INCANTATION @ Nabaklab, 26.04.2016.
+4
INCANTATION - 25 years of Death Metal

scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
toreiz MP viņiem bija ļoti labs koncerts, rūceklis tiešām atzīstams.
0
man tie ''eišeni'' vislaik jūk
0
Aišaeišen?
0
Tie kas neies atzīmējas te:
www.facebook.com/events/425653470958...
+1
Skatos, aprīlī šiem Eiropas tūre kopā ar MORGOTH:

www.incantation.com/shop/morgoth-2016.h...

Nez, vai Rīgā tad tomēr bez MORGOTH iztiks?
0
Laikam ka tā, bet būtu jau monstrozi, jo friči labi per dzīvajā.
0
Morgoth tak savā laikā bija stila maiņa - uz industrial pārgāja...
0
pārgāja un atgāja
0
No šodienas biļetes pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv un pirmās piecdesmit no tām būs nopērkamas par 15eur, tālāk biļešu cena kļūs dārgāka.
+1
+1
Vel tikai divas dienas ieejas biļetes uz Incantation (USA) koncertu @ NABAKLAB (26.04.2016) letāk! Biļetes šeit: www.ticketshop.lv/site/events/view/17...
Laimīgais kods: INCANTATION666
0
BTW, es tikko vēl nopirku biļeti uz Incantation pa 15! Bet, cik vēl tādu palika — HVZ!
0
Tikko pamanīju, ka man atsūtūtā parole ticketshopā ir tuc7…
0
Interesanti, ko tas nozīmē? ;)
+2
Tas nozīmē, ka Incantation vietā būs dīdžejs ar Morbid Angel Illudus remiksu programmu.:D
0
Bļā, atdodu biļeti uz Incantation pa 15. Uzgrūda komandējumu, netieku… :( Rakstiet uz meilu. :(
+1
0
Biļete joprojām dabonama…
+1
+2
Ādaiņus nokavēju. Drusku žēl (bet principā poh), jo no abiem iesildošajiem pa albumam biju noklausījis, un Skinned likās vērtīgāks; biju domājis, ka šie būs kā otrie. Lectern bija diezgan azartiski un prasmju trūkumu arī nevarēja pārmest, bet tam visam pietrūka kaut kāda kopsaucēja, mētājās visu laiku no viena grāvja otrā. Tā jau kā iesildītāji ok.

Tāpēc atkal bija jānāk sirmiem onkuļiem, un jāparāda, kā tā lieta darāma - un parādīja ar! Baigi prīmā noblieza, prasījās vairāk - laiku neuzņēmu, bet kāda stunda laikam bij. Skaņa bija ok, kaut gan priekšnieka ģitāru prasījās skaļāk, bet nu saspēra pa pakaļām kapitāli.Kā jau klasisks Incantation - no aš funerālīgiem momentiem līdz blāstbītiem un kaklu lauzējiem. Basists intreresants kadrs izskatījās; pirmais iespaids atgādināja leģendāro grupas Complete vokālistu, tāds izstīdzējis ar ūsām un pašķidriem matiem, bet spēlēja ļoti veikli, pie tam bez mediatora.

Tautas bija bēdīgi maz - kādi 30 varēja būt. Alus padraņķīgs. Beigās ilgi lauzījām galvu, kad Incantation iepriekšējo reizi spēlēja Rīgā - daži to nemaz neatcerējās, pats John McEntee gan. Pēc ilgām diskusijām un neta brauzēšanas tikām skaidrībā, ka tas bija 2007. gada 1. septembrī, kopā ar Rotting Christ un Krisiun.
+1
^ loģiski, ka 30. Ja tādi kulta megamonstri kā Forgotten Tomb pērn savāca NicePleisā kādus 70 feisus, tad ko brīnīties par Incantation, kuru zinu gadus 25, bet mani neviens ar sūdainu mietu neaizdzītu tērēt savu laiku un naudu par godu viņiem.
+2
Nu man uznāca kārtējais besis un nekur neizvilkos. Bet plāni jau bija. Sevišķi kost līdz krišanai.
+2
^^
1) pēc sevis mērīt ir bezjēdzīgi. Man savukārt ir stipri pie dirsas tāds Fogotten Tomb.

2) koncertu apmeklētības ziņā parasti lielāka nozīme ir popularitātei, nevis megamonstrozumam - to pierāda kaut vai fakts, ka CC vēl aizvien savāc pilnu MP. Megamonstrozuma ziņā Incantation šiem pilnīgi noteikti nezaudē; personīgi es teiktu, ka ieliek. Kaut vai tāpēc vien, ka puse no pēdējos ~5-10 gados populārajām DM bandām Incantation var likt savu ietekmju listes pašā augšā (var iegūglēt tādu žargonu kā cavern-core).
+1
Gints A sabildēja:

www.facebook.com/gints.albuzis/media...

turpat arī Lectern un Skinned.
0
^^

1) tad tā arī sarunājam, nemēram pēc sevis :D

2) CC megamonstrozitāti es jau gan neapšaubītu dēļ Eaten Back to Life un kaut vai Hammer Smashed Face. Manuprāt, grupai pietiek ar vienu albumu vai pāris trekiem, lai tā iegūtu kulta statusu uz mūžiem. Incantation savukārt mūžīgi mūžos ir bliezuši samērā vienveidīgu un garlaicīgu detuhu. Nespēju atcerēties pat neviena albuma nosaukumu, kur nu vēl ko vairāk.
0
Pēc biļetes nopirkšanus konstatēju, ka nav krājumos neviens šo ripulis un novilku diskogrāfiju - nevienu albumu līdz galam nenoklausījos un izdzēsu, tā ka piekrītu PēterimP ;)
+1
Principā nav svarīgi, kas kuram patīk. Runa ir par to, ka *loģikas* faktā, ka uz šo konci bija tik maz cilvēku, ir pamaz.
+4
nu šis būs bijis gadījums, kad zinātāji netiek kaut kādu personīgo apstākļu dēļ, savukārt daudzi citi, kas varētu būt potenciāli nācēji, neiet, jo ir pilns ar citiem koncertiem. ja godīgi, tad nabaklabs kā koncertvieta man (un ne man vienīgajam) ne īpaši patīk - kopš likvidēja lielo skatuvi un pagalmu, diezgan švaki ir ar motivāciju uz turieni iet.

piekrītu Intaram - Incantation nav mazāk monstrozi kā Cannibal Corpse, vienkārši citas tēmas, nav tik populāri. bet par 'garlaicīgu detuhu' mēs varam nosaukt abas divas, tas nemaina to, ka abas grupas ir kvalitatīvas un baudāmas.
0
man pret Nabagklubu nav īpašu iebildumu - tuvāk mājām un skaņa ir OK, pa lielam. Alus tikpat sūdīgs cik MP, ja nekas nav īpaši mainījies. + ārā laiž - vari aiziet garlaicīgas grupas laikā uz Bekpakeri vai Pirmo Bīrhauzi normālu alu iedzert ;)
0
ārā laišana ir pluss, jā. Alus izvēle ir lielāka, nekā MP, bet nekā sevišķi prātīgāka nav tāpat.
0
bet tur tak ir shnjabis :)
+1
Tiem šņabis labāks kā alus!!!
+1
Pamēģiniet kādreiz to širpotreba klubu alus vietā padzert stiprā gala dzērienus, vai ķipa jau par vecu priekš tiem? ;)
0
Pamēģiniet kādreiz to širpotreba klubu alus vietā padzert stiprā gala dzērienus, vai ķipa jau par vecu priekš tiem? ;)
0
nu, es vienmēr esmu balsojis viennozīmīgi par šņabi!
0
Baigā ķēmā pēctam :D
0
Divreiz ātrāk brālis pālis piezogas, un divreiz ātrāk nauda pazūd :D Bet laikam jau ķipa par vecu, jo salīdzinoši krietni retāk ir vēlme iekapāt nikno, nekā pirms 10 gadiem.
0
Tad jau labāk suliņu padzert
0
^jā un nenokavēt pēdējo transportu- tas pats svarīgākais.
0
Jā piekrītu, ka uz jauno Nabaklab es dodos nelabprāt. Pēdējo reizi biju uz Inquisition, sajūta tā kā garāžas koncertā. Ja nu vienīgi grupa patiešām laba un nav variantu tad ietu. Arī Forgotten Tomb Nice Pleisā neko diži labāks nebija, un arī par tiem 70 cilvēkiem vairāk uzņemt nevarēja.
+3
Nabaklab un 40 vai 70 cilvēki izskatās drusku jaukāk, kā milzu angārs un tie paši 40 vai 70 tajā.
Nav Rīgā vidējas zāles, kas derētu mazajiem vai pusmazajiem koncertiem. Un pie strauji augošās ekonomikas labi vien ir, ka nav.

Toties, šādi paši Nabaklabi un Depo ir izplatīti arī ārpus LV, t.s. foršajās valstīs, no kurām nāk visādas lielas un foršas grupas.
Bet vispārībā - ir pilnīgā dirsā ar tiem klubiem: alus pipelē dārgs, negaršīgs. Skaņa gandrīz vienmēr ir pilnīgā pipeļštokā. Ja? Ir redzēti vēl baisāki dirsas caurumi tuvākās un tālākās ārzemēs, kas saucas kultūras centri, bāri, pabi vai iestādes. Tā, ka ar Rīgas klubiņiem viss ir pat baigi labi un feini.
Ja gribas smalku atmosfēru - Kalnciema Kvartāls (Mārtiņš Krītiņš, Linda BigTit Leen u.c. apstiprinās), labs alus - mājās paša vai kaimiņa ražotais (īpaši Mazpisānu Gaišais) , pīzdota skaņa - jebkurā Raimja Paula koncertā. (vai nac.simf.orķestra koncertos)
Iztirzāt, kāpēc jāiet vai nav jāiet uz koncertiem, nav vērts. Ir tikai viens Raimonds Pauls, būs dirsā, kad viņa vairs nebūs.

+3
Un ko tad lai saka par Voivod koncertu Nabaklabā, uz kuru labi ja 10 purni bija atvilkušies...
+1
> Pēdējo reizi biju uz Inquisition, sajūta tā kā garāžas koncertā.

Inqusition gan, cik atminos, skaņa bija laba, cik nu laba tādā mazā zālītē var būt.
0
^^ tik maz jau ar nebija, bija apmēram tikpat, cik uz Incantation - ap 30.
+6
Kurā pirkstā kod, tas sāp. Respektīvi nekad nav labi. Par maz konču tiek rīkots- slikti, par daudz- arī slikti. Bez personālijām, mans subjektīvais viedoklis par šo broblēmu ir sekojošs; *) ja provizoriski, balstoties uz iepriekšēju pieredzi, varētu paredzēt, ka paredzamais koncis mazā klubā, kkādā otrdienā, kkādas itkā (un ir arī) monstrozas bandas (tie paši Incantation, Voivod) koncerts būs vāji apmeklēts, tad nafig tādu vispār rīkot un blamēties grupas priekšā. Man būtu stipri neērti tās bandas priekšā, kuru pasaucu un uz kuru atnāk 20-30 purni. *) būtu jāņem vērā, ka vēl 10-15 gadi atpakaļ purnu, kuri apmeklēja šos pasākumus bija fiziski, skaitliski vairāk. Tagad puse ir Īrijā, otra puse sasniegusi 40+ g.v. un par šīm lietām vairs neinteresējas. Jauni metaleri nav sadzimuši burtiskā nozīmē (sk.90`to dzimstības rādītājus). Līdz ar to gaidīt apmeklējuma rādītājus, kādi bija piem.vēl 2004.g. nevar. *)varbūt nostaļģija vai hvz, bet esmu par kvalitāti, nevis kvantitāti- bija taču kruta Kabatas un Salamandras laikos (nerunāju vēl par agrākiem laikiem), kad koncis notika 1x 3-4-5 mēnešos, kad tas bija notikums un pulcināja salīdzinoši lielas metālistu masas+ brauca igauņu, leišu fani un vēl no kurienes.
p.s. es, protams, neesmu orgs un nianses nepārzinu un arī nevajag. Tas viss IMHO, nav obligāti atdirst pretī, ņurdēt u.t.t. ;)))
+2
Šajā gadījumā droši vien viss būtu bijis citādi, ja pēc koncerta salīgšanas nebūtu uzradušies vēl divi koncerti apmēram tai pašai auditorijai tā paša mēneša ietvaros (Nile un CC; par Death laikam jau bija zināms). Pirkstspēja tautai tomēr ir tik, cik ir.

Par kvalitāti vs. kvantitāti - tas, ka konči notika retāk, jau vēl nenozīmē,ka tie bija kvalitatīvāki. Man domāt, ka augusi ir gan kvantitāte, gan kvalitāte, diemžēl auditorijas paliek mazāk, gan tīri fiziski, gan noslāņošanās/izvēles dēļ.
+1
Viens gan ir skaidrs - rīkot koncertus šauram interesentu lokam diemžēl nav izdevīgi. Varbūt orgiem der padomāt par festiem, kas būtu interesanti tieši dēļ savas tematikas un oriģinalitātes un kas spētu sapulcināt plašāku publiku. Ļoti labs piemērs ir Doomvakar Rīga, kas bija interesants tieši dēļ savas oriģinalitātes, kas arī manējai draudzenei, kas metālu ikdienā neklausās - šķita gana interesants pasākums.
0
Lai padomātu par festiem, der padomāt arī par to maisu, no kura izvilkt lielo naudu festa organizēšanai. No valsts kaut ko dabūt var, bet grūti, jo tur visi domā, ka tie metālisti tikai dzer un lieto. Bet, ja festā ieliek to, ko viņi grib redzēt, tad kaut kas arī sanāk (skat. Z&L)
0
No komerciālā viedokļa attiecībā uz LV man jau liekas, ka ir diezgan liela skaidrība (vismaz no man pievilcīgā skatpunkta) - atved CC, Obituary, Entombed, Carcass, Sepultura, Kreator, Overkill un tml. šaikas (koroč, vecos labos) - un dabūsi 400+ sejas MP, kas pie tam ir gatavas par biļeti nopogāt 20+EUR un vēl vismaz 10 EUR iztērēt barčikā.

Atved ūberkrutos trve kvlt kaut ko (tipa Voivod, Incantation, Dirge, Forgotten Tomb utt), kas pasaulē arī kaut ko savāc, uzreiz ir feisi 30-50 no kuriem daļa tur ir nejauši vai līdzi atnākuši kādam. Un gatavi maksāt 10-EUR un dzer līdzpaņemto spraitu.

Piemēram, cik no jums bija MP (pērn 29.06) uz supermegastāriem koristiem Parkway Drive un Chelsea Grin, kam jūķubā ir miljoniem skatījumi ? Es nebiju un nezinu nevienu, kas bija ! Moška savos 39 esmu jau vecs un MP bija piebāzta ar 18+ cukurgalvām flaneļa kreklos ?

+1
To labāk lai komentē tie, kas bija vai kluba dabinieki, bet man šķiet, ka šitādi kōristi tiek diezgan solīdi apmeklēti, vienkārši tur ir cita auditorija.
+1
Parkway Drive bija baigi labi, grīda rībēja, ka nu tikai. Bija sajūta, ka vēl drusku, un sabruks.
Flaneļa kreklu un visurtetovējums un ko bija krietni virs 400, 500, laikam, pat vairāk.
+3
Uz Parkway Drive MP bija pilns.
^^ Uz "vecajiem labajiem" reti uz kuru pēdējo 4 gadu laikā apmeklējums sasniedza 400. Ap 300 gan.
0
Pirms koncerta šajā tēmā 20 komenti, pēc koncerta — 33. Ja proporcija būtu pretēja, tas parādītu patīkamāku vēlmes un gatavības pakāpi virināt uz klubu.

Kur ta bija visi tie, kam tāāāāā patīk vecā detuha, a?

Es biļeti nopirku, bet netiku, jo mani aizsūtīja komandējumā. Ļoti žēl, ka netiku, tomēr nemaz nav žēl, ka mana nauda aizgāja māksliniekiem!
0
Tagad atklāts ir jautājums, cik savāksies uz Fleshgod Apocalypse, kam arī jūķūbē skatījumi ir miljonos. Baidos, ka i 300 nebūs.
+6
Novilku FA diskogrāfiju - konstatēju, ka garlaicīgs sūds vien ir - atsevišķi gabali ir OK, bet kad 2-3 no vietas jāklausās ...
+1
Arī mēģināju FA diskogrāfiju klausīties vairākas reizes, nepavilkos...
+1
Var rīkot smagmetāla totalizatoru - prognozē, cik biļetes pārdos Ticketshp.lv uz doto koncertu :D
+4
Daudzi labi atcerās Behemoth koncertu Kabatā 05.09.2003- ne tikai, ka tas bija viņu kulta albuma Zos Kia Cultus tūres ietvaros, bet arī tāpēc, ka klubs bija tik bezjēgā pārpildīts, ka jau bija perebors, bet tas noteikti labāk par 30 galvu publiku. Esmu pārliecināts, ka Incantation, ja tajā laikā būtu atbraukuši- arī piebāztu pilnu klubu līdz ūkai. Kā papildus skaidrojums (augstāk jau daļēji tirzāts) situācijai- vecie perdeļi CC, Obituary & Co jaunus fanus īpaši vairs nepiesaista, savukārt bijušie, esošie fani pavisam dabiski tā sacīt noveco, pasivizējas. Tāpēc sanāk, ja salasās 400 galvas uz to pašu CC- var teikt ļoti labi apmeklēts pasākums.
Ir jaunas paaudzes, jauni elki (visa plašā core saime), kas spara, enerģijas pilni- klubus piepilda bez problēmām. kā kādreiz kad death, doom, black saime bija jauni :)
+1
Un tā aiziet pasaules godība...
+4
memento mori, old farts :-D
+1
Starp citu, diezgan zaibis banda...
0
Old Farts? MA tādus neatrod.
0
:D
0
THIS
IS
OLD
FAARTĀĀĀĀAĀĀ!!
0
es tikko gribēju MA paskatīties info par Evergrey. Bled, bet ārtrumā ierakstīju Evergey :D
0
Labi, ka ne Evergay.
Earlgrey arī var mēģināt :D
-4
early gay un every gay
bet globāli, ir tomēr forši, ka Mazpisāni necirkulē lielajā koncertu tūru kartē.
ar domu, ai, labāk tos Mazpisānus izlaižam, tāpat tur uz koncertiem nenāk.
>:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas