Programmatisks uzstādījums!
+12
Izrādās, ka jaunajā Gaismas Pilī ir paredzēta vieta arī… metālam! Tāpēc programmatisks uzstādījums: dzenam rokā un vācam nacionālos metāla (un visādas citādas pagrīdes arī) ierakstus, lai ar tiem pildītos LNB Audiovizuālais krājums!

Sīkāk par visu te: karametals.lv/zinas/metals-ieks-g...

Lūgums visiem izlasīt, apdomāt, rīkoties, kā arī nošārēt attiecīgo rakstu visos (anti)sociālajos tīklos, iemaukt visās diskusiju grupās utt.! Šī ir būtiskāka lieta nekā nošārēt kārtējo Kas Jauns rakstu par Kombulienes pakaļu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+7
es jau ALVA's diskus un plates pa pastu aizsutiju :)
+13
Valdis nodeva (pareizāk sakot, ļāva man savākt, jo pats bija pārāk pohains) dažādus diskus no MP kantora, kurus tur atstājušas grupas. Kas bija no letiņiem, tas nonāks LNB, savukārt pārējie diski tiks aizmainīti citiem kolekcionāriem, no kuriem savukārt centīšos dabūt pretī kaut ko LNB vajadzīgu. Valdis rullē, pat būdams paģirains! \m/
+7
Šī gada garumā tiku vācis un lasījis visādus metālus: tagad nu tos nodevu ne lūžņu punktā, bet gan Gaismas Pilī. Gan Valda dotie, gan grupu piešķirtie, gan savulaik recenzēšanas nolūkos dabūtie, gan pret tiem iemainītie diski (plus šādas tādas kasetītes un kādi DVD) pirms svētkiem nodoti LNB, kopskaitā 145 vienības. Un nākamgad lieta tiks turpināta!
0
^ Gaismas Pils arī kļuvusi par Tolmeta filiāli?!
0
Tolmetā jau nodod visādus sūdus, domā visa viņa kolekcija ir sūds? :>
+1
Ņemot vērā arī Frailty disku klātbūtni starp tiem 145, pārmetumus par "sūdiem" adresējiet Bigijam un E. ;)

Citu starpā, piemēram, tika nodoti Brute Chant, Neglected Fields, Sanctimony, Heaven Grey, Catalepsia, Borowa MC, Mary Jane un citi ieraksti. Bija arī gan tādi, kas savācās no citiem žanriem (tipa Gacho, AK69, Laura Raila u.c.), bet man jau nebija pienākums viņus klausīties pirms nodošanas :) Ja varēja dabūt tādus hiphopa vai šlāgera CD/MC, kas LNB nav, vaitta man žēl. Džezs arī drusku bija, bet to patlaban vēl atstāju pie sevis paklausīties.
+1
Ā, Borowa MC tātad skaitās tas pats žanrs, kAs Brute Chant un Neglected Fields?
+1
Normālā atbilde būtu tāda: pirmajā uzskaitījumā tika savirknēti dažādu žanru mākslinieki, un otrajā -- vēl citu paveidu mūziķi, bet tas, ka otrie atšķiras no pirmajiem visādos veidos, automātiski nenozīmē, ka tie pirmie visi bija vienā žanrā spēlējoši un pār vienu kārti metami.

Bet, tā kā dažiem pa svētkiem loģika laikam izslēgusies, tad atbilde būs šāda: nu protams, ka Borowa MC pēc sava dalībnieku sastāva ir tuvāk metālam nekā daža laba kōre, kas riskē palaikam uzstāties MP >:)

www.discogs.com/Borowa-MC-Ui-Lobs/r...
+1
^ tajā savukārt nav vispār nekādas loģikas - dalībnieku personībām (vai citiem muzikālajiem projektiem) ar konkrētās grupas piederību konkrētam žanram nav nekāda sakara.
0
Saikne "mūziķis --> viņa pārstāvētais žanrs(-i)" ir stipri cēloņsakarīgāka nekā ideja "savā starpā nesaistītas grupas spēlē vienā žanrā, ja reiz kāds tās ir sarakstījis vienā rindiņā".
0
Volkswagen, Mercedes-Benz, Porsche, GAZ un citi. Bija gan arī autoražotāji no citām valstīm - Toyota, Fiat, Jaguar u.c.
0
^ abet pilnīgi pareizi: pirmie četri autoražotāji uzplauka totalitāru diktatūru apstākļos, kurmet nākamie trīs ziedu laikus piedzīvoja demokrātiskās sabiedrībās! :)
0
^ es gan teiktu, ka VW vēl nekad iepriekš nav bijuši tādi ziedu laiki kā pēdējos gados. Savukārt Fiatam Dučes laikā arī nebūt slikti neklājās.
0
Jā, šim Intara vērtējumam es tālāk vairs neiebildīšu, ņemot vērā, ka visa šitā četr-un-vairāk-riteņu mantība, sākot ar GAZ un beidzot ar Porsche, pārvietojas pa Intara projektētiem ceļiem!
+1
Kāpēc "četr-un-vairāk-riteņu"? i.stack.imgur.com/OuWxL.jpg :)
0
^ pat ja kāds no minētajiem ražotājiem ir kādreiz ražojis 3-riteņu braucamos (šķiet gan, ka neks vairāk par konceptkāriem un fantāzijām nav bijis), tad Latvijā tādus nesastapt. Pat attēlā redzamā marka (Reliant) mūspusē nav manīta.
+6
PATEICĪBA tiem, kuri visvairāk ir balstījuši uzsākto akciju ar metāla ievietošanu Gaismas Pils krājumos! Ja skatāmies uz aizvadīto gadu, vislielākais devums disku un citu skaņas nesēju izteiksmē (uzskaitījumā secībai nav nozīme) ir bijis no J. Jansona (P3LICAN), Sonnenmenscha (Steinklang Industries), P. Kvetkovska (iedeva maisu ar diskiem aizmainīšanai, lai sagādātu vietā to, ko vajag LNB), kā arī Valda (ļāva man savākt no MP visādus nevajadzīgus diskus, kas tur apkārt mētājās). Bet ar šodienu pirmajā vietā ir izvirzījies Wrong Tale! Varoņiem slava!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas