Pc lūžņi
0
Iesakiet, kur, salasīt sakarīgās naudās PC uz ddr4.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
DDR4 un lūžņi? :D
0
Slengs.
0
Jo, jebkurš Pc būs lūznis, ātrāk vai vēlāk.
+1
Mēs visi kādreiz mirsim.
+1
Sakarīgās naudās tas būtu šekeļos?
0
Nē, lētāk nekā dataleks.lv, ja nav iespējams, tēmu slēdzam.
0
To iespējams izdarīt sakarīgo naudu salasītavās. Tā ir vienīgā opcija.
+2
Lētāk var tikai uz DDR2 :>
0
Tika salasīts tanī pašā dataleksā.
0
Nu stāsti kas lācitim vēderā un pa cik? ^^
0
content32-foto.inbox.lv/albums/e/erebs/04-1...

Tuvakaja nākotnē japiepērk klāt rams, jo uz sitiena tas DDR4 mazliet pa sālītu.
+1
iesaku visiem jau laicīgi sagatavoties un samainīt visus savus bezjēdzīgos eiro uz šekeļiem. šalom!
0
^^ tā neko sev — PC lūžņi pa 2 štukām!
+2
kam tāds pc domāts - Habla teleskopa vadīšanai? :))
0
Kas ir diskdzinis Asus 24FIST?
+1
a nah tik viena videokarte?
0
Un skumjākais visā šajā pasākumā ir tas, ka pēc 1 gada tas viss būs novecojis un maksās pulka lētāk.
Bet nu tāda ir geimera dzīve...
+2
es joprojam lietoju kompi, ko man speciali savaca viens cilveks pirms jau gandriz 8 gadiem - un nesudzos, pat atvilku vinju sev lidzi uz Austriju... Mans boss pa sho laiku jau kadus 4 vai 5 kompus ir nomainijis :)
0
Kādas nu tās vajadzības. Man līdzīgi kā Sonnenmenscham. Laikam gan vien ieliku kādu SSD disku un vēl šo to pamainīju, bet citādi kompis ir pavecs, taču man diži labāku nevajag. Ikdienas darbībām pietiek, bet priekš spēlēm pat ļoti labs - tā nu sanācis, ka spēlēju vien tādu klasiku, kam pietiek arī ar galīgo nīkuli. Tā sacīt - pieticība cilvēka krāšņākā rota :)
-2
Mana pārliecība, lai nečakarētu sev prātu, spēlēm jāpērk konsole.
0
nu ja, godiguma pec japiemin, ka pirms gada nodega baroshas bloks - nomainju
un ari pa shiem gadiem cietos diskus esmu ik pa bridim pircis jaunus, lielakus, a visa sistema, ka man salika kopa, ta ari darbojas :)
un protams - Windows XP forever! :D:D:D
0
Forever būs līdz tam brīdim, kad puse no jaunākiem softiem vairs nestrādās :D
P.S.
w2k foeva!!
0
nu nez, viss kas man ir vajadzigs, iet uz XP ar nebedu :)
nu jaaaaaa, w2k, pats lietoju ilgi un negribeju uz XP pariet :D
0
Nu es jau nesaku, ka neiet. Es skau, ka NEIES (kāddienu) :D Tāpat kā ar w2k. Psc bi laba sistēma.
0
es jau pats saprotu ka man atrak vai velak vajadzes jaunu kompi un tad jau bus ari kautkads no jaunajiem windowsiem ...
+1
Tagadējo portatīvo ar ar I7 un 16gb. Ramu jau lietoju piekto gadu, tapēc nomainu sistēmu un ceru vismaz, kādu piecgadi izvilkt, un tad izdalot uz gadiem nav daudz. Spēles uz pc nespēlēju, tika iegādāta "priekš bērniem" konsule pa ziemas tumšajiem vakariem noder.
0
Nu bagāts dara kā grib :)
0
Nea, Linux foeva!!! :)
0
(joks, protams, Linux nav laba OS, bet tas ir mazākais ļaunums - labāka par Windozi manās acīs)
0
Linux ir laba lieta, kad jau kādu desmito reizi dzīvē nācies pārinstalēt Windozi un pazaudēt kādus datus — varbūt ne lielus, bet vienalga tomēr…

Kopš Mac Pro G5 nodegšanas jau otro gadu cenšos līdzīgā veidā nolietot līdz galam 2001. gadā izlaistu iMac (caurspīdīgo — olveidīgo), bet jams kā neplīst nost, tā neplīst! :) Virsū 10.5.8 operētājsistēma, viss veras un griežas bez aizturēm, vienīgi jaunākos Flash animētos ķiņķēziņus ne vienmēr rāda, bet tos arī nuinah kādam vajag.

Braukājot apkārt, var labi lietot vecu portatīvo IBM ar Windows XP — bildes ielādēt un tekstu uzrakstīt pilnīgi pietiek, bet netu var pārlūkot telefonā. Tā kā — jaunākās tehnikas kāres slimība ir savā laikā izslimota (tā savulaik uznāca tad, kad parādījās pirmā nopietnākā nauda dzīvē), bet tagad iestājies cits skats uz dzelžiem un softiem :)
0
2econd_Skin:

pbs.twimg.com/profile_images/3788...

PC Mater Race \m/
+2
Overkirils, aizvakar, plkst. 23:58

Kas ir diskdzinis Asus 24FIST?

Uz šito arī ar baltu aci nolūrēju, bet tad pēc smieklīgās ccenas un iztrūkstošās komponentes secināju, ka CD-DVD iekārta ;)

Šitāds kompis jau tīri spēlēm paredzēts, citādi ir bezjēdzīga naudas un elektrības izniekošana

Savējo pirms 7 gadiem nopirku, monitors bija Ls200, bet kompis ap Ls800. Nebija tas krutākais, bet vidēji labs priekš spēlēm. Ar karti trāpīju, vēl nesen iznākušajām spēlēm tā atbilst min prasībām un spēļuki arī iet, ja vien uz XP darbojas. Tā kā pēdējā laikā spēles ļoti reti spēlēju, tad pagaidām netaisos iegādāt jaunu. Bet ja pirkšu, tad būs kas līdzīgs Ereba nezvēram, tik nedaudz pieticīgāks.
+1
Tikko nopirku trīs gab E5-2690V2 10 core pā 3Ghz, $1500/gab (pa lēto, ibjem)
Man būs TRĪS gameing kompji!!!!
0
un ja nopietni, kam tev tas vajadzigs?
+1
droši vien, ka viene sīke gešefte.
+1
Man tādi lūžņi nafff vajadzīgi, bet noandelēt kopā ar kādu serveri gan varētu. Divus servakā un trešais mož pašam gāming pc: 256GB RAM, 2-3TB SSD, utt.
0
oki!
+1
Es pirmo reizi DDR4 turēju rokās pirms pāris nedēļām krāmējot kopā divus serverīšus, ar V3 Xeon'iem. Interesanta štelle - viņiem kontaktu rinda ir ar izliekumu malās, kaut kas labāk kontaktējot tā. Un vel esot divreiz lielāka caurlaides spēja pie mazāka elektrības patēriņa (par 0,1 voltu mazāka voltāža).

Bet šitais varētu būt pēdējas paralēlais RAM standarts, it kā tagad strādājot pie seriālā RAM interfeisa - mazāka pistne ar taimingiem (paralēlajiem datu celiņi uz mātesplates jāvelk visi identiska garuma līdz tur milimetru daļām, citādi nevar dabūt ātrumu un ir ziepes).
0
Nū sen bi laiks. Bij jau mēģinājums Intelim ar fully buffered, bet bik izgāzās imho. Karsa kā velli un attiecīgi rija elektrību. Diski jau savilkti ar serial (SATA/SAS), expansion kartiņas ar' (PCIe), tīkls ar' (Infiniband), video (DVI), man šķiet, ka CPU interconnecti arī bi seriālie, ne? Jāskatās.
0
Tīkls jau allaž bijis seriāls, vismaz runājot par Ethernet.
0
Ņihuja.
+3
Ja tēmas sākumu es apmēram sapratu,uz beigām sāk palikt grūti atpazīt valodu :D ITešņiku slengs,ibem...
0
Kas ta ņihuja? Ethernet oriģināli transportējās pa koaksiāli, ko tu tur vienam vadam paralelizēsi?
-1
Kā nevar — vienam vadam var paralelizēt otru vadu :P Tas nekas, ka nevajag — bet var!
0
Tas no tā nekļūs par paralēlu interfeisu.
0
Nu labi, saslēdzot 2 devaisus pa ethernet, būs seriāli. Tālāk jau prieki izbeidzas pie hub, switcha vai router.
+2
Nupat sakomplektēju apmēram tādas pašas veiktspējas kompi apmēram 2x lētāk (SSD gan nāks no vecā kompja). Ja spēļošana nav aktuāla, tad nezinu kāpēc jāliek muskuļainu videokarti, ja vien nav vēlmes izmantot datoru kā mājas apkures sistēmas elementu. Manā gadījumā arī iebūvētajai videokartei vajadzētu pavilkt divus 4k monitorus. Mana komplektācija, kurai vajadzētu izvilkt ilgus gadus: pcpartpicker.com/p/WLb2Mp
0
Ja reiz par detaļām. Ja kādam ir zināšanas par šādu lietu — kādu ārējo cieto disku iesakāt pirkt, lai būtu izturīgāks? Varbūt ir kāds ražotājs, kas pazīstams ar savu ārējo HDD izturību pret sīku triecienu radītiem bojājumiem? Cena tādā gadījumā būtu otrajā vietā, ja laba izturība.
0
Tad tev jāskatās speciālie keisi speciāliem apstākļiem, tip kaut kas uz šo pusi:
gearpatrol.com/2013/03/14/die-hard...

Standarta varianti pa lielām šaibām vienādi, atšķiras tik maz, ka pat nav jēgas pētīt.
0
SSD būs izturīgāks par HDD, jo tur nav kustīgu detaļu. Nelielam triecienam pa strādājošu verķi nevajadzētu neko sačakarēt.
0
Klausi Bigiju un Neonu, jo tam, kas uz kastītes rakstīts, nav lielas nozīmes - tāpat kastītē iekšā būs kāds Western Digital vai Seagate ražojums. Gan vienam, gan otram var gadīties iegrābties nedaudz sliktākas partijas diskā, bet tādi parasti pirmajā nedēļā noklāsies, ja kārtīgi padzenās.

Vienu savu ārējo no 40cm augstuma uz grīdas nometu un čau - galviņa čīkst un skrāpē, bet neko nolasīt nespēj.
0
Seagate esot lielāks failure rate vidēji. www.backblaze.com/blog/wp-content/upl...
0
Man ir pieredze ar Western Digital, kam bija (un ir) failure. Nekur netika nomests, tika nēsāts saudzīgi (zinot, ka šie jāuzpasē), pat ar riteni netika vadāts, bet vienalga ir čupā. Tā kā, ja kādam ir idejas par labiem un pareiziem risinājumiem, klausos uzmanīgi :)
0
Tieši kā ir čupā? Lietotājiem topā ir sapist failu sistēmu neaizraujoties ar tādiem niekiem kā "safely remove hardware", bet vienkārši raujot nost no USB porta, kad sagribās, ko nedrīkst darīt.
0
Čerkst, grab un jebkurā mirklī pazaudē savienojumu ar kompi, ja kaut par 0,00 milimetru pakustas failu kopēšanas laikā. Ja darbojas, tad failu sistēma OK. Domā, pārformatēšana palīdzētu?
+1
Gan jau USB vads/ports(i) kirdikkinnen.
+1
Jā, te būs vads vai ports vainīgs, visticamāk. Sāc ar cita vada pamēģināšanu, šķiet tādus katrā otrajā palielākā rimčikā var nopirkt.
+1
dažiem modeļiem ligzdas ātri nočakarē - tam ar pašu cietni jau nav nekāda sakara. Ja tieši ligzda čupā, tad attaisi korpusu un ja tur nav kāds īpašs nestandarta savienojuma veids, tad var pārlikt cietņa kastītē. Tādas atsevišķi tirgo pa padsmit eiro - tehnoshop.lv/kompyuteri/komponen...
+1
Vienīgi jāuzmanās, ja cietnis ir 2 TB vai lielāks, tad vecās kastītes nederēs (firmware neatbalstīs).
0
šito nezināju - nebiju manījis, ka tas tiktu norādīts, kautgan īpaši neesmu pētījis un savas kastītes pirms vairākiem gadiem esmu pircis
0
Tas ir tieši USB mass storage veca standarta limits, cik saprotu. Protams, arī vecām OSēm, kā visādi 32 bitu Windows XP, bez GPT atbalsta, būs problēmas (2 TB ir arī klasiskā partīciju tabulas formāta limits).
0
Dethecrator - man aptuveni pusotru gadu ir šitāds: www.flipkart.com/transcend-storejet-... Tiek nēsāts apkārt mugursomā (kura šad tad tiek vienkārši nomesta, ne nolikta zemē). Pagaidām darbojas bez bēdu. Pirku 1a internetveikalā.
0
Gumijotais korpusa apvalks, cik saprotu, ja?
0
Jā, ir gumiķis apkārt. Pārāk biezs gan nav.
0
Lai būtu superduper droši, apvelciet savu daiktu ar prezervatīvu. Drošs paliek nedrošs - labāk divus.
+1
^ nu kam divi daikti, tas lai viņus arī apvelk…
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
LaurisPo
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas