cold meet industry
0
vai kaadu kaut kaas taads arii aizkjer? man peedeejaa laikaa saak iepatikties, un mosh kaads man vareetu ieteikt kaut ko vairaak par L.E.A.K., Sanctum, Protagonist un Raison d'etre?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
dažus aizķer, pat vairāk kā metāls.
vakar nācās redzēt raison'd'etre dzīvajā.
0
MZ412 - viens no iecienītākajiem
True Swedish Black Industrial
0
Pameegjini Arcana... viens no man visvisvis In Slaughter Natives.... nu tad veel Archon Satani, Ildfrost gana interesants..
0
Btw, ja atrastos kaads cilveeks kursh buutu gatavs padaliities (paarspiest) Gothica.... ek... dikten jau gribaas....
0
da nu,juus wisi $udras,wai???naf nekaa labaaka par MARDUK,Fuck Me Jesus,La Grande Dance Macabre,un protams World Funeral wislabaakie relizi...
0
??/
0
Forsha beibe, ne? Man dazhreiz gribas izraut no seviim gabalu un sariiveet to uz pannas, izcept, apeest, izkakaat un apeest un izchuraat kakas formaataa, lai ievemtu uz iekshu. Ko tu lien, kur tevi nesauc. Kuru interesee tas, ka tev shkjiet, ka Marduk ir vislabaakais, kas var buut? Man ir pilniigi pie dirsas, ko tu stuukjee sev pakaljaa. Manupraat Macabre albums ir suuds, un ko nu tu dariisi? Saaksi raudaat? Stulbaa chura. Ej nomirt. Mauciigaa metaalistu cuuka.
0
In Slaughter Natives ir labs. Man patīk. Nezinu kāda šiem saistība ar Cold Meat Industry, bet ir arī tādi Vongraven, Deutsch Nepal, Brighter Death Now, Ordo Equilibrio (kādreiz viņus sauca Archon Satani). Arī tas pats Mortiis, galu galā, ir labs. Ildfrost arī.
0
SIC BITCH izcēlās. Muļķīgi izcēlās. Bet Fauns izcēlās vēl vairāk. Fekālijas rullē! Tā turēt, brašuli!
0
to kk;( hehehehehehehaaaa
kāds sakars Brighter Death Now ar Cold Meat Industry ???? tie ir sinonīmi
0
To SIC BITCH:
Tur es piekriitu, MARDUK tiessaam ir vieni no lbaakajiem blekkiem, kas veel nav nogaajussi no cella ar kaut kaadiem industrial electronic gaajieniem!
0
aaa, taatad mees secinaam no tava teksta, ka attiistiiba ir noieshana no celja, super. Kaada tev dalja zakjiit gar manaam fekaalijaam? Ko tu tur muldi par grupaam, kuras nepareizi raksti, un savaadaak apgaani? Eksperts, he he. Anal vegetable.
0
COLD
0
Vai es kādu nosaukumu nepareizi uzrakstīju? Kuru? Jeb tas uzbrauciens nebija man, pakaļas dārzenīt?
0
Taads siikums, ka Satiira projektu Wongraven neraksta - "Vongraven" Un kaads tam sakars ar auksto galju, tieshaam nezinu. Nekaadu kopiibu neredzu. Rakstiits Moonfog un arii muzikaalajaa zinjaa tur nekaada sakara nav. Shim taada viduslaiku noskanja, bet aukstaa galja iegrabina tehnologjiskos skraapeejumus.
0
aaa un veel ir taadi Kanniibalium Corpsium, kaa arii Napalam Dees, un kaa nu bez Haipoukraisii un Blue Diver.
0
Faunam ir ljoti waaja NS
0
Toties man ir speeciiga P
0
Kriwix..nu gan jau tev vairs nevajag-bet Gothica albums Cliff of Suicide man ir mp3 formaataa. Bet nu aatraak laikam buutu ieksh DC++ degunu pabaazt ;) Bet nu, ja kas-atstaaj tepat forumaa zinju.
Cold Meat Industry.. jaa-Ordo Rosarius Equilibrio, Raison d' Ethre, Letum, Arcana, Sephiroth, Desiderii Marginis, Protagonist.. un veel, un veel.. laba lieta.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas