tāda grupa relicseed,bet neesmu klausījies viņu mūziku un arī netaisos!
Kopumā TĀĀĀĀĀDS "nasraķ"
Piece, bitch :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas