MO-DO
0
Vai kāds vel atceras šo itāli? Viņa vecmāmiņa bija vāciete un tieši viņa iemācīja viņam vācu valodu. Savu sakņu dēļ viņš arī neizskatījās pēc itāļa. Izrādās, ka viņš nomira pirms 2 gadiem. Pašnāvība dēļ progresējošā vēža.

www.youtube.com/watch?v=32C158Tu-8A...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Neun zehn, cancer ;(
0
Ko nozīmē 19?
0
EINS ZWEI POLIZEI :D
kad vel gāju pirmajās klasēs , šitais bij mega hīts :D
0
ā un vel , tāds dīvainis kā Scatman John , tajā laikā ar likās visai oriģināls un interesants mūziķis .
Liekas ar no vēža nomira.
+1
Gut gut supergut, alles supergut. Videnes laika diseņu megahits :D
0
Šito savulaik Arvīds Mūrnieks savā "Būsim pazīstami" baigi drellēja. Par to slimību nav nekāds brīnums - visā pasaulē pirmajā vietā pēc popularitātes sirds slimības, otrajā vēzis, izņemot Ķīnu, kur pirmajā vietā ir vēzis (maksa par ekonomikas uzrāvienu).
0
diezgan tāds... ka saka... advancēts mākslinieks bijis... EINS ZWEI POLIZEI no SUPER GUT atšķir tikai nosaukumi :) nu un pārējiem tas pats viens bīts izmantots.
+3
Atceros, pamatskolā pieklīda viena kasete, kur šitais metronoms ar skaitāmpantiņu bija ierakstīts. Mana pirmā un pēdējā saskare ar deju kačku, kas radīja paliekošu riebumu pret elektronisko bītu. Tiesa, kasete noderēja, lai tai vienā pusē pārrakstītu pāri Necrophobic, otrā — Edge of Sanity laikam :)
+2
Itālijas ziemeļos - Dienvidtirolē, kas, kā noprotams, ne vienmēr ir bijusi Itālijai piederoša teritorija, vācu valoda ir teju dominējošā, un vairums iedzīvotāju nepavisam neizskatās pēc stereotipiskiem itāļiem.

Tāpat kā nav nekāds brīnums, ka blakus esošajā Slovēnijā uzrodas daža laba grupa, kas dzied vāciski ;)
+1
Tā viš ir. Gandrīz visi Itālijas biatlonisti ir no Dienvidtiroles un gandrīz visi, spriežot pēc uzvārdiem, ir vācieši. Pēc Austrijas anšlusa Dienvidtiroles (itāliski Altoadidžes) aktīvisti izrādīja vēlmi pievienoties Reiham, bet Hitlers nomierināja viņu sakarsušos prātus. Vienošanās ar Duči tādu opciju neparedzēja.
+1
Mani itāļu kolēģi, ieradušies Latvijā, aizviņnedēļ smīkņāja par savas valsts hokeja izlasi kā par tipiski itālisku lietu, kur valdot bardaks un kur nevarot saprast, kāpēc tāda figņa vispār pastāv. Nācās šos «apbēdināt», pastāstot, ka mūsējai izlasei ne vienmēr ir viegli gājis, kamēr apspēlē viņējos, un ka itāļi vispār nav zemē metami arī tajos sportos, kas nav futbols — piemēram, bobslejists Bertaco (braucot ar Ferrari taisītām ragavām) Eiropas kausā šosezon smagi apbrauca visus mūsējos juniorus…
0
Vairums no Itāliju pārstāvošiem ziemas sporta veidu meistariem tomēr ietilpst augstāk minētajā kategorijā, cik nu manīts.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas