Blakk Fukking Nekkro Metal
+4
Nu ko... veco desu pacilājām... Tagad laiks vecajam blakkam! Bet nu davai iztiksim bez apcerējumiem par šo stilu. Nosauciet onkolim Faunam kreftīgas vecās skolas bandas, ko iečekot. Bet nu tādas uh!!!

Carpathian Forest zinam, kā nekā žanra favorīti ar "Morbid Fascination Of Death" un "Defending The Throne Of Evil" kā arī lieliskiem skaņdarbiem no "Strange Old Brew" un tādiem hītiem kā "Bloody Fukking Nekro Hell"

Vecais Bathory ar "uz riņķi vien tipa" gabaliem kā "Sadist", "Possessed".

Gorgoroth gabals iekš Antichrist - "Possessed (By Satan)",

Destroyer 666 - "Cold Steel... For An Iron Age"

Emperor "Wrath Of The Tyrant", kam gan varēja būt nu nedaudz labāka skaņas kvalitāte, lai varētu arī kautko saprast.

Beherit... bez komentāriem...

Kā jau redzam, ir bandas, kuru daiļrade nesastāv tikai no veca vemjammateriāla, bet niknie momenti ir tikai konkrētā albumā vai dziesmā. Ar dziesmām nav ko daudz aizrauties, bet tie albumi, tie albumi interesē. Bet nu davai tādus niknos onkas, nevis nīkuļus pedo vannabijus??? Primitīvu, monotonu, spēcīgu griezienu caur kauliem... mhm... un arī bez tādiem kā Darktrone, jo tas ir "raw", bet nav gluži tas ko es meklēju.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Biki offtopic - bet man kāds varēja iedot Nargaroth dziesmu "Black metal ist krieg". Lirika izraisīja spēcīgu vēlmi dzirdēt šos. =)
0
emm,nezinu vai tas ir īstais,bet pameklē "Mysticum"
+1
Moš man labāk Dimmu Borgir pameklēt?
0
Nu no savas puses varu ieteikt Taake, vecos Dimmu Borgir albumus, vecos Mayhem, Dark Funeral, Enthroned, Gorgoroth, 1349, Darkthrone, The Abyss (Hypocrisy memberi samainījušies ar štrumiem - Hedlunds pie vokāliem, Scoke pie gichas un Tagtgrēns pie bungām, nepavisam nebija slikts!), ukraiņi Nocturnal Mortum ir nbaigi labie...
Vispār par šito vajag Sonnemensch saukt palīgā, tad gan birs grupu nosaukumi:)
0
ne-ēēēē! Tas viss ir ne pie tēmas! To 1349 gan neesmu dzirdējis. Kas tas ir?

Pats aizmirsu pieminēt lieliskos Impaled Nazarene.

Nu nezinu kā būs ar to biršanu. Tie rawisti jau, protams, pilna dirsa, bet tāds rokenrollīgs vai vienkārši stampājošs cukucuku??? Nu nez nez... gan jau ir daudz, bet vaig jau tādus kreftīgus. Itkā nekā jau tur nav - pāris akordi un tucituci, bet reti, kurš to nospēlē tā kā vajag. Nu tā, ar spēku.
0
Nu man vislabākie no šitās sērijas ir Darkthrone! Tas 1349 ir Satyricon (arī labs) buņģiera Frost kapelnieks, viens no niknākajiem black, kādu esmu pēdējā laikā dzirdējis!
0
Bet pie šitiem 1349 nebūs nekādi cukucuku. Vieņiem jau tur Frost zīmējas ar hyperblast un doublebass..
0
ievērtē Barathrum...
0
1349 taču galīgi jauni. Vecie Burzum varētu būt. Bet, protams, cits līmenis ir vecie Immortal un Mayhem. Unholy neaizmirsīsim, ja gribam transā nonākt.
Vispār jau ar to ir noņēmies Fenriz no Darkthrone, kurš ir sataisījis tādu "Old school black metal" izlasīti "Fenriz presents". Turir gan tādi melnie veči kā Blasphemy, Bathory, Aura Noir,Samael, Venom, Sarcofago, gan arī tādi, ko pie black parasti nepieskaitām, piemēram, destruction un Sodom. Jaunulis Nattefrost arī iešmaucis.
Vispār jau kaut kas jocīgs ir ar to veco muzonu. Es esmu vecs vīrs un nespēju iemīlēt nevienu bandu, kas tapināta pēc 1991. Kaut gan cenšos.
0
Nav viņi veci, tas gan, bet spēlē Old School!!!
0
paprovee `Beatrik` taads kropls blakk`s bet, varbuut tieshi taapee, man tiik
0
Aura Noir ir labs, kaut arī es to vairāk pie thrash skaitu. Nu tāds black/thrash, tie keksi jau laikam visi tie paši norvēģu blakkeri vien ir, cik atceros, tur Fenriz bij pie vokāla :)
Nattefrost jau nekāds jaunulis nav, vnk Carpathian Forest līdera soloprojekts.
0
Vispār Nexus Polaris no Covenant (tas pats The Kovenant tagad) ir labs, tāds popsīlīgs belks ir, bet man iet...
0
Bļin, Nattefrostam nelāgi uzbraucu. Nesekoju jau vairs gana cītīgi subkultūras attīstībai.
Bet vai vietējā joku projektā Maze of Cako Torments arī nebija kaut kas tāds labs? Kaut kādas tādas sildošas atmiņas. Varbūt kādam ieraksts saglabājies? Gribas pabimbāt vakaros pie kamīna.
0
Barathrum - "Anno Aspera - 2003 Years After the Bastards Birth" - mhm, tas jau ir tas, ko gribēju...

Nu kāds te sakars ar veco Burzumu??? Nu pietiek tak vienreiz, cik var. Ja nav ta nav. Ne jau man interesē mūziķu dzimšanas dati un disku izlaišanas cipari, bet tas ko spēlē. Vai tiešām es tik švaki izteicos, kas interesē? Vai arī tu neredzi atšķirību starp nosauktajiem piemēriem un Burzumu?

Tas thrash jau jūtās iekšā tai oldskūlajā blakkā, tas jau tas, kas vajadzīgs. Tas ir raksturīgi tiem rokenrollīgajiem. Bet nu tādi kēksi kā Witchery, kur trash jau pārāk skaļi uzdodās ar savu esamību arī vairs nav gluži tas, kas padomā.

Jā... Nattefrost "Blood And Vomit" bez šaubām ir uz UH!!!

Ak pareizi pareizi.... Esat dzirdējuši to Eibon gabalu "Mirror Soul Jesus"
... bla!!! Vo tas ir!!! Kārtējais zvaigžņu ansamblis ar Satīru, Anselmo laikam arī bij un tā pārējā nekrofāgistu brandža. Kautkad lasīju tai Moonfog lapā, ka šamējie baigi lēni cepina albumu. Baigi ilgi jau cepina, nevaru sagaidīt... Kādam moš ir svaigāka informācija?

Nu ja par Darkthrone, tad šajā tēmā iederās tikai "Ravishing Grimness" un "Plaguewielder"

Nu re, bija jau tādas aizdomas, ka nemaz tik daudz ar nav to riktīgo cilātāju. Šas iečekošu arī tos pārējos, kas nav dzirdēti.
0
Nebija tādi feini puikas kā Bulldozer?Prikoļna, bļe. Un Absu no štatiem.
Burzum, hm. Man jau ar' kaut kas tur besī, bet ir jau tādi gabsīši, ko nevar ignorēt.Vispār, Faun, būsi tik dirsīgs, neteikšu tev kādu ohūni foršo grupu, kas ir tik kruta, ka visi dzirdējušie uzreiz nosprāgst.
0
Pričom tur dirsīgs? Par Burzumiem hujurzumiem vinkārši jau ir izrunāts līdz vēmienam. Varētu tak vienā tēmā apkopot vecā stila vīrus??? Vai nē? Tomēr vajag "iedirst" tos Burzumus arī šeit? Galu galā, kurš tad ir tas dirsīgais beigās? Burzums nu nelīmējās man kautkā iekšā pie vecā trašīgā kačīgā dusmīgā blakka...
0
Par detuhas tēmu Faunam paldies - pats tagadiņ sēdu uz tā visa.
Nu, davai arī par bleku - par labu mūziku allaž patīakami paspriedelēt.

Labākā true grupa manā izpratnē - ukraiņi HATE FOREST. Nu tik true, kamaz neliksies :D Mani favorīti.

Slāviem jau vispār ar to black labi sokas. Krievi ROSSOMAHAAR - nezinu, cik pie tēmas pieder, bet nu jā kāds black fans nav šos dzirdējis, viņs nav dzīvojis. Vokāls Lazar'am - viens no labākajiem, kādi dzirdēti; ķerkst ar putām uz lūpām; lirika - ārpus konkurences.

NOKTURNAL MORTUM albums "Nechrist".
Bļā, un kur tad vēl THY REPENTANCE, ASTROFAES, DER GERWELT; FOREST, BRANIKALD, OLD WAINDS u.c. bandas no Pagan Front...

Sīkak neiztirzājot - JUDAS ISCARIOT, CORPUS CHRISTII, CHRIST AGONY, ILDJARN, ISENGARD (tas tas Fenriz projekts), RAGNAROK, KRISTALLANCHT, HORNA, GOETIA, SATANIC WARMASTER, EMANCER, kolumbieši INFERNAL...
Ja gluži nav kur likties - NAER MATARON, SACRIST, DIES ATER...
Nu, pie vella; lai nu kā, bet bleka pasaulē netrūkst; tālāk lai ņemas uzskaitīt kāds Sonnenmensch :)
Es vairs nevaru; skrienu klausīties...
0
Oi, pardon; trašīgi šie gan nav. Bet ir true, ir; paklausies, nenožēlosi ;)
+1
Eh, nu nekādā jēgā neiet... Tapē jau es stresoju, ja raksta iekšā zēnus ne pa tēmu. Tas, ka es esmu nekrodēmons, nenozīmē, ka man nav besis vilkt visu pēc kārtas. Un kad es ieraugu tavā sarakstā Nokturnal Mortum un Isengard, tad pāriet vēlme pārējos vilkt. Christ Agony man baigi iet dūšā. It sevišķi "Moonlight Act III", bet ne par to šeit lūdzu, a to saraksta visu pēc kārtas ar visiem pagāniem un ej nu tiec gudrs.

Oļļļd Nekkrotttikk Souļļļ Vomittting Annnd Kunnnt Pisssing Blakkk Metaļļļ is what I want!!!
0
Velnszin; blaeks man ir un palik bleks; formālus atzarus, kā thrash/black, nemēdzu nodalīt.
Bet jau Tev par katru vari ko tādu - ievērtē SATHANAS.
0
Faun, es tev piekrītu pilnībā par "Plaguewielder", man šitas pat iekustina uz dančiem.
Ja par trešīgo black runājāt, kā ir ar Bewitched?
0
Tas arī noteikti nav īsti pa tēmu, bet es te pēdējā laikā daudz klausos tādus SARGEIST. Albūms "Satanic Black Devotion". Līdzīgs Darkthrone vacajiem, bet tas trašīgais piesitiens tur arī vietām ir.

Par DESTROYER 666 runājot - meklē rokā albūmu "Unchain the Wolves". Tas ir spēks!

Vēl tās franču grupas BELKETRE un MUTILATION. Tiem pēdējiem ar thrash tā pašvaki, bet nu "Souļļļ Vomittting Annnd Kunnnt Pisssing Blakkk Metaļļ" tas noteikti ir.

Un no DARKTHRONE es domāju ka "Hate Them" arī varētu ieskaitīt šajā kategorijā droši.
0
Nu tas par to trešīgumu jau arī tikai viens no variantiem. Tas jau nav noteicošais. Ir jau arī tie 2-3 akordu salikumi, kas pasniegti spēcīgi. Nu tā kā vecais labais Beherit hītu hīts "The Gate of Nanna" Kā jau minētais Bathory "Sadist" Pārsvarā jau ir onkas, kam vietām tas ir, vietām vairāk iziet uz standarta bleku. Standarta - mūsdienu izpratnē. Tāpat ļoti gards disciņš ir Disiplin "Disiplin". Pirmie divi gabali tādi vecmodīgie, pēcākais vairāk uz tādu Gorgoroth pusi. Nu ļoti lapsss.

Un lai nerodās pārpratumi, man patīk visu veidu blakki, sākot no pensionētajiem un beidzot ar modīgām kakām, ja protams tās atbilst manai gaumei.

Bet redz, ko mēs te varam izvilkt! Old skool blakk metal ir diezgan plašs lauciņš, kur iemesties jaunajiem talantiem, lai cik arī tas smieklīgi neskanētu. Tāda ir realitāte un man tas sasodīti patīk. Cik jauki ir atzīmēt vēlvienu pasākumu, kas jāizveic pirms došanās pie miera.

Nu labi labi... Ja jau runājam vispār par bleku... Kā jums patīk Tulus? Kārtējā grupa, kurai biju miljons gadus atpakaļ dzirdējis vienu dziesmu. "Tarantulus" no albuma "Evil", kuru paspēju atķeksēt sev galvā par ļoti pat labu esam un beigu beigās kautkā piemirst. Un nu pievērsdamies black mapītei uzjundīja tā pagātnes aina, un ka noņēmu "Pure Black Energy" un to "Evil"... nu bla! Tas ir viens maucīgi labs bleks! Tas "Pure Black Energy" ir tik spocīgs, ka zosāda ceļās nakts vidū klausoties.
0
Nē es nevaru.... Tulus 1994.gada 4 dziesmu demo "Samlerens Kammer"... nu viss ko es varu izdvest ir: "Ej tu dirst ku labs"
0
Aizmirsu vēl piebilst par vienu no labākajiem un oriģinālakajiem blakk kas man tīkk - Inquisition. Tas ir amīšu/columbijas satanikk okkult blakk, rekomendēju īpaši. Vispār jau no Usa nāk arī citas labas blices šajā laukā - piemēram Grand Belial's Key, Krieg ir foršs, Kult of Azazel. Kas vēl.. Man patikka norvežkas Tsjuder pēdējais cd, tad var pieminēt arī austriešu antikkristus Belphegor, bet tie man tā bikki mazāk.
0
0
ņemot vērā to ka fuuksa kungs ir viens jancīgs cilveks un vinšnemeklē raw, es pieļauju ka musu atšķirīgas gaumes varētu sakrist vienā punktā, varbūt nav ne vainas tādam nenopietnajam black;

respektiivi Countess minialbums "Hell's Rock and Roll", tas pirmais kas ieshaujas prāta.
-1
nu bāāc, atkal kārtējā beztēma par mūziku & ar garām sāgām no katra rakstītāja, blāā fauns es tevī esmu vīlies........

EU, NEVIENU NBEINTERESĒ KĀDU ULTRA TATAR BEKKON METAL JŪS MĪLAT, SAPRATĀTT!!??
0
un jā, man vislabāk no šitā patīk VONDUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
0
DARKTHRONE - Goatlord & Panzerfaust

(a visus pārējos dārktrounus var izmantot zābaksmēra vietā)
0
pavisam vecie Ulver-kāpēc tos neviens te nav piemetis?
0
tāpēc, ka ne patēmu, bļeģ
0
nu izskanēja visādi burzumi, meihemi un darktroni....šos tajā pat kaudzē var iesviest
0
Tāpat kā varētu iepeistot vēl miljons grupas, vai ne? Pirmkārt jau kā minēju, par slavenām grupām jautājumu nav. Par to ir izrunāts jau līdz vēmienam ne tikai šeit. Otrāmkārtām kautkā galīgi nav vēlmes čekot grupas, kuras ieticis cilvēks ar nespēju saskatīt un atšķirt elementāras nianses.
0
tas jau paliek tavā ziņā meklēt un klausīties vai nē.
0
Tāpat kā tavā paliek parādīt vai nerādīt savas galvas saturu.
0
Neizpratu tavu old-school defenīciju līdz galam, bet jau pieminētais 1349 domāju ir īstais, ja reiz tu neesi šamos dzirdējis. Vēl visi tie Ragnaroki, Taakes, Limboniķi u.t.t. Da pilla norske ar šamiem vienā vai otrā variacijā. (Vēl no norvēģiem Khold, bet tas noteiki ir savādāks. Vēl ir Troll, pēdējie divi, laikam pēdējie, albumi ir industrija. Vecie protams klasisks tā laika NBM.)

Jā, un runājot par Beherit, ir tāda gana šizīga grupa kā jenķu Leviathan, lai gan var vilkt paralēles arī ar Mayhem (iz sērijas Wolf's Lair Abyss). Bet nu ir šiem dažādas lietas.

Ne par tēmu, bet tomēr iekabināšu vienu raw - Craft, Terror Propaganda. Ne vakar atklāju, bet vēl joprojām neapnīk. Tāda apokaliptiska, maķenīt futūristiska muzīka. Un lirikas man ar baigi patika.
0
Nu tā... ukraiņus dabūju izmest.
0
Nu bļin, Stonerosi!!! Nu b tas Sathanas ir tieši tas!!! Bļēēē, ku ņirdzīgs... Tas ir bezmaz kautkāds blakkkore, psc... Riktīgi labs. Skaņa pieklibo, bet tas vēlvairāk piedod to ņirdzīgumu. Es pimjojos ku lapsss. Jā, tieši kautko tādu arī es meklēju. Tuci tuci!!!

Jā jā, es čekoju palēnām arī pārējos ko neesu dzirdējis, slinkums tikai par katru kautko baigi rakstīt. Nē, nu labs tas 1349, vietām pat parādās diezgan šokējoši oriģinālas vietiņas priekš bleka. Tāds progresīvais triecienblack.

Nu tas Hate Forest ir neslikts. Kā kurš albums. Savilku čupiņu, visvairāk iegrieza "The Most Ancient Ones" un "Battlefields" Tas Corpus Christi arī nav zemē metams. Nu tie tādi noskaņas bleki.

Nu Kholdu jau es iečekoju pēc tavas recenzijas laikam, ja tāda bija. Tikko iemetu aci Tulus diskogrāfijā un bla, tas pats lisaks, kurš pēcāk Khold uzražoja ar ko tur ko tur. Bet nu Tulus par to Khold man kudiš ku labāk iet iekšā. Viņš tāds pilnīgāks.
0
augury iečeko to Sathanas, neesmu vēl skatījies, kas viņiem vēl pa diskiem, ja ir, man atnāca 1996. "Black Earth" Līdzīgs jau ir tam Countess, bet ar spēku.
0
Nu ja jau Hate Forest, tad jāreanimē izmestā atkāpe par ukraiņiem. Lutomysl, Drudgh u.c. lai gan Hate Forest paliek Hate forest, tomēr tie paši vēži vien ir. Vispār šiem ir vēl trakāk kā norvēģiem, teju pa divām grupām uz keksu sanāk, tā ka ir kur izvērsties. Protams, lielākā daļa ir iespaidojusies no visu varenā Nokturnal Mortum.
0
HORDE. Jocīga parādība bija 1994. gadā.
0
eu, nerakstiet tik garus tekstus, man sliņķis lasīt, kas jūs kādi edenbeast, vai?
0
atceros te augstāk minētos Beherit. dziesmiņa gates of nana ar savu jauko piedziedājumu ave satan, ave lucifer bija pateicīgs gabals kaverversijai- primitīvs un vienkāršs.
+1
varu Faunam ietekt šādas grupas
Belphagrem;
Turpenies;
Neckilead;
Drulium,
... bet diez vai kaut ko atradīsi... bet, ja nu kas, dod ziņu. Paldies.
+1
oo, šitos nosaukumus nebiju nemaz pamanījis, tu nešpetneli!

Bet, ja nopietni, tad baigi savādi, ka vairumam smagmūzīciešu tomēr viedoklis atšķirās un viņi izliekās nepamanām vecā bleka līdzību ar pankuxu.

Tiem, kas pamanīja šo līdzību un iefano tikpat ļoti, gribēju pateikt, ka jau laiciņu atpakaļ iznāca Sathanas - "Entering The Diabolic Trinity" un arī pievienot TheSyre jau kuro reizi šai tēmai, varbūt ne gluži šeit, bet tomēr...

Pēdejo reizi, kad iegriezām oldskūlos blekus, man kāds jautrais izsita logu, nez kā šonakt notiks attīstība...?

Ak jā.. Scythe - "The Process of Rotting"

Diezgan vienveidīgs uz beigām liekās, bet pirmā puse ņem ciet pa nopietnam. It sevišķi gabals "The Tomb"

Un tiem, kam iegriež Scythe, silti iesaku ieņemt kārtējo Razorbacku brīnumu Crypticus - "Dedicated To The Impure"
0
Scythe?!
Es gluži netīšām nesen to brīnumu uzgāju. Ir gan vismaz 5 grupas ar tādu nosaukumu, bet pieminētais albuma nosaukums "The Process of Rotting" liek domāt, ka runa ir par tiem pašiem fričiem. Ievērtēju pa 2 klučiem no katra albuma, ko viņu leibla džeks bija salicis vienā forumā, un jāteic, ka varen pieķēra. Tiesa gan, nevienā caurumā itin nekādu līdzība ar black nemanīju. Varbūt tas džeks ne tos gabalus bija izvēlējies, bet tieši tas "The Process of Rotting", kurš cik sapratu, principā sastāv no demuču materiāla, izklausījās pēc diezgan klasiskas oldskūlīgās desas. Pārējie tādi liriskāki, vairāk tā kā asociācijas ar Edge of Sanity un Amorphis izraisīja. Bet ne bleku, ne pankūhu nemanīju.

Un pie viena vēlreiz atgādinu par Usurper, kā arī ungāru TORMENTOR - "Anno Domini" (1988) ar Attila Csihar pie mikrofona vaidzētu būt tieši tas, kas sākumā prasīts.
0
Nycticorax :-)hahahah-hahaha
0
Jā, jā, Intars, tev ir pilnīga taisnība par to oldskūlo desiņu, bet paķer arī to Crypticus. kad nosvītrosi "vienādos" abu oldskūlīgajā muzoniņā, tad Scythe vēl paliks pāri sava daļa tā ņammīgā bleka, par kuru runāju. bet var jau arī būt, ka tikai es tur saskatu kautko tādu un citiem tur nekas nerēgojās. o_0
0
0
Droši klikšķiniet^^
0
nu a vairāk dziesmu nav???
+1
nu tad uzsauc kādu ierakstiņu:) tad būs
-1
Tas, kas šeit minēts taču nav oldschool black. Kur tad ir Venom un Mercyful Fate?
0
Mans saprast, ka Venom ir tas gods būt ierakstītiem kā vieniem no šī stila aizsācējiem. Bet nu cik tur no tā oldschool black primitīvisma, ja atmet tekstus ?
-1
Viņi sāka, tātad viņi radīja standartus. Tas kā viņi darīja bija pareizi. Citus jāsalīdzina ar etalonu, nevis etalonu ar citiem ;)
+1
nepiekrītu, bez šaubām sava artava stila veidošanās pirmsākumos no šiem bij. bet, ja palasās, ko šie kādreiz izteikušieš par savu dziesmu tekstiem - kaut man pašam reti, kad gribās sēdēt un baigi iedziljināties tajos (te var baigo diskusiju izvērst par to, cik liela nozīme tekstam, vai balss ir kā mūzikas instrument, vai kāda ahūnā doma tam mesidžam apakšā, vai vēl sazin kādas muļķības, bet ne par to šoreiz runa ..) - ta nu dien nešķiet, ka šis savulaik savdabīgais mūzikas projekts būtu jāņem par black etalonu.

desa paliek desa, no celefāna maisa, kas tai apkārt apvilkts, kvalitāte nemainās ..

.. bet, ja uzvelk prezi, nu vo - cits bazārs ..
0
Vells; bij tak laiks, kad es ar ar šīto visu aizrāvos... Pēc pieredzes varu teikt, ka īsākais un vienkāršākais ceļš uz tām patiesajām iztirzātā mūzikas novirziena vērtībām ved caur... Distro firmu katalogiem. Ja, jā; veram vaļā augsti godātā un nopelniem bagātā Zonnenmenša katalogu, vai arī, par piemēru, kāda slāvu distro centriņa ar "true" ievirzi, a la Kņaza vargota "Oriana/Kolovrat", vai tur "Stellar Winter" piedāvato sarakstiņu, kas nav nemaz tik garš, lasām aprakstus - un, kā interesanti aprakstītās vienības dabūt rokā, tas jau ir gaumes, iespēju un sirdsapziņas jautājums... Vilties parasti šāda shēma neliek.
Ek, atmiņas - kādreiz nodarbojos ar visādu metal flaieru kolekcionēšanu; arī, starp citu, labs izziņas avots :)
0
Tici man - dažreiz precīzu formulējumu stilam vajag izmocīt bezmaz mēnesi... Un nevienmēr tas ir iespējams...
Taču, gandrīz vienmēr visam ir saistība ar kautko jau bijušu... Tikai atverēties to, kam līdzīgs, tas jau ir varoņdarbs :)
0
Jā, pasen nav bijusi mums te mūžīgā diskusija par tēmu ir vai nav Venom black metāls... :)

Man arī nav viennozīmīga viedokļa šajā jautājumā. Muzikāli, no šodienas pozīcijām raugoties, Venom bija netīrs thrash/speed. Tomēr viņi paši un arī prese viņus dēvēja par black metal. Tā kā nekā cita, ko tā sauktu, tobrīd nebija, ir loģiski pieņemt, ka tas bija black metal. Savukārt, ja tas bija black metal tolaik, tad, ņemot vērā vēsturisko faktu nemainību, tam ir jābūt black metal vēl aizvien, neskatoties uz stila izaugsmi. Varētu teikt, ka definīcija ir mainījusies, ja vien tāda vispār jelkad būtu tikusi radīta.
0
nu tad sauksim to par blackthrash!:)
0
Varam vienkārši iedalītos veco black un jauno. Vai arī angliskāk - oldschool un tr00...
Pēc tam vēl divu nuļļu (tr00) bleku var iedalīt sīkāk pēc komercializācijas un mūzikas, bet pamatā būtu tas, ka tr00 ir tas kur vārdus saprast īpaši labi nevar...
+1
Black/thrash tak ir reāli eksistējošs žanrs, un principā tieši tas arī ir tas, par ko šī tēma ir uzcepta.
0
Es pirms kāda laiciņa atklāju tādus norvēģus Isvind un Tsujder! Tīri labs norvēģu oldskūlais bleks, kaut gan grupas nav tās vecākās!!
0
Šķiet, vairums mūzikas preses Venom stilistiskās piederības sakarā tiešām pieturas versijai, kura izklāstīta arī gramatā "Lords Of Chaos" - t.i., par bleka saknēm Black Sabbath un Led Zeppelin mūzikā, un kā visas šīs vairāk tematiskās, ne muzikālās ievirzes tālāk attīstījušās...
0
KREDL OF FILT!!111
0
Old - "Down With The Nails"

old school black metal at it's best!
0
Blakk fukking NEGRO metal!

Vo tas ir spēks!
0
Viens sasodīti labs black/thrash ir vācu DESASTER. Nu tasini ahujenna labs.
0
vakar visu vakaru klausījos krievu Walknut albumu Graveforests and Their Shadows, negluži oldskūls, vairāk atmosfērisks bleks, bet nu tā paņem šis darba, ka vienkārši pizģec..
0
Satanic Warmaster - "Bloody Ritual" [2000]

huhu...
0
Walknut - tas jau ir kārtējais krievu "ūber" projekts :)
0
Intar - a runājot par Desaster, līdz vokālista nomaiņai man tā bija TOP grupa no minētā stila.
0
Arckanum sen nav dzirdēts
Vēl Kvist vajadzētu izkkur izrakt - bļa, man bija disks oriģināls, kuram sukkulim aizdevu - neatceros, bet kur tie gadi, vairs neticu mūzikas nesēju materialitātei
0
]:]
+3
www.myspace.com/engangsgrill...

jibucīt, manu kubiciņ... es štancēju šortos

FENRIZ + NATTEFROST
+2
0
O jā, šitas labs!
+1
šo maispeisa materiālu kaut kad pagājšnedēļ ievērtēju; tas Fenriza stoners likās visai tups, bet Nattefrost, gan savā elementā :)

P.S. Brīžam vispār sāk likties, ka Fenrizs pārāk pūlas izrādīt savu nicinājumu pret to muzikālo paaudzi, ko pats ir iedvesmojis. Protams, viņam ir krietna deva patiesības, bet tā sava nicinājuma uzsvēršana dažbrīd jau kretīniska paliek. www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
0
Visnotaļ interesanti. Vairāk no Fenriza gaidīju ko "Too Old, Too Cold" garā, bet tur jau kaut kāds Electric Wizard sanācis o_O A Nattefrost kā jau allaž: "Humiliated and Pissed Upon" - es nevaru :D
0
^^^ tas ir Fenriz`s Red Planet, ierakstīts tālajā 1993. gadā
www.metal-archives.com/band.php?id=3540281...
0
Blin, a viņi ar to Eibon kaut ko dara vispār??? zajebaļi, es jau gaidu cik? bled 4 gadus?
+2
Vot nevaru saprast, kur man šito vairāk piedienētu rakstīt, bet, nosprīdu, ka šite arī varētu derēt.

Karoč, runa ir par grupu N.M.E. iz Amērikas, konkrēti albumu Unholy Death (1986). www.cbsnews.com/blogs/2010/01/22/cr...

Muzikāli tas ir tāds pagrūti kategorizējams veidojums, principā skan pēc crossover, bet tāda dikti netīra un nejauka, tā kā var arī par proto black vai arī proto-death saukt. Cik saprotu, zināmā mērā kvlt, saistībā ar grupas līdera smalkajiem izgājieniem.
Džeks salietojies substances (runā, ka DXM bijis pie vainas), nogalinājis savu māti ar cirvi un šķērēm. Pēc tam esot apgalvojis, ka esot bijis pārliecināts, ka viņš ir robots un gribējis pārbaudīt, vai muterīte arī ir robots. Par to dabūjis 12 gadus cietumā. Bet 2005. gadā džeks ar mašīnu nobraucis no pagriežamā tilta; stāsta, ka mašīnas stāvējušas rindā, gaidot, kamēr izlaidīs kuģus un atkal attaisīs tiltu, kad šis, izbraucis no rindas un iedevis gāzi grīdā :D te ir bildes no tā atgadījuma: www.kirotv.com/slideshow/news/4269...

Stāsta, ka Euronymous arī esot par šo fanojis.

0
tur, kur būtu jābūt linkam uz albumu, ir links uz smago sievieti, kas nogalināja savu draugu ;) (vai arī mans kompis smagi gļuko)
0
bet vispār jauki tie termiņi, tā teikt, ieliekam uz 12 gadiem un pēc tam gaidam, kurš būs nākamais robotu pārbaudes upuris
0
Savulaik pats Varg Vikernes par šo esot iefanojis..
www.youtube.com/watch?v=1v6bmQE3o_4...
0
Johaidī, nudien sapisos copy/paste meistarībā :D Par šo grupu ir runa: metal-archives.com/band.php?id=8024...
+1
Goat / Kill / Snake - tas ir pizdā. Reizēm tiešām kļūst žēl, ka nedzimu 1970.gadā Štatos ...
0
Jap, vēlreiz varu piesviest Tulus un Khold kā derīgus materiālus.
Vēl, imho, teorētiski der Sigh; Magane; Wurdulak; moška arī Pimentola, Luna Field lai gan necenties dirst, ja nav pa tēmu - nevienam Tava gaume nav jāpārzin, bļe.
0
Tulus ir baisi laps. Khold arī, bet Tulus labāks.
0
bet man liekas, ka nebūs īsti Blakk Fukking Nekkro Metal
+2
www.youtube.com/watch?v=scb8bmHql0M...
uzgāju šos te reptiļus - Old Funeral. Mūzikas pazinējiem arī nebūs jaunums, ka savā laikā šajā projektā kopā spēlēja gan Abbath no Immortal, gan Vargs...
0
...gan Demonaz no Immortal, gan Jorn no Hades.
+2
... Halfords no Judas P.
0
www.youtube.com/watch?v=b71Zx-8dIAM...

Krietni vien pirms BURZUM laikiem. Kaut kāds 88, 89 gads
0
-1
^ vot huiņa!
+4
Vecais ROOT laikam ar pie Anal nekkro vaginal plakk pieskaitāms ?

www.youtube.com/watch?v=qyV6m0q_ook...
0
Bez šaubām.
0
^^ tas gan ir labs! haha
+7
Hahaha wow, wtf.... uzdūros kam šitādam, kas principā vēsi varētu būt pagānistiski noskaņot black metāla saknes, 1969. gadā!

www.youtube.com/watch?v=rPiO_G-DEHs...

Katrā ziņā ar šo pagānu blekam ir vairāk kopēja nekā ar Led Zeppelin un blūzroku.

Un vēl viens 1969. gada gabals, kura skanējumā līdzības ar Celtic Frost ir grūti nepamanīt:

www.youtube.com/watch?v=Rg5U1-nQHsE...
+1
^ tīri vai prasās vēlreiz parskatīt metāla saknes. Lai gan pieņemu - ir ļoti daudz tādas blices, kuru ieraksti priekš tiem laikiem bija diezgan novatoriski, taču tie glabājas dziļi apputējusos plauktos nenonākot pie dzirdīgām ausīm...
+3
Jacula ir vienkārši EVIL ! Citi gabali gan nav tik trū ...

A tas Cromagnon tāds Martial Pagan :D
+2
blah man patīk blekmetāls un arī nedaudz garīgas lietas un vēl mazāk bet tomēr grādīgie dzērieni... arī nenoliedzami jauki
+4
Bet tas toč ir pilnīgs "Hahaha wow, wtf...."
+1
Es tiešām nesaprotu, kas man lika noskatīties tos abus Jacula klipus no sākuma līdz galam, bet kaut kā sajutos pavisam dīvaini... manis kaķis uz mani tā paskatījās, it kā kāds Āfrikā taisītos pa logu lekt laukā. Muzons pilnīgi it warpath gaumē. Atliek vien minēt, kādi rituāli notiks baksteidžā.
+1
paļubomu - minku rituāla upurēšsana kartupeļu maisos! :D
0
es klausos Anaal Nathrakh šobrīd. tas ar skaitās bleks?
0
^nēēēē. Tā, starp citu, bija superīga blice dzīvajā!
0
Tas skaitās Black Metal/Grindcore. Akercocke ar līdzīga šiza - www.metal-archives.com/band.php?id=2707...
+2
^^ atkarībā no albuma. Sākumā bija bleks. Vēlāk arvien mazāk, pēdējie divi jau vairs nav.

P.S. Bet ja jau tu to klausoies, tasd tas pats par sevi izslēdz iespēju, ka tas varētu būt bleks :D

+2
Akercocke nemaz TIK līdzīgs nav. Akercocke vairāk uz death velk, vairāk ir Opethveidīgas fīčas un kopumā nav tik nikns kā anālie.
0
Šiem jau samērā daudz baigi mierīgo vietu. Bet man abi nepatīk -> tātad Bleks ;D
0
Akercocke bij riktīgs death, šamos ar dzīvajā redzēju. Diezgan dūšīgi un meistarīgi veči, tikai mūzika man nepatika kaut kāds pilnīgs sviests bij.
+3
www.myspace.com/itsthereturnoftheda...

"It's The Return.......Of The Fire And Flames"
0
o, žetons Faunam!
0
Laba true manta.Pārsteidzoši ka no Californijas !!!
0
No Bay area tā treša daļa acīmredzot nākusi :)
0
Drīzāk jau džeki pārklausījušies Darkthrone tipa grupas.Plus protams Hellhammer/Celtic Frost.
+1
www.youtube.com/watch?v=p-BeH7PD8O4...
Domāju, ka nekas neatbilst labāk šai tēmai...Takš mācēja to muzonu agrāk taisīt kā nākas!
0
Ņihuja, oriģinālā ir lielāks nekkro plakk medall iepisiens:

SODOM - Burst Intro/Burst Command Til War/Burst Outro (1984)
www.youtube.com/watch?v=3PF77ozexug...

jopcik, bet tas tak tok ir plakk medal ... un šitas jau ar ...

KREATOR - Flag of Hate
www.youtube.com/watch?v=v57v72npfgU...
+2
Destroyer 666 un Nocturnal Breed cienītājiem norvēģi Dead To This World:

www.youtube.com/watch?v=R_aLzzt5q9A...

Albumam First Strike for Spiritual Renewance(2007) gan ritot uz otru pusi sāk biš pa vienveidīgu kļūt, bet kopumā ir labs.
+1
Nesen uzdūros šai te Norvēģu apvienībai VESEN. Ļoti prasmīgi sapludinot thrash ar black - galarezultātā sanācis neslikts variants. Šis gabals ir no viņu pirmā (2005.g) skaņu ripuļa "Ugly"
www.youtube.com/watch?v=fpaXTKJjkYM...
-4
+3
Toč fail, šitas bij topā pirms 2 gadiem
0
ai ai ai Intar atceries par ko vakardien runājam?....
0
Principā atceros, tikai nemanu nekam no tā saistību ar šo?
+1
Destroyer 666 / Nocturnal Breed cienītājiem gan jau šie nekrolietu bīdītāji patiks:

NOCTURNAL - Coven of Darkness / Temples of Sin (2004) - www.metal-archives.com/band.php?id=7684...

www.youtube.com/watch?v=zo-mm47o-NA...
0
Izklausās labs. Nosaukums manīts bija, bet nebiju ievērtējis.
0
www.youtube.com/watch?v=EXF-yUJmwmY...

Kā vēl sevi iepriecināt dienas viducī ja ne ar kačīgu muzonu, (man pat šķiet) nedaudz ar ironijas piesitienu - BEWITCHED!!!. Jāaiziet pēc kāda aliņa....
+1
Es šodien izraku tādu bandu, kas nav gan pie bleka tēmas, bet nu jaunu tēmu arī neceps, ta pie viena. MEDIEVAL. Tāds primitīvs, rokenrõlīgs Motorhead un agrīnā Celtic Frost krustojums. Vecmeistariem noteikti būtu zinošāks skats, bet nu cik man tā bagāža ir ar ko salīdzināt, tik ir. Varbūt, ka visiem sen zināma banda, bet man patīkams atklājums.

www.myspace.com/medievalkills...
+2
Šitas varētu būt visai nekkro, par Black nezinu gan:

NECROPHAGIA - Autopsy on the Living Dead (1984, demo)

www.youtube.com/watch?v=vX5y-SCSa5o...
0
SATANIKA

Varbūt kādam interesē trešbleks no Itālijas.

www.myspace.com/truesatanika...
0
Hmm... nevaru īsti saprast to "no Itālijas" štelli. Tas jau tipaš Massemord blakusprojekts. Norvēģijas kalni un troļļi apnikuši, sagribējās sauli un itālietes?
0
Es arī nevaru saprast, ko tu tur no tā izlobīji.
0
Nez vai to var īsti par blakusprojektu uzskatīt - reku iz MA: "In February 2010, Massemord changed their name to Satanika. In June 2010, Massemord became active again as a one-man band."
0
Iepriekš Kreator un Sodom pieminēju, bet trešos censoņus piemirsu, kautgan tie pat vēl ļaunāki gandrīz bija. Var kautvai treklisti ievērtēt debijniekam:

DESTRUCTION - Sentence of Death (1984, EP)
1. Intro
2. Total Desaster
3. Black Mass
4. Mad Butcher
5. Satan's Vengeance
6. Devil's Soldiers

www.youtube.com/watch?v=PDI2jfNiOOM...

Total Desaster

I was born in a dark winter night
Thunder and lightning greeted me
Now it´s the time to begin to fight
Kingdom of heaven, I can´t see

My home is the bloody hell
At the place where Satan rules
The world is now like a big shell
The fire of hell will destroy the fools

CHORUS:
I can never trust the virgin preacher
I can never believe in Jesus Christ
It´s all right ´coz Satan is my teacher
People hidden them when we arised

I command and you get down on your knees
We sacrifice infants on Satan´s order
Come taste blood, our living grease
Headless bodies found, one is your daughter
+1
Bļa, šitas ir ļauns ausīšu muzons:

SLAUGHTER LORD - Die By Power (1986)

www.youtube.com/watch?v=ZlMIVUoomE0...

Bungas vālē Steve Hughes, kurš vēlāk rukāja Mortal Sin un tagad ņemas ar standup comedy.
+2
šitie džeki varētu apvienot grupas konci ar buņģiera tautas smīdināšanu!

www.youtube.com/watch?v=u0lVbMOMTi0...
0
no 6:35 labinieks panesas :D
0
0
vai pēdējie vārdi bija Nasum un Sick of it all?! :D
vismaz tauklodīte zināja soilwork
0
"zināja" ir par stipru teikts, viņa tak domāja, ka tas ir norwegian black metal. Un nē, runa bija par Nazxul, nevis Nasum.
0
Man šovakar radās tāda nostaļģija pēc vecajiem, labajiem...
www.youtube.com/watch?v=bQ3u729vgf0...
0
Obļā, tas Tearstained takš pilnīgs un galīgs blakfuknekro metāls, jārok augšā!
0
Fūbļā, tas Tearstained takš pilnīgs King Diamond/Mercyful Fate zaimotājs, tik ar šo vienīgo feino dziesmu un tur vēl pāris momentiem, neder, jārok atpakaļ!
0
Es atkal vakar šitādu atradu
www.youtube.com/watch?v=6h5nySckxcM...
tā kā veco Beherit atsit, bet man šķiet, ka vēl drūmāk
0
Bļe, bet tas NME tomēr ir pizģec ku labs.
0
Reku pirmais Satanic Plakk metal album evē. Pāris mēnešus pirms Black Sabbath ripuļa izlaizts un pēc kāda laiciņa izņemts no veikalu tīkliem, jo bij pārāk īvilīgs.

COVEN - Witchcraft Destroys Minds & Reaps Souls (1969)

Satanic Mass
www.youtube.com/watch?v=VfPEHElCkk0...

Black Sabbath
www.youtube.com/watch?v=raDkFFagrKM...

Videofragmenti no jautras filmas ''Häxan: Witchcraft through the ages'' (1922) - www.imdb.com/title/tt0013257/...

Artworks ar pačotīgs:

content21-foto.inbox.lv/albums146002380/bla...

content21-foto.inbox.lv/albums146002386/bla...

1. "Black Sabbath"
2. "White Witch Of Rose Hall"
3. "Coven In Charing Cross"
4. "For Unlawful Carnal Knowledge"
5. "Pact With Lucifer"
6. "Choke, Thirst, Die"
7. "Wicked Woman"
8. "Dignitaries Of Hell"
9. "Portrait"
10. "Satanic Mass"

en.wikipedia.org/wiki/Witchcraft_Des...
0

^
Jā, nu izskatās, ka šamie satanic tēmai piegājuši ar sirdi un dvēseli. Lai nu kā, tā vokāliste Jinx Dawson tais bildēs izskatās
tāds tīri simpātisks zaķis:)

c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/82/l_25949...

c4.ac-images.myspacecdn.com/images01/71/l_3a7e4...

c1.ac-images.myspacecdn.com/images02/110/l_75e7...

c2.ac-images.myspacecdn.com/images02/145/l_49f5...

c2.ac-images.myspacecdn.com/images01/90/l_7988b...
+3
Muahahaha, biju palaidis garām faktu, ka nu jau labu laiku kā vairs neeksistējošie pašmāju Nightwing arī ir klipu uzfvilmējuši, un biju gauži pārsteigts, uzduroties tam čīliešu blogā. Jāteic, čaļi žanra kanonus visnotaļ cieņā turējuši :D

www.youtube.com/watch?v=ij88tA553yA...
0
njā, specefektus arī izmantot nav baidījušies
0
Hvz vai tas i tas korpspeints bet džeki izskatās skumīgi :D

A kas tas par pagrabu kurā koncis notiek? Ta ne jau Kabata?
0
Ir, ir Kabata.
+2
Celticfrostīgi Hellhammerīgā treškrastbleka cienītājiem varētu patikt šitais: sepulchre.bandcamp.com/album/sepulchre...
0
Nav nemaz slikts. Tas vokāls nedaudz Samael atgādina.
0
Tādi, lūk, atradumi:

TORR (Čehu VENOM, varētu teikt)

www.youtube.com/watch?v=7y8BWcunP00...

NEGATIVE PLANE (vai esi pietiekami nekkro?)

www.youtube.com/watch?v=gBFb8s6PGyg...
0
Nezinu vai šis ir vairāk Blakk vai Nekkro vai Fukking, bet man patīk.
BESTIAL RAIDS "Reversed Black Trinity" (2007)

"Mort Squadron":

www.youtube.com/watch?v=8336we_P2xA...
0
Nesen nolēmu ievērtēt pirmos SAMAEL albumus - debijnieks mierīgi atbilst Nekkro kategorija, bet otru es īsti par Bleku neņemos saukt - vairāk uz Tiamat, Unholy un Katatonia debijniekiem velk. Tas pa smuko aizgāja.

Samael - Morbid Metal (Worship Him @ 1991)

www.youtube.com/watch?v=CuurjvvzCC0...

Samael - Beyond the Nothingness (Blood Ritual @ 1992)

www.youtube.com/watch?v=eqBkBAp6uYg...
0
Es arī kā reizi pirms pāris dienām Samael agrīnos paklausījos. Bet vai tad tas 92` nevelk tā pamatīgi uz detuhu ?! Metalarea to paši teica un no sākuma bija neliela izbrīna, jo MA nekas par detuhu nav teikts , bet Beyond the nothingness kārtīgi iekačā.
0
TYPHON "Unholy Trilogy" (1996)

Šis ir ļoti tieši pa tēmu.

www.youtube.com/watch?v=l1rnRPmc5kc...
0
ja jau te Samēļi panesās...

His Majesty At the Swamp - smuks vecās grieķu bleka scēnas paraugs Varathron izpildījumā.

www.youtube.com/watch?v=5v8QOhZb1wg...
0
NW koncis liekas bija Lienes ielā.
0
Vispār laikam tev taisnība, tas varētu pūt Pakaviņš.
0
Viņiem redzēju koncertus gan vienā gan otrā vietā, bet klipā redzamais vairāk izskatās pēc Lienes ielas. Vienā (vienīgajā?) koncertā "Kabatā" Dimam (basistam) mugurā bija balts ārsta halāts.
Lienes ielā kopā ar viņiem spēlēja kaut kādi citi blekeri, kuriem nosaukumu neatceros, bet ģitāristam bija "bļodiņas" frizūra (tāda kā šeit - www.parks.lv/home/100debija/... )

Par Lienes ielu atradu vienu reminiscenci no neatkarīgiem avotiem: foto.lu.lv/avize/20012002/11/j...
0
Akmens arī koncerta apmeklētāju dārziņā.
0
Neapšaubāmi.
+1
Atkal ir vērts atgriezties pie saknēm...

No šitiem vecajiem krabjim laužas laukā riktīgs fucking plakk

www.youtube.com/watch?v=GFh1NTiud3Q...
0
Tad jau te jāpiemin Satan's Host arīdzan, ko BoD visur saaktualizējis :)

www.youtube.com/watch?v=u4g8V6TDdlU...

Pirms tam, un arī svaigajā albumā ir tīrais vokāls, tas pats, kas Jag Panzer.
0
Resnis centīgi tirina bungu vālīti virs drobenes .... un tikpat impotenti tas arī izklausās. Varbūt ka citas dziesmas viņiem ir labākas, bet nu man po.

Es te atkal paklausījos Venom un tad, iedvesmots, pieķēros pie jau pasen novilktā poļu Kat "666". Sākumā pat šķita vietām tāds kā komisks, bet tagad jau nedēļu laižu. Izklausās it kā Accept ar visu Udo pie mikrofona censtos izspiest kaut kādu Venom, Exodus un Tormentor maisījumu. Un viņiem labi sanāk.
0
^ jā, tas ir labs albums, šad tad mēdzu paklausīties.
0
Palūrēju, ko citu slavē West Wall konstantais recenzents un pie reizes uz pāris nekkro kolektīviem trāpiju. Varbūt noder saimniecībā.

GOSPEL OF THE HORNS - par šo Black/Thrash no Ķengurzemes (ar visai izteiktu Bleķa galu) arī fatduude jūsmoja - /forum/70228-gospel-of-the-horns - www.metal-archives.com/bands/Gospel_of_the...

www.youtube.com/watch?v=vUgDFnfaeoc...

KETZER - friču Black/Thrash visai klasiskā izpildījumā. Man patīk vairāk par iepriekšējo - www.metal-archives.com/bands/Ketzer/57499...

www.youtube.com/watch?v=QeGQ5RJw2Cg...

TRUPPENSTURM - reāls urbis. Ar no fricijas. Uz Desu vairāk spiež. www.metal-archives.com/bands/Truppensturm/...

www.youtube.com/watch?v=4ST0wX0JTcw...
0
Neatradu nekur šajā forumā pieminētu tādu blici kā jau 1986. gadā dibināto itāļu censoņu brigādi MORTUARY DRAPE, kuru muzons ir black/death/thrash stilā, jeb vienkārši izsakoties, pirmā viļņa bleks. Nekautrējas šie arī kaut kādus horror stila taustiņus šur tur iespiest. Visai rekomendējams kolektīvs.

www.youtube.com/watch?v=3EvL7PgTfyA...
0
Es pat nezinu, kādu asprātīgu komentāru te uzrakstīt par šito...

failblog.files.wordpress.com/2011/10/epic-fail-p...
+1
kristīgais žīdbleks ?
-1
...jāiepērk vairāk ciklons B...kauna jau vispār nav
0
Black metal = evil. Žīdi = evil. Značit viss bumbās.
+1
Gandrīz AŠ^2
0
Pieņemu, ka šitie paeljas rijēji ir samērā nekrotiski keksi - www.metal-archives.com/bands/Noctem/102839...

NOCTEM - The Arrival of the False Gods (2011)

www.youtube.com/watch?v=tZvc8TrVUhE...
0
Čehu oldschool blekeriem Root jaunais albums «Heritage of Satan» ieturēts pirmā viļņa skaņas tradīcijās — skanējums līdzīgs tipa Mayhem «Deathcrush», Venom. Patīkami klausīties tādu albumu, kur no visām dziesmām dzirdams braši izsliets vidējais pirksts!
0
"Es pat nezinu, kādu asprātīgu komentāru te uzrakstīt par šito...

failblog.files.wordpress.c...

a kas tur tāds, Izraēlā tak ļoti daudz blekmetāla grupu! priekš tā, ka Izraēla ir 3x mazāka nekā Latvija pēc platības un metalarhīvos ir minētas 36 blekmetāla grupas, tad Latvijā pie blekmetāla minētas 13 grupas. ņemot vērā to, ka vienmēr ir grupas, kuras tur netiek ierakstītas, tad tā korelācija kaut kā tā arī varētu būt saistāma. so - kāda tur šķirba, ka viņš ar savas valsts karogu nobildējies. priekš manis tāpat kā es būtu ģērbies korpspeintā un ar LV karogu nobildējies, atšķirības nekādas.

www.metal-archives.com/lists/IL (šķirot pēc genre)
0
Hmm, tajā metālarhīvu sarakstā tiešām nav pāris grupas — Begotten un Sanctum no D-pils, piemēram. No otras puses — kad izlaidīs kādu oficiālu EP vai LP, tad arī būs iemesls šos ierakstīt arhīvos, citādi nav jau īsti, ko minēt…

Izraēlā varbūt platība ir mazāka, toties dzīvo divas tautas (palestīniešus neaizmirsīsim), un kopumā gandrīz 8 miljoni purnu. Tomēr, kā realitātē pie viņiem ir ar visāda veida ekstrēmo metālu, rāda Ashmedi (Melechesh līderis) teiktais: «Palestīnieši mūs ienīda, jo esmu dzimis kristītu ebreju ģimenē un dzīvoju attiecīgajā kvartālā. Izraēlieši mūs ienīda, jo uz ģitāras mums ir palestīnietis…» (no metalstorm intervijas). Tagad grupa bāzējoties Nīderlandē.
0
nu paši vainīgi Latvijā, ka nedzemdējas :@ (nu globāli domājot, protams labi, ka nedzemdējas, vispār dzemdēšanu kā tādu vajadzētu aizliegt, kamon, 7 miljardi, this planet is doomed, bet ej iestāsti to ķīniešiem, indiešiem un arābiem :@)
0
Ķīnīšiem jau to nevajag iestāstīt, bet indiešiem, arābiem un nigām ir bezjēdzīgi ...
0
^^^ bla, cik reizes var atkārtot, ka metal-archives pamatnoteikumi ir: 1. grupai jāmoči metāls; 2. jābūt kādai fiziskai relīzei, kaut vai demo ar ar roku zīmētu vāciņu. Es pat esmu forumā par šito tēmu strīdējies - manis submitēto argentīniešu Decompose (kuras klipu iepostēju vdeo favorītu diskusijā), neapstiprināja fiziskās relīzes trūkuma dēļ. Viņi gan katram gribētājam piedāvāja lejuplādēt gan visu albumu, gan jau samaketētus papīrus, tik vien, ka pašam jāiecep un vāciņš jāiegādā. Be tnē, redz, tas neskaitās. Nu vatever, piekrītu, ka kaut kādiem noteikumiem ir jābūt, un tos viņi izdomā un patur tiesības pielietot.

Starp citu, kad submitēju Malduguni, skatījos, ka iekš submission queue karājās arī Grondh, bet tas tā arī nav parādījies. Cik atceros, aci uzmetot, vajadzīgā infa bija sniegta, acīmredzot varēja trūkt pierādījums par relīzes eksistenci.
0
Runājot par Root jaunāko albumu, kaut kā nevelk. Nezinu, kas īsti par lietu, jo man patīk visi viņu albumi līdz šim, bet,te kaut kas trūkst.

A Bleida minētie Noctem jau nav gluži tēmas garā, cik nu ir dzirdēti - tāds Desper-bleks :D
0
Starp citu, var ievērtēt DEMONTAGE - black/thrash ar heavy piešprici no kanukistānas. Heavy piešprice šajā gadījumā stipri asociējas ar Cirith Ungol.
www.youtube.com/watch?v=_QyHeQeWTaI...
0
SIA Radikal ar vēl nav.

Par to fizisko relīzi īsti neizprotu - nevienam nebija pretenzijas, kad pie Seborreah diskogrāfijas pieliku EP kuram pierakstīju, ka izdots tikai Mp3 formātā (pat ne FLAC / APE). Solaris, Disslocation, 9 Horizon un vēl daži jau vienkārši matricās ir sacepti. Decomposed gadījumā jau to pašu var izdarīt - kur tad problēma ?
0
Seborrhea gadījumā jau galvenais tas, ka viņiem bija arī viena taustāma relīze, ar ko pietiek lai kvalificētos. Lesijai, piemēram, nebija (cik zinu), tāpēc arī arhīvos nav. Par to, ka nav dižas atšķirības, vai to CD-R formāta relīzi diskā iecep un papīrus izdrukā un vāciņā ieloca pati banda vai tas, kurš šo ierakstu iegādājas/iegūst, es jau toreiz arī strīdējos, bet pie rezultāta netiku. Nu i zirga diņķis ar viņu, man jau tas dzīvot netraucē.
0
ā turpinot offtopiku par M_A - Relicseedam kaut kada dīvaina tā pirmā relīze tur ir; varbūt, ka eksistē arī tāda, bet tad jāpievieno arī pilnformāta albums.
0
jāieskanē tik vāciņš un varu iemaukt
+3
0
"Runājot par Root jaunāko albumu, kaut kā nevelk. Nezinu, kas īsti par lietu, jo man patīk visi viņu albumi līdz šim, bet,te kaut kas trūkst."

Vai ta iepriekšējais vilka? Man nepavisam ne. Kā tas ģitārists (Blackie) aizgāja, tā grupa praktiski arī izčibēja.
0
"Hmm, tajā metālarhīvu sarakstā tiešām nav pāris grupas — Begotten un Sanctum no D-pils, piemēram. No otras puses — kad izlaidīs kādu oficiālu EP vai LP, tad arī būs iemesls šos ierakstīt arhīvos, citādi nav jau īsti, ko minēt… "

Piemēram, ja paskatās tajos pašos metālarhīvos un salīdzina, cik tad daudz ir grupu Igaunijā un Latvijā, tad bezmaz vai sanāk, ka Igaunija ir metālmūzikas lielvalsts (156 !!!) salīdzinājumā ar Latviju (66 !!!) un nav jau arī nekāds brīnums, ka tā, jo urmasiem gandrīz katrai otrajai minētajai grupai nav pat savs demo izdots:)
0
par urmasiem nedirs - viņi mums ieliek vienos vārtos. Šogad šiem ar krīze - tikai 10 CD izlaisti - www.estonianmetal.com/releases.php?act=ar...
0
No sarakstā minētajiem man ir Paean — Livium, ja kādam interesē, varu iedot linku, kur novilkt. (Pats gan neesmu dzirdējis vēl, ja godīgi jāsaka, jo tie karstie, attapīgie igauņu puiši ir albumu atsūtījuši wma formātā, kuru es nevaru attaisīt, kaut gan speciāli pieteicu, lai sūta mp3, mp4 vai m4a formātos). Thou Shell of Death — Forest of Shadows šogad iznāca arī oficiālajā izdevumā (sarakstā ir tikai demoversija), bez tam tikko iznāca tās pašas grupas CD splits ar Wedard. Bet citādi sarakstam nav, ko piebilst!
0
hm, nezkāpēc jaunais Metsatoll tur vēl nav ielikts ...

*.wma uz Linux / Unix nevar atvērt ?
0
wma ir sūdains sūds.
0
^ tāpēc jau es brīnos, kāda suņa pēc tik tehnoloģiski pārāka nācija kā igauņi lieto bezmaz pašu retāko no visiem formātiem. Uz Mac viņš man neiet nekādīgi, flac-u vēl caur VLC var attaisīt, ja iTunes viņu nemīl.
0
VLC itkā vajadzēja ņemt.

*.wmv ir vēl lielāks kakucis.
0
^^Būtu diezgan loģiski, ka windows audio fails neietu uz Mac platformas. :}
0
kāpēc ? otrejādi tak iet (tik ne dafaltā)
0
es to domāju vairāk kā joku , jo abi koncerni tomēr ir konkurenti , tāpēc arī smejos, ka speciāli uz win platformas radīts fails , būtu rēcīgi, ja darbotos uz konkurenta platformas, bet , protams, ir tik daudz dažādu tūļu , lai iedarbinātu.
0
Gaidi gan, kad kādi tūļas tev ko iedarbinās...
+2
MIDNIGHT - www.metal-archives.com/bands/Midnight/4661...

''The lyrics are another thing altogether, they’ve got everything from the divine “Marching out from the catacombs of hell, Kingdom’s falling, Bred to destroy the children of Christ” to the peaceful “Skullz will crack brains explode” and they even manage to make room for a love song in the ever so subtle “Lust Filth and Sleaze”; “You give me lust you give me sleaze, I'm gonna bust when you're down on your knees”. And who says romance is dead eh? If you’re looking for the ultimate leather studded and alcohol soaked soundtrack for 2011, then you can’t look much further than this.''

:)

Midnight - Lust, Filth And Sleaze
www.youtube.com/watch?v=m7k8LA2bK6U...

Midnight - Satanic Royalty
www.youtube.com/watch?v=mdBqD_e0ptU...
0
Užosnah :)

Skan kā Venom meets Rotting Christ meets Reverend Bizarre... Kinda cool :)
0
es gan neko diži citu kā Venom tur nesaklausīju, bet par kinda cool piekrītu.
0
Otrais gabaliņš tāds episkāks, tas arī izsauca šīs asociācijas. Jāparakājas pēc kādas pilnas relīzes, tad jau redzēs...
0
Man gan uz Motorhead tas vis velk, bet nu Venom jau tāds Motorhead vien ir ;)
+1
Nejauši uzdūros šai zviedru apvienībai TYRANT, kuras kontā gan ir tikai viens studijas albums...
www.metal-archives.com/bands/Tyrant/106870...
Īsumā - savdabīgs Bathory, Celtic Frost & Hellhammer krustojums. Skaņas kvalitāte gan tāda neapstrādāta.
www.youtube.com/watch?v=DXt2yM_e37E...
+1
Skaņas kvalitāte ir precīzi tāda, kādai jābūt Hellhammer un Bathory krustojumam.
0


sērfojot pa metālarhīviem, uzraku vēl vienu interesantu vācu blici, CRUEL FORCE saucās.
www.metal-archives.com/bands/Cruel_Force/3...
Pagājušajā gadā grupa laidusi klajā savu otro studijas albumu. Atkal tāds interesants vecais SODOM & Bathory krustojums.

www.youtube.com/watch?v=Jt9sr-WIDPE...
0
www.youtube.com/watch?v=z80NVBkJUqk...

atklāju pirms kāda pusgada. Tikai viens LP 2001. gadā - saucās FOG. Man liekas, ka visvairāk nenovērtētais pļeks kāds vien var būt, jo vairāk klausos, jo vairāk liekas, ka viens no visu laiku labākiem blackmetāliem
0
CHAPEL - Satan’s Rock n Roll (2012) - www.metal-archives.com/bands/Chapel/354027...

Ļauns Motorheds / agrīnais Venoms.

www.youtube.com/watch?v=E3GGAL9JN20...
0
kalusijos BOMBS OF HADES ( www.metal-archives.com/albums/Bombs_of_Had...'s_Redemption/338948 ) pleijerītī un prātuļoju - tas ir Black- Thrash vai tomēr panciski venomisks oldskūlais Detušņiks ? Beigās paliku pie Black-Thrash, bet MA saka ka Desa ... spriediet paši, bļa.

Incubus Descending (The Serpent's Redemption @ 2012)
www.youtube.com/watch?v=hnw2Y4XJbAE...

Crawl Away And Bleed Forever (The Serpent's Redemption @ 2012)
www.youtube.com/watch?v=DXsZpEYCdM8...
0
Detuha kas detuha. Pirmais gabals ir ar tādu venomīgi hellhammerīgu piegaršu, bet otrais tak klasiska zviedru detuha ar visu d-beat'u.
0
0
lol. kautkas tik "ūber" sen nav dzirdēts.
+1
Immortal / Inquisition bastardi no Čehijas (+ bonusā Skaifordžeriska stabulīte) - PANYCHIDA - www.metal-archives.com/bands/Panychida/474... . Pirmajā albumā baigais krekšķis, nākamajā laikam cits vokālists, jo nav tik trušna.

Panychida - Final Donation to the Oath (Paganized @ 2007)
www.youtube.com/watch?v=pY-bKNkpyr0...

Panychida - Moon, Forest, Blinding Snow (Měsíc, les, bílý sníh ~ Moon, Forest, Blinding Snow @ 2010)
www.youtube.com/watch?v=fbvZUBkFDpQ...
+1
Uztrāpīju uz visai pretīgu Desu Metālu ar Lovkrafta jautrajām tēmām lirikā. No recenzijām sapratu, ka vai nu riebjas, vai nu ļoti patīk.

PORTAL - www.metal-archives.com/bands/Portal/5471...

PORTAL - Curtain (Vexovoid @ 2013)

www.youtube.com/watch?v=qpr7wSzQeFI...
+1
^ Portal parasti izraisa dēļ sava vizuālā tēla tādu pretrunīgumu. Nu kā gan var palikt vienaldzīgs nostājā pret grupu, kuras vokālistam putnubūris galvā, kaut kā tā…
+2
klausoties Mp3 mapīti, tak dziļi pajāk, kas šim uz galvas
0
Nesen uzraku šos grieķu treš-blekerus - Omega. Manuprāt lieliski.
www.youtube.com/watch?v=oeu570W8dT8...
-2
Beherit ui ku labs... Faunam bija taisnība jau tālajā 2005.
0
bet šo, protams, nedrīkst aizmirst klausīties vismaz vienreiz divos mēnešos www.youtube.com/watch?v=N7piTcDllnY...
+1
^
nezinu.. personīgi man 2005.g. grūti uztvert, kā tālu, senu pagātni. Tāda man būtu, piem. 1996.g., kad arī uzdzirdēju Beherit pirmoreizi. Tiesa, tas bija tikai viens gabals- The gate of nanna. Līdz ar to tas ir viss mans priekšstats par Beherit. Bet tā dziesma man ļoti patika.
www.youtube.com/watch?v=3Y8zQSA2qvw...
+2
tas tāpēc, ka tev togad nebija 14
+1
arī kad man bija 21 gads, es 7 gadus vecu periodu neuztvēru, kā ļoti ilgu laika posmu...., bet jā- mēdzu tad teikt: vecajos laikos, kadreiz, jaunībā u.t.t. un tmldz..., ja piem.,mineju kādus notikumus no 15-16 g.vecuma :>
+4
Man vēl tagad liekas dīvaini teikt "es jaunībā to un šito", bet jāsāk pierast, ka nu jau tas vairs neizklausās smieklīgi....
+2
Vo vo blla :o
Viss kādreiz bi zaļāks...
+2
nu ja Intar...tev šogad Jēzus vecums >)
+1
Tu tā runā, it kā pašam būtu citādi :P
0
oj, nerunā.. >)
0
Tuvojas - jāsvin. Izklausās pēc dzīrēm. Rīt! >:)
+3
tad jau jāsāk gatavoties naglošanai
0
Cool band - Neonam patiks :D

Lightning Swords of Death - Baphometic Chaosium
www.youtube.com/watch?v=JXZKxu9Zcx0...

Satan, bOObs and sunglasses !
+2
Vēl viena jautra banda ar ļaunuma maksimāli piesātinātiem tekstiem / dziesmu nosaukumiem ;)

Satan's Wrath - Slaves of the Inverted Cross (Galloping Blasphemy @ 2012) - www.metal-archives.com/bands/Satan...'s_Wrath/3540352446
www.youtube.com/watch?v=9H6PV7CKcYI...

+2
Kārtīgam Blakk Fukking Nekkro Metal klausītājam kārtīgas Blakk Fukking Nekkro Metal bikses! www.delfi.lv/kultura/news/cultur...
0
^ Es gan šito pašu bildi nesen manīju kaut kādā linkā, kur tas pats stāstiņš bija nācis no The Onion līdzīga «medija»… tas pat nebija Daily Mail, bet kaut kas vēl humoriskāks, cik atceros.
0
Islandes burvestību muzejs, kurā tās ūziņas glabājas, izskatās gana reāls. www.galdrasyning.is/
+1
^ HVZ, moška arī, ka tas stāsts bija sadaļā «visādi kruti prikoli no pasaules malām» vai tamlīdzīgi.

Ja mums LV būtu tāds muzejs, tur varētu Kapieti izstādīt.
0
Satan's Wrath jauns tematiskais albumiņš ''Aeons Of Satan's Reign'' ;)

01.Only Satan is Lord 04:42
02.Die White Witch Die 05:19
03.Archfiend 04:57
04.Ecstasies of Sorcery 04:05
05.Satan's Blood,Lucifer's Fire 05:21
06.All of Us Witches 03:31
07.Lives of the Necromancers 05:29
08.Aeons of Satan's Reign 08:59
******************************
Total playing time: 42:23

stilistiski gan visai atšķirīgs - vairs nav Black/Thrash, bet vairāk uz Mercyful Fate pusi, ar piesmakušu vokālu

www.youtube.com/watch?v=vEUNX2GyBes...
0
TREBLINKA - Hail to Cruelty (Crawling in Vomits 1988 demo / Shrine of the Pentagram 2013 comp.)
www.youtube.com/watch?v=bjxI1UT-4kc...

www.metal-archives.com/bands/Treblinka/947...
0
+3
Es pamazām sāku saprast, kāpēc daudzas ukraiņu bandas (dažādos žanros) izmanto vismaz kādai dziesmai Tarasa Ševčenko tekstus.

Kad es miršu, lieciet mani
Kapu kalnā dusēt,
Pašā vidū plašai stepei,
Manā dzimtā pusē.
Tā, lai tālu druvas platās
Un Dņipro upi, kraujas
Varu redzēt, varu dzirdēt,
Kā viļņi tur graujas.
Kad no Ukrainas tie nesīs
Zilās jūras klajā
Ienaidnieka asins straumes,
Visu brīdī tajā:
Druvas, laukus, pametīšu,
Došos pats pie Dieva
Pateikties... bet līdz tam brīdim —
Neatzīstu Dievu!

T. H. Ševčenko, 1848.
0
BEWITCHED - Čīles trvu kvlt

www.youtube.com/watch?v=_9LH7Yz-_w8...
0
Pārāk sterili un skanējums ar' tāds pie zs eglītes dziedamais.
0
Lai nebūtu jātaisa atsevišķa tēma dēļ vienas grupas — tā kā Blut aus Nord pēdējos divos gados pameta savu eksperimentālo taciņu un tagad taisa Bathoriski drošas dziesmiņas, un Ævangelist arī atdrillēts, uztrāpīju uz Catholicon. Grupa pajukusi, bija viņa no Ņūorleānas, tātad spēlēja tādu melnu, melnu zaņķi ar visādām dīvainām skaņām pa vidam. Varbūt kāds vēl būs klausījies un zinās noraksturot precīzāk.

www.youtube.com/watch?v=HQiSP9MqJjY...
0
necik fukking un nekkro jau nav.
+4
Ko gan var sagaidīt no grupas ar diviem Carpathian Forest ex-daiktiem (Tchort un Blood Pervertor) ?

The 3rd Attempt - www.metal-archives.com/bands/The_3rd_Attem...
www.youtube.com/watch?v=bAdcnXE0NXk...
0
No Čorta jau visu ko var sagaidīt - arī Green Carnation un Blood Red Throne ;)
+1
Logo kompozīcija nu nemaz nemaz nav līdzīga Carpatian Forest :)))))
0
čah prah zejebischeee
+1
Hhehe, labs black'n'roll. Ņamņam.
3:10 laikam mēģinājums sakrustot satyricon+immortal :D
+1
Tas "The 3rd Attempt" riktīgi labs!!!!!!!!!!!!!!! :)
+1
^ bija aizdoma, ka tev varētu patikt - niknāks Chrome Division vien ir :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas