ENTOMBED A.D. + GRAVE u.c. 21.10.2014 Rīgā, MP
+12
Pagaidām tikai tik, cik informācija Grave oficiālajā purnagrāmatā:

So here are the final additions to the fall tour.
35 shows without a single day off, just the way we like it!

20-10-14 LT Vilnius New York
21-10-14 LV Riga Melna Piektdiena
22-10-14 EE Tallin Club Tapper
23-10-14 FI Turku Klubi
24-10-14 FI Tampere Klubi
25-10-14 FI Helsinki Nosturi

scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
Uz Grave varētu iet, kamēr vien laicīgi notinas pirms Entombed sākuma.
+2
Šitas jau ir cits Entombed sastāvs - te krāsainie nav :D LG Petrovs gan ir, un muzons necik neatšķiras no šīs tūkstošgades "pareizā" Entombed.
-6
Šīgada pasaules notikumu kontekstā — labāk krāsainie nekā jebkādi Petrovi…
+4
Petrovus var sist un visa pasaule applaudēs.
+2
Petrovs taču ir Entombed seja. Nevaru iedomāties Entombed bez Petrova.
+1
...uz kapiem jau tāpat var aiziet iedzert.
0
Entombed fani dzer, sēdēdami kapličā, Grave vecie fani — turpat blakus svaigi izraktā kapa bedrē!
0
0
Petrovam vajadzētu beigt dzert, savādāk ar vien sūdīgāk sāk izskatīties :D
0
nu kas būs +support ? Sanctimony vai Carcass ?

Iet kāds vispār ? Biļetes nav izpirktas ?
0
Es domāju, ka supportā būs Bolt Thrower!
+1
Kur tāds klubs atrodas - supports? Jāiet!
0
Tur, kur klausītāji uz māksliniekiem mētā skrūves!
0
^ Tu gribēji teikt - mašīnu supportus ?
0
+ IMPLODE (melodic death / groove, SWE)

www.youtube.com/watch?v=6odV0PJ4UrE...
+5
^ bez šī sūda mierīgi varēja iztikt.
-9
nekad nav saistījis entombed
+6
Bija prīmā. Iesildītājus nokavēju, ierodoties precīzi uz Grave intro sākumu. Saprotu, ka neko īpašu garām nepalaidu. Neiesildītām ausīm Grave sākotnēji skanēja ne tikai putrā, bet arī apdullinoši skaļi, pēc tam, kā jau parasti, kļuva labāk un varēja arī saprast, kas tiek spēlēts. Noblieza pārliecinošu vecās Gotlandes detuhas setu 45 minūšu garumā, viss bija kā pie cilvēkiem, ja nu vien caurmērā skaņu varbūt drusku skaidrāku būtu prasījies. Setlistam nebija nekādas vainas, bija gan vecie hiti, gan pāris jaunāku ražojumu.

Es kā tīras mantas cienītājs vairāk šajā koncertā gaidīju no Grave nekā no Entombed A.D., bet jāteic, ka kārtīgi iespārdīja arī otrie. Lai arī vecās mantas bija pamaz un gandrīz visa sataupīta uz beigām saldajam ēdienam, tomēr arī vidējā un vēlīnā perioda death’n’roll dzīvajā iekustināja it brangi. Liela nozīme tajā bija pašam vecajam L.G. Petrovam, kurš, lai arī drusku izskatījās pēc bezpajumtnieka, ļoti aktīvi ņēmās pa skatuvi un strādāja ar publiku, un viņa firmas auri bija viena no vakara dominantēm.

Ļaužu bija apmēram tik, cik varēja gaidīt – tukšs nebija, pārbāzts arī ne tuvu. Kādi 150 droši vien.
+1
Bija forši. Lai arī Petrovs tiešām izskatījās bomzīgi un viņa "thank you" vairāk skanēja kā thēhāāāāāā (koroče jāiet pie logopēda), Entombed nomočija tieši tā kā gaidīju. Par Grave galvenā miele palika, ka nebija Soulless. Implode par laimi nepagodināju.

Galvenā vakara atziņa - enciklopēdijā "for dummies" pie sadaļas kā "jāizskatās un jāuzvedās, ja gribi būt death metal star" var droši likt Ola Lindgren dosjē :)
+4
Foršs pasākums, gan Grave, gan Entombed nostampāja godam. Entombediem, kā man šķita, bija krietni savāktāka skaņa, bet nu pauris šūpojās arī pie Kapa. Implode diezgan apzināti nokavēju un nenožēloju.

Rādās arī, ka ne mūsu kompānijai vienīgajai Petrova ģīmis vispirms raisīja asociācijas drīzāk ar stacijas bomāru, ne detuhas vokālistu.

Ā, un jautājums tiem, kas pusi konča noskatās caur saviem viedtālruņu ekrāniem - jūs tos savus safilmētos video, kuriem skaņa būs pamatīgi izpirsts "žžžļļlģģšššššš", pēc tam arī skatīsieties vēlāk? Tiešām? Nesaprotu, kāda jēga.
+1
Par viedtālruņiem u.c. ierakstošiem / filmējošiem gadžetiem koncertos no King Crimson. :) www.youtube.com/watch?v=kl69qnWbQ_M...
+2
Par Grave skaņu Intars jau pateica - Pirmās pāris dziesmas bija par skaļu, tad gan atlaida, bet nedaudz putrā bija vislaik. Par šoulles'' ar šķrobe, bet to arī pagājušā (LV) koncī nespēlēja - varbūt izmetuši no repertuāra, bet noblieza ļoti labi, tik varēja tomēr stundiņu, nevis 50min.

Uz Entombed ar īpaši necerēju, ka būs kas vērtīgs, bet bija labāk nekā pirms 10 gadiem - tās 5 dziesmas, kas no šiem cepī, arī nospēlēja (nu, vēl pillai laimei Hellraiser tēmu varēja nobliezt). Pirmās 20min bija nejēgā skaļas (tak jāpārbļauj Grave skaļumā), bet tad nāca pioe prāta, izvilka ārā gan basus, gan basa traktoriņu un sskaņu līmeni nolaida. Bija uzreiz cita lieta - žēl ka Grave tā nesakruķīja. Pēc 50 minūtes bez vipendroniem sekoja obligātā enkōre, kurai atkal skaņa bija nelielā putrā. Cik sapratu, sildītājiem skaņa bijusi OK - laikam šos Mēmais kruķīja.

Skaņas ziņā viens no sūnainākiem pēdējo agdu končiem, bet tā jau OK. Sākās un beidzās laicīgi - mierīgi uz pēdējiem busiem varēja pospēt.
+2
Pavelkoša izrādījās iesildītājgrupa Implode: Gēteborgas melodiskais miroņnieks ar kaut kādiem ļoti mēreniem desukora elementiem. Tikpat kā bez solo, kas ļāva izcelties zibenīgajiem un asajiem rifiem. Ķēmīgs (labā nozīmē) vokālists.

Piepildījās bažas, kuras bija pirms koncerta — ka daudziem klausītājiem Grave pavilks vairāk nekā Entombed. Pārējie jau visu uzrakstījuši, t.sk. par Petrova uzvārda atbilstību izskatam (vates jupķis tik pietrūka).

Kopumā bija, kā vienmēr pie vecās detuhas, zajebis!
0
^^ es vairs lāgā neatceros, vai Grave iepriekšējā LV koncī Soulless spēlēja nespēlēja; toč zinu, ka pirmajā nespēlēja, par iepriekšējo man vakar teica, ka spēlēja. Tomēr jau pirmie divi viņiem skaitās kā krutākie albumi, Soulless jau tik vairāk pateicoties MTV klipam iecienīts kļuvis.
0
neliela parakšanās šai pašā forumā liecina, ka spēlēja gan Soulless pagājušajā reizē, sk. /forum/122943-obituary-r%C4%ABg%C4%81-mp-8-04-2011#comment198471 un tālākos komentus.
0
Man Soulless ir vienīgais Grave albums, kas patīk.
0
ā, nuja, pats tak biju ar rakstījis - /forum/122943-obituary-rīgā-mp-8-04-2011#comment198481

par pirmo konci Rīgā jau aizmirsu - /article/500-vader
+1
Koncis bija OK. Pirmo grupu redzēju daļēji, jo šķebina tas ko viņi spēlē. Tāpat kā daudziem šķita - skaņa bija bik par skaļu. Sākums Greve bija pilnīgs skaņu rasols. Uz beigām skaņai gan nebija nekādas vainas. Arī es no Entombed A.D. neko dižu negaidīju, taču jāatzīst, ka tas ko es dzirdēju - man tīri labi patika.
Nez, vai čaļi tā speciāli bija iepriekš sarunājuši, taču atmiņā palika tas, kā vienā no pēdējām Entombed dziesmām - Ola Lindgren no Grave nomainīja uz ģitāras spēlējošo Nico Elgstrand. Pēc koncerta gan bija sajūta, ka ausīm priekšā ir aizbāzts biezs, metālisks korķis
0
Beidzot apskatījos tepat ielikto Implode klipu, lai saprastu, kas tad tas tāds bijis. Kaut kāda lirika aprakstos te lieka - tas tak ir izspļauts The Haunted, nu precīza kopija, cik var pēc tā viena gabala spriest.
0
Tas viens gabals ne īpaši reprezentē visus pārējos. Koncertā katrā ziņā bija labāk — nenožēloju, ka aizgāju laicīgi!
0
^^ apmēram to pašu nodomāju klausoties klipu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas