Minifests Brūzis 16-17/07/2021
+7
16.-17. jūlijs 2021 - Minifestivāls Brūzis
Alus darītava "Indiejānis", Suntažu pagasts, Upespils.

Piektdien, 16. jūlijā pasākuma teritorija apmeklētājiem būs atvērta no pl. 17.00.

Uzstāsies:
INOKENTIJS MĀRPLS,
CATALEPSIA,
NUVO,
APĒDĀJS,
RYVENDIR,
EVERLUST

un citi.

Pāsākuma teritorijā varēsiet iegādāties lielisko alus darītavas "Indiejānis" craft alu un Mūrbūdu sidru, darbosies bufete, kā arī būs pieejamas citas izklaides.

Bezmaksas telšu pilsētiņa un auto novietošana.
Savus dzērienus pasākuma teritorijā ienest stingri aizliegts!

Rēķinoties ar iespējamiem apmeklētāju skaita ierobežojumiem, pārdošanā tiek laistas vien 200 biļetes.
Biļetes būs nopērkamas tikai internetā, vietnē "Ticketshop.lv" un tikai abām festivāla dienām. Vienai festivāla dienai biļetes nav paredzētas.

Pie ieejas festivāla teritorijā biļetes netiks pārdotas!

Pirmo 50 biļešu cena 20 eur, pēc tam biļešu cena pieaugs.
Uz pasākumu un atpakaļ no Rīgas tiks organizēti autobusi. (Informācija sekos!)

SVARĪGI!
No 2021. gada 15. jūnija Latvijā spēkā stāsies plašākas pulcēšanās un pakalpojumu izmantošanas iespējas. Ministru kabineta apstiprinātais atvieglojumu saraksts paredz, ka bez maskām un distances ievērošanas, uzrādot vakcinācijas sertifikātu, varēs piedalīties publiskos pasākumos ārā un telpās, apmeklēt sporta klubus, restorānus, kino koncertus un saņemt citus pakalpojumus klātienē.

Noteikts, ka no 15. jūnija pasākumos telpās varēs pulcēties līdz 300 cilvēkiem, kuri var uzrādīt vakcinācijas sertifikātu, un līdz 500 cilvēkiem ārpus telpām organizētos pasākumos. Pasākumiem ārā nav noteikts pieļaujamais ilgums, bet pasākumi telpās nedrīkst ilgt vairāk par četrām stundām.

BIĻETES: ticketshop.lv/site/events/view/37...

FB Event: www.facebook.com/events/155310699907...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
0
Tātad grupas var spēlēt pasākumos līdz 500 cilvēkiem -- bet tikai tad, ja amatieri!

No 15. jūnija visi amatierkolektīvi, kuri to vēlēsies, varēs atsākt koncertdarbību, šodien preses konferencē žurnālistus informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra Nemateriālā kultūras mantojuma nodaļas vadītāja Sarmīte Pāvulēna.

No 15.jūnija arī amatierkolektīvi varēs piedalīties dažādos pasākumos. Ja viss kolektīvs var uzrādīt Covid-19 sertifikātu, ka tā dalībnieki ir vakcinēti vai izslimojuši Covid-19, tad viņi var piedalīties pasākumos bez epidemioloģiskās drošības prasību ievērošanas, taču ja kolektīvā ir cilvēki, kuriem ir negatīvs Covid-19 tests, viņiem pēc priekšnesuma ir jāievēro epidemioloģiskās drošības prasības, stāstīja Pavulēna.

Viņa atgādināja, ka kultūras centri var rīkot pasākumus telpās līdz 300 apmeklētājiem, brīvā dabā - līdz 500 apmeklētājiem. Pasākumiem brīvā dabā nav noteikts laika ierobežojums.
+3
Pankiem pajāt par likumiem!!!
+1
Esam spiesti paziņot, ka minifestivāls “Brūzis” šogad būs atvērts TIKAI vakcinētiem vai Covid-19 pārslimojušiem apmeklētājiem, kas pie ieejas varēs uzrādīt publiska pasākuma apmeklēšanai derīgu Covid-19 sertifikātu.

Kāpēc?
Vai zināt, kādas ir pašreizējās publisku pasākumu iespējas Latvijā? Publiski pasākumi pie mums joprojām ir aizliegti, ja visiem apmeklētājiem nav derīga Covid-19 sertifikāta. Šobrīd Latvijā pasākumi ir atļauti tikai divos iespējamos formātos:

I. variants: pasākums drīkst notikt ar nopietniem ierobežojumiem, ja tajā piedalās kaut viens (!) nevakcinēts apmeklētājs ar negatīvu Covid-19 testu* (ko apliecina atbilstošs Covid-19 sertifikāts) un vakcinēti vai pārslimojuši apmeklētāji (to apliecina atbilstošs Covid-19 sertifikāts). Tas pats attiecas arī uz bērniem. Šajā variantā arī āra pasākumos visiem apmeklētājiem nepieciešams nodrošināt personalizētas sēdvietas, pasākums drīkst ilgt tikai līdz pl. 24.00, aizliegta drūzmēšanās, jāietur 2m distance, ir ierobežots cilvēku skaits utt. Šādos apstākļos pasākumu rīkot neredzam par iespējamu, tas prasītu pārāk daudz papildus darba, materiālu ieguldījumu, cilvēkresursu, neizbēgami radītu finansiālus zaudējumus un tā nebūtu patīkama atpūta nevienam.

II. variants: pasākums drīkst notikt bez ierobežojumiem, ja visi apmeklētāji ir vakcinēti vai pārslimojuši un var uzrādīt publisku pasākumu apmeklēšanai derīgu Covid-19 sertifikātu. Tas pats attiecas arī uz bērniem. (Tātad, bērnus bez derīga sertifikāta pasākumā nedrīkstam ielaist). Diemžēl, pēc pašreizējiem noteikumiem pagaidām šis ir vienīgais veids, kādā varam tikties.

Organizētāju komanda aicina ņemt vērā, ka pasākums var notikt tikai saskaņā ar tā brīža spēkā esošiem noteikumiem Latvijā.

Ja vēlies, Tu vēl vari paspēt iegūt pasākumam derīgu sertifikātu. Janssen vakcīnas lietošanas gadījumā nepieciešama tikai viena deva (vienreizēja pote), kas nodrošina derīgu sertifikātu jau piecpadsmitajā dienā pēc vakcīnas saņemšanas.

Mēs esam par brīviem, neierobežotiem un nepieradinātiem koncertiem. Diemžēl epidemioloģiskā situācija šobrīd ir neskaidra, tomēr organizatoru komanda cer, ka šovasar vēl tiks atvieglota iespēja rīkot pasākumus un vēl varēsim tikties ar iespējami plašu interesentu pulku. Visticamāk, Latvijā jūlijā noteikumi vēl mainīsies. Sekosim līdzi un informēsim!

Mēs ne tuvu neesam sajūsmā par radušos situāciju, taču šobrīd tas ir vienīgais veids, kā pasākums var notikt.

Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai (ar jaunākiem grozījumiem): likumi.lv/ta/id/315304/redakc...

Kultūras ministrijas skaidrojums (pašreiz spēkā esošās prasības pasākumiem): www.km.gov.lv/lv/jaunums/mazinoti...

* Pēdējo 48 stundu laikā veikts Covid-19 tests, un tā rezultāts ir negatīvs, vai pēdējo 6 stundu laikā veikts Covid-19 ātrais antigēna tests, un tā rezultāts ir negatīvs. Personām no 18 g.v. tests tiek apmaksāts no valsts budžeta līdz š.g. 1. 08., personām līdz 18 g.v. – līdz š.g. 1.09.

** Digitālais sertifikāts - iegūts vietnē www.covid19sertifikats.lv.
+1
gribu atpakaļ saldajā 2019-ajā
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas