APOCALYPTICA Rīgā!
0
1.jūnijā Skonto hallē Rīgā savas Eiropas koncerttūres ietvaros uzstāsies slavenā somu čellistu grupa “Apocalyptica”.

Koncerta organizatori kompānija “Makroconcert” ziņo, ka visus “Apocalyptica” fanus, kas 1.jūnijā apmeklēs koncertu Skonto hallē, gaida interesants pārsteigums - publiku iesildīs instrumentālā čellu rokgrupa “Melo M” no Latvijas. Biļešu iepriekšpārdošana uz “Apocalyptica” koncertu sāksies jau 18.aprīlī plkst.12:00 kluba “Essential” kasē ar īpašu akciju, kuras laikā pirmās 500 biļetes tiks piedāvātas par cenu - Ls 5. 19.aprīlī biļetes sāks tirgot Biļešu servisa tīklā, un to cena paaugstināsies līdz Ls 8, bet, tuvojoties koncerta norises dienai, tās kļūs vēl dārgākas. Par nemainīgu cenu, Ls 30, būs iespējams iegādāties biļetes VIP zonā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kaut ka stulbi, biļetes uz chellmetala grupu tirgos "tunc' tunci' kluba. Nu bet jaiet ta pat.
0
nu biljeshu paradiizee ne vaarda nav...
0
kas gan tas par paarsteigumu par Melo M, vieniigie kas izmanto chellus ieksh LV , paarsteigums buutu ja piem. Sanctimony iesildiitu
0
Atkal jau cilvēku sadalījums "kastās". Un atkal jau vietas līdz skatuvei būs aizpildīts ar rātniem sēdētājiem, kas neatsauksies "Apocalyptica" aicinājumam dziedāt līdz "Metallica" dziesmas! Bet jāpriecājas, ka varēs atkal ceļot uz koncertu. :)
-1
man sitie tipinji i apnikusi
0
Es vareetu sev riktiigi ieriebt un nosvineet dzimshanas dienu tajaa koncertaa, dabuut pa muti no Ac/Dc, pievemt kautko un sapirkties diskus. Bet, ja nopietni, tad tiem keeksiem steidzami ir nepiecieshams bunjgjieris, savaadaak vinju chiigaashanu ilgaak par vienu dziesmu nevar iztureet. Kautkas ir mainiijies?
0
o, uz to gan ir jaaiet. cerams, ka buus vecaas dziesmas, kad vinji neizmantoja bungas. biju vinju pirmo 3 albumu riktiigais fans, kad vinji veel speeleeja tikai ar chelliem, bet nu peedeejais ir tik tieshaam izgaashanaas. Nu nevajag tur nekaadas bungas...

dziedaasim liidzi vecaas Metallicas dziesmas >:)
0
hmm jaiperk tas pirmas 500 biljetes visas man un pirms koncerta jatirgo nost par 20 ls viena japatur sev un pareja nauda tur janodzer :)
+1
aaa, nu es tevi atceros Ac/Dc. Tu biji tas seksuaalais chiekurs, kursh vienaa koncii seejaas klaat Dark Domination basistam un izlikaas, ka esot vinja vecs choms, un kaa, tu neatceries vakardienu? Kaa taa? Doma laukumaa bedree? Kaa tad tu vecam chomam neuzliksi alinju? Tu jau vari izmantot sho veco labo metodi ar berzeeshanos. Tas bija tik neveikli, ka man pilniigi no baudas nedaudz iesviida mugura. Bet taa kaa esmu c-kategorijas aktierspeeles fans, es tevi vareetu padariit par pornozvaigzni. Vareetu pat meegjinaat iestaastiit, ka tu esi anaalaa lolita, bet galavaards ir jaasaka tev. Es ceru, ka es neskanu paaraak brutaali? :))))) :))))) :))))) =)))))

Eu, bet tieshaam vinjiem tagad ir bungas, vai arii tu njirgaajies par mani? =))))))
0
Ne jau nu bungas nosaka, ka dziesmas ir garām vai nav. Kopš Reflections viņiem panesās jau pavisam vienkāršas konstrukcijas melodijas bez jebkādas jēgas. Jaunajā albūmā tas tipa turpinās, sākumā biju baigi vīlies, bet nu Farewell un turpmākās dziesmas (izņemot to pēdējo hiddenoto tracku) izvelk visu albūmu. Bet pēc pirmās dziesmas vispār jautāju sev - vai tā vispār ir Apocalyptica. ;( No abiem pēdējiem albūmiem varētu izveidot vienu puslīdz sakarīgu, kas, protams (un diemžēl) līdz Cult izcilībai tomēr neaizvilktu.

Lūk tieši tās VIP rindas ir lielākā sāpe. Toreiz Ķīpenē tās bija vissakarīgāk izvietotas (gar sāniem un aizmugurē), bet Sporta manēžā... Nu nafig? Sēž bars ar visādiem āžiem un bez emocijām blenž uz priekšu. Īstenē dzīvība sākās tikai n desmitus metru no skatuves. ;( Ja esi atnācis atzīmēties vai vienkārši pasēdēt, tad nu to var darīt dajebkur zāles aizmugurē. Savādāk ne faniem, ne Apocalypticai īsti prieka par tādu uzstāšanos nav. Ta vēl atceros, ka manēžā viena no mestajām bungu vālītēm nokrita VIP rindu priekšā. Nu it kā nekas īpašs, bet nu tomēr. ;) Nu tā arī metājas uz grīdas. Pēc minūtes vēl arvien mētājas. Es jau pārdomāju plānu, kā to savākt (biju uz beigām sānos piesēdies) - tipa pārlekt pāri tai barjerai un tad ātri aizskriet, pēc tam gan no apsarga atrautos, bet paspētu. :) Un tad viens jaunāks čalītis no trešās VIP rindas izkāpa un savāca to vālīti. No ko tur piebilst vēl?
0
Man gan likās, lops, ka tu tieši esi tādu "pavisam vienkāršas konstrukcijas melodiju bez jebkādas jēgas" cienītājs :) Ne jau nu vienkāršums vai sarežģītība melodijai piešķir jēgu. Faktiski pārmērīgi sarežģītas melodijas ir vēl bezjēdzīgākas par vienkāršajām.

Par tām bungām - pēdējo albumu īsti neesmu dzirdējis, bet iekš Reflections tīri labi tās buņģeles tur bija. Īpaši jau Dave Lombardo izpildījumā. Koncertā viņi droši vien spēlēs arī vecās dziesmas, bet nu laikam ir pietaisījuši bungas klāt arī tām, vismaz Metalmānijā tā bij.
0
vo vo, ja saliek parak sarazgiiti, tad gruti visu atcereties un kad prasa kur dziesma patiik, tad var pateikt tikai nosaukumu un labi ja kads skaidraks rifs palicis atminaa, ne nesaku ka slikti bet man liekas (atieciiba uz daudzam thrash/ Technical death grupam) ka piem neuraxis tochna holeriķis dziesmas rakstijis. Nu un ja kadam zinama tada blice alarum tad talak par 5 dziesmu riffi iet diezgan lielaa bezjeega, kaut ari pashi pa sevi labi. Atiecinot uz Apocalypticu varam runat ari par vecajiem metallica darbiem one un citas lidzigas dziesmas vienkarshas meldinas, bet nu paker ta ka pa maz neliekas. Galvenais uzdabut to meldinu, he. Nu a man personigi nepatiik tie viesmakslinieki dziedataaji (iznemot sandru), nezinu ka citiem.
0
bungam ari nav ne vainas ( pie lenakajam dziesmam vinas ta pat nebij')
0
Nu baigais pārsteigums tie Melo M- grupa, kuras dalībnieki tur spēlē tikai tāpēc, ka viņiem maksā, tpfu, mūzikas ražošana.

Kur atrodas tas sasodītasi Esential?
0
Atradusi jau nu arī, kam prasīt... :)
0
nu a ja Apocalypticaij nemaksatu tad vini ari droshi vien nespeletu
0
Vismaz Apocalyptica ir dabiski veidojusies grupa, kuras dalībnieki sanāca kopā ar vēlmi radīt, līdz ar to arī viņu sākotnējā daiļrade vēl nav pielīdzināma ražošanai, bet Melo M jau no paša sākuma ir Auzāna projekts (frizūras un tizlās brillītes arī ir viņa ideja, tāpat kā mūzika), bet Bergs tā arī pateica: "es tur spēlēju tikai tāpēc, ka man maksā", tāda popgrupas idealoģija man riebj. Protams, nevaru jau es pārmest viņam, ka puisis grib nopelnīt naudu, bet pati grupa tamdēļ manās acīs nekādu cieņu negūs, lai gan- par mani nospļauties, viena tāda dīvainīte, kas neseko modei, galvenais, ka ar labu mārketingu tiks panākta liela popularitāte tīņu vidū, no kā savukārt tālāk attīstās lielisks peļņu nesošs biznesa projekts.
0
cik nu dabiski var but ka satiksies chetri liela limena specialisti un pie tam visiem patik metals, maz ticams.
p.s. Isteni visi seko modei, varbut ne tai kada ir kados dargajos veikalos bet tomer. Kaut vai metalsitu modei. Ja tu gribetu nesekot modei tad tev vajadzetu staigat plikai (un ja kadam tas iepatiktos un viņš arī saktu sekot tavai idejai tad ta atkal butu mode, ne?)
0
Nu labi, piedod, atvaino, ka lietoju tik vispārinātu un relatīvu vārdu kā "mode". Apsolu laboties, turpmāk teikšu: "vadošā mode". Derēs?

P.S. Vispār jau, ja labi grib, visam var pierādīt relativitāti.
0
bundzinieks šamējiem bija jau iepriekšējā reizē rīgā...
0

Nu nezin ko jūs tur visi drukā, bet grupa ir normaļno un es jau būs klāt kā likts. Tie pārējie dirsēji, ja nepatīk tad arī neejiet!!!!!! Lūsi, vajadzēja no otras puses foķīties!
0
Man gan bez bundzinieka patika labāk, kaut kā šobrīd viņiem zudusi tā burvība, kas bija pirmajos trīs albumos:( Pēdējā vispār nevar atapzīt grupu, liekas ka The Rasmus spēlē:(
0
:D vinji jau tur kopaa tusee arii...:D
0
nez'kas viniem tur zudis, vairak savas dziesmas spele, man liekas normali. he Somewhere viens no forshakajiem klipiem
0
To pašu jaunāko albumu dzirdējusi neesmu, bet "Reflections" neteiktu, ka ir slikts, starp citu, manai mammai ļoti patīk, par lēno dziesmu "Conclusion" teica, ka gribētu, lai tas viņas bērēs skan. Man gan vislabāk patīk "Cult".

st.fear: Kuš, puika. Neviens vīrietis man nenorādīs, kas ir labāk, un kā man jādara. Pieraugi, ko runā, ka nedabū pa ausīm.
0
Vispār St. Fear taisnība. :)))))))
0
Ha, tēviņu bars, ko jūs no mākslas foto saprotat! :)
0
droshi vien tik traki ka nav ko radit he he he
0
Es vel neesu dzirdejis nevienu vinu gabalu. Kur varetu kaut ko noklausities lai butu priekstats par viniem?
+1
oho, tas ir maakslas foto :O

nu interesanti gan :}
Apocalypticas albumi peec kaartas kljuva arvien sliktaaki, pats labaakais ir plays metallica, tad simfonija, kults, un taa taalaak, un taa joprojaam.
0
Kāļi uz laukā peec kaartas kljuva arvien sliktaaki, patšas labaakaas ir bietes, tad tupeņi "aurora", kults* (kultivetie tomati), un taa taalaak, un taa joprojaam, un taa pavisam, un taa galiigi un taa super duperigi vis baigi forshi, labņi
0
mmmmrrrrrmmmm....gribeetos jau aiziet, bet nav nekaada baigaa grupa, labpraatak uz Skyforgeriem aizietu...
:))
0
VAi kurš nevar pateikt, cik biļetes maksā tagad (šodien, rīt)?
Gribētu aiziet, tikai nezinu, vai ir vērts, ja maksās pārāk daudz.
0
Pagaidām laikam 10 lsmosh jau dārgāk.
0
Fuck,es raxtīt nemāku!tagad varbūt dārgāk!
0
ehhhh lai jau chiigaa shameejie man savs projekts - alkoholiptica
0
Labais-Alkohaliptika!:)
+1
"ehhhh lai jau chiigaa shameejie man savs projekts - alkoholiptica"

cerams, ka tu tajaa savaa galaa vismaz kaartiigi izsmeejies par savu joku! turies!
0
lai jau brauc uz Rīgu (manis pēc arī auzās)
0
Chau Lūsi, kādas te runas par tēviņu baru, tā vienkārši ir daba, un īsta māksla būtu no otras puses varēji nofočēties un man atsūtīt. Tu jau laikam būsi melnjā piektdienā, pēc tam varētu ko sabīdīt?
0
Viens no tēviņiem izrādās ir māksls zinātnieks...
0
Melnajā piekdienā būšu. Bet bīdīt tu varēsi vienīgi krēslus.. :P (Apsolu palīdzēt ;) ) Un vispār, kas teica, ka es neesmu arī no otras puses nobildējusies? :P

P.S. Galu galā, ko tāda bļaustīšanās ap vienu nevainīgu bildīti, puikas? Ta ka vai pliku miesu savu mūžu redzējuši nebūtu...
0
a tu neliec taadas bildes ja jau tev nepatiik shitaada bljaustiishanaas ap "vienu nevainiigu bildiiti"! bljin våreetu domaat ka apokalyptica °ir luusis, ja jau par vinju tiek runaats!
0
muhaa ha ha haha tev skauzh (nogazhos no kresla histeriskos smieklos)
0
black.widow: Kāpēc nelikt? Man taču vajag vismaz kaut nedaudz apmierināt savas ekshibicioniskās tieksmes... :)
Nedusmo nu, šī nebūt nav vienīgā "netēma", kas aiziet šajā forumā.
0
jaadur
0
he man labaak patiik reaalas ekshibicioniskas izraades... kaifs lielaaks you know....
0
Katram savs, katram savs...
0
nu bet galu galā Lūsi būsi uz sito padarīšanu???
0
Jau biļetes rokā! :)
0
PĀRDODU APOCALYPTICA BIĻETI PAR 15LS!!!
NEKUR CITUR LĒTĀK PAR 20LS VAIRS NENOPIRKSIET!!!

mans mob: 6323132
0
Vakar uzzinaaju, ka arii Latvijaa ir savs Apocalyptica, saucaas gan "Melo M", bet nu kopija somiem - 3 chellisti un viens bunggieris. Speelee vairaakumaa visaadus latvieshu garadarbus saakot no Dievmaates katedraales gabaliem un beidzotr ar Lingas "Naac dejot", Liivu "Dzimtaa valodaa", "Dzelsgriezeejs", bet nu patiikami bija tas, ka uzstaashanaas nobeidza ar Skyforger "Kad Uusinsh jaaj" :)
0
es ir tik laimiiga,ka esmu jau dabujusi biljetes.tagad skatos kaa paareejie mokaas ar to,ka vai nu nav,vai arii ir nezeeliigi daargas....esmu tik prieciiga...tik pieljauju,ka buus taada tauta,ka labaak saakt stiepties garumaaa...
0
es ir tik laimiiga,ka esmu jau dabujusi biljetes.tagad skatos kaa paareejie mokaas ar to,ka vai nu nav,vai arii ir nezeeliigi daargas....esmu tik prieciiga...tik pieljauju,ka buus taada tauta,ka labaak saakt stiepties garumaaa...
0
es ir tik laimiiga,ka esmu jau dabujusi biljetes.tagad skatos kaa paareejie mokaas ar to,ka vai nu nav,vai arii ir nezeeliigi daargas....esmu tik prieciiga...tik pieljauju,ka buus taada tauta,ka labaak saakt stiepties garumaaa...
0
Pardodu divas biletes uz konci par 18Ls...:)
Tagad letek tocno vair nav!

Mans mob.6095837
0
nu ko tagad mazāk par stundu pirms konča, un tāds prieks, kaa man biļetes kabatā stāv111
0
man ir tāds prieks ka man stāv... :D
0
garlaciiga un vienmulja muuzika. nerodu tur neko sev interesantu
0
Nu kā jums patika koncerts...?
vienīgi žēl ka alus nepārdevās koncertā..
0
Koncis Bija SUPERĪGS!!!!:)
Tikai vechi pārāk kaulaini!
Bet Chellus gan viņi izdancināja!:)
0
Nu kā jums patika koncerts...?
vienīgi žēl ka alus nepārdevās koncertā..
0
Normāli iepēra!!
0
Kaarteejo reizi paarliecinaajos, cik puishi kolosaali speelee. Koncerts patieshaam bija fantastisks!!!
0
Par Apocalyptica nav daudz ko runāt, ja nu vien to, ka gaidīju 3 čellus. Šamie atkal ir vecā sastāvā, vai gluži otrādi jaunā?
Vairāk gribētos pieminēt tos "Melo M", kas nebūt slikti nenospēlēja. Īpaši gribētos izcelt Līvu "Dzimtā valoda" un protams Skyforger "Kad Ūsiņš Jāj". Patīkams pārsteigums.
-1
Vkar devos uz konci pilnā gatavībā pasmīkņāt neesošajā bārdā par tiem Melo M, bet...smiekli nenāca. ir jau bišku murmulīgi, bet nospēlēja iespaidīgi, jāpiekrīt BD par valodu un ūsiņu.
Par pašiem Apocalyptica - ko tur daudz runāt - zvēri un viss.
galīgi garām tā lohošanās ar reklāmām projektoros iesildītāju uzstāšanās laikā. Un vispār - kas tā bija par pseidoperformanci uz tiem ekrāniem? Gribētos zināt, vai daudz bija tādu, kas brigēja blenzt uz skeletiem vai kaut kādiem klučiem grupas vietā?
0
Vkar devos uz konci pilnā gatavībā pasmīkņāt neesošajā bārdā par tiem Melo M, bet...smiekli nenāca. ir jau bišku murmulīgi, bet nospēlēja iespaidīgi, jāpiekrīt BD par valodu un ūsiņu.
Par pašiem Apocalyptica - ko tur daudz runāt - zvēri un viss.
galīgi garām tā lohošanās ar reklāmām projektoros iesildītāju uzstāšanās laikā. Un vispār - kas tā bija par pseidoperformanci uz tiem ekrāniem? Gribētos zināt, vai daudz bija tādu, kas gribēja blenzt uz skeletiem vai kaut kādiem klučiem grupas vietā?
0
sorry, man laikam rīta gļuki :)
0
Koncis bija ļoti labs. No 3 reizēm, kad Apo nācies skatīt, šī stabili bija vislabākā. Melo M arī izrādījās labāki, nekā gaidīju. Tā pseidoperformance - nu "Fight Fire With Fire" laikā tie zirnekļi prikoļīgi ritmā raustījās :) Pārējā laikā gan... nu tā, īpaši arī netraucēja.

P.S. Raven, pārdodas tikai ielasmeitas un politiķi.
0
daah...taada energija un taada muuzika....tik besija laukaa tas,ka pirms konca liela dalja(paarsvaraa krievu tautiibas paarstaavji)bija kkaa pamanijushi pielieties,un staigaaja kaa apaatijaa...nu vareeja vismaz pagaidiit beigas!!!
+1
a kad ir tas koncerts?
P.S. tikai Dieva dēļ neatbildiet...
0
neuztraucies, tur tāpat nelaiž iekšā, ja nav vēl 18.
0
Bij labais!!! Lai arii saakumaa dzjeki bija visnotalj mieriigi ( arii publika ) ta veelaak visi atraisiijaas un bij O.K. !!! :DD
Viens gan ir skaidrs- Latvijaa veel joprojaam nav normaalas koncertzaales !!! Skumji!! :(((((
0
eh ka man nekaadi nesanaak uz vinjiem tikt. vareetu vinji pie mums braukt tik ilgi kameer es beidzot tikshu uz kaadu konci:D
0
mjaa, arii es shoreiz uz jamajiem netiku, bet nu diez vai vinji vareeja nobliezt labaak kaa savaa pirmaa viesoshanaas reizee ieksh LV (truuka stiigas un luuza chelli)!
0
nu nav ko runāt koncii čaļi normāli noblieza!!!
-14
lohi.
+7
shwew wasw waskwedw fworwitw!
-4
jāsaliek plusi runcim renāram
0
pizdū to runci renāru. roberts robežnieks kā rrrrr pārstāvis daudz interesantāks.
0
Roberto tagad kļuvis par trūmetāla ''rasi''?
+1
Katrā sabiedrībā, lai cik viņa maza, vajag savu čigāna v.i.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas