slānītājmetāls
+1
Varētu pārmaiņas pēc arī par metālu te forumā papļerkstēt, ne?

Nu vo, tā nu gribētos dzirdēt, ko labu man kāds var ieteikt no vairāk vai mazāk klasiska 80-to gadu thrash metal. Protams, man nav nepieciešami ieteikumi attiecībā uz Metallica, Slayer, Megadeth, Sepultura, Kreator, utt. utjpr. - lielākie vārdi ir gana daudz klausīti. Bet ir ne mazums ne tik slavenu bandu, kas slāna līdzvērtīgā vai pat vēl labākaā līmenī.
No savas puses iesaku
Heathen (2 albumi, abi dabūjami viņu mājas lapā, kas tagad laikam ir down; pirmais tāds speed/thrash kā Helloween+Testament, otrais līdzīgāks Metallicas ...Justice albumam);
Morbid Saint (ļoti labs, apārdīgs un nikns thrašiņš, kas nogrimis aizmirstības dzīlēs);
Sadus (traki ātrs un visai tehnisks, ar zināmu noslieci uz death; vokāls galīgi traks);
Vio-Lence (šitamo debijas albums Eternal Nightmare būtu viens no visu laiku pašiem labākajiem thrash albumiem, ja ne tas ērma vokāls. Nu nevaru es sagremot to pankveidīgo deklamēšanu a la Sex Pistols. Bet mūzika dievīga. Starp citu, gan jau kāds nezin, ka Rob Flynn un tas otrs, Phil Demmel, kas abi tā kā uztaisīja to puskoka lēcēju Machine Head, ir savulaik bijuši spējīgi raut vaļā tādas monstrozas ģitārbūšanas Vio-lence ietvaros);
Shah (krievu (padomju) thrash, kas kompozicionālā un tehniskā ziņā ne par kapeiku neatpaliek no, teiksim, Annihilator; akcents, protams ir drausmīgs, bet kalpo kā laba garšviela)
un vispār jau ir gana daudzi.
Apņemos drīzumā kārtīgāk pazondēt dažas blices, no kurām lielākoties tikai nosaukumi man zināmi - Sabbat, Razor, Forbidden, Coroner, Artillery, Hirax, Nuclear Assault, Watchtower, Tourniquet; ja kādam ir no šiem kāds albums īpaši iesakāms, laipni lūgti.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man kaadreiz bij Sabbat kasete, vot neatceros ka sauc albuumu bet bij baigi laba dziesma Behind the crooked cross!
0
nu runājot par klasisko thrash ,varu ieteikt pamēģināt tādu amerikāņu trio no floridas HAVOC MASS... albums gan viņiem tikai viens Killing the Future... un izdots tikai 1993. gadā, bet veči ir ar bagāžu vēl no 80-tajiem... Tā ka, ja ir kāda interese, var papētīt met.arhīvos par šiem + ar kādām grupām saistība. Močī viņi 100% thrash :)

p.s. no Intara minētajām (posta apakšā) grupām, gan tikai daži nosaukumi pazīstami... nekas vairāk.
0
atkal izlasiju to nosaukumu Sadus, esmu dzirdejis labas atsauksmes, bet pats taa arii neesmu neko no shiem dzirdeejis, vajadzees msamekleet. ja nemaldos tad tur ir tas basists kas ar Shuldineru kopaa vienu briidi moschiija, vismaz tajaa Individual thouht patterns.
0
Jā, Steve DiGiorgio vai kā viņu tur sauca; tas vispār ir veslā kaudzē grupu spēlējis.
0
nez vai daudzko tieshi no 80iem vareeshu ieteikt, bet te buus paariitis:

assassin - 2005 - `the club` laps :)
witchery - 2001 - `symphony for the devil` nav gan 80gadu, bet taads harshiigs vokaals un muzons sper pa dirsu
coroner - 1991 - `mental vortex` - mm, manta!
mekong delta - taads diktaam incants, vokaals padiivais, bet kaajeli liidzi var pariibinaat. metal arhiivi saka, ka progressive thrash :)

no `nuclear assault` man i daudz kas, bet veel nav paspeejs taa kaartiigi ieveerteet un kaadu konkreetu albumu nevarees ieteikt. bet pazondee gan - laps, maita!
0
Death Angel var, tas ir labs!!!
0
Death Angel man ir pazīstams gana labi ;) Labsirdīgs puisis. Bet tai blicei r arī dzīvē galva līdzi purināta. Vienīgi Act III nav sanācis dzirdēt.

Mekong Delta arī ir viena no tām blicēm, kas jau sen man stāv "jāpačeko" statusā, bet tā arī līdz šim neesmu pieķēries.

Un, jā, protams, nav jau obligāti jābūt 80-tiem gadiem; galvenais, lai tas skan kā klasisks thrash.
0
neko nevar tev ieteikt...
0
intereses pēc var paklausīties Andralls,Vengeance Rising,Toxic Holocaust.tie pirmei man īpaši iet pie sirds.
0
Forbidden silti iesaku - teicams vokāls, patiesi. Pirmos divus diskus vari ņemt droši, pēc tam sākas Panterismi.

Coroner ir fantastisks no sākuma līdz beigām (1993), ja nu vienīgi pirmais vai 1, 2 albumi ir dursku mazāk. Bet IMHO šī ir viena no retajām grupām, kas neizklausās novecojusi vēl tagad.

NUclear Assault - nesen dabūju viņu klasiskos 80o gadu vidus veigu albumus, kādus trīs.... nu, OK :)

Death Angel - Act III skaitās viņu virsotne, vispār :)

vācu Vendetta - ja gribas mazliet melodiskāku un pat vieglāku, teiksim "thrash lite" :)

agrīno Skyclad arī vari iečekot.

no mazāk zināmām grupām - beļģu Channel Zero un viņu debijas albums (self-titled) bija totāls Bay Area thrash un tiešām labs. Tiesa, pēc tam atkal Pantera kļuva par elku...

Watchtower nesgatavotam cilvēkam nav labi tuvoties. Tur ir tikai rifu haoss, un vokālists spiedz virsū kaut kādas vokālās partijas uz buj-duj :)
0
Vendetta man ir zināms.
0
BWAAAHAAAAHAAAA :DD
"if you like Machine Head then you'll like this. That is how bad this album is."

Ui, kāda pērle :D (tas ir citāts no recenzijas Demolition Hammer albumam Time Bomb. Btw, kādi ir šitie?)
0
iesaku Baphomet-Latest Jesus- 1992. gads, vokaals baigi labs...vairaak pat uz death velk. grupa no Vacijas, bet ir ar tadu pashu nosaukumu amerikanju deznjiki.
0
a no ta Demolition Hammer esmu ieveerteejis tik vienu albumu, vecaaku par to Time Bomb, ja nemaldos tad saucaas Tortured Existence-un gads apmeram 90, kaut kaa neiekrita sirdii, likaas taaads parasts viduveejs albums kuraaa visas dziesma saplust vienaa lielaa, no exceptions.
0
To amerikāņu Baphomet esmu dzirdējis, visai feins. Vāciešiem gan vēl nav sanācis uzskriet virsū.
0
Nu ta beidzot te par labu mūziku kungi spriež!

Incubus - bija tāds veidojums, kas vēlāk pārsaucās par Opprobrium. Agrāk klausījos viņu 1990 "Beyond the Unknown", agrāk arī patika. Nu tāds ātrs death/thrash, tīri ok, ātri rifi, bet lielākā problēma - samērā sūdīga skaņa. Kautkad nesen paklausījos arī viņu pirmo CD "Serpent temptation" - biški vairāk uz death metal pusi, bet pārāk neaizķēra.

vācu Protector - kautkā šitos neviens nepiemin. pirmajos diskos spēlē kautko pa vidu starp thrash un death tradicionālā vācu manierē, vēlāk jau konkrētāk death metal teritorijā iebrauc. vislabāk patīk viņu 1991 "Shedding of Skin" - ātrs death, bet ar thrashīgām ģitārām vācu stilā. Vēl arī CD "Heritage" (laikam 1993) ir savi momenti, bet "Shedding of Skin" gan iesaku, nav īsti thrash, bet labs.

Artillery - ir ok. Itkā visi vairāk slavē viņu vecos albumus, man atkal tieši patīk pēdējais atgriešanās cd "B.A.C.K."1999. forši rifi.

Grip Inc. - vienā otrā dziesmā (piem. War Between One, Hostage to Heaven) atceras, no kurienes Dave Lombardo nāk

S.O.D. - gan jau zināms, katrā gadījumā priekš 1985.tā nekas. teksti arī labi.

M.O.D. - itkā mēģina turpināt S.O.D., tikai nekas prātīgs nesanāk. Kopumā visai švaki. Bet ja tā rūpīgāk pafiltrē, arī M.O.D. var dažus tīri labus gabalus atrast.

Vēl ir dzirdēti tādi kā Deathrow, Deathwish, Deceased, cik atceros, bij +/- ok. Dark Angel savukārt škiet ir pamatīgi pārvērtēts.

Par Sadus - arī atceros šitos, tik dēļ vokāla nekad nav paticis. Samērā ok dziesma "Black"

Par Vio-lenci - pilnībā piekrītu Ingaram. Foršas ģitāras, švaks vokāls un neizprotama Rob Flynn karjeras sabojāšana Machine Head.

Vispār ļoti daudzas labas thrash grupas cieš no samērā anāla vokāla. Death Angel pirmais disks - būtu perfekts ar citu vokālu. Mīļākā dziesma "The Ultra Violence", tur nedzied. Flotsam & Jetsam arī būtu tīri klausāms ar citu vokālu.

Un kā ar Tankard? Lūdzu jums tīrs 80to thrash 21.gadsimtā. Pēdējie 3 albumi "Kings of Beer", "B-Day", "Beast of Bourbon" arī visvairāk patīk, kaut arī vecie ir labi, būtu tik biški labāk noproducēti. Jaunajos ir ideāla skaņa, vecajos ideāla ģitārspēle, kaut arī jaunais ģitārists zāģē kā zvērs, varēja vien biški daudzveidīgāk. Nu man katrā gadījumā pašlaik Tankard Nr1 iekš thrash.
0
Flotsiks ir diezgan OK, bet vairāk par otro disku "No Place For Disgrace" man nekas īsti nav paticis.

Deathrow iesakāms ir disks Deception Ignored, lielisks savirpinātā thrash paraugs. vairāk nekā laba šiem nav.

Deathwish (ja domāts UK blice) esmu dzirdējis Demon Preacher, man pat ir kasetē (!) ... RIFFU muzons, tas ir pirmais un pēdējais, kas paliek atmiņā - griezīgi, skaļi riffi.
0
Tankarda divi pēdīgie man iraid :) Beast of Bourbon ir īpaši jauks. Dark Angel - nu nav varbūt tas visukrutākais, bet Darkness Descends šad un tad uzmetu; daudz klausoties drusku vienmuļš kļūst. A "Time Does Not Heal" albums, tas arī cieš no vokāla - visādi citādi labu labais, bet vokāls gaudo tik briesmīgi apnicīgi...
0
nebūši īpaši oriģināls un ameriku otreiz neatklāšu, bet brīnos, ka neviens nav pieminējis SODOM... bet laikam aiz tā iemesla, ka Intars lūdza "meinstrīmu" neieteikt (nu tipa visiem labi zināmās thrash bandas).... :-E)
0
Nu tev te Intar tagad darbs uz nedēļu, divām...., kamēr visus ieteikums izčekosi :)
0
Intars: tavs izgliitoshanas darbs beshaaa nepaliks...uzlociishu piedurknes un saakshu kachaat no interneta tavas mineetaas grupas...
0
Intar, šitais nav no vecajiem, bet ir jauns - bet tev tochno patiks

Legen Beltza - īsts vecais thrash!
0
nu par cik man ļoti patīk mūzika, kur centrā ir agresīvas un visādā veidā labas ģitāras (nevis blastbeati, meikaps vai perversi teksti)tad pats arī pirms kāda laika mēģināju veikt pētījumu "nepamanītie thrash metal talanti", t.i. savākt mūziku no 80tajiem un 90tajiem, kas kautkāda iemesla pēc ir paslīdējusi garām. Šo to labu jau izdevās izrakt, bet ne pārāk daudz. Labas un normālas grupas ir daudz, bet tādi super spīdekļi nemaz tik daudz neatradās. Galvenais secinājums bija tāds, ka pazīstamās un slavenās thrash grupas pamatā arī ir tās labākās, un tas tiešām ir mūzikas nevis kautkādu menedžeru vai lielbudžeta mārketinga kampaņu nopelns.
Nu bet veiksmi meklējumos un noteikti pastāsti, ja kas labs atrodas
0
Tas jau skaidrs, ka tādu izcilu s[īdekļu nav daudz, bet der jau arī "labas un normālas"grupas :) Btw, nepieminēju sākumā, bet ir vērts iečekot arī brazīļus Torture Squad, īpaši 2003. gada albumu "Pandemonium".
0
Slinkums lasīt ko te citi teikuši. :( Tāpēc uz aklo speršu tik ārā savu tekstu:

No Tevis pieminētajām sāc ar Coroner un Mekong Delta. Tās abas ir techno trash grupas. Nav nebūt no tām agresīvākajām, bet "sadot pa pakaļu" māk lieliski. No abām var ņemt jebkuru albūmu. Coroner pēdējais, kas saucās "Grin", gan ir tāds jocīgs, thrash tas nav, bet super vienalga. Es pat varētu atļauties pasludināt Coroner par vienu no pašām oriģinālakajām thrash grupām, kas tiešām kā Wrong Tale teica, nav novecojuši vēl šodien. Silti iesaku. No Mekong Deltas paši labākie ir "Kaleidoscope" un "Dances od Death and other walking shadows". Ja ir daudz klausīts modernais half-thrash un melodiskie death, tad "Dances..." būs kā svaigs ūdens malks tuksneša vidū.

Vēl pieminēji Sabbat - viņiem bija superīgs albūms "Dreamweaver".

No Artillery pamēģini "By Inheritance". Tur talants spīd katrā dziesmā.

Vēl viena lieliska mazāk zināma grupa ir teksasieši Devastation. Kliedzoši agresīvs un smags thrash, uz Dark Angel pusi. "Signs of Life" bija labs, bet pēdējais "Idolatry" (1991 laikam) varētu pat būt viens no labākajiem man zināmiem thrash(/death) albūmiem.

Vēl bija tādi kanādieši Sacrifice. Albūms "Forward to Termination" laikam pats labākais, lai gan aŗi citi labi.

Vēl vieni kanādieši - Infernal Majesty. Albūms "None Shall Defy". Ļauns nežēlīgs thrash ar noslieci uz black atmosfēru (nedaudz).

Agent Steel viens no vecajiem "Unstoppable Force" bija labs, bet man vēl vairāk patīk jaunie "Order of the Illuminatti" un "Omega Conspiracy". Nekas TĀDS!!! jau tur nav, bet labs gan.

Watchtower var mēģināt. Manā uztverē 1989. gada darbs "Control and Resistance" ir savā ziņā ģeniāls, bet vokālu varētu būt grūti paciest. Muzikāli tas ir Cynic "Focus" thrash versija, tikai tāda "izmežģīta".

Bet lūk Hirax gan man nekad nav paticis...nez kāpēc.

Āaa, un vēl ir tie amerikāņi Whiplash. Albūmi "Power and Pain" un "Ticket to Mayhem". Pirmais primitīvāks, bet jautrāks, otrais - profesionālāks un pārdomātāks.

Starp citu - Destruction Tu, protams zini, bet ja neesi dzirdējis viņu koncertnieku "LIVE! Without Sense", tad izdari sev pakalpojumu un dabū viņu. Tas ir labākais thrash dzīvais ieraksts kādu es zinu.

Nu ir vēl, bet man jau pirksti sāp. Šeit varētu būt svarīgākais.
0
Āaa, jā vēl tas Razor, ko Tu pieminēji ir ļoti aizkustinošs. Vai drīzāk kustinošs, tīri fiziskā nozīmē. Arī ļoti ieteicams.
0
Te veel buus paaris grupas, kuras var ieveerteet: Toxik, Toxic Holocaust, Betrayer, Onslaught, Omnitron, Pestilence, Uppercut, Vengeance Rising, Flames, Executer, Armistice, Horrorscope
0
Jomajo. Beidzot atdzīvojusies Heathen lapa un tiku klāt tur izliktajam jaunajam demucim ar 3 dziesmām no topošā albuma. Svētie izpistie sūdi, ku tas i laps!
www.heathenmetal.com/phpbb2/viewtopic.ph...
0
Intar, Tourniquet ir diezgan liela kaka vispār. bet, ja patīk christian thrash metal, tad varbūt... bet, sabbat ir totāli monstri (ja iet runa par jēlo japāņu thrash/black grupu) iesaku!;)
0
Tourniquet'a "Stop The Bleeding" ir viens no maniem old-time thrasha favoriitiem, kuru es silti ieteiktu ieveerteet. Protams, ja nav iipashu aizspriedumu pret christian metal.
0
vēl te tāds Xentrix atausa atmiņā. Izklausās pēc tīra Bay Area thrash, bet izrādās ir no Anglijas. Noteikti virs vidējā līmeņa, ar vokālu arī viss kārtībā
0
Es te tagad īsti nevaru saprast - Helstar būtu vairāk tā kā thrash vai vairāk tā kā amerikāņu tipa power/speed? Lai nu kā, bet ģitārs varen feinas.
0
Helstar .... :)
0
Heh, kāds laiciņš ir pagājis. Samērā daudzus no ieteiktiem tā arī vēl neesmu iečekojis, bet šito topiku atdzīvināt nemaz neskādētu ar.

Tātad... no šeit pieminētajiem un ievērtētajiem, par galvenajiem atradumiem manai gaumei būtu saucami

Artillery - joptvaju, ideāls!, it sevišķi "By Inheritance". Šobrīd jau viens no mīļākajiem thrash albumiem.

Coroner - arī šitas iet uz urrā.

Sabbat - arī zaibis, mazliet netipisks thrash, ar visiem feinajiem M. Valkyier tekstiņiem, ņamma.

Razor - apošņāju tikai "Violent Restitution", bet visu cieņu.

Mekong Delta - ir labs, bet ne no tiem, kas visvairāk pieķēra.

Protector - "A Shedding of Skin" - lielisks, bet, kā jau minēts, drīzāk death.

Whiplash - ieķēru demo kompilāciju "Messages in Blood", smuki oldskūlīgi.

Vēl apostīju:

Exhorder - "Slaughter in Vatican" - skaņa kā Panterai, muzons labs thrash.

Darkness - "Death Squad" - labs, vecs vācu thrash.

Drunkard - "Hellish metal Dominate" - jauna grieķu blice, kas spēlē netīru, steidzīgu un agresīvu thrash. Kaut kas uz Kreator "Pleasure To Kill" pusi.

Turbo - šitiem poļu veterāniem arī neslikts thrash periods bijis, sevišķi ieteicams ir "Ostatni Wojownik"; skaitās EP, bet albuma garumā.

Avenger of Blood - diezgan jauna blice, bet labs un klasisks thrash.

Aura Noir - norvēģu unholy thrash, kas brīžiem velk uz vecā bleka pusi, tur vēl Fenriz u.c. zināmi darboņi sastāvā bija.

Blind Illusion - "The Sane Asylum" lielisks tech thrash, diemžēl ar draņķīgu skaņu.

Delirium Tremens - "Thrashing Warthogs" - vācu thrash tipiskās Kreator/Destruction tradīcijās.

Korzus - brazīļi, vecā Sepultura+Slayer+zināma deva hardcore.

Par Deathchain jau recenzijā minēju.

Un pēdējais atklājums, kas tiek cītīgi klausīts: Anacrusis. Skaitās progressive thrash; pirmais "Suffering Hour" ir pamatīgs thrash bliezējs ar interesantiem, vietām melodiskiem momentiem. Vēlāk thrash paliek aizvien mazāk, eksperimentu arvien vairāk. Ļoti iepatikās arī viņu pēdējais "Screams and Whispers" (1993), ļoti patīkams un interesants muzīks.
0
kaa tev tie read stream briinumi?kaut kas laadziigs arii bija, vai nea?
0
tpu!!red es gribeeju rakstiit!
0
Cabal ir zaibis, vnk aizmirsu šite pierakstīt :D (Tiem kas nezina - Cabal ir death/thrash ar Kiiljoy no Necrophagia pie vokāla. Viens albums tikai)
0
ugh, labi, ka atgādināji to Anacrusis - kā reiz uz šito Screams And Whispers bi laiku apakaļ uzsēdies - bieži tika drillēts. mm, būs jāuzmet un jāatcerās aizgājušie.

tur gan no thrash dieko daudz nau :))
0
LOL, pačekoju meilu arhīvos - 25 martā 2003 Spiegam šito cītīgi ieteicu :D :D :D
0
Nu es jau saku, ka ar katru albumu thrash arvien mazāk palika, tāpēc skaidrs, ka ceturtajā jau nekas daudz vairs nav atlicis :)
0
Nu, vīreļi, paldies no visiem "mazā sarkanā" dziļumiem par tēmas atdzīvināšanu. Šķiet, šī tiešām varētu pretendēt uz vērtīgākās kopš Truemetal atklāšanas statusu. Ja vēl Kirpuss varētu piespēlēt kādus no šiem diskiem... ? Pirktu elsdams; ar priekšapmaksu! :)

...šķiet, nevien neminēja Laaz Rockit?...
Ta vēl ir blice Skitzo, kuras vokālists nezkāpēc mēdz izcelties ar to, ka mēdz vemt uz pieprasījumu.
Un vēl Exciter - vieni no speed meta pamatlicējiem... Turpat uz thrash pusi vien ir...
0
Vader - Death/Thrash Metal
0
neviens vēl nepieminēja tādus vecos keksus kā Intruder-91-Psycho Savant-
Cruella-90-Shock The World-
Gothic Slam-89-Just a Face In The Crowd-
0
man no tiem augšākminētajiem visvairāk agrāk patika Intruder, tāds labs tipisks thrash Testament/Nuclear Assault stilā
0
Pirmkārt, decapitated, Vader nu nekādi nav uzskatāma par ne-slavenu grupu, un otrkārt, ne gluži tas, ko meklēju.

Exciter - zinu, neesmu gan necik daudz dzirdējis.
Lääz Rockit un Intruder nosaukumi dzirdēti, bet ir vēl neizošņāto pulciņā. Man jau vēl mētājas sarakstiņš ar ievērtējamām grupām, no kurām gana daudzas arī šeit nav pieminētas :)
0
brave words& bloody knuckles
p.s.tas nav hewy!
p.s. vol.2 nezinu cik veca taa grupa!
p.s. vol.3 mosh arii shie ir slaveni
0
???
Zinu tikai webzine ar tādu nosaukumu. metal-archives tādu grupu neuzrāda, vienīgi "hillbilly" heavy metal grupai Agony Column ir albums ar tādu nosaukumu.
0
Jāpaceļ kāds kauss alus par godu tēmas gadadienai :) Die with a beer in your hand!
0
es par tavu veselību Intar paceļu kausu (nu labs i nau man nekāda kausa, da i ja būtu nelietu aliņu tajā, no kakliņa tīk labāk strēbt). nu be viens pīpis, tik un tā korķēju pudeli vaļā. jā un itais topiks vispār ir baigā zverā, šitādu kluci mūziciņas izkost un pēcāk ieintreģēt citus uz meklēšanu, par to vien tev der roku paspiest !!
0
Paceļu kafijas krūzi uz tavu veselību! :D
0
He, pakustinās, ka akal :)

Un iedvesmoja mani uz to fakts, ka no tīmekļa dzīlēm nesen iešņaucu nāsīs Protector pēdējo albumu The Heritage (1993). A Shedding of Skin jau bija godājamo albumu teritorijā stingri ierindots, un - tavu brīnumu! - The Heritage arī ir ļoti zaibis :) Ir gan daudzveidīgāks, jeb pareizāk sakot, nekonsekventāks par iepriekšējo, tomēr kvalitātes marka tāpat ir. Bļa, tiešām labs. Tiesa gan, lielāko daļu laika jau vairāk tādā kā vecā swedeath teritorijā, ne tik daudz thrash.
0
Piemineetais EXHORDER ir nevis liidziigs PANTERA-i, bet PANTERA ir liidziiga EXHORDER-am. Smuki Anselmo & Co savulaik shiem stilu nolaiziija! Tas ir taads pariebiigaaks fakts. Anselmo tachu veel 90-to saakumaa it biezhi EXHOIRDER kreklaa skraidiija, pat veel pirms " Cowboys From Hell" iznaakshanas.
0
Par citaam sheit aprakstiitajaam kopaam savus komentus sniegshu veelaak.
0
Nu stilu jau sevišķi nenolaizīja, tikai skanējumu. Ja Slaughter IN Vatican pamatīgs, brutāls thrash, tad Pantera īsti thrash nekad nav bijis, vistuvāk tam bija CFH.
0
Iekš to treš galīgi neesmu nekāds eksperts (jobīt razīt, es bieži vien neesmu pārliecināts vai thrash, kas skan maz ir thrash), bet tīri neko iet iekšā:

Vio-lence "Eternal Nightmare", un vokālam nav nekādas vainas..

Invocator "Weave the Apocalypse"

Intruder "A Higher Form Of Killing"

Un, ja drīkst vaicāt, kas skaitās Voivod? Tas ir nenormāli cepīgs. "Dimension Hatross" albuks. "Macrosolutions To Megaproblems" gabsis vnk jumtu rauj nost. Pilnīgs širminieks!
0
pareizi... aizmirsu, ka man ir last.fm... progressive thrash skaitās Voivod..
0
Par to progressive gan nezinu, bet kaut kāds pusavangardisks pusprimitīvisms thrash gaumē varetu būt gan... Ar to es tikai gribu teikt, ka "Katorz" ir just killer; Ņūsteds godam pacenties.
0
Helstar- Sins of the Past - 2007

komentāri lieki, Intars mani sapratīs :)
0
bļ tikai Intars!? a ko man darīt? bet ok, džekus baltās botās nemaz necentīšos izprast.
0
ņjūvz from Testament

(From Eric Peterson)

The great revenge: TESTAMENT'S upcoming release entitled "THE FORMATION OF DAMNATION" is being recorded as we speak! They are currently recording the drums tracks with Andy Sneap at Fantasy Studios, in Berkeley, California.
0
F.K.Ü

"(Freddy Krueger's Ünderwear) is a swedish Thrash Metal band from Uppsala. The band formed in 1987 and is still active. They've released 2 albums so far under Head Mechanic Records."

Nezinu, kas tur pirms tam, bet "Metal Moshing Mad" ir labu labais.
0
ble amerikāņi Sacred Reich ir labi un arī angļi Cerebral Fix spārda
0
oi, Sacred Reich tak samērā slaveni. Ir pat dzīvajā nopētīti :)
0
Es ar šos redzēju :)

Kautkā šo tēmu palaidu garām. Varu ieteikt (ja norādīts konkrēts albums, tad tas manuprāt ir labākais, vai arī vienīgais kas man ir):

/speed kill / hate - USA - Thrash Metal - 2004 - Acts Of Insanity
Abattoir - USA - Power-Thrash Metal - 1986 - The Only Safe Place
Accu§er - Germany - Thrash Metal - -
Acridity - USA - Thrash Metal - 1989 - For Freedom I Cry
Acrophet - USA - Thrash Metal - 1988 - Corrupt Minds
Agressor - France - Death-Thrash Metal - 1994 - Symposium of Rebirth
Am I Blood - Finland - Thrash Metal - -
Amboog-A-Lard - USA - Thrash Metal - 1993 - A New Hope
Angelus Apatrida - Spain - Power-Thrash Metal - 2005 - Evil Unleashed (Red Dragon records version)
Anger as Art - USA - Speed-Thrash Metal - 2004 - Anger as Art [demo remast.2006]
Anialator - USA - Thrash Metal - 1988 - Anialator
Arakain - Czech Republic - Power-Thrash Metal - 2001 - Forrest Gump
Armistice - Germany - Thrash Metal - 2005 - Roots of evil
Assassin - Germany - Speed-Thrash Metal - 1986 - The Upcoming Terror
Audiopain - Norway - Thrash Metal - 2007 - The Switch to Turn Off Mankind
Blistered Earth - USA - Thrash Metal - 2004 - Blistered Earth
C.I.A. - USA - Speed-Thrash Metal - 1992 - Attitude [re.r 2005]
Cannae - USA - Death-Thrash Metal - 2005 - Gold Becomes Sacrifice
Crossfire - Turkey - Power-Thrash Metal - 2005 - Aggression Treaty
Crownear - Russia - Power-Thrash Metal - 1991 - Full Moon Fever
Cyclone - Belgium - Thrash Metal - 1990 - Inferior To None
Cyclone Temple - USA - Technical Thrash Metal - -
Darklin Reach - USA - Power-Thrash Metal - 1992 - Where Evil Dwells
Deja Vu - Germany - Power-Thrash Metal - 2006 - Bullets to Spare
Depressive Age - Germany - Progressive Thrash Metal - 1992 - First Depression
Depressive Age - Germany - Progressive Thrash Metal - 1993 - Lying in Wait
Despair - Germany - Thrash Metal - 1988 - History of Hate
Despair - Germany - Thrash Metal - 1990 - Decay of Humanity
Divine:Decay - Finland - Thrash Metal - 2001 - Songs of the Damned
End Amen - Germany - Progressive Power-Thrash Metal - 1991 - Your Last Orison
Evildead - USA - Thrash Metal - -
Grinder - Germany - Speed-Thrash Metal - 1989 - Dead End
Grinder - Germany - Speed-Thrash Metal - 1991 - Nothing Is Sacred
Hargos - Brazil - Progressive Thrash Metal - 2007 - Shadows of Violence
Hevein - Finland - Progressive Thrash Metal - 2005 - Sound Over Matter [Ltd.Ed.]
Hexenhaus - Sweden - Technical Thrash Metal - -
Horrorscope - Poland - Power-Thrash Metal - -
Hyades - Italy - Thrash Metal - 2007 - And the Worst is Yet to Come
Izegrim - Netherlands - Thrash Metal - 2005 - New World Order
Kayser - Sweden - Power-Thrash Metal - 2005 - Kaiserhof
Lipid - Denmark - Thrash Metal - 2003 - Hagridden
Lunatics Without Skateboards Inc. - Netherlands - Thrash Metal - 1988 - Welcome To The Asylum
Mastery - Canada - Thrash Metal - 2006 - Lethal Legacy [MCD, instr.]
Megace - Germany - Progressive Thrash Metal - 1997 - Inner War [released 1999]
Meliah Rage - USA - Power-Thrash Metal - -
Meltdown - USA - Thrash Metal - 2007 - Executioner
Mokoma - Finland - Thrash Metal - 2004 - Taman Maailman Ruhtinaan Hovi [FI]
Mortal Sin - Australia - Thrash Metal - -
Nasty Savage - USA - Thrash Metal - -
Necronomicon - Germany - Thrash Metal - 2004 - Construction of Evil
Nocturnal Breed - Norway - Thrash Metal - 1998 - No Retreat... No Surrender
Obliveon - Canada - Groove Thrash Metal - 1995 - Cybervoid [reissue 2007]
Onslaught - England - Thrash Metal - 1985 - Power From Hell
Outrage - Japan - Heavy-Thrash Metal - 1988 - Black Clouds
Pandemic - USA - Thrash Metal - 2006 - Infecting the World
Pentagram - Turkey - Power-Thrash Metal - -
Perzonal War - Germany - Power-Thrash Metal - -
Piledriver - Canada - Power-Thrash Metal - -
Poltergeist - Switzerland - Thrash Metal - 1991 - Behind My Mask
Powermad - USA - Thrash Metal - 1989 - Absolute Power
Pyracanda - Germany - Power-Thrash Metal - -
Re-Animator - England - Thrash Metal - 1990 - Condemned to Eternity
Reckless Tide - Brazil - Thrash Metal - 2005 - Repent Or Seal Your Fate
Repent - Germany - Thrash Metal - 2004 - Disciple of Decline
RISK - Germany - Speed-Thrash Metal - 1990 - Dirty SURFaces (manuprāt labākais, bet visi labi)
Ritual - USA - Power-Thrash Metal - 1993 - Trials of Torment
Ritual Carnage - Japan - Thrash Metal - 2005 - I, Infidel
Rumble Militia - Germany - Speed-Thrash Metal - 1987 - Fuck Off Commercial
Rumpelstiltskin Grinder - USA - Thrash Metal - 2005 - Buried in the Front Yard
S.D.I. - Germany - Thrash Metal - 1987 - Sign Of The Wicked
Sacrifice - Canada - Thrash Metal - 1990 - Soldiers of Misfortune
Sadus - USA - Technical Thrash Metal - 1997 - Elements Of Anger
Satan - England - Power-Thrash Metal - 1987 - Suspended Sentence / Into the Future
Savage Thrust - USA - Speed-Thrash Metal - 1990 - Eat 'em Raw
Scariot - Norway - Progressive Thrash Metal - 2007 - Momentum Shift
Scornage - Germany - Thrash Metal - 2006 - Pure Motorized Instinct
Scourge - Australia - Speed-Thrash Metal - 2004 - Transgression
Seventh Angel - England - Technical Thrash Metal (laikam kristīgais, tīri labs)
Seventh Calling - USA - Power-Thrash Metal - 2007 - Monuments
Shatter Messiah - USA - Power-Thrash Metal - 2006 - Never to Play the Servant
Saratan - Poland - Thrash Metal - 2008-The Cult Of Vermin
Slammer - England - Power-Thrash Metal - 1989 - The Work of Idle Hands
Stam1na - Finland - Modern Power-Thrash Metal - -
Susperia - Norway - Thrash Metal - 2004 - Unlimited
Susperia - Norway - Thrash Metal - 2007 - Cut From Stone
The Clan Destined - England - Power-Thrash Metal - 2006 - In The Big Ending
Virus - England - Thrash Metal - 1988 - Force Recon
Witchhammer {BR} - Brazil - Thrash Metal - 1990 - Mirror, My Mirror
WitchHammer {NO} - Norway - Thrash Metal - 1990 - 1487 [remast.2005]
ZnoWhite - USA - Speed-Thrash Metal - 1988 - Act of God [remast.2006]

Watchtower un Voivod es īsti par Thrash neuzskatu. Progressive Metal tas ir manuprāt. Anacrusis - Scream & Whispers ir vairāk Thrash Metal elementu.

Havoc Mass bija Sepultura ripofs. Neslikts, bet tikai hardcore faniem. Labi ka īss.

Ar Demolition Hammer tāds onka kā Collin Richardson iesildīja ausi un roku (laikam pirmais albums). Pirmie divi vislabākie, velk uz Death-Thrash.

Incubus ar ir reāli TRUE death-thrash.

Fauna ieteiktie Intruder un Invocator ir labi, tikai es citus CD esmu dzirdējis ;)

Xentrih ir OK, bet citu Metallicas fanu Heathen priekšā nobāl. Arī Toxic bij smuks Britu Speed-Thrash. Venom lieta, nevaid miruse, tā teikt :)

Mekong Delta un Dark Angel laikam ir slavenākie no mazzāk zināmajiem. A Death Angel "Act III" tika vairāk pārdots nekā Megadeth un Slayer '90 gada albumi ... Vēl protams Vio-Lence samērā zināms (laikam gan pateicoties Mašīngalvai). Vendetta ar bij OK.

No tēmā nosauktajiem vislielākie jumtrāvji ir:
Accu§er ('92 sevišķi labs, kaut uz Groove velk)
Artillery (pārsteidzōši, bet divi pirmie nav nemaz sliktāki par ''By Inheritance")
Audiopain
Blistered Earth
Coroner (intkā jau slavena banda. Nepatīk tik debijnieks)
Cyclone Temple (''biezākās'' skaņas īpašnieki)
Depressive Age (pēc '92 iestiga eksperimentos)
End Amen
Exorder (kill the Pope m/)
Flotsam and Jetsam (izcils vokāls un lielisks Power-Thrash)
Forbidden (pirmie divi ir dievīgi, ja kāds sakam ka Paul Bostaph ir slavens ar to, ka spēlējis Slayer, man nāk vēmiens)
Heathen (dievīgs rifings)
Hexenhaus (Watchtower atpūšas)
Hyades
Nuclear Assault ('93 vislabāk patīk)
Obliveon (ar grūvīgs, bet spārda)
Onslaught
Pentagram / Mezarkabul ('91 Metallica savienojumā ar Iced Eart / Manticora, Meazarkabul ''unspoken'' ir divi no maniem mīļākajiem instrumentāļiem ever m/)
Perzonal War (nahuj Metallicu, ja ir šie džeki m/)
Piledriver (speed metal hell)
Razor ("Decibels" reāli noslauka jumtu. Arī citi Speed-Thrash veterānu CD ir līmenī)
Risk (ar '90 iesaku sākt)
Rumpelstiltskin Grinder (vāciņš spārda)
Satan (neveiksmīgākā grupa uz Zemeslodes :), vēlāk piedalījās Skyclad)
Scariot
Seventh Calling (super, ar ) ...
+1
Poltergeist - Switzerland - Thrash Metal - 1991 - Behind My Mask
Powermad - USA - Thrash Metal - 1989 - Absolute Power
Pyracanda - Germany - Power-Thrash Metal - -
Re-Animator - England - Thrash Metal - 1990 - Condemned to Eternity
Reckless Tide - Brazil - Thrash Metal - 2005 - Repent Or Seal Your Fate
Repent - Germany - Thrash Metal - 2004 - Disciple of Decline
RISK - Germany - Speed-Thrash Metal - 1990 - Dirty SURFaces (manuprāt labākais, bet visi labi)
Ritual - USA - Power-Thrash Metal - 1993 - Trials of Torment
Ritual Carnage - Japan - Thrash Metal - 2005 - I, Infidel
Rumble Militia - Germany - Speed-Thrash Metal - 1987 - Fuck Off Commercial
Rumpelstiltskin Grinder - USA - Thrash Metal - 2005 - Buried in the Front Yard
S.D.I. - Germany - Thrash Metal - 1987 - Sign Of The Wicked
Sacrifice - Canada - Thrash Metal - 1990 - Soldiers of Misfortune
Sadus - USA - Technical Thrash Metal - 1997 - Elements Of Anger
Satan - England - Power-Thrash Metal - 1987 - Suspended Sentence / Into the Future
Savage Thrust - USA - Speed-Thrash Metal - 1990 - Eat 'em Raw
Scariot - Norway - Progressive Thrash Metal - 2007 - Momentum Shift
Scornage - Germany - Thrash Metal - 2006 - Pure Motorized Instinct
Scourge - Australia - Speed-Thrash Metal - 2004 - Transgression
Seventh Angel - England - Technical Thrash Metal (laikam kristīgais, tīri labs)
Seventh Calling - USA - Power-Thrash Metal - 2007 - Monuments
Shatter Messiah - USA - Power-Thrash Metal - 2006 - Never to Play the Servant
Saratan - Poland - Thrash Metal - 2008-The Cult Of Vermin
Slammer - England - Power-Thrash Metal - 1989 - The Work of Idle Hands
Stam1na - Finland - Modern Power-Thrash Metal - -
Susperia - Norway - Thrash Metal - 2004 - Unlimited
Susperia - Norway - Thrash Metal - 2007 - Cut From Stone
The Clan Destined - England - Power-Thrash Metal - 2006 - In The Big Ending
Virus - England - Thrash Metal - 1988 - Force Recon
Witchhammer {BR} - Brazil - Thrash Metal - 1990 - Mirror, My Mirror
WitchHammer {NO} - Norway - Thrash Metal - 1990 - 1487 [remast.2005]
ZnoWhite - USA - Speed-Thrash Metal - 1988 - Act of God [remast.2006]

Watchtower un Voivod es īsti par Thrash neuzskatu. Progressive Metal tas ir manuprāt. Anacrusis - Scream & Whispers ir vairāk Thrash Metal elementu.

Havoc Mass bija Sepultura ripofs. Neslikts, bet tikai hardcore faniem. Labi ka īss.

Ar Demolition Hammer tāds onka kā Collin Richardson iesildīja ausi un roku (laikam pirmais albums). Pirmie divi vislabākie, velk uz Death-Thrash.

Incubus ar ir reāli TRUE death-thrash.

Fauna ieteiktie Intruder un Invocator ir labi, tikai es citus CD esmu dzirdējis ;)

Xentrih ir OK, bet citu Metallicas fanu Heathen priekšā nobāl. Arī Toxic bij smuks Britu Speed-Thrash. Venom lieta, nevaid miruse, tā teikt :)

Mekong Delta un Dark Angel laikam ir slavenākie no mazzāk zināmajiem. A Death Angel "Act III" tika vairāk pārdots nekā Megadeth un Slayer '90 gada albumi ... Vēl protams Vio-Lence samērā zināms (laikam gan pateicoties Mašīngalvai). Vendetta ar bij OK.

No tēmā nosauktajiem vislielākie jumtrāvji ir:
Accu§er ('92 sevišķi labs, kaut uz Groove velk)
Artillery (pārsteidzōši, bet divi pirmie nav nemaz sliktāki par ''By Inheritance")
Audiopain
Blistered Earth
Coroner (intkā jau slavena banda. Nepatīk tik debijnieks)
Cyclone Temple (''biezākās'' skaņas īpašnieki)
Depressive Age (pēc '92 iestiga eksperimentos)
End Amen
Exorder (kill the Pope m/)
Flotsam and Jetsam (izcils vokāls un lielisks Power-Thrash)
Forbidden (pirmie divi ir dievīgi, ja kāds sakam ka Paul Bostaph ir slavens ar to, ka spēlējis Slayer, man nāk vēmiens)
Heathen (dievīgs rifings)
Hexenhaus (Watchtower atpūšas)
Hyades
Nuclear Assault ('93 vislabāk patīk)
Obliveon (ar grūvīgs, bet spārda)
Onslaught
Pentagram / Mezarkabul ('91 Metallica savienojumā ar Iced Eart / Manticora, Meazarkabul ''unspoken'' ir divi no maniem mīļākajiem instrumentāļiem ever m/)
Perzonal War (nahuj Metallicu, ja ir šie džeki m/)
Piledriver (speed metal hell)
Razor ("Decibels" reāli noslauka jumtu. Arī citi Speed-Thrash veterānu CD ir līmenī)
Risk (ar '90 iesaku sākt)
Rumpelstiltskin Grinder (vāciņš spārda)
Satan (neveiksmīgākā grupa uz Zemeslodes :), vēlāk piedalījās Skyclad)
Scariot
Seventh Calling (super, ar )
Skyclad (pirmie divi ir ļoti labi, un no folka ir tikai vijolīte)
Susperia (perfekts Testament ripofs)
The Clan Destined (Martin Walkyier m/)
WitchHammer {NO} (tas gan reāli veikmīgs bija atradums)
ZnoWhite (pre-Cyclon Temple, ar zaķi pie mikriņa)

Bļa, uz cietņa vēl 2.5GB ar USA Meag Thras Pack stāv ;) No noklausītajiem augstāk minētie Acrophet un Anialator iespārdīja.

Nu gan te piebezdēju. Laikam jābeidz dzert....
0
Skyclad (pirmie divi ir ļoti labi, un no folka ir tikai vijolīte)
Susperia (perfekts Testament ripofs)
The Clan Destined (Martin Walkyier m/)
WitchHammer {NO} (tas gan reāli veikmīgs bija atradums)
ZnoWhite (pre-Cyclon Temple, ar zaķi pie mikriņa)

Bļa, uz cietņa vēl 2.5GB ar USA Meag Thras Pack stāv ;) No noklausītajiem augstāk minētie Acrophet un Anialator iespārdīja.

Nu gan te piebezdēju. Laikam jābeidz dzert.
0
USA Meag Thrash Pack

Seventh Calling (super, ar ... sievietes vokālu. Baigi lapppps)
0
metāla arhīvus pārkopēji?:D
0
Tad būtu čuma vairāk ...

Mortal Sin debijnieks baigi spārda.

Aggressor vairāk uz Medieval Death Metal velk ;)
0
Onslaught ir foršs trešiņš.
0
Aggressor - ja tas ir tas pats franču grupējums, ko es domāju - es vairāk pie death skaitu. Bet labs, labs.
0
Tā viš i.

DEVASTATION - Signs of Life ( www.metal-archives.com/band.php?id=1502... ) toč baigi labais oldskūlnieks. No desas gan tur neko daudz nesaklausīju - tīrs Slayator m/

Arī Sonnenmensch ieteiktie Legen Beltza labi (vismaz 2007), bet nemaz tik veci neizklausās - skanējums visai mūsdienīgs (kā Torture Squad, piem.)

0
Angelus Apatrida -2007- Give 'Em War ar tīri labs. MA pie šiem ierakstīts: Born in march 2000, Angelus Apatrida had became in seven years one of the most important spanish thrash metal bands with Legen Beltza, Killem, Omission, Barbarian, Rancor, Arterial Pressure and much more, they all redefined the Thrash Metal scene in Spain, almost dead since Legion and Fuck Off splitted up.

Tā kā Legen Beltza ar patika, būs vien visi šitie čibriki jāievērtē ...
0
Ievērtēju WOA jaunāko papildinājumu Gama Bomb un Bonded by Blood - tīri labi oldskūlnieku.

Gama Bomb (no Ziemeļīrijas) mauc ātru un jautru Thrash agrīnā Anthrax / Nuclear Assault garā. 2-3 min dziemas ir tieši tik cik vajadzīgs.

Bonded by Blood nosaukums jau pats par sevi visu izsaka ;) 0% oriģinalitātes, bet tīri spārdošs muzons.

Tā kā pēdējos gados daudz labu jaunu Thrash Metal grupu nav uzradies, tad šīs var droši pieskaitīt pie pagājušā gada labākajiem jaunajiem Thrash ansambļiem.
0
Gama Bomb bija ok, cik atceros, bet tāds BoB tikpat labi varēja arī nebūt. Dikti maz kas no tiem jaunajiem ir inčīgs. Ok, Meltdown-Executioner patika, Audiopain arī bija labs, Nocturnal Breed pēdējais ir viens no dekādas labākajiem thrash albumiem IMO, vēl daži... bet lielais vairums ir vien tādi kaveru spēlētāji, pa lielām šaibām.

Ā, Eliminator (US) būtu zajebis, ja tas albums būtu normālā skaņā ierakstīts. A to pēc demo kompilācijas izklausās. Bet muzona ziņā jau nu uh!

No vecākiem krabjiem, kas nav pieminēti, labs ir arī bražīlu Attomica, vismaz Disturbing the Noise albums. D-amerikā jau gan varētu arī visai plašu pētījumu izveikt...
0
BbB bija domāts, ne BoB
0
BoBija rēgs pār trūmetālu slīd ...

Vismaz labi, ka neuzrakstīji BoD :D
0
Varētu tā kā izmantot mazliet šo tēmu - kāds varētu ieteikt kaut ko līdzīgu Kreator pēdējiem darbiem?
Nu jo cik es noprotu, no īstā thrash (kāds viņiem bija pirms 20 gadiem) ceļa viņi nomaldījušies. Meklēju kaut ko ar slapjus sapņus uzdzenošiem riffiem, foršām (bet ne pārāk uzmācīgām) bungām un nekādā gadījumā nekādu death vokālu (Milles "pautos sistā" dziedāšana man, piemēram, ļoti patīk).
0
Nu, no tās takas ;šie bija nomaldījušies tikai 1992. (nosacīti) un 1999.gados. Bet tieši tie ir mani mīļākie Kreator albumi ;)

Tā uz sitiena konkrūtu grupu nosaukt pagrūti (jo tādu ir visai daudz, bet tikai dažas ir daudzmaz slavenas). Uz sitiena nāk prātā:

Torture Squad (pēdējie 2)

Sadus - Illusions (Chemical Exposure) (1988) - konkrēts Kreator / Slayer voršips, bet ļoti labs. Elements of Anger (1997) arī ir lielisks albums, bet daudz tehniskāks.

Legion of the Damned - līdzinās niknākajiem Kreator albumiem - pirmajiem diviem un ''Cause for Conflict'', kurus var arī par Death/Thrash saukt.
0
Bla, tu neredzi, ka cilvēks prasa kaut ko pēdējiem Kreator albumiem līdzīgu? Kurā caurumā ta Legion of the Damned vai Sadus tāds ir? Īpaši jau nu Sadus.

Torture Squad atkrīt dēļ "nekādā gadījumā nekādu death vokālu" - tur tak ~puse tādi ir. Ievērtēt gan vienmēr vērts.

Es nez, Drako, izklausās ka tev vairāk uz Bay Area tipa thrashu jāorientējas. Ja nu vajag slapjus sapņus uzdzenošus rifus, tad Megadeth, Coroner un Artillery ir pirmie, kas man tagad nāk prātā; par bungām teiktais attiecināms uz lielāko daļu thrash bandu; nu un death tipa vokāls jau astoņdesmitajos ar nebij nemaz tik uzmācīgs. Karoč, es tev neprotu ieteikt neko, kas man skanētu līdzīgi jauno laiku Kreatoram (Arch Enemy apzināti izlaidu). A ja der veco laiku Kreators - nu tad ģeld arī BoD ieteikumi, piepluso vēl aizokeāna smagākos eksemplārus - Dark Angel, Exhorder, Demolition Hammer utml. Un katra otrā jauno laiku retro thrash banda.
0
Ā, pilnīgi aizmirsu - Morbid Saint - bet tas arī vecā skola.
0
Sadus debijnieks ir tīrs Kreator / Slayer mikslis.

Sanāk ka neibraucu jautājumā - pēdējie albumi jau skaitās itkā ''back to roots''. Laikam Drako nemaz nav dzirdējis Kreator 80-to gadu daiļradi. Pirmos var kā Death/Thrash klasificēt. Arī Sepultura 1989 / 1991 ir visai tuvu agrīnajam Kreator.

Bet ja jau runa par slapjiem rifiem, tad man bez Intara nosauktiem nāk prātā pirmie divi Annihilator un Iced Earth albumi. Arī Flotsam & Jetsam, bet šiem tāpat kā Iced Earth pa pusei Power Metal. Heathen riffings ar ir fantastisks, bet šiem tuvāk ir Metallica.
0
Nu nezin nezin, es Sadus - Illusions un Swallowed in Black vēl pavisam nesen klausījos, nemanīju tur nekādu izteiktu Kreator / Slayer mikslis. Sadus tomēr ir ātrāks, sarežģītāks un vokāls psihiskāks.

Nezin gan, lai arī pēdējie trīs Kreator ir thrash, tomēr viņi nav back to roots, šitā jau bišķi cita šlaka, ar tīrāku, strukturētāku un melodiskāku piegājienu. Nu nevar salīdzināt ar raw evil aggression kā Pleasure To Kill. Pats jaunākais gan varbūt bišķi vairāk uz vecajiem smahivajet, tāpat kā Enemy of God tituldziesma.

Var moš ievērtēt Turbo - Ostatni Wojownik (Last Warrior angliskajā versijā), viņu vissmagākais albums, arī diezgan Kreatorisks un visnotaļ spārda. Ā, un Delirium Tremens žvidzina Kreatoriski/Destructionisk...

Pie slapjo sapņu rifiem - fak, kā varēja Vio-lence aizmirst? Iekš Etrnal Nightmare ir ahujennākie rifi. Death Angel pirmais - The Ultra Violence arī ir rifftastisks.
0
eu, man beidzot pavilka jaunais Kreator. Pirmās reizes kaut ko nesapratu bišku, bet tagad nesaprotu, ko es tur nesapratu. Ā, un kā pacēlāt šito tēmu augšā, iekāpu iekš to pašu mapi un uzsēdos šodien uz Artillery "Terror Squad". Baigi ilgi nostāvēja tik tā aptaustīts un baigi labs beigu beigās.
0
Pirmie divi Skyclad arī bagāti ar akūniem fifiem. Fantastiski albumi, nožēloju ka kakaino 1993 jau pirms 15 gadiem dzirdēju, bet šitos tikai pagājšgad sadomāju beidzot ievērtēt :(

Īsta riffu paradīze ir Cyclone Temple (''I Hate, Therefore I Am'' manuprāt labākais). Arī vienkārši Cyclon ir labs un rifīgs.

Bet iekš Kreator jaunā tā īsti neesmu iebraucis.
0
man jaunais kreators nebarojas iekšā un es arī neuzspiežu, gan jau pēc konča pats ieies bez spaidīšanās >:)
0
Escalation bija dziesma, kuras dēļ vispār sāku klausīties Kreator. Intars pareizi saka - jaunie, lai gan diezgan agresīvi, ir daudz savādāki nekā pure brutal pirmie albumi (kurus esmu klausījies, starp citu).
Vai tiešām Kreator būtu bijuši tik oriģināli, ka nekas līdzīgs pagaidām nav?
Nu labi, katrā ziņā tagad būs ko vilkt. :)
0
Manuprāt jaunajiem viņu albumiem nav nekā tāda specifiska (izņemot Milles balsi), kas tos krasi nošķirtu no pārējās Thrash Metal masas. Kas nav modern / groove / neo Thrash vai retro Thrash, tas skan apmēram tā pat. Un tās līdzīgākās abi ar intaru jau minējām.
+1
Chemical Annihilation - Why Die? (2009 = 1989 demo + 1989 demo)

Šitos klausoties vēl nobrīnījos - kā džeki panākuši tādu perfektu oldcshool skaņu - apmēram kā Dark Angel 80'to beigās ar proto-Death piešpricēm. Sākumām vilka uz vācu Thrash, bet tomēr vairāk līdzinās amīšu brutālajam galam (jau minētie Dark Angel, mazākā mērā Infernal Mayesty, Possessed).

Pirmais albumā ir šo otrais demo ''Why die?'' ideālā kvalitātē un tad seko otrais demo, kas izklausās pēc daudzu Death metal bandu pirmajiem ierakstiem, tik normāla demo kvalitātē.

Kopumā, nekā tāda par ko baigi jūsmot, bet ļoti patīkams ierakst, kas liek kārtējo reizi, atklājot tādus ''hidden jem's'''kā WitchHammer un Ullies Siren, nošausmināties, cik daudz labu grupu / albumu nekad netika / netiks izdoti un pazudīs nebūtībā ...

www.metal-archives.com/band.php?id=1060...

ifolderlinks.ru

P.S A tas Warpath toč ir labs.
0
Ui bļa, Intaru ar mazo burtu biju uzrakstījis ... poor me ...
0
Infernal Majesty jau vispār kanādieši. Chemical Annihilation jau nāk, pēc apraksta izklausās kārdinoši.
0
Klausos tagad to Chemical Annihilation. Baigais rosols vispār. Pirmais gabals ritīgs Slayer, titulnieks kaut kas pa vidu starp Obituary un Death, vokālā ziņā vairāk uz Šuldinera pusi, un pa starpām kaut kādi random thrash rifi :D Nu redzēs, kas ta beigās būs. Bet vispār vairāk tomēr uz desas pusi tā kā airē.

P.S. "hidden gems" tu droši vien gribēji rakstīt, ne?
0
Ar amīšiem Z-amīšus domāju ...
0
Tāda viduvējība vien ir.
0
Ja kādreiz gribas retro, smuku trešiņu ar bezjēdzīgi bļaustošos vokālu 80-to stilā (bļāvēja vēl dāma turklāt), iekš MySpace sastapu tādus Detente: www.metal-archives.com/band.php?id=1662...
0
Ir dzirdēts. Man ne visai. It kā viss kā pie cilvēkiem, bet nekā īpaša. Chemical Annihilation aizgāja, šitie neaizgāja ...
+1
"...A little bit boring thrash with great vocals. And always big sunglasses, not Emperor sunglasses. Very important - big sunglasses - cool band." :D

Starp citu, BoD, es čot' atceros, ka šajā sakarā tu teici, ka Detente esot ok. Strauji gan mainās tev viedoklis.
0
Detente "Recognize No Authority", imho, ir krietni viduvējs. Pabāls.
Bet ko nu es saprotu - mani Sabbat neaizkustina nemaz.

Toties stipri patīk Fear of God (nelaiķes Donas Krosbijas grupa, kas transformējās no Detente) "Within the Veil" albums - tur gan no treša ir pamaz.
0
Ui, Sabbat - History of a Time to Come un Dreamweaver ir lieliski. Otrais, šķiet ir vienīgais konceptalbums thrashā, ko zinu. Dzīvajā (WOA '07) arī pamatīgi noslānīja.
0
jā, es zinu, ka thrash fanu vidū tie skaitās klasiski un kā vēl ne albumi. Bet no tā koncepta saprast neko nevar vienalga - dziesmas vienmuļi vienādas, Mārtins kaut ko rej - ja nu vienīgi tekstus palasa.
Toties agrīnais Skyclad man stipri iet pie sirds - kamēr viņi nekļuva pavisam popsīgi.
0
Fear of God (lieliska grupa) dēļ tik iečekoju Detente. Kā jau teicu, ir OK, bet beigās nodzēsu. Tajā Thrash Metal megapakā ko novilku vēl lērums tādu OK bandu. Un šis tas labāks.

Moš to Sabbat vēlreiz paklausīties. Pariah, Satan un Skyclad ļoti patīk, bet šitie kautkā atstājuši vienaldzīgu
0
Nupat uztrāpīju citam Thrash'am ar dāmītes vokālu. Turklāt ļoti labam

BATTLEFIELD - We Come To Fight (MCD, 1987) - ifolder.ru/3656118

Vēlākos albumos vairāk uz Progressivi sāka šos vilkt.
0
Heh, Fenriza sāga par saulesbrillēm riktīgi folklorizējusies :)
Vēl: jocīgi, taču itkā meklētājs šeit neuzrāda - vācieši Mortal Terror, tāds paprasts trešiņš ar death metal un groove elementiem. Nezkāpēc tomēr dikti patīk.
www.metal-archives.com/band.php?id=22852...
0
NECRONOMICON - Revenge of the Beast (2008)

Tīri labi iespārdīja. Ja patīk Vācu Thrash a la Destruction. Arī vecs bandenieks, kas ne tik sen atkalapvienojās.

www.metal-archives.com/band.php?id=928...
0
Šitas Necronomicon kaut kad sen atpakaļ bij dzirdēts.
0
Crain: "sabbat ir totāli monstri (ja iet runa par jēlo japāņu thrash/black grupu) iesaku!;)"

viņi te runā gan par kkādu ūber UK bandu Sabbat, bet es kāreiz arīdzan tieši nupatās klausos japošku Sabbat. Labu labais oldskūls. Tāds treš-bleks viscaur, bet ar mega soliņiem pa vidu uz klasikas pusi vietumis un baisi labu vokālu. Tikko arī tie angļi nonāca lejup, jāpaklausās, ja jau tā izslavēti.
0
Japāņu Sabbat arī ir labs, tas tiesa. Abos gan vajag rrusku laiku lai iebrauktu kārtīgi.
0
Omfg... Goda vārds neatceros, kad pēdējoreiz esmu dzridējis tik true thrash'u!
www.metal-archives.com/band.php?id=116915...
0
Blē, bet ka tagad uz pohiņu uzmetu By Inheritance.... tas tomēr ir vājprāts. Absolūta rifftastika. Šitais ir tas, ko te Drako par slapjiem sapņiem izraisošu rifingu sauc....
0
Man tas pats arī ar Iced Earth
+1
Kanādas veterāni SACRIFICE ar atdzīvojušies, jauna dziesma 'The Great Wall' www.myspace.com/sacrificecanada...

Jūnijā gaidāms albums.
0
Man tik -Soldiers of Misfortune- patīk.
0
Pāris tīri labus un visai niknus oldskūlniekus saraku:

BLOOD TSUNAMI - Grand Feast For Vultures (2009) - kapā slajerātorisku Thrash/Death, reizēm vairāk vienā stilā iebraucot, citriez otrā. Ir 8, 10 un 12 min garas dziesmas, kuras man nemaz neapnīk. Vokālists vada Norvēģu Headbangers Ball.

www.metal-archives.com/band.php?id=43309...

ECHIDNA - Insidious Awakening (2008) - Portugāļi mauc visai tehnisku Thrash uz Sadus (agrīnā) / Thanatos pusi. Savā ziņā labāki par Norvēģiem.

www.metal-archives.com/band.php?id=73413...
0
To portugālu zvērēnu ar principā par Death/Thrash var dēvēt. Vokāls ar vairāk uz Desu velk. Riffings baigi labs šiem.
0
Ha, Blood Tsunami jau vairāk slaveni ar Fausta līdzdalību, nekā kaut kādu TV diktoru ;)
0
Kravāju kaut kādas vecās dc mapes, un atradu tādu vācu Delirious "Made For The Violent Age". Neko daudz nesaprotu, bet izklausās ok, vietām pat tīri labi.
0
deathrash-maniacs.blogspot.com/

> Shajaa blogaa var atrast daudz ko shai teemai atbilstoshu un mazaak zinaamu.
Priekaa!
0
DEPRESSIVE AGE - lielisks un savdabīgs Progressive/Technical Thrash (ķip Coroner un Sieges Even mixlis ;). Pirmie divi ripuļu gāza no kātiem, bet nākamie bija jau pārāk eksperimentāli un ne tik ļauni, tāpēc man ne visai patika. Bet tieši tagad, pārklausījies veco gaļu, nolēmu tos vēlreiz novilkt un iečolēt (pašlaik velkas).

Vēl vērts atzīmēt faktu, ka džeki ir no A-Berlīnes: Like many other Metal bands, Blackout were not allowed to perform in East Germany. Jan Lubitzki was imprisoned in 1986 because he tried to flee into the West. The band was finally forced to split-up in 1988. After the German reunification they reformed as Depressive Age

www.youtube.com/watch?v=RkrHyH5IU6Q...

www.youtube.com/watch?v=ww1akaOxRuE...

www.metal-archives.com/band.php?id=1586...
0
cik atceros, man tieši dziema ar nosaukumu "Berlin" ļoti patika.
0
Eternal Twins bij ahujēķ
0
Tiešām ahujeķ. Bet tā ir samērā netipiska (bezmaz Death/Thrash ar grovlu vietām). Sievenē gribēju klipu uzlikt, bet pleijeris nedeva, scukō (cry). Bet dziesma ir īvil:

www.youtube.com/watch?v=FuLRW4UmZAM...
+1
LIAR OF THE MINOTAUR - War Metal Battle Master (2008)

Trušnijs un akūni oldskūlīgs Doom/Thrash/Death (ķip Hellhammer/Cetic Frost sajaukts ar Usurper/Bolt Thrower). Klipons pavisam trū - pilnīga gaļa :D :

www.youtube.com/watch?v=pl7SonqCNzI...
0
P.S. Tas Southern Lord Records ahujeķ ku trušnijs: www.southernlord.com/bands.php
0
Blade,
ko tu par šitādiem brazīļu trešeriem, kā BYWAR domā?

www.youtube.com/watch?v=_ursc8GzUOY...

www.youtube.com/watch?v=isn60owulBw...

0
eu, Blade, a tu vēl šitādus no 90-to sākuma atceries?:

www.youtube.com/watch?v=ABDueEtoMFM...

0
LIAR OF THE MINOTAUR - visai spēcīgs, jāpačeko būs albis.
BYWAR - baigais Exodus :)
0
^^^ aha, viņi to arī neslēpj, ka iefanojuši no agrīniem Exodus un Kreator.
0
Toč baigais Exodus / Darkness utt. klons, bet neslikts.

Lost Century - Natural Process Of Progression [ep] man kasetē vēl mētājās. Ja jau atgādinji par tiem, būs pārējie jānovelk. Tāds interesants Progressive Thrash. Es jau arī tādus brīnumus kā MAS OPTICA atceros - www.metal-archives.com/band.php?id=9536...
0
MAS OPTICA arī :)
Nesen Ebayā nopārdevu :)
0
Kāds tavs ebay nikks? Lai var iečekot, ko ta tirgo
0
0
Labs tirgus Tev tur iet... :)
0
Kautkā izdzīvot ta vajag... vācu sev pensijas fondu, jo pēc 2 dienām palieku bezdarbnieks...
0
Hm, un cik gribi dabūt par Darkseed, Economist, Iced Earth un Shadow Gallery ?
0
^^^ kā izsolē veiksies, tā būs :)
+1
BladeOfDarkness: un piegādi uz LV gan jau var sarunāt pa velti ;)
0
^^^ +10!
0
WEHRMACHT - Hardcore Classix! (2009)

Grupa protams nav no Vācijas, bet gan ASV. Šis ir pirmo divu albumu pārizdevums. Paši stilu sauca par ''beercore'' ;)

www.youtube.com/watch?v=OEX_two27mc...

www.metal-archives.com/band.php?id=1288...
0
EXPERERIMENT FEAR - Assuming the Godform (1995) - www.metal-archives.com/band.php?id=14586...

Zēniņi pa smuko žvidzina Floridas Desenieku. Mīlīgi rifi un soliņi, visas lietas savās vietās. Ievērtēju tikai tāpēc, ka pie šiem savlaik Jeff Loomis ņēmies.
+1
Bļeģ, tēmas sajaucu ...
+2
Nupat nolūrēju DVD Venom - Live in London 1985 - pareizā gaļa. Cronosa izdvestās skaņas ir vienkārši pipec. Baseni šis ar īpatnēji varī. Kā izrādās, šis sākumā bija ritmģitārists, bet nedēļu pirms konča basists notinās un šis baseni iesprauda 'ičas pastūzī. Apmēram tā arī izskatās ;) Vietām šim bass pēc taustiņiem skan.

Venom - Witching Hour (Live in London 85)

www.youtube.com/watch?v=ZojdZGkojas...

Venom - The Seven Gates Of Hell - Bass Solo Cronos (Live in London 85)

www.youtube.com/watch?v=UnLwYpBbC3Y...
0
Mazs veltījums Intaram - neliels varžu solo:

www.youtube.com/watch?v=WqufjOOcOnA...
0
^ ha, pats pirmais thrash albums, kuru es savā laikā iegādajos. Patīkamas atmiņas, jā...
0
Zajebis muzjaka, ja tik vokāls nebūtu tik kretīniski vienveidīgs un tracinoš (itkā jau puslīdz piestāv muzonam, bet ātri sāk tracināt). Dikti oldskūlīgs, bet šis gabals tāds citādāks un interesantāks, jau par Techno Thrash var nosaukt:

RITUAL CARNAGE - Do Not Resuscitate

www.youtube.com/watch?v=Z67x-kYpJRQ...

Var mēģināt atminēt, kura gada albums un no kuras valsts ;)
+1
Japaana. Peec 2000.g. Nekad nav bijusi veelme klausiities atkaartoti.
0
Svooooooločs ;)
0
Nu ja jau japāņi, tad par tizlu vokālu nav ko brīnīties, japāņiem jau reti kurai blicei tīrais/pustīrais vokāls ir normāls.

^^^Jāteic, ka Testament dziesma ar šādu pašu nosaukumu man patīk daudz labāk.
0
0
www.youtube.com/watch?v=VHQx7PxFIgI...
Ar guest vocals no Testament. Viena no visu laiku mīļākajām dziesmām... noskaņa super.
0
Intar, tiem japaanjiem vokaals ir amerikaanis.
Man vinju balss nenomoka, man daudz vairaak vienkaarshi taa muuzika garlaiko. Pilniigs formulu atrazhojums.
0
^^^ a Intars vēl teica ka agrīnais Sadus nav līdzīgs vecajam Kreator ... man nu dikti līdzīgi izklausās.
0
Kaut kādu līdzību jau var sameklēt - var arī pateikt, ka Kreator pēc Metallica izklausās.

Karoč, nekādu izteiktu līdzību nedzirdu vēl aizvien.
0
Whatever ...

Es gan nesaprotu, kā var tik daudziem galīgi nepatikt ''Out for Blood'' - www.metal-archives.com/review.php?id=10538... . Manuprāt lielisks albums.
0
A es to Out For Blood nemaz neesmu dzirdējis. Jāteic, ka šitā te ieliktā dziesma un vēl viena, ko kaut kad dzirdēju, arī tādu vēlmi neveicina.
0
Nesen ar Desperu pļāpājot par Nocturnuss mēģinājām atcerēties vēl kādu bandu, kur būtu bunģieris/vokālists. Nekas prātā nenāca. Abet izrādās, ka trakais spiedzējs / kviecējs / bļāvējs no EXCITER pie reizes arī klapēja:

Exciter - Cry of the Banshee (1983) - pizdeckijs gabals

www.youtube.com/watch?v=Tx63eg4MvGo...

Exciter - Under Attack (Montreal, Canada 1986)

www.youtube.com/watch?v=dgUABfHt8ao...
0
Pavisam nesen ievērtētais jaunā viļņa trešinieks manuprāt skan ļoti lielisli...
www.youtube.com/watch?v=oCT8gvQckmU...
0
"Nesen ar Desperu pļāpājot par Nocturnuss mēģinājām atcerēties vēl kādu bandu, kur būtu bunģieris/vokālists. Nekas prātā nenāca."

Švaki esat domājuši, Absu un Deceased uzreiz nāk prātā.
0
kurrrat - kaut kā prasās tam vokālam vairāk spēka... izklausās pēc dzejas lasīšanas :/
0
kurrrat - kaut kā prasās tam vokālam vairāk spēka... izklausās pēc dzejas lasīšanas :/
0
Tie paši Kreator, kas pirms gada bija pie mums, arī dažreiz buņģieri pie mikrafona laiž :)
www.youtube.com/watch?v=sfi5KqDfUOw...
0
Šodien sanāca pieskarties vecajam,labajam Reign in blood albim. Sen nav baudīts . Tad nu varbūt kāds var ieteikt kaut ko no tās sērijas. Ir daudz kas garšots , bet retais tikai tādu kačku dzinis kā ,piemēram,tas pats Angel of death. No vēlākiem albjiem tikai Seasons In The Abyss vēl šķita puslīdz klausāms.
0
Hell Awaits ;)

Kaut kas uz to šniti varētu būt Infernal Majesty (None Shall Defy ir diezgan spēcīgi manāma Slayer ietekme), Morbid Saint, Demolition Hammer (pirmie 2 albumi), Exhorder, . Var pamēģināt Dark Angel, bet tas ir tāds netīrāks (Time Does Not Heal gan ir tīrs un tehnisks, bet ar izteikti apnicīgu vokālu). Vēl ar tādu brutālu teisnvirsiena kačku aizraujas Occult/Legion of the Damned (tie ir vieni un tie paši), bet tas ātri apnīk.
0
Dīvaini , Hell Awaits tiešām kaut kā acīs neiekrita.
0
Hell Awaits nav gluži RiB stilā, taču tie abi ir viņu labākie albumi, katrs savā veidā.
0
Tas jau vairāk Spīdiņš.

Bet Reign in Blood garā ... itkā daudzi uz to pusi mauc, bet tad jāņem un jāpārklausa, lai konkrēti ietektu. Daudzi, kas nāk prātā vai nu ir melodiskāki, vai nav tik intensīvi. Kautvai Sacred Reich, agrīnais Death Angel ... no tā agresīvā gala jau tomēr vairāk uz kreator šniti tomēr velk (tas pats Sadus agrīnais un Legion of the Damned). Vot šitā banda visai tuvu:

ANIALATOR
www.youtube.com/watch?v=sluWsqI0JcY...

Intar, tu jau mums tad blakus sēdēji :D Un tevis minētās bandas neklausos.
0
Tas Warpath ir labs Exodus / Forbidden ripofs, bet tādu ir dučiem. Visādi Blood Tsunami, Bombnation, Alkoholizer utt.
0
^^Deceased jau nu gan tu varētu mierīgi klausīties, vecās detuhas tēma.

Un kas ir spīdiņš? Hell Awaits? Da ti što? Show No Mercy vēl jā, pa pusei, bet Hell Awaits gan ir kārtīgs un ļauns bezkompromisu thrash.
0
Nu labi, Speed/Thrash, pierunāji ;)
0
Nu nez, salīdzinot ar tevis te minēto Exciter (ko varētu uzskatīt par pietiekami tīru Speed metal paraugu), Hell Awaits ir gandrīz vai death/black :P Sen laikam neesi klausījies.
0
Hell Awaits laikam Novembrī klausījos. 50/50. Debijnieks gan tīrs Speed Metal.

www.youtube.com/watch?v=L01fsQrIXoU...

Arī Anthrax debijnieks ir 100% Speed Metal.

www.youtube.com/watch?v=mDDx96HCJo4...

A Meatllica'i vispār kautkāds Heavy/Speed.
0
Par debijniekiem piekritīšu, par Hell Awaits gan ne.
0
Tas "Show no Mercy" tāds diezgan underrated albums. Manuprāt viens no labākiem speed metal albumiem ever.
0
Nu, tur jau īpaši nav ar ko lielīties. Tādu tīru un pilnvērtīgu Speed Metal albumu jau samērā maz tika saražots. Pārsvarā uz Thrash pārsviedās. Līdz mūsdienām slavu saglabājuši tik Slayer / Anthrax debijnieki, pirmie Agen Steel / Razor / Helloween / Angel Dust / Avenger (Rage) / Grave Digger / Running Wild albumi un Exciter / Hallows Eve daiļrade. Vēl Cacophony.

No jaunām bandām Speed mauca Solitaire, Cranium, Not Fragile, X-Wild, Destiny's End .. laikam viss. Un tikai Solitaire šajā gadsimtā.

Visādu jaukteņu, sevišķi Speed-Thrash gan pa pilnam bija.
+4
Satiksmes ministrija brīdina: "ĀTRUMS NOGALINA - SPĒLĒ DŪMMETĀLU!!!"
+1
runājot par speed metal :D
www.eatliver.com/i.php?n=2916...
0
Poison - Into The Abyss. metal-archives.com/release.php?id=3151...

Ble, nekādi nevarēju saprast kurā tēmā šo likt - pie vecās detuhas, pie Blakk Fukking Nekkro Metal, vai te.... tomēr thrash te laikam būs visvairāk, kaut gan minētos ar var piepīt klāt. Tāds kā driģenes saēdies Celtic Frost, plus vēl ar Slayer sakrustots, tempi variē plaši un bieži. Četras dziesmas, nepilnas 33 minūtes. Savdabīgs prodakšņs - skaņa čerkstoša kā kārtīgam pagraba ierakstam, bet tai pat laikā visai "basīga".

Zvērs vispār.
0
0
Njā, Protector - "A Shedding of Skin" laikam ir šo labākais albums, bet tāpat vietām tā dolbīšana piebesī. Ne visai tāds brutāls Thrash patīk.

Oldskūlīga priekavēsts no FORBIDDEN nometnes - šogad plāno albumu izlaist. Pēc sampliem spriežot, ļoti cerīgs ''back to roots'' ''Twisted into Form'' garā gaidāms - www.myspace.com/forbidden__evil...
0
Vēsts nav nekāda svaigā ;) Arī tie gabali jau pasen tur mētājas. Tā jau tīri labi, bet kaut kas tā kā pietrūkst. E, būs viss albums, tad jau matīs.
0
Exodus ir jauns gabals dzirdams maispeisā.

Bet nez kāpēc izdomāju palasīt, kas wikipēdijā ir par Exodus ir atrodams, un uzdūros šitādam brīnumam:

"2005 - present

In 2005, Hunolt decided to leave the band to concentrate on his family life. He was replaced by Heathen guitarist Lee Altus. Tom Hunting also left following a re-occurrence of the nervous problems that led to his temporary departure in 1989. Hunting was replaced with Paul Bostaph who had previously played with Forbidden, Slayer and Testament. Souza also left under disputed terms in 2005. Rumors swirled that the reason for Steve Souza's departure was a dispute during a show in New Jersey. Sources say that three minors ran away from home to attend the show and the band was notified and was well aware of this before their set. Souza insisted that the police should be notified but the band let it slide and went on with the show; this apparently led to Souza's departure."

Var būt, ka esmu trāpījis uz neizlabotiem govju sūdiem.
0
Ārprāc, trīs mazgadīgie pokemoni atnāca uz šovu !!! Ko nu darīt, KO NU DARĪT ?!?!
0
ŠAUŠMAŠ!

Varētu gan domāt, ka visa veida dumpība ir akurāt tas, par ko un ap ko thrash metal vispār ir.
0
par šito gan ierēcu:)
www.youtube.com/watch?v=TsN_xja3nEo...
+2
Rejuņjōnu vilnis turpina velties. Man jau iebildumu nav:

WatchTower - The Size of Matter (single)

www.youtube.com/watch?v=eyCXRvwdFQk...
0
^ bljaa ku laps! Bet nu jau uz tehnisku powerīti vairāk velk.
0
Manā skatījumā, šie nekad nav īsti Thrash spēlējuši. Šitas pat vairāk Thrash nekā vecie velk.
0
Nu īstu thrash jau šie nekad nav spēlējuši...Tapēc jau tas skaitās prog/thrash. Var just, ka CYNIC no Watchtower savā laikā ļoti pamatīgi iespaidojušies.
0
šitam nav ne vainas.
Vecie Watchtower man diez ko ne-ne.
0
offt., bet man nez kāpēc Spastic Ink vislaik ar Spinal Tap jūk :D
0
Man ar visu laiku sushi ar kartupelju klimpaam juuk.
-1
nū, kā gan var jukt jūraszālēs ievīstīti, pēc zivīm mazliet smaržojoši rīsi ar pretīgāko "ēdienu", kāds jelkad ir ticis izgudrots?
0
Kartupeļu klimpas ir tie gļotainie kunkuļi ? (vomit)
0
Intar, a kaa var jukt Spastic Ink un Spinal Tap? Pat ja tikai peec nosaukumiem.
0
Intars tak Jack Daniels 0.7 nopirka ...
+1
Nu tieši pēc nosaukumiem jau arī jūk, ne jau pēc muzona :D
0
Vienreiz gadā baigi labi uzliekās.

Metal! Metal! Metal Moshing Mad!!!

www.youtube.com/watch?v=oLZUmR85J-I...
0
Eh, es te kaut kad to F.K.U. paprovēju... sūds tomēr. Nu vismaz jaunākais albis. Vokālists, protams, labi imitē Zetro, bet ar to vien ir pa īsu, ja visas dziesmas ir vienādas. 1-2 gabali - prīmā, pēc tam automātiski liekās Exodus virsū. ēvribadīz dūin ze toksik volc, slem jōr pārtnā egenst da vōl, gud frendli vailent fanz in stōr for ōl...
0
aR DAUDZIEM TRESĪTĀJIEM IR LĪDZĪGI. iTKĀ VISBUMBĀS, BET KAUTKĀ SMAGI PIETRŪKST. uN ŠITĀDI PRIKOLISTI SMAGI aNTHRAX ATSIT. kAS NAV SLIKTI, JA DZIESMAS SPĀRDĪTU.
0
Sorry, par CapsLock.
0
Nē, nu ja patīk FKU, tad ir obligāti jāklausās vidus perioda Exodus. Faun, Fabulous Disaster esi dzirdējis?
0
Da BEST EVĒ !!!
0
Nu, es nebūtu tik pārliecināts, ka man viņi tā patīk, lai čekotu tieši pa to līniju kaut ko tālāk. Izglītošanās nolūkos jau tāpatās būs jāpaklausās sakņaināki džeki, bet uz ko es tiešām tagad sēžu, ir 89. gada Watchtower. Mahhh./... .fd km;... tas ir auts.
0
A tu Hexenhaus - www.metal-archives.com/band.php?id=1536... - esi dzirdējis ? Man daudz vairāk iespārda nekā Sargtornis.

www.youtube.com/watch?v=3YXaO1lZBrQ...
0
A man Watchtower tīri labi patīkās, tāpat kā CYNIC. Varbūt kāds var ieteikt kaut ko līdzīgu un ne pārāk pazīstamu?
0
Līdzīgu Watchtower ? Šiem jau Progresīvā daļa ir ievērojamāka par Thrash daļu. Vairumam tehniski Progresīvām bandām kā Mekong Delta tieši otrādāk. Tas pats Hexenhaus', Voivod, Depressive Age, End Amen, Anacrusis, Scariot, Seventh Angel, Cyclone Temple, Coroner, Sadus. Bet precīzi līdzīgi laikam nav.
0
Par dažiem no tevis nosauktiem es ar iedomājos, bet tie jau ar neviens nav sevišķi līdzīgi. Nāk prātā tik bandas, kam tas tehniskais vairāk par progresīvo, piemēram, Aspid ir ļoti labs tech thrash no Krievijas.

www.youtube.com/watch?v=HnRf_Y_TPlY...

Blind Illusion arī bija tīri labs, cik atceros, tik tas vienīgais albums bija pasūdīgā kvalitātē. Ā, Vektor noteikti var ievērtēt, tiem tas pērnais albums bij kā zibens spēriens no skaidrām debesīm.
0
Ā, vēl MEGACE ir tīri labs ar dāmu uz vokāla. www.metal-archives.com/band.php?id=809...

Tāds dikti īpatnējs Thrash (tā to MA nosaukuši) ir FEAR OF GOD, arī dāma dzied (iepriekš Detente mauca). www.metal-archives.com/band.php?id=1662...

www.youtube.com/watch?v=8NFzSqvNPig...
0
Uhh, tas Aspid baigais zvērs. Vnk super mauc.
0
Vo vo, es ar tā te tagad pa šiem atcerējos, un ar lielu baudu noklausījos atkal to albumu. Zvērīgi laba manta.
0
Man, cik atcers, viņš bija no sērijas ''stota ņe tota'' ...
0
"... bet uz ko es tiešām tagad sēžu, ir 89. gada Watchtower. Mahhh./... .fd km;... tas ir auts."

Man tas auts turpinaas jau gadus 5-us. Tas albuums ir vienkaarshi nenolietojams.

kurrat, Sieges Even savaa saakumaa pilniigi kopeeja Watchtower.
0
Vaita ? Man īpaši līdzīgi neliekas.

Ja jau runa par Sieges Even aizgāja, tad sviestaino lietu cienītājiem pie reizes varu Soul Cages ieteikt.
0
Izrādās, ka šitie Norges krāni jaunu ripuli nesen izlaiduši. Grūvīgi moderns, bet nu labs maita:

Dead Trooper - Kiss of the Kannibal (2010)

www.youtube.com/watch?v=Dcz3muTS_iQ...
0
Šodien uzlikās Fauna minētais Invocator (tik 2003 gada ripulis) - labs, bet pirmie varētu pat labāki būt. Tehniski Desīgs muzons. Kārtējā labā Dāņu banda.

INVOCATOR - Excursion Demise (1991)

www.youtube.com/watch?v=Ml6iQq189F0...
0
Pameklēju ar Ctrl + F un nobrīnījos - neviens te nav šos pieminējis. Divi labi pēdējā laika Thrash atklājumi.

SAVAGE MESSIAH "Insurrection Rising" (vairāk tāds uz melodiju un tīro vokālu, kā Testament, Megadeth vai tml.)

SUICIDAL ANGELS "Sanctify The Darkness" (straujš, kliedzošs slānītājs, līdzīgs Kreator vai Sodom vai kam tādam, es pat nezinu, nekas oriģināls jau nav)
0
Nejauši plašajā tīmeklī uzgāju šo te, bijušā ex -SODOM un ex - KREATOR ģitārista Frank Blackfire (Frank Gosdzik) projektiņu ar skanīgo nosaukumu BLACKFIRE. Pirmās asociācijas - kaut kas starp ala-SODOM (Agent Orange) un ala-Kreator (Coma of Souls). Nu tā nekas, gaidām jaunu albumu!

www.myspace.com/officialblackfire...
0
Par Blackfire padzirdēju pirms gada, kad viņiem bija paredzēts uzstāties Witchhunter'a piemiņas koncertā, kopā ar gandrīz visu teitoņu thrash ziedu. Tikai tolaik nevarēju nekur neko atrast ievērtēšanai. Eh, uz to konci jau gandrīz biju sataisījies braukt, bet atturēja relatīvā dārdzība.
0
hmmm

Evile-Enter the Grave
0
^ 3 gadus veci jaunumi
0
Skatos, ka nav pieminēta viena aplam laba banda, kam gan diemžēl tikai viena pilnmetrāžas relīze iraid: zviedri HYPNOSIA ar plati "Extreme Hatred" (2000). Augstākā labuma thrash/death visās pareizās tradīcijās; grūti ar pirkstu iebakstīt, pēc kā izklausās kurā vietā, jo ir pareizās proporcijās samaisītas nepieciešamās sastāvdaļas - visi sleijeri, kreatori un tamlīdzīgi arī te ir saožami; skanējums visvairāk līdzinās tādām bandām kā Legion of the Damned, Deathchain, Demolition Hammer, Torture Squad utml. Vokāls ir skandināviem tradicionāli ķerkstīgais.

metal-archives.com/band.php?id=200...

In other (somewhat old) news, Torture Squad ir gatavs jaunais albūms, kas zin, varbūt jau uz Fonteinfestu varēs iegādāt: www.metalunderground.com/news/details.cfm?ne...
0
Ah jā, un Mekong Delta arī ir sasparojušies jaunu albumu laist ārā, viens gabals jau noklaušams (pirmais listē, "The Wanderer..."). Thrasha tā pamaz, proga krietni vairāk, bet skan jau labi.
0
ups, links piemirsās: www.myspace.com/mekongdeltaband...
0
Starp citu, Drako (Overkirils?) - es atcerējos vienu bandu, kas tevis prasītam mūslaiku Kreatora līdzinieku statusam atbilst: Necrodeath. Vairāk vai mazāk līdzīgi Kreatoram šie allaž bijuši, bet post reunion Necrodeath arī skan līdzīgi jauno laiku Kreatoram; ja nu vokāls ir bleciskāks, rifu daudzums minūtē mazāks, un bungas - galvastiesu pārākas.
0
Necrodeath - juuu, ņamma!
0
Neslikts slānītājs ir friču FATAL EMBRACE. Šorīt debijnieku klausījos un smuki iepēra. Vēlākie bišku brutālāki u ātrāki cik nopratu:

www.youtube.com/watch?v=e92qnSjTUs8...
0
^ Tie tak bija Rīgā kopā ar Sodom.
0
Hm, toč bija ... tik neatceros, vai šos redzēju.
0
Zin, tekktrešs izskatās ir mana apakšdaļa. Tagad sēžu uz OBLIVEON "From This Day Forward" Un vēl 3 albumi priekšā... yess..
0
MERCILESS - www.metal-archives.com/band.php?id=2249...

Šitos varētu arī bie ''fukkin nekkro'' vai arī pie ''vecās detuhas'' iespraust, bet tā kā slānošā sastāvdaļa ir visizteiktākā, tad lai šis Zviedru brutalizētais Kreator / Sepultura radinieks paspirina šite.

''One of the first underground death/thrash outfits to rise from Sweden. Merciless are also the first band to sign on the underground record label Deathlike Silence owned by Euronymous of Mayhem (Nor) fame with their first full length The Awakening (Anti-Mosh 01).''

Merciless - Pure Hate (1989)
www.youtube.com/watch?v=pAtEQ4gDDcc...
0
Japoškas, bļin :D - AION - www.metal-archives.com/band.php?id=37917...

Aion - Gasp for Breath (1990)
www.youtube.com/watch?v=bs39QXZK58U...

Aion - Crazy Smile (live) (1990)
www.youtube.com/watch?v=D_764U9G_7k...

bet muzons nav nemaz slikts.
0
TARGET - beļģu tech thrash brīnums. Ļoti iesakāma klausāmviela tiem, kas kļūst mikli no Coroner, Mekong Delta vai Vektor. metal-archives.com/band.php?id=1534...
0
anatgonist
0
Tā, nedaudz pasteidzos ar savu iepriekšējo message. Gribu ar jums dalīties savos iespaidos par savu jaunatklājumu, blici no Austrālijas, kura savu debijas EP izdevusi tālajā 1993. Tas tad arī būtu viss šīs grupas daiļradē ...Tehniskā thrash metal piekritējiem ( ala- Hexenhaus )šis patiesi varētu patikt.
www.youtube.com/watch?v=qVgjIgXywiQ...
0
Es no slānītājiem tik šitos esmu atstājis, nekas tāds ūber, bet paklausīties var. Ar no ķengurijas - www.metal-archives.com/bands/Demolition/10...

DEMOLITION - Kill Zone (2011)

www.youtube.com/watch?v=vuDg1q9ngvo...
+1
Rokoties pa metālarhīviem kā arī pa citiem resursiem, uzgāju, ka visiem labi zināmais producents un skaņu inženieris Flemming Rasmussen (piedalījies labāko Metallicas albumu producēšanā), patreiz strādā ar norvēģu thrasheriem TANTARA pie viņu debijas albuma. Zināmas intereses vadīts, nolēmu ievērtēt viņu 2010 gadā izdoto EP zem nosaukuma "Human Mutation". Ko lai saka - thrash tradīcijas nemirst - cits tur sakalausīs Heathen, cits Exodus, cits varbūt Metallica....
www.youtube.com/watch?v=mc2ColJTYXQ...
0
Tā kā Heathen skan tākā Metallica, tad var arī salīdzināt ar Heathen ;) Bet tīri labas. Rasmusena sakarā vērts minēt, ka producējis arī ''By Inheritance'', ''Covenant'' un ''Imaginations from the Other Side''
0
Bet ATTOMICA tā labi slāna. Ātri un bez žēlastības. Albumi uz 30min kā Slayer, Sacred Reich un Nuclear Asault mācījuši ;)

www.youtube.com/watch?v=uBVLYunMKbM...

www.metal-archives.com/bands/Attomica/7469...
0
Ir kādam kaut kas ko komentēt par ASSORTED HEAP? trāpījos virsū, klausos tagad gabalus jūtrubē, un visai patīk, ko dzirdu. Nav gluši tik lielisks, ka Coroner, bet diezgan līdzīgs šķiet. Nu katrā ziņā līdzīgākais, ko nācies dzirdēt, bet neliekas pilnīga pakaļtaisīšanās.
0
Nosaukums dzirdēts kautkur bija. Paklausījos ''Grave New World'' - ļoti cienījami.
0
WARGASM izklausās tīri tā neko.
0
Laba doma, pārklausīt savus krājumus un patīrīt tos. Jau paspēju piemirst, cik labs ir kanuku MASTERY - www.metal-archives.com/bands/Mastery/45731...

Vecā labā Metallica sakrustota ar Testament,- un tas izdarīts lieliski. Vokālam nav kur piesieties. Vienkārši ideāls. Sūdīgi, ka šiem tik viens disks ir.

www.youtube.com/watch?v=cZW4f59IfZY...
0
Pag, Mastery es atceros kā instrumentālu thrashu. Pēc tam arī vokāls, izrādās, ir parādījies?
+2
eh, šitāds naivums tavā vecumā ... :D
0
Bet šitas tak ir jebalkulabs ! Žēl ka pagājšgada albums tāds nīkulīgs Powers.

WITCHHAMMER - www.metal-archives.com/bands/Witchhammer/6...

www.youtube.com/watch?v=L4eIybydc0k...
0
Varbūt es esmu kaut ko smagi palaidis garām, taču šodien priekš sevis atklāju tīri jauku thrash brigādi no Teksasas, Warbeast saucās.....IMHO - kaut kas starp Pantera, Sodom & Slayer.
www.youtube.com/watch?v=HVSyIWIfqlw...

0
^ Paldies, ka padalījies. Prevjū izklausās diezgan spēcīgi , būs vakarā jāpatestē kārtīgāk.
0
nav slikts - vismaz skanējums nedaudz savdabīgs, nav kā vairumam līdzīgo bandu.
0
Neko īpaši savdabīgu, ja nu vienīgi vokālu, nemanīju. Tas laikam bija tas, ko Kurrat ar Panteras sastāvdaļu kokteilī domāja.
0
laikam, rifings jau ar uz to pusi velk, Pārsvarā jau modē nedaudz hārkorisks piepisiens, vai Bay Area
+1
Kurrat minētais norvēģu jauniešu grupējums TANTARA tad nu beidzot ir ticis līdz sava debijas albuma "Based on Evil" izdošanai. Skan, kā jau minēts, krietnākajās Metallica (Master of Puppets/...And Justice For All) un Heathen tradīcijās. Kādu Testament vai Exodus ar vietām var saost. Pagaidām esmu ticis līdz pusei, bet spārda pamatīgi. Ja nu vierīgi dziesmas varēja būt drusku īsākas - lielākoties ap 6-7 min. garas ir, gandrīz katrā ir ja ne mīkstā daļa iesprausta (a la Master of Puppets), tad vismaz ekstensīva solo sekcija. Bet principā viss ir baigi kvalitatīvi.

www.youtube.com/watch?v=iB29Ugf0Ke4...
0
Šie slānītāji,personīgi man, slāna uz urrā!
www.youtube.com/watch?v=DmU3e84nVC0...
0
^^ ir labs, tik 128kbps versija apkārt mētājas
+1
-3
Hmm, a šitais skaitās slānītājs vai nē?

www.youtube.com/watch?v=DvBFgAhCkEQ...
0
Uztrāpīju uz nedzirdētiem amīšu powertresītājiem - FORTE - www.metal-archives.com/bands/Forté/290...

90-tajos paražoja albumus un noklusa uz 11 gadiem. Tagad labs kumbeks sanācas - pat velk veco materiālu ievērtēt:

Forté - Absolute Power (Unholy War @ 2012)
www.youtube.com/watch?v=VXFyk7_aiSA...
0
^^ cisumaisa slānītāji
0
sen nebija klausīti, vecie kučugali

DEMOLITION HAMMER - Pyroclastic Annihilation (Epidemic of Violence @ 1992)

www.youtube.com/watch?v=jem2jnK1RAs...
0
Neba Skaji vienīgie var pretendēt uz krutāko ārtworku ...

Hallows Eve - Plunging to Megadeath (Tales of Terror @ 1985)

www.youtube.com/watch?v=jxj-FP1vjPk...

Flotsam and Jetsam - Hammerhead (Doomsday for the Deceiver @ 1986)

www.youtube.com/watch?v=BA2ansrPTjA...
0
Sen nebiju neko Anthrax-veidīgu dzirdējis - retrozēni pārsvarā uz Slayer / Kreator / Exodus šniti spiež. Par veco-labo Speed-Thrash mēs esam aizmirsuši, par to vairs nerunājam ...

LOST SOCIETY - "KILL (Those Who Oppose Me)"
www.youtube.com/watch?v=_VYaSmFcfVM...

www.metal-archives.com/bands/Lost_Society/...
0
Pārizdoti remasterēti pirmie trīs MASSACRA (FR) dēmnuči - www.metal-archives.com/bands/Massacra/1537...

www.youtube.com/watch?v=T0Pop_UMpsU...
0
Tas jau tīri priekš kolekcionāriem - "komplītistiem", jo man liekas tie gabali visi bija arī pirmajā albumā.
0
OK, tad kas "svaigāks" - gribēju jau gudri dirst, ka iepriekšējais bija tāds klasiks Black/Thrash, bet jaunais vairāk uz Grūvu velk, bet tādu smagu, ķip Usurper, kad piefiksēju (atkārtoti), ka šī tak ir Usurper vokalizātora jaunā banda ... nošit, Šerlok ...

Scythe - The Grunting Dead (Subterranean Steel)
www.youtube.com/watch?v=Tu-QWaXH-04...

Viens Artillery gabals no gaidāmā albuma publicēts - izklausās cerīgi:

www.youtube.com/watch?v=KoAttjF2VKo...

+1
Ir klusa cerība, šitos kādreiz dzīvā skatīt:

Coroner - Live in East Berlin 1990
www.youtube.com/watch?v=SJg4mh7moUo...
0
Tas vispār ir bijis uboinijs koncerts, ja nemaldos, tur močīja Kreator (izdots DVD At the Pulse of Kapitulation), Coroner un Sabbat.
0
+ Tankard. Visiem četriem tie konči ir izdoti uz VHS
0
Decibel: The Top 50 Thrash Metal Albums Of All Time

rateyourmusic.com/list/werewolfcat/de...

Nav pat īpaši ko uzdirst - Exhorder ir augstāk par Panetru, tik ''Under the Influence'' izvēle gan jocīga - pārējie šo 80-to gadu albumi ir jūtami labāki
0
Kopumā tiešām bez īpašiem pārsteigumiem, labumu izvēlē, izvietojums pa vietām, paredzams. Cik nu tas The Haunted bi' ar ejkatudirst momentu. Bet citi pseidoslānītaji Machine Head izpalikuši.

Un vispār gaume-šaume, bet idritvai, Hell Awaits ir jābūt augstāk par Reign In Blood (lai arī kuru vietu tas neieņemtu), nu vienkārši tāpēc, ka tas ir labāks albums visās tā izpausmēs par RiB.
0
Sen nav klausīts HA, bet RiB zveļ, ka maz neliekas
0
A kas tas par topu? Tam ir kāds sakars ar Decibel magazine, vai arī vienkārši kāda random jūzera sastādīts tops, kā izskatās?

No iztrūkumiem - nemanīju nevienu Artillery albumu.
0
Jūzera sastādīts pēc tā, kas bija decibel publicēts.

Artillery šiet cieti iederētos ''War and Pain'' vietā, kautvai.
+1
Pat ļoti labs, nedaudz progresīvs Tresītājs WRATH - www.metal-archives.com/bands/Wrath/1123...

www.youtube.com/watch?v=cf6kZ8SKv6I...

''Wrath! The mighty thrash metal band Wrath! All hail...uh...OK, who the hell is Wrath? Honestly, I don't know. Hell, I don't even know much about the obscure (?) Chicago thrash metal scene, which is where these dudes hailed from. All's I do know is that this obscure but spunky little group from the mid-west unleashed their 2nd studio record, "Nothing To Fear", in 1987, and that this album is hailed as a little known thrash masterpiece in many fan circles.''
0
Wrath ir labais!
Par speed metal runājot, ir tāda grupiņa no Oklahomas, Powerlord saucās:

www.youtube.com/watch?v=WJbNpb9TGXY...
0
RIGOR MORTIS pēdējais albums spārda tā ka pizģec. Iet jau otrais riņķis, kājas raustās līdzi.
Bet albums pēdējais tāpēc, ka šo ģitārists Mike Scaccia pirms diviem gadiem aizgāja pie dieviem. Materiāls gan jau bija ierakstīts, un šogad ticis izdots.

www.youtube.com/watch?v=txq45D53qVA...
0
jā, tas ir labs. Ir arī netipiski gabalki (poverīgāki piem.). Kopumā dēļ vokāla un nedaudz skanējuma GWAR atgādina (labā nozīmē)
0
^^ mozončiks toštonada, vokāls bik atsit Jāni no Santimoni.
0
^ ha ha, toč toč
-1
Jaunākais Dying Fetus ir diezgan neslikts. Protams, līdz šedevram "Destroy the opposition" nevelk, bet tīri labi slāna

www.youtube.com/watch?v=eskEhb66DWU...
-1
(tas, protams, runājot nevis par misenes metālu, bet gan par īstu slānītājmetālu - slam death)
+1
SCHIZO - kopā ar Necrodeath un Bulldozer, skaitās makaronisto nozīmīgākā banda 80-os gados. Korado Kataņi viņus noteikti neklausījās - www.metal-archives.com/bands/Schizo/7472...

www.youtube.com/watch?v=WOOSYJhMTi0...

www.youtube.com/watch?v=YbBcClXQ0Eo...
+1
Nesen ar Fatduude spriedelējān, kas ir labs no (tīra) Speed Metal - uz sitiena knapi 5 grupas sanāca atcerēties (tādas, kurām vismaz 2-3 albumi šajā stilā, tā ka Anthrax, Slayer u.c. atkrīt). Paliek Exciter, Razor un Agent Steel no vecajiem, un Cranium ar Solitaire no jaunajiem. Var arī Enforcer un Rocka Rollas minēt, kas Speed Metal ar Heavy, nevis Thrash atjauc.

Tas tā - ievadam, jo šodien uzdūros norvēģu jauniešiem, kas visai klasisku Speed ar Thrash piejaukumu mauc, klasiskā 1983-1985.gadu manierē. MA gan kā Thrash raksturo, bet tas varbūt uz pirmajiem albumiem attiecas: www.metal-archives.com/bands/Deathhammer/5...

www.youtube.com/watch?v=uN7I97cpmJM...
0
^ DEATHHAMMER
+1
Visādi topi ir bijuši. Ierosinu izveidot savu visu laiku labāko slānītājmetāla TOP 5.

Tātad, mans TOP 5:

1. KREATOR - Extreme Aggression
2. MEGADEATH - RUST IN PEACE
3. METALLICA - RIDE THE LIGHTNING
4. OVERKILL - The Years OF Decay
5. SLAYER - South OF Heaven
0
Bez secības:
Forbidden - Twisted into form
Testament - The Ritual
Kreator - Extreme Agression
Exodus - Impact is Imminent
Coroner - izvēlēties vienu paši
+1
Vēders pirms mēneša izlaidis ''Future of the Past II - Hell in the East'' ar 92% Poļu ''underground'' bandu daiļrades apstrādēm savā Desutreša manierī. Ir daži interesanti gabali. Pārsvarā tresītājbandas. Par katru bukletā aprakstiņš.

www.youtube.com/watch?v=ItVTJrq6fuM...

1. Ostatni Diakon (Exorcist Cover)
2. Noc Demona (Ghost Cover)
3. Necronomicon (Imperator Cover)
4. Totalni Destrukce (Krabathor Cover)
5. Sen Schizofrenika (Markiz De Sade Cover)
6. The Beginning Of Darkness (Merciless Death Cover)
7. Ostatni Sakrament (Scarecrow Cover)
8. No Return (Slashing Death Cover)
9. Czas Apokalipsy (Slaughter Cover)
10. Necromaniac (Thanatos Cover)
11. Czarny Anioł (Thrasher Death Cover)
12. Wyrocznia (Kat Cover)
0
15.janvārī iznācis OPPROBRIUM - Serpents Temptation

www.youtube.com/watch?v=I1an5NBVib4...

Par albumu ir vesels pastāsts - oriģināls iznāca 1988.gadā. CD versiju izdeva 1996.gadā, bet tikai modificētu - pārrakstīts vokāls, bass, pamainīti nosaukumi un dziesmu teksti (mazāk asiņaini, jo grupas dalībnieki ir ķipa kristieši un laikam nāca kāda lielāka atklāsme tobrīd). Nuja, un līdz 1999.gadam grupa saucās skaisti un konkrēti: INCUBUS - www.metal-archives.com/bands/Incubus/32322... . Tad nu šogad beidzot klajā nāk oriģinālā ieraksta remāsters.

''Serpents Temptation'' pirms tam biju tikai pārrakstītajā versijā dzirdējis un tā atstāja daudz blāvāku iespaidu nekā sekojošais ''Beyond the Unknown'', kas noteikti būs manā Slānītāju TOPā, kad to pēc pāris dienām piebeigšu. Tagad klausos oriģinālierakstu un varu teikt, ka slāna sūri - apmēram uz tā laika Sepultura, Kreator, Sodom, Sadus pusi, tik nedaudz zvērīgāk
0
Muzons labs, bet bļe, vokāla vietā tur čuvaks ātrā tempā lasa dzējoli.
+3
^ Es zinu vēl vienu grupu, kas parasti tā izklausās — Kapakmens…
0
Nedirs :)
+2
ā, te top thrash albumi jāraksta?
Jauktā secībā:
Metallica - Master of Puppets
Testament - The Legacy
Forbidden - Twister Into Form
Sepultura - Arise
Megadeth - Rust in Peace

Honourable mention: Deathwish - Demon Preacher
+1
Mans Slānītāju top sanāk pagarš - ārpusē vēl čupa albumu palika, kuri īpaši neatpaliek vai ir ar vēsturiski-informatīvu nozīmi:

1983 - Exciter - Heavy Metal Maniac

1984 - Metal Church - Metal Church
1984 - Metallica - Ride the Lightning

1985 - S.O.D. - Speak English or Die

1986 - Metallica - Master of Puppets
1986 - Slayer - Reign In Blood

1987 - OverKill - Taking Over
1987 - Testament - The Legacy

1988 - Forbidden - Forbidden Evil
1988 - Metallica - And Justice for All

1989 - Annihilator - Alice In Hell
1989 - Exodus - Fabulous Disaster
1989 - OverKill - The Years of Decay
1989 - Sepultura - Beneath the Remains
1989 - Testament - The New Order

1990 - Incubus - Beyond the Unknown
1990 - Artillery - By Inheritance
1990 - Forbidden - Twisted Into Form
1990 - Kreator - Coma of Souls
1990 - Megadeth - Rust in Peace
1990 - Slayer - Seasons in the Abyss

1991 - Annihilator - Never, Neverland
1991 - OverKill - Horrorscope
1991 - Iced Earth - Iced Earth

1992 - Kreator - Renewal
1992 - Iced Earth - Night of the Stormrider
1992 - Sodom - Tapping the Vein
+1
pag Testamenta New Order nebija 1988? 89 bija Practice....
0
Tev taisnība
0
Zrm Icubus tak vel bija vecā death metal grupa, vai nē?
Morbid Angel Blessed are the Sick albūma liner notes vel tiem izteica paldies par kopīgiem končiem.
+2
klasisks DesuTresis Sepkultūras, Sadus, Infernal Majesty, Merciless garā:

www.youtube.com/watch?v=AMY2pdmEnYA...

Pieļauju, ka Morbidi varēja pateikties arī citam Incubus, kur Mike Browning pļeckāja (augstāk minētie tomēr kristieši skaitās - brutāli, kā Bībele, bet tomēr):

www.youtube.com/watch?v=90VyRDcU4Hg...
+1
Senos laikos, kad sāku klausīties thrash, tad klīda apkārt runas, ka baigi trakais thrash ir amerikāņi Viking. Tajā laikā tā arī nesanāca kaut kur dabūt ierakstus, līdz ar to iepazīšanās izpalika. Šorīt nez kāpēc atcerējos par šiem un izdomāju, ka jāpaklausās. Sāku ar debijnieku Do Or Die (1988). Vīlies nebiju - smuks, ātrs un nikns. Vienīgi vokāls jaudīgāks prasījās.

www.youtube.com/watch?v=FvjIBDf2RKA...

www.metal-archives.com/bands/Viking/1196...

0
Te jau bija pieminēti vācu death/thrash Baphomet. Joptvai, kas par labu mantu!

www.youtube.com/watch?v=4kBlBVqWGN4...

www.youtube.com/watch?v=GXQnaVGF-l8...

+1
Ko darīt, ja SLAYER vecie albumi arī mp3 formātā nodrillēti līdz caurumiem ?

Uzliec HELLBRINGER ! - www.metal-archives.com/bands/Hellbringer/3...

www.youtube.com/watch?v=HneJ4Z2oNzk...
0
mja, absolūta kopija. Priecē vismaz, ka, pēc šī gabala spriežot, kopē pareizo albumu.

Vispār no ne-akurāt-tribute-style 'mūslaiku aussie treša es ieteiktu HARLOTT:
www.youtube.com/watch?v=db47yvnvJwc...
+1
Tīri labs šitas debijnieks. Cik var spriest no recenzijām, tad tikai ''Russian Vodka'' vēl ir ievērības cienīgs

Коррозия Металла - Героин (1988)

www.youtube.com/watch?v=-RAzAhShN-g...
+2
Īsti nezināju pie kuras tēmas, lai liek - tā kā gabals slāna, tad izdomāju likt šeit.

Jūtūbā trāpīju uz šiem - Alien Weaponry. Pavisam pavisam jauni čaļi (dzimuši 2000. - 2002. gadā un kā saka wikipēdija - Alien Weaponry is a three-piece teenage thrash metal band from Waipu, New Zealand :D).
Dziesma maoru valodā. Diezgan inčīgs gabals. Pilnais albums gan vēl nav.

www.youtube.com/watch?v=Lx_xGv70Yyo...

0
Vienīgais, kas tur kaut cik velk uz maori, ir bundzinieks, i to nedavelk :)
+2
Lääz Rockit tomēr ļoti labi slāna - labākajās Testament/Heathen/Exodus tradīcijās. Visvairāk ''Nothing$ $acred'' pavilka: www.metal-archives.com/bands/Lääz_Rockit...

www.youtube.com/watch?v=gUyYM3lxc6Q...
+2
Pļe, yt video titlē izlasīju LAACZ :D
+1
žanra standarts. Nu ir viss čotka, bet nepiš kaut kā. Tāpēc tomēr tās +- 15 pačotīgās bandas arī ir pačotīgas, un pārējie ir tikai gandrīz.
0
POWER TRIP smuki kopj crossover/thrash lauciņu. Vieni no tiem vairāk vai mazāk jaunajiem, kam to 80-to fīlingu sanāk atdarināt.
www.youtube.com/watch?v=A1X2wg_hggA...

90-to fīlingu arīdzan:
www.youtube.com/watch?v=FOWf8uqGf8A...
+1
hehe, apskatoties sastāvu, kā jau mūždien: visiem vai nu vienīgā, vai gandrīz vienīgā banda - izņemot buņģieri, kam septiņas.
0
^^ ha, ar domāju iepostēt te, bet Intars jau pacenties ;) Es gan īpašu crossover piesitienu šajā CD nesauklausīju - nedaudz vokāls uz to pusi, bet rifi visai klasiski (Thrash izpratnē) un pavelkoši.

Šogad lielajā TOP no THRASH neviens albis neietika, bet mazajā finālā ir:
Kreator & Overkill - ļoti labi
Power Trip & Midnight - pavisam labi
Annihilator & Aralu - labi
0
Midnight vatta ir srešs? Venomhead, un tuvāk otrajam nekā pirmajam, vatta ne?
0
Nē, šis jaunais tomer uz pirmo galu vairāk, bet tas tāpat ir spīds.
0
ir jau vairāk Speed, bet tām 5 grupām jau neies savu tēmu cept augšā
+1
Lielisks tresītājalbums ar visai daudzveidīgu skanējumu. Īpašu pieskaņu piešķir taustiņu izmantošana - uz sitiena, nenāk prātā neviena cita Thrash banda, kas tos būtu pielietojusi.

Sarcofago - The Laws of Scourge [1991]
www.youtube.com/watch?v=qsvLVOPi7kc...
0
Jā, un tā otrai bandai, kurā šitais vokālists sākumā ņēmās, daži albumi ar tīri tā nekas. :D
0
Čīlieši CRITICAL DEFIANCE mūs vizina laika mašīna 30-33 gadus atpakaļ: viss kā pie Līča pienākas - smuki gabali, labi soliņi, dusmīgi rifi un sulīga skaņa. Uz sitiena arī nesanāk iebakstīt, ka šitas rifs no Slayer sperts, bet šitas uz Kreator velk (vāciņš gan atsauca atmiņā Sodom). www.metal-archives.com/bands/Critical_Defi...

www.youtube.com/watch?v=hKFOWVJHukA...
0
Šie laikam arī var tikt uzskatīti par slānītājiem: APOCALYPSE - Fuck off and die

www.youtube.com/watch?v=KmJFJSKgwGQ...

0
APOCALYPSE albums arīdzan šajā žanrā lieliski iederas:

www.youtube.com/watch?v=i_a9KpEqbls...
+1
Te kaut kad ZuL-ī nejauši bija uzlicies tāds CRISIX. Čaļi no Barselonas. Skanēja prīmā, pēc tam atcerējos arī visu albumu noklausīt - viss pēc poņāķijiem, izņemot albuma garumu - treša albums pāris stundai?!
Pārējus albumus pagaidām nav sanācis noklausīt, bet tas pirmais i reku:
www.youtube.com/watch?v=HEAuVXDnXvk...

Un nupat pierādījās, ka reizēm labs albuma vāks nostrādā: ieraudzīju bildi ar fašistu, izlēmu uz dullo izčekot. EXELOUME saucas. Izrādās, kvalitatīvs thrash/death iz Norges. Izskatās, ka ne mazāk par pašu muzonu ļaužus nodarbina jautājums, vai miroņgalvai var būt ausis...
www.youtube.com/watch?v=Rq1j5B-c_ZE...
0
Šogad gaidāmi jauni albumi:
Atrophy
Dark Angel
Evile
Evildead
Heathen
VioLence

www.worshipmetal.com/features/the-6-most...
0
^ Abi "ļaunie" +- pofig, pārējie varētu interesēt
0
Mani visvairāk interesē, ko labu varētu sagaidīt no ilgi gaidītā Dark Angel jaunā albuma.
0
Ķip TOP40 THRASH debijnieki: loudwire.com/best-debut-thrash-m...

Kādi 10 gan nav nekāds Thrash. To vietā varētu iemest: Coroner, Incubus, Cyclon, Cyclon Temple, Flotsam & Jetsam, Possessed, Onslought, Anacrusis, Assassin, Paradox, Holy Moses. Un ja jau ir Anthrax, Metallica, Exciter un vēl pāris Spīdmetāla albumi, tad huļi nav Razor ?!
+1
MA forumā uzdūros šādai bandai: GARGOYLE (Japāna). Nedaudz cieš no japāņiem raksturīgās vokāla manieres, bet nu rifāža vienkārši episka, un kompozīcijas ir visai interesantas, nevis taisnvirziena slānītājs (MA nosaukts par progressive thrash metal)

www.metal-archives.com/bands/Gargoyle/1582...

www.youtube.com/watch?v=jRhn9PEzPPw...
www.youtube.com/watch?v=3hkXXUCN7GM...
www.youtube.com/watch?v=YsxBxv2NJj4...
0
Tā neko ... jāpievienojas YT komentāram - vai kāds nevar ieteikt TOP5 albumus (slinkums visus 20 pārklausīt) ;)
0
Augustā jauns ONSLAUGHT - diezgan spārdošs, bet bez pārsteigumiem:

www.youtube.com/watch?v=jcUrQGZB_yw...
0
Heathen arī jauns būs šogad
+1
Tāks, te nekas incants nav, jāiet uz veco detuhu tēmu. A ja nu..
0
Hmm, beidzot noklausījos gan Znowhite, gan Cyclone Temple, pat nezinu, kāpēc tik ilgi nebiju licies ne zinis,kaut arī nosukumi manīti. Abi sūri labi, katrs pa savam, pat ja sastāva ziņā laikam tikai vokāls atšķiras (Act of God/I Hate Therefore I Am).
0
Tēmas augšgalā pieminētie Morbid Saint ir tiešām izcilu mantu atstājuši aiz sevis.

www.youtube.com/watch?v=9p9vuIdWcO8...
0
Augustā ievilku Trofejā uz pāris aliem un bārmenis bija Thrash pleilisti uzlicis - nez, man (vienīgajam iekšā sēdošajam) vai sev pa godu, bet ausī iekrita HIGH COMMAND - likās, ka Black/Thrash varētu būt, bet MA ( www.metal-archives.com/bands/High_Command/... ) apsaukā par Thrash Metal/Crossover/Hardcore Punk. Varbūt pēdējais dēmucī bija, bet tagad ir normāls Tresis ar Crossover piesitienu (vietām atsauc atmiņā Power Trip, kas ar tai pleilistē skanēja).

Šis tāds normāls agrīnais Slayer:
www.youtube.com/watch?v=XewRp35STfE...

Šis vairāk uz Power Trip:
www.youtube.com/watch?v=y_610VDttco...
0
Ja jau tēma pakustināta, tad der atzīmēt, ka RAZOR drīz būs jauns albums pēc 25 gadu pārtraukuma, divi singli jau ārā.

youtu.be/Sna4H_cByHk...

youtu.be/wDCye2luZwA...

P.S. dzirdāts, ka Dave Carlo lērums nedienu personīgajā dzīvē, gan ar paša veselību, gan tuviniekiem. Iespējams, ar to saistīta arī Bruķika nokancelēšana.
0
^ vispār man patika, kā MA forumā ļaudis sprieda: uz Razor var paļauties, ka būs kruti rifi, kā arī, ka būs vairāk vai mazāk padebīla skaņa :D
0
man nekad nav bijušas pretenzijas pret viņu skaņu
0
Šis jau arī tad slānītājmetāls būtu?!

www.youtube.com/watch?v=3ILXKm1hpfQ...
0
Nuja. Vokāls ōpim nosēdies, bet treļļo jau vareni
+1
Sensenos laikos (pirms 33 gadiem), Testament fani no Zviedrijas MEZZROW ( www.metal-archives.com/bands/Mezzrow/1600... ) laida klajā savu debijas albumu ''Then Came the Killing'' kurš nevienam īpaši vajadzīgs nebija (Thrash ... Zviedrijā ... 1990.gadā - ha, ha). Bērni izaudzināti un palicis garlaicīgi, tā ka var arī otro ripuli uzcept:

www.youtube.com/watch?v=OocH2LNlrTU...

www.youtube.com/watch?v=407oRRSpYHQ...
+1
0
Laps laps!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
atmoda
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas