LETA, BNS, portālu u.c. masu zombēšanas kopīpeisti 2017
0
"fotogrāfijas publiskotas tikai tagad, jo beidzot to ļāvusi Kleitones ģimene. Afgāņiem, protams, neviens atļauju neprasīja." :D :D :D
apollo.tvnet.lv/zinas/asv-kara-foto...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vai tiešām gada mediju šitpoustings jāsāk ar tik skumju ziņu?
0
Lietuvā ar vatņiku izdomājumu analīzi teorētiskā līmenī nodarbojas Dr. Viktors Denisenko — pieredzējis žurnālists, kurš pamazām pārgājis uz zinātnisko darbību. Lūk, kur populāra analīze par vates pusē nerimstošo mītu — «baltajām zeķubiksēm no Pribalķikas»! (Links uz raksta krievu versiju)

ru.delfi.lt/opinions/comments/v...
0
+2
Dullā Paulīne
+2
Rock Am Ring pārtraukts un evakuēts terorisma draudu sakarā:
www.theguardian.com/world/2017/jun/02/r...
+1
^ B*e es gribēju ielikt šito. Musļikiem izdevās. Terrorists win.
+1
nekas tiem dvieļagalvām nav beigās sanācis:

Berlīne, 3.jūn., LETA--DPA. Terorisma draudu dēļ piektdienas vakarā pārtrauktais rokmūzikas festivāls "Rock am Ring" sestdien atsāksies un draudi nav apstiprinājušies, paziņoja policija.

"Mums ir prieks par jums. Festivāls turpinās!" tviterī paziņoja Koblencas policija.

Festivāla organizatori paziņoja, ka aizdomām par terorisma draudiem nav bijis pamata. Sestdienas rītā policija turpināja pārmeklēt rokfestivāla norises vietu.

Festivāls tika pēkšņi pārtraukts piektdien ap plkst.21.30 (plkst.22.30 pēc Latvijas laika), kad tā organizators Mareks Līberbergs uzkāpa uz skatuves un aicināja apmeklētājus atstāt teritoriju. Aculiecinieki stāstīja, ka apmeklētāji aizgājuši mierīgā un kontrolētā veidā, un teritorija tika atbrīvota pusstundas laikā, lai policija varētu to pārbaudīt. Pa skaļruņiem tika pārraidīts paziņojums: "Terorisma draudu situācijas dēļ festivāls uz šodienu ir atcelts. Mēs ceram, ka tas varēs turpināties rīt. Lūdzu, dodieties uz izejām."
0
Ukraina:

СБУ подозревает SkyNet в создании террористической группы

Как сообщила Internetua спикер СБУ Елена Гитлянская, сотрудники СБУ разоблачили в Одесской области механизм незаконной маршрутизации одним из провайдеров интернет-трафика на временно неподконтрольной Украине территории.

"Правоохранители установили, что владельцы фирмы по предоставлению услуг IP-телевидения и доступа к сети интернет одного из райцентров Одесской области организовали маршрутизацию трафика в т.н. "ЛНР". Кроме того, злоумышленники зарегистрировали свой филиал на неподконтрольной Украине территории в соответствии с "законодательством" террористической организации "ЛНР" и исправно платили "налоги", - отметили в СБУ.

Досудебное следствие продолжается в рамках открытого уголовного производства по ч.1 ст. 258-3 УК Украины (создание террористической группы или террористической организации).

1 июня в Измаиле в офисе одного из крупнейших городских интернет-провайдеров SkyNet прошел обыск. Проверку осуществляли сотрудники областного управления СБУ. Сообщалось, что правоохранители изъяли серверы провайдера на проверку. Офис фирмы был опечатан.

(Sava loģika tur ir: Izmaila atrodas Ukrainas pašā DR stūrī, pie robežas ar Rumāniju — tā iet pa Donavu. Ja kāds grib ietaisīt palīdzības kantori teroristiem, tad lai tas notiek pēc iespējas tālākā valsts galā no LNR. Bet shēmas organizatori gan duraki: paņēmuši nosaukumu, kurš jau pa gabalu piesaista visiem aizdomas. Tas ir tas pats, kas nodibināt firmu «strādnieku līgšanai darbiem Sīrijā» un nosaukt to par SIA «ISIS».)
+1
Man liekas Latvijā arī bija/ir tāds provaiders Skynet?

Toties paska cik krievu hakeri ir kruti. Iespaido vēlēšanu iznākumu ASV, izraisa diplomātisko krīzi Katarā :D
0
Festivāls "Rock am Ring" tika pārtraukts pārrakstīšanās dēļ

Berlīne, 15.jūn., LETA--THE LOCAL. Vācijas policija trešdien atzinusi, ka rokmūzikas festivāls "Rock am Ring" tika pārtraukts bez reāla pamata, jo bažas par terorisma draudiem radījusi pārrakstīšanās darbinieku sarakstā.

Festivāls tika pēkšņi pārtraukts 2.jūnija vakarā, kad tā organizators Mareks Līberbergs pēc policijas lūguma uzkāpa uz skatuves un aicināja apmeklētājus atstāt teritoriju. Aculiecinieki stāstīja, ka 87 000 festivāla apmeklētāju aizgājuši mierīgā un kontrolētā veidā, un teritorija tika atbrīvota pusstundas laikā, lai policija varētu to pārbaudīt.

Policija trešdien paziņoja, ka skatuvju uzstādīšanai noalgotā uzņēmuma darbinieku sarakstā divi vārdi bijuši uzrakstīti kļūdaini, kā rezultātā radušās bažas par iespējamo islāmistu iefiltrēšanos festivāla norises vietā. Žurnāls "Focus" ziņoja, ka darbinieki, kuru vārdi uzrakstīti nepareizi, bijuši sīrieši.

Nākamajā dienā policija paziņoja, ka terorisma draudi nav apstiprinājušies un festivāls turpinājās. Pašreiz policija pārbauda festivālam nolīgto apsardzes firmu darbinieku identitātes.
+1
-Lūdzu atstājiet ter...
-Terrrroooooorsss!!!!
0
Dethecrator, kas tev nepatika RD vēlēšanās?
0
^ Rezultāts!!!
0
0
Vašingtona, 21.jūn., LETA--DPA. Neilgi pēc atbrīvošanas no ieslodzījuma Ziemeļkorejā mirušā amerikāņa Oto Vormbīra ģimene nelūgs veikt viņa līķa sekciju, pavēstīja Ohaio štata Hamiltonas apgabala koronera birojs.

Vormbīru ģimenes "iebildumi pret autopsiju tika respektēti", norādīja birojs. Veikta vienīgi ārējā līķa apskate.

ASV pirmdien miris no Ziemeļkorejas repatriētais amerikāņu students Oto Vormbīrs, kurš atradās komā kopš ieslodzījuma spaidu darba nometnē. Vormbīrs, kurš bija izcietis 18 mēnešus no 15 gadu ilgā ieslodzījuma Ziemeļkorejas spaidu darba nometnē, uz ASV tika repatriēts pagājušajā nedēļā.

Morāle? Nobody likes warm beer.
0
Nu nez, var jau ierēkt, bet nu velns viņ' zin', ko tie ziemeļkorejieši ar viņu izdarījuši. Atpakaļ gan aizsūtīja ātri, kad saprata, ka šis labu galu neņems.

Citās ziņās: visi daiļiemetēji, sarosās:

www.diena.lv/raksts/latvija/vied...
+1
^ haha, normāli velopraidam uzdirsa :D
0
Komunistu cūkas arī pie mums sāk izvērsties: apollo.tvnet.lv/zinas/vienojas-ievi...

Pērn jau ieviesa "progresīvu" neapliekamo minimumu, tagad šis. Drīz - garantētais minimālais ienākums, katra komuņagas/sociķa slapjais sapnis.
0
GMI pastāv jau gadu desmitiem ilgi. Tiesa gan, viņš ir tik niecīgs (senāk bija zem 50 latiem mēnesī), ka viņu praktiski neviens negribēja ņemt. Citādi jau nu gan beidzot ir pozitīvi, ka līdzšinējā regresīvā (t.i., nabagi maksā lielākus nodokļus) sistēma sāk pazust.
+1
Kādā veidā "nabagi" maksā lielākus nodokļus pie vienādas likmes?
0
Patlaban ir socialo iemaksu griesti. No minimālās algas ir 23,039% likme, un tāda tā nemainās līdz kādu 2500 eiro algai.

No šīs vietas sociālo iemaksu likme ir 0%!!!!

Protams, ka to jāmaina. Lasīju, ka Lembergs labprātīgi maksā arī no visiem pārējiem mēneša ienākumiem socnodokli, bet viņam gada beigās VID atskaita atpakaļ.

Es pats savukārt atbalstu iespēju iemaksāt veselības maksu tiešā ceļā valsts budžetā 20 vai 30 eiro mēnesī. Darba specifikas dēļ es ne katru mēnesi maksāju socnodokli no algas, bet es gribu atbalstīt mediķus un esmu gatavs iemaksāt šo summu gadu uz priekšu. Dodiet tik iespēju :)
0
Tā arī nesapratu, kur tie pakātnieki maksā mazāk?

Soc. nod. tā vispār ir "apdrošināšana" (<- LOL :D), kur lielākā daļa tāpat "aiziet" (atkal viens LOL) paša pensijai (kad nestāvēs kājās un izmests no mājām).

Manis pēc tu tiem tukša maisa sitējiem vari kaut visu savu algu atdod - tāpat izsaimniekos. Tikai neprasi, lai es arī dodu. Es jau nez, protams, bet vai visi pie mums ir slimi (galīgi), proti, bet veselības budžets 400EUR uz purnu ir jaut tagad konkrēts "nauda vējā" :E
0
rekur koncentrētāk par nodokļu reformu:

Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK atbalstītu iedzīvotāju ienākumu nodokļu (IIN) progresivitātes sliekšņu paaugstināšanu katru gadu atbilstoši vidējās algas pieauguma, šādu viedokli aģentūrai LETA pauda VL-TB/LNNK valdes loceklis, Saeimas deputāts Imants Parādnieks.

Pašlaik noteiktos sliekšņus - 20 000 un 55 000 eiro - varētu izteikt ar vidējai algai piesaistītu koeficientu, uzskata politiķis. Atalgojums tuvu 20 000 eiro, piemēram, ģimenei ar vairākiem bērniem nav vērtējams kā kosmiska alga un ir jānodrošina, lai vecākiem nodokļu slogs būtu mazāks, skaidroja Parādnieks.

Par minimālās algas pieauguma tempu vienošanās būs jāpanāk Finanšu, Labklājības un Ekonomikas ministriju sarunās, kā arī koalīcijas sēdē. Minimālās algas pieaugumu nepieciešams saskaņot ar to algu pieaugumu, kas ir tikai nedaudz lielākas par pašreizējo minimālo algu, norādīja deputāts. Saistībā ar solidaritātes nodokļa sistēmas pārveidošanu politiķis skaidroja, ka daļa no solidaritātes nodokļa ienākumiem būtu jānovirza demogrāfijas atbalstam.

Kā ziņots, valdības pārstāvji un sociālie partneri ceturtdien Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes (NTSP) sēdē vienojās par diferencēta iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) ieviešanu.

Vienošanās paredz, ka IIN likmes tiks diferencētas pa ieņēmumu veidiem, proti, ienākumiem līdz 20 000 eiro gadā IIN likme būs 20%, no 20 001 eiro līdz 55 000 eiro - 23%. Tomēr šodien vēl netika panākta vienošanās par IIN likmi lielo algu saņēmējiem - virs 55 000 eiro gadā. Finanšu ministrija piedāvāja transformēt solidaritātes nodokli, piemērojot solidaritātes nodokļa aprēķināšanas principu IIN aprēķinā. Tādējādi lielo algu saņēmējiem IIN būtu 33,5%. Pret šo principu iebilda darba devēji, jo šis maksājums būs pārāk liels.
0
Un? Atbildi tak uz jautājumu.
+1
jautājums par to, kāpēc pašreizējā sistēma netaisnīga? Tagad ir tā:

Alga 400 uz papīra — faktiski maksā sociālās iemaksas 23%.

Alga 1000 uz papīra — arī maksā sociālās iemaksas 23%.

Alga 5000 uz papīra — maksā 12% sociālās iemaksas!

Alga 10 štukas — sociālās iemaksas 5,75%!
0
Un pašnodarbinātie maksā 118.29EUR socnod. mēnesī, poh kāda alga.

Kā jau teicu, socnod. lielākā daļa ir paša pensijas "uzkrāšanai" (lieku pēdiņās, jo nekāda uzkrāšana jau nenotiek) un kopējā labumā tur maz aiziet, tik cik penžiem indeksē daļiņu no vidējās algas valstī. Limitus jau ieviesa, tāpēc, ka tauta pati sāka kviekt - lielās pensijas, nah viņiem vajag. Vienbrīd tak bija bez limitiem - un? Daži apķērīgākie un ar lieku kāpostu fiksi izrēķināja, ka tur sanāk labs bizītis, ja vien pāragri nenoliek karoti. Savs risks ir, bet paska kāda peļņa.

Ja tu nepamanīji, runa ir par "progresīvo" IIN. Tātad vēlreiz - atkarībā no lielākas algas, kādā viedā kāds tur maksā mazāk? Man sanāk tā - jo lielāka alga, jo maksā vairāk.
+3
BigUggam vajag kandidēt uz Ventspils mēra amatu!
0
Tad atbildes nebūs, tikai pliks pļūts?

Bet paldies murgonim par komplimentu.

Bet tikmēr varkaļi turpina - vajag tak katru kapeiciņu tavā makā aplaizīt un iztaksēt tā kārtīgāk:
apollo.tvnet.lv/zinas/kreditiestade...

Kad izbanos skaidruci, tad tik sāksies īstās "dzīres"!
0
Tagad mazajiem biznesiem jālieto jaunā parauga kases aparāti (mo kuriem VID var ar flešu nokopēt infu). Dīvainā kārtā LV sertificēti ir tikai 4 veidu aparāti - visi CHD ražojumi ...
0
Hahaha, tie piderasi turpina - plāno, ka vairs nevarēs 100% atgūt IIN par zobiem u.c. operācijām.:
www.delfi.lv/bizness/budzets_un_...

Dirsā es šo komunistu valksti:
"Apgādībā vairs nevar likt vecākus"
"Progresīvais neapliekamais minimums"
"Progresīvais IIN"
"Samazināt uz IIN attiecināmos attaisnojošos izdevumus"

Progresīvās komuņagas.
+1
Nabaga zviedri... Bet apsveicam Latviju ar nesliktu rezultātu. Atkal atpaliekam no kaimiņiem: igauņi un leiši, laikam, ir tik labi, ka pat top 80 neiekļuva :D
www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/...
+1
Tie sociālistu pidori tak nevar un nevar rimties!!!! >:E
Vēl 5% nost bļaģ!!!!!!
www.delfi.lv/bizness/budzets_un_...
+1
Socarasti
+1
Lembergam esot pohuj par valksti - tā uz jaunākā IR vāka.
Man ar'!
0
Pag, vai tad 3. pensiju līmenis visu laiku nebija brīvprātīgs pasākums?
0
Bij, bet tas jau nav galvenais.
0
Jaunās mācīšanas metodiskas ASV (Common Core):
www.youtube.com/watch?v=uc3Pv5Q_AdA...
theeconomiccollapseblog.com/archives/3-examples...

Ar steigu jāievieš arī pie mums, jo (tipiskais argument birokrātam) tak citas valkstis tā dara!!!
+3
Žaļģires (leitiski) jeb Grūnvaldes (vāciski) kaujā Lietuvas Dižkunigaitija tā sakāva Teitoņu ordeni, ka tas pēc tam stipri nonīka, dabūja atdot teritoriju un knapi pārgrupējās, lai izvilktu dzīvību. Liels panākums dzimstošajai Lietuvas–Polijas Republikai (Rzecspospolita) un kārtīgs, godīgi nopelnīts 'in-your-face' trieciens vācu krustnešiem. Bet pienāk 2017. gads, un vatņiki uzliek plakātu par godu atceres dienai Moskovijas uzvarai pār… nu pār… nu, tiem tur… avainauvienalga, pār ko! #ZhalgirNash!

inforesist.org/pobeda-v-gryunvalds...
0
Sociķu elektorāts:
youtu.be/YMxTEZ7JizI...
+1
Kaut kādi smoļenskiešu pulki jau tajā kauja piedalījās. Bet nosaukt Jagailo un Vitautu par krievu kņaziem ir spēcīgi. Tā pat padomju laikos nedzejoja.
0
^^ kaut kā izklausījās, ka intervētie domā, ka sociālisms ir saistīts ar socializāciju :D
+1
Igauņi atkal pirmie, bļaķ: www.zerohedge.com/news/2017-07-19/whi...
0
^ hvz, cik nopietns avots, bet zīmīgi, ka Portugāle ir lejagalā. Varbūt tamdēļ tāda infografika tapināta. Ko lai ieliek augšgalā? Skaic, ka skandināvus, un, lai neizskatītos sagudrots, iepisīs Igauniju visiem pa virsu.
0
Avots šis: www.emcdda.europa.eu/
0
^^ lejasgalā ir Grieķija ar 0

Belgium 9 (67)
Bulgaria 4 (17)
Czech Republic 6 (39)
Denmark 58 (210)
Germany 22 (1 185)
Estonia 103 (88)
Ireland (1) 71 (213)
Greece 0 (0)
Spain (1) 15 (455)
France (1) 7 (294)
Croatia 19 (54)
Italy 8 (304)
Cyprus 15 (9)
Latvia 14 (18)
Lithuania 59 (115)
Luxembourg 31 (12)
Hungary 4 (25)
Malta 28 (8)
Netherlands 16 (182)
Austria 26 (152)
Poland 9 (249)
Portugal 6 (39)
Romania 2 (21)
Slovenia 22 (30)
Slovakia 7 (27)
Finland 43 (150)
Sweden 100 (618)
"United
Kingdom (2) " 60 (2 528)
Turkey 10 (533)
Norway 76 (257)
European Union 21.3 (7 109)
"EU, Turkey and
Norway " 20.3 (7 899)
+5
Šoreiz Delfeļu pērle:

Druvienas ielā Rīgā no koka tika nocelts kaķis, bet Valmieras ielā Cēsīs kaķis tika nocelts no koka.

www.delfi.lv/news/national/polit...
+1
Latvijas satelīts "Venta-1" nogādājis kosmosā prototipu nanozondei, kādu paredzēts sūtīt uz Centaura Alfu

(Papildināta ar projekta "Venta-1" pārstāvja komentāru no 7.rindkopas.)
Rīga, 30.jūl., LETA. Latvijas pirmais mākslīgais Zemes pavadonis "Venta-1" nogādājis kosmosā prototipu nanozondei, kādu britu zinātnieka Stīvena Hokinga un Krievijas miljardiera Jurija Milnera projektā "Breakthrough Starshot" paredzēts palaist uz Centaura Alfas zvaigznāju, vēsta portāls "Business Insider".
Šis nanozondes prototips, kuram dots nosaukums "Sprite", ir dažus milimetrus biezs un tā izmērs ir 12 kvadrātcentimetri. Tam ir Saules baterijas, centrālais procesors, antenas, žiroskops un magnētiskā lauka mērītāji.

Viens šāds nanozondes prototips ir piestiprināts pavadonim "Venta-1", bet otrs - Itālijas satelītam "Max Valier", kā arī vēl četri prototipi atrodas "Max Valier" iekšpusē, vēsta "Business Insider". Abi šie pavadoņi 23.jūnijā tika nogādāti kosmosā ar Indijas nesējraķeti PSLV-C38.

Projekts "Breakthrough Starshot" informējis, ka ar nanopavadoņu prototipiem tiek uzturēti radiosakari no Zemes stacijām Kalifornijā un Ņujorkā, kā arī ar tiem sakarus uztur radioamatieri.

"Šīs misijas nolūks ir izmēģināt, cik labi orbītā darbojas "Sprite" elektronika," norādīts "Breakthrough Starshot" paziņojumā.

Projekts, kura vērtība ir 100 miljoni ASV dolāru, paredz šādas nanozondes apmēram pēc 25 gadiem palaist uz Zemei tuvāko zvaigznāju Centaura Alfu. Nanozondes pārvietosies, izmantojot tā dēvēto kosmosa buru, kas saņems enerģiju no jaudīgiem lāzeriem uz Zemes. Iecerēts, ka šādi nanozonde varētu sasniegt Centaura Alfu 20 gadu laikā.

Satelīta "Venta-1" projektu vadītājs Aigars Krauze aģentūrai LETA pastāstīja, ka nanozondes prototips satelītam pievienots, lai nogādātu to kosmosā. Viņš uzsvēra, ka satelīts izmantots kā transportlīdzeklis prototipam un tālāka saistība ar projektu "Breakthrough Starshot" tam nav.

Krauze sacīja, ka lēmums nanozondes prototipu pievienot satelītam izrietēja no "Venta-1" projektu vadītāja Induļa Kalniņa sadarbības ar projekta "Breakthrough Starshot" īstenotājiem, kuriem bija nepieciešams nogādāt izstrādāto "Sprite" prototipu kosmosā.

Pēc Krauzes teiktā, iepriekš Ventspils Augstskolas mājaslapā tika ievietota informācija, ka satelītam pirms palaišanas kosmosā tiks pievienots nanozondes prototips, tomēr plašāku informāciju par to projekta "Venta-1" īstenotāji nevarēja sniegt, jo "Sprite" pievienošana satelītam tiešā veidā nebija saistīta ar pašu "Venta-1" projektu un tā īstenotāji nav iesaistīti projekta "Breakthrough Starshot" realizēšanā.
0
HAHAHAHA, cerams beidzot tos sūda ss-iešus aizklapēs ciet. Cerams uz visiem laikiem :>
apollo.tvnet.lv/zinas/vid-aptur-ss-...
0
Taisni jāpabrīnās, kāpēc servisu ar nosaukumu SS.lv pieprasa likvidēt VID, nevis Vīzdeguntāla centrs.
0
^Ko ta šie tev nodarījuši, ka tāds naids?
0
Kamēr tie te muļļājās, tikmēr jau ss.com
apollo.tvnet.lv/zinas/domenu-regist...

Derētu kādu no tiem gaiļiem arī iesēdināt.
0
bļa, jau pa ''nopietnam'' sāk. Idejiski, jau viss čotka un pareizi, bet tā vietā lai ķerstītu tos, kas ļimonus pīzģī ....
0
Tie kropļi arī pizģī.
0
Jā, man arī nav skaidrs, kāpēc kopš krīzes sākuma ņem priekšā tādus mazos andelmaņus, kuri pat soda piedziņas gadījumā nomaksās varbūt pāris štukas max, bet laiž vaļā lielāko shēmu turētājus (saskaņiešus no Gan Bej un tamlīdzīgus).

Pa to laiku ārzemēs: ja kaut ko būtu labāk neteikt vispār, tad Merilinam Mensonam tā ir papildus motivācija ķerties pie mikrofona jauns.lv/raksts/arzemes/2495...
0
Tam nu toč ir totāla klīnika... Nav visi mājās.

apollo.tvnet.lv/zinas/klimovics-lat...
+1
-15K tiem kropļiem. Maz, bļe.

apollo.tvnet.lv/zinas/portalu-ss-ip...
0
Izvēlies mani un tikai mani: Kremlis nolēmis palielināt dalību nākamā gada prezidenta vēlēšanās caur… iepazīšanās vietnēm — news.liga.net/news/world/14806936...
0
Vēl viens plānprātiņš.

apollo.tvnet.lv/zinas/pavests-imigr...
0
Globālistu ieliktenis, tas tas sen ir skaidrs.
+3
^ ```Franciska paziņojums jau izsaucis Itālijas galēji labējās Ziemeļu līgas kritiku.
Tās līderis Mateo Salvīni norādījis, ka Francisks, ja tā vēlas, šos ieteikumus var realizēt pats savā valstī - Vatikānā```. Jādomā, ne visi kristieši ir tik galvā jāti, lai būtu vienis prātis ar pāvestu.
+1
Venēcijā Varenā bļaurus šaus nah nost: www.zerohedge.com/news/2017-08-24/zer...

+2
No 1 līdz 666 cik ļoti trve black metal ir šis? m.apollo.tvnet.lv/zinas/producents-ju...
0
-0,1?
+1
izlasot Bharganath es uzreiz vēru vaļā metāla arhīvus lūkot, vai nav tāda banda.:D Izrādās, ka nav.
+1
bharganāts-jebanāts
+4
Grave jau ar bij tāds trū uzvārds.
+1
Reku praktiska info. AKKA/LAA savākusies kaut kādas kapeikas par dažādu darbu publisko izmantojumu un tagad meklē autorus, kas nav viņu biedri, lai izmaksātu autoratlīdzības. Pārlaižot acis, ieraudzījās LaurisPo, pāris Sanctimony un Huskvarnas dalībnieki, tāda grupele kā Chained Bride (starp citu, iesaku ievērtēt albumu: ir klausāmāks, nekā pēc nosaukuma varētu padomāt), viens no vecajiem Rāpuļiem ar Putniem un gan jau vēl kāds. Moška ieraugat kādu pazīstamu autoru, varat padot šiem ziņu (es ieraudzīju pāris literātus):

www.akka-laa.lv/files/ludzam_pietei...

"Saskaņā ar Autortiesību likumu atlīdzību, ko nevar izmaksāt, dēvē par neizmaksājamo atlīdzību un pēc trim gadiem, ja tiesību īpašnieks tā arī nav atradies, pievieno kārtējai sadalei un sadala pārējiem autoriem."

www.akka-laa.lv/lv/autoriem/ludzam-...
+1
^ es ar vienu literātu pamanīju - Ēriks Ādamsons :D Sāku meklēt, moš Rainis arī ir, nu vai vismaz Poruks vai Jaunsudrabiņš, bet nekā.
+1
Tur daži vēl vecāki ielīduši, kā Prof. Lautenbahs-Jūsmiņš. Bet nu tie tur ir kļūdas dēļ; viņu naudu ieskaitīs kopkatlā priekš mūslaiku autoriem pēc dažiem gadiem, kā tas pienāktos jebkurā gadījumā. Svarīgi ir, lai tagadējie nepalaistu garām, ka viņi kaut ko var dabūt. Bet tie, kas miruši pirms 1947. gada, vairs nu piķi dabūt nevar...
+1
LETA: Rīgas Augstākajā reliģijas zinātņu institūtā (RARZI) šajā studiju gadā studēs 70 studenti.

6.oktobrī augstskola svinēs savas aizbildnes svētās Terēzes no Bērna Jēzus un Svētā Vaiga svētkus.
0
Dibenvaiga svētki ? :D
+1
Aizvaiga svētki
0
Ja jau svētki, tad jau Aizvaiga salūts ar būs?
+1
Atkal jautrība pie kaimiņiem: jauns.lv/raksts/arzemes/2550...
0
Helleluja, nu beidzot arī trūmetālisti varēs kļūt par olimpiskajiem čempioniem!
sportacentrs.com/citi/02102017-alkoh...
0
Kōzela alus izmantots politiskā parodijā par Putinu un Zēmanu, arīdzan uz Čehijas vēstniecību protestēt atvests āzis:

news.liga.net/news/society/148367...
+1
Skaidrs, ka gribās braukt ar labu mašīnu, ar padārgu smalku pilsētas džipu, lai pārējiem parādītu, ka ķipa nauda grozās un visādi citādi veiksmīgs kundziņš. Bet, ja auto līzingu spēj vilkt, bet labāku vietu par dzīvošanu Ķengaragā nevar vilkt, tad acīmredzot ar šādām situācijām jārēķinās. www.delfi.lv/auto/celu-reportier... Ņem tik pie dziesmas KASKO. Vai tad tiešām nevar parkot apsargājamā stāvvietā savu glauno mašīnu. Mikrorajonos taču pilns ar šādām stāvvietām. Un pilns ar narikiem, kas aplasa tās mašīnas. Vismaz miegs ciešāks būs.
0
Nu ja tu nezini, ka BMW jātur aiz atslēdziņas, lai citi BMW sapirkušies bomāri nevarētu pa lēto detaļas dabūt, tad lohs vien esi.
+1
intereses pēc iečekoju ss.lv . Priekšējie lukturi no x5 (lietoti, protams) 400-600 eur/gab.
0
Tās mikrorajonu stāvvietas tak lielākoties neskaitās apsargājamas, cik zinu? Jabšu skaitās tikai nosaukuma pēc, bet stāvvietas īpašnieks/apsaimniekotājs nekādu atbildību par zādzībām u.c. skādi neuzņemas. Faktiski sanāk, ka lietotājs vienkārši maksā par parkingu.

Palabojiet, ja kļūdos.
0
Ar vienu kāju dzīvoju Ķengaragā, un no mana loga taisni paveras skats uz vienu no Ķengaraga apsargājamajām iekšpagalmu autostāvvietām. Tā visos gadalaikos ir pustukša (stāv pāris džipi, dažas darba mašīnas ar firmu uzrakstiem un 2 celtnieku busi, kam štrumi pa nakti dažreiz paliek iekšā), pie kam latvieši vispār to stāvvietu nelieto un nemaksā par to, jo stāvvietas sargs ir reāls vatņiks, kurš ne tikai atsakās runāt valsts valodā, bet ir arī agresīvs un stulbs. (Vienā gadījumā viņš pieprasīja naudu no mana kolēģa, kurš bija atbraucis ar darba vāģi un gaidīja mani, stāvot publiskajā bezmaksas stāvvietā ĀRPUS maksas stāvvietas žoga. Kad kolēģis norādīja, ka uz vāģa rakstīts ROBEŽSARDZE — IEKŠLIETU MINISTRIJA, sargs atbļāva: «A čo eta značit?!») Lielākā iedzīvotāju daļa mašīnas liek parastajās, neapsargātajās stāvvietās.
0
Tās stāvvietas skaitās apsargājamas, ja tur vismaz kāds dzērājs tup. Bet, protams, nekādu atbildību neviens ij netaisās nest. Bet vismaz ar autogēnu neviens neko nav izgriezis :>
0
Savulaik arī šis fakts, ka stāvvietā ir kaut kāds klerks, bet faktiski skaitās neapsargājama, rosināja ideju apjautāties pazīstamiem ļaužiem par pieredzi.
Tomēr tā ir diezgan pozitīva. Jā, jāmaksā, bet ne pašiem, ne citiem tur noliktajiem it kā nekas diži apskrūvēts nav. Ir dzirdēts, ka pie žoga stāvošajiem kādreiz iebliež ar akmeni vai tamlīdzīgi (iespējams, tāpēc arī tā atbildība par neko), bet ka bezkaunīgi ar autogēnu stāvlaukuma vidū darbotos, tiktāl laikam vēl nav nonākuši.
Tā kā automobilizācija arvien vairāk uzņem apgriezienus, pagalmi kļūst arvien pilnāki un droši vien arī šādus laukumus sāks izmantot vairāk. Ne visiem ir vēlme mest 3 riņķus un tad parkoties kaut kādā neērtā vietā. Sevišķi vēl tad, ja tavs darba laiks beidzas tad, kad visi jau aizparkojuši ērtākās vietas.
0
Step 1: atveram privātu apsargātu autostāvvietu.
Step 2: pa tumsu sabliežam ar ķieģeli dažām ārpus stāvvietas atstātajām mašīnām, pēc tam pastāstām pagalmā visiem, ka «policija tak ar tādiem sīkumiem parasti neķēpājas, vainīgos nekad neatrod!»
Step 3: profit!
0
^ nu tāda prakse jau arī ir bijusi savulaik :>
Tagad gan nav dzirdēts vairs. Piemēram, Imantā visas stāvvietas tāpat ir faktiski pilnas.
0
^^ nu ja, tā takš klasika.
+2
Zoļikā vienbrīd liku autiņu tādā stāvietā. Beet prakse fiksi beidzās, par cik itin bieži mēdzu atbraukt/aizbraukt visādos nelaikos pa nakti. Tas mūjābelis "sargs" tur tā krāca, ka pamodināt, lai vārtus attaisa bija vesela epopeja
+1
Ja nu kādam gribas tikt pie dainās daudzinātā sudrabiņa :)

www.bank.lv/preses-pazinojumi/1...
+4
Psc, ceņņiks... Viena unce .999 sidrabiņa maksā ap 15EUR, Amurikāņu ērglis .999 19EUR, šitais .925 brīnums: 47EUR?! o_O Kalējs kala rimšēvicams aldziņu, lohi bira jūrmalā. Eikajūskalt lohus citur :)
+1
Patriotiski orientēts numismāts droši vien nopirks ar. 47 euro var iztērēt lietderīgāk, piemēram, iegādāties visu Frailty, vai Urskumug..nu vai citas LV grupas diskogrāfiju.
0
Kapeiciņas viena puse sastāv no tautasdziesmas, bet pati kapeiciņa - žīdnaudiņa. Nez kādam patriotam jābūt :>
+2
Bok, droši vien Frailty diskogrāfiju varētu, bet no Urskumug diskogrāfijas tas splits ar Medievil viens pats man izmaksāja apmēram tikpat, cik tā sudraba monēta, jo viņš eksistējot 22 eksemplāros :)
+1
Truth stranger than fiction: THE REAL-LIFE MAD MAX WHO BATTLED ISIS IN A BULLETPROOF BMW!

www.vanityfair.com/news/2017/11/real-l...
+1
^^ citiem vārdiem sakot, tev tas viens splita eksemplārs izmaksāja tik cik faktiski izmaksāja viss laidiens kopā. Dīvaina tauta tie kolekcionāri, lepojas ar appisienu :D
0
Intar, nea - "laidiens" bija reali pa kabatu sitosh :)
0
Man nebij žēl naudu, jo tos 2 eksemplārus, kas man ir, es pirku no tā kantora, kurā Sonnenmensch toreiz strādāja :) Vienu esmu uzlicis uz pārdošanu: kad kāds nopirks, tad man viņu iegāde atmaksāsies.

This split was slated for release in Germany but the organizer of this release got arrested in 2005, and almost entire CD pressing (around 300 copies) was confiscated by German police and destroyed shortly before the intended release date. In result, only 30 copies were salvaged by an Austrian mailorder, which was located outside the German jurisdiction: 4 copies were given to Urskumug, 4 copies to Medievil, and only 22 copies were ever released to the general public in 2008.
+1
Kārtējais piderasījums!!! Tiem pidoriem tak reāli nav ko darīt kā tikai caurām dienām tempt kafiju un ka tik mudžināt kaut ko!!! Tamborētāji!
apollo.tvnet.lv/zinas/neapliekamo-m...

"Apliekamo ienākumu kopsummā tiks ieskaitīti gan ar vispārējo likmi apliekamie ienākumi, gan arī ienākumi, kurus ar nodokli apliek pēc samazinātas likmes, kā arī no nodokļa atbrīvotie ienākumi, kuri nav minēti likumā «Par iedzīvotāju ienākuma nodokli» kā ar nodokli neapliekami ienākumi. Apliekamo ienākumu kopsummā neieskaita patentmaksas maksātāju gūtos ieņēmumus, jo šajā gadījumā tiek uzskaitīti tikai bruto ieņēmumi, bet nav zināmi ienākumi un attiecīgi - gūtais ienākums. Tāpat apliekamo ienākumu kopsummā nav uzskaitāmi ienākumi, kurus maksātājs gūst no mikrouzņēmuma, jo šajā gadījumā maksāts tiek cits nodoklis - mikrouzņēmumu nodoklis - no citas nodokļa bāzes."

Bļeģ, koa?!
+1
Nu kā, tiks saskaitīti kopā visi tie ienākumi, kurus apliek ar jebkāda veida un dažādas likmes nodokļiem (algas, honorāri, dividendes, uzņēmuma līgumi, ienākumi no intelektuālā īpašuma, lūžņu nodošanas, kokmateriālu pārdošanas vai vēl kaut kas cits), a savukārt šajā statistikā neies iekšā tie ienākumi, par kuriem nodokļus ļauts nemaksāt (pabalsti, kompensācijas, dienas naudas, no neregulāri pārdotas nevajadzīgas personiskās mantas ieņemtais, nodokļu atmaksa utt.).

Acīmredzot no šādas precizēšanas ir kaut kāds labums, bet nodokļu apjoms no tā nepieaugs. Taisni pretēji, no nākamā gada nodokļa likme no algas SAMAZINĀSIES! Bija 23%, bet tagad no pirmajiem ciktur 20 tūkstošiem gadā būs jāmaksā 20%, a par to summu, kas virs minētā sliekšņa, būs jāmaksā lielāka likme. Mazo algu saņēmēji "uz rokas" saņems nedaudz vairāk. Sīkums, bet pareizajā virzienā.
+3
Ienākumi jau tagad tiek skaitīti visi kopā.

Tad vēl kaut kāds VID prognozētais neapliekamais, ko piemēro un tad nepiemēro. Bļeģ, jau šogad sāka pist prātu ar tiem saviem progresīvajiem neapliekamajiem, ej tik izseko līdzi tām visām izmaiņām.

Pareizais virziens būtu likvidēt 80%-90% tā birokrātu aparāta - 60k liekēžu baru un uztaisīt vienu vispārējo likmi 10% un viss, lai nevienam nav jāčakarējas un jādomā kā apiet sistēmu. Bet, tas, protams, nav tik izdevīgi kā atņemt 50-60% un barot visu to sūdu & co baru.
0
Tik tiešām, reāls PIECU PIRKSTU PIZĢECS:

www.bloomberg.com/view/articles/2017-...

How U.S.-Russia Diplomacy Went Heavy Metal: In the new Cold War, pragmatic dialogue is out. Quoting Five Finger Death Punch is in.
0
Stokholma, 24.nov., LETA--AP. Zviedrijas Evaņģēliski luteriskā baznīca aicinājusi savus garīdzniekus, runājot par Dievu, atturēties izmantot vārdus "Kungs" un "Viņš" un lietot dzimumu neitrālus vārdus.

Lēmums par dzimumu neitrālu vārdu lietošanu, runājot par augstāko spēku, tika pieņemts ceturtdien Upsalā, noslēdzoties astoņus dienas ilgajai baznīcas padomes sanāksmei. Padome, ko veido 251 cilvēks, nolēma, ka izmaiņas stāsies spēkā 20.maijā, kad kristieši atzīmēs Vasarsvētkus.

No desmit miljoniem Zviedrijas iedzīvotāju 6,1 miljons uzskata sevi par piederīgu Zviedrijas Evaņģēliski luteriskajai baznīcai.
+2
^ svētīti tie garā nabagie, jo viņiem pieder debesu valstība.
+2
Mūsdienu darba intervija: vimeo.com/239050403
+2
+2
Vai nu Luijs Kašē, vai Kriwix.
0
Gaidāms kāds jauns bleka albums no LV pazemes?
+1
gan jau, ka vienkārši alkāni bija ielīduši pasildīties un netīšām nokurināja. Dedzināt baznīcas tas jau ir baigais oldschools
0
Ja pēc parastās formulas, tad teorētiski vajadzēja jau iznākt, promo kampaņas nolūkos nosvilināta baznīca ir, ta kuru katru brīdi būtu jāuzzīmējas vainīgajam lai viņa albums iegūtu nemirstīgu kulta statusu
+1
vai arī vienk kāds pārāk dedzīgi lūdzās nesagaidījis ofic atklāšanu
0
^^^ kamōn, 2nd_Skin, nebojā leģendu! :D
0
:D skat, ka toč neparādās ziņa, ka Dark Domination izdod jaunu ep :D
0
... tomēr pēc statistikas ir ticamāk, ka tas būs Kapakmeņa disks.
0
^ vai arī Sun Devoured Earth. Tas gan laikam pieklusis pēdējā laikā.
+4
mošk Mūžamežs? :D
+1
Gaidām klipu ar sēru maršu uz čīgājamā un liesmām fōnā.
-7
Mūžamēžš neko nevar pateikt, jo sūkā makten lielo pimpi.
0
Petenes tomātu marinādē un strutojošie pidarasu tūpļi turpina savā garā:
apollo.tvnet.lv/zinas/saeima-pienem...

Vēl bikiņnostiņ! Bet mēs jau tikai bikiņ, vaitanetiņ???
-1
Come on, Vācijā ar ir obligātās veselības apdrošināšanas likums, bet tas atļauj labot zobus bez papildu samaksas.
0
Fukk off, un ko man tagad darīt, ka Vācijā ir šā vai tā?
0
Te jau visi ir kaut kādas formas nodokļu maksātāji, vane?
0
Protams. Nemaksātājus šauj nost.
0
Pāris dienas atpakaļ viens pensionārs man kratīja sirdi, šams februārī zvanījis uz slimnīcu, lai pierakstītos pie reimataloga - dabūja pierakstu uz decembri. Februārī zvanot, ātrākais pieraksts uz decembri! Bļa pieļauju, ka tie kas zvanīja martā vispār tika atšūti. Ko dos tā apdrošināšana, ja tādas rindas pie dakteriem.
+2
Baznīcu svilināšana (mēģinājumi) turpinās Smiltenē:
www.delfi.lv/news/national/crimi...

Prodjuseris uzdarbojas? :D
+1
Skaidrojums par nodokļu uzlabojumiem nākamgad (var pat saprast, ja iedziļinās):

www.lvportals.lv/visi/skaidrojumi/29...

un pirmoreiz kas reāli noderīgs no Swedbankas: autoratlīdzību izmaiņas kalkulators

www.manasfinanses.lv/aprekini/autoratlid...
0
Mārtiņš gan ģērbies krietni vairāk par 970E/mēn :>
0
Izrādās, ka pat svilinātājs nav vajadzīgs: Lielvārdē baznīcas ienaidnieki izrādījušies... paši draudzes locekļi -- "rukožopi", no kuru veiktā remonta baznīcas sabrukšanas ātrums palielinājies:

www.la.lv/papildinats-foto-po...
0
Delfos ielikts kaut kāds apkopojums par jauniem albumiem, kur Eschatos un S.A.D. ietrāpījuši:

www.delfi.lv/kultura/news/music/...
0
Strutojošie turpina ar degvielas akcīzi:
apollo.tvnet.lv/zinas/2018-gada-but...

"No 2018.gada 1.janvāra šo izmaiņu ietekmē benzīna akcīzes likme pieaugs par 4 centiem litrā, dīzeļdegvielas – par 3,1 centu litrā, savukārt šķidrās propāna gāzes – par 3,8 centiem litrā. Papildus akcīzes likme tiek aplikta ar PVN 21% apmērā, kā rezultātā no jaunā gada uz akcīzes pieauguma rēķina degvielas cena kāps"

Skaistuļi, Brašuļi un Murgoņi.
0
^ bet ceļiem naudas noteikti paliks mazāk.
0
Muaahaahaa - automātā jāceļ vēl kaut kas, lai kompensētu pieaugušos degvielas izdevumus deputātiem
0
a ko darīt, pāris pimpju dēļ kredīts valūtas fondam ta jāmaksā.
0
Nez... nemaksāt maksimāli visur kur var.
0
Sputņika tulkojums rumāniski: aiziepriekšējais pāvests Jānis Pāvils II uzcēlies no kapa, lai izteiktos par migrantu jautājumu Eiropā:

ro.sputnik.md/society/20171212/16...
+1
Tēmu var slēgt ar šo video: lūk, kur izskaidrojums tiem mikrosatelītiņiem, kurus palaida reizē ar ventspilnieku minisatelītiņu.

www.youtube.com/watch?v=odKE5mBNcU8...
Tēma slēgta
Aktuāli
Forums
Online [3]
Intars
BigUgga
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas