Get Your Gun 24.10.2014
+10
24.oktobrī Melnajā Piektdienā ciemosies Get Your Gun! Devilstonā pamatīgi spārdīja.

www.youtube.com/watch?v=XfkZ45-3b0U...

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-2
tie ir kadi hipsteri?
+10
Depresīvi tie hipsteri - laikam velosipēds salūzis, kafija negaršīga un Iphons neiet... :(
+2
nu tad Riga vinji kadam uz "kukotavu" jaaizved un ar teju jasaciena :D:D:D
+1
Nu ja - ievilka ar savu fiksīti kanalizācijas lūkā, pārmetās pār dakšu un iepeldināja aifoonu kafijā
+2
Hipstēriķi, bļin.
+2
iesākumā kautkādu The Doors smagversiju atgādināja. Bļa, un nevienam no viņiem nav adīta džemperīša. tfu ble...
+4
+ ELKUPE
0
Vēl Instrumentus derētu uzaicināt uz šo pasākumu, viņiem arī ir depresīvas dziesmiņas, piem., Pilnīgi viens...
+2
lūk kas notiek, kad hipsteri sāk spēlēt doom :)) vizuālais tēls var mulsināt, tas tiesa- bet nu muzons pat ļoti neslikts. Nav vairs 1991 gads un pat ne 2000.g. Džeki grib būt moderni, izskatīties mūsdienīgi... sauc kā gribi. Stipri apšaubu to, ka viņi hipsteri tā klasiskā nozīmē.
Piem.kanādiešu dūmeri Woods of Ypres upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4... absolūti neatbilst klasiskam vizuālajam tēlam. Bet muzons ļoti labs.
-3
Khekhekhe, doom? Ne katra lēna un depresīva muzika ir doom. Tākā, lēnāk pār tiltu, draugi. Video redzamie mākslinieki gandrīz noteikti ir hipsteri - viņi izskatās kā hipsteri (kas uzvilkuši melnas drēbes), spēlē uz hispterīgiem vintāžiem fenderīšiem, muzika nav metāls, bet postkoks. Noteikti lieto ifonus vai citu apple produkciju, triec kafiju litriem un ir radoši pāri visam.

No otras puses - vakar pielaikoju super skinny slim fit bikses. Moška ir laiks mainīties? Kafija arī man garšo, ģiča arī skaitās no vintāžā gala... hmm... ;D
0
un, Woods of Ypres vairs neatbilst it nekam, jo kādu laiku viņu līderis ir viņā saulē.
+1
^^ Tad drīzumā Frailty imidžs varētu izskatīties šāds? :D

i.ytimg.com/vi/zUMGjTkK31c/hqde...

+1
^diezgan neveikls mēģinājums būt asprātīgam, jo emo vairs nav stilīgi un mēs tam esam par vecu. >:(
hipsteri - vot tā ir cita lieta. jāiet līdzi laikam!
+2
^neesmu postrock entuziasts, bet ar šo žanru vairāk asociējas Sigur Ros, God is an Astronaut un hvz kas tur vēl. Šie čaļi tomēr močī tādu blūzīgu (tiešām asociējas ar `smagu`the Doors, kā augstāk minēts) niknu draivu, kas ok- nav doom, kādu mēs to saprotam pateicoties pirmajiem Anathema , bet nav arī gaudulīgais postrock IMHO.
Skinny slim ūzas gan ir sen pārbaudīta vērtība vēl no 80to trešeru laikiem. Tikai lai tādas atļautos nesāt, pašam jābūt slaidam :))
+2
^^ nu re nu re... man jau tā likās ka dzīvošana "pareizajā" kvartālā tomēr atstāj zināmu iespaidu uz psihi. Atliek tik sagaidīt kad Despers nopirks iponu un uzvilks skiny biksas...
+3
Es saprotu, tagad frailty koncertu laika taisīs selfijus un uz skatuves būs vismaz viens makbuks priekš efektu atskaņošanas?
+2
Emo varbūt nav vairs stilīgi, bet viņi nekur nav pazuduši. Runā jau, ka hipsteri arī ir izgājuši no modes. Jādomā kaut kas jauns, ja gribās būt stilīgam. Bet to šauro bikšu sērga besī, jo, lai nopirktu normālas džinsenes, tad ir jāpameklē. Tagad vēl tā - var atrast, bet pirms kāda gada bija problēmas.
0
^^ makbuks jau noiets etaps, tagad jābūt ipadam vai vismaz ipodam.
+8
Despers skinni bikšelēs un pielipušā maiciņā varētu izskatīties varen sehīgs!
+2
Emo varbūt nav vairs stilīgi, bet viņi nekur nav pazuduši.

^neesmu nevienu no tiem redzējis jau vairākus gadus. underground? es gan nekur neeju un vispār esmu atpalicis no dzīves.

a par biksēm ir skumja patiesība - normālas bikses nekur vairs nevar nopirkt. ja neatbilsti standartam, ko nosaka modes bizness (?), tad vari ģērbties maisā. protams, var visu laiku staigāt armijas biksēs un tkreklā, bet, ne visi esam vienādi pēc gaumes un darba apstākļiem.
0
Un, beigu beigās neviens stilīgumā nepārsit hair metal. Nopūderēti, pūdeļfrizūraini un spandeksā!
0
Par tiem emo/metalcore spriežu pēc jūtūbā esošajiem grupu video - jauni albumi, jauni klipi utt. Es gan speciāli viņus nemeklēju, bet tā kā Century Media jau labu laiku daudzus no šiem izdod, tad sanāk uzrauties :D

Par hair metal - viņi vismaz tādi ir tikai uz skatuves, nevis ielās :D
0
Vēl ir ādas bikses rokeru veikalā. Ar džinsiem gan ir sūdīgi, klasiskus 90o gadu sākuma tipa džinsus mūšdienās vairs nedabūt (nesamaksājot par to nenormālas summas).
+2
90 gadu sākuma tipa džinsi ir tipa tie, kam jostasvieta virs nabas, vai arī tu domā banānenes?

Nez, plus mīnus standarta piegriezuma džinsus esmu varējis atrast bez lielām pūlēm, arī normālā (ap 20 eiro cenā).
+4
Man vienalga, metāls ne metāls, dūms ne dūms, bet dzīvajā skan pietiekami smagi un enerģiski, lai būtu vērts izkustināt pakaļu no mitekļa. Iesaku arī citiem, kuriem youtube gabali izraisa kaut nelielu interesi.
0
Despers galīgi izlaidies — grib deviņdesmito gadu sākuma džinsus, bet pašam laikam tik daudz pat negribas kā viņus sadīrāt un saplēst!
0
a man pofikk, šitas gabals sapatikās un uz koncertu ar aiziešu. Varēs kafiju ar balzāmiņu iedzert.
+2
a džinsiem, ja nevajag bļembas nez kādas, tad čierītī ir bode ar pieņemamu cenas/kvalitātes attiecību un lielu izvēli.
+2
+ OMERTA
0
runājot par topiku un ar to panesušos tēmu par hipsteriem un slim biksēm- vispār jādomā, ka šī ir globāla lienoša tendence (bet labā nozīmē..vismaz neko sliktu tajā neredzu).
Bija reiz laba, nepelnīti aizmirsta grupa Acid Bath no Ņūorleānas, kas spēlēja augstākās raudzes sludge metal 90`to vidū.
Pašreiz viņu ex līderis Dax Riggs darbojas visādos projektos. Te video rullītis, kur viņš no skata hipsters, kas hipsters ar vintāžas ģitāru, bet mūzika- tas pats cepelīniskais draivotais blieziens ar labu vokālu. Bet realitātē no hipsterisma te ne smakas.
www.youtube.com/watch?v=5JMe5QWbBAU...
-2
pareizi, no hipsterisma ne smakas, jo tas ir kaut kāds hipijs.
0
man ar nav īpašu problēmu džinsus nopirkt (parasti tik jāiespringst, lai precīza garuma nopirktu). Čierīša bodē nav sanācis būt, kautgan 100x garām braukts, bet pašam pie mājām ir džinseņu veiikals, tā ka po.
+1
Negribas jau zaimot, bet izklausās pēc tāda pa-moderna Danzig'a tas Grāb' Sav' Pistol', it īpaši dēļ tā vokāla, kas, protams, neslikti. Jebkurā gadījumā, visai klausāmi, lai ar' kādā žanrā tas nebūtu bāžams, bet nedaudz apnicīgi gan. Bet nu Elkupes dēļ varēs dīvānu arī pamest uz vienu vakaru.
+3
Secība un spēlēšanas laiki varētu būt šādi:
ELKUPE 20:00 - 20:45
OMERTA 21:15 - 22:00
GET YOUR GUN 22:30 - 23:30

Durvis vaļā no 19:00
+1
Internetaa klejo vairāki video par grupas Defheaven hipsteriigumu. Un tas man nemaz netraucē ierindot viņu albūmu "Sunbather" starp maniem Top 15 noteikti!

Viņi izskatās šādi:
www.youtube.com/watch?v=T5LLK-nJdck...

Bet toties spēlē šādi!! :
www.youtube.com/watch?v=IpblqUh_C24...
+1
^ nezinu vai zini, bet Deafheaven bija Rīgā 2012.tajā ja nemaldos. Nomočija žuķ, lai gan protams, ne mirkli neatstāja, sajūta, ka tas nav true
+3
^^ Tā jau i zaimošana. Iedomājies - modes pidars Kašers pēkšņi bleķi graiza.... nu pesec.
+3
...Dāvids bliež spīd(metāl)u. Ar Šipsī kā viesvokālu, toties ritma sekciju sastāda Madņa un krizdabza slānīšanās par lietderību.
0
tfu, disleksija jboanā. Mednis, kāds vēl Madnis, lol.
+2
Deafheaven ir tipiski aroganti, pretenciozi hipsteri, kādu hipsterindie žanrā ir divi leģioni. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka viņi ir vienīgie arogantie, pretenciozie hipsteri tieši metālā, aiz kam viņus pagaidām ņem par pilnu, jo metālistiem ar citiem nav vienkārši bijusi darīšana. Muzikāli — vienīgais devums ir mažora akordu izmantošana, jo garas, pārvilktas kompozīcijas māk rakstīt arī daudzi citi :) Kad pirms pāris gadiem Deafheaven bija Ģertrūdes ielā par 15 latiem (laikam ar Russian Circles, vai), tad vietējie hipsteri mīza karstu, bet nākamajā dienā Nabiniekā bija Junius ar Wolves Like Us un Soundarcade par 3,50 — un uz abiem koncertiem bijusī tautas daļa teica, ka cenām vajadzēja būt otrādām!
0
Atkal jākož elkonī - Junius ir bijuši Rīgā un esmu palaidis garām. youtu.be/UJ6LguUL-e8... Liturgy, imo, tomēr ir hipsterīgākie bleķotāji - intervija izsaka visu.
0
Satan is a Hipster!
+2
wow, izskatās, ka te dažiem skauž, ka ir blekeri, kas neizskatās pēc lohiem. Deafheaven ir lielisks blekmetāls, un pilnīgi pohuj par to, vai to saukt par postbleku vai vienkārši bleku. pilnīgi pohuj.
0
un fiksītis ir ļoti labs variants braukšanai pa pilsētu, kafija arī ir labs produkts... lūk, apple gan ir sūds, kas mēģina izkāst no patērētājiem maksimāli daudz piķa kā vien māk. lai pievienotu projektoram maku jāpērk pāreja par 50 eiro bļeģ.
+1
Fiksītis ir labs variants braukšanai pa treku; brauksanai pa pilsētu tas būtu daudz labāks variants, ja tam būtu brīvgaita un bremzes.
+1
^^ kas tad tā par tādu uber pāreju pa 50 euro? :D
0
Tak noteikti uz VGA grib pārkonvertēties
+1
HDMI sūduks pa 5īti ar visu piegādi strādā ne pirmo gadu...
+5
^ jebkurš normāls hipsteris iet uz apple veikalu, nekādas piegādes.
+1
aha, un pērk oriģinālo ābola HDMI jo cits tak nav tik labs un trū :D
+1
Manā ābolī sen jau oriģināla i tikai mātene un korpuss :D
0
paļubomu, max 30 euro. tie + 20 nevar būt taksometra izdevumi jo hipsteri pārvietojas uz vintāāāāž vello.
Bļa, kur dvacāru liki?! :D
0
SKUJRUNCI!!! Tu moška zini kādu(s), kas reāli remontē vecus Makus? Man nu jau trīs neejoši. Divu gadu laikā neviena darbnīca, kam esmu sūtījis mailus vai aizgājis uz tiem ūķiem, nav atbildējuši. Vai, ja aiziet, tad saka — «tikai iPhonus taisam». Es jau sāu domāt, ka visi tie Apple remonta kantori ir kkādi krāpnieki. Tu varbūt zini kādu, kurš ne tikai liek sludinājumus esesā, bet arī ko faktiski prot izdarīt?
0
cik man zināms BCCS ļoti labprāt remontē arī ne iponus. Tiesa gan, nez kā tagad, bet savulaik kā ar mēnešreizēm - ir sliktās dienas un ir labās.
0
Ar servjiem i sūdīgi. Kad nobeidzās ekrāns, aizstiepu uz vienu mazu kantori Tallinas ielā, kas dievojās esam baigie speci. Protams, pa vienu dienu solītais cipars až trīskāršojās. Tapa deleģēti ellē peles riet - ekrāns un jauns stikls (uzmin nu, kas sapisa) no ebraja sanāca kaut kādi 90 eināri kopā un pašam darbs uz 20 min. Tad, kad iedarbināju, izrādījās, ka tie servisa līkroči ir sapisuši šleifi, kas iet uz wifi karti un webkamu. Precīzāk-sapisuši pašu konektoru uz mātenes, jo jauna šleife ar neko nelīdzēja.
Maki ir vai nu jāstiepj uz autorizēto (ka tik ne caur capital) pa baisām naudām, vai jāmudās pašam
0
Latvijā jau trīs autorizētie tik ir, Capital, BCCS un Servisa ICT. Cik dzirdēts tad laikam Capitālā ir lielākie profiņi, turklāt nadzīgāki uz pēcgarantijas remontiem :)
0
Man nodega vecam G5 barošanas bloks — Capital teica, ka jātaisa diagnostika uz speciāla stenda (kaut gan es viņiem pateicu, ka barošanas bloks nodega kūpēdams un smirdēdams), un tad varēšot tikai pateikt, cik maksās jauna barošana. Nospļāvos un nopirku citu vecu G5 un tagad pirmo izmantoju t.s. «detaļu kanibālismam». Bet ir vēl divi pusneejoši portatīvie, un tos darētu sataisīt…
+3
Es lietoju Samsung plastmasas briketi jau 4 gadus. Tolaik maksāja divreiz mazāk kā lētākā gala ābolu laptopi. Ir pārcietis divus festus mediju teltī, kur tam uzklupa n-tie apdzērušies žurnaļugas un soctīkloja uz nebēdu, ticis apliets ar alu šad tad, kumodīte virsū uzkritusi, barošanas bloka ieeja izrauta un pārlodēta... Aizvien ikdienā lietoju, un rukā normāli. Velk ne tikai notepad, bet arī fotožopu un premiere. Tā kā - kamēr nenosprāgs ar dūmiem un smirdoņu, tikmēr jaunu nepirks!
0
Es vispār nesaprotu, kas tie ir par cilvēkiem, kas katru gadu pērk sev jaunu, piemēram, aifōnu - nevar būt, ka pa gadu jau apnicis.
+1
Nav apnicis, vienk pēc gada tavs piektais aifons vairs nav kruts.
+2
Ja nav kruts, tad var skaitīt, ka ir apnicis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas