29.5.15. ESCHATOS, THOU SHELL OF DEATH, DŪMU ZĀRKA ZĒNI
+10
29. maijā, klubā Depo
ESCHATOS jaunā albuma The Grand Noir prezentācija
www.facebook.com/events/142643760765...

+ Thou Shell of Death (EST - ambient / atmospheric black metal)
www.facebook.com/thoushellofdeath...

+ Dūmu Zārka Zēni (LV – improvizācija/doom)
www.last.fm/music/Dūmu+Zārka+...

Ieeja:
- 4 eur,
- 3 eur, ar flaijeri no www.klubsdepo.lv
- 2 eur, ja savlaicīgi esi atzīmējies facebook, ka DOSIES
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nav kāds jaunā albja tīzerītis?
+4
Tīzeris būs un arī kādā smagās mūzikas raidījumā tuvākajās dienās izskanēs, visticamāk.
+5
Šovakar, 22. maijā, laikā no plkst. 22:00-23:00 raidījumā Vārnu laiks dziesmas "The First, The Last And The Living" no gaidāmā albuma "The Grand Noir" pirmatskaņojums radio.

95.8 FM vai www.naba.lv
0
Jums pašiem ir kāda apjausma, kad varētu sākt grabināt ? Kož nervā, ka Depo nekad nav info par sākuma laiku (bet ja ir, tad pāris stundas jāskaita klāt).
0
^ šī iemesla dēļ es DEPO kā sugu esmu uzlicis uz ingoru. Pāris reizes mēģināju trāpīt uz kādām spēlējošām grupām, bet tā vietā gaidot sadzēros netālu esošajos krogos :)
0
Sākums paredzēts 21:00. Precīzākus uzstāšanās laikus un secību noteikti paziņosim tuvākajā laikā. Domājams, ka sāksim laicīgi.
+1
Tiem, kas piektdien palaida garām Radio NABA raidījumu Vārnu Laiks un Eschatos dziesmas "The First, The Last And The Living" pirmatskaņojumu: goo.gl/h0I38t
0
Hm. Man jautājums. Kāpēc albuma nosaukumā rakstīts THE Grand Noir, ja viņam būtu jāsaucas Le Grand Noir?
0
Albuma nosaukums nav domāts franču valodā. "Noir" šajā gadījumā tiek lietots kā koncepts (piem. Noir fiction), pieliekot klāt anglisko "The Grand".
-2
Phe. Būtu izturējuši stilu līdz galam :)
0
Lielais Nuārs :)
+5
beidziet piep*sties maksliniekiem :)
0
Grand jau arī ir no Franču/Latīņu valodas nācis, tā ka nosaukumā anglisks ir tikai THE :D
+11
Jaunais Eschatos​ albums pilnos apmēros pieejams strīmošanai grupas Bandcamp lapā. Pieejams arī digitālajam pre-order.

eschatoslv.bandcamp.com/album/the-grand-noi...
+1
O, johaidī! šis gan ir viens nejēgā labs albums. Tas trešais gabals gan izklausās tā kā pa taisno no Grand Declaration of War izkāpis, bet tas viss izklausās vietā un pa pirmo zorti. Baigais prieks, ka vietējie bāliņi tādu mantu taisa.
+1
kautkā pa īsu...
0
CD versija būs garāka
+1
Ja kāds no šejieniešiem ir arī Redditā un arī Eschatos patīk, var plusiņu iemest - www.reddit.com/r/BlackMetal/commen...
+1
Vispār baigi spēcīgs.
0
Vokāls šķiet tāds ... desīgāks ...
+2
Jau rītdien - 29.05., klubā DEPO, Eschatos prezentēs savu jauno albumu - "The Grand Noir", kuru iespējams noklausīties sekojošajā saitē:
eschatoslv.bandcamp.com/

Sākums: 21:00

Uzstāšanās secība:
Dūmu Zārka Zēni
Thou Shell of Death
Eschatos

Ieeja:
- 4 euro,
- 3 euro ar flaijeri no www.klubsdepo.lv
- 2 euro, ja savlaicīgi esi atzīmējies facebook ka DOSIES www.facebook.com/events/142643760765...
- Pēc koncerta (ap 24.00) ieeja BRĪVA
+2
nu tā, flaijeri visiem izdrukāti?
0
es īsti neizprotu to sistēmu,facebookā ja atzīmējies ka iesi,pie ieejas baigi prasīs kā sauc ?
0
dokumentiņu būs jāuzrāda
+6
DEPO var iet dirst - 23:00 atripini un izrādās ka vēl pirmā banda grabina ... aizej iekapāt aļāku, bet pēc 24 knapi otrie beiguši ... nuinax
+7

atvilkos ap 22, vēl nekas nebija sācies. Dūmu zārka zēni sāka spēlēt ap 22:20. Tas bija variants savācamies kopā kaut ko močīt un visiem, kas saka ka sūds stāstam ka viņi neko nesaprot no aukstās mākslas- karoče sūds
Igauņi THOU SHELL OF DEATH nomočīja afigenna- riktīgs Baltijas Summoning/Caladan Brood. Likās ka spēlēja tikai divas dziesmas pa pusstundu, bet citi teica ka bija vairāk. tiešām viss līmenī, būs jāpaklausās ierakstos kaut kas.
Es čatos sāka kaut kad smagi vēlu, bet nospēlēja labi- skaņa bija ok, paši arī centās. Bija jau labi, bet gribejās, lai nedaudz pakomunicētu ar publiku.
Kopumā pasākums labs, tikai tā kavēšanās jau nu ir briesmīga.
0
^^ tieši tāpēc es uz Depo nekad neiešu vairs. Un vispār es tieši vislabprātāk tieši DZZ redzētu, jo pārējie jau redzēti vairākkārt
+9
Man arī bieži šī sajūta — atnāc un stāvi 2h kā muļķis. Ir tak cilvēki, kuri nāk pamatā klausīties, jo dzert var tak arī mājās vai kādā citā krogā. A te samaksā ieeju un par savu naudu bezjēgā dirni.

Dūmu Zārka Zēni spēlēja apmēram tā: 10 min intro, 10 min mala vienu vecu Ministry rifu (ja pareizi sapratu, to no «No W»), un tad bija pusstundu outro. Šie zēni, kuri mainās tikpat neprognozējami kā Pigface sastāvs, spēlēja šoreiz ar diviem bundziniekiem, četrām ģitārām, basu, klavieri un tauri. Uz pārmaiņām dziedāja trīs gabali, beigās Elkupes džeks sāka vēl dzeju lasīt pa vidu tādam stoner drone troksnim. Visu šo lieliski iecerēto Ministry tribute/improvizāciju līdz FUBAR stāvoklim noveda bēdīgi slavenais skaņotājs — līkrocis — bezausis — nedzirdis — bezbungādiņš utt.

Brīdināju Thou Shell of Death džekus, lai viņi paaicina Hellgaru pie skaņošanas, uz ko šie savā igauniskajā pārliecībā atteica: «Mēs jau saundčekā visu sakārtojām, būs labi!» Nebija vis. Skaņas ziņā šis bija vissliktākais TSoD koncerts, kas dzirdēts (un es viņus atceros vēl no laikiem, kad viņi vēl skolā gāja). Tāpēc es priecājos redzēt, ka cilvēkiem tas izrādās paticis, par spīti skaņai :) Divi gabali reprezentēja jauno EP, trešais bija zināms. (Ja kādam interesē, man ir vēl pēdējais liekais Thou Shell of Death/Wedard splits koka kastītē, limitēts līdz 160 eks.)

Eschatos rībināja brangāk par visiem, bet par šo grupu drīzumā — Karametāla recenzijā :)
+1
Depo vismaz ir opcija, ka uzspiež zīmogu un vari uz citu krogu aiziet alu iedzert (Bekpakers gan pārbāzts tovakar bija)
0
viss normāli, Oranžās Brīvdienas arī sāka 2 stundas vēlāk spēlēt tovakar... vismaz varēja aiziet uz auto pagulēt.
0
es biju pamatīgi vīlies koncertā. Eschatos tikai pāris dziesmas sanāca dzirdēt, jo nevarēju ilgāk palikt. tās, protams, bija labas, bet nu tās pārējās bandas bija vnk wtf.
+4
inčīgi, ka te noliek DZZ dēļ tā, kas pie stila jau aprakstā pieminēts - improvizācija / doom. jūs ko, domājāt, ka viņiem tur viens gičists laidīs akordus ap la mažoru un otrs spēlēs stīvā vēja tipa muzikālo paraugimprovizāciju?
0
nē, cerēju saklausīt arī kādu noti un saprast, ko uz skatuves dara vokālists un tā.
+4
Notis, ja grib, taču var saklausīt visur. Arī, piemēram, pie bāra sēžot un klausoties, kā alus kausā līst.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas