17.10.2020 - Skyforger Rēzeknē, GORS
+3
17. oktobrī plkst. 19.00, Latgales vēstniecībā GORS Rēzeknē ar vērienīgu labāko dziesmu koncertu viesosies SKYFORGER.

Koncerta pirmajā daļā pēc viena gada pārtraukuma uzstāsies latgaliski dziedošā folk metal grupa – GREEN NOVICE.

«Šis būs «Skyforger» pirmais koncerts GORĀ. Ļoti sen arī nav būts Latgales pusē – vismaz piecus gadus. Arī «Green Novice» līdz šim nav uzstājušies Rēzeknes koncertzālē, līdz ar to uzaicinām visus interesentus uz kārtīgiem folkmetāla svētkiem! Turklāt sakarā ar Covid-19 šis mums šogad Latvijā būs tikai otrais koncerts, tātad situācija ir diezgan unikāla», par gaidāmo pasākumu izsakās grupas dalībnieki.

Rēzekne ir pirmā pilsēta, kur no pašiem pamatiem uzcelta pilnīgi jauna koncertzāle, un patlaban tā uzskatāma par nozīmīgāko kultūras būvi visā Latvijā. Latgales vēstniecības GORS lielākais lepnums ir divas akustiskās koncertzāles, kuru skanīgumu nodrošina īpašā uzbūve, kas ļauj mainīt akustikas īpašības atkarībā no koncerta veida. Tas iespējams, pateicoties turpat Rēzeknē izgatavotajiem sienu un griestu vairogiem, kuru leņķi ir maināmi, lai atstarotu vai apslāpētu skaņu tieši tā, kā tas nepieciešams. Tiem palīdz atritināmas žalūzijas un pārvietojami vairogi. Lai skaņas aina būtu nevainojama, pat krēsli gatavoti atbilstoši noteiktiem akustiskiem raksturlielumiem.

Ieeja no 18.00, sākums 19.00, koncerta ilgums 2.5 h.

Biļetes var iegādāties visās «Biļešu Paradīze» kasēs un internetā. Biļešu skaits ir stingri limitēts.

www.bilesuparadize.lv/lv/event/84311...

www.latgalesgors.lv/lv/grupas-skyforger...

Ir iespējams pieteikties transportam uz koncertu maršutā "Rīga - Gors - Rīga". Izmaksas 22 eur.

www.facebook.com/events/241620339201...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Jābrauc padzert uz Latgales sirdi.
+3
... vai arī uz Latgales aknām... Preiļos!
0
Nu kas tad ar šito, diez vai netiks atcelts? :(
+1
Ir sanumurēts.
0
jāpiezīmē 12.decembris.
+7
SF jau sen vairs nepārsteidz (un tas ir normāli), bet šajā koncertā brīžiem zosādu uzdzina, sevišķi Senču ozola laikā, kad bonusā uz lielā ekrāna videoinstalācijas ozols vētrā fonā. Kā paši SF atzina, koncertzālē spēlē pirmo reizi. Vispār bija drusku sirreāla sajūta, kad publika mošo sēžot un maskās DD. Jā, bija sēdvietas, atdalītas savā starpā. lai distance būtu. Uz koncerta beigām publika, protams, iesila un slējās kājās, bet nu, bez bizošanas apkārt (kas bija aizliegts!). Savādāk tā Latgales Vēstniecības Gors koncertzāle līmenī, bazaru nav. Ideāla skaņa, gaismas, pārredzamība utt Bija pilns ar Latgales metālistiem, protams, Rigas purni arī kuplā skaitā. Ļoti labs pasākums bija.
p.s. iesildītāji Green Noveice- nu kā ja iesildītāji. Bernāns tur izpaužas pa 150 % ar soļņiku soļņika galā, pēc principa, jo sarežģītāk, jo efektīvāk. Nu, na ļubiķeļa tā sacīt. Personīgi man neaizrauj.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas