truemetal.lv nākotne
0
Yo!

Nevienam nav noslēpums, ka truemetal.lv gadiem, maigi izsakoties, "nīkuļo", ka tas vairs nepilda sākotnējos uzstādījumus. Lūk, citāts no 19.08.2003 ieraksta Metāllistē:

"Braucot uz WOA uz arii JOA laikaa tika izdomaats, ka lai buutu kur nolikt bildes, nepazustu koncertu apskati utt, ir nepieciesams metaala vortaals. Tika izdomaats arii, ka jaapieregistree domaina vaards. Taa kaa metal.lv ir aiznemts, tad izdomaajaam, ka labaakais vareetu buut truemetal.lv. Kurs grib atbalstiit so ideju, lai suuta savas idejas un ierosinajaumus uz listi."

Lai arī liela daļa vainas ir administrācijas totāla neizdarība, taču ir manīts, ka mūsdienās šos uzdevumus (labāk vai sliktāk) pilda tādi iestādījumi kā fēču vai ģīmju grāmatas, tad loģisks ir jautājums vai ir jēga truemetal.lv turpināt tādā formātā kā patlaban vai atstāt dabīgai nāvei vai pavisam vienkārši brutāli "izraut šķepseli"?

Vai tomēr pārdzemdināt pavisam citādā, vēl nevienam nezināmā formātā? Tam gan man vajadzēs jūsu idejas un atbalstu, ko vēlētos arī uzklausīt šeit. Ja ir idejas - lūdzu zemāk.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Gluži vai referendums jātaisa... To, ka nīkuļo, var pamanīt arī pēc dziļa un ilgstoša klusuma sadaļā "Dzeršana"...

Manuprāt, vienkārši brutāli "izraut štepseli" būtu iedarbīgāk nekā atstāt dabīgai nāvei... Līdz "štepseļa izraušanai" var turpināt līdzšinējā formātā.
+5
Nu ja, laiki iet viss mainas...
Ja shjepselis tiks izrauts, lai ta butu, tikai bus gruti pierast pie ta, ka vairs nebus.
Man trumetala "logs" vienmer uz visiem kompjiem visos parlukos vienmer ir bijis atverts defaulta...
+3
ģīmju grāmatā daudz fēčas tiek krāmētas....

Nīkuļo jau gan, bet ir infa, kuru šeit ir vieglāk un parocīgāk atrast. Kopš atgriezos metālvidē, šo vietni apmeklēju ikdienā gan dēļ informācijas, gan domu apmaiņas. Dažas sejas jau no senseniem (metāllistes) laikiem zināmas... Žēl būtu, ja štepselis tiktu izrauts.

Jaunu inkarnāciju radīt arī diez vai ir iespējams, šaubos, ka kādam tik daudz entuziasma būs, lai to paceltu.

Var jau mēģināt iedzīvināt trūmetālu fēču vidē paralēli šim formātam. Varbūt izdodas un tā lieta aiziet. Tad gan varētu domāt par atštepselēšanu... Vienīgi ar infas vēstures saglabāšanu varētu būt problēmas.

+3
Patlaban ir tā, ka samazinājies smieklīgu bildīšu, jautru reklāmu utt. daudzums, toties kā reiz mūzikas tēmas palikušas.
-5
Visi forumi lēnām sāk doties pa skuju taku, lai cik skumji tas neliktos.
Pārcelšanās uz citu, aktuālāku platformu laikam ir vienīgais ceļš, ja grib saglabāt ideju.
Ja nē, tad atliek vien izraut štepseli un tie kas kontaktus ir uzturējuši, tie paliks par čomiem tāpat.
+7
Viss pūst un mainās, bet tas tomēr nav par “Trumetālu”!
Piekrītu daļai no augstāk minētajiem viedokļiem, un mazliet papildināšu. Mūzikas tēmas ir palikušas, un palaikam turpina turpināties vecās, un parādās jaunas. Infu šeit ir parocīgāk atrast nekā citur. Es diezgan regulāri šeit ielūkojos, retāk kaut ko ierakstu. Neuzskatu par vajadzīgu komentēt tikai komentēšanas pēc, cenšos no tā atturēties. Iespējams, ka tā dara arī daudzi šejienes “vecie buki”. Esmu bieži manījis, ka onlainā kāds(i) ir, bet komentāri ne vienmēr parādās. Vai šeit ir kāds, kurš ir noilgojies pēc šejienes “vārdā neminamajiem” eksemplāriem un viņu domugraudiem??? :D Info par končiem un jaunumiem meklēju tieši šeit. Domājams, piekritīsiet, ka infa šeit parādās pateicoties cilvēkiem, kuri ar to dalās, tikko tā kļūst viņiem pieejama. Misters Pelikāns, BladeOfDarkness, Dethecrator, Deathperado,Valdis, Bigijs, Intars, un pārējie(piedodiet, kurus nenosaucu) palaikam kaut ko šeit ieraksta. Tas, ka ierakstīts te netiek katru dienu, vēl nenozīmē, ka mūsu Trumetāls nīkuļo, ibio!!! Sūds ar administrācijas neizdarību, jo process nenorimst ar visu to! Arī no dabīgās nāves nav pat smakas. Sagraut vienmēr var paspēt un ir vieglāk, nekā radīt no jauna. Tad, kāpēc ir nepieciešamas jaunas dzemdības? :)
Manuprāt, Trumetālam galīgi nav jālīdzinās kaut kādam tur in-stogramam, fēčbukam, tviter-triperim un citiem tamlīdzīgiem sūdport-vortāliem, kur katrs ik pēc stundas liek bildītes - ko ēdis un ko dirsis. Pohuj! Lai tas viss tur arī paliek!!! Trumetāls nav arī pārbāzts(un nevajag!!!) ar visādām uzbāzīgām pārpretīgām nevajadzīgām reklāmām, kuru jau tā pietiek visādos tablo-jeboloīdos, un kuras nevajadzīgi nogurdina acis ar savu ņirbēšanu un cenšas lieku reizi modināt vemšanas refleksu... Vai tiešām šie nosauktie būs tie svarīgie kritēriji, kas nosaka, ka Trumetāls nīkuļo???
Tāpēc domāju, ka pagaidām nav ko domāt par grābstīšanos gar štepseli, kur nu vēl to raut ārā. Labāk uzmanīt, lai štepselis neoksidējas. :D Ir patiešām patīkami ieskatīties šeit un atrast Tikai info bez ņirbošām reklāmām.
Par štepseļa ārā raušanu varētu domāt tad, ja vortāla uzturēšanu traucētu kādas reālas grūtības – finansiālās, tehniskās, vai arī administrācijai un infas licējiem zb. Un pirms tam uzrīkot referendumu.
Viedoklis subjektīvs.
+1
Ko nozīmē izraut štepseli? Ka es vairs nekad nevarēšu izlasīt savus 2002. gada komentārus??? NĒ, TIKAI NE TO!!!1
-1
nu labi, 2002. gada komentāri neeksistē, bet 2004. gada komentārus taču gribēsies palasīt vecumdienās
+2
Kāda vel "štepseļa izraušana"? Nav ko te čīkstēt, labāk jāiedzer! ;-)
+3
Atstāt tikai forumu. Tam ir jēga, vienā vietā var izlasīt par gaidāmiem koncertiem (pat kuri vēl oficiāli nav izziņoti), padalīties ar info par jauniem albūmiem utt. Viss pārējais nav vajadzīgs.
+5
^ Principā "Pull the plug" var taisīt visam izņemot forumu. Forums gan ir zelta vērts, ja vien ir pietiekams skaits rakstīt gribošo.
+6
Tā ir, kā te vairums saka - forums ir vienīgais, kas vēl dzīvo. Pārējās trīs sadaļās noglabātā infa arī nešķiet pārlieku vērtīga - bez 10 gadus vecām recenzijām, domāju, vairums var izdzīvot. Intervijas - nu tās varbūt var pieglabāt kaut kur, nostaļģijai kādreiz var palasīt. Jaunumu sadaļa jau tāpat ir pārcēlusies uz forumu.

Pārdzemdināt/atdzīvināt kā tipa webzine laikam nav jēgas, jo oriģināla satura radīšanai vajadzīgs laiks, darbs, un, protams - autori. Lai autori to gribētu darīt, savukārt kā minimums ir vajadzīga sajūta, ka kāds to arī lasa un novērtē, bet tas laikam arī ir tas, kā pietrūkst. Tādu, kā Sametis, kuru acīmredzot nekrata tas, ka nevienam viņa aktivitātes nav vajadzīgas, nav daudz, maigi izsakoties. Turklāt internets tāpat ir pilns ar dažādu informāciju; vienīgais vērtīgais pienesums varētu būt par lokālām aktivitātēm, taču atkal jautājums, cik tas vispār ir aktuāli, un vai tam tiešām citi formāti nav pateicīgāki.

Toties neesmu gan tik drošs, vai forums kā domu apmaiņas formāts ir norakstāms. Tiesa, daudzi vecie forumi nīkst laukā, vai to jau sen ir izdaŗijuši, bet daži tomēr ir visai dzīvelīgi - teiksim, tas pats forum.metal-archives.com/ Un diskusija foruma formātā tomēr ir ērtāka un pārskatāmāka nekā visādos soctīklos, kuriem daļa ļaužu principa pēc iet ar līkumu.

Īsāk sakot, forumu vajag atstāt, var uzprišināt, ja prasās. Pārējās sadaļas var nahrenizēt, ja traucē dzīvot (gan jau ka īpaši netraucē?). Labākam skatam var forumu kā aktīvo sadaļu izbīdīt priekšplānā, un pārējo iebāzt arhīvā.
+4
es neesmu nekāds speciālists (atskaitot "nekad vairs nedzert"), bet trūmetāls ir bijis pietiekoši ilgi pārāk "true", lai tas piesaistītu vispār kādu no malas, jo,
1) viņa (jaunpienācēja, lai cik sūdīgs nebūtu) viedoklis būs vienmēr somewat inferior (no offense, bet te tomēr ir kaut kāda hiearhija ar tiem, kuru viedoklis kaut ko kādam nozīmē un kuru viedoklis - nē)
2) Lapa ir primitīvāka par manu vēlmi izdzīvot - ja es gribu paēst un padirst, tad šeit, pa lielam, var tikai padirst (nepilnīgs info savējiem par končiem utt) forumā. Paēst ziņas jau gadiem te nevar. Būkmarkota lapa pa taisno uz forumu.
3) Nav vispār nekāda sasaiste ar ārējiem tīkliem (tiem, kas sociālie) - desmit cilvēki vārās savā sulā (nu, tas tāds vispārināts minējums).

Es zinu, ka vārdāneminamais reiz teica, ka trūmetālam vajadzētu paplašināties ārpus savas čaulas, bet tas tika norēkts un norakts bez domāšanas, bet savs points viņam bija (par paplašināšanos) - tendences neiziet ārpus feisbukiem, twitteriem un citiem sūdiem, ignorējot kaut kādus forumus, kur, nedod Allāh - vēl atsevišķi jāreģistrējas (FB/DR/TW un citu sūdu pases?).

Galvenais ir nepieļaut vecuvecā Gamez.lv portāla (un foruma) likteni, kad jaunie saimnieki ar savu vīziju noraka eksistējošo ~100 unique apmeklētāju bāzi mēnesī līdz tam, ka tas domēns piederēja kaut kādiem LoL spēlētājiem (vecumā ap 12-15 gadiem) un beigu beigās, tagad ir "not found".

Un noraka ļoti vienkārši - "hei, veči - jauni laiki un kurus vispār piš vecie ieraksti un recenzijas, el ō el? Davaj, zivs, pis augšā lētus lolapskatus un gan jau būs auditorija!" - nē, nebija - es tur pisos un jājos, bet portāls jau bija klīniski miris. Pie tam, ārstēju ar nepareizām zālītēm (ar lol videos, nevis nevienam nesaprotamām un mākslinieciskām recenzijām, kuras visi lasīja, bet ne sūda nesaprata).

TL;DR
Advancēts Truemetal forums. Recenzijas, intervijas un viss pārējais - salinkots uz oriģinālavotiem (ja paši neko netaisa (un netaisīs)).
+1
Nevajadzētu izraut štepsteli. Maz, kas notiek ar soctīkliem utt, te ir pārāk daudz kas krāts un vākts. Gadās ik pa laikam meklēt kaut ko, ko es zinu, ka te ir bijis.
Un nemaz nerunājot par to, ka ir tak pat tādi, kas soctīklus neizmanto :)
+2
sumpurnis, par kuru tieši nemināmā postu ir runa? Jebkurā gadījumā, iziet ārpus čaulas - ko tas nozīmē tavā izpratnē? Nomest true? Nomest metal? Aizstāt tos ar ko citu?

Tavs 1) apgalvojums nav īsti korekts, jo jebkura pienācēja balss jebkurā komūniņā netiks sadzirdēta, kamēr balss autors pats nepacentīsies parūpēties par pretējo.
0
^^^ tas pirmais punkts par vairāk un mazāk cienītiem viedokļiem strādā vienmēr un jebkurā sabiedrībā, nevis ir tikai šim forumam raksturīga parādība.

Reģistrēties ir tā kā briesmīgi sarežģīts un apgrūtinošs process? Ja nu kādam tā liekas, tad tāds pēc pirmās nepolitkorektās replikas savā virzienā visdrīzāk tāpat pazudīs uz neatgriešanos, nu i skaķerķju darožka, tā sacīt.
+3
BigUgga - postu es konkrēti neatceros, bet kaut kad viņš (nemināmais) te vārījās par to, ka TM vajadzētu arī kaut kādas domubiedru grupas soctīklos un baigi gribēja tās bīdīt (kas, protams, būtu slikta doma).

Ar čaulu gan vairāk domāju nevis atmest true vai metālu, bet to padarīt kaut kā pieejamāku... nu, ar plašākām robežām, kur jauno gurķi uzreiz nenorok pāris rūdīti trū'isti ar mīnusošanu.

Par to pirmo punktu tā vispārīgi, nu, man tāds iespaids ir vienkārši radies, jo, nespēšu uz sitiena baigi precizēt, kur un kā, bet, piemēram, tēmas ar aktīvajiem (tiem dažiem) lietotājiem netīkamām grupām vai pasākumiem vai tamlīdzīgām lietām tiek lielākoties nomīnusoti un savā veidā tas varbūt arī demotivē jaunos truemetal lietotājus turpināt te rakstīt (un uzturēties). Varbūt problēma ir pašā plusošanas un mīnusošanas sistēmā? Tā liekas tāda nesabalansēta kaut kādā veidā - ja tevi baigi pluso (dažus pluso pat par pilnīgi randomiem komentiem - nu, tipa, čomu būšana) tad tas ir tāds kā, izklausīsies tizli, bet "viedokļu/personības līderošana for no apparent reason", kā sacīt. Ja tevi samīnuso, tad tas atkal izskatās kā dažu cilvēku viedoklis, ko ar to mīnusiņu uzspiež (piemēram, nemināmā katrs ieraksts, lai gan ne visi ieraksti bija mīnusu vērti - drīzāk ignorēšanas) atkal tā pati cilvēku grupa. Grūti pateikt. Bet tas ir tikai tāds tīri IMHO punkts un uzskats.

Intar, tu neticēsi, cik briesmīgi slinki mūsdienās ir lietotāji - tagad ir lietotājiem tāda tendence (kļūt stulbākiem) visur logoties caur saviem sociālajiem tīkliem, pat ja reģistrācija neprasa apstiprinājuma epastus. Tas kādam nozīmē atkal atcerēties lieku paroles un epasta kombināciju un vispār - vieglāk taču nospiest podziņu, izvēlēties (vai pat neizvēlēties un atstāt savu soctīkla vārdu) lietotājvārdu un gatavs.

Lai nu kā, salīdzinot ar citiem vietējiem saitiem, tajos tiek veidots kaut kāds saturs (recenzijas, jaunumi, tamlīdzīgas lietas) - varbūt ir vērts kaut kādā veidā (maģiskā, protams) uztaisīt kaut kādu info rausēju, kas smuki apkopo vienā lapā citās rakstīto?

Ps.
3x pupi.
www.pornhub.com/view_video.php?view...
+1
Labs iesākums, būtu, piemēram, TM twitter konta izveide, kur saturu kontrolē tieši TM izredzētie - koncertu afišas + foruma links. Varbūt piesaistītu kādu (varbūt nē - nezinu, cik un kā matulopi un bārdāsvēmēji izmanto twitteri) interesentu. Tur nebūtu jācīnās ar šitopsteriem. Protams, koncertu sadaļu no foruma varētu arī automatizēt, lai tā koncertu ierakstus pārpublicē (ar visiem linkiem) uz čivekli.
+2
Par to koncertu publicēšanu man bija ideja, ka varētu jebkurš pa taisno bliezt afišpostu. Jāuztaisa, tik cilvēcīgāks interfeiss. Un opciju arī bildes uploadot visiem, kam ir vēlme. Te, protams, ir neliela problēma ar nekvalitatīvām, 100x bildes ar to pašu kadrējumu bildēm un cenzūras sabalansējumu, bet es ticu, ka to varētu atrisināt.

Twitterī, facebook - personīgi es tajos komunistu censzētajos saitos nerādīšos un visiem iesaku dzēsties ārā pašiem.
+10
A un man arī šķiet, ka manus superīgos postus par maz pluso, johaidīarārā! Te kaut kas tiešām ir jādara :)
+2
BigUgga, ar to plusošanu točna kaut kas jādara! :D:D Ieslēdz uz kādu brīdi te iespēju pašam sevi plusot bez limita. Pastīsies, cik daudzi šo iespēju izmantos! :D
+3
Nezinu kā apskatīties, bet cik šai lapai ir apmeklētāju? Ja maz, tad ir pilnīgi vienalga ko jūs darīsiet ar to štepseli. Ja daudz, tad nezinu ko viņi te lasa tai forumā? Ja mērķis ir piesaistīt jaunus aktīvus lietotājus- šeit to neizdarīsiet. Izeja ir dinamiska grupa ar aktuālāko info, pasākumiem, braucieniem, utt. Kādā jau esošā vietā kur lielākā daļa cilvēces jau ir. Man pret FB nav iebildumu... pasākumi viegli pārskatāmi, ceļabiedri sarunājami. Plusot arī droši varēsiet ja baigi vajag. Oh, nevarēsiet anonīmi porno šērot, kuru pēc 20 gadiem apskatīt vēlreiz ar savāktiem 24 plusiem! Nu i nevajag, lielākajai daļai. Ja bail no Žīdiem kas nozaks jūsu identitāti, tad štepselējiet tepat. Kā novēroju koncertos, auditorija ir, ber ne šai lapai..
+2
klau, es ir parasts normāls džeks, bļa, un es ir teikt, ka štepsel rauj ārā tikai gludekļiem. dzīviem cilvēkiem tu to štepsel' var mēģināt izraut, bet viņi atgriezīsies pie tevis domās, sapņos un darbos. dzirdi, juptvaju, sapņos pie tevis nāks pincīša spoks un tevi ņerrās, ņirgāsies par tavu trauslo miegu un apēdīs visus tavus oereo cepumiņus. tā kā padomā divreiz, dārgais draugs, pirms nodari to sev un apkārtējiem. kā teica jānis pāvils ceturtais - pāšnāvēšana ir lielākais no grēkiem.
+3
^^ nez nez, šeitan tomēr zināma vārda brīvība valda, pamēģini tādā fb pasākumā pacelt piem. nēģeru tēmu, izraus štepsel nah par rasismu. samīnusosi kādu jūtīgāku dārzeni, jams pasūdzēsies un atkal - hujaks, bans un štepsel nah.
+5
^ koroč trvemetal paliek kā vienīgā brīvas izpausmes vieta, pilnīgs andergraunds, kā konspiratīvais dzīvoklis, kā nepieejamais svētais grāls
0
lielāka daļa TM veterānu kopš sākuma jau tik tos gadus ir plusojuši klāt un jo vecāks kļūsti, jo tas entuziasms tāds pliekanāks top. Tāds kā pagurums vai ? :DD Nu nespēju un negribu izsekot visam tam kvantumam grupu un viņu albumiem līdzi, tāpat visus koncertus pa visiem pakšiem izsekot un apsekot nav vēlmes. Pilnīgi pietiek ar metāla svētkiem Z&L vai BA, kādu konci atsevišķi apmeklēt. Tāpēc apzināt visus te postētos Youtube linkus, kuri kādam topi, mīļākie svaigākie albumi utt lielākoties nav aktuāli :)) Tā es tīri no savas pozīcijas stāstu. Bet jprjm iečekoju TM, postus pārskatu, šad tad kko iepostēju. Domāju, ka štepseli raut nevajag. Lai ir, nevienam netraucē.
+3
Vecums nenāk viens kā smejies :) Ar vecumu klāt nāk jaunas intereses, jaunas prioritātes. Nu, vismaz to es par sevi spriežu. Iekš truemetal esmu jau vairāk kā 10 gadus. Patiesībā tas ir ilgs posms cilvēka dzīvē, kad pats sāc daudz ko pārvērtēt un izvērtēt. Ja agrāk es varēju laiski ar aliņu rokās kaut stundām ilgi sēdēt iekš truemetal un kaut ko iekomentēt, tad tagad to vairs nevaru atļauties. Darbs, ģimene un jauni hobiji paņem savu... Arī uz koncertiem vairs pēdējā laikā nesanāk aiziet tik bieži, cik bieži to vēlētos, lai gan labprāt ietu uz tiem biežāk...Bet galvenais tomēr, ka metāls ir sirdī :) Bet vai TM ir vajadzīgs ? Domāju, ka jā. Būs interesanti kādreiz vecumdienās šo to pārlasīt un pakavēties atmiņās :)
+1
Starp citu, runājot par variantu, ka uztaisīt tipa TM lapu fēčbukā, ko te daži iesaka. Es savulaik postēju metal-rules forumā, kurš pirms gadiem pieciem sāka iznīkt, un tad ātrā tempā nokļuva zem absolūtas spambotu kundzības, līdz kaut kad diezgan nesen tam beigu beigās izrāva štepseli. Paralēli spambotu uzvaras gājienam tika izveidota FB grupa, kurā vairums aktīvāko foruma dalībnieku savu dalību apstiprināja (90 kopskaitā). Rezultāts? ~2 posti mēnesī, reti kuram ir kāds komentārs.

Ar to es gribēju pateikt, ka mirstošu vietni arī FB injekcija diez vai izglābs. Vai šī ir mirstoša vietne, jau ir cits jautājums.
+3
Pēdējā gada laikā reti, bet tomēr skatos forumu. Noder info par koncertiem utt.
Protams, būtu super, ja regulāri darbotos un atjauninātos arī bilžu sadaļa.
Ja nav entuziasma, tad pārcelšanās uz citu platformu tāpat neko daudz nedos. Protams, ar laiku ir izkristalizējies fakts, ka šī mājaslapa ir vairāk vienas noteiktas paaudzes/uzskatu sistēmas sanākšanas vieta un jauni dusmīgās mūzikas cilvēki šeit ierodas reti. Un, ja ierodas, tad ne mazums gadījumos atraujas ar kādu nodirsienu. :)
FB man nederēs, jo neesmu tur un netaisos būt. Varam protams visi pārmesties uz metal-archives forumu, taisīt paši savas tēmas un rakstīt latviski, lai neviens cits nesaprot. :)

"koroč trvemetal paliek kā vienīgā brīvas izpausmes vieta, pilnīgs andergraunds, kā konspiratīvais dzīvoklis, kā nepieejamais svētais grāls "

Lūk, tieši tā arī ir.
0
Pa retam uzmetu aci forumam. Ir lietas, kas, prasa uzmanību, bet, kas, ja 1-ajā aprilī tiek norauts krāns uz 7 dienām. Pēc tam uzrakstat savas sajūtas un idejas :)
+4
Es pilnībā piekrītu faktam, ka šeit ir vienas, diezgan konkrētas paaudzes un uzskatu vairākums, bet vai tas ir labi - neesmu pārliecināts. Tāda, savā ziņā, elitisma dēļ, šķiet krietni pamirusi arī Latvijas metāla skatuve kopumā.
Skatoties kā iet, piemēram, leišiem, rodas manāma skaudība. Vienu brīdi viņu situācija bija līdzīga šaintīža mūsu stāvoklim, bet daži cilvēki, pamatīgi riskējot, to atdzīvināja ar milzu uzviju. Jā - varbūt uzsvars vairs nav tas pats trū oldskūls, kas šejieniešiem ir tuvs, bet arī tam ir sava vieta, kā arī konstanti tiek piesaistīti jauni smagās mūzikas cienītāji, kuri netiek izsvilpti kā nevēlami un nepareizi domājoši.
Ko darīt - taisīt Youtube vlogu un insta kontu? Nezinu vai daudziem no šejieniešiem tas būs aktuāli. Facebook grupu? Jaunajai paaudzei tas vispār neinteresēs, to varu garantēt.
Domāju, ka problēma ir tajā, ka pašizolējusies, novecojoša cilvēku grupa nav ļoti piesaistoša jaunākai paaudzei. Varbūt arī nekas nav jāmaina. Ja tiktu nogriezta skābeklis forumam, būtu gan žēl, protams.
0
Nu ir gan: aizrunājušies līdz tam, ka 1. aprīlī noraus krānu.
+14
Bija kaut kāds MySpace, - izbija. Bija kaut kādi Draugiem, - izbija. Truemetal kā bija, tā ir.

Manuprāt biš muļķīgi tā vienkārši izdzēst. Tad jau drīzāk var izmantot kā gatavu virsmu, ko izmantot eksperimentiem. Moš kaut kādu ziedojumu kārbu arī var ieviest, kur kāds šmigā, raudot pie Judas Priest var iemest kādu latiņu, un dabūt sev žetonu, kā ziedotājs. + Atceros, ka doma par dzīvo čatu tika atmesta jau saknē. Bet varbūt arī ar to var paeksperimentēt, kā nekā tehnoloģija kļuvusi biš "vieglāka". Katrā ziņā, ne jau tā vienkārši izmest visu miskastē... Bet tā kopumā, es jau sen teicu, ka šitais viss labi nebeigsies! Bet viņi jau nēēē, kur tad.. viņi jau neklausās.. ko tad es..
+4
Gan jau facebook arī drīz izbeigsies, aizrīsies paši savā cenzūrā.
0
Hmm, nebij doma, ka tā koncentrēsies uz to izdzēšanu.
0
uz ko tad??? ko tad tu te muti palaid??
+3
> Hmm, nebij doma, ka tā koncentrēsies uz to izdzēšanu.

Kad publika bija jauna, tad koncentrējas uz pupiem. Tagad novecoja un sāk jau koncentrēties uz izvadīšanu. "Pierast pie zemes", tā teikt. :-)
0
Skaļi vārdi, tāpat kā klikbeits, ieēdas zemapziņā :/
+1
Vēl aizvien domāju, kas gan bija tas viens muļķīgais veids kā mājsaimnieces Latvijā kļūst par miljonārēm, kā arī, kas ir tas par ko bankas man nestāsta ;(
-1
Fauns, visīts no tevis >:)
+5
Pirms 20 gadiem laba mūzika bija retums: gan ierakstus dabūt bija grūti un dārgi (turklāt bija jāzina, kur ko var cerēt nopirkt), gan radioviļņos reti bija kas īsti oriģināls dzirdams, gan koncerti notika reti, uz tiem bija čakarīgi aizkļūt, bet vēl grūtāk bija iepriekš uzzināt, kad un kur tie notiks.

Kad nu izdevās tikt pie ausīm tīkamiem koncertiem vai ierakstiem, lielākoties bija vienalga, kādu mīzalu piedzert klāt, ja tik METĀLS!!!

Tagad savairojušies gan daudzmaz dzerama alus ražotāji un tirgotāji, gan arī mūzika tapusi pieejamāka. Bet vai labāka un oriģinālāka? Man domāt, ka īsti talantīgu mākslinieku un oriģināli skanošu albumu skaits palicis caurmērā līdzīgs, kurmet savairojušies tik visādi, kas tehniski labā līmenī atspēlē iepriekš zināmus konceptus, skaņas un ritmus. (Attiecas gan uz vietējām grupām, gan tādām, kas tūrē cauri Baltijai.) Klausītājiem lielākā izmaiņa ir tāda, ka pieaugusi izvēle ar labiem alkoholiem, ko piedzert klāt.

Vārdu sakot, trūmetāls ir vienīgā vietne, kur vienuviet (vienuvietņ?) uzzināt un dalīties ar ziņām i par mūziku, i par dzeramiem.
0
^ Trūmetāla essence vienā dziesmā: Chapel - Alcoholocaust

www.youtube.com/watch?v=FkpF-P1LwiQ...

Now is the time to raise up your glass
Hold up the drink that you choose
Drinking hard and living fast
Tonight there's nothing to lose
Another line, another beer
The devil's poison taking hold
Show no mercy, show no fear
All hail rock'n'roll!

Drink til death
Alcoholic genocide
World War III
Alcoholocaust

Drink to the power of Satan's might!

Now is the time to raise up your glass
Hold up the drink that you choose
Drinking hard and living fast
Tonight there's nothing to lose
Another line, another beer
The devil's poison taking hold
Show no mercy, show no fear
All hail rock'n'roll!

Drink til death
Alcoholic genocide
World War III
Alcoholocaust

Drink to the power of Satan's might!
+7
Jāsaka, ka iespējams, šādas lapas kā truemetāls varētu atgriezties cieņā, jo megatīklu politika attiecībā uz vārda brīvību paliek arvien drausmīgāka.
+7
^ Lūk, jā. Forumam jāturpinās. Sajūta, ka aizvien ir kāda vieta, kur nolikt glabāšanai visus politnekorektiem (lai nu ko tas arī katram nenozīmētu) jokiem piestūķētos dzerstiņstāstus un festu atskatus, nebaidoties no "Vārds tāds un tāds pārkāpj mūsu hujortāla lietošanas noteikumus, tāpēc jūsu ieraksts ir dzēsts." paziņojumiem, tā sajūta patīkami silda pakrūtē.
+2
Kopš piereģistrējos TM (pirms n-tajiem gadiem), tā esmu lietojis vien forumu. Visu pārējo ne.
Tā ka par to man dižas bēdas nebūtu, bet forums ir krietns. Var šo to noderīgu izlasīt un info apjoms arī nav tāds, ka katru vakaru 40 min tam jāvelta un ja 1 vakaru izlaid, tad nudien vakars uz ezera.
0
nūbs
+1
Nu nez, forumi jāatstāj, jo citās sfērās divus aizvēra, un no sākuma FB bija rezonanse pēc tam izmira. Bet info, kas ir forumā ir ļoti vērtīga, pats iečekoju albūmus pēc gadu ttop utt., jo nav laika visam sekot aktuāli, jāpļauj zāle.
+12
trūmetāls man šķiet interesants tieši ar to, ka te tiešām bija savākusies viena konkrēta metālistu paaudze, kuru vienoja arī kaut kādi kopīgi uzskati pūrismā, kas mani īsti nekad nav saistījis - es gandrīz vienmēr esmu klausījies pietiekami dažādu mūziku. kaut kādā brīdī, kad biju tīnis, man salikās baigi svarīgi klausīties trūmetālu, jo biju rebels un tie metālisti jau baigie niknie un lādzīgie onkuļi, bet tā arī nekad nesapratu, kāpēc es nedrīkstētu, piemēram, klausīties vecos Korn albumus, kas žanriski bija diezgan radniecīgi, turklāt emocionāli smagāki nekā vidējais trūmetāls. vienīgais tas, ka viņi ģērbās sporta tērpos un ietekmējās arī no hiphopa. tas ir tik interesanti tieši tāpēc, ka mūsdienu jaunieši pārsvarā izskatās diezgan vienādi, tādu izteiktu subkultūru pārstāvju ir ļoti maz, turklāt visādi mumble repi un tamlīdzīgas figņas, kurās piedalās džeki ar tetovētām sejām, kas kaifo no Xanaxa un šauj viens otru nost dragdīlos, ir absolūts pretstats pūrismam - globalizācijas un tamlīdzīgu zāciju rezultātā ietekmes un stili ir izkaisījušies tā, ka bieži vien ir grūti pat nodefinēt, kas no kā ir izaudzis. kas pats par sevi nenozīmē, ka būtu mazāk labas mūzikas, vienkārši ir krietni vairāk sliktas.

vēl interesanta trvemetālā elvē man šķiet vienojošā nacionālisma iezīme. nav noslēpums, ka šeit bija vairāki džentelmeņi, kas sevi arī paši lepni sauca par nacistiem, kuriem es savulaik mēģināju iebilst, sakot, ka vajadzētu domāt nedaudz plašāk un vērtēt cilvēkus kā indivīdus. tomēr šobrīd esam nodzīvojuši jau tik tālu, ka arī mani šādi tādi jaunieši ir saukuši par 'nacistu', pat uzbrukuši dažādu dīvainu iemeslu dēļ. tas gan laikam saistīts ar to, ka ekstrēmie leftisti šobrīd šķietami ir nojūgušies vēl vairāk nekā ekstrēmie raitvingeri. bet nu tādas tās interesantās pārmaiņas.

tomēr par saglabāšanu vai nesaglabāšanu, ja nopietni, tad mr. Nefolk jau kaut kad rakstīja, ka nevienam nevajadzētu labprātīgi iznīcināt savu intelektuālo īpašumu. šis forums ir tā dalībnieku kopējais intelektuālais īpašums, un nevienam jau netraucē tas, ka te tāds stāv. ja te tā labi pasērčo, tad var uzrakt arī daudz ko ja vērtīgu, tad interesantu jau nu noteikti.
+5
Kad gribas mierīgu vakaru pie kompja un atpūtināt acis, tad atveru trūmetāli. Dizains nav mainījies, nekādi ņirboši reklāmraibumi netraucē uzspiest sadaļām, kas mani interesē. Pamatā jau paskatu, kas forumā jauns, šo to no konču apskatiem. Nevajag štepselēt ārā. Stay pure and true.
+2
WOW, Jaunumu sadaļa ir atjaunumota!
0
^ Labu laiku jau.
+1
Pāris dienu atpakaļ pieliku pasākumus no foruma pirmajā lapā. Nesmuki, bet nu labāk kā 10 gadus vecas ziņas :D
0
a bildas vlom bij pielikt?
+4
^tā jau ir - iedod vellam pirkstiņu, gribēs paņemt visu roku :D
0
^^ kā jau redzams :>
0
Drīz būs sākumlapā atpakaļ zaļās komandrindas uz melnā ekrāna? >:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas