KURŠU METĀLA DIENAS @ Fontaine City Pavilosta, 04.09.2021
+10
04 septembris, 2021, 19:00 (sestdiena)
Fontaine City Pavilosta

SKYFORGER, RŪSA, GREEN NOVICE, JONNY & THE BURNOUT

Kuršu metāla diena ir Fontaine City vasaras koncertsezonas noslēdzošais šovs. Uz skatuves redzēsiet labākos žanra pārstāvjus :

18.30 Green Novice (folk metāls)
19.30 Johnny & The Burnout (punk)
20.30 Rusa (hardroks)
21.45 Skyforger (pagānu metāls)

Pirmās 200 biļetes 8 €
Nākamās 200 biļetes 10 €
Pēc tam 12 €, pirms pasākuma 15€

*brīvdabas pasākums ar atsevišķām zonām : ar un bez covid sertifikāta.

KURSI METAL DIENA.
Is the last of Fontaine City string of concerts in the summer of 2021. We wanna say thank you and finish the season with a blast. We collected the best bands in there field Johnny & The Burnouts playing Supreme punk, Green Novice Folk Metal, Rusa Hard Rock when it kicks ass. Headliner SKYFORGER Latvias only international pagan metal kings. Thanks for a good time see at Fontaine City

Line up
18.30 Green Novice
19.30 Johnny & The Burnout.
20.30 Rusa.
21.45 Skyforger.

First 200 tickets 8 Eu. Next 200 ticket 10 Eu.
Next 200 ticket 12 Eu.
Door 15 Eu.
Vaccinated or not all welcome 2 zones

ticketshop.lv/site/events/view/38...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Negribu izklausīties pēc nūģa, bet kāpēc visu laiku vienas un tās pašas grupas ? Kur Frailty, Eschatos, Heaven Grey , kaut vai Urskumug vai Tesa ? Kur vien pagriezies Skaji, Rūsa vai Green Novice priekšā un pakaļā ! Meh
+1
8 € - tas retais gadījums, kad uz Skyforger koncertu biļetes cena ar 1 ciparu rakstāma... Rīgā, droši vien, uz tml. koncertu vismaz 20+ € būtu jāmaksā par biļeti.
+7
Heaven Grey neatteiktos redzēt, bet jāsaka, ka uzreiz brauktu bez domāšanas, ja uzstātos Distant Light vai Neglected Fields....!!!
+5
:D

un vēl Brute Chant, Sanctimony, Flaying, Wrongside, ZX Spectrum, Tabestic, ā un vēl, protams, Fimoz, Niktykorrrakkkzzz!!! :>
+2
FIMOZ!!!! TERROR!!!!!! ĀĀĀĀ!!!!!11
+3
Dark Reign un Alfheim, un Heresiarh arī!
0
"Personas alkohola un/vai narkotisko vielu reibumā pasākuma norises vietā netiek ielaistas." - citāts no "Biļetes noteikumiem".

Ja apmeklētāji tiks dalīti 2 zonās, tad vieta smēķēšanai arī tiks paredzēta katrai zonai atsevišķi?
+3
Grindmaster Dead(vecajā sastāvā), Dies Irae, Butchers. Ja pareizi atceros, tad bija arī tādi Blizzard... :D :D
+9
Nu i laiki pienākuši, ka iesildījies nevarēs uz metālkonci ierasties!! Pfff..

Lai neaizskartu Jūtas, ierosinu dalīt visu vairākās zonās:
vakcinētie
nevakcinētie
pīpmaņi
iereibušie
skaidrā esošie
mošotāji
rokas sakrustojušie uz krūtīm
aizliegtā zona

!!! ZONAS PĀRKLĀTIES NEDRĪKST !!!
+12
Speciāli ielogojos vienreiz pa 5 gadiem, lai atbildētu PeterimP. Jūs cienītais, esat konkrēts idiots.
Kādas "visu laiku vienas un tās pašas grupas"!? Kādi "Kur vien pagriezies Skaji, Rūsa vai Green Novice priekšā un pakaļā"!? Rodas iespaids, ka mums te notiek baigā koncertdzīve, visi klubi ir vaļā un grupas spēlē katru weekendu kā pirms pandēmijas gados.
Tīri tā zināšanai: šis būs pirmais Rūsas koncerts pa 2 gadiem! Skajiem šis būs tikai otrais metāla koncerts šogad Latvijā. Green Novicei tas būs tikai otrais koncerts pēdējos 2 gados. Ja nerubī fišku, varbūt tad nevajag komentēt. Un vēl - ja baigi gribas redzēt Frailty, Eschatos, Heaven Grey, Urskumug vai Tesu, tad ņem lietas savās rokās un uztaisi viņiem to koncertu, citādi izklausies pēc dīvānpirdēja vulgaris. Cilvēki Tev vēl paldies pateiks.
+2
krabathor, 13. augustā, plkst. 20:06
8 € - tas retais gadījums, kad uz Skyforger koncertu biļetes cena ar 1 ciparu rakstāma... Rīgā, droši vien, uz tml. koncertu vismaz 20+ € būtu jāmaksā par biļeti.

Sestdien jau bija Skaju koncis Juglas ezerā - biļete €25-50 ;)
+2
^ Nav jau tā, ka muzikantu baro vienīgi klausītāju aplausi... Un nav nekas nosodāms, ja ar koncertiem izdodas arī kaut ko nopelnīt.
+3
Uz šito jāmauc bez variantiem!
+5
Nu Pēters pizģuļej no Hopkunsa atrāvās DD
0
Hopkinsa
+2
Starppilsētu autobusa biļetes, Rīga-Pāvilosta & Liepāja-Pāvilosta, abos virzienos arī iespējams piepirkt, ja rodas nepieciešamība:

ticketshop.lv/site/events/view/38...
0
bļa ja vien varētu atļauties :D
+2
Kas brauks ar parasto autobusu (ne organizēto alkobusu): iesaku nopirkt laikus biļetes, jo Covid nākamā viļņa dēļ mainās sab. autobusu piepildījuma atļautie procenti. Piektdien braucām uz Liepāju, autobusā bija atļauti 80% pasažieru, bet svētdien braucot atpakaļ — vairs tikai 65% no sēdvietām. Šoferis Saldū nelaida iekšā jaunus pasažierus, teica — normatīvs neļauj.
-1
Bija Ok.
+4
Tāds review... :D No tāda top skaidrs, ka viss bija sūdā :D

+1
īpaši ņemot vērā, ka rakstīts uzreiz pēc koncerta, kad iespaids vēl spilgts un šmiga vēl sistēmā. :D
0
Jā... tik tiešām :)
+5
Atskaitot šmigu (Mežpils tumšs un gaišs + Cronenburg kviesis), pat visai zajebis!

Skatītāji nodalīti ar skatuvei perpendikulāru žogu - nedaudz lielākā puse nevaksētajiem - nedaudz mazāka - vaksētajiem, bet žogs beidzas metrus 10 no skatuves - tur nešķiro. Sertifikātu nemaz nebija jāuzrāda - tik pajautāja pie ieejas, vai čips saņemts un tad attiecīgas krāsas aproce.

GREEN NOVICE sāka ar nokavēšanos pirms 19, tāpēc nedaudz apgraizīts sets (pasākumam bija strikti 23.00 jābeidzas), bet labs, kā vienmēr.

Johnny & The Burnouts laikā izgājām pie mašīnas pasmelt un pastaigāties, bet tie izrādījās kārtīgs (Metālisks) Hardcore, kuru Metālarhīvos bez ilgas prātošanas var iekļaut. Citreiz var arī visu setu klātienē noskatīt.

RŪSA - nu kā jau rūsu, enerģiski un labi. Pat uz biss sanāca izsaukt un 8.martu vēlriez nogrieza. Noklausīju pie pašas skatuves stāvot.

SKYFORGER - ļoti sen nebiju pie pašas skatuves skatīti (nebija dižas spiešanās skatuves priekšā). Pēc ilgāka pārtraukuma vairākus savus mīļķāos gabalus vienā koncī dzirdēju (''Tīreļa purvā'' piem.).

Apmeklēts bija labi, ņemot vērā ģeopolitisko situāciju - nez, kādi 400 cilvēki, varbūt vairāk. Vieta OK - skatuve bija ārā, bet laiakm arī viena no ēkām tiks aprīkota iekšienes končiem.
+3
Pāvilosta būtībā pārvēršas (respektīvi ir jau) par tādu pārtikušo stabīlas vidusšķiras latviešu trendīgu vietu pie jūras, kur kaitot, sērfot, hipsterīgas kafejnīciņas, hoteļi utt, kur pavadīt vīkendu un, protams, sapostēt bildes sociālajās vietnēs. Nu tagad visam tam klāt ir Fontēna brūzis.
Biju patīkami pārsteigts, tas Fontēna city drusku kkur atsita Brutāla cietoksni. Katrā ziņā vieta ar potenciālu, bet vēl milzu darbs jāiegulda. Redzēs, kā ies tās lietas dānim, viss jau atkarīgs no mūsu neatsaucīgās un ar katru gadu sarūkstošās publikas :D Par eventu- nebija skaidra man ākstīšanās par kovidu dalīšanu, jo viss šajā ziņā notika pilnīgā pohujā, bet nu, tiešām pohuj (ja esi vakcinēts). Pirmās bandas neredzēju, Rūsu paklausījos sēžot barčikā, malkojot Dž.Danielu. SF bija kā ierasts prīmā. Interesanti, cik ilgi izturēs Zilberts (sesijas koklētājs, kas pēdējos končus ar šiem močī) būt par statistu uz steidža, brīžiem pastrinkšķinot DDD. Bārbalam jau piegriezās reiz, aizgāja. Skaņa bija +/-ok, bet prasītos jaudīgāku aparatūru, metāla koncim jau nu noteikti. Telpās būtu ok, bet ne ārā.
Tautas , nu hvz, man liekas, ka vairāk par Bleida minētajiem 400.
Satiku Intaru, bija kārtīgā skurbulī, bet vēl turējās tīri labi.
+1
^^
Kad klausījos pirmo "8.martu" RŪSAS izpildījumā, dziesmas temps tāds neparasti bremzīgs šķita. Sākumā nesapratu, vai pie vainas ir pusdienās apēstās sēnes vai tas, ka pirms koncerta aizkūpināju "riktīgu parķi" ''... Kad "8.marts" tika spēlēts pa otram lāgam, sapratu, ka uztraukumam nav pamata.

SKYFORGER apskaņojums, manuprāt, bija izcils, varēja šo koncertu ierakstīt un izdot gan audio, gan video formātā.
0
man ar pret skaņu neradās iebildumu - normāls skaļums - ausis neasiņoja un pēc konča nedžinkstēja
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas