ATBALSTS CATALEPSIA
0
Ir atkal tas laiks, kad visi Rača saražotie jampampiņi piesakās uz eirodziesmas izpildi un viens par otru pliekanāki saldējuma puikas, cacas laiž notrulinātu popsu. Beidzot pašmāju matainie uzdirīkstas to, ko uzdrikstējās daudzu citu valstu smagās grupas. Parasti man kategoriski besī Eirovīzija, bet ja uzstājas šāds formāts, uzskatu, ka jāatbalsta un jābalso...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Caralepsia pēc skatītāju balsojuma šodien ir nr.2 vietā...
+1
Jā. Man telefona rēķins būs līdzīgs manam telefona numuram. Uzskatu, ka par šamiem jābalso! Nost ar popsu! Bļe!!
+2
supernova.lsm.lv šeit par brīvu
+3
Pavisam oficiāli- banda ir Eirovīzijas pusfinālā.
+1
Yup! Pēc 2 ned atgriezīšos te ar spamu...
+1
FAK tiesam laba grupa - ceru ka vini tiks uz to Gejroviziju - vismaz kaut kadas ceribas tikt kaut kur augstak..
-1
...tikmēr metālisti man liek mīnusus
-1
es ja godīgi arī nezinu kāpēc vienreiz smagākas mūzikas piekritēji nevarētu piecelt savas dirsas un iztērēt kādu rubli, lai no Latvijas vienreiz neaizbrauc kāda Tīna vai Vursts, bet aizbrauc normāla banda.

Agrāk tādas šanses pat tehniski nebija, jo bija 20934568234095623409856 balsotāji. Tagad cik saprotu, ja sakasi štuku balsis tad uzvara jau kabatā gandrīz.

Tas varētu būt kaut kāds "hard flešmobs". Kāpēc gan vienreiz neizkāpt no savas dolbanās komforta zonas un neuztaisīt prikolu, kā to jau ir Catalepsia izdarījusi.
+12
Tāpēc, ka godīgi, man pilnīgi pie dirsas tā disciplīna. Un metālam ir jāpaliek undergroundā (pieņemot, ka tur kāds metālu spēlē, nav sanācis dzirdēt), nevis jābāžas virsū tiem, kam to nemaz nevajag.
+1
Varētu mēģināt iztaisīt eksperimentu: davaj visi matainie sarīko Tumšo Spēku Konspirāciju, iebalso Catalepsiju iekš Eirovīzijas un tad skatās — vai pēdējā brīdī Sračs&Co ar žūrijas tiesībām nenožņaugs procesu un voluntāri nepaziņos, ka tomēr tiek sūtīta Kombuliene uz ārzemēm.

Ja tas tomēr nenotiek un Catalepsija tiek pie iespējas, tad nākamajos gados metālisti taisa konveijeru: nākamgad pa visiem iebalso Frailty, aiznākamgad — Deodium, pēc tam — Velnezeru un tā tālāk!
+7
^Frailty eirogeju tusiņos nepiedalās. Mēs esam pārāk trve&oldschool - mums lūdzu pasākumu baznīcas vai kapličas drupās ar pupiem, īstu mūziku un pivīti.

Vispār, kāda hokeja pēc metālistiem vajag to idiotisko konkursu? Tā nav, kā Bigijs teica, mūsu vide, un lauzties iekšā svešā virtuvē ir vnk stulbi. No vienas puses jau ideja uzjautrinoša, aizsūtīt uz turieni vienu kārtīgu černuhas ansambeli, bet... Ja taisi dziesmu tādam konkursam, tad iespēja ir lielāka par nulli, ka uzstāsies uz vienas skatuves ar visādām Internacionālajām Danām un Končitām Vurstām. To jums vajag, metaļugas? Uz to jūs ejat? Man prieks! Nu, protams, ja močījam grindkōru, tad gan viss bumbās - tiešā un pārnestā nozīmē :D
+1
shaja gadijuma piekritu E. - nah tas ir vajadzigs?
ja ari kada metala grupa izlistu tik talu, lai tiktu uz lielo finalu - tas jau vairs nebus undergrounds, bet komercija... un pec tam vares veidot kopejos projektus ar Wurst'am un tapt nistiem visas iespejamas subkulturas
-2
Vienīgie, kurus tur varētu sūtīt ir Skyforger ar visām dūdām n`stuff. Bet to vajadzēja darīt jau sen sen.
+1
Es arī nesaprotu kas tādā pasākumā būtu metālistiem meklējams. Tas jau gandrīz tas pats, kā, ja atklātos, ka savulaik Vlads Tepešs uz mošeju slepus gājis lūgties.
Drīzāk tur kaut kādus pankus varētu iebalsot, kas kaut kādu parodiju par tusu izpilda. Bet nav kandidātu un neviens jau tāpat to neatbalstīs.
+2
^^ tos bauru fašistus tak civilizētai pasaulei rādīt nevar :D
+3
Nu ja metāls nedrīkst iet meinstrīmā u.t.t., tad kāpēc jūs šai forumā liekat video no Lacuna Coil un citām līdzīgām herņām?
0
domaju tas atkarigs no ta, ka grupa sevi no sakta gala ir pasniegusi - Lacuna Coil, Nightwish, Within Temptation utt - vinji sevi pieteica sevi pie mainstrima, nevis pie undergrounda, luk visa atshkjiriba
kapec te tiek posteta Lacuna Coil - tapec ka visi zin ka tas ir mainstrims un neviens necenshas to pasniegt ka kautko trve :)
+1
Nu nevajag jau būt tādiem elitistiem. Man tā eirovīzija pie kājas, bet, ja grupa vēlās - kāpēc ne. Somijā pusfinālā tika, piemēram, Keep Of Kallessin kaut kādā 2011. gadā - turklāt nebija nekāda popsīga dziesma. Par Catalepsiu runājot - tā dziesma pati par sevi nav forša. Lūk 2003.-ajā, ja Skyforger piedalītos un tiktu uz lielo Eirovīziju - uzvara iespējams būtu LV. Bet uzvarēja somi ar saviem Lordiem. Tagad jau uz to Eirovīziju metālu nav nemaz jēga sūtīt - mietpilsoņi jau zin, kas tas ir un par to vairs nebalsos. Lordi vienkārši paņēma uz izbrīnu.

www.youtube.com/watch?v=pcjvWjUqAeA...
-1
Saistībā ar Keep Of Kalessin sajaucu Somiju ar Norvēģiju :D

www.youtube.com/watch?v=fCDPWsBtOaI...
-1
Izrādās, ka KOK piedalījušies gan 2010. gan 2011. gadā. Tā dziesma iepriekšējā linkā ir sūds. Šī ir tā, kuru domāju.

www.youtube.com/watch?v=BPVhNdBR2FE...
0
^ piedalijās šamie ar The dragontower, šito jau izpildija nākamajā gadā viesu statusā.
+5
Ir viens labs iemesls Kataleptiķiem piedalīties tai pasākumā - pieredze un treniņš. Ir viena lieta nokapāt labu konci matainā klubā, kur publika pa lielam tomēr "savējā", pat ja burkšķ un par sūdu sauc, pavisam cita - tirināties uz steidža šitādā balagānā. Lai jau paskatās un pabauda, kā ir vārīties komerciālās mūzikas zupā.
Ielips un palēnām sacukurosies - ne pirmie, ne pēdējie. Paskatīsies un izdomās, ka tas nav viņiem, būs tikai spēcīgāka motivācija turpināt savu lietu.

Smieklīgi būtu, ja tur līstu Frailty vai kāds Urskumug, kam sava identitāte un niša nav jāmeklē. A šie lai tik eksperimentē - nevienam no mums tāpēc gabals nenokritīs
+3
Man principā ne silts ne auksts, un gabals tiešām nenokritīs nevienā gadījumā. Es tik domāju, ka tas nav īstais formāts metālam ne tikai tīri žanriski, bet arī citu iemeslu dēļ - dziesmu garuma ierobežojums, kā arī tas, ka uzstāšanās notiek finierī, izņemot vokālu (vismaz agrāk tā bija, to man reiz Mārtiņš Freimanis stāstīja).
-3
"Un metālam ir jāpaliek undergroundā..."

Bigij, kurā gadā Tu dzīvo?
+2
Pagpag, ar Bigiju vienkārši lēni iet tās lietas! Kad viņgad bija par kko jābalso, šis arī toreiz divas nedēļas rūca un šķendēja, bet beigās balsoja kā aizsargs par Ulmani!
0
Es jau visu laiku propagandēju- DARK DOMINATION uz Eirovīziju!
+7
Un sameti saeimā
+4
^ nevar - uzreiz šet būs jālasa Saeimas deputātu tops !

Un par to palikšanu undegroundā ir pilnīgi trula basņa. Kāpēc ta visi raujās uz WOA, BA u.c. ? Tas ir tīrs meinstrīms !
+4
nugan - iemeti WOA un BA vienā katlā... Žaibai vēl pielīdzini
0
^ nu labi, pierunāji, WOA ir meinstrīmīgāks nekā BA. Bet tas nezislēdz iespēju atbalstīt Catalepsia, ja jau viņi ir izdomājuši nozīmēties. Ja nu vienīgais ZZ kredīts ir jau pagājušonedēļ beidzies un pie mammas vēl nav būts.
+5
Wat a fakking hel?

Uzskaitu iemeslus, kāpēc metāls paliks undergroundā, un nekur no tā tālāk netiks:

1) Metāls ir mūzika cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. To saprot kā radikālu uzskatu, gaumes un attieksmes atšķirību no lielākās daļas sabiedrības. Detaļas, kādās tas izpaužas, paši zināt.
2) Ja esi metālists, tad vienmēr, vienmēr un visu laiku, kopš brīža, kad to pateiksi publiski, būsi frīks un outsiders. Tāpēc, ka tu noteikti esi sātanists un terrorists. Vai vienkārši nariks un pļēgurs. Un pofig, ka esi īstenībā intelektuālis ar 5 augstākajām, ģimenes tēvs un atbildīgs, patriotisks pilsonis, nodokļu maksātājs un viss pārējais superpozitīvais u.t.t. Nevienam tas nekrata, jo tu esi nariks un kaķu graizītājs.
3) Kad uzliec paklausīties savu muziku - visi saka vāūūū, jā, baigais. Tu saņemies, uzliec vēl, bet visi aiziet klausīties popsu un strēbt Aldara un Cēsu kokteili, jo neviens tusiņā tādu žžžžžžž-sūdu ar ķērcieniem fōnā, kā tu atnesi, neklausās. Tas vnk nav forši. Tu neesi foršs. Tu esi frīks.
4) A pa rādio metāls skan? M?
5) Tu točna esi sātanists vai sektants kaut kāds, ja?

U.t.t. Paskaidrojiet, kāpēc jūs gribat mūsu subkultūru iemaisīt visā tajā mainstream žļurgā? Kāpēc mēs nevaram būt lepni un neatkarīgi? Vai tiešām ir kādi kompleksi, ka tik ļoti vajag kaut kādu atzinību no tām masām, kuras atgremo paši savus mēslus? Rīlī? Vai arī, tas ir tāds komplekss, ka visu laiku jūties pazemots, nolaists un apspiests, un nu gribas visiem parādīt, cik kruts esi, un izšķaidīt visus ar BC Rich ģiču par godu Leviatānam un Alisteram Krovlijam, un beidzot dabūt gultā to foršo kaimiņu blondo cacu, kas līdz tam tikai ar bieziem popsas ģagām sūcās un uzsūca baltu Porshe Cayenne (btw, tev patīk arī Cayenne, bet to nevienam nekad skaļi nesaki, ja?)? Zāles vajag dzert, ja galva grūta. Metāla nākotne ir elitārisms. Tā ir arī šīs mūzikas tagadne.
Btw, kāpēc metāls neskan pa radio? Kad uz to atbildēsiet, tad viss būs ok. Vajag iet, un visu nah iekarot par godu Kingam Daimondam un CC! gan nav pareizā atbilde.
-1
^ baigais dainozaurisms staro no Tava teksta laukā :) Par 3) tā var domāt agrā jaunībā. Neviens simfoniskās mūzikas vai #olas cienītājs taču arī neuzmācas citiem ar saviem "kanibal korpusiem". Meinstrīms ir kā kompromiss, ja vispār kaut kam jāžvadz fonā.

Lielākā daļa cilvēku ir meinstrīmā tikai tāpēc, ka ir pārāk tupi, lai spētu paskatīties kaut ko aiz tā, kas tiek atgremots jebkurā sfērā un viņus par to nevar vainot. Lielākoties tā ir problēma gēnu līmenī - vajadzība iekļauties pūlī un spārdīt tos, kas ir savādāki.
+3
Es personīgi nevienu īpaši nevainoju, bet, ja tas ir gēnu līmenī un bieži tā patiešām ir, tad kāda velna pēc jāuzmācas ar kaut ko, ko cilvēks nespēs sagremot. Nu patīk lielai daļai ļaužu Hameleonu rotaļas un Ugunsgrēks. Lai skatās veseli. Vai tāpēc ir izmisīgi jāmēģina ieskaidrot, ka tas ir sūds, bet īstā manta ir, teiksim, Daniils Hārmss vai Boriss Viāns. Kas gribēs un kam to vajadzēs, pats atradīs.
+6
^^ "Vai tiešām ir kādi kompleksi, ka tik ļoti vajag kaut kādu atzinību no tām masām, kuras atgremo paši savus mēslus?" Tak ko mīkstu un pūkainu uz to, ko tur kāds domā par Katalepsiju vai Dark Domination. Runa ir par to, kapēc lai džeki neizmantotu situāciju un nepatrennētu sevi absolūti netradicionālos apstākļos. Kaut kā tauta baisi sāpīgi šito visu uztver - cepiens drīz parandžu tēmai pielīdzināsaies?
+4
«U.t.t. Paskaidrojiet, kāpēc jūs gribat mūsu subkultūru iemaisīt visā tajā mainstream žļurgā?»

Katrs no mums kādreiz ir padzirdējis meinstrīma kasti vai radio, izlasījis kādā smukā žurnālā kādu tur iekļuvušu kontrkultūras darbu vai tā anotāciju. Esam sākuši klausīties un ieskatīties. Bērnībā astoņdesmitajos es šitā kaut kur padzirdēju Scorpions, mani jaunākie brāļi deviņdesmitajos — Merilinu Mensonu utt. Ja kāds ļautiņš caur Eirovīziju padzirdēs Katalepsiju, ne jau mums no tā gabals nokritīs — toties kāds no viņiem caur to padzirdēs kaut ko jaunu!

«Kāpēc mēs nevaram būt lepni un neatkarīgi?»

Tīšuprātīga iekapsulēšanās savā pagrabā kā reiz nesignalizē ne par lepnumu, ne par neatkarību. Katalepsija jau negrib kādam uzmākties ar savu dziesmu — toties parādīt cienījamu alternatīvu popsai gan! Izglāb draugu — neļauj klausīties šlāgeri reibumā!
0
Nu manis pēc tak lai ņemās pa to vīziju, tikai neraidiet (Pēter) savus neizpratnes pilnos skatienus un negaidiet atbalstu tādam pasākumam no manis.
0
Salīdzināji arī WOA vai BA ar pūkainu pirderfestu. Lai gan WOA jau pēdējos gadus diezkas nav, bet atskaņot metālu pūkaino festā vai zaļumballē būtu tas pats, kas metālfestā palaist končitu vai jebkuru šlāgerkanāla censoni. Priekš kam tas ir vajadzīgs? Domājat baisais flašmobs un kādam tas daudz piš? Es būtu niknks, ja man, piemēram, piespiedbrīvprātīgi būtu jāklausās Rutulis uz WOA lielā steidža. Ņeuvažuha vienāvārdāsakot.
+2
^ ja manā skatien ir kāda neizpratne, tad tikai par to, ka apriori viss, kas nav trve, tiek pasludināts par huiņu. Neliekas kaut kur citur redzēts jau iepriekš, tipa, meinstrīmā, piemēram ?

Fonā skan pēdējo 10 gadu labākais albums - Fell Voices "Regnum Saturni"
+1
^^ bet WOA jau uz to iet. Jo Rutuļveidīgie jau tur pēdējos gados ir oi oi oi cik daudz
+1
Nē, tava neizpratne bija par atbalsta trūkumu. Nevajag tagad kaut ko pārfrāzēt un esjaubijudomājisavādāk.
+5
Lieta tajā, ka ja Eirovīzijas klausītāji - tie, kas tādi ir ikdienā un visus līdzšinējos gadus -, paši atzīst Catalepsia par labu esam, tad tā ir godīgi nopelnīta atzinība. Savukārt, ja viņi tiek tālāk, tikai pateicoties metālistu triecienbalsojumam, tā iznāk uzbāšanās ar muzonu, kas tajā tusā nevienam neinteresē, tipa piemērs ar Rutuli metālfestā. Vai ANŽ.
+4
Katalepsija, protams, var darīt, kā vēlas. Nevienam īsti nav tiesības viņiem ļaut vai neļaut tur piedalīties. No tā, vai viņi piedalās vai nē, viņu mūzika nepaliek ne sliktāka, ne labāka [ja tas notiek, cēloņi tam ir citi]. Man gan īsti nav saprotama viņu motivācija un ko viņi vēlējās ar to pateikt vai sasniegt...

Bet nu cerēt, ka tagad visi matainie kļūs par tā pasākuma faniem, pārdzīvos, kā Katalepsijai tur veicas, maigi sakot, ir ļoti naivi. Lielākajai daļai, arī man, ir dziļi pie kājas šis pasākums...

p.s. Mans viedoklis nav veidojies, ietekmējoties no tā, ka Kataleptiķi man tā arī nav atbildējuši par iespējām iegādāties viņu albumu...

+3
Nu E. gan nodeva riktīgus uguņus Joey DeMaio stilā. If you`re not into metal, you are not my friend. Heavy Metal!!! :D
+2
^Patētiski, jo Manowar jau tāds Rutuļšlāģeris vien ir
+2
^^ pie kam ir «if you are not into MY KIND of metal» :D
+1
Man prieks par jums, progresīvajiem! :)
+1
^^ pie kam if you are not into MY KIND of GAY metal :D
+3
Jebaķ ienāca prātā, griežot Talsu Rutuli...
+2
Ja eirovizionāru publikai tik ļoti būtu riebušies smagie, tad Lordi nebūtu nekad pirmo vietu dabūjuši.
+3
Lordi tak ir stipri popsīgs muzons.
+6
Nu tas mums tā liekās, eirovīzijas skatītājam tas ir pornograinds
0
Un tagad puspasaule uzskata, ka tas songs ir baisākais METĀLS!!! Skatoties uz maskām, protams.
+1
Tam jau šajā sakarā nav lielas nozīmes - tas tikai parāda, ka tādu roķeli var arī eirovīžņiem iebarot. Terasbetoni, kas bija drusku metāliskāki, palika kaut kādi sestie, ja nemaldos. Tur gan varētu būt pie vainas arī mazāk cepīga dziesma.

Taču nav ko ļauties ilūzijām - aizsūtītu kaut ko no nopietnāka metāla (no sērijas - "vārdus saprast nevar, melodijas trūkst"), labākā gadījumā dabūtu kādu vienu balsi (somi no norvēģiem vai otrādi).
+1
Nē, Terasbetoņi toriez galīgi nebija 6. vietā, ja pareizi sapratu pēc Vikipēdijas, 22. vietā. Un jā, tā galīgi nebija viņu labākā dziesma.
+4
Rudaks (kurš ir žūrijā) jau vakar paziņoja soctīklos, ka balsos par Katalepsiju. Jo bijis spiests noklausīties visas iesniegtās saharīna čupas.
+2
Terasbetoni aizbrauca ar vissūdīgāko powerīti kāds vien iespējams, lai gan powerīts pēc definīcijas nevar būt nekas labs.
0
Pa visiem gadiem, kamēr Latvijā šitā sezonālā Eirovīzijas gripa uznāk, ir iznācis atrast tikai vienu dziesmu, kuru gribas noklausīties vēlreiz arī pēc gada. Un tā pati tika atrasta caur jūtūbi kā vienkārši laba, klausāma, izdevusies dziesma, nevis šī «konkursa» dēļ.

www.youtube.com/watch?v=gjm-kCOMaPY...

P.S. Tas nenozīmē, ka es neatbalstītu Katalepsiju — mūsējiem lai sanāk, balsošu! :)
0
^ labs - Bonda filmā iederētos ;)
0
PeterisP jau pats runā tādā pat stilā pret ko pats tepat augstāk cēla neizpratni. Pārfrāzējot pētera vārdus: viss, kas ir powers, ir herņa.
+1
Grammy metālmūzikas balvas ieguvēji :) - www.youtube.com/watch?v=-0Ao4t_fe0I...
0
^^ neņem tak tik dikti pie sirds. Protams, ka mums katram ir savas neargumentēti kategoriskās nostājas. Un vispār Ghost nav metāls. Tad jau arī Prāta Vētra ir normāls viegli mērens hevīts.
0
^ "Puse no Sirds" varbūt kādam tāds arī liekas.
+1
tur vēl sympho-war 665 ar var piepīt.
0
^^^ es norādu - nedomā, ka mani tas tik ļoti uztrauktu :)
0
^^^ pēdējais albums nav, pirms tam gan bija
+1
Bukmeikeri liek Catalepsia izredzes 3. vietā ar koeficientu 5,20, kas nozīmē 19,23% varbūtību (21 / 5), ka uzvarēs. twitter.com/viensvienslv/status...
-3
Cerams, ka pie mammām bijāt uz ZZ kredītus atjaunojāt, lai šovakar var balsot par Chtulchu Cathalepsium
+1
Nu ja tic uzvarai, reku 11.lv var 5x nopelnīt pret likmi, pietiks arī kredītiem. Vienīgi 18 gadiņi gan būs vajadzīgi. :)
+3
Jopta - šamie tomēr tika tāļāk...
-1
Un kāpēc, lai nepiedalītos?
Jūs, tie, kuri sevi sauc par true&evil, kurā gadsimtā dzīvojat? kāpēc Jūs domājat, ka tikai tas, ko Jūs darat ir vienīgais un pareizais.
Kāpēc lai Catalepsia nevarētu kandidēt un pat uzstāties Eirovīzijā? Tā ir viņu izvēle, un iespēja.
Vai Jums vnk žēl 0.89eur un 5 sekundes laika, lai atbalstītu ''savējos''.
-4
Es tikai nesaprotu vienu lietu, ja jau undergrounds ir tik labs, tad kāpēc bieži dzirdu komentārus par mazapmeklētiem metāla pasākumiem, (nav attiecināms uz konkrētu grupu) par to, ka cilvēkiem neinteresē metāls, u.t.t
no kurienes radīsies metālmūzikas kustība, ja nav vairs īsti ne viena, kurš to veido un nes metālmūzikas vārdu cilvēkos.Visi salīduši pa kaktiem, kā prusaki, un kā ieslēdz gaismu, salien šķirbās.
+3
A vot mani interesē abu nometņu viedoklis - nah man būtu jābalso, ja man nepatīk? Nevis geirovīzija, bet Catalepsia.

Un interesanti, vai pasākumu pārsauca par Supernovu tāpēc, ka oriģināli termins apzīmē milzīgu iznīcību un vienu no vardarbīgākajiem procesiem visumā?
+11
vienīgā grupa no Latvijas, kuras dēļ es būtu gatavs tērēt naudu, lai tā piedalītos Eirovīzijā, ir Tabestic Enteron
+8
Tas trauksmainais laikmets, kad vieni metālisti dusmojas uz citiem metālistiem par to, ka viņi ir pārāk metālisti un neklausās/neatzīst popmūziku...

+4
Kas tālāk.. Operācija? Impotence?
+2
^nē, hormōnu terapija un tad operācija.
+4
Dark_Angel_666, tāpēc jau tas ir ''underground'': mazapmeklēti koncerti, nevienam tas neintresē un mammai tavu TOP10 grupu nosaukumi neko neizsaka
+4
Tas moments, kad funeral doom vairs netiek uzskatīts par trve…
+2
^poh par funeral, bet kad trve satanikk blsk metl netiek uzskatīts par trve...
+3
es nebūtu tik kategorisks, lai apdirstu metālistus, kuri mēģina kkur paspīdēt plašākā masā, kā piemēram- Eirovīzijā. Vai tāpēc Catalepsia automātā pārvēršas par saldo HIM tipa, vai ko tmldz? Tāpat ir skaidrs, ka tā mūzika, ko pasniedz Catalepsia nekad nebūs meinstrīms. Ja arī viņi brauks uz turienu un vēl tiks finālā, jau pēc nedēļas viņus aizmirsīs un nekad nepieminēs. Var pat pielāgot teicienu «Один раз — не пидорас» :D
+1
^^^ es gan īsti nesaprotu, pri chom te funeral... Catalepsia ir ok, [un varbūt pat izdosies man beidzot disku dabūt :D ], bet nu funeral... M-A, protams, nav absolūtā patiesība, bet nu tur arī ne vārda par funeral...
+1
Vispār jau supernova, lai arī mega iznīcinoša, bet tajā pašā laikā arī mega radoša. Kas cits, ja ne supernova izmētās vielu 100 gaismas gadu rādiusā, lai pēcāk varētu formēties planētiņas un pērtiķīši uz tās?
+6
Angele 666 - tak pērc ZZ un balso līdz vēmienam. Tu (un vēl daži) jau paši savā prātiņā kaut ko izperina un uzskata par vienīgo pareizo ceļu un tagad sāk mētāt ar pirkstiem re kādi visi citi dauņi un nomaldījušies un uz pareizā ceļa vedam. Nu gluži kā garīdznieks, kas nomaldījušos prusakus vedīs gaismā, jo tas prusakiem taču ir labāk.

Vienvārdsakot es gribēju teikt - ej dirst.
+2
Kaut arī neesme tādas mūzikas fans, bet vai tur tiešam ir kas labāks par kataleptiķiem? :D
-8
Piedod, Dainīt, bet mana mamma , iespējams, zina vairāk metāla grupas nekā Tu.
Bet par Tevi, Bigij, gan biju augstākās, domās.Nezināju, ka esi TIK aprobežots.Bet neuztraucies, tā ir visiem ļoti gara auguma cilvēkiem, kamēr aiziet...
Es esmu PAR atbalstu, metālistiem , tāpēc, ka viņi tādi ir un ja kādam tas liekas nesaprotami... neko nevar darīt.

P.S. Tavs ''ej dirst'' šorīt bija tieši laikā, paldies Tev!
-3
un nax man ZZ, es izmantoju Amigo pensionāru piedāvājumu:)
+4
Es esmu PAR atbalstu, metālistiem , tāpēc, ka viņi tādi ir un ja kādam tas liekas nesaprotami... neko nevar darīt.

^sākumā metālistus, kuri nekaunas būt metālisti, un noraida popkultūru, noķengāt par atpalikušiem, un tad apgalvot, ka atbalsta tādus, kādi viņi ir? Vai tā?
-3

Priekš manis huiņa ir doom, jo nepatīk(nekā personīga)

-4
Es klausos brutal death un esmu popsa, un man prieks par to:)
skauž? nejūtos vainīga
+2
Kas tieši mani padara par aprobežotu, ja drīkst zināt? Ka es netaisos skatīties eirovīziju? Nav jau tā, ka es iespītējot principa pēc, nesatraucies. Esmu redzējis un vairs negribu. Jeb man tomēr jāgrib, lai tev pierādu cik plašs ir mans redzesloks, jo es skatos eirovīziju? Jāpiedalās tajā pasākumā, jo tu uzskati, ka kaut kas ir jāatbalsta? Jāspiež sūds kaut arī tas negrib nāk ārā? Man būtu jājūtās vainīgam, ja es netaisos nevienu atbalstīt tāda tipa pasākumā, jo tādi kā tu tagad norāda kāds es esmu atpalicis, aprobežots un nenesu vēsti tautās?

Tad kurš te ir lielāks demagogs un savu uzskatu uzspiedējs? Ja tu un vēl dažiem ir radies priekšstats, ka es dzīvoju un cenšos kādam uzspiest trv kultu, tad tu ļoti ļoti kļūdies. Man principā ir pilngi pajāt trve vai nē, bet, ja es redzu pārmetošus skatienos un pirkstu vicināšanas, tad palieku īgns.
+2
Domā nesos cēlo metālmūzikas vēsti tautās, tu iegūsti papildus peņpunktus? Nē, tu vienkārši izskatīsies pēc pajola, kas cenšas uzspiest savu sūdu tiem, kam tas sūds absolūti nekad nebūs vajadzīgs.
0
Nekad neesmu nevienam uzspiedusi savus uzskatus, mani ir ''audzinājuši''kad biju vel maza un dumja, kas ir kas.un ir vēl tādi, kuri mēģina to darīt joprojām tieši ar to, ka, piemēram, trash metal ir vienīgais un pareizais, u.t.t
man pie vienas vietas ir eirovīzijas un tml sviesti.
Es ''uzvilkos'' par to, kāpēc ir jāsauc par geju to, kurš cenšas sevi parādīt plašākai publikai.Ja viņiem liekas ka vienīgā iespēja to ir darīt tā, tad uz priekšu uz ar dziesmu.
Es laikam esmu palikusi laikā pirms gadiem 15, kad metālisti kaut kā vairāk viens otru atbalstīja, pastāvēja viens par otru.Tad nebija iespēju diži lielu kur spēlēt un kā sevi parādīt un visiem bija labi.
Tagad kad iespējas ir, un kāds to izmanto, ne tā kā ''pieņemts'', tad viņš ir gejs, popsa u.t.t.
Mani neuzrunā mūzika ko Catalepsia spēlē, bet nesaku , ka viņi ir sūds.
Mani neuzrunā Tava mūzika, bet es nesaku, ka tas pēdējais mēsls, es nekritizēju un neklausos.Visu cieņu, Tu dari to kas Tev patīk, konkrētai auditorijai patīk, super.Bet tas nenozīmē, ka tie, kas dara kko savādāk ir mēsls.
te ar ir savā ziņā aprobežotība, ka tikai tāds veids ka es pasniedzu sevi klausītājiem ir pareizs, viss pārējais ir huiņa.
Kritika ir laba lieta, bet nevajag pārspīlēt.

-1
Es saprotu, ka internetā gudri dirst māk visi, žēl ka tikai internetā.
0
DA666 ir sevis meklējumos -
Priekš manis huiņa ir doom, jo nepatīk(nekā personīga).
Mani neuzrunā Tava mūzika, bet es nesaku, ka tas pēdējais mēsls.
-1
Nav viena noteikta modeļa, kādam būtu jābūt metālistam.Es varbūt esmu vairāk metālists nekā vairums daiļdirsēju, kuri paši īsti vēl nav sevi atraduši, bet pirkstu veiklībā uz klaviatūras ir nepārspējami.
-1
Ar mani viss ir kārtībā, es cienu cilvēkus kas dara to kas viniem patīk, viņi dara to, ko lielāka daļa nav spējīgi
-1
PossPosah , Tu gribēji dzirdēt, ka ja man nepatīk, tātad sūds, vai arī kas tu par metālistu, ka tev nepatīk.
-1
nu jā saņem ja no tā labāk paliek
+2
Angele, par piderfestu (gejufestu) tika nosaukts pasākums, kur uzvar bārdaina vecene. Vai vecis vecenes ādā, hvz kā tur īsti ir :) Manā aprobežotā prātā jā tas ir pidarfests. Personīgi es katalpesju par gejiem neesmu saucis.

Tāpat kā tevi neuzrunā tas vai šis, mani neuzrunā tas fests un tāpēc uzskatu par pareizu tur neņemt dalību, bet šādi teksti kā "kāpēc Jūs domājat, ka tikai tas, ko Jūs darat ir vienīgais un pareizais." besī ārā, jo jā - es daru, kā uzskatu par pareizu, un es taču nezibeņoju neizpratni kāpēc kāds to festu skatās un balso par savām mīļākajām kompozījām.
+3
Un kas tas? "Es saprotu, ka internetā gudri dirst māk visi, žēl ka tikai internetā."
Esi ar kādu mēģinājusi dirst(ies) ne-onlainā?
+3
Ā un atvaino par to ejdirst. Atzīstu - tas bija pārsteidzīgi un nevajadzīgi :)
+1
trash vispār ir pilnīgs mēsls
+2
Vislielākais maita ir Šnicele. Attaisīja tārpu maisam galu vaļā un pats momentā notinās >:)
+4
Ejiet jus visi dirst :)
ja kadam tas nepatik un grib man pateikt to acis - gaidu ciemos
Kolomaniplatz 27, St. Koloman, Austria

:D:D:D
+5
Šnicele noteikti raksta atskaiti personīgi Putinam kā viņam izdodas sanaidot ES valsts pilsoņus savā starpā.
0
BigUgga, ja vēlies, varam turpināt diskusiju ne onlainā. tas būtu daudz interesantāk;)
Es Tevi arī neapvainoju par to, ka kādu esi nosaucis par geju.
rakstīju vispārīgi, pie viena.
0
Dainīti, tas bija kā piemērs;)
+2
Mans mērķis nav ne ar vienu naidoties, tie kam galva uz kakla ir ne tikai priekš matiem, to saprot.
Es izsaku savu komentāru, ja kādu tas aizskar, nav mana problēma.
Es tāpat esmu forša un man garšo gurķi;)
+3
Vot tā jau ir interesantāka informācija un iemesls balsot! www.denise-van-outen.net/pics/ttt0152.jpg...
+1
Būtu forši divus gadus pēc kārtas aizsūtīt melnos.
+5
Intervija pie Grēviņa

www.youtube.com/watch?v=6na90JcwywI...
+1
noskatījos video. Ieintriģēja noklausīties albumu.

Tāds normāls latviešu Moonspell iedvesmots (ne kopēts) metālmuzīks. Kopumā labāks nekā tas, ka Eurovizionu noforvardēts.

Tas čalis pa labi no SIA "Burzum" ?
0
Mjā… ilgi laikam Katalepsija neizturēs šo ūdeņaino atšķaidīšanos līdz Grēviņa siekalainajiem raidījumiem. Pašiem viņiem droši vien ir interesanti to izmēģināt — cerams, ka neapniks pašā kunkursa vidū :)
0
likteņmetāls
+1
hehe, kāds pacenties metālarhīvos tēmu iecept. gaidu reakciju, baidos, ka nebūs tik maiga, kā šeit (ja būs vispār)
www.metal-archives.com/board/viewtopic.php...
+5
^tā ir metal archivos lielākā daļa jūzeru ir tik trve-kvlt, ka pārtiek no savām asinīm, ko iztecina no savām vēnām. Viņiem šitādi Katalepsijas izgājieni varētu nepatikt. Labi tikai, ka kaķu lāsti debesīs nekāpj.

Es gan šodien paskatīšos neirovīziju pirmo reizi 10 gadu laikā un pabalsošu ar.
+3
karoč Jūs ziniet, kas šovakar jādara...
+2
Neesmu izlasijis visu diskusiju, bet vēlējos iekomentēt to metāla palikšanu undergorundā. Metāls sen vairs nav undergrounds :D Lielākā daļa metālistu ikdienā vairs nemaz neidentificējas ar tās tās subkūltūru.(pēc maniem novērojumiem) Neaudzē garus matus, nestaigā melnā, bet klausās smago mūziku. Paskatieties uz metāla tirgu, youtube skatījumiem.
+3
Tas, ka neaudzē garus matus un neģērbjas melnā, jau drīzāk tieši norāda uz metāla būšanu undergroundā - cilvēki nevēlas uzsvērt savu piederību tam.
+1
Par terminiem vienmēr var strīdēties. Piemēram, kas ir undergrounds? Ja ar to domājam grupas, kas ļoti reti uzstājas klubos, kuru auditorija ir lielāka nekā nosacītajā "Depo", tad, jā, liela daļa no metāla nav undergrounds. Bet no otras puses, ja Grammy metāla kategorijā iegūst grupa par kuras metāliskumu rodas pamatotas diskusijas, tad varam secināt, ka metāls nekādā gadījumā nav arī meinstrīms.
Festivāls "Geijrovīzija" ir īpašs stāsts. Es viņu nekad neesmu spējis uztvert nopietni, bet nenosodu tos, kas tur vēlas uzstāties.
+7
Metāls jau ir tāds pats produkts kā Kanje Vests - paredzēts noteiktam klausītāju lokam, tāpēc neatkāpjas no normām. Nesaprotu kā to var neredzēt. Un metāls nekad nebūs undergrounds, jo tad nāktos eksperimentēt ar stiliem un instrumentiem, ko nepieļauj ierastās normas. (morbid angel ielika industriju jaunajā albumā - uzreiz lohi, pidari, nodevēji)
+3
Viss attīstās, viss notiek. Lai arī kā nesāpētu vecajiem dinozauriem, nu nav vairs tie laiki, pēc kuriem jūs tik ļoti ilgojaties ;)
Latvijā, manuprāt, tāda andergraunda nav vispār, ir pseidostadija kaut kur pa vidu. It kā visi true un kult, bet attīstības nav. Un tie (kā šajā gadījumā Catalepsia), kam ir apnicis rinķa dancis MP / Naba / Niceplace / kaut kas vēl, meklē citus ceļus kā progresēt. Protams, Eirovīzija ir gej un pidar, bet LV apstākļos ar pareizo pieeju tā ir laba iespēja kļūt atpazīstamākiem. Kas un kā notiks pēc tam, tas ir cits stāsts.
Ja šajā valstī būtu vairāk cilvēku un tādi izteiktāki slāņi, piemēram, daudz Eiropā / pasaulē atpazīstamu grupu, lērums unsigned bandu u.t.t., tad mēs varētu runāt arī par andergraundu.
0
supernova.lsm.lv/balsojums/...

Brīvais balsojums šovakar šeit. Arvērsies pēc konkursa dziesmu izskaņas.
+1
Patreiz zēvelē...
+4
Man pie dirsas par mīnusiem....

Bet džeki... nu davai, mēģinam aizsūtīt beidzot metālistus pārmaiņas pēc uz to vīziju. Jā, man arī nepatīk tas šovs ar visu popsu, ko tas nes līdzi, bet šoreiz ir tiešām laba iespēja aizbīdīt salīdzinoši labu blici uz Eiropas mēroga pasākumu un pateikt: "Jā, viņi ir smagais formāts un jā viņi ir letiņi,,,"
Pie dirsas vai nav pietiekoši trve vai kvlt. Bet šī ir reta iespēja...
Nu nobalsojam taču... Lūdzu...

+2
Pat salīdzinot ar iepriekšējiem pusfināliem - dziesmas smagums un slīpējums ir nostiprinājies.
+1
Jau sacījos- ka pareizajai žūrijai ir jābūt - Ieva Kerēvica, Džeina Tamuļeviča, Dethecrator, Andis Mikainis- tad arī uz Eirovīziju no Latvijas - brauks pareizās bandas.
0

Schnizzel visu jau pateica. Balsojam.
www.facebook.com/events/152095197153...
+5
Lai katra mana triecienesemes ir kā melna bulta, izšauta G. Račam tieši sirdī...
0
Artūrs Mednos: CATALEPSIA - pēdējā stundā aktivitātē iekš twittera pat nedaudz pārsniedz Justu!
0
Arnold, bet Račs viņu dēļ par grasās atčāpot uz MP. Aizmirsi, ka viņš savulaik spēlēja grupā Neptūns?
+4
Račs un CANIBAL CORPSE (kur laikam arī CATALEPSIA piedalās) - tas ir tas pats, kas cepti cāļi no debesīm krīt reiz pa dien' .
+6
CANNIBAL RAČS
+3
Račs ēd mūziķus!
-1
90501101
+1
supernova.lsm.lv/balsojums/...

Aaaaaaaaiziet!!! Paši ziniet, kas balsošanā ir jādara!
-1
SUP_01 uz 157
+1
DAVAI SASPAROJAS!!!! Tikai 4 procenti CARALEPSIA no 1. vietas!!!!
+1
Nu saņemamies, tauta.
+1
Pirms 7 minūtēm bija 9 procentu punkti...
+1
Lai var beidzot normālu bandu aizdabūt prom uz lielo Eirovīziju!
+2
Viņi atpaliek par 3 procentiem. Kurš vēļ guļ?
-1
Vai tiešām visi metālisti parubijušies no plastmaseņu dzeršanas un nevar uzspiest pa telefona pogām? Catalepsia 2.vietā patlaban... davai uz pirmo vietu aizbīdam viņus!!!
+1
DAVAI SASPAROJAS!!!! Tikai 3 procenti CARALEPSIA no 1. vietas!!!!
0
1 MINŪTE - izšķirošajam balsojumam!
+3
Balsošana ir slēgusies, tagad viss Likteņtēva rokās.
0
Tiaki otrie- atpaliekot par 2000 balsīm no Justa.
-1
EJIET BĻ** D**ST!
+1
...IT ĪPAŠI JUSTS! POPSA! PELĒCĪBA! NEKAS ĪPAŠS! KĀRTĒJAIS DONS, BUSULIS, ĒRGLIS UTT.! ABSOLŪTA VIDUVĒJĪBA MŪZISKAS STILA ZIŅĀ UN MEINSTRĪMĪGĀKS PAR MEINSTRĪMU! KAM DZIEMSU SACERĒJA NĒĢERIS. UN TAS PĀRSTĀVĒS LATVIJU... TAK P*SĀS D**ST....
+5
es par 18 704 balsīm (protams, varēja kādas 38 balsis mazāk būt) esmu uz pakaļas. Es domāju, ka paši Kataleptiķi arī. Pieņemu, ka viņi ir pat drusku priecīgi.
+8
Nu Catalepsia gan ir unikālisma un oriģinalitātes paraugs : D
+5
^ Protams, pirmā latviešu grupa, kas veiksmīgi integrējusi un savstarpēji anihilējusi Moonspell un Type O Negative kvarkus un bozonus, radot neaprakstāmi pievilcīgu mezonu plūsmu no Radiotehnikas tumbām !
-1
Tagad eiropa domās, ka mums te dzīvo vieni nēģeri uz zilīši.
+3
Pohuj metāls.
0
0
+2
mjaaa - laikam jums visiem nav ko darit ...
+4
Vienalga apsveicu Katalepsiju un visus balsotājus! Mēs viņiem parādījām! :)

Nākamgad — Kapakmeni uz Eirovīziju!!!
+1
Jāatjaunojas DARK DOMINATION!
0
18kg balsu - nav slikti priekš tā piderfesta. Mataino balsojums, kāds 1000 varbūt max?
+1
Es taisni arī domāju, ka 18 K balsu ir labs sasniegums. Latvijā tātad kaut kāda atpazīstamība iekarota. Gan jau šovasar spēlēs pozitivusā.

Starp citu, tiem, kas to Justu nodirš - Catalepsia paši izteicās, ka tieši Justs ir viņu favorīts :D
+1
Bardaks tika uztaisīts, omīšu pabiedēšanas vietā sanāca Latvijas mēroga klausītāju sapurināšana. Ka uz Zviedriju sūtīs producentu radīto produktu bija skaidrs jau no pirmās priekšatlases, bet čalis ir ļoti draudzīgs un sakarīgs, tiešām viņam vien var vien visu to labāko novēlēt tīri cilvēciski.
0
Jā, es arī esmu patīkami pārstetigts par lielo atbalstu CATALEPSIJAI, kas krietni pārsniedz metālmūzikas grauzēju skaitu pie mums.
-5
Vispār man ir ideja- pasaulē nav trakmūzikas kontests. Nosauksim šādu par - "Black vision". Ja nav - tad jaorganizē ar centru "Melnā Piektdienā", no katras Eiropas valsts - pirmajā konkursa stadijā onlaina versijā prezentējas pa vienam "war putrien salad grave 666 sympho black" skaņdarbs, bet pēc skatītāja balsojumu 3 līderi klātienē novālē MP, un saņem balvas. Tas iesākumam, bet pēc tam ideja var attīstīties... Es saprotu, nepieciešams nopietns investors. Utt.
+6
Izbeidz murgot
+4
^^ ir tak Wackem Metal Battle, Bloodstock konkurss un citi.
+1
Tas ir cool- ja CATALEPSIJAI būtu iespēja šajos festos piedalīties, taču tie domāti vien tik matainajiem. Bet Eirovīzija- ir visiem. Un ja šajā apritē iekļūst kāda velna zāģerkomanda, tad tas var ietekmēt visu mūziku.
0
Trešo reizi sakos- ka pareizajai žūrijai ir jābūt - Ieva Kerēvica, Džeina Tamuļeviča, Dethecrator, Andis Mikainis- tad arī uz Eirovīziju no Latvijas - pēc kārtas VELNEZERS, KAPAKMENS, RŪSA, DARRVA un tādā pašā garā. Un Toms Grēviņš jāaizvāc prom no runāšanas mikrofonā.
0
Un priekšatlasē - liegabalšāviena attālumā no atlases jātur prom Uldis Rudaks un Aivars Hermanis. Un no VISU atmiņas jāizdzēš tāds jēdziens kā "Eirovīzijas" formāts.
+1
Nekur jau nav teikts, ka tas vai cits pasākum ir domāts tikai matainajiem/poperiem/hipsteriem/utt. Wackenā nemetālistu netrūkst, t.sk. uz skatuves.
0
Re ku Guntars Račs norecenzējis Catalepsia albumu. Blin, viņš pat zin "pornograinds" :D

"Šorīt noklausījos Catalepsia albumu "World Of Cliché". 10 , pārsvarā grupas līdera, Erwin Franz paša sarakstītas dziesmas. Albums ir pašu izdots, bet producējuši sadarbībā ar Agni Aldiņu "Nezvērs studijā", Rīgā. Lai mani piedod Agnis, bet līdz šim par šo studiju neko nebiju dzirdējis. Dizains no Inga Lavrena, albuma vāka modele Madara Irbe Kūlaine. Pirmā lieta kas jāzina katram, kurš šo albumu gribēs iegādāties, šajā albumā nav LTV SUPERNOVA izskanējusī dziesma Damnation. Tā jums būs jāmeklē Spotify un citur, kā atsevišķs singls. Otra lieta, kas jāsaka, albumā ir viena no tipiskākajām kļūdām, kādau pieļauj latviešu grupas (daudzi to nemaz par kļūdu neuzskata), proti, vienā albumā ir dziesmas gan angļu (astoņas), gan latviešu (divas) valodās. Lai gan taisnības pēc šoreiz tas mani īpaši neizsita no kopējās albuma noskaņas, es pat teiktu, savā ziņā tās dziesmas latviski pat lika mazliet sarosīties un ieklausīties, jo tekstuālais vēstījums kļuva daudz skaidrāks. Taču labais tonis tomēr saka, ka valodas jaukt vienā albumā nav īsti labi. To var darīt koncertos un pat vajag darīt. Piemēram, var iekļaut repertuārā Fomina & Kleina "Dziesmu par laimi", kuru grupa "norēca" viesojoties Pieci.lv ēterā kādu rītu. Albuma dziesmas ir gana melodiskas un salīdzinoši viegli uztveramas pat tiem, kas šāda veida mūziku nav pieraduši klausīties. Negribu kļūt banāls, bet dažas balādes raisa asociāciju ar leģendāro Metallica hitu "Nothing else matters", kuru kaut kādā mērā var uzskatīt par pasaules metālmūzikas lielāko šlāgeri (piedodiet par izteicienu), kuru atskaņo pat tādas radiostacijas, kas no metālmūzikas baidās kā no paša nelabā. Starp latviešu grupām, radniecīgākais skanējums varētu būt "Heaven Grey" un mazliet, mazliet arī "Relicseed", bet noteikti ne Skyforger (šī piebilde tiem, kas jebkuru LV metālmūziku asociē tikai ar viņiem). Džeki spēlēt māk, bet īpaši jāuzteic vokāls, kurš, ja tā drīkst izteikties , ir starptautiski konvertējams. Bet instrumentus labi pārvalda visi. Starp citu, atškirībā no popmūzikas, tas ir ļoti svarīgs nosacījums, jo, ja tu neproti labi spēlēt, nemaz neiedomājies, ka varēsi spēlēt metālu. Te rokām un kājām jākustās ļoti veikli. Vokāls ir ļoti ticams, nepārspīlēts un organisks tai mūzikai, kuru viņi izpilda. Man nav īstas sajēgas par to, vai tas ir tā sauktais "doom metal" vai nav, bet ja reiz katra metālmūzikas grupa uzskata, ka ir obligāti jāpaskaidro, ka viņi spēlē "doom" vai " trash" vai " death" vai "nu" metal, pieņemsim, ka tas ir "doom", lai ko tas arī nenozīmētu. Tas tikai nozīmē, ka tas jums nav nekāds "speed metal" vai "pornogrind". Vienkāršiem vārdiem paskaidrojot, albums skan vīrišķīgi, smagi, bet vienlaikus arī ļoti melodiski. Skaņas agresivitāte ir tāda, kura sejai neliek saviebties sāpju grimasēs. Skaidrs, ka albums jāklausās skaļi, šī nav fona mūzika. Novēlu arī jums atrast 56 minūtes laika lai to noklausītos. Tas ir pieejams visās digitālajās platformās, bet ja vēlaties CD, tad domāju, ka jau pavisam drīz to varēsiet pasūtīt arī micrec.lv/lv/veikals"...

www.facebook.com/guntars.racs.7/post...
0
Sakarīg uzrakstīts. Par divu valodu izmantošanu īsti nepiekrītu - reizēm arī japāņu variants labi aiziet, kautgan nepieradušai ausij var likties ļoti jocīgs (un jocīgs jau arī ir)
+2
Par līdzību ar Heaven Grey var piekrist - šobrīd Jau Catalepsia vairāk izklausās pēc HG, nekā paši HG.
0
Skatos balsojumu rezultātus delfi. www.delfi.lv/izklaide/televizija...
Izskatās, ka Justs vinnēja tikai pateicoties ārzemju interneta balsotājiem. Telefonbalsojumā vinnēja Catalepsia.
P.S. Pieļāvu kļudu! Gribēju nosūtīt triecienbalsojumu, bet neiebraucu, ka jāsūta uz 157. Es sūtīju uz to garo numuru :( Nācās zvanīt :D
0
Šovakar 19:00 pā LR1 intervija ar Erwīn.
+1
12. martā Catalepsia @ Melnā Piektdiena
www.facebook.com/events/958015797580...
+1
0
kh e em...

Paldies visiem, kas atbalstīja un cīnījas par mums. Ceram, ka nebūsim to darījuši velti;)
+7
No Rača «apskata»:

«Otra lieta, kas jāsaka, albumā ir viena no tipiskākajām kļūdām, kādau pieļauj latviešu grupas (daudzi to nemaz par kļūdu neuzskata), proti, vienā albumā ir dziesmas gan angļu (astoņas), gan latviešu (divas) valodās. Taču labais tonis tomēr saka, ka valodas jaukt vienā albumā nav īsti labi.» 

Račs tā saka tāpēc, ka viņš primāri ir tekstu autors, nevis mūzikas, tamdēļ viņam tas griež ausīs. Citiem it nemaz neliekas problemātiskas divas valodas vienā albumā vai pat vienā dziesmā (lai atceramies Rammstein gabalus «Pussy», «Amerika», «Moskau» un vēl vienu, kur bija frāzes franciski).

«To var darīt koncertos un pat vajag darīt. Piemēram, var iekļaut repertuārā Fomina & Kleina "Dziesmu par laimi", kuru grupa "norēca" viesojoties Pieci.lv ēterā kādu rītu.»

Šo nu gan Sračs «iesaka» tāpēc, ka viņš ir teksta autors Fomina un Kleina gabaliem. Attiecīgi — ja Katalepsija šo gabalu spēlēs koncertos kaut vai prikola pēc, klubi dabūs maksāt AKKAi, un procenti ripos Rača kabatā. Tāds, lūk, «brālīgs» ieteikums!

«Bet instrumentus labi pārvalda visi. Starp citu, atškirībā no popmūzikas, tas ir ļoti svarīgs nosacījums, jo, ja tu neproti labi spēlēt, nemaz neiedomājies, ka varēsi spēlēt metālu.»

Novēlam Račam, lai viņam pietiek drosme likt visiem viņa kūrētajiem popmūziķiem arīdzan beidzot iemācīties spēlēt štrumus! ;)
+6
"...IT ĪPAŠI JUSTS! POPSA! PELĒCĪBA! NEKAS ĪPAŠS! KĀRTĒJAIS DONS, BUSULIS, ĒRGLIS UTT.! ABSOLŪTA VIDUVĒJĪBA MŪZISKAS STILA ZIŅĀ UN MEINSTRĪMĪGĀKS PAR MEINSTRĪMU! KAM DZIEMSU SACERĒJA NĒĢERIS. UN TAS PĀRSTĀVĒS LATVIJU... TAK P*SĀS D**ST...."

Jā, stulbais rasistu lunahot, uzvarēja meinstrīmīgākā dziesmiņa. Zini kāpēc? JO EIROVĪZIJA IR, DUBULTAIS KAPS LOK, MEINSTRĪMA PASĀKUMS, KAPS LOK KAPS LOK. Tagad ej stūrī paraudāt, metālistiem atkal nesanāca izsisties tevis nicinātajā Geiropā! Cik žēl, vai ne? Īstenie ārieši netiks pie Končitas Vurstas glāstiem. LATVIJU pārstāvēs Justiņš! Vai kā man pareizi būtu jāsaka, lai būtu tāds īstens nacionālais sentiments par nepareizo lozi Eirovīzijā? MŪS pārstāvēs Justiņš!!! MŪS atkal pārstāvēs tie GEJI un NĒĢERI! MŪS, STRĒLNIEKU MAZMAZDĒLUS! KĀDA NETAISNĪBA!!!!!111 VIŅI ATŅĒMA MŪSU DARBUS! VIŅI ATŅĒMA MŪSU SIEVAS! VIŅI DZĪVO UZ PABALSTIEM UN NESTRĀDĀ! Vai, nē, viņi taču atņēma mūsu darbus...

(Piedodiet, nevaru komentēt šo konkursiņu padziļināti, neesmu klausījies nevienu dziesmu no tā sūda :(( )
+3
MŪS pārstāvēs Justiņš... sēru asariņas... ;( Ņus naf viņšš unikālzzzzz ;( graizam wēnazzz TagAD kopā ar ScHniZZzZZzzZellLllL... ir tumša nakts mūsu Tēvzemē un es sēžu zem plakāta, kurā kopā samontēti Donalds Tramps, Ādolfs Hitlers un Geirovīzijas karogs (tāds taču ir, ne?)... manā sejā ir skumjas... skumjas par mūsu zemi, MŪSU valsti, MŪSU tautu... tā ir kritusi MEINSTRĪMĀ... bet tomēr nav pietiekami MEINSTRĪMĪGA... kā to visu savienot???? es meklēju atbildes... tas ir manas dwēseles kliedzienz... es esmu noraudājies bāleliņš, man visi pāri darījuši, un kas man par to ticis? UZ EIROVĪZIJU BRAUC JUSTIŅŠ... NU PIPEC! naw taisnībaz uz zemes, tik gejiskam smaidiņam mūsdienās spēx!

bet, klau, džeki... tas Justiņš taču tomēr arī mūsējais... latvietis un tā... eu, nu lai jau viņam veicas, ne!? nu sūtīsim viņam labas domas... palūgsim visi kopā Jēzu Pistu, lai viņam labs fokālais priekšnesums, ok!? Sarunāts!!!!????????

SARUNĀTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... :* haha
+4
O, Račiņš arī norecenzējis Katalepsiju... malacītis :))) Un nē, viņš nezina, kas ir pornograinds, detalizēti to Latvijā varētu zināt Fauns, es un vēl kādi 30 cilvēki, no kuriem Račiņš nevienu nepazīst. Protams, ka arī vecais smerdelis pa reizei savā dzīvītē vēlas kādu izaicinājumu, piemēram, nopelnīt kādu naudiņu pārmaiņas pēc izmantojot metālistus. Es viņam gan novēlētu to nedarīt, kā arī atteikties no viņa reģistrācijas pie 'nezināms autors' AKKA/LAA, lai savāktu naudu par visiem, kuru autorība ir kaut kur pazudusi. Piepist to kropli.
+2
Ā, aizmirsu pierakstīt, kā Račiņš 'uzzinājis' par pornograindu... Vecais viltnieks, lūk, arī prot izmantot Vikipēdiju ;))
0
he he he :D
0
Račam jāpiespiež ANTHEM diskogrāfiju noklausīties: www.youtube.com/watch?v=5AR2EDmR8BA...
0
Duets Sandra šo to saprot no mūzikas... www.delfi.lv/izklaide/televizija...
+1
To jau viņi sen ir teikuši, ka viņiem rokmūzika patīk un kā Deep Purple ir teh bestest.
+3
Aizvakar ukraiņu humora šovā viena vietējā popdziedātāja uz komiķa Žeka jautājumu «kāpēc tu šogad nepiedalījies Eirovīzijā?» atbildēja:

— Man brīžiem liekas, ka Eirovīzija ir kā Viņsaule: mēs visi tur kādreiz nonāksim!
0
www.facebook.com/catalepsia.official...

Ok, maybe viņi tomeŗ ir popsa. Sīrupā intervēties... nu tas vairs toč nav trve
+2
Un tā — šogad Eirovīzijas visgalīgākajā finālā uzvar Ukraina ar dziesmu «1944» par Krimas tatāru deportācijām! Дуже дякую всім спостерігачів, хто бачілі Євробаченнію і підтрималі Джамалу! ПТН ПНХ!
+1
+3
Atverējos vēl vienu virs-vidusmēra eirogabalu: igauņu pop-panky Winny Puhh dziesmele "Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti". Igauņi teica, ka dziesma esot par to, kā šoferi Korsakovu Latvijā piekāvuši.

www.youtube.com/watch?v=2dllo85ZSUk...
+1
Jā, šis ir redzēts, kā arī citi gabali. Igauņi toč ir ķerti. Viņiem ir arī citas trakas lietas.
www.youtube.com/watch?v=2adV6PkgFNA...
0
Aha, šī bija domāta parodija par kaut kādu igauņu politiķi. Šim ta nekas, bet tā bija Somijas prezidente, kas nāvīgi apvainojās, ka iztaisīta par Godzillu.
+2
^^^ pop gan tur nekāds nav, tur pat drusku uz grind vilka.
+1
pie radiem smeļot nācās šo to redzēt no Eirovīzijas, gaidot īsto boksa cīņu - sūds kas bija no Ukraiņiem un arī Krieviem (tiem gan šoviņš (no Britain got talent spertais) smuks bija). Austrāļu ķīniešus neredzēju. Par mūsu Justīni radi bubināja, ka nodziedājis jau ļoti labi, bet kautkādus fona gorekļus vai ko citu tač varēja atvilkt .... Es gan iebildu, ka tas tomēr izpildītāju, nevis gaismotāju pasākums ;)
+1
Vispār tas ir dziesmu, nevis izpildītāju konkurss.
+2
Liku dziesmu zem pipeļa...
+1
ā, tad jau balva tiek komponistam, ja ? :D
0
Nē, dziesmai :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas