Vokāls 2
+1
Lai mani kautvai nobloķē truemetal , bet atkartošos ,esmu sarakstījis dziesmu velvienu un meklēju grupu , kur pilnveidoties. tel 27149715

soundcloud.com/daniel-cappadona/ri...

soundcloud.com/daniel-cappadona/da...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
priekš kam tev grupa? reku, saraksti vēl 5 gabalus un priekš dzīvā novāc sesijniekus.
+6
Es nedomāju, ka šī brīža Truemetal ir vieta, kur rekrutēt mūziķus. :D Troļļus gan, ja ir alus.
+1
Laikam nepaglaudīju pa spalvai :D
+1
Iesaku rūpīgi ieklausīties šīs dziesmas tekstā.. diezgan precīzi atspoguļota sabiedrības attieksme pret ģeniāliem māksliniekiem, kurus šī pasaule īsti nav spējīga novērtēt.

www.youtube.com/watch?v=UPxlenE-kic...
-5
Jaunajam censonim- neņemam galvā visu, ko runā. Atrodam sev muzikāli tuvu grupu un piesakies kā vokālists. Tas jau nekas, ka viens tur jau ir- varbūt izkonkurēsi :) Bet vislabāk: vāc sev bandu apkārt. Varam (tas gan prasa zināmus un nevājus naudas ieguldījumus) iepirkt aparatūru, iemācamies taisīt "cilpas" un šā fonā varam pa virsu pa dzīvo uzdziedāt klubā. Galvenais - rīkojamies, un rezultāts būs!
+5
Galvenais ir sapirkties kārtīgi. Un tad jau redzēs :D
+1
Laikam cilvēku attieksme LV ir viens no iemesliem pārvākties uz ārzemēm. Es jau nemaz neņemu galvā , bet nu ja vienīgais ko cilvēks var darīt ir dzert alu un kritizēt kādu cilvēku nu tad uz priekšu. Ja vēlaties visu nolikt pa plauktiņiem tad nu nevajag ir civēki , kurus nevar tik viegli pazemot lai arī kā. Varbūt pēc sitā visa teiktā būšu naids kāda trve metalista dvēselē , bet nu ir tā sagadījies , ka man ir pilnīgi vienalga. Ja tiešām mīnusu likšana ir baigais varoņdarbs un no ta pieaug kilograms speķis pie pakaļas un deguns ir 9 stāvu augstumā tad man prieks. veiksmīgu dienu.
+5
^ izskatās, ka nav vienalga :)
+8
forši, čalim ieliek divus mīnusus un jau gatavs pamest valsti! :D
+1
Doomeri, nu bet šeit daiļdirsēju reakcija vienkārši ideāli ilustrē tavas dziesmas nosaukumu — «Rise of Denial»! Kā kulaks uz acs!

Ja nopietni, šie ir demo ar labām idejām, kas ir vērtīgi tāpēc, ka tos sacerējis viens cilvēks — parasti jaunas grupas sākumā sanāk kopā vairāki, bet tādiem reizēm pa pieciem gabaliem ir mazāk jēgas no darbošanās kā tev vienam.
0
Nu jā es sēžu mājās un neviens nejaucās manās idejās , varu brīvi improvizēt , bet vēl ir ko mācīties un apgūt.
+5
Būs grupa un tu ceri, ka neviens nejauksies tavās idejās? Dies pas, pateiks kādu mīnusu :D
0
Nē nu es neesmu pret kritiku , bet pret ņirgāšanos gan.
+4
Cik mēs smalki... Ko tu plāno darīt attālākos grupas izbraucienos, kad viens par otru rēc, t.i., apbižo?
0
Ou es pārpratu laikam, pats iebraucu auzās :D
Ne nu ja godīgi vēlme jau ir rīkoties un sasniegt mērķus , bet neviens jau nav palicis kas tadu drūmuci spēlē. Tiktiešām ir grūtības ar cilvēku atrašanu , aparatūra jau var būt , bet viedokļi jau vienmēr grupā atšķirsies un būs domstarpības , kas parasti beidzās ar labu grupu izjukšanu.
+1
^^ Bet tu iedomājies tādu normālu braucienu uz kaut kādu sovetsku (huipizģecku?), kur viens busā visu baisi nopietni ņem pie sirds un diskutē, bet kur sprukt ta nav...
+5
Truemetāls ir kā sagatavošanas klase skarbajai dzīvei. Ja izturēsi šeit - izturēsi visur.
+5
bet viedokļi jau vienmēr grupā atšķirsies un būs domstarpības , kas parasti beidzās ar labu grupu izjukšanu.

^ Kāds sviests! Sanāk, ka neizjūk tikai "sliktās" grupas? Un labās ir tās, kur visi kā aitiņas seko cēlajam un vienmēr patiesajam līderim? Es ceru, ka Tu tā patiešām nedomā, bet spriežot pēc izteikuma, rodas šādi secinājumi.
Grupa vienmēr ir kompromiss, ja vien tu neesi pasaules mēroga maestro un atzīts ģēnijs, kura vārds pamatoti ir kā likums pavadošajam sastāvam. Šādu maestro nav daudz, un laikam, ka viņi ir tomēr nopelnījuši šādu statusu. Bet arī viņi mēdz ieklausīties citu padomos un idejās, lai uzlabotu savu izpildījumu - vismaz, tas ir tikai saprātīgi. Tā kā autoritārisms, kas balstīts tikai uz kāda vannabija murgiem un abšaubāmām idejām, nav garants grupas pastāvēšanai. Drīzāk, tas ir ceļš uz pamatotu satīru un kritiku :)
0
^^^ nu tā būtu viena interesanta situācija, it īpaši, ja būtu jābrauc kopā ar dažām mums labi zināmām personām :D
0
www.youtube.com/watch?v=C8aGjinAoRg...
Es ņemu vērā katru ieteikumu , vienkārši ir grūti kad tev ir tik daudz viedokļu.
+2
^ hmmm... tas ir pagalam interesanti... a tas izpaužas kā? Tev ir daudz viedokļu par vienu lietu un tu nevari pieslieties vienam, kas attiecīgi rada pārslodzi sistēmā un tad ir grūti? Vai grūti ir tapēc ka tu ņem vērā katru ieteikumu kas ir pretrunā ar taviem daudzajiem viedokļiem? Vai arī dēļ daudzajiem viedokļiem tu esi spiests ņemt vērā katru ieteikumu? btw, vai meklēt grupu šitai forumā biji tava paša iniacitīva vai arī kāds to ieteica? Vai tev palika grūti pēc pirmajiem 3 komentāriem vai tomēr jau grūti bija kad iepostēji ziņu?
0
Nē , ja Tu visu zinātu par manīm tad jau gan saprastu :) Man vairs neceļās rokas rakstīt, es labāk padarīsu ko jēdzīgaku.
+2
www.youtube.com/watch?v=_uSSc1i6bHU...

Iešu dušā ar mūķenēm
+2
Man nepatīk formulēt savus viedokļus - sūdīgi viedokļi mūždien iznāk, pašam riebj.
0
^^ lūk, tas ir īsts izaicinājums skarbam vīram, jo mūķenes rīltaimā vizuāli parasti ir diezgan tālu no bildītē redzamajām jumpravām. Izpildījuma ziņā gan varētu būt ļoti tuvu - vēstures avoti mums var šo to pastāstīt. Fantazēt dušā par neeksistējošiem fenomeniem neskaitās.
+3
Palasi Dekameronu.. maucība un perversijas katrā kristīgās zemes stūrītī!
-2
Pret viedokļiem vislabāk ir - ar biezu ādu! Mani ne nepārtraukti cenšas apbērēt (liekot visam zem mana uzvarda tikai un vienīgi "-" atzīmes). Bet esmu dzīvs un vēl pamanos ar visādiem līdzekļiem propagandēt kartīgu karametālisku muzonu. Tā, ka pats galvenais- ir nenobīties no pirmajām grūtībām un iet savu ceļu ...
+1
Sametis jāpārbauda Cietvielu fizikas institūtā: varbūt būs viens gadījums atradies, kur Černobiļa savulaik kādam būs nākusi par labu? >:)
+1
Par černobiļu- es reiz nodomāju, ja es nebūtu 1986tajā vasarā pabijis Ukrainas ziemeļos- es šodien būtu Laura Reinika līdzskrējējis...
0
Nez kas pārējiem šejieniešiem bez Černobiļas ir noticies... Klusībā pakaļskrējēji? Latentie?
+1
Pilna "Melnā Piektdiena"... un kad esam prom, tad caur ausīm drillējam "es skrienu, es skrienu, es skrienu". heheh
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas