Segvārds Vientulis
+1
Pirms pāris dienām kinoteātrī noskatījos N. Puča filmu par meža brāļu gaitām Latgalē 2.pas.kara laikā.
Filma man patika, diezgan emocionāla, atstāja tādu nomāktības sajūtu. Ja kāds vēl nav redzējis, iesaku aiziet noskatīties. Manuprāt ļoti reāli atspoguļo tā laika bescerīgumu un drūmumu, laba mūzika.
www.youtube.com/watch?v=y4MrZqgpSXc...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Grūti aprakstīt kāpēc gan, bet tas video rullītis neatstāja nekādu iespaidu, lai būtu vēlme noskatīties šo filmu. Kaut kāds tukšums un prastums tai visā. Gan nenoliedzami, ka ņems un noskatīsies kaut kad gan jau, ja ne kino teijāterī, tad kā savādāk.
+1
^tas viennozīmīgi nav lielbudžeta grāvējs ar specefektiem, kas tagad vāks pilnas zāles skatītāju un nav arī vajadzīgs (kāds, piemēram, bija domāts `Rīgas sargi`). Tā ir Pučes pirmā filma, kas veidota par pašu knapinātiem līdzekļiem, tā teikt bez maz vai no nekā. Domāto filmas mesidžu, manuprāt, ir izdevies nodot.
Skaidrs, ka filma nekļūs ļoti populāra. Un noskatīties to tikai ķekša pēc, jo ķipa esmu patriots, ar nav vērts.
0
Kāds ir filmas message?
+2
Filmas vēstījums ir - par Latviju vīri cīnījās līdz galam pat bezcerīgā situācijā. Mežā partizāņi sabija līdz pat 1956. gadam. Kad pēdējās ilūzijas par "britu invaziju Kurzemē un Latvijā kā pretspēks PSRS" bija zudušas pavisam. ŠIEM CILVĒKIEM NAV LATVIJĀ NOTEIKTA NEVIENA ATCERES DIENA!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas