doomeri
0
taa kaa ir pienemts kas kaut cik raksturiigs,gotiem,blekeri... utt
bet kas tad iisti raksturiigs doomeriem?nu iznemot to ka daudz klausas doom...kaut kadi uzskati utt?
(nu slikti noformuleju jautajumu,bet skiet saprast var)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
duumers..vienmeer druums, nekad nesmaida, saviebtu seju...un kad skataas uz beerniibas bildeem kuraas vinjsh smejaas vinjsh nekaadi nevar atcereeties kas vinjam tolaik lika taa justies:))
0
tad..atskiriba no gota bus tikai muzikas zinjaa?
0
nē, atšķirības ir milzīgas. goti pirmkārt, nav metal. ne mūzika ne uzskatos. doom ir daudz plašaks - classical doom (black sabbath, cathedral), death/doom (my dying bride, novembers doom), funeral doom (evoken, skepticism, shape of despair), epic doom (candlemass, morgion). katram stilam ir savas iezimes - sakot no hipijiem līdzīgas domāšanas (tomēr, ar zināmu drūmu piesitienu - cathedral) līdz pilnīgai kapu tumsai (evoken). ģerbšanās - visāda, no hipiju drēbēm līdz all black. sejas nekrāso, kā to dara goti. kopēja iezīme abiem stiliem ir skumjas un drūma atmosfēra, bet goti ir tendēti uz romantiku (šajā gadījumā gothic metal), panciskām izdarībām. neesmu goth eksperts, bet piem., vai sisters of mercy, kas ir īstākie goth dievi var salīdzināt ar my dying bride?? doom domāšana - tā neatšķiras no standarta metālista domāšanas, tikai izceļas ar to, ka ir daudz drūmāka, ar nāvi pilnāka. īsts doomeris savā mūzikā vienmēr centīsies atspoguļot skumjas un iznīcību, pat, ja spēlē tradicionālo doom cathedral stilā. :) ģērbšanās stils - tradicionāli metālisks: grupu krekli, armijas vai ādas bikses, citi, kas ir daudz dziļāk iekš doom domāšanas ģērbjas melnās drēbēs, samērā vienkārši, bez tik un tā - melni. matus nekrāso (lielākā daļā gadījumu). doom metal sieviešu ir maz, tāpēc gotu pokemonmeitenes nedrīkst uzskatīt par doom metal zaķiem. muzikalā ziņā alternatīvu nav. tikai un vienīgi metal, tāpēc, dažu labu kolēģu ( ;) ) izteikumi, ka doom redz neesot metal, ir idiotiski un nepamatoti ;) . jo lēnaka un smagāka mūzika, jo labāk, līdz pat visekstremalākajai metal formai - drone doom. ikdienā - ākstīgi, jocīgi indivīdi. nemaz nav nomakti, bet izceļas ar anāliem jokiem. ;) palasiet www.doom-metal.com forumu, paši redzēsiet. tur arī plašāka papildus informācija, galvenās iezīmes, grupu saraksts ar paplašinātu info, vienvārdsakot - VISS par DOOM METAL un doomeriem. ja, kas, vecais doom narkomāns edenbeast paskaidros, ko nesapratīsi... :) ;) stay kooool mannn, doom or be doomed.... ;)
0
bļa, atkārtojos par ģērbšanās stilu... nu, sorry... :D
0
aa, un vēl... par doomeri nekļūst... par to var tikai piedzimt... jāskatās bērnībā bija multene "ezītis miglā" tur ir tāds doom, ka vispār... ;) :) visa pamatā ir skumjas un nāves apziņa, kad izgaist cerības, un tu nostājies pretīm nezināmajam, kas slēpjas miglā un ir dzirdams dzērvju vientuļajos kliedzienos rudens rītā, kad nomira tava ticība un mīlestība. aizmirsti, ka tu esi dzīvs un uzņem ciešanas ar atvērtu sirdi, un tu būsi sapratis mazu daļu no doom. nebaidos teikt - doom ir pats komplicētakais un pretrunīgākais stils no metal žanra vispār. tieši uz domāšanu un pasaules skatījumu. doomeris droši var būt kristietis, jo kristietība ietver sevī ciešanas. viņs tapat var noliegt dievu, jo viņa ciešanas ir pārmēram lielas. sarežģīta un nomācoša atklāsme, kas manifestējas uz āru tikai mūzikā. protams, ir daži doomeri, kas savu bezmērķīgo eksistenci ir beiguši pašnāvībā, tomēr, lielaks kaifs ir dzīvot ciešanās... ciešanās, kas nekad nebeidzas... starp citu, ir doom metal dziesmas, kur ieskanas kaut kas no cerības, kaut kas gaišs un mīļš, pat svēts... cik gan šausmīgs efekts tiek panākts ar tādu mazu, mīļu iespraudumu dziesmā... it kā uz nāvi slims bērns smietos un teiktu, ka viņam ir labāk, un drīz viņš savas mazās rociņas atkal izstieps pretī saulei, bet mātei ir asaras, jo viņa zin, ka bērns neizveseļosies, bet mirs... atliek tikai teikt viņam, ka būs labi... bet tad jau nāk tumsa... šizofrēnija, vai ne? bet tā ir tikai maza daļa no doom metal. ieteicamas kompozīcijas - anathema "the sunset of the age", my dying bride "the dreadful hours", evoken "pavor nocturnus", morgion "the mourner's oak", paradise lost "forever failure", cathedral "melancholy emperor" vai "hopkins, the witchfinder general" (pēdējās divas dziesmas jautrībai ;) )
0
doomeriem? hmm.. bija taada situaacija ka pilii ir ieprostota princese un vinju vel sargaaja liels puukis... un kad pienaaca doomera kaarta glaabt princesi vinsh paskatijaas uz pili un nodomaaja "es to nekad nespeeshu, es to nevaru", pagriezaas un aizgaaja :)
0
un, nepiesienieties par izteikumu, ka doomeris var ticēt jēzum. es ticu. bet ar mūziku to nejaucu. viss. doom metal stāv ārpus reliģijas un sabiedrības uzskatiem. tas sevī ietver simbolismu, kas veidots no šiem priekšstatiem, tomēr, nekur tas nepropogandē kādus konkrētus uzskatus, kā vien skumjas. otrs būtisks doom metal pamats ir simbolisms. no tā tiek veidoti doom metal dziesmu teksti. doom metal dzismu teksti ir lielākā mērā poētiski, kā citiem metal stiliem. protams, netrūkst arī citādu piemēru, kad teksti ir gana jocīgi, ne poētiski, bet to jūs labāk prasat Stonerosis, viņš te ir tāds stoner doom un classical oldschool doom piekritējs. es orientējos vislabāk death/doom un funeral doom.
0
nē doomeris izdarīja pašnāvību... depression, neaizmirsti, roof, depression is the mother of doom... ;) :D
0
Citāts: "nebaidos teikt - doom ir pats komplicētakais un pretrunīgākais stils no metal žanra vispār."

Labāk baidies... (he he)
0
njaaaa....smagi...a kas to visu ir izdomaajis?
0
Ja jau tici jeezum, tad raksti ar lielo burtu. Vai tas kaads sugas vaards?
0
waaaaahhh...Edenbeast! mēdz būt interesanti palasīt tavus komentārus, īpaši par doom (kur nu vēl tavas labās recenzijas) ....bet šitāds teksta floods... nu nav spēka vidusmēra mirstīgajam to visu izlasīt, kur nu vēl iedziļināties (bet es to tomēr izdarīšu - kad vairāk iedzeršu :)))

doom metālā lielāko tiesi ir arī nozīmīgi dziesmu teksti... bieži vien tiem pašiem par sevi ir vērtība un spēks (blackā un death metālā kādiem 70% grupu teksti ir atpalikušu bērnu sacerējumu līmenī vai pilnīgs nonsense) ...un nevar teikt, ka doomā nav romantisma, ir gan ..un daudz.

jautājums tikai - kā katrs definē "romantismu"..
0
roamntisms ir doomam piemītoša lieta, tikai ne salkanā līmenī, kādu to sastopam daudzu goth metal grupu lirika un mūzikā. bet, galvenais akcents nav uz romantiku, bet gan uz ko pavisam citu - uz skumjām, nomāktību un tajā pat laikā, uz majestātiskumu tajā visā. kā visromantiskāko doom metal grupu varētu minēt my dying bride, kuru romantika nebūt nav salkana, bet gan ļoti dziļa. tā aplūko mīlestību no traģisma pozīcijas. tomēr, doom metal nav jāizprot kā mūzika par mīlestību. doom metal ir mūzika par iznīcību un ciešanām. tā ir mūzika un domāšanas veids par traģisko mūsu dzīvē, tomēr, netiek izslēgta arī skaistuma dimensija tajā visā. nāve var būt gan auksta un šausmīga (evoken), gan majestātiska (morgion), gan ciešanu pārpilna un skaista (my dying bride). (es jau laikam esu apnicis ar savu vārīšanos par doom, bet, man patīk parunāties... :$ :) ) zināmā mērā doom metal vairāk runā par nāvi, nekā death metal... (piedodiet, death fani... :) ) hmmm, kāda gan ir doomera ikdiena? viņš nolādēja saullēktu, un aizgāja uz jūrmalu sauļoties... :D
0
to gotika: tas, ka rakstu to ar mazo burtu neietekmē viņa stāvokli. any questions?
0
Edenbeast, tu izsakies šai auditorijai par gudru, man liekas, ka lielākā daļa nesaprot pat pusi no tava teiktā....
0
ļoti iespējams, ka mani izteikumi ir radījuši domāšanas kategoriju pretrunas, un ir izraisījuši pamatotu neizpratni par aplūkoto tēmu, kas visnotaļ atspoguļo uzstādīto problēmu kā centrālo un nozīmīgāko šīs foruma daļas elemntu, kas kalpo par universālu izziņas materiālu ikvienam interesentam. ;)
0
Sorry, Edenbeast, bet labi, ka es neesmu taa (domaashanaa) slims kaa tu.. Man pat ir prieks par to.. es nespeeju iedomaaties, ka klausoties savu muuziku es vareetu domaat par naavi un taja pashaa laikaa speeleeties ar zhileti (virves gabalu, tableteem u.t.t.)... Bet inteesanti palasiities:)
0
zini, kā uzbudina žiletes pieskārieni rokai, tur, kur ir vēnas...? viens mirklis, un jau sāk tecēt kāds sarkans šķidrums, ko sauc pa asinīm... forši... un tas viss rudens drūmākajā dienā, kad tu saprati, ka tavas cerības ir mirušas kopā ar tevi... ak, aukstā tumsība... nav obligāti jāguļ karstā vannā... var to darīt arī ārpus mājām, pie liela ozola mežā, lai būtu īsts epic feeling... mahahhahhahaahaaaa >:D
0
:D katram jau mums savi mazie prieki :D Es piemeeram naaviigi grauzhu kaajaam nagus :D :D P.S. varu arii mezhaa-galvenais lai ir kaads koks (var nebuut ozols) kur muguru atstuteet :D
0
Kaa reiz nesen saaku par doom aizdomaaties un Edenbeast - pateicos. Baigi labi sadrukaajis esi :)
0
Pacients: Edenbeast
Diagnoze: pārmērīgas domāšanas izraisītas komplikācijas
Simptomi: uber konstrukcijas verbāla @#$ņa
Iespējamais pielietojums: apskates materiāls psiholoģijas zinātni studējošiem studentiem
Ārstēšana: atņemt doom ierakstus, klizmu 3 x dienā, vieglu elektrošoku un ar vidēji spēcīgu (?) uzsitienu pa pēcpusi iemest dzīvē ar vārdiem "tās visas pārkrutās domas ne pašam vajadzīgas, ne kaķiem derēs".
0
mjaaa, veseliigs seks reizeem paliidz... :)
0
man jau skiet Edenbeasts izteicas pilniigi skaidri un saprotosi....
jaa varbut nakosreiz kad prasis kas es esmu es atlautos pateikt-doomere....
0
Lops : :* cik tu jauks... iekļaušu savā testamentā ;)
0
un kadas ir doomera attiecibas ar kapiem salidzinosi ar gotiem kuri tur var pavadiit pusi savas dzives..?
0
kapi? kapi ir tamdēļ, lai tur apbedītu mirušos, ietu uz kapusvētkiem. doomeri kapos nesēž. :) doom nav tikai kapi. tas ir viss kopumā, kas ieskauj īstu doomeri... :) ( mani jau tāpat uzskata par traku, bet, man patīk padalīties ar zināšanām). un nevajag doom salīdzināt ar goth. tas ir nepareizi, un nav salīdzināms. tie ir divi jēdzieni, kas savstarpēji nepārklājas. tas ir nonsenss. goth nav metāls, cik var teikt >:( un doom ir, līdz ar visu no tā izreitošo. viss.
0
gotika nav metals bet gothic metal ir metaals...
lab bet tas te pie temas nepiederaas..
0
°LOL
0
LOL LOL
0
nju varbuut vieniigi funeral duumeri, pavadot mirusho, vareetu kapos kaadu seeru marshu uzraut

bet vairaak vai mazaak edenbeastam var piekrist (par taam skumjaam, nolemtiibu)
0
Bet nu kautkaa nesaprotu kaa var buut Katatonia un Forgotten Tomb zem Black/doom (tajaa lapaa apstiijos). Manai ausij likaas, ka baigi atshkjiraas shiiz divas grupas, lai arii viens paveids.

Vareetu apskaidrot kaads.
0
katatonia kādreiz bija black/doom un forgotten tomb tāds ir līdz pat šai dienai (forgotten tomb vispār ir maniaks, viņš garaizās ar žileti uz skatuves ;) ) doom-metal.com, ja tur tu skatījies, vienmēr raksta sākotnējo stilu, kāds bijis grupai, tur kaut kur viņiem bija pat paskaidrojums, kapēc tā raksta, pameklē...
0
Kataonia tagad pie doom/death liek tikai tas, kas baiiiigi sen nav Updeitojies mūzikas lauciņā!!!
0
hehehe. Forgotten Tomb baigi velli. Dereetu kautkur izrakt kaadu live ierakstu.
0
Vai, dieniņ... :D Pāris dienas neielūkojies forumā, un pār tevi noteikti nāks tēmas, kas spējīgas izbeigt tavu bezmērķīgo eksistenci...

www.reverend.shows.it/
Ienāciet, un palūkojiet, kā tas doom metal izskatās, ja kāds nav redzējis. Viņiem ir jauns albums.
Crush the insects!
0
hail the mighty Reverend! ;) holy parish of doom is hear!
0
(hmmm, vispār, doom metal šite akal palicis aktuāls... :) )
0
vispār, man ir besis... aaaarrrrghh >:S
0
un ka ta parasti doom meitenes izskatas?
0
doom meitene vareetu buut 100 60 90, 1.80cm, blonda, bruuna nu un skaista pats par sevi saprotams.
0
Jaa man liidz true doom meitenei taalu...:(((
0
bet ja nopietni tad nav jau obligaati ja tev patiik kads konkrets muzons gjerbties obligaaati tajaa stilaa, gjeerbies un izskaties kaagribi un klausies ko gribi..taksh pie kaajas
0
Pilniigi pareizi, tikai ir taadi cilveeki, kas peec izkata spriezh, kas tu esi, pat nepaziistot! Pati vairaak kaar esmu ar tosastapusies, piemeeram, mani diezgan biezhi meedz nosaukt par pokemonu, jo redz man ir melnas dreebes, mati un dažkar melas acis, ja taa gadaas vienreiz tad jau to var ignoreet, bet, ja vairaak kaartiigi, tad saak naakt prraataa:" Bet varbuut patiesi kautkas nau kaartiibaa?"...:(
0
man jau neskiet svariigi ta gerbties,bet liela dalaj sabiedribas(neformalo)taa uzskata...kaut vai melnaja 5dienaa vienai gotei(spriezot pec apgerba gotei)bija bizites ar baltiem diegiem un tikai tapec vinju tur baigi izsmeeja!nu tas nav normali...
0
nu jaa bet tikai taaapeec ka tavs izskats neatbilst kaada idiota uskatiem par to kaaa jaizskataas buutu jaauztraucas....
0
Oficiaali jau nau jaauztraucas, bet cilveeka smadzenes meedz izstraadaat visaadus briinumus...
0
naz, doom meiteņu ir maz... tapēc, jājautā, kāda izskatās metal meitene/sieviete in general? nejaukt ar gothic!
0
Manupraat izskaataas, kaa veelaas un, kaa juutas smuki un eerti...vienalga, vai melniem, vai rozaa matiem utt.
0
Atkal tēma ievirzās:Kā jāizskatās metālistam...
0
Man onkolis Dzelzsgriezējs ierādīja labu metodi, kā uzlabot garīgo drūmos un vientuļos vakaros. Rakstam tik draugu meklēšanā: got, 666, menson, satan, lucifer, utt., bikšeles nost un pucē. Drīz varēs pievienot vārdu doom, par cik tas šeit kļuvis aktuāls. Paldies, ka jūs esat.
0
kaaa jaizskataas metaalistam..da jebkaa..sakiet vai Nike vai Adidas treninjteerps pieder pie metalistu apgjerba..JAAA, jo koncertos tajos redzeeti gan viiri no Cryptopsy, |obituary, Cannibal corpse...he he..ne tikai urlaam..nu tiem ar debiilaaam vienaadaam sejas formaam:))
0
atradus iistenu doom..
users.atw.hu/orom/orom10.jpg...
0
uuuu, šitas ir kārtīgs epic doom, kā morgion... ;)
0
Viiiii, doom...miilu!....kursh varetu ieteikt, ko taadu, kas vis labaak atbilstu shaadam raksturojumam, nu kadu grupu, dziesmu? Apmeram taaa: nenormaali druums, baiss, taads kas iekshas rauj araa, arii dveeseli, taa ka asaras pashas saak liit, ta lai sap to klausoties, lai gribas nosisties, nu vispar lai buutu taa ka nau kur likties, kautko leenu, bez sievietes vokaala (man ne iipashi iet pie sirds, nau taa atmosfeera)...taadu kad liekas, ka pasaule ir melna un pretiia, kauto ar vientuliibas pieskanju?
Jautaaju, jo doom grupas slikti paarzinu, ja nevareetu teikt vispaar neko nezinu, tikai nosaukumus...:(
0
mournful congregation - mother water the great sea wept
0
un, tas ko tu noraksturoji, vēl nemaz nav doom...
0
shapw of despair-angel of distress- viss albums.
man pasham vinju briizhiem bail klausiities
0
bljin SHAPE OF DESPAIR
0
vel varetu but klasiskais Tristitia-one with darkness-
0
evoken,amaranthine trample
0
Ko es sapratu no snorke peedeeja teksta: "Es gribu, lai mani ir slikti! Nu luudzi luudzu pasakiet kaa man paliks slikti, man tik ljoti negribas smaiit, nu izdariet luudzu taa, lai tas stulbais smaids pazuud vienreiz no manas sejas"
0
Paldies par ieteikumiem...:) Nav jau taa, ka gribeetu lai paliek slikti, vienkaarshi patiik taa noskanja...:DDDD Man patika crazysowild teiktais..:DDD
0
to Edenbeast:
Tu saki, ka tas nav doom, bet es to tā uztveru, un man vienalga, vai tas, kā es to aprakstu skaitās doom, vai nē! Es metālu neklausos ilgi, tādēļ nezinu nekādu tur doom definīciju...Un, ja tas nav doom, kas tad tas ir?

Un vispār, neklausieties manī tagad, garīgais galīgā dimbā...apnicis dzīvot vienās bailēs, viss ko daru ir baidos, stresoju un ar katru dienu ienīstu sevi ar vien vairāk...kapeec man tik ļoti trīc rokas...:(

P.S. Pie kāda stila skaitās The Prophecy?...
0
Baac, kā man besī šitie iedalījumi - doomeri, blackeri...blablaeri... Liekas, daudziem šeit ir visnotaļ šaurs redzes loks mūzikas ziņā. Es nespēju saprast kā cilvēks var aprobežoties tikai ar vienu muzīkas stilu, ģērbt tikai un vienīgi ādas bikses (sasvīdušas ar izstaipītiem ceļiem), kreklus ar grupu nosaukumiem - īpaši tas attiecas uz meitenēm (ka tik kāds nepadomā ka klausos gōtu mūziku un neesmu vērā ņemama metāliste ar Gorgoroth vai Mefallica uz krūtīm), nu protams - jaunības maksimālisms utt. .. .. Jā es klausos DŪMU, taču klausos arī Industrial, Folk utt. utc un vispār nesaprotu kāpēc man būtu jābūt kādam īpašajam apģērbam lai ierakstītos kādā konkrētā sabiedrībā un rāmjos! Vienu dienu varu uzvilkt garu kleitu, nākamajā bikses un zābakus, kāpēc gan manā skapī vajadzētu karāties tikai kleitām vai arī tikai armijas biksēm?
0
Fukk You!!!!
0
Fauns - tas ir viss ko Tu vari pateikt?
0
Zinaamaa meeraa piekriitu Pelei, bet tikai zinaamaa....bet nevajag braukt virsuu, ka cilveeki ir, tadeelj vien, aprobezhoti, ka klausaas tikai vienu stilu..nu, ja saista tikai doom, vai tas noraada uz stuulbumu? Tikpat labi vareetu teikt, ka mees visi esam aprobezhoti vai vel sazin kaadi, tadelj ka klausaamies TIKAI metaalu!!! Par taam drebeem, nu ir kaa ir, pati esmu saukta par gotu, pokemonu uc., bet pati zinu ka ir un nestresoju, jo shada apsaukshana, deelj apgjeerba, gan liecina par zinaamaam probleemaam, (vairumaa gadiijumu)....
0
Type O Negative skaitaas kaut kaadaa +/- meeraa saistiits ar doom?
0
vārdu sakot ietinies dūmos....
0
Don't waste your life in gothic doom
0
type o negative drīzāk kāds gothic varētu būt... kaut gan tur ir i doom, i dark rock... un ja labi grib, vēl kautko var pameklēt, piedomāt, saklausīt .. :))
0
Don't waste your time in life.....
0
nu, gan.... kas te notiek, ko? snorke, ko tu streso? nevajag lekties, tomēr tu visu nezini, tapēc mācies, ja tev ir dota tāda iespēja. rumpumpele - fuck off... ko tu bļausties par rāmjiem? rāmji būs vienmēr, un zini, rāmis (lasīt - kaut kādi noteikumi) ir labāk, neka totāls haoss un neziņa par to, kas tu esi. es esmu doomeris, es esmu kristietis, es esmu pilnīgs perverss. mani rāmji, pie kuriem es turos. kur te vispār sarunā kas tāds parādjās? kur te bija kāda konkrēta definīcija tam, kā jāģērbjas doomerim? ko tu cepies bezjēgā? un, kāda aprobežotība? tad jau var klausīties visu - metal, pop, hip hop un vēl velns viņu zin, ko... tikai, kas tad tu esi? manuprāt, a fucking dickhead, kam nav savas identitātes, vienu vārdu sakot - urla.

par type'o'negative - tas ir ļoti izteikts goth metal. jā, tur ir sastopami doom metal elementi, mūzika type'o'negative ir smagāka par standarta gothic metal grupām, bet ta tomēr ir vairāk goth nekā doom.

p.s. snorke, the prophecy ir death/doom no U.K. ļoti spēcīgs, melodisks un brutāls saknējums un nomācoša atmosfēra. vēl, ja tu gribi ko pavisam depresīvu, klausies SUNN O))) palīdzēs...
0
type o negative arii sastopami hardcore elementi, iipashi pirmajaa albumaa Slow deep n hard.
0
visaadus nosaukumus maniju bet neatradu Saint Vitus kas malieks ir VISistakais doom/stoner un ir viena no ietekmigaakajam grupam shajaa virzienaa aiz BLack sabbath,pentagram 80tajos.
0
To Edenbeast:
kaadus SUNN O))) albuumus tu ieteiktu? Nu manaz zinaashanas vienaadojamas ar nulli...

p.s. Snorke ir Zomba, Zomba ir Snorke!!! Lai kaadam nesajuuk..:))))
0
vou... iespaidīgi...
0
Jap...personiibas dubuultoshanaas! Zomba ir slikta es, bet Snorke naiva utt.....:)

The Prophecy nesen dabuuju divas dziesmas, esmu staavus sajuusmaa, simt reizes dienaa var klausiities, ja veel pa logu labs skats, un darbaa visi cilveeki paguvushi izbesiit....
0
AA, un veel shausmiigi patiik striideeties ar sevi....jeiiii...:)))
Alus ir atmiekskjeejis samdzenes!!! Edenbeast tu uzvareeji, es ir alkoholikjis...beee:((((
0
Nortt ir labs black/funeral doom (vismaz tā skaitās; es gan tur nekādu black nemanu), kas varētu labi atbilst tam, ko Snorke tur iepriekš prasīja. Shape of Despair liekas gluži saulains, ar Nortt salīdzinot.
0
viennozīmīgi - austrāliešu funeral doom mournful congregation un amerikāņu ultra brutālais funeral doom EVOKEN (ja to var saukt par brutalu :) ) Intar, kādu Nortt albūmu vari ieteikt? gribētos paklausīties...

no SUNN O))) varu ieeikt pašu pirmo viņu albūmu, flight of the behemoth... dziļi ļauns. bez bungām (laikam tikai vienā kompozīcijā). bez vokāla. īstas šausmas. :)))))
0
Intar, vari tomēr neko neieteikt... paklausījos nortt dziesmas viņu mājas lapā... zini, ļoti salda un sērīga mūzika, ko nevar salīdzināt ar evoken ledus auksto brutalitāti, kur vairs nav ne miņas no maiguma un skumjām, (arī no melodijām), ir tikai šausmas... ;) tākā zombijsnorke, klausies vien evoken. un, runājot evoken vārdiem - in time, even the memories die...
0
aa, turpinot par nortt... ņu, baigi tomēr aizķēra... :) tas ir viena džeka soloprojekts, bet viņš ir īsts true blackeris... lasot viņa bio, neviļus sejā atplauka smaids...
0
Nu tie evoken vaardi vienkaarshi perfekti, tieshi tas ko man shodien vajadzeeja..PALDIES!...:))...
0
vaig klausiit klasisku doom -Saint VItus albuums "V''(pieci).druums bezgala ar psihodelisku noskanju.
0
Zomba - nebiju domājusi vienu stilu kā piem. metālu kopumā (attiecīgi ar visiem atvasinājumiem).. Bet manuprāt tomēr ir truli klausīties TIKAI brutaļņiku vai TIKAI black, ņemot vērā faktoru, ka katrā stilā tomēr (diemžēl) ir pietiekami maz vērā ņemamu un ar advancētu gaumes, stila un oriģinalitātes izjūtu apveltītu grupu.
Jā nu ir gadījies uzklausīt piezīmes ka esmu GŌTE, taču par laimi par pokemonismu vēl neviens nav iedomājies.. Lai gan tas viss tikai izraisa smīnu un liek domāt par kārtējo aprobežoto radījumu.. ehh, pie velna visus tos nošņurkušos mietpilsoņus.
Un vēl mazliet - out of topic:
Šajā portālā pārāk bieži neviesojos, taču ir pamats domāt, ka šeit liela daļa indivīdu nefiltrē ko runā(tb raksta), kā runā un kāpēc vispār runā. Izbrīna, ka uz kādu jautājumu var saņemt atbildi, tādu kā: fuck jū utt.
0
Es jau zinu ka nebiji domaajusi, bet ja nu cilveekam ir taada gaume( tikai viens stils), tad tas neliecina par stuulbumu! Es arii klausos visu ko, bet ir ta ka shis tas liekas patikamaaks nekaa jebkas cits! Un vispaar man liekjas ka nav iipashi daudz taadu indiviitu kas klausitos tikai vienu lietu...

Taadas riebiigas atbildes var sanjemt, ja jautaajums ir uzbrukosh, slikti noformuleets..protams gadaas visaadas muljkjiibas dzirdeet(izlasiit), bet nevienmeer cilveki doma vienu un to pashu un tadejaadi rodas parpratumi, pati esmu ar to sakarusies simtiem reizhu, un biezhi cilvekiem ir slikts gariigais, kad gribaas pateikt kautko sliktu...
0
Klausīties tikai vienu stilu nav nekas slikts un neliecina par aprobežotību, lai kā tev arī gribētos cienītā anti-mietpilsone. Problēma sākas tad, kad cilvēks, kas klausās tikai vienu novirzienu sāk mācīt citus, ka tas ko viņš klausās ir tas īstais un superduperīgākais. Bet redz, ka tādi, kas nav iesēdušies uz vienu arī mīl pamācīt citus, ka vienu lūk klausīties esot truli. Nu kā var būt pareizi klausīties vienu vai vairākus stilus? Kur tas ir rakstīts, kā ir pareizi? Tu tā teici? kh...
0
Sunn o))) ir pizģec.
0
Tas "An Ode to Woe" Live albūms tāds labs.
0
Sunn 0) ir labs, Renis gan ir pizģec
0
eedenbiits, type o negative ir 4diks from brooklin, aka punk goth
un kaapeec cilveeki pop gotiku uztver par doom?

un kaa cilveeki doom koncertos uzvedaas?
piem funeral doom?

0
kautriigi iesaku:

Nortt - Galgenfrist un Ligfaerd
Skepticism- jebko
Groinchurn - 98 gad ep

no laokaalaas skatuves:
Grindmaster Dead - Through the vault of sadness -
Heaven Grey - under the grey clouds - (4tr demo)
Iļģi - Saules maita -

0
Ml, Edenbeast ir baigais para-doksss
es iesaku Unholy
bet, ja nopietni, nezinu vel, kas doomerim ir raksturiigi
thrasheriem bija baltas botas un zilas dzhinsas, to gan atceros
0
nike!
0
dooooooommmmeeeeri iiirrr ļļļļoooottttiiii llllēēēēēnnnniiii:D:D
0
crhis - neaizsieti!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas