Profesionālais Riebeklis Venoms (1973 - 2020)
0
sent Today at 1:00 PM

Šodien saņēmu šādu ziņu: «Ar lielām skumjām un sāpēm sirdī, man jāsaka, ka 12.novembra vakarā Ivars Tālkalns (Venoms) devies citā saulē... Atvadīšanās no Ivara notiks 20.11.2020 plkst.12:00 Tukuma novada Irlavas pagasa Sātu kapos. Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas stāvokli, cilvēku skaits bērēs ir ierobežots un ierašanās ir maskās. Kādu laiku Ivara fb konts vēl netiks slēgs, ja nu kāds vēlas veikt viņam par godu kādu ierakstu. Tā kā ģimene neesam personīgi pazīstami ar Ivara draugiem, tad lūdzu Jūs painformēt viņa draugus un paziņas par šo skumjo notikumu. Paldies jau iepriekš!»

Nu bļinarārā... Pat nav zināms, kas pie vainas: Covid vai kas vēl :(

www.facebook.com/ivars.talkalns... a
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Shock!
Laiks R.I.P. tm.lv biedriem? o_O
0
R.I.P.
+1
Svētie sūdi! :( 2020 turpina savu baiso darbu...
R.I.P.
Viena diena pietrūka līdz Melnajai Piektdienai....
0
Nja, nu ko teikt, R.I.P.

www.youtube.com/watch?v=RAIco_CTtwo...
0
Rip.

Tiešām Venom nāk no Newcastle?
+1
Personīgi nepazinu, bet nu jā....savā ziņā leģendārs cilvēks bija .RIP.
Jā, viņam bija COVID .
+4
Jā, ģimene apstiprina, ka viņam bija covid pa vidu plaušu karsonim:

Paldies par izteikto līdzjūtību! Nodošu to arī mammai un brālim. Jā, Ivars darbā bija saķēris plaušu karsoni un, diemžēl, arī covid-19 analīzes bija pozitīvas. Visa šī smagā kombinācija noveda Ivaru komā, kurā viņš bija divas nedēļas. Līdz pēdējam cerējām, ka stāvoklis uzlabosies, bet visa buķete viņa organismā izrādījās stiprāka par viņu... Tā kā atvadīšanās no Ivara notiks kapiņos, tad, cik saprotu, drīkst piedalīties līdz 50 cilvēkiem. No ģimenes puses un tuvākie cilvēki būs kādi 25. Būtu labi, ja būs arī kāds no viņa draugu loka. Bet, tā kā viņam bija pozitīva analīze uz covid, tad viņu glabās aizvētā zārkā un pavadītājiem obligāti jāvelk sejas aizsargmaskas. Lūdzu painformējiet mani, ja kāds no viņa draugu loka vēlas ierasties. Atvadīšanās būs 20.novembrī plkst.12:00 Tukuma novadā, Irlavas pagasta Sātu kapos.

0
R.I.P.
+1
Tas ir smagi... tagad tā īsti neatceros vairs, vai tas bija 2019. vai 2018.gada vasarā, kad redzēju Venomu Rīgā, galerijā AZUR, apsarga uniformā... Toreiz vēl nodomāju, ka gan jau kādreiz kādā koncertā vēl redzēsimies, taču šodien uzzināju, ka nebūs lemts...

Esam bijuši labi paziņas un laikabiedri (man 1973 - VVZ), kopīgas tēmas sarunām vienmēr ir atradušās.

R.I.P.
-8
Tas covids tur "pierakstīts" vai būs jāsāk tomēr nopietnāk to uztvert?
+3
^kā tev šķiet, paskatoties uz stāvokli pasaulē un to, ka tagad jau mirst arī cilvēki tepat blakus (internets, cik saprotu, tev ir pieejams), vajadzētu vai nevajadzētu nopietni uztvert Covid-19?
+1
Nu tikai pieleca kvadrātiņa rakstītais zem Venom videoklipa: "Tiešām Venom nāk no Newcastle?"

Daudz netrūkst, lai vārdu spēle tiešām piepildītos, jo mūsu Venoms bija no Grenču pagasta, kam netālu ir Jaunpils. Tomēr vidusskolā Venoms gāja Irlavā (kas ir mazbišku tuvāk Grenčiem), ne Jaunpilī, kaut gan Tukuma rajona Ņūkāslā arī pabija regulāri.
0
R.I.P.
+1
Njāaa, šodien būs, ko padomāt...

Venoms bija pirmais "īstais metālists", ar kuru iepazinos Kultūras Akadēmijā uzsākot savu studenta dzīvi Rīgā.
+1
Ar Venomu es iepazinos vienā no saviem pirmajiem koncertiem 90.g. sākumā k/n Ausma (ja pareizi atceros nosaukumu) . Viņam nebija biļetes un aizdevu savu, kamēr pīpēju. Baigais korišs man nebija, bet končos regulāri tikāmies, papļāpājām par šo un to. Aizgājis vesels laikmets
0
Tāks, vajadzētu samesties kopā un aizbraukt uz bērēm. Vai kāds, kam ir mašīna, piektdien tiek? Es varu mest degvielai naudu, protams.
0
Nepazinu personiski, bet - R.I.P.
Un, jā, pirms dažām nedēļām no Kovida aizgāja savulaik tuvs cilvēks. Uz bērēm arī biju.
0
R.I.P.
+2
Cilvēks, kas nepadevās, viņš bija metāls līdz galam. Mūžīgu mieru.
+1
Par iespējamo braucienu uz bērēm - ja tiek komplektēta trūmetāla delegācija vai kas tml., būtiski svarīgs ir gan ģeogrāfiskais, gan tehniskais aspekts + laika resurss.

Piemēram:
1) Dzīvoju Grobiņā, attiecīgi - ja brauktu, tad startētu un atgrieztos Grobiņā (neiebraucot Rīgā).
2) Mans auto: 2000.gada Toyota Avensis (hečbeks). Ir vēl braucams, taču labākie gadi tam jau pagātnē palikuši.
3) Laiku piektdien nepieciešamības gadījumā varu izbrīvēt.

P.S. Neba nu ar CityBee uz bērēm brauks, lai gan, iespējams, ka rīdziniekiem arī šāds variants kā iespējamais transporta jautājuma risinājums der.
+1
Tā strīpa starp dzimšanas gadu un nāves gadu ir tik īsa.. R.I.P
+1
Likteņa netaisnība- vajadzēja dzīvot un dzīvot! Bet- Laikam Likteņtēvs nolēma, ka Ivars savu misiju ir paveicis... Lai vieglas trakmūzikas mākoņu maliņas!
0
R.I.P. Mans pirmis paziņa kurš nolika karoti no covida...
0
R.I.P. Skumji, patiesi, skumji...
+2
R.I.P ļoti žēl ka aiziet cilvēks, it sevišķi pazīstams. Lai arī draugi nebijām, tomēr labi paziņas gan, kas vienmēr un visur varēja padiskutēt par metāla tumšāko pusi ;) Iepazinos, laikam kaut kādā 2003.g. ar Venomu, ja nemaldos, tad pats vecais labais matainais Zippo bija tas, kas sapazīstināja iekš Salamandras laikam. Mjā, savi 17 gadi atpakaļ, liekas ka vēl nesen tas ir bijis.

+2
Tātad kā Venoma novadnieks varu paskaidrot: kapsēta Sātos atrodas netālu no Tukuma - Sātu - Grenču - Zemītes - Pūču - Matkules - Kabiles - Kuldīgas ceļa, kas mūsu bērnībā bija drausmīgs zemesceļš un ko pirms dažiem gadiem pārbūvēja par smuku šoseju (kuras projektētājs, cik sapratu, bija Intars). Kapi atrodas tūlīt pat aiz Sātu veikala un baznīcas, kas paliek augšā kalnā pa labi, bet kapi sanāk no šosejas pa kreisi, izbraucot uzreiz aiz Sātiem (ja brauc no Grobiņas un Aizputes puses caur Kuldīgu, attiecīgi drusku pirms Satiem pa labi). Bērēm uzliktais 10 cilvēku ierobežojums attiecas uz atvadīšanos kapličā, bet kapsētā varot būt līdz 50, ja ar sejas maskām.
0
^ Paldies par tādu izzsmeļošu izklāstu.
Vai par izvadītāju arī ir (vismaz aptuveni) kas zināms jau?
+2
Cieņa un līdzjūtība no grupas Rebel Riot.
+4
Pirmais kovidnieks kas personigi pazistams, un ne tikai slims, bet ari miris ...
Macijos ar kopa ar Ivaru 3. arodene 1993 gada... Taja laika posma, lidz kadam 1996. bija tuvs draugs... Pec tam musu celji pashkjiras ...
Whatever - skumji ...
+3
Vajadzēja sariktēties uz vaiņagu no truemetal.lv
0
^ Var vēl paspēt? Rīt bēres, nezinu, cikos braucēji piestās ZuL, bet var noskaidrot.
0
Maz jau ticams...
+2
Rītdien uz bērēm būšu.
+1
Es rīt braucu, ar to pašu transportu, ko puķes no ZuL tiks vestas, tā ka varu ko aizgādāt, ja kas.
0
Tā, kas vēl brauc? No Rīgas vai gar Rīgu? Gribētu piemesties, ja var.
0
Ja gadienā no trumetal.lv kolektīva ir doma vaiņagu ņemt un aizvest, tad piemetos ar...
0
^ Es kaut kādu bēru pušķi šodien Liepājā iegādājos. Nav vainags, taču nav arī kaut kādi pavisam lētie, čābīga paskata "laksti".

Tagad tirgū milzu daudzumos pieejami visādi mirušo piemiņas pribambasi no skujām un čiekuriem, tad nu pārdevējas viedie padomi labi noder, iepērkoties.
+1
Izskatās tā, ka kapličā ir striktie ierobežojumi, bet ārpus telpām kapsētā var nodrošināt distancēšanos, tad mums jābrauc pa taisno uz kapiem.

Ģimene raksta: Ņemot vērā to, ka brālim bija covid, tad zārku vaļā nemaz nevērs un atvadīšanās notiks uzreiz kapos. Jūs varat ierasties kapsētā kādu minūtīti pirms 12iem.

Tātad tiem, kas brauc no Rīgas puses, t.s. "tilts uz nekurieni" būs zīme, ka drīz Sāti klāt, bet no otras puses braucošajiem zīme, ka aizbraukts par tālu.
0
:(( personīgi pazīstams nebiju , cik nu koncertos un pilsēta manīts . Žēl ka tā viss beidzās....
+5
Atcerējos tagad tādu epizodi no tiem laikiem, kad ziemas, vismaz dažkārt, vēl bija pietiekami ziemīgas, ar mīnus 20 – 30 grādu salu (kāds 2005. vai 2006.gads):

Nejauši sastapu Venomu Rīgā, Elizabetes ielā, iepretim viesnīcai „Latvija”. Mazliet papļāpājām, kaut kādā brīdī pienāca kāds bomzis ar tekstu: „Nemelošu, polšam pietrūkst.”

Mirkli vēlāk Venoms bomzim iedeva 20 santīmus un sacīja: „Lai labi garšo!”

Tas tāds rezumējums par Venoma attieksmi pret cilvēkiem - bez iedomības vai mākslīgi radītas augstprātības.
+5
Oi es bomāriem ar' vienmēr iedodu. Normāli čuvaki pārsvarā :>
+9
Johaidī....Nedaudz šokējoša ziņa. Venoms ir man bijis vecs, labs paziņa jau kopš 1996 gada. Vienmēr, kad ir sanākusi iespēja, koncertos aprunājāmies par šo un to. Sen, sen, kad bija vēl kasešu ēras laiks, Venoms nāca pie manis pārrakstīt kasetes uz mana kasešu magnetofona. Joprojām atceros to skatu - Venoms - zilā, garā mētelītī, ar maisiņu rokās, kurā ir pilns ar kasetēm un arī pa kādam CD, steidzīgā gaitā kaut kur dodās vien viņam zināmā virzienā. Toreiz viņš tirgojās ar savu kasešu kolekciju, kura viņam bija diezgan iespaidīga. Cilvēks - enciklopēdija, ar kuru varēja aprunāties par metāla mūziku un kurš daudz ko par šo tēmu zināja. Tajos laikos, kad internets vēl nebija plaši pieejams, Venomam bija pieejama visa nepieciešamā informācija par jebkuru intresējošu metāla grupu. Tā varējām runāt stundām ilgi.... Venoms savā ziņā arī bija diezgan savdabīgs cilvēks, ar savu pasaules uztveri un filozofiju, kura dažkārt ne vienmēr saskanēja ar apkārtējiem. Ko lai saka...
Lai Tev vieglas smiltis.....
+2
"Laiks R.I.P. tm.lv biedriem? o_O"

Nu ja otra aktuālā tēma trūmetālā šobrīd ir par ēmo treperi, tad arī es sāku justies vecs.
0
Nu doma bij (izteikties nejēdz) par jaunu tēmu. Mūziķiem ir - tagad laiks atvērt arī biedriem.
Jā, vecums, blle...
+1
Patreiz neesmu Tēvzemē un tikai šodien ieskatījos iekš tm, un vēl īsti nevaru noticēt... Bijām personīgi pazīstami kopš 90.tajiem gadiem, Biržas laikiem, ja pareizi atceros. Jā, Venoms bija savdabīgs džeks ar savu domu gājienu. Pārsvarā tikāmies končos un tad jau vienmēr bija kāda sarunu tēma. Izrādās, tikai gadu jaunāks par mani. Tā kā mazliet par ātru laisties prom, bet ko padarīsi...
Metāliski vieglu smilšu vēlējums no Štatiem!! R.I.P., Venom! Black Fucking Metal!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas