Hokejs 2015
+3
Šogad tak parunāsim par PČ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Labāk apspriedīsim rezultātus jau tagad!

Pirmajā spēlē, kā ikkatru čempionātu, mūsējie padirš tāpēc, ka «nav saspēlējušies», kā visu laiku pa TV atkārto Toļiks. Tas nekas, ka 2/3 komandas spēlē kopā ikdienā iekš Ģinamas.

Otro spēli mūsējie ir mobilizējušies un visu laiku izrāda pārsvaru. Tomēr mūsējie beigās zaudē, un zaudējumā tradicionāli tiek vainoti nevis četri nevajadzīgi mūsējo noraidījumi un ielaistie 2 vārti pēdējās 5 minūtēs, no kuriem vismaz viens noraidījums ir bijis par skaitliskā sastāva pārkāpumu, bet pie visa vainīgs ir nekompetentais tiesnesis, kurš nevar būt pietiekami pieredzējis visaugstākajā līmenī, jo tiesā tikai četrpadsmito pasaules čempionātu pēc kārtas. Lai formētu šādu skatītāju viedokli, Ķēniņš pēdējā minūtē izpilda spēka paņēmienu pret tiesnesi, radot iespaidu, ka tas varētu būt pie kaut kā vainīgs.

Trešo spēli mūsējie uzvar ar 1:0 pagarinājumā, un vienīgos vārtus gūstam tāpēc, ka ripa atsitas pret krītoša pretinieka slidu un vārtos ielido netīšām.

Mūsējie kaut kā tiek tālāk, pateicoties pēdējai uzvarai. Tālāk mūsējie izkrīt tieši pirms izslēgšanas spēlēm, jo nespēj ieiet pretinieka zonā, nespēj radīt vārtu momentus, nespēj noturēt rokas nepalaistas un pirmo reizi dzird, ko nozīmē vārds «aizsardzība». Kopvērtējumā beigās dalām 9./12. vietu ar Kazahstānu, Itāliju, Ukrainu un Somāliju.

Atpakaļceļā lidmašīnā Lipmans rāda briesmīgu ģīmi, bet visi dzer un nebaidās, jo Lipmanam vienmēr ir bijis briesmīgs ģīmis.
0
nu nepiekritishu gan tev - shaja gadijuma shoreiz tu esi sarakstijis "roza sunja" murgus :)
vienigais kam piekritishu ka dalis 9-12 vietu :D:D:D
+2
^ Pēdējais teikums gāž no kātiem :D

Taisnības labad gan jāsaka, ka, pēc uzrakstītā spriežot, pēdējo reizi uzmanību hokeja PČ esi pievērsis pirms vairākiem gadiem - jau vismaz trešo (?) gadu sistēma ir tāda, ka 16 komandas ir sadalītas 2 grupās pa 8 un katra izspēlē 7 mačus atlases kārtā, un "tālāk" jau ir ceturtdaļfināls vai spēles par palikšanu/izkrišanu. Turklāt pērn, ja neko nejaucu, sanāca pirmās spēles lāstu lauzt, un pret somiem, nevis nīkuļiem kādiem.

To vienīgo, netīšo, golu tajā trešajā spēlē droši vien tad trāpīs Koba Jass - tas jau citādus nemaz neprot.

Un Ķēniņš arī nebūs - celi sajājis esot. Un, skaitījis neesmu, bet šķiet, ka iekš Ģinamas no tagadējā izlases sastāva ir mazāk nekā 1/3, toties ir pārstāvji no Kazahstānas, Ungārijas, Itālijas u.c. hokaja lielvalstu līgām.

Nē nu vispār es uz LV izredzēm čempī raugos ar aptuveni tādu pašu skepsi kā parasti, neskatoties uz to, ka sastāvs mums uz papīra izskatās vājāks nekā citkārt. Grupa ir smaga (gandrīz tikpat smaga kā Bolt Thrower), bet, ja divas vinnes paņem, tad jaua vajadzētu būt apmēram kā parasti.
0
Dethecratoram, protams, tas tika adresēts.
0
vareji nepiebilst :D:D:D
+1
Bet ja nopietni, domaju ka bus tads scenarijs - piemajas 2 smagajas speles radis zobus un cinisies lidz pedejam, ka ar pieri siena - bet - pedejas 2 speles, kas ir galvenas, tiks padirstas...

ljoti ceru ka mans pesimisms nepiepildisies ...
+3
LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABS METIENS!!!!
žēlkagarām... :(
+3
...burZma pie vārtiem ... kur ir ripa? KUR IR RIPA BĻEĢ?! EDGAR?!
+1
Latvijas izlasei ir bijuši pat trīs čempionāti augstākajā līmenī, kur pirmo spēli nav zaudēts - 1938 (3-1 pagarinājumā pret Norvēģiju, starp citu, arī Prāgā), 2006 (1-1 pret Čehiju) un jau Intara minētais 2014 (3-2 pret Somiju).
0
gan jau ka nākamajā dienē pēc mača ar Kanādu, komenti būs apmēram šādi :

"mūsējie spēlēja ļoti labi un ar cerīgu zaudējumu 1 : 10 atzina Kanādas pārākumu"
0
es pieljauju 2 versijas shodienas spelei:
1 - pamatlaiks var beigties neizshkjirti
2 - kasiens 1:5 - 1:10 tradicijas :)
0
Ja grib cerēt uz augstākām vietām šajā čempī, tad Latvijas izlasei vajadzētu nospēlēt taktiski gudri un vairāk gatavoties uz tām spēlēm, kuras būtu izšķirošās a ne tā, ka pret Kanādas vai Čehijas izlasēm tiek nospēlts līdz spēku izsīkumam, a pret Vāciju, Austriju vai Šveici tiek piedzīvots kaunpilns zaudējums. Tāpat augtsāk par savu jostasvietu neuzleksi...
0
bet ta jau bus :D:D:D
+1
cerams, ka erceņģelis LABIKATĀ šogad mūs nepametīs ! Jau šodien viņa palīdzība lieti noderēs !
0
Daļēji jau izskatās, ka taktiski tā dara - vārtos šodien būs Muštukovs, nevis Masaļskis.
0
par Mushtukovu jau sen teica, ka pirmaja spele liks vinju, kan treneri, gan musu sporta "eksperti" :D:D:D
+1
Šonakt sapni redzēju, čempī mūsējie Kanādu samazgāja ar 30 - 11. :D
nez, tas uz labu vai kā...?
0
Jānis Sprukts: "Nevajag ļaut pretiniekiem iemest tā sauktos "lētos golus" (no vārtu priekšas). Ja paņem ar meistarību, tad visu cieņu."

Ceram, ka tā arī darīs! (neļaus)
0
Protams, kā allaž, kā tuvojas spēle, tas TVPlay.lv man sāk lagot un normāli nestrādāt.
0
Labi, dirst to TVPlay! Pārslēdzos uz LMT 4G un LMT tiešraidi.
0
Jā, nu sākums bija cerīgs, bet te, nedomāju, ka kas būs. Pie 3-0 Kanāda spēlēs bez stresa un atbrīvoti un tas mūsu iespējas un cerības tikai mazina.
0
vot drizak tagad ari pashiem vajadzetu neiespringt un uz razslabuhas spelet - un domat par pedejam 3 turnira spelem, kur reali bus svarigi, paliks vai nepaliks elites grupa ...
-1
Jau pie 1-0 izslēdzu tālrādi, jo kāda jēga skatīties garantētu zāģi? Jūtu, ka Beļavskis šogad mūs ievedīs pie Kazahstānas, Japānas, Ungārijas un citiem, līdzvērtīg(āk)iem pretiniekiem.
+1
^ domāju ka tev vispār vajadzētu čempi sākt skatīties 6. datumā
+1
nu ble, ko var gribēt ja aizsardzībā spēlējot nesedz pretspēlētājus a stāv un urbina degunu.
0
izskatās, ka mūsējie jau vairs arī īpaši neiespringst šajā spēlē un ļauj notikumiem uz ledus iet savu gaitu :)
0
nu ja, lai trenē aizsardzību, nehuj ļaut pretiniekam spēlēt savā zonā.
0
bet ja godīgi, man vienmēr ir liecies ka visu neveiksmju cēlonis gan Dinamo spēlēs, gan čempī ir Armands Puče.
+1
sumpurnis - kads tev niks Sportacentrs trollo-lo bara? :D
+1
Nesaprotu kāpēc sumpurnis vispār skatās hokeju? Visu laiku tikai nodirš visu LV hokeju twitterī, bet skatās tāpat. Nesaprotu tādus cilvēkus. Ja nepatīk, kad spēlē savas datorspēles un neskaties to hokeju.
0
ko nevar celt, to nevar nest.. vai arī- augstāk par dirsu neuzlēksi.
nav ko iespringt, vārdsakot >)
+3
viņš ir no to pseidofanu sugas kuri uzvaras gadījumā sit pie krūts, sak, kā mēs viņus, pat tad ja, pēc pirmajiem zaudētajiem vārtiem izslēdz tv. bet neveiksmju gadījumā spļaudās, lādās, un taisa gudru ģīmi - mums tādu hokeju nevajag.
0
viņš ir no to pseidofanu sugas kuri uzvaras gadījumā sit pie krūts, sak, kā mēs viņus, pat tad ja, pēc pirmajiem zaudētajiem vārtiem izslēdz tv. bet neveiksmju gadījumā spļaudās, lādās, un taisa gudru ģīmi - mums tādu hokeju nevajag.
-2
Skatos hokeju, tikai ne to, kam ir jebkāds sakars ar Savicka Ģinamas bodīti - šobrīd ir tīri baudāms USA-FIN mačs.

Nesaprotu tos, kas mētājas ar pilnīgi nepamatotu optimismu, bļaustoties "nu tik mēs sadosim <ieliec jebkuru elites valsts izlasi>!!1111oneoneone" un tad čurā karstu par vienīgajiem vārtiem 10-1 jau no pirmajām 5 minūtēm zaudētā spēlē un uzreiz uzaudzē dubultu optimismu, jo nekas taču vēl nav zaudēts, un pēdējā periodā sasitīs visus, kas stāsies pretī.

Gribot negribot tie rezultāti uzpeld, kāpēc arī patīk iedirst twitterī (no kurienes tas viss arī uzpeld). Nedomāju, ka drūms reālisms ir uzskatāms par "nodiršanu".

Sonnenmensch, sportacentrā reģistrēts esmu (zivs0rs), bet komentējis nē - profilu izmantoju SA+ abonamenta iegādei, ne trollēšanai.
+1
Tā, nu Krosbija bullīts, vienkārši fantastiks, 0 variantu Masaļskim vai jebkuram vārtsargam. gfycat.com/FreshPalatableBarno...

Bet ir daži labi momenti arī zaudējumā. 1) iemetām golu, 2) 3. periodu nezaudējām, 3) Masaļskim no spēles neiemeta, 4) gan vairākumos, gan mazākumos spēle bija ok.

Ja kas, reku arī Latvijas gola GIFs - gfycat.com/HorribleSelfassured...

P.S. GIFu jautrības no www.reddit.com/r/hockey/
+1
Otru spēli neskatos, bet tur notiek kaut kas nesaprotams. Pēc rezultāta izskatās, ka ASV bez variantiem masē Somiju. Man negaidīti.

Bet šodien man ar prognozēšanu neveicas. Futbola Virslīgā FK Jelgava nomocījās ar Metta/LU uz 1-1, arī FK Liepāja pret FB Gulbene tikai divus golus iesita (2-0).
+1
4) mēs zaudējām Kanādai 1-6, Somija zaudēja ASV 1-5. Kas ir trakāk?
-3
Somi lielāko spēles daļu noturējās līdzvērtīgi un pēdējos ielaida jau tukšos vārtos. Visu spēles gaitu varēja arī gaidīt kaut kādus pavērsienus. Protams, cita līmeņa komandas, bet smejos sejā skatīdamies tiem, kas gaidīja tikpat neveiksmīgu Kanādas spēli kā tad, kad Gudļevskis bija vārtos. :)
+4
Sorry, sumpurni, bet tavus hokeja komentārus ir garlaicīgi lasīt. Man patīk skatīties laba līmeņa komandu spēles, PČ un OS finālus un tā, bet tāpat tur taču nav ne 10% no emocijām, kas ir skatoties Latvijas izlases spēles, lai arī kā mums ietu. Neviens jau negaida allaž superspēles pret Kanādu, bet nekad nedrīkst pirms spēles sākt raudāt, jo šad tad jau tomēr aizķerties izdodas. Šoreiz nesanāca, bet rīt atkal ir jauna diena un šī galīgi nebija izšķiroša spēle.
-3
Nu, mani hokeja komentāri ir garlaicīgi, tas tiesa, taču es sevi nemoku ar kaut kādām veltām ilūzijām par aizķeršanāmies pret grandiem. Tā vietā, lai skatītos 100% zāģi, es tad drīzāk, citējot šakāli, "dzenāju spēlītes" vai kā savādāk pozitīvi izklaidējos, nevis graužu nagus un ceru uz neiespējamo. Ar vienu aci paskatītos spēles, kur ir vismaz 50/50 iespējas uzvarēt, bet parasti tās sanāk neinteresantas ar to, ka tās ir kaut kādas "par palikšanu elitē".

Šogad Latvijas komandas sastāvu nosaukt par "laba līmeņa komandu" ir ļoti grūti, pat neiespējami nosaukt, redzot, kā gāja pārbaudes spēlēs un ņemot vērā faktiski visu atslēgas spēlētāju iztrūkumu.

Es nesaku, ka skatīties kaut labu, bet tomēr zāģi pret Kanādu ir slikti, es tikai nesaprotu tos, kuriem ir tik neizskaidrojamas ilūzijas un fantāzijas par to "nu tik parādīsim!" tēmu.
+5
nedomāju ka kāds gaidīja ka pēkšņi kanāda spēlēs neveiksmīgi. Drīzāk cerēja ka mūsējie spēlēs veiksmīgāk. bet nu, kā i tā i, nav mūsējiem nedz tā ātruma nedz arī precizitātes. Bet tapēc jau neies mūsējo spēles neskatīties vai kā citādi zākāt mūsu puišus. Tev, sumpurni, moš labāk vispār neskatīties Latvijas hokeja spēles, kur ta, nav ko laiku tērēt ja nav 100% izredzes uz uzvaru.
-1
^ Pēdējā laikā tā arī sanāk darīt. ;)
+4
Nezinu, laikam tās nervu problēmas, es nekādus nagus negrauzu un dzēru aliņu. Tai 1-2 Olimpiādes spēlē, tur gan bik pagrauzu laikam, bet nu tur arī spriedze bija. Bet tas jau kāreiz pats sporta sāls, tā nervu spriedze, tāpēc man arī futbols patīk! (bet ar aliņu allaž vieglāk)

Un tādus "nu tik parādīsim" attiecībā uz hoķi neesmu dzirdējis kopš kāda 1998. gada. Nav tak tikai divu variantu - "nu tik parādīsim" vs "nav jēgas skatīties, zāģis garantēts". Var arī vienkārši skatīties hokeju un just līdzi komandai, kas dara, kas ir viņu spēkos.
0
Zviedri tikko panāca 3-1 pret Čehiju, 2. perioda otrā puse. Ja čehi papisīs, tā nav laba zīme mums rīt, būs dubultnikni.
0
nav ko trakot - mums galvenas ir pedejas 3 speles :D:D:D
0
Kādu punktiņu tomēr derētu aizķert pret Čehiju / Zviedriju, pacīnīties ar Šveici arī, tad jau ir kādi varianti. Un nav jau arī nekādi garantētie 9 punkti pēdējās 3 spēlēs.
0
^ vot tikko kāds sāk šitā shēmot, tā mēs katrreiz taisni arī padiršam!
0
Kurā reizē? Kura shēma?
0
Pārlasi savu iepriekšējo komentu vēlreiz! :D
0
Nē nu kur mēs padirsām?

Čehi tikko izlīdzināja pret Zviedriju, 4-4. Kādas astoņas minūtes palikušas. Shēmošana saka, ka vajag pagarinājumu līdz bullīšiem, lai viņi vairāk noskrienas. :)
0
he he, lieliska SWE - CZE spēle :) sevišķi 3. periods
ceru uz bullīšiem
0
Čehija - Zviedrija noteikti labākā spēle šovakar. 3-1 Zviedrijas labā pēc otrā perioda, tad čehi tiek līdz 5-4, beigās 5-5 (zviedri realizē 6 pret 4 vairākumu minūti pirms beigām). Būs pagarinājums. Cerams, līdz bullīšiem, lai tie čehi vairāk noskrienas līdz rītdienai. :)
0
uz to noskriešanos patiesībā arī visvairāk cerēju tapēc zviedru minimāls pārsvars likās baigi ok. redzēs, kas būs pagarinājumā
0
Ā, fuck, es jau uzrakstīju par to noskriešanos, jau aizmirsu. Tērvetes Oriģinālais, ja kas.
0
noskrieties ta noskriesies, bet domāju arī ka čehiem šodien dziļi pie dirsas, atklāšanas spēle, mājas, līdzjutēji... nākamajā dienā Latvija, ko viegli uzvarēt ':)
0
nu re, bullīšus sagaidijām
0
nu, es protams cerēju uz garāku bullīšu sēriju, bet enivei, enerģija patērēta un spēle bij lieliska
+2
protams, nevar noliegt ka labprātāk redzētu čehus uzvarētāju godā, lai rīt nav tik pikti :D
+2
nu ko - ritvakar 2-ra serijam visam shim pasakumam :)

tatad pirma dienas top3 manas acis:
1 - CZE-SWE, spele lidz beigam, pec pilnas progas
2 - USA-FIN, amishu negaidita uzvara
3 - RUS-NOR, viss pa notim, bet paris krievelju goli bija realas konfektes
0
Un tā, mūsu grupā jau sākas joki, Austrija 4-3 bullīšos saliek Šveici.
0
pirmajā spēlē jau bieži visādi joki notiek
0
es skatijos DAN- SLO, ta ari bija jautra spele, it sevishkji 3. perioda!
+1
Tā Austrijas uzvara pret Šveici mums ir par labu, ja cīnīsimies par ceturtdaļfinālu, par sliktu, ja cīnīsimies par palikšanu.
0
Es nesaprotu, kāpēc te dži brīnās par amīšu vinni pret somiem? Tak viduvējie amīšu rezultāti PČ ir vairāk motivācijas trūkuma rezultāts, nevis brīvprātīgo studentu izlases mazspe'jas vaina. ja iedod viņiem uguni pie pakaļas, arī tā studentu izlase ir spējīga samazgāt visus.

Olimpiāde, protams ir cita štelle, bet tomēr - vai tad visi aizmirsuši, kā 2010. (?) gadā jeņķi salika somiem 6 ripuļus jau pirmajā periodā?
0
Atšķirībā no Kanādas, ASV attiecībā uz OS pret PČ ir divas dažādas komandas, ar dažādu motivāciju. Atšķirībā no Kanādas, ASV PČ seko līdzi tikai lielākie hokeja fanātiķi un i tad ne visi.

Neaizmirsīsim, ka bija laiki, kad PČ ASV jau bija praktiski kļuvuši par mūsu pastāvīgajiem klientiem, ka viņi ik pa laikam pamanās dabūt visādas 13. vietas un knapi neizlidot no elites. Arī 2010. gada PČ.
0
Nu nu, lepns kā tītars, divas vinnes jau skaitās pastāvīgie klienti :D Tāpat kā krievi ar ir mūsu pastāvīgie klienti, ne? Principā jau somus ar var skaitīt, un zviedri tak ar.

Sūdīgi vienīgi, ka mēs esam Šveices, Vācijas, Austrijas un Itālijas klienti pēc šitāda aprēķina. Slovēnija ar turpat vien ir un tak tāpat vēciski vervelē, nu vismaz tas Laibahs.

0
Bet par tiem jeņķiem - es jau saku, motivācija tur ir tas atslēgas vārds. Pohuj, vai tā ir pēc stipruma skaitāma kā otrā, trešā, piektā vai septītā nacionālā izlase; ja vajag, tad tā tāpat ir spējīga vinnēt jebkuru pretinieku - tikai tas, ka PČ viņiem ir mazsvarīgs turnīrs, kurā vinne vai zaude nav nekas vairāk par vinni vai zaudi Asaru ielas mačā pret Bēdu prospekta izlasi uz Vaimanu dīķa ledus.
0
HVZ, kāda vispār ir spēlētāju motivācija dajebkurā izlasē.

Ja hokejists pelna labu naudu NHL, KHL vai kaut kur citur, iespējams, var motivēt medaļa pasaules čempionātā.

Taču, ja izlase nav no tādām, kura reāli var cīnīties par medaļām, nav nekas nosodāms, ja spēlētājs, kuru aicina uz valsts izlasi, atsakās noguruma, traumu u.c. iemeslu dēļ. Tādējādi tiek dota iespēja sevi parādīt jauniem, līdz šim valsts izlasē nebijušiem hokejistiem.

+1
Motivācijas dažādas, Dainius Zubrus pērn brauca palīgā Lietuvai un I dīvizijas B grupas turnīru.
0
^ Tas visnotaļ apsveicami, taču atceros arī kādu lietuviešu hokejistu, kurš spēlēja Krievijas izlasē. Ej nu sazin, kāda tam bija motivācija spēlēt tur, kur spēlēja.
0
nez, man pagaidām patīk. Atskaitot dažas dīvainas validoliskas piespēles.
+1
Tontoon, nu tu ar jocīgs paliec - kas tad būtu Latvijas hokejs bez nervus kutinošām un saprāta robežas pārsniedzošām piespēlēm?

Turklāt kādas divas ir rezultējušās bīstamā metienā.
0
Pagaidām viss labi, jēēēē! pbs.twimg.com/tweet_video/CEBYRtt... (tur gan vārtsarga laža arī, bet tās čehu problēmas)
0
bīstamā metienā - kautkur vartu virziena :)
0
ne ta nu jocīgs Intar, jo ir tādas spēles kad tu saproti, nu labi, papisīsim... nu labi...smagi papisīsim... un tādās spēlēs jau nervus nekutina nedz līka saspēle nedz arī ielaisti kārtējie vārti.. vienīgais kas varētu kutināt nervu ir alus straujais kritums.
0
Mja, te var būt visādi, mana pirmsspēles prognoze par "zem 5,5" goliem kopā, neizskatās, ka izies cauri.
0
būtu labi ja "pa pautiem" nekļūtu pat Latvijas izlases firmas zīmi :D
0
nu jopt... nesaprotu neizlēmību...3 minūtes, 2 min. līdz beigām, sen jau vajadzēja nomainīt Masaļski, divas reizes bij reālas iespējas kad aizķērās pie čehiem.. skuju...
0
a man dators pēc čehu ceturtajiem vārtiem izslēdzās :D
0
Nebija jau tur daudz variantu nomainīt. Vienā brīdī Masaļskis jau paspēja līdz puslaukumam aizkriet, bet tad čehi atkal dabūja ripu.

Ja nu kas, šitai tredā golu īsvideo atrodami - www.reddit.com/r/hockey/comments/3...
0
Sotnieka 5+20. streamable.com/uc2l
0
Nu pa tādiem gājieniem pienākas ar.
-2
0
Dethecrator, neredzu nekādu sakarību starp tavām fantāzijām un pirmo divu spēļu scenāriju. Pat tajā, ka Toļiks komentē, esi nošāvis greizi. :)
0
Fantāzija garām, iznākums gan tas pats!
+1
Bet pirmajās trijās spēlēs, kur mums kāreiz spēcīgākie pretinieki šoreiz trāpījušies, arī nav obligāts uzdevums uzvarēt. Labi būtu ieķert kādu punktiņu, protams, pirmdien būs tāda iespēja. Bet citādi, kā jau augstāk rakstīts, īstais čempionāts ar kapāšanos par vietām mums sāksies līdz ar ceturto spēli. Labā ziņa, ka šodien pret Čehiju komanda izskatījās labāk, kā vakar pret Kanādu.
+2
Matemātiski skatoties gūtos un zaudētos vārtus, ja pret Kanādu bija 1-6, pret Čehiju 2-4, tad pret Zviedriju jābūt 3-2. :)
0
"Labi būtu ieķert kādu punktiņu, protams, pirmdien būs tāda iespēja."

Tāda iespēja principā bija arī piektdien un sestdien. Kur tad ir tie punktiņi?
0
Otrās dienas rezultāti visai uzskatāmi parāda, ka pirmo dienu var neņemt īsti galvā
+5
Jā, ja jau drosme ir pašā rītā pāris litri sapirkta, tad var arī par hoķi šo to uzrakstīt no emocionālā viedokļa. Man tiešām nav skaidrs kā var kaut ko dirst par lietu, kas mums ir šitik augstā līmenī. Nu, es te pa dažiem. nav jau nekā personīga, jo katram savs, bet tomēr jāciena ir lietas, ka mums atrdoas pasaules mēroga augstākajā galā. Tikko par forgeriem kko rakstīju, tāpēc salīdzinājumam var minēt kaut kādu kurbada cīņu ar melno čūsku vtml. nu reāli, ne mums finanses kāds dod, ne ko. trūkst savāktības un miers smadzenēs. tas arī viss. un, pirms tam kāds minēja, ka 0:1 jau vērts slēgt ārā, jo neko vairs nevar darīt. droši vien, ka tā arī mēs spēles zaudējam, ka pēc pirmā pisiena ejam dirst. vajag kā čehiem - uzbrukt vēl vairāk.
un vēl - mēs esam zviedrus un asv vinnējuši. es tiešām nesaprotu kā var kaut ko sliktu teikt par mūsu izlasi. ejiet un fanojiet par faromiriem gāgriem tad.
0
Murgon, +666!

Un vienlaikus… «Kur tad ir tie punktiņi?»

Pretinieku ailēs tabulā.
+1
Tas visnotaļ apsveicami, taču atceros arī kādu lietuviešu hokejistu, kurš spēlēja Krievijas izlasē. Ej nu sazin, kāda tam bija motivācija spēlēt tur, kur spēlēja.
=========
Interesanti, ka gan Zubrus, gan Kasparaitis ir trenējušies kopā Harkovā, uz kuru aizbrauca tīņu gados - jo Lietuvā par NHL veci vis neizaugsi ;)
Motivācija Kasparaitim, es domāju, ir vienkārša. Atliek paskatīties, kur rangā un tabulā atrodas Krievijas un kur Lietuvas izlase.

Zubrus vienkārši pateica, ka Lietuvai viņš ir vairāk vajadzīgs nekā Krievijai. Un viss. Tiesa, 10 g. laikā viņš ir palīdzējis Lietuvai tieši divas reizes.

Tikmēr Kanāda sabradā ģermāņus - pusspēle tik, un jau 7:0.
0
savulaik krievi prieskh KHL TV bija uztaisijushi rulliti, kas NHL bijis labaks Kasparaitis vai Ozolinsh - neatceros pec kadiem parametriem tika reikjinats, bet vinju acis Kasparaitis esot bijis labaks :)
varbut kaut vai tikai tapec, ka lida dirsa SKA un CSKA :D:D:D
-7
Nu, vismaz viens rekords ģinamas bodītes izlasei piederēs (ja Vācija neizdomās vēl kādu joku kā pret Kanādu). Gan jau nojaušat, par ko ir runa. ;)

0
nu ko tu vari dirst :D:D:D
+1
Neskatoties uz bēdīgo rezultātu, spēle Latvija - Zviedrija bija skatāms hokejs, kur nebija tā, ka mūsējie vislaik tupēja aizsardzības pozīcijās. Diemžēl pēc 3 zaudētajiem vārtiem, kad Masaļskis ielaida vārtos "bullīti", mūsējie salūza, lai gan pirms tam abas komandas spēlēja līdzvērtīgu hokeju.
0
vašeta, spēle vēl turpinās. Pēc kuriem vārtiem izslēdzi tv? :D
0
sumpurni - beidz dirst. neesmu mega eksperts, bet tevis nievātais ģinamo manuprāt šo to pozitīvu Latvijas hokejistiem ir devis.
-3
Ko tieši (bez algām)?
+1
sumpurni, ko tad tu gribēji lai Latvija grauj Kanādu, Čehiju un Zviedriju? Vajag domāt ar galvu un zināt savu vietu hokeja rangā nevis nodirst par zaudējumiem komandām, kas katru čempi cīnās par medaļām.
Nesaprotu kāpēc tu skaties hokeju? Tikai lai iedirstu kaut ko? Neesi dzīvē apbižots?

Forši, ka Obamas studentu komanda paņēma priekšā Putina zvaigžņu komandu.
0
Tas jau nu ir bišku pārspīlēti teikts. Amerikāņiem ir tikai četri vai pieci studenti, pārējie otrā plāna spēlētāji no NHL. Tāpat arī krieviem par zvaigznēm var nosaukt ne vairāk par 5-6 spēlētājiem.
0
RUS fani ar savu atpalikušo kolhoza domāšanu beigās izsvilpj USA himnu. sumpurnis gan jau tā arī dara pie katras Dinamo uzvaras.
+1
Sāku nožēlot, ka atvēru šo tēmu.

SC trollisms arī te izpaužas.
0
Skvorcova uzvārds uz krekla man vienubrīd izlasījās gandrīz kā Skyforgers.
0
Negribas neko pārmest Latvijas izlasei, tomēr attiecībā par jautājumu, ko izlases mērogā ir devis Rīgas Dinamo, sumpurņa jautājums imho ir pamatots. Izlases rezultāti šajā laikā tāpat ir palikuši tieši tādi paši, kādi bijuši iepriekš. Vienīgais sasniegums, kas ir labāks, ir 1/4fināls olimpiādē, bet tur jau arī pietika ar vienu veiksmīgu spēli.
0
Ar kādiem vārdiem par mūsu sniegumu izsakās Daugaviņš:

www.tvnet.lv/sports/hokejs_2015/...

(Atslēgvārdi: #sūdi, #nomētāt, #spēle.)
+1
Ko dod RD mēs varētu uzzināt pēc pāris gadiem, ja tas būtu nobankrotējis un neuzsāktu 2014/2015.g. sezonu. Varbūt B grupā sen jau spēlētu. Varbūt nē. Pirms Dinamo baudījām vēl PSRS (vecā Dinamo) mantojumu
0
Varbūt RD sistēma kopumā kaut ko dod, īpaši HK "Rīga", bet paša RD kā teorētiskā izlases bāzes kluba ietekme sevišķi manāma nav. Var jau būt, ka būtu sliktāk, nekā tagad, ja tāda nebūtu, bet tikpat labi var būt, ka tie daudzmaz spēcīgie Latvijas hokejisti, kas šajos gados ir spēlējuši RD rindās, mierīgi spēlētu kādās citās spēcīgās Eiropas līgās.

Nu un politiskais faktors tomēr arī jāņem vērā.
0
Nu jauniešu hokejs jau tomēr nav gājis uz grunti. U-18 šogad cienīgi nospēlēja, palika augstākajā līgā, kas ir daudz grūtāk nekā pieaugušo gadījumā. Bet par Dinamo lomu var piekrist. Labākie gan jau spēlētu KHL otrā gala klubos (jo nav jau to zvaigžņu, lai pie līderiem spēlētu, izņemot dažus), Šveicē, Zviedrijā utml. un kopējais līmenis tāds pats vien būtu.
0
Masala jau baigi vilka šajā spēlē, bet cik var....
0
BJ*****************************DJ
0
tas sprukts man nekad nav paticis, turklāt vēl kā tūļa ņem un piepalīdz šveicei
0
nu ta
0
Ko? Atkal savos vārtos ieblieza? :D
Pret sviedriem tak arī savos iemočīja.
0
.... nu labi ka ta....
bet nu visa spele tipiskas LV izlases tradicijas, labi ka vel tomer iemocija papildlaika, jo par bullishiem man butu bazhas, tas ka Edgars varetu vilkt ir viena lieta, bet kadam ieksha ari butu jamet :)
0
Jā tā vien šķiet ka tas Daugaviņš ar Dārziņu ir vienīgie kuri prot iemest :D
+1
iemocīja .... brīnišķīgi izspēlēja !

Ļoti svarīga uzvara, kas var nodrošināt četrinieku, ja pārējās spēles izkapās.
0
manas acis ari 9.-12. vieta ir oki!
bet ari par tam ir/bus jacinas jau tagad, sekojoshas 3 speles...
+4
Francijai ir kautkāda fašistu izlase - neviena nēģera nav sastāvā - kas tā par lietu !
0
Nu pilnīgi jau lec acīs. Bābas ar' nevienas :E
0
Spruktu nav ko vainot, neveiksme un viss.

Toties Zviedrija pēc 1. perioda sit Kanādu 3-0. Vainīgs vakardienas alus un burgeri? www.reddit.com/r/hockey/comments/3...
+3
Štrunts par Franciju. Šveicei izlasē ir Gērings! Un vel Brunners (labi vismaz, ka ne Kalten-)! Un, it kā ar to nepietiktu, vel arī Bībers!
+1
Sprukts ir tūļa.
0
Ceru, ka uztaisīs šai čempī kādu savu garo roku triku un tad jau visi atkal būs sajūsmā. :)
0
^^^ un šodienas mača labākais spēlētājs latviski būtu saucams Ambīls (nevis Ambuls, ka komentētāji saka).
0
Beigās laikam tomēr saņēmās, 6-4 Kanāda uzvarēja. Iet pēc zelta!
+4
6-tās dienas TOP5 labākie vārtusargu momenti. Viens vārtusargs minēts 2x ;)

www.youtube.com/watch?v=P4chysu6ues...
+1
Liekas neticami, tomēr baltkrievi ir sakapājuši ASV ar 2 : 5 un ir savas grupas līderi. Izskatās, baltkrieviem šogad ir spēcīgs sastāvs!
0
O_o ahujeķ.
0
atriebjas par krieviem, droši vien.
0
Starp sestās dienas goliem arī Dārziņa / Daugaviņa uzvaras vārti pret Šveici. Komentētājs fonā gan riktīgs ambīlis.

www.youtube.com/watch?v=Bnfm3OhAC_k...
0
GOOOOOL

bet Slovākijai izkatās ka kārtējāis grāvis - 4 spēlēs pet pastarīšiem 7 punkti ....
+2
Tas labi no mūsu viedokļa, domājot par reitingu un automātisku kvalificēšanos OS, bez turnīriem.

www.iihf.com/home-of-hockey/cham...
en.wikipedia.org/wiki/IIHF_World_Ran...

Pirmie astoņi kvalificējas automātā. Ne pārāk labi čempji ir gan virs mums esošajai Slovākijai, gan Šveicei, tātad teorijā pat pastāv iespēja pacelties uz 7. vietu.

Šobrīd Latvija ir 9. vietā ar 3300 punktiem, priekšā ir Šveice ar 3470 un Slovākija ar 3445.

Nost ņems 2010. gada rezultātus PČ (Šveice piektā - 265 punkti, Latvija vienpadsmitā - 230 punkti, Slovākija divpadsmitā - 225 punkti) un OS (Slovākija septītā - 255 punkti, Šveice astotā - 250 punkti, Latvija divpadsmitā - 225 punkti).

Tātad, neskaitot vietas, sanāk Šveicei -515, Latvijai -455, Slovākijai -480. Kas rezultējas 7. Slovākija 3445-480=2965, 8. Šveice 3470-515=2955, 9. Latvija 3300-455=2845.

Ja šai čempī Latvija ir 8. vietā, pietiek, lai Šveice nav augstāk par 13. vietu vai Slovākija nav augstāk par 14. vietu. Ja Latvija sanāk 7. vietā, tad attiecīgi der Šveices 12. vai Slovākijas 13., utt...

P.S. Ceru, ka pareizi visu sarēķināju.
+1
PSC gīks tas Neonz! Cepuri nost!
+2
Ups, nolažoju gan. 2010. gadu jau vairs neskaita, nost ņems 2011. gada PČ (Šveice devītā - 240 punkti, Slovākija desmitā - 235 punkti, Latvija trīspadsmitā - 220 punkti).

Sanāk 7. Šveice 3470-240=3230, 8. Slovākija 3445-235=3210, 9. Latvija 3300-220=3080.

Līdz ar to, ja esam astotie (1000 punkti), vajag lai Slovākija ir ne augstāk par 14. vietu (860 punkti). Gandrīz nereāli. Ja nu vienīgi Baltkrievija brīnumaini novinn A grupu un dabūjam viņus pretīm ceturtdaļfinālā un sakapājam. :)
+2
Dethecrator, es skatos PČ kopš 1995. gada, kad vel Latvijas izlase bija B grupā.
0
nez, es arī čempi lūru jau kopš senseniem laikiem bet man laikam būtu apgrūtinoši baudīt alu un hokeju, vai hokeju un alu nemitīgi nodarbojoties ar matemātiskiem aprēķiniem :D bet nu, katram savs.
+2
Esmu pozitīvā šokā par Neonza spēju to visu tā vienkārši sarēķināt un pat saprast, kas tas ir!! Iepriekšējā dzīvē jams būs bijis inkvizitors.

Kā arī respekts Neonza sievai, ka viņa spēj sadzīvot ar tādu vīru…
+1
Esmu šājā dzīvē programmētājs, dooh...
+2
Es būšu patīkami pārsteigts, ja nevienu no trima atlikušajām spēlēm mūsējie nezaudēs, tā ka ar rēķiniem steigties tāpat nav vērts.
+1
Ja nekādi brīnumi nenotiek, mums pat var pietikt ar divām pamatlaika uzvarām atlikušajās trīs spēlēs priekš ceturtdaļfināla.
+1
^ Dombrovskis, bļa…
0
skatijos vakar GER-SWE speli, un godigi, baidos ka musejiem frichi var nebut pa zobam shodien...
domaju bus tikpat gruta spele ka pret SUI, taka bus man kartejas nervu shunas pazaudetas :D
0
CZE tomer beigas smuki sabaza AUT ... un lidz ar to, kas notika, vartusargu mainja un beigas tada videji pasiva spele - AUT gatavojas ritdienai ar mums :)
0
paskatijos 5 min hokeju ar musu komentetajiem un padevos, parsledzos uz krievu TV - ka diena pret nakti ....
+1
kopsh shodienas Sprukts ir mans "anti-hero" ....
pirms 2 dienam rikoshets savos vartos, shodien ... kas skatijas, pashi zin ... bremze ibio ...
tagad ari mans pesimisms - realisms viennozimi saka, bus cinja par palikshanu elite, ka tada ...
0
Teorijā, iespēja iekļūt 1/4 finālā nav zudusi. Ja vien Šveice nepaņem kādu punktu pret grandiem. Un mēs uzvaram abas atlikušās spēles. Un Vācija neuzvar Austriju.
+2
Par Spruktu no tvitera -

Sprukts nebrauc uz izlasi - sliņķis un slikti.
Sprukts atbrauc - atkal slikti.
Jeb: kad man nav naudas, tad nevaru dzert, kad ir, nedrīkstu
0
Varbūt viņš beidzot atbrauca vienreiz pa visām reizēm, lai vairs neaicinātu.
0
Par variantiem uz 1/4, rekur izrēķināti visi varianti - sportacentrs.com/hokejs/pc2015/09052... (šoreiz manā vietā)
0
Visi varianti atduras pret vienu galveno problēmu - Latvijai abās atlikušajās spēlēs jāuzvar pamatlaikā....
0
Rīt pret Austriju tas jāizdara jebkurā variantā, citādi spīd I dīvizijas A grupa nākamgad. Labā ziņa - DirectBet.eu bukmeikeri uz pamatlaiku šobrīd saka Latvija 1,64, neizšķirts 3,9, Austrija 3,05.
0
nav ko un rēķināt varintus - ir jācīnās!
+1
Nu Spruktu jau nevar baisi vainot tamī epizodē... bet tamī ka viņš ir tūļa, gan.
0
protams ka nevar teikt ka Sprukts tagad ir pie visa vainigs, vnk is sanacis ta, ka zvaigznes "sabidijas" tada horoskopa, ka viss liktenigais notika ar vinju, nevis kadu citu ...
1+1 ir 2
shaja gadijuma Sprukta vards ir aritmetiskaja vienadojuma, vareja but jebkursh cits ...
whatever, ta ir kopeja bilde...

Neonz -
protams mes varam skaitit un ceret, ka ja tas, tad bus tas un shitas utt - bet lieta ir tada, ka atkal, ka citus gadus, no mums pashiem vairs nekas nav atkarigs, vieniga ceriba uz citu neveiksmem...
zhel ka ta ...
+3
nāks nākamais zaudējums, šitais aizmirsīsies ;)
+1
neber sali uz brucem :D
0
Tā jau nav, ka no pašiem pilnīgi nekas nav atkarīgs, ja paši neuzvarēsim, tad varam arī izlidot uz I divīziju, neskatoties uz citu veiksmēm vai neveiksmēm.
0
Reku labs Pastes raksts - sportacentrs.com/hokejs/pc2015/ekspe...
+3
sumpurnis tikko izslēdza TV :D
0
mjaaaaaaa .... varbut palught Bigijam shito temu vnk izdzest? ...
+1
rezultāts jau no tā nemainīsies
0
kāpēc jādzēš tēma? jo nespējam ar zaudējumu samierināties? vakar pakāsām dēļ viena noraidījuma pēdējā periodā. no šitā ir jāmācās, ka ir jau nu gan līdz pēdējam jācer un jācīnās kā to vācieši vakar izdarīja.

un te dažs brīžam delfu komentētājus atgādina - kā iemet ir superīgākā komanda utt!!!!!!!! kā zaudējam, tā ir visi mēsli.
0
Werevolfs, piem, vienkārši met mīkstu. (Kaimiņa citāts, tik tur bija par Aivaru) Nu un tādi tie mūsu patrioti ir!
0
Taisni brīnos, ka werewolfs nav iekomentējis savu hokejfobisko "man pohuj uz hokeju" šajā topikā. :)
0
es par to dzeshanu - tapec ka pietiek jau ar Sportacentra zverudarzu :D:D:D
bet jebkura gadijuma "шаибу - шаибу" :D
0
BTW, brīnumaini, atvēru aliņu pirmo un Dārziņš tūlīt iemeta. Principā ledusskapī ir otrs, moš uz baigo veiksmi izmocīsim nepelnītu laimīgu 2-1. :) Galu galā, vakar Vācija arī savu 2-1 īsti nopelnījusi nebija, a veiksmei tīri statistiski būtu jābūt 50 pret 50.
+2
Dzēst nevajag - reti kura tēma varētu tik labi atspoguļot lielas daļas Latvijas metālistu emocionālā fona izmaiņas divu nedēļu garumā. Tīri vēsturisks materiāls, nākotnes Interneta arheologiem var noderēt. :)
+1
es tūlīt kastei iešu pakaļ. :))
+1
man kautkur vel shnjabja pudele ir aizkjerusies :D:D:D
0
jā, tāpēc jau arī baltkrievi tā pakāsa. paldies!
0
Tikko komentētāji atmaskoja Latvijas izlases fašistisko raksturu - ir 9. maijs, bet mūsējiem kopumā pa čempionātu 88 soda minūtes.
0
Tu murgon, kamēr kasti stiepsi, hoķis beigsies
0
Tā, nu gan arī teorētiskās iespējas uz ceturtdaļfinālu ir prom. Ave! I divīzijai nolemtie sveicina tevi!
0
1/3 no 0.7 izdzeru - jegas nekadas ....
0
APsveicam!
0
Nu vismaz! Bet, jā, mums izlasē hokeju šogad spēlē tikai trīs spēlētāji...
0
paldies Daugaviņam!
0
žāl protams, ka viss čempis balstās tikai uz trim spēlētājiem.
0
nu vispār jau arī Indrašis izcili spēlēja, tikai veiksme patraucēja gūt arī rezulta'tu.
0
es ari gribeju to piebilst, 3 cilveki spele, tas ir smagi par maz...
starp citu, tada sajuta bija ka Mikjelis vispar uz speku izzsikuma robezhas speleja, tas ka vinsh uztaisija paris realas kljudas, nokrita uz lidzenes vietas - rodas sajuta vai tik chalis slims nespeleja, jo kad ari vinju paradija uz solinja, izskatijas ka chalis vispar nesaprot, kur atrodas ...
0
nja, patiesībā par Miķeli tāda jocīga sajūta, it kā uz muguras rakstīts M. Rēdlihs, bet reāli čo ta ņe to
0
Tie trīs tipa ir Daugava, Dārzs un Masala?
0
Miķeļa pašam sevis neapspēlēšana uzbrukumā iet gandrīz vienā līmenī ar leģendāro Laviņa līdaciņu. :)

www.youtube.com/watch?v=KZoNiggsUcM...
0
ja, Intar
0
Jā, Intar, tie paši trīs.
+1
Varbūt es smagi kļūdos, bet nu lielu nozīmi izsaka arī izlases trenera faktors. Teda Nolana laikā vairumam spēlētāju bija ne tikai lielāka vēlēšanās spēlēt Latvijas izlasē, bet arī pierādīt sevi uz laukuma. Patreiz neko tādu Beļavska vadībā nemanu...
0
Nolans spieda vairāk uz vienkāršāko ziemeļamerikāņu hokeju, kas mūsu izlasē pārsvarā esošajiem kapātājiem laikam labāk sanāk. Beļavskis grib skaistu padomju hokeju, bet tas mums sanāk vienai maiņai.
0
Ienāca prātā, ka varētu šņabīti iedzert, bet laikam 9. maijā uz veikalu pēc šņabja nevar iet - ne to padomās par mani.
0
kada starpiba - visu izsaka slapes :)
0
jā, Nolana atlaišana bija nenormāla kļūda.
0
mani reali interese, ko tagad Kirovs pec chempja teiks un daris!
te pat aklam ir skaidrs, ka shadi spelejot, nakotnes nav...
neko neteikshu sliktu par Beljavski, ja mums butu tadi speletaji ka RUS un CAN komandas, butu viss oki, skaistas kombinacijas utt - bet - ar tadiem nevarigiem ka musu speletaji, tas nekur neder....
Teda stils tomer dereja LV izalsei labak, nevis uz meistaribu, bet ur darbu un kapashanu viss bija tendets...
Lai cik man nepatik tas amishu stils "met un skrien" - tas ier vienigais kas mums kautcik der ...
0
kautkā pa šiem gadiem ir radies iespaids ka Kiram patīk ja treneris ir tāds kā viņa padotais, kā kantoros, kur boss, neskaoties uz to ka pieņēmis darbā cilvēku - speciālistu, tomēr domā ka ja es tev maksāju algu, tātad es zinu visu kā ko darīt labāk. Tādi Tedi, kuri ir speciālisti savā jomā un pasargdies, runās vēl pretī, nē, tas kiram nepatīk. Ko viņš teiks? Da pie dirsas. To pašu ko vienmēr. Vai viņš nomainīs Beļavski? Visticamāk nē, ja Beļavskis izrādīs pietiekamus "padotā" simptomus.
Nu, pateiks ka puikas nav sapelējušies, Dinoamo rīga noteikti vainīgi un vēl kautkas no klasikas.
0
es žot nesaprotu - a kas ar zviedriem?
+1
Kāda kļūda? Nolans aizgāja trenēt NHL komandu. Tobrīd nebija variantu, bija jāmeklē cits treneris.

Par nākotni - Lipmana stils ir atlaist trenerus, ja tie neizpilda minimālo uzdevumu (10. vieta).
0
Ar treneri ir tā - vai nu tie spēlētāji viņu pieņem, vai nē.. Un man šķiet, ka Beļavskim nedaudz pietrūkst tās harizmas, kas piemita Tedam Nolanam. Un Kurts Lindstrēms arī bija lielisks treneris, kurā spēlētāji ieklausījās un cienīja..
0
Lindstrēmu gan Lipmans patrieca tīri iedzimtās kapeiku pišanas dēļ, turklāt pēc tam, kad šams bija sasniedzis savu līdz tam labāko rezultātu ar Latvijas izlasi (1/4 fināls).
0
Nu tad jau visharizmātiskākais ir Znaroks. Pamēģini tik neklausīt!
+2
nu zināmā mērā jā, bet daudz tomēr atkarīgs no spēlētāju mentalitātes. Krievam nagoj nje jobņiš - ņepoļetit. Un tur tas padomju režīms strādā. Mūsējiem savukārt varētu būt kautkas nesaprotams - stiprāk uzbrēksi - apvainosies, runāsi mierīgi - palaidīsies slinkumā, par daudz saslavēsi - sajutīsies pārlieku svarīgs... un tam visam pa virsu ir Lipmana kartupeļģīmis kurkš ik pa laikam savilks žēlīgu ģīmi un vainos visā valsti kura viņu nespēj uzturēt.
0
Nu Značoks ar savu autoritatīvo vadības stilu der tiešām priekš Krievijas izlases. Tā krievu mentalitāte viņam tuvāka kā ne kā. BEt ne vienmēr trenerim, kuram piemīt harizma, obligāti jābūt autoritatīvam.
0
^^ ak nabadziņi, ak princesītes. Kad iestumt savos vārtos, tad pirmie. Aa nūjām dirsā hoķi nepaspēlēsi, kaut to par šiem gadiem vajadzētu saprast.
0
Znaroka vadības stils kā trenerim kā reiz neesot spēlētājus drāzošs. skaties.lv/sports/hokejs/hokej...

BigUgga, neko savos vārtos neviens nav stūmis, nevajag komentēt, ja spēles neskatās. Rikošeti pret pretinieka nūju / slidu ir hokeja ikdiena.
+1
Izskatās, ka Beļavskis tomēr varētu palikt.

www.leta.lv/hockey/hokejs2011/n...

Runājot par izlases galveno treneri Aleksandru Beļavski, kuram šis ir pirmais pasaules čempionāts, Lipmans pauda, ka būs apmierināts ar viņa darbu, ja valstsvienība saglabās vietu spēcīgāko komandu saimē.
"Ja nebūtu es, nav zināms, kur pašlaik būtu Znaroks. Arī Beļavskim pateicu, ka, ja viņš izdarīs visu, lai paliekam A grupā, uzņemos viņam palīdzēt tālākajā karjerā," stāstīja Lipmans, atklājot, ka Beļavskim par palīgu pirms čempionāta varēja kļūt Leonīds Beresņevs. "Sākumā kā palīgu piedāvāju Beresņevu. Vēlāk bija Toms Kūlens, tomēr, ja viss būtu labi, varonis būtu Kūlens, bet, ja viss slikti - vainīgs Beļavskis. Ja ir daudzi palīgi, katrs jaunam trenerim maisītu galvu, bet tagad viss ir atkarīgs no viņa paša. Kārlis Zirnis ir ļoti labs cilvēks un viņi atraduši ciešu kopvalodu."
0
skaidrs, Kira piesedz savu pecpusi, gudrs gan tas vecais zhids, mak labi speleties smilshukaste :)
+3
0
nu ko - aiziet pedeja spele musejiem, "but" vai "spelet" ar Japanu nakoshgad :)
0
laikam shitais bus shodien ka viena no sperles perlem no musu komentateju puses - Sprukts aizskrien pretuzbrukuma ...
mja... nabags skreja tik atri, ka abi aizsargi nokjera vinju ka stavoshu :)
0
uzmetu aci, ja viss noiet greizi, ar ko mums bus jaspele nakoshgad:

Slovenia
Poland
Japan
Italy
South Korea

gribas raudat un smieties vienlaicigi...
nav fakts, ka Slovenjiem un Italjiem mes varam tikt pari ....
0
Es pēdējos gados mēdzu paskatīties I divīzijas spēles, gan A, gan B grupas. Arī tur māk hokeju spēlēt, nav vairs 1990-tie.
0
Gandrīz Sotnieks mūs aizsūtīja uz I divīziju, bet Masaļskis stājās viņa ceļā. Ar Japānu nākamgad nespēlēsim. Lai arī, varbūt būtu profilaktiski veselīgi.
0
Nu jebāl, Sotnieks tādus sūdus gandrīz uztaisīja... nav grūti iedomāties, ko Edža uz viņu tur bļāva.

Bet es tā apmēram arī domāju - ka atkārtosies iepriekšējā olimpiskā atlases turnīra scenārijs. Darba totalizatorā tieši 2:2 pamatlaikā arī uzliku.
0
12.vieta sanāk laikam, neatkarīgi no pagarinājuma/bullīšu iznākuma?
0
Ā nē, ja padirš, tad franči pa mums augstāk.
0
piekritishu Neonz'am... varbut tiesham vajadzeja profilakses nolukos izkrist, jo spele bija vienkarshi zem jebkadas kritikas - spele ka aizmigushi, paskriet nevar, visas ripar pie bortiem aiziet garam utt...

oki, palikam elite ... bet kas bus nakotne ...
manuprat Bukartu un Spruktu vispar vairs nevajag njemt izlaze.
0
Varēj jau paspēlēt līgu zemāk, mož tuvāk pirmajām vietām, bet nu kas to zi...
0
He, nez, Bukarts no tās maiņas (ar Miķeli un Spruktu) šodien itin nemaz laukā, manuprāt, nekrita.
0
Respektīvi - ja jāmet laukā Bukarts un Sprukts, tad neredzu īpašus argumentus Miķelim. Dēļ viena gola?
0
šitik nejēdzīgu (bezzobainu) sspēli sen nebiju redzējis Validola izlases izpildījumā. Ja nu vienīgi episkais kāsiens Austrijai 2:5 - kautkāda darbība uzrbrukumā rik papildlaikā parādījās, bet tāpat smagi krita aizsardzībā. Pirmajās 20min !!! 2 !!! metieni pa varžēdāju vārtiem ...
0
2 metieni, no kuriem precizitāte — 50% iekšā >:) Labāk tā nekā 20 metieni, bet 0% prezicitāte…
+2
+1
grūti būt labam hokejistam ja esi tūļa. Tas par Spruktu, ko viš šodien lieliski pierādija. Bet nu Sotniekam spēles gaitām bij šis tas dīvains kas rezumējās beigās.
0
Kopumā vai tik nav sūdīgākais čempis A grupā. Nevienas uzvaras pamatlaikā, nevienā spēlē vairāk kā 2 iemesti vārti, vidēji 1,57 vārti spēlē, plus pie visa tikai daži jēdzīgi nospēlēti periodi pa visu turnīru. Bezmaz vai vienīgias pozitīvais moments, ka nevienā spēlē nepalika sausā.
0
Tā ir — vissliktākie rādītāji, pie kam augsts soda minūšu īpatsvars arī.

No manas prognozes nepiepildījies paliek tikai pēdējais teikums. Un tas pats piepildīsies jau rīt!
0
Nedaudz analīzes / sausas statistikas no manas puses - kristaps.blogiem.lv/2015/05/2478-latvij...
0
Iegāju SportaCentrā un, neskatoties ne uz ko, Edža jau pareizi saka.

„Bija labi brīži, bija ne tik labi brīži, bet kopumā ir labi. Labi, ka ar šo sastāvu spējām palikt A grupā. Ja skatās no otras puses, tad divi vēli goli mums ar šo pašu sastāvu liedza iekļūt ceturtdaļfinālā. Ja šodien būtu spēle par iekļūšanu 1/4 finālā, tā būtu tikpat dramatiska,” čempionātu kopumā novērtēja Edgars.

sportacentrs.com/hokejs/pc2015/12052...
0
Kā viss varēja beigties - www.diena.lv/diena-tv/sports/vid...
0
Veiksmīgās pārbaudes spēles ar Slovākiju liecināja, ka Slovākija arī ir nelielā dirsā ...
0
Visdaiļrunīgākais ir pašu spēlētāju atzinums: «Latvijas izlases spēlētāji priecīgi par PČ noslēgumu»

www.delfi.lv/sports/news/hokeja-...
+1
vakar bija samera interesantas lietas ieksh "Overtime", Puche ka parasti bija sho to interesantu izracis...
gan Beljabvska izteikums par Spruktu, gan kartejas Kirova gudribas tika iztirzatas...
0
O, būs tas Overtime arhīvā jānoskatās. Labs raidījums, bet reti kad sanāk atcerēties, ka vajag paskatīties. Tā iet, kad TV kastes mājās nav.
0
ugu, laikam tas ir vienigas TV raidijums ko es skatos :)
vienigais kam man te Austrija intereneta tv ir vajadziga, sportam un Overtime :D:D:D
+2
Latvija uzņems olimpisko spēļu atlases turnīru!

sikak:
sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...
0
Super! Varēs padirst svarīgākos mačus savu skatītāju priekšā!
0
pisec, kas par speli USA-RUS, amishu studenti rada ne tikai zobus, bet ilknjus :D
redzes ka beigsies!
-2
Žēl, ka 3/3 USA palika par pilnīgu Rīgas Dinamo .. :(
0
Sen tāds fināls nav bijis. Krievi pret Kanādu neizskatās daudz labāk kā baltkrievi ceturtdaļfinālā.
0
Ooo, sausais tomēr nav.
+1
0
Kanāda čempioni, kā jau prognozēju pēc Zviedrijas spēles grupu turnīrā.
0
Krievija bez variantiem pakāsa.
0
Viens no šodienas spēles TOP momentiem. :) gfycat.com/ThickDearestFluke...
0
skatoties Finālu, īsti nesapratu, kā amīši 4 vārtus krieviem varēja periodā pagrūzt - laikam būs jāpaskatās.

Čehi arī visai bezzobaini izskatījās spēlē par bronzu
0
runajot par USA-RUS, reku te jau musu biedrs izteicas visprecizak:

sumpurnis
aizvakar, plkst. 22:23
Žēl, ka 3/3 USA palika par pilnīgu Rīgas Dinamo .. :(
0
Mēģināja 0:0 rezultātu nosargāt ? :D
0
nu var ari teikt ta :)
isteniba, ja nebutu krievu vartusarga "zvaigznju diena", pirmajas 2 treshdaljas amishiem butu jabut kadi 3:0 - 5:0 ....
a treshaja iesledzas RD, jo vnk pazaudeja koncentrshanos un visi varti pateicoties stulbam kljudam ...
0
Ir viena valsts, kas par kanādiešu uzvaru priecājas gandrīz kā par savējo, bet vēl vairāk priecājas, ka finālā zem kanādiešiem pakļuva tieši krievi — ņemot vērā, ka Kanādā dzīvo pusmiljons ukraiņu izcelsmes kanādiešu :) news.liga.net/news/sport/5795764-...
0
Kārtējā fašistu propaganda?
+8
Дмитрий Чекалкин

РосСМИ:

Циничные канадо-бандеровцы в форме "Правого сектора" распяли русских мальчиков в трусиках!

Медведев спрашивает у Путина:
- Что будем делать с нашими облажавшимися горе-хоккеистами?!
- Как обычно: лишим их гражданства задним числом и скажем, что сборная России не проигрывала...

Официальное заявление МИД РФ:

Российских хоккеистов в районе проведения финала чемпионата мира нет!
Это провокация против России;
Таких фамилий нет в списке сборной;
Это даже не граждане России;
Форму российской сборной можно купить в любом супермаркете;
Это граждане России, но не хоккеисты;
Это добровольцы по зову сердца поехавшие в Чехию, мы этого не скрывали!

Южная Осетия и Абхазия не признали чемпионат мира по хоккею, прошедший в Чехии.
0
Cehs.lv par hoķi ;) - www.delfi.lv/news/comment/commen...
+2
Hokejs? hm, interesants nosaukums. Bet par futbolu.. Kurš vakar atbrauca no Ventspils ar kausu? m? nu, kurš? :) jepp.. manējais, ibbio! Normāla poha gan, lai gan kopumā alus + moka bija ok. Būtu bagātāks varētu tagad kādu tērvetnieku ielaist sistēmā, fakk...

Par spēli: sākums baigi drūms, gan laiks, gan noskaņa. Stadionā sajūta kā kkādā futūriskā sci-fi, betons, restes un kiborgi menti. Skaļrunī nolasa morāli par to, ka rasisms nav modē utt.. lohs vēl kko mēģināja pļūtīt uz Jelgavu, bet tas tā. Tā kā rasisms nav mode, vienu Džei-city nigeru nobanoja pirmajās minūtēs, un mūsējie īzī čilā ar 2:0 paturēja to sūda kausu. Džeki vienkārši pārāk sapriecājās par noraidījumu un atslāba. Gandrīz uzreiz dabūja pirmos vārtus, un pēcāk iebaroja arī otros, kamēr dzeltenie vēl kliboja. Uz pirmā puslaika beigām flegmas sāka ķert ritmu, kas turpinājās bumbas esamībā tikai Jelgavas vārtu rajončikā visu otro puslaiku, bet... Kad tā kaija pirmo reizi pārlaidās pār mums, es vēl tā.. otro reizi jau bija ok.. Bet trešo reizi, tā vairs nebija sakritība, dievi bija ar mums!

Ventspils gan atstāja ļoti urlisku iespaidu par sevi. Baigi sakoptā ķipa pilsēta? mhm.. renovētas hruščovkas, bruģis un dalbajobi. Zaebiss sakoptība. Un Maxima bez alkohola! Vienkārši pippecc.. pat pamīzt īsti nebija kur. Karoče, Aivar, tu esi melis!
0
Par to Maximu jau sen bija cepšanās, pat valsts mērogā - a tur saimnieks ir musļiks un šis saka - pohuj franšīze un citas huiņas, savā veikalā šmigu netirgošu.
0
Iepirkšanās centra saimnieks ? Nafig tad Maxima tur savu veici iecēla ?
0
gan jau no sākuma īpašnieks bija cits
0
Jā, fūzis bija labs! Freimaņa gols vispār skaists. Žēl, ka nesanāca pašam tikt, jāpastrādā ar' tomēr. Bet futbola kausa fināls Latvijā darbdienā sešos vakarā ir idiotisms. Ventpilij neesot stadionā gaismas, bla bla bla.

ltv.lsm.lv/lv/raksts/20.05.201...

P.S. Nebrīnīšos, ja tam ventspilniekam kāda lauzta riba. Tas karatē spēriens tomēr gana brutāli izskatījās.
0
Bet Maxima bez alkohola tiešām izklausās pēc Ventspils, haha.
0
Da labi, kurš gan vispār iet uz Maximu iepirkties (ja vien ir alternatīvas)?
0
Kādi jau iet, ja nebankrotē. Man no laika gala nav patikusi tā pretīgā atmosfēra, kas tur valda.
0
Ja man pie paša darba nebūtu Rimi, tad arī to apmeklētu vēl retāk par MaXXimu
+2
Rimi, lai arī nav no lētākajiem, vismaz nav tā smaķele, kas ir visās mazajās Maximās, un tā drūmā atmosfēra, kas ir arī lielajās.
0
hz, cik atceros, tai kas uz deglavielas nemaz tik drūma tā atmosfēra nav.
0
Maxima ir tautas veikals un arī es tur bieži iepērkos (viss patīk, cenas ieskaitot)
RIMI ir dārgs veikals (un parastu tur neiepērkos). Ja alum ir atlaide, tad paķeru, bet gaļu pērku centrāltirgū :-)

+1
poh, es ieperkos Kaufland'e un Globus'a :D
+1
Tur takš nav siļķe, rupjmaize un kas spēcīgāks ;-)
+1
Figzin, kas tur tai Rimi dārgs, neko nemanu, viss liekas +/- tāpat. Jāatzīst gan, ka man īsti nav ne jausmas, cik maksā piens vai sviests.
0
Bet Tērvetes oriģinālais labu laiku tur nesen bija pa 0,99 EUR pudelē.
0
Rimi uz atlaidēm bieži cenās kā tai pat Maximā ikdienā, kur uz atlaidēm ir cenas, kā manā piemājas mazbodītē ikdienā :D

Besī, ka Rimi savus pusotriksīgās Maksimas izmēra bodes par Hypermārketiem saukā, bet tai ''hipermārketā'' strādā 3 kases un sūrās rindas. Prismā rindu ziņā bieži ir tāda pati situācija, kopā 15 kases, bet darbojas kādas 4. Tik izvēle tur daudzkārt labāka.
+1
tos kases aparātus nedarbina tik viena iemesla pēc - lai cilvēks pastāv rindā... a vosj, vēl ko savajadzēsies. Sevišķi labi tas strādā uz sīčiem, kuriem ir gana mokoši atrasties blakus pie kases novietoto saldumu stendam un atkarībā no paņēmieniem, bieži vien krītot gar zemi un spirinot kājas, rezultātā kautkas atkal tiek iemests ķeselē.
Tas ir izsenis izgudrots veikalnieku triks, tāpat kā produktu izvietojums, lai pircējs ar mazāku gribasspēku salādētu grozā pēc iespējas vairāk nevajadzīgu lietu.
0
^ tā tas neapšaubāmi ir.
Prismā, vismaz Dominā, agrāk ar kasēm un rindām bija ļoti normāli, nebija garu rindu (izņēmums - 31. decembris :D), tagad pasen neesmu bijis tur, varbūt ka arī sapists. Pļavnieku Prismā gan viss notiek klasiskajās lielveikalu tradīcijās - 2 kases un rindas uz 10 m.
Vienā sīkajā Maximā (Teikas krustojumā) bija uz kaut kādiem svētkiem visas četras kases iedarbinājuši, bet klientu bija mazāk, nekā pārdevēju...
0
Reizēm tieši tāpēc palūru Barona Centra Rimi - ieraugu, ka pie 3 kasēm baigās rindas un aizvelku uz 100m tālāko Maximu, kur arī 3 kases, bet pēris cilvēku rindā.

Mūkusalas Prismā sākumā rindu nebija, bet pēdējos pāris gados tautas jau ievērojami vairāk un stulbi, ka ir ierīkotas 15 kases, bet darbojas max 5
0
Kad uz laukuma notiek pilnīgs bulšits, reizēm vismaz tribīnēs ir ko redzēt. Nu varēja jau pupus parādīt, bet arī šādi nebija slikti.

youtu.be/4KiaWTq3_Uk...
0
hokejs, 2015/2016 sezona .... negribu vispar shito temu cilat, vnk nolamaties - poshli na*uj ...
0
Jā, Pek-hokejs ir klāt, un spīd vēl viena "piektā sezona"... Tā rādās.
0
nupat vēlviens soms palīgspēkos ieradās, nez, nez, liekas ka tur tomēr bik rupjāku spēku jāpielieto, a to izskatās ka spēlētāji nav pietiekami motivēti.
0
A es vispār par "Dinamo" jau kādu laiku iespringstu minimāli. LČ attīstās, par to prieks.
0
Es īpaši nesekoju līdzi ne RD ne LČ, bet, spriežot pēc dažiem tekstiem i-netā, diez ko spoži tajā LČ nemaz neiet.

sportacentrs.com/hokejs/15102015-hs_...
0
Tas HASC tāpat kāsa visiem pēc kārtas. Skatījos TV plejoffus gan aizpērn, gan pērn un līmenis aug. Kas labi. Jo bez normāla vietējā čempja mums tā hokeja nākotne būs drūma. kristaps.blogiem.lv/2015/05/2478-latvij...
0
Bijušais Latvijas izlases hokejists, tagad jau Latvijas U-20 hokeja izlases ģenerālmenedžeris Juris Štāls, biznesa augstskolas "Turība" absolvents, stāsta par smagāko posmu sportista dzīvē – profesionālās karjeras beigām un pielāgošanos dzīvei. Sportists atzinīgi vērtē Latvijas jaunos hokejistus un apstiprina – mēs esam hokeja lielvalsts. www.delfi.lv/sports/news/analysi...

"Liela nozīme ir arī situācijai Latvijas hokejā kopumā, proti, pie mums, izņemot Rīgas "Dinamo", nav komandu, uz kurām tiekties. Latvijā nav tik spēcīgu klubu, lai jaunietis varētu pateikt - es spēlēšu tikai hokeju! Daudzi apzinās, ja viņi līdz noteiktam vecumam nav iekļuvuši kādā spēcīgā klubā, tad ir jāsāk domāt arī par kādu citu jomu, ar ko saistīt savu dzīvi, un jāpievēršas arī studijām."

Šis te arī ir tas galvenais aspekts, kāpēc vajadzīgs spēcīgāks Latvijas čempionāts hokejā - ja netiec Rīgas "Dinamo", vai nu jābrauc uz ārzemēm, vai arī jāmet profesionāla hokeja karjera malā.
0
Nedaudz vairāk par to HASC (no iekšienes) - volx2.tumblr.com/post/131214201428/v...
0
Reku, HASC vietā vienkārši turpmāk spēlēs U-18 izlases džeki, kopā ar to pašu HK Tukums - www.lhf.lv/20102015-lhf_discip...
0
Latvijas hokejs nav tikai "Dinamo", "Mogo" pagaidām iet pēc plāna Kontinentālajā kausā - sportacentrs.com/hokejs/24102015-mog...
0
Vismaz kaut kāds prieciņš. 7 goli nav maz...
+3
ķip pussezonas plāns izpildīts
0
Izziņots Latvijas izlases sastāvs novembra sākuma Liepājas turnīram (pret Baltkrieviju, Itāliju un Japānu). Prieks par pieciem spēlētājiem no vietējā čempja. www.delfi.lv/sports/news/hockey/...
0
bet 3 nemaz nav komandu ?
0
^ A pohuj, Masaļskis uz Soču olimpiādi arī tika paņemts bez ilgstošas spēļu prakses, toties vārtus nosargāja visnotaļ izcili :)
+2
tā neko - no 5:0 atspēlējās ...

skaties.lv/sports/dinamo/video...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas