the Ocean Liepājā
0
29. maijā Fonteinā.

Kāds tur sācis agresīvi promoutēt ?

Machine head, tagad the Ocean - neteiktu, ka baigi fanoju, bet anyway tie nav kaut kādi vakarējie Nazareth, bet gan čaļi, kas yutubē savāc simtiem tūkstošus skatījumus
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
pirmā dzirdēšana par tādiem
-1
pēc nosaukuma liekas, ka varētu būt kaut kāds post-rock, hardcore utt.
-1
pie dyrss
-1
bāc, un es šitā dēļ pārtraucu klausīties Running Wild Under Jolly roger :(

www.youtube.com/watch?v=iZ83joKMyUs...
0
Pa pusei vakarējais Bleizs Beilijs jau ar tur ir drīzumā sagaidāms.
0
Skyforger arī kaut kad augustā būs.
0
0
tak mans topiks ne gluži par the Ocean (lai gan pēdējais albums ir ieklausīt pāris reizes), bet par to, ka Fonteins sācis "ārdīties" aktīvāk nekā jebkad.
0
Vai tik viņi nebija jau MP pirms pāris gadiem, un uz konci bija atnakuši kādi cilvēki 20?
0
Kad mani jaunākie brāļi bija vēl pavisam mazi, viņi dažkārt klausījās pa Latvijas Radio 1 kaut kādu bērnu vakara raidījumu, kur figurēja dažādi zvēriņi, viņu skaitā arī Vārna Ķērka. Tagad laikam arī tā vārna Ķērka ir sasniegusi pilngadību līdz ar savu auditoriju — un ķērusies pie metalcore.
+1
Metalķērks, hmm
+1
pirms apdirst ^ sekondskina ielikto klipu, nolēmu būt objektīvs un sīkāk iečekot, kas ir šie the Ocean. Tiek raksturoti kā progressive metal no Vācijas, aktīvi kopš 2001. Džeki, protams tehniski nevainojami, bet garlaicīgi. Galīgi un pavisam interesi nokauj šīs metalcore raksturīgās tīrā vokāla piedziedājumu pasāžas, kas ir identiski visām šīm grupām- prakstiski neatšķirami.
Tāka jāskipo vien pa taisno šie gaudotāji. Lai turpina raudāt matemātiskā metāla pavadījumā savā fāterlandē.
A tas, ka populāri un 100 tk skatījumi ytubē- nu tač tagad mode tāda.
0
Nu pizģets, tīrais vokāls, kā manas trūkultblekausis šito panesīs... Pizģets, metalkōrs pieminēts, vispār jākaras tuvējā priedē, vēlams aiz kājām un izstieptām rokām kā otrādi apgrieztam krustam.
+1
FANTASTIKA!!!

Jau 3.(!) ROKMUZIKAS koncerts LV-SOGAD!!!

Kaa mes tiekam lutinati:D
0
^^^ daemon_dawn cieši pareizi saka !

^^ Parastais vispār ir reāls fantomass !
+1
jūtūba klipa skatījumu skaits nav nekāds rādītājs. Re kur Chris Holmes (ex W.A.S.P.) jaunākais klips Let it Roar, kurš ir vienkārši sūdīgs klips, džeks bez vokāla dotībām un ar tizlu dziesmas tekstu ir savācis gandrīz 210000 skatījumus.

www.youtube.com/watch?v=MTIWzgExzAA...
0
nutak - ja tu iebļaujies: ''paskat, kāds sūds uz zemes'', visi tak paskatīsies - interesanti tak :)
0
FANTASTIKA!!!
Jau 3.(!) ROKMUZIKAS koncerts LV-SOGAD!!!

Gan jau vēl klāt nāks Enthroned, Eluveitijs, Stratovārijs, Kataklizma, Aborted, Ereb Altors un tie brazīļi ar.
-1
:) Speciālisti nu ziniet... labi ka tu nebūsi. Ne tu vari līdz Liepājai aizkulties, ne tevi tur kāds gaida. neaizmirsti 29tajā ielīst atpakaļ alā un uzvelkot savu mīļo ****** T kreklu ( neminēšu kuru tieši), apdirst lietas no kurām nav nekādas sajēgas tieši tāpat kā tavi senči apdirsa tavu gaumi. Ak šī vienveidība un seklums citādā redzējumā. Skolojies! Nolādēts
+2
hvz, es pusi no tā Pelagian, vai kā tur viņu sauca, albuma jūtūbē noklausījos - tīrajiem vokāliem nebija nekāda vaina, brēktie bija krietni sūdīgāki - tos taisni varēja aizvākt. Klausīties jau varēja, bet līdz galam noklausīties intereses nebija.
0
Ir cilvēki kas pavilksies uz šo. Katram savs. Labi, ka tiek apmierināti visa veida metālisti. Galu galā "parastajiem" cilvēkiem visi esam metālisti :D
+3
Jebkuram otrs ir "parasts" cilvēks, vienīgais viņš pats ir neparasts un tik daudzšķautņaiņs :>

ņaiņs <- hehehe
0
Es it kā visu laiku cenšos sev atgādināt, ka esmu pelēkā masa un mietpilsonis, bet ne vienmēr sanāk...
+3
To apgaroto apziņu, ka tikai tu (nu un vāāārbūt pāris tavi tuvākie čomi) esi unikāls/a un noteikti "ne tāds kā citi" labāk atstāsim kedainām vidusskolniecēm saplēstās zeķubiksēs un ar izsmērētu mellu meikapu ap acīm. Lai izbauda "būšanu citādam" kopā ar pārējiem 40 miljoniem Green Day fanu līdz brīdim, kad būs jāsāk strādāt maķītī vai šmotku veikalā :D
0
nū, vecie Green Day bija aktuāli 20 gadus atpakaļ...eh, atkal uzvēdīja skolas laiku ugārs `95 tajā :D Bet nu jā- skaitījās popsa, kaut tika atzīta, gluži, kā ar Offspring- uz īsu brīdi :)
^citādi Quorthon postā pareizāk Green Day vietā būtu likt kādu mūsdienu metal emo core veģetāriešu bandu.
+3
Es gan nedomāju, ka ir kāda tieša korelācija starp staigāšanu dažādos ietērpos vidusskolā un nespēju vēlāk atrast labāk apmaksātu darbu par McDonalds vai apģērbu veikala pārdevēju.
0
No Green Day vienīgais labinieks bija dziesma par trim suvēntiņiem.
+1
tomēr sūdu, Green Day iesūkā vairāk nekā domāju, jo tā ir Green Jelly dziesma :D

www.youtube.com/watch?v=Gtffv9bpB-U...
0
nu tak reku Green Day klasika. Paši taču lēkājāt skolas disenēs aktu zālē, kā ping pong bumbiņas savā laikā (saku uzreiz, es nelēkāju :DD ).
www.youtube.com/watch?v=i8dh9gDzmz8...
0
manas skolas disenes labakaja gadijuma skaneja Modern Talking :D:D:D
0
^^^^ Qurthons jau arī neapgalvo, ka tāda korelācija pastāvētu. Doma jau ir, ka tāda vai citāda tērpšanās un iznešanās vidusskolas laikā nekādi nenozīmē unikalitāti, un tev tāpat nāksies saskarties ar tām dzīves realitātēm, ar ko saskaras 90% līdzpilsoņu.

P.S. es arī pie Green Day nelēkāju. Pie Offspring moška varēja būt, kas to vairs atceras :)
0
^nūjau Sonne, nevajag jau par tik vecu pataisīties. Domāju, tajā laikā, kad bija tavs aktīvo diseņu laiks (ja tu, protams, vispār gāji uz tām) `89...`92 - pieļauju kkad ap to laiku, Modern Talking sen jau nelika. Ja vien tā nebija Stāmeriene, Atašiene, Pampāļi vai cita dziļa province :))
0
Nea, es visus savus 12 macibu gadus pavadiju Rigas 84. videne :)
Cik atceros no disenem, pamatskola, kas bija 80-to beigas, vispar neatceros kada muzika bija, bet videnes laika, 90-to sakuma, paris reizes iemaldijos skolas disene, un tur bija tikai "galjimaja popsa" :D
Toties videnes "klases vakaros", mes paris deguni mocijam parejos ar Kreator, Death un Sepultura un drusku ari ar Helloween, bet tas jau pat meitenem patika :):):)
0
Manas skolas disenes kontrolēja reiva, techno un eurodance fani, bet viņi lika Nirvanu uc MTV "smagos hītus" cilvekiem par prieku.
0
Es arī nekad neesmu pie Green Day lēkājis. Offspring kādu brīdi patika, tas arī viss. Cannibal Corpse neatgriezeniski izmainīja manu pasauli 1997. gadā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas