Prezidents Vējonis
+2
Tiešam nevienam nav ko teikt, ka neviens topiks vel nav uztaisīts?

Es piekritīšu viņa viedoklim, ka no sākuma laikam jāierauj! :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Varbūt visi seko viņa piemēram un rauj iekšā? Domas un viedokļi būs pēc tam
0
kauns par tādu prezi, ja godīgi.
+1
^ a kad kopš atjaunotās Latvijas bijis prezis par kuru nav kauns?
0
Mr. Windy vai arī Mr. Vīdžounis :D
0
a kas tur ko teikt - ja viss purnbuks nebūtu pilns ar jauno ''nasing spešal'', tad nemaz nezinātu, ka kautkas vēlēts
+1
A par ko un kā priekšā jākaunas?
0
aaa - paldies!
es tagad uzzinaju, ka Latviaj ir jauns prezis!
+5
Tātad mums ir prezidents, kuram 1) patīk ieraut un 2) kas nav reliģiozs, bet kam visvairāk simpatizējot pagānisms. Jautājums: kāpēc viņš vēl nav Trūmetālā?
+1
pilnīga nulle,nav runas vērts.
0
Mēs ar Despi vakar ierāvām.. uz bēdām...
+5
Bēdājaties, ka Bērziņš vairs nebūs par prezidentu?
+3
Sliktāks par Bērziņu varēja būt tikai... Kaimiņš :)
+2
Vēl četri gadi vējā...
+2
Kas tad tāds pa šiem četriem nākamiem gadiem bija jāpaspēj? Ārpolitikā jau galvenos mēŗkus VVF sasniedza, tagad aktuāli ir drošības jautājumi, ko Vējonis jau pasludināja par savu prioritāti, un kā aizsardzības ministram tīri labi arī veicās. Par iekšpolitiku kā ilggadējam VARAM ministram arī poņai vajadzētu būt.
+3
nu mūsu sistēmā jau ar prežiem kā basģitāristiem - forši, ja ir labs, bet nozīme nekāda dižā nav. un domāju, ka Vējonis ar viņam paredzētajām pilnvarām arī viņas varētu sakarīgi pildīt.
+6
bet nedaudz lielāka nozīme nekā čellistiem ir :D
+2
jā, tagad arī tas salīdzinājums ienāca prātā
+3
Vērtējot politiķu starpā, Bērziņš bija tā kā KYPCK basģitāra: tikai ar vienu stīgu, un uz korpusa sarkanā zvaigzne uzpindzelēta. Vējonis ir tā kā normāls, tipisks mūslaiku piecu stīgu bass, uz kura līdz šim spēlējuši pārsvarā pa divām resnākajām stīgām — tagad mēs tikai redzēsim īsto Vējoni, kas no viņa skanēs, kad sāks laist pa visām stīgām un visām ladām!
+1
^ skanēs pēc sūda?
+1
Varēs būt interesanti, ja viņš sev apkārt kancelejā Rīgas pilī savāks vismaz trīs kārtīgus pedāļus!
0
Kārtējais prezis, kurš angliski runā kā tūtiņš
+2
Bet nu rezultāts nav tas sliktākais. Ja, piemēram, tauta vēlētu prezidentu, tad pieļauju, ka uzvarētu Dolgopolovs, kurš nekur tālāk par Krieviju vizītēs nebrauktu :D
+1
Tauta tiešām ievēlētu Sergeju vai Ņilu, kurš ne tikai angliski, bet arī latviski runā kā tūtiņš…
+3
Nu ja tā objektīvi skatās, tad Sergejs latviski runā labāk par Raimondu :D
+3
^ nē, tas ir, ja subjektīvi skatās. Izloksne jau nav nekas neparizs.

Kas attiecas uz angļu valodu, daudzi prezidenti un citi diplomāti angliski runā ar stipru akcentu. Galvenais jau runāt tekoši un spēt izteikties. Tādi Slakteri un Bērziņi jau arī dzimtajā valodā nespēj sakarīgu domu izteikt.
+1
^par to angļu valodu tā ir. Akcents pofig, galvenais, lai viņu var saprast. Te nesen tvnetā vai kur bija video, kur prezidenta amata kandidātiem bija angliski jārunā - kā viņi Eiropas kolēģiem novēlētu priecīgus Līgo. Sergejs vispār nerunā, Bondars norunāja vislabāk, Levits arī bija labs, bet Vējonis daudz runāja, bet to domu nevarēja saprast.
+2
"^ a kad kopš atjaunotās Latvijas bijis prezis par kuru nav kauns?"

ummm, Vaira Vīķe Freiberga? un ne gluži tā, ka nav kauna, bet tā, ka nekā labāka īsti būt nevar.
+1
turklāt viņa ne tikai perfekti runāja angliski, bet arī nerunāja krieviski, kas ir perfekts piemērs prezidentam, kas vajadzīgs, lai mūs kaut kā vilktu laukā no tās PSRS.
+1
WOW, prezidents dzīvo manai ex-mājai tuvāk nekā te Rīgā Bleids ;-)
Kas prezidentu dara par Prezidentu. Dzīvosim redzēsim, bet tas jau viss pieder vēsturei, jo nākotni veidojam mēs paši :-)
+2
Kāds sakars nerunāšanai krieviski ar tikšanu laukā no PSRS? Tas ir kaut kas līdzīgs "Es nekad nepirkšu veikalā cirvi un tādējādi cīnīšos pret pārmērīgu mežu izciršanu"?
+1
Arī Eiropas lielākie pārnadži dodas apsveikt Raimi.

apollo.tvnet.lv/zinas/usakovs-zino-...
+1
Tiem no mums, kas cerēja uz Levita ievēlēšanu, tagad atliek vienīgi slīcināt bēdas, klausoties grupu LEVITI ;)

youtu.be/F9y-EMkoTLM...
+1
Trešdien līdz sešiem vakarā kāds nams Ogrē bija parasts, bet pēc sešiem – nams, kurā dzīvos jaunievēlētais prezidents. Kaimiņi viņu raksturo kā kārtīgu.

Kaimiņiene Vija darba dienas vidū sastopama mājās, jo ir pensijā. „Ļoti sirsnīgs, cilvēcīgs. Bija tā, ka ūdens gāžas, jo krāns nolūza, skrienu laukā, Vējonis stāv — ienāca un salaboja,” stāsta Vija.

Savukārt Jānis grib pirkt dzīvokli Vējoņa mājā, taču sētniece skaidro, ka vienīgais tukšais vienistabas dzīvoklis jau nopirkts. „Nē, nu skaidrs, ka prezidenta namā. Bet man viņš patīk, saprotamā valodā runā un mums Ogrei liels gods,” saka Jānis.

„Cilvēks kā cilvēks, normāls,” teic Arvīds.

„Sveicinās. Nē, lepns nekad nav bijis. Tā man liekas. Vienmēr aprunājas,” saka sētniece Irēna.

Nams celts pirms desmit gadiem kā specprojekts. Nav pārāk liels un iedzīvotāji viens otru pazīstot. Pie mājas ir liels dārzs, tajā kopīgās talkās vācot sienu un paši stāda gan ziedus, gan kokus. Komentējot to, ka tagad pie mājas būs drošībnieki, Vija saka: „Vai, tas jau labi, pie vaļēja loga varēšu gulēt!”
+2
Arvīds, spriežot pēc izteikumiem, ir krietns iemetējs.
+4
^^^ es jau ar it kā būtu labāk gribējis Levita ievēlēšanu, nebiju gan tik naivs, lai uz to nopietni cerētu un nepārdzīvoju arī Vējoņa ievļēšanu, jo tiešām neuzskatu to par tik sūdīgu variantu, kā daudzi, kam liekas, ka tas nu ir pielīdzināms nacionāla mēroga katastrofai. Jebkurā gadījumā, noteikti netaisos tā dēļ sajukt prātā, lai tamlīdzīgas alelujas klausītos.
0
Man arī šķiet, ka būs ok. Nu vismaz jāiedod džekam pāris mēnešu pārbaudes laiks, pirms vaimanāt vai nolikt.
+2
Prezijonis Vējidents. Nu nu..
+2
"Kāds sakars nerunāšanai krieviski ar tikšanu laukā no PSRS? Tas ir kaut kas līdzīgs "Es nekad nepirkšu veikalā cirvi un tādējādi cīnīšos pret pārmērīgu mežu izciršanu"?"

nu, runājot tieši par valodu prasmēm - VVF, cik atceros, mācēja angliski, franciski, vāciski - kas arī ir svarīgas ES valodas. krievu valoda starp tām nav. turklāt tā ir arī valoda, ko, dzīvojot LV, visos veidos mēģina uzspiest iemācīties, liekulīgi mēģinot to pamatot ar iespēju lasīt Puškinu vai Bulgakovu oriģinālvalodā, kamēr patiesais iemesls ir spēja pārdot cīsiņus Taņas tantei, jo latviski viņa vai nu nemācās, vai arī principiāli nerunā. visu šo situāciju kopā ņemot, droši vien ir labi, ja ir prezidents, kas parāda kaut kādu nacionālo stāju, ar Putinu nepieciešamības gadījumā runā angliski un atsakās apmeklēt 9. maiju Maskavā bez īpašām pārdomām. protams, šī ir viena no mazajām lietiņām, kas jādara, lai veicinātu Latvijas nokļūšanu civilizētajā sabiedrībā, bet man patīk par to atgādināt. patiesībā es vairāk domāju par vērtību sistēmu, kas VFF viennozīmīgi bija Eiropas līmenī. šī valsts nemainīsies, kamēr svarīgās pozīcijās nebeigs sēdēt cilvēki no padomijas. tas ir svarīgi, jo padomija, kā viens no absurdākajiem veidojumiem pasaules vēsturē, daudziem ir neatgriezeniski izskalojusi smadzenes.
0
par tautas balsojumu runājot - es tiešām nesekoju īpaši šitam līdzi, bet vai tad Levits nebija tautas balsojumu topos?
0
Es nesaprotu,jums prātiņš ir vai nav? Lai kāds prezis nebūtu,būtu ielikts kāds kārtējais sūds un tas tikai tāpēc ka lv nav atjaunots tiesiskums un valda mafija,ar to viss pateikts,kāda runa vēl var būt.
-1
Kurš tad no šiem 4 mēsliem būtu labākais? Ēbrejs levits? Glumais sviestmatis bondars? Vai vispār nepieminamais sc ieliktenis? Tās ir šausmas kas te notiek!
0
^^^ nezinu, kā bija tv balsojumā, bet mansprezidents.lv topā bija Bondars, Levits otrā vietā. respektīvi, parastais variants ar interneta balsojumiem - viss atkarīgs no aģitācijas.
+2
Jāsāk bija domāt, kur postēt — varbūt pie smagajiem komiķiem?

youtu.be/2sUCbsICwEk...

youtu.be/LpJ2i1mLYvk...

youtu.be/fwzTQnE3xiw...
+1
šitas bija zaibis!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas