Aicinam novērtēt mūsu augustā izlaisto debijas albumu''SIBYL
+6
Tiem, kuri nebija augusta prezentācijās, vai bija žēl 5 eur, vai nenovilka no torentiem, vai vienkārši nedzirdēja, šeit ir Sacramentāļu pirmā albuma strīms:
www.youtube.com/watch?v=QjjB2dBqukI...

Gaidam komentārus, kritiku, uzslavu vai nodirsienus!
\m/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
^nu ir jau ir labs, še ķer cukura gabaliņu :)) Ok, ja nopietni- tiešām neslikts ugārs, pilns smaga jestruma. Bet ilgi gan nav spējīgs noturēt uzmanību (vismaz no pirmā acu metiena). Jāsaka lielākoties stils neiet kopā (izņemot atsevišķas pasāžas) ar intro, noformējumu, dziesmu nosaukumiem, kas varētu vairāk atbilst kkādam episkajam, melodiskajam un hvz vēl kādam tolkiniskajam virzienam. Pamatā tomēr grūvs.
+1
ap 1:30 es ļoti gaidīju, ka sāks dziedāt sieviete operas balsī :)

bet tā normāli, lai gan protams baigās inovācijas nedzirdēju. Baigi daudz esat savus elkus klausījušies, tas gan ir dzirdams.

Jūsu spēks slēpjās dzīvajā. Pāris reizes esmu redzējis - no vietējiem toč neviens nenāk prātā, kas spētu enerģijas ziņā kaut nedaudz turēt līdzi.
+2
Paldies par komentāriem!
Nākamā relīze noteikti būs konceptuālāka un vienota
(lai ugārs arī nezustu)

\m/
+1
metāla gada balvai iesniedzāt? Ja ne, Botleri, tad līdz 31. datumam tas jāpaspēj!
0
Darīts! ;)

+3
Jāatzīst, ka ierakstā dziesmas skan mazāk safragmentētas nekā ir gadījies ievērot dzīvajā, tas ir pluss. Protams, kā jau minēts, dzīvajā atkal enerģijas lādiņš ir ievērojami lielāks. Ir viens otrs gabals, kas žanriski ne visai patīk (In the Fury of Our Sins laikam bija tas, kurš tīrs metālkōrs), lai arī pie izpildījuma nav sevišķi kur piesieties. Vokālu kopumā prasās pārliecinošāku. Kopumā priekš debijas ir labi :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas