Brauciens: SWANS Viļņā
+2
Piektdien, 17. martā, Viļņā ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs uzstāsies leģendārie “Swans”. Šī ir iespēja vienu no pēdējām reizēm redzēt grupas uzstāšanos klātienē.

www.youtube.com/watch?v=4R31AWhv02Y...

Ar koncertu Viļņā „Swans” prezentē savu pēdējo veikumu “The Glowing Man” un pēc grupas līdera Maikla Gira vārdiem šī tūre iezīmē beigas posmam, kas sācies 2010. gadā un iespējams bija viens no veiksmīgākiem grupas vēsturē.

Organizējas brauciens uz koncertu no Rīgas.
Vairāk informācijas FB lapa: www.facebook.com/events/114609412547...
Pieteikties braucienam vai saņemt papildus informāciju var zvanot pa tel. +371 27086038 vai rakstot uz info@eventtravel.lv

Nelaidiet garām Baltijas valstīs pēdējo un vienīgo grupas “Swans ” uzstāšanos šī gada 17. martā Viļņas klubā “Legendos”.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Neattiecas uz tēmu, bet viņu jauno albumu sauc The Glowing Man. Viens burts, bet maina daudz :)
Vispār ļoti labs disks, silti rekomendēju katram melomānam.
-3
Interesanti vai tos hipijus kāds arī var paklausīties, nebūdams zem kādām zālēm? :>
0
Pirms pāris gadiem Rīgā, VEF Kultūras pilī spēlēja. Klausījos bez zālēm. Tiesa, bija momenti, kad nebija pilnīgas pārliecības, ka ēkas konstrukcijas izturēs. Pie pults vienā brīdī esot bijuši 130 dB. :)
0
Bija mīlīgi. <3
0
phe 130 dB, tā tikai inūbi spēlē, īsti čaļi, ka iemac 220 dB, ta ir OK ! Visu uzreiz var sadzirdēt !
0
Nu? Kuram ta īsti garāks decibels?
0
pie 220dB gan jau varēsi izbaudīt, kā maigi saskaras abu ausu bungādiņas un acābols aplūko tavu paša āni no iekšpuses
0
Cik nu brīžiem ieslēdzu, iPhone man izmērīja 110 dB vidēji. Nestāvēju gan pie skatuves, bet kaut kur malā aptuveni pa vidu. Pie ieejas visiem dalīja ausu aizbāžņus, bet īstiem vīriem jau tādus nevajag. Neizpakoti ar visu Swans bļembu klāt mājās stāv, moš pēc 10 gadiem internetos pārdošu. :)
+1
...un starp citu, nerunājot par decibeliem, koncerts bija ārkārtīgi labs.
+2
Es gan neatceros to, ka pie ieejas dalīja ausu aizbāžņus, un man tādu arī nebija, bet nu visvairāk iereibis arī biju tieši koncerta sākuma daļā :3 Jā, koncerts bija skaists un reti labas sajūtas sagādājošs, man ļoti patīk, ka ir šie koncerti, kurus var izjust arī absolūti ķermeniski. Cik sapratu (šī bija pirmā reize, kad redzēju Swans (ļoti iespējams, ka arī pēdējā)), tad šis koncerts arī nemaz nebija no viņu skaļākajiem koncertiem. Bet nu viss lieliski - Gira tur stāvēja gaismā kā tāds 21. gadsimta Jēzus (beigās arī ļoti forši parakstīja merču, stāvot pižikā), un koncerta laikā ķermenis kratījās līdzi no dažādu instrumentu dažādām vibrācijām paķertos ritmos, tā, ka beigās īsti nevarēja saprast - kas ir kas. Pēc koncerta bija absolūta nerealitātes sajūta, tāds - pag, a kas ar mani tikko vispār notika? Forši arī, ka sākumā kluba elektrība neizturēja. 10/10
0
Pēc sākuma daļas tālāk bija grūtāk reibumu turēt, jo bārmeņi tur strādāja pat lēnāk par Nabaklab meitenēm.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas