LV pozeru metāls.
0
Noteikti visi būs pret,bet izteikšu savu domu. Latvijā,pašlaik pastāv ļoti daudz pozeru grupu...kā sacīt jāsaka,nav tādu grupu,kuras gribētos iet skatīties..jā ir daudz un ar entuziasmu pilni ļaudis kuri dara šo un to..bet nav..kaut kā nav..uzskatu ka daudzas mūsdienu grupas veidotas bez sajēgas..tā teikt,re kur visi baigi spēlē,savācamies un spēlējam mēs ar,pie alus pudeles un pofig ko domā citi,uztaisam kaut kādu kačku lai publikai patīk un būs ok! Īsak sakot,nav sajūtas ka grupa spēlē to ko jūt vai domā,spēlē vienkārši jo tā vajag. Nav izteiktu personību kā tādu. Manuprāt viss beidzās ap 2005.gadu,pēc tam sākās figļi migļi.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
da labi, it kā pirms 2005. gada tādu puskoka lēcēju būtu trūcis.
+2
Galvas vietā ja ir kopējamais aparāts, tad gribas būt par Alexi Laiho vai krabīti, vai visu ko citu, lai tikai nebūtu jāizdomā kas jauns pašiem… Pētera kungs par šo tēmu izsakās ar zinātāja vārdiem un 25 gadu oriģinalitātes pieredzi — uzprasiet šim, ja sanāk!
+4
Taisnība jau, bet, man šķiet, ir kaut kāds tomēr sasniegums "savācamies un spēlējam mēs ar, pie alus pudeles", nevis tikai "pie alus pudeles".
+7
^ Sienas posts ne par ko. 2005 ? a kāpēc ne 1998 vai 2013, piemēram ? Tie ir tavi subjektīvie pārdzīvojumi un novērojumi. 90`tajos gados (patiesībā visos laikos, sākot ar 80`tajiem) bija pilna dirsa grupu, kuru esamībai jau saknē nebija jēgas- pārskrienam kautvai Dambja Odekolonus, tur 90% tādu bandu :)) Pastāvīgi dzimst grupiņas, paspēlē un izbeidzas. Vai tāpēc viņi pozerē...grūti pateikt, varbūt. Vecums tāds. Cik no jums pašiem reiz gribēja spēlēt kādā bandā, grabināja ģitāru, pat savāca blici u.t.t. Kur tas viss? Pareizi- jaukie maksimālisma gadi, nu jau pagājuši :)
+8
es gribeju spelet saksofonu grindkore banda :D:D:D
+1
Nu kā lai saka,kā jebkurā mūzikas žanrā ,arī metālā ir lietas kas brīžiem ir aktuālākas un neaktuālākas.. Pieņemu,ka šobrīd,kad modē ir ēēēē,kas ir modē? Metālkõrs un deskõrs,jaunie dragā tieši tos jo gribas jau tomēr lai patīk arī cilvēkiem ,nevis tikai pašiem sev.. Vieniem sanāk oriģināli un uz urrā,citiem tāds pirdiens vannā..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas