Skyforger Metalsucks pirmajā lapā!
0
Juhuuu!!!!!
Skaju bilde ir redzama Metalsucks pirmajā lapā!

www.metalsucks.net/

Žēl tikai, kaviņi nav minēti pašā rakstā. Bet, ņemot verā to, ka ilustratīvas bildes priekš rakstiem autori meklē gūglē, tad šajā gadījumā autors meklētājā ierakstīja kko ķipa the most awesome folk metal band vai kko līdzīgu :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu ko, super.
Problēma ir tāda, ka raksts teorētiski deklarē to, ka skaji tagad ir rasisti.
0
Tur jau galvenokārt ir ironija, pie tam Skaji savās intervijās ir teikuši, ka nav rasisti vai nacisti.
+3
Vērts arī iesaitēt uz pašu rakstu, lai arī pēc gadiem desmit saprotams, par ko bija runa - www.metalsucks.net/2015/11/05/new-stud... .
0
Pēc gadiem desmit tur jau būs raksti par pašiem Skajiem.
0
Nez, tā bilde tur ir ielikta dēļ tā, ka pie tā mikrofona statīva ir redzams pērkonkrusts ?
+5
Patiesība par to, kāpēc tā bilde tur ir nonākusi būs laikam daudz vienkāršāka: en.wikipedia.org/wiki/List_of_folk_m...
0
OK, bet nahuj tajā vikipēdijas rakstā ir Karmena Espenaesa????? Viņa tak vispār nemāk dziedāt un ir resna tagad un vispār vienk grib līdzināties savai māsai.
0
Tajā metalsucks rakstā komentāros viens labs links:

«Pakas Kratīšana Bolīvijā Pie Flautas»
www.nytimes.com/2014/01/01/world/am...
-2
TL, DR
-3
tās tizlās un nekvalitatīvās mobiltelefonbildes atrašanās tur vispār ir saskaņota ar Skyforger?
0
Kas tur ko saskaņot?
0
nu, ja es būtu no Skyforger, es būtu dusmīgs par to, ka pie kaut kāda stulba raksta ir nekvalitatīva, tizla mobīlbilde ar manu grupu, bet mūsdienās jau neviens ar to saskaņošanu īpaši vairs nemīl nodarboties, tas gan tiesa.
0
imho, vēl jautājums būtu vietā, kāpēc inteliģentu pagānu blekmetāla grupu vispār apkakā ar kaut kādu folkmetāla stampu, kāpēc tur nav kaut kāds sūda Tyr, piemēram?
0
^^ Pincīti, ja tu taisi normālu rakstu un materiālu par kaut ko, nevis reklāmrakstu, tad materiālu vai bilžu saskaņošana ar tā «varoņiem» nozīmētu to, ka saskaņotājam ir jānodarbojas ar kaut ko citu.
+3
Itkā MetalSucks būtu vērā ņemams medijs. Tā žļurga, ko viņi reklamē ir viss, kas ir slikts mūsdienu metalā un tie lētie joki, kas izvelk tikai uz šoku un kurināšanu ir vienkārši nožēlojami.
+5
HH, tu gadījumā neesi no tiem, kas pie katra Cehs.lv raksta iedrukā, cik viņi ir tizli, rupji, pagrimuši, amorāli un nesmieklīgi ?

Skaji tak sen nav Blekmetāls un var viņus par Folkmetālu [tā visplašākajā nozīmē] nosaukt tikpat labi, cik TYR
+2
BladeOfDarkness, Cehs.lv ir smalkais humors, salīdzinājumā ar MetalSucks.
+1
Dusmoties jau var par daudz ko, bet tā bilde nav Skyforger īpašums, brīvi licenzēta pēc CC, neviens likums neko neliek saskaņot.
+1
es nemēģināju teikt, ka tas ir nelikumīgi, es biju iedomājies, ka tas būtu pieklājīgi, bet, protams, kuru gan tādas lietas vairs interesē.
+1
Nu es tādas "saskaņošanas" lietas uzskatītu par spamu un nemaz neatbildētu, bet, ja atbildētu, tad nolādētu pie visām vella mātītēm tādus spamerus :D
0
Tipa - mums te Amerikā raksts gatavs, bet, davai, nepublicējam vel, pagaidam kādas dienas, Internetā tak nekur nav jāsteidzas, labāk uzrakstam īpastu tai grupai kaut kur Eiropā, lai dod mums atļauju bildi publicēt! Ā, moš pie viena arī jāatrod tas džeks Spānijā, kas to bildi taisīja?
-2
^jā, tieši tā! man, piemēram, pilnīgi pofik, vai tas raksts tiek ievietots dienu ātrāk vai dienu vēlāk.
-2
"Internetā tak nekur nav jāsteidzas"

vispār nekur nav jāsteidzas. visa šī steiga ir mums apkārt esošo psihopātu konstrukcija.
-1
"Ā, moš pie viena arī jāatrod tas džeks Spānijā, kas to bildi taisīja?"

Jā, lai kā mums patīk runāt par 'autora nāvi', un lai kā visādu huiņu šērošana sociālajos tīklos ir degradējusi oriģināldarba nozīmi, internetā publicējot rakstu kopā ar foto, autora pienākums ir vismaz noskaidrot autora vārdu un to pierakstīt klāt, ja vien autoram nav citādas vēlmes. Turklāt, tas ir jādara pat tad, ja ievieto sūdīgu mobiltelefonbildi. Interesanti arī tas, ka Skyforger vispār nav pieminēti tajā rakstā. Tipa, mēs te tagad ieliekam kaut kādu random Austrumeiropas grupas foto, lai ilustrētu stulbu rakstu mūsu portālā ar tizlo dizainu un debilo nosaukumu.
+1
Par to steigšanos te toč būs nevietā, jo tas "pētījums" internetā bija publicēts jau pirms pāris mēnešiem.
+2
Izpētīju konkrēto gadījumu, nedaudz pārkāpuši MetalSucks ir. Tikai tādā ziņā, ka nav autora vārdu (kas būtu "Wikipedia user Vassil") un saiti uz licenzi pielikuši klāt. Visādi citādi bildes autors pats to ir ievietojis Internetā publiskai lietošanai, ar tiesībām pat modificēt. creativecommons.org/licenses/by/3.0/...
+6
A par to, ka liek bildes nepareizās, to, diemžēl, dara visās malās. DELFI / TVNET piem. rakstot par Krievijas kara lidmašīnu pielidojumiem tuvu Latvijas robežai, visbiežāk liek pilnīgi nesaistītu lidmašīnu modeļu bildes. Sanāk tas pats, kas cita grupa šai gadījumā. Lielajiem gan, man izskatās, bildes automātā piemeklē roboti, jo ir gadījies, ka rakstot par visādiem nodokļu parādniekiem vai likumiem saistībā ar parādniekiem pieliek klāt Imanta Parādnieka bildi.
+6
aha, un rakstot par kārtējo dzērumā sadurto kaimiņu, automātiski pieliek A. Kaimiņa bildi :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas