Davida SHOW 3
0
SSo 4dien tai ssovaa - SAATANISTI...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ph
0
kuul
0
Vāāāāāu!

Nē vispār nekaitētu pablenzt kā tas lohs dirš uz viņiem.
0
viiiiiii, sātanisti... ko nu darīsim? paslēpiet savus mazos četrkājainos draugus, nelaidiet vienus uz kapsētām...
0
driizaak satanisti nodirsis to jefinju davidu kautgan man dzili po shitas ambrazas labak aizpipot un iaraut alu
0
oj, a mums te lv ir sātanisti? aa, jā, true sātanisti, kas iemiesojušies mazās mellās meitenītēs un puisēnos pie unīša...
0
HAA
0
Šajā šovā mani aicināja piedalīties, blin, vo stulbeņi!:(
0
gribu redzēt, kas tad pārstāvēs tos sātanistus. Nez vai kāds par La Veiju vispār būs dzirdējis un viņa grāmatu lasījis.
Varu iedomāties, ka sātanistu vidējais vecums būs ap 17 g., bet galvenais sātanisma informācijas avots būs bijis Denijs no COF...
0
SSitaa jau 3 teema kas +/- tuva METAL, interesanti, kaada ta buus naakamaa...
0
Iz tvneta: "Luterāņu mācītājs Varis Bogdānovs sātanistus tautas valodā dēvē par lūzeriem. Antikriste un pagānu ticību pielūdzēja Renāte atklāj, vai senie latvieši ir saistīti ar sātanu. Grupas „Husgvarn” solists par sātanisma tekstiem metāla mūzikā."

Pamatīga sviesta kulšana tas raidījums, nekas cits.
0
nu, sātanisti patiesībā nav nekādi lūzeri, ja mēs runajam par īstajiem džekiem no la veja baznīcas. iesaku palasīt šamējo statūtus. patiesībā, gana miermīlīga noslēgta kopiena, kuras pamatā ir egoisms, lepnums un vl visādas tamlīdzīgas īpašības. antikriste? hahahahahahahahaha!!!!! :D nu, tad jau viņai ir kādas pārdabiskas spējas, viņa laikam ir tas bibliskais zvērs, kas aprakstīts sv. Jāņa Apokalipsē... :D:D:D:D vispār, piekrītu, idiotiska tēma idiotu baram, kas nesūda nezin ne no kristīgās teoloģijas, kur sātana vispār nav, ne no moderno jauno reliģisko kustību mācībam, kuru starpa ir arī la veja sātana baznīca... kārtējā reliģijas diskreditācija. vispār, šādas sarunas ir klaji nekorektas, un cik var redzēt, vienīgais, kas kaut ko izprot no tēmas varētu būt Urbix. pārējie divi jaunieši - nu, cietpauri.... :D seno latviešu saistība ar sātanu... pagān, lūsi, kas jums sakāms? šajā ziņā esat kompitentāki par mani...
0
to brinumu var jau apskatiit ? kur ?
0
Vispār jau ceturtdien, ne šodien!
0
A Norveegjijaa dziivo satanisti?? laikam jaabrauc satuset tad buushu troo :)))
0
k..ko? es esmu vienīgais oriģinālais true antikrists. sātanistiem būs mani pielūgt. thy will be done, lord satan! :D

starp citu, "īstie sātanisti" La Veija baznīcu noliedz. tā esot pārāk neradikāla, mierīga un viegli pieejama ikvienam interesentam...hmm

kill yourself and someone you love - For Satan!
[bija tāda black metal dziesma]

tas raidījums varētu būt šoreiz ļoti rēcīgs :D
0
manliekas tadu stulbumu pat isti skatiities negribas, bet ja tomer tad cikos vinsh ir un vai neta ir iespeejams aplureet ????????
0
laikam tvnetaa vareeja luret tad kad rakstu ieliek
0
Ja nemaldos, tad skatāms viņš bija desmitos vakarā TV5 un, sākot no nākamās dienās, arī tvnetā.
0
Nu bljin... noskatijos vakar davidshow.. mja... nav ne jausmas ko tur darija taas divas meiteniites kuras atnaaca pirms Urbix.. bet viennoziimiigi 13gadiigaa Renaate vareeja jau nu neliist tv kastee ja nav ko teikt.. bljin, shitaads tiinis dara kaunu visai naacijai... kaada Y peec njem beernu runaashanai par tik dziljaam teemaam ja labi zin ka taadam veel maates piens uz luupaam... un sava viedoklja kaa taada nav... Bet visumaa bij novaakti diezgan praatiigi ljaudis (atskaitot taas, kuraam zem 17)
0
Prieks, ka Salamandras vadītāji par matainajiem teica atzinīgus vārdus :)
0
ta jau nav bijis tik traki , pag a neta var aplureet ?
0
Nopietna tēma?????

Cilvēki, pasakidrojiet man ateistam, kāda starpība starp kristiešiem un sātanistiem? Tas viss ir marasms un viela garā vājajiem. Nafig tev vajag mistiskus tēlus, izņemot, ja vēlies varu pār citiem cilvēkiem. Tiem, kam visi mājās nekāds vecīts uz mākoņmaliņas un ragainais pazemē nav vajadzīgs. Tas pats attiecas uz "pagābusmu". Vai nevar vienkārši būt godīgs pret sevi, citiem, apkārtējo vidi? Kristietis, sātanists vai musulmanis - visi ir badīgi, asinskāri lopi, neskatoties uz to, ko sludina "svētie raksti".
Un šitā "pasaku zināšana" ar ko zīmējas daži labi reliģijas pārzinātāji ir smadzeņu piebāšana ar nelietderīgu informāciju. Tas pats `butu mums tagad iemācīties no galavas reklāmu sloganus, reklāmas rulīšu dialogus un tamlīdzīgus PR ražojumus, jo reliģija ir komercija un nekas cits. Iņemot budistus, par ko viņus arī cienu.
Vottā.
0
Marlix skan lidziigi ka metrix, nu nepiekriitat, nu ja tachu, mistiski jaaaaa jar jar
0
to Marlix
no seerijas "visi ir idioti, es vieniigais gudrs" :D
Pats labi zini ka katrs cilveeks ir savaadaaks, un visi nekad nejuusmos par vienaam un taam pashaam lietaam. Ja tu tam netici, uz veseliibu. Cits tic visaadaam "bleenjaam" un tas vinjam dara prieku. Aarstee kompleksus ja nevari mieriigi liidzpastaaveet citaadi domaajoshiem.
0
Kriwix

Tev kā ar spriest spējām? Te vispār kāds mēdz domas izteikt arī, vai tikai bārstās ar lozungiem tu esi tāds un tu esi šitāds. Tu vari kaut kā atspēkot, pārliecināt par pretējo, izņemot, "tu esi losis"?Jeb bērnudārzs tevī ir stiprs un nemirstīgs. Manā postā nav "visi ir idioti", bet runa iet par skriešanu pakaļ meļiem un krāpniekiem, kuri visu to reliģiozo bulshit izmanto ietekmes palielināšanai.
0
Davai, kurš par Marlix un kursh par Kriwix? Es veel domaaju...
0
marlix, vai tu esi paēdis veģetārietis, ja es, būdams kristietis, esmu asinskārs, badīgs lops, ko? ak jā, tev kāda asinskāra badīga kristīga tantiņa atņēma pusdienas.... vai, nabadziņš... baidieties no asinskāriem kristiešu lopiem, jo tie kāro pēc jūsu asinīm!!!!!!!! marlix, bēdz, es jau nāku dzert tavas asinis, lai darītu Dievam patikamu darbu.... :*
0
Edenbeast, davai, tad tu par Kriwix - es par Marlix, okejj?
0
taadus shovus vispaar nav veerts skatiities.. uzzinaaju tikai to, ka neviens tur iisti neizprot saatanismu.. nenoliedzu, es arii par to neko nezinu un tieshi taapeec tv neraados..
0
lai cik skumji tev nebūtu, runci renār, es būšu pats par sevi... :)
0
bitchy, a tu izproti sātanismu, ja? paskaidro man, lūdzu, es arī gribētu izprast.... plīīīīīīīīīīīī...
0
izlasi manas ieprieksheejaas zinjas peedeejo teikumu.. tur viss siiki un smalki aprakstiits par sho teemu..
0
tev neloģiska stāstījuma struktūra...
0
vispaar jaa. logjika man svesha lieta..
0
gan būs labi ;)
0
esmu ateists un ar to lepojos. Ja kaadam kas interesee par religjijaam un tamliidziigiem dranjkjiem varu ieteikt google.lv - es 50% Marlix pusee.
P.S. La Vejs vispaar mums unikaals indiviids bija. Vienu vakaru lasiiju vinja biograafijas - iisto un to otru, ko jams pats sagudrojis. Labie iereecu :D
0
P.P.S. A shovs kaa jau parasti iesuukaaja.
0
es savu religjiju veel neesmu atradusi, bet zinu, kristietiiba taa nav..
laikam jau buus vien jaatic tikai un vieniigi pashai sev..
0
bitchy : pareiza izveele
0
TAA NOREECOS VIENKAARSHI :D
MANA SVEETAA TANTE ZVANA UN SAKA"ES REDZEEJU TO DAAVIDA SHOVU,KAUT ARII ES TRO NESKATOS :D, UN TUR TECA, KA METAALS PROGRAMMEEJOT UZ SAATANISMU..."
NU VAI NAV ANALIS CIRCULARIS? TACHU PILNIIGS DIRSAABAAZHAMS UZSKATS CILVEEKIEM.ITKAA IZNEMOT BURZUM NEKAA CITA UZ METALSTAGE NEBUUTU :D
TAAKAA SHITAA TEEMA JAU TE IR ATKLAATA, TAD VAREETU ARII DZIRDEET KO JUUS DOMAAJAT PAR SHO TEIKU "METAALS VED UZ SAATANISMU".........
0
Ja gadījumā, šo lasa meitene Renāte, iesaku pirms došanās uz tamlīdzīgiem raidījumiem tomēr daudz dziļāk izpētīt baltu pagānismu. Jo tas tomēr rīvē kantis arī pārējiem latviešu pagāniem, ja viens tāds Dāvids var pateikt vairāk un sakarīgāk par meiteni, kas sevi uzskata par pagānu. Ja grib iet uz tādu demagoģijas midzeni, tik tiešām nepeiciešamas dziļas zināšanas, ir jābūt gatavam uz visādiem stulbiem jautājumiem un bez minstināšanās jāspēj sakarīgi atbildēt, jo tā vien šķita, ka Dāvids ķer katru neveiklāku izteicienu, lai tikai pierādītu, ka "visi ir stulbi".
Tas ka tevi tas interesē, tas ir ļoti labi un atbalstāmi, bet vai tomēr vajadzēja savu pārliecību un ticēšanu vazāt pa tik apšaubāmu iestādījumu, kā "Dāvida šovs"?
Turklāt, ja gribēji pierādīt kaut kādu pagānisma saistību ar sātanismu, tad Jods un Velns nebija īstie, kurus minēt. Sātanismā neesmu kompetenta, bet par pagānismu- nu jā, ir sastopami arī "tumšo spēku" godāšanas gadījumi, te būtu minami pūķi (ne tie, kam trejdeviņas galvas, bet tie, kas saimniekam mantu nes mājās), vilces un tamlīdzīgi radījumi. Lai gan es tomēr vairāk sliecos domāt, ka šie tēli radušies dēļ latviešiem tik raksturīgās tieksmes aprunāt, šajā gadījumā- centieni nomelnot saimnieku, kam raža labāk padodas un mantas mājās vairāk kā kaimiņiem. Velni, raganas un vilkači savu izteikti negatīvo raksturu ieguvuši kristietības ietekmē.
0
Luusis makten gudri runaa bet patiesi runaa
0
ko tad urbix var pateikt par sātanismu? He,he,tas miera mika!
0
man šovā viennozīmīgi vislabāk patika Dāvids, visu cieņu.
0
tā, tā, tātad šovakar 22.30 TV5 Dāvidšovā saruna par un ar transvestītiem, piedalīsies arī Kristīne, kas dažam labam varētu būt tā kā bijusi pazīstama.

Sonnenmensch > noteikti ieslēdz šito un pieturies, lai nenokristu no krēsla ;))
0
Ā, nu ja jau tev šovakar ir raidījums, tad skaties atkārtojumu rīt no rīta
0
hmmmmm, es no mājas izeju 23:15... moš arī redzēsū, tu mani saintriģēji, kas tā oar Kristīni...?
0
nu paskaties, paskaties pats ;))
0
ceru, ka viņa būs sākumā - jo savādāk ies secen...
a kad no rītiem ir atkārtojums?
0
nezinu, paskaties avīzē, es zinu tikai, ka ir
0
Es mīlu to šovu. Debešķīgs vakara piesēdiens. Un jo vairāk tur cilvēkam tiek uzkāpts uz galvas, jo lielāka bauda skatīties. Kā mainās tās sejas, kad pēkšņi vairs nevar neko sakarīgu pateikt. Visi tie kretīni, ar ieņemtām pozīcijām kautkādā tur vēl ellē ratā pārliecībā, cītīgi paužot savu nostāju, bet nespējot atbildēt uz parastiem jautājumiem. Un ka to masku ņem un norauj, un mazais paliek pliks un nevarīgs. Vienkārši eleganti! Nē nudien, tas šovs ir ņammīgs. Kas var būt labāks kā atgulties pie TV un klaigāt uz cilvēkiem ekrānā, izgānīties, izsmieties, izraudāties. Vakarā... gandrīz nekas nevar būt labāks. gandrīz, bļin..
0
Es TV vairs neskatos.
0
Kas tad nu? Ieraudzīji pliku sievišķi? :)
0
jā.kā metos virsū, tā teļuka pižec. :}
0
labojums-teļļukam.
0
Nu skatos - un neko nerubīju...
0
Sapratu, kas par Kristīni...
Man nav ko komentēt....
0
Joptavi, Kristīnis mani nogāza no kājām!!!! Kas to būtu domājis!!!!
0
A man vienmēr likās, ka viņam (????) tā uzvedība bija tāds PR - ķipa, uzmanības pievēršana viņa "unikālaijai" pesonībai, bet še tev...
0
Mēdz teikt, ka par mirušiem vai nu labu vai ne ko. Taču palasījos augstāk, kur ar viena posta starpību tik stipri parādījās Ēd'n'bīsta (a.k.a. Crain?) uztveres ilustrācija, ka nevarēju noturēties un nevērst lasītāju uzmanību:

bitchy, 10. jūnijā, plkst. 17:48
taadus shovus vispaar nav veerts skatiities.. uzzinaaju tikai to, ka neviens tur iisti neizprot saatanismu.. nenoliedzu, es arii par to neko nezinu un tieshi taapeec tv neraados..

Edenbeast, 10. jūnijā, plkst. 17:53
bitchy, a tu izproti sātanismu, ja? paskaidro man, lūdzu, es arī gribētu izprast.... plīīīīīīīīīīī
0
to Marlikam, Nefokam, Sonnem: jūs to kristīni pazīstat personīgi ? Un neko līdz šim nedz nenojautāt ,nedz nezinājāt... hm..
0
nu nav jau tā, ka kaut ko jocīgu nevarēja ievērot, vispār jocīgs cilvēks, bet labāk teikšu tā - kamēr es "Kristīni" pazinu, viņa vēl draudzējās ar īstu meiteni...
0
Es arī viņu pazinu tajos laikos, kad draudzējās ar meiteni.... nu kas tagad... fig vairs sapratīsi...
0
???????
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas