ALCEST / ANATHEMA
+1
@MP 11.11., lai nebūtu pēc tam kliedzieni, ka "es tak nezināju" :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
es joprojām laužos par Anathēmu - braukt vai nebraukt. 90-o gadu veikumi bija uhh un ahh un tāpēc liekas, ka vajadzētu iet. Bet, kad uzmetu aci koncertu setlistei, tad liekas nu i nah.
+2
Anathema Vellakmenī pirms vairākiem gadiem, ir viens no labākajiem končiem, kāds redzēts. Bet ja nepatīk albumi pēc 1995-tā gada, tad droši vien ka nav vērts iet
+1
0
Un Rīgas koncertu izziņoja pēc tam, kad jau bija nopirktas biļetes uz Tallinas pasākumu.
0
kā zināms Anathema līdzgaitnieki Paradise Lost pēc ilga perioda ir pilnībā atgriezušies pie saknēm. Nav izslēgts, ka ar Anathema kas līdzīgs varētu notikt, kad pakāpeniski no albuma uz albumu atgriezīsies reiz tur, kur sākuši. Tad arī spēlēs setlisti līdz 1995.g. :)
+1
stipri šaubos - pēdējos 20 gadus (un 10 albumus) jau spēlē apmēram savā ''jaunajā'' stilā. Diez vai pie pirmo 2-3 albuma skanējuma atgriezīsies. Un pat nezinu, vai vajag. Pyogenesis ITKĀ pamēģināja un sūds vien sanāca
+1
Vispār viņiem 2015. gada Roadburn festivālā bija šāds setliste un koncertā piedalījās arī Pattersonu un Darrenu Vaitu: www.setlist.fm/setlist/anathema/20...
+1
Vispār pagājušo gadu, kad trāpīju uz Anathema Eindhovenā viņi pusi Judgement nospēlēja, tā kā nevar teikt, ka saknes tiek pilnībā ignorētas un uz vientuļajiem kliedzieniem no publikas Sleeeeeeeepleeeeeeessss, tika atbildēts "maybe next time". Pagājušajā gadā, starp citu, pārliecinoši labākais koncerts, tāpēc noteikti iešu, ja jau ir atbraukuši. Un es nesaprotu, kad trvecvltisti beigs piesaukt, ka Anathema bez "and I lust" nav Anathema?
0
^^ tas izskatās pēc vienas reizes (un vienreizēja) pasākuma - būtu feini tādu video formātā redzēt. ''Sleepless'' Vellakmenī nospēlēja: www.setlist.fm/setlist/anathema/20...
0
^ tā bija "Resonance Tour" tūre, laikam 9 koncerti peaceville.com/anathema-announce-r...
0
Tā kā Anathemu sāku klausīties tikai pie pašreizējā stila, tad neredzu iemeslu grabēt par to, ka grupa vienā brīdī novērsās no lēnās doom taciņas (tas nekas, ka paši to palīdzēja iemīt) un pievērsās drusku "apgreidotam" stilam. Ne jau visiem jābūt kā Saxon, kas 30 gadus regulāri pārraksta vienu un to pašu albumu.

Ladies and gentlemen! Please stand up for the national Anathem!
+1
Man patīk ne tikai viņu doom and gloom periods, bet arī pēcākie - Eternity, Alt4 un Judgement. Tālākie A Fine day.. un Natural Disaster vēl likās ok, bet pie tā, kas sekoja tālāk viņi mani pazaudēja.
0
Nu, kādas atsauksmes?
+5
No ALCEST pēdējo gabalu daļēji dzirdēja 21:00 atnākot - ar dāmas piedzīdājumu - bija labs.

Anathema sāka pamazām, bet 25min sākās ņiprāki gabali un kopumā 100min pagāja patīkami. Nespēra tā, kā Vellakmenī, bet bija labs.

P.S. Bet nu tas ir reāls pizģecz - €25 par parastu T-kreklu prasīt (abām bandām). Kapučnieki ar rāvēju pa standarta €40 tai pat laikā ...
+4
NOteikti atsauksmes būs tikai pozitīvas, biju sacerējies, ka mani aizraus vēl vairāk, bet varbūt pārgurums neļāva līdz galam izbaudīt, uz Alcest pat vairāk pavilkos, jo tie kontrasti starp mierīgo un rēcošo ir tiešām labi. NO Anathemas gaidīju vēl pāris gabalus no Judgment, bet vienalga, bija atmosfēriski un beigās tautu iekustināja riktīgi, jebkurā gadījumā jaunais CD man patiks un jau ir ceļā, jo jaunie gabali skanēja parliecinoši. Par cenām piekrītu, CD un parastie krekli par dārgu, nezinu, kāds viņiem bizness, jo labāk lētāk, bet pārdot vairāk. Bet tas jau ir viņu bizness, kuru viņi pārzina labāk. 'VIens no brāliem tiešām apvēlies, bet spēlē joprojām meistarīgi.
+3
un šoreiz tiešām uz ''Sold out'' vilka - likās, ka pa kādiem 50-100 vairāk cilvēku, nekā uz Arch Enemy - ja kāds pārītis pēc Alcest netītu prom, man būtu jaka rokās jātur
0
^ Taisnība tev ir - es ierados 20:30 un mani ar visu jaku aizsūtīja klausīties Alcest.
+2
Biju pārsteigts par apmeklētāju skaitu un to, ka redzēju ļoti maz "vecās labās" sejas, tikai pāris džekus no "iepriekšējās dzīves". Biju sliktākās domās par nāciju :)

Bet tā viss bija līmenī, šodien iedvesmots noklausījos Alcest pēdējos 3 diskus. Kruta, neko citu nevaru pateikt. Neiža ģitāras spēja izvilkt zosādu ir neticama. Anathema norāva vismaz 3 gabalus no Fine Day to Exit + Fragile dreams + kādu pusi no Optimista, kas man jāatzīst patīk aizvien labāk. Respekts, ka tik garas tūres nobeigumā vēl spēj tā "nokurināt" koncerta otro pusi.

Pagaidām lietderīgākie šogad iztērētiei 25 eur. Krekliņu cenas gan arrrrggghhhh, vienīgā darvas karote laikam jau.
+9
Ko tur liegties, ko tur slēpt - uz koncertu gāju ar naivu cerību, ka būs kaut kas no pavisam, pavisam vecajiem albumiem, taču nekā. Sūds par to - koncerts bija labs, neskatoties uz to, ka kā lošara nopirku biļetes pēdējā mirklī (35 EUR gabalā). Uz tā fona krekliņi vairs nelikās tik dārgi. :D

Alcest dzirdēju pirmo reizi (es esmu tieši tik ļoti neinformēts/neizglītots) un jāsaka, ka, beigu beigās, patika labāk par Anathema.

P.S.
Bļe, ka man zajebaļi visi šitie jobanie telefonos filmētāji - atnāk uz koncertu, lai aizmugurē stāvošie varētu skatīties viņu pizģec krutajos telefonos. Vismaz (par laimi) Anathema koncertā tas nebija tik traki kā Mayhem, kur likās, ka visi Latvijas dauņi ar saviem telefoniem savilkušies vienuviet. Nervi nahuj pa gaisu un vēlme ar kāju pist vertuškā pa nagiem/telefonu tādiem ambāļiem aug tādos brīžos griezdamās.

Atvainojos par manu franču valodu.
+3
Vajag tiem tusos telefonu pidarsītājiem vienu portatīvo mini-EMP :E
0
Tev besī, ka filmē ar telefoniem vai, ka vispār filmē?
+2
Japiekrīt sumpurnim. Jēga filmēt ar telefonu, ja internetā ir kvalitatīvi uzņemtie live.
0
Nu kā - tip paskaties, kur es ar savu kartupeli biju. autentiskā autorība utt :D
+4
Man besī, ka atnāk tusēties un ik pa 5min lupī bļa savā sūdā. It kā cilvēks ir uz vietas, bet tai pat laikā - nav. Nu tak sēdī mājās, pieslēdzies savam matrixam.

Un vēl besīga tendence parādījusies pēdējā laikā, kad, piemēram, omulīgi tempjot aliņu krogā kāds tāds pieslēgušais ik pa laikam vēl sāk šārot visādu huiņu IRL, pagriežot savu sūdu pret pārējiem: "Re re, iečeko šito, re re bļa šitais vispār spārda xaxaxxaxaa!!!!"
+4
labi, ka ar planšetēm nefilmēja ... :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas