Belphegor + Preternatural 23. septembrī
+2
Nu tad beidzot atkal koncerts MP, kas nav Varang Nord pie 100 skatītājiem!

Pirmo reizi Latvijā!
Ceturdien, 23. septembrī klubā Melnā Piektdiena ustāsies black/death metal grandi Belphegor no Austrijas!
Iesildīs Preternatural.

Ticketshop.lv: ticketshop.lv/site/events/view/38...

nra.lv/izklaide/muzika/358...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
būs 150 skatītāji !
0
Preternatural diskus moška varēs beidzot dabūt? Cik nav bijuši koncerti, nekad nav dabonami diski. Belphegor jaka derētu uz ziemu.
+7
Figu, man šķiet, ka arī 100 skatītāju nebija. Ne tā ka baigi tukšs, bet patukšs vispār. It kā jau nav liels brīnums, ņemot vērā visus apstākļus. Pretīgos nokavēju, bet Belfegors noblieza cienījami. Setlists bija no visa pa druskai, spēlēja stundu; it kā no hedlaineriem varētu sagaidīt ilgāku setu, bet varbūt arī nemaz nevajadzēja, jo, būsim atklāti, ilgāka uzstāšanās visdrīzāk kļūtu apnicīga - grupas zelta laikmetā sacerētās dziesmas ir diezgan līdzīgas cita citai, bet pēdējos gados - ne pārāk interesantas. Viens gabals no apmēram seta vidus, šķiet bija kaut kas pāraranžēts, lēnākā tempā un ar minimālistiskām bungām, kas strādāja labi, ļaujot skanīgajiem ģitārrifiem vairāk izpausties. Tikai nevaru atcerēties/saprast, kurš gabals tas īsti bija :D

Skaņa bija pieņemama, lai arī ne ideāla. Apkopojot līdzšinējās 5 pieredzes ar šiem, jāsecina, ka viņiem labāk piestāv nelielas skatuves un tumsa - vismazāk patika BA un KŽ pa dienu, vislabāk WOA wetsteidžā pa nakti un šitais.
+10
Pipec, kā piepisu seju. Šņabis un alus, - laikam kļūstu par lietuvieti. Gribējās vairāk asinis uz skatuves un tā... hvz... Katrā ziņā, patīkami, ka ir iespēja apmeklēt koncertus, un uzskatu, ka šajos laikos tas ir mūsu pienākums! Visiem sveiciens! Turās, ibbio!
-2
Tiešām tikai 100?! Uz Varang Nord ar kāds nepilns 100 bija
0
^ kā jau teicu, visticamāk zem 100.
+7
^^^ bija labs, kā pēc konča apsargs teica bārmenim: "ti etamu ņe naļivai, štob nahuj ujobival" :D
+2
nu džeki, jūs ir bliezēji pa nopietno! alus ar šņabi ir pipec pa lietuviešu modei!
+1
^^^Nodomi jau bija labi, neatbraucām kauties, bet atbalstīt pasākumu. Sveicieni arī apsargam, un paldies par uzņemšanu! Bet šņabis, jā, tas laikam uz vecumu. Jau kādu gadu atsakos no brūnajiem, un tikai šnapps. Un, zin, ir labak. Nākamajā dienā pats sev paldies pasaki, ka nedzēri visādu ķīmiju.
+3
Par apmeklējuma skaitu, nu jā, nākamajā dienā, Jelgavā - Balerijā, uz Oranžajām brīvdienām bija 200+ čupsīšu.
+2
Covida dēļ visiem prasīja ne tikai biļetes uzrādīt un sertifikātus, bet arī personas dokumentu, lai gadījumā nenāk ar svešu vakcinācijas sertifikātu. Tā kā man pase līdzi nebija, nācās iet meklēt kādu, kas mani zina un apliecina vaibstu atbilstību kvadrātkodam.

Preternatural līmenis visiem ir zināms, tas vienmēr iepriecina. Bija jauna mūzika arī, bet šie nespēlēja savu lielāko hitu "Cryophobia". Palika tāda savdabīga sajūta, ka Preternatural drīzumā varētu taisīt lēcienu nezināmajā: izpausties jaunā virzienā, pielikt klāt jaunu stilu, vai pat izskatu nomainīt — nevaru prognozēt, kurā virzienā tas varētu būt, bet radās tāda sajūta, ka šie sāk ievilkt elpu pirms lielā lēciena.

Belphegor nebija gadījies ne skatīt, ne arī daudz klausīties pirms tam, tāpēc bija labs. Nomauca pārliecinoši un interesanti: Belphegor taisītā black/death kombinācija ir pilnīgi atšķirīga no pēdējo 10 gadu poļu black/death skaņas un vizuālā izskata, kas jau pamazām sāk apnikt.

Preternatural atkal nebija diski nopērkami, un joprojām nesaprotu, kāpēc ne. No Belphegor merča galda nopirku vīnu (22 eiro), bet vaļā taisīts vēl nav, nevaru ziņot par kvalitāti. Ā, un vēl nesapratu, kāpēc Belphegor mikrofona statīvs izskatījās nevis pēc Tumsas Valdnieku simbola, bet gan pēc Playboy zaķa.
0
Nu ja Belphegor etiķete un pa 22 eur, tad jau būs izcils vīns D
0
^^ Dzērieni arī jau skaitās merčs?!
Vīns pa 22 EUR - vai nu liellitrāžas pudele vai degvīns?

+3
Mjā, kad es uzzināju tā vīna cenu, tad nospriedu, ka par tādu piķi viņi to var sev dirsā liet, jo īpaši ņemot vērā, ka uz buteles nav itin nekādas informācijas par saturu - kaut vai par to, vai salds, sauss vai vēl kāds. Šanses nopirkt kaut kādu žogu krāsu 2 eur vērtībā par 22 galīgi neuzrunāja.
+1
Neapbižo rūgušās sulas, ja??
0
tak mārketinga triks, vecs kā zeme
0
^ nez, vai "kaķis maisā" ir uzskatāms par mārketinga triku, vai drīzāk krāpšanu.
0
Loterija!
Bet tad pie kungiem atkal jāizņem attiecīgās atļaujas...
+3
Un vispābā..., citējot: apsargs teica bārmenim: "ti etamu ņe naļivai, štob nahuj ujobival"...

Kur (šķirstot galeriju un arhīvus) tie laiki , kur tie tusi tādi līdz 5-iem rītā... >:O
+1
nu džeki, pipec, tos vinārus hujinārus jālej pa taisno māgā iekšā, citādi pipec vien būs, ibbio, turās visi burās!
+1
Pincīt, sen nemanīts, man ir "pāris" 3L burkas rūgušas sulas...

Nākšu [pie tevis] ciemos!! :>
0
wow, pipec, labais! GAIDU! <333
+1
M iespējams, ka pretīgie vēlas iet Bolt Thrower pēdās, kad klausītāji par viņy merču cīnās, tais retajās reizēs, kad šamie arī kaut ko izliek uz pārdošanu :D
+2
Viena pretīgo albuma pārizdošanu arī es gaidu... Bet šodien bija pārsteigums, ka Urskumug EP var arī Season of Mist e-šopā nopirkt gan CD, gan vinila formātos:

shop.season-of-mist.com/catalogsearch/resul...

Ja kāds nav paspējis to izdarīt, bet ir vēlēšanās iegūt šos īpašumā, tad ir varianti....

+1
Dārgākais nopirktais vīns manā mūžā: Vinum Sanguis Diabolicum esot pašu grupas biedru brūvējums. Akcīzes marku uz pudeles, protams, tāpēc bija velti meklēt :) Labi noraudzēts, ar jūtamu mājas vīna garšu un smaržu, taču jau pusceļā uz tādu profesionālu vīnu. Katrā ziņā brūvējums bez amatierisma piesmakas. Garša kopumā laba, pa galvu nedeva, un par Belphekagoru saukt nevajag. Nebija žēl 22 eiro, jo labi zināms, kā šādi ienākumi grupām palīdz tūres laikā.

Playboy zaķis: www.facebook.com/liepins.imants/post...
+1
Šāds merčs grupām tūrēs rūda raksturu :>
0
"pusceļā uz tādu profesionālu vīnu. Katrā ziņā brūvējums bez amatierisma piesmakas."

Kas tad ir tā stadija starp amatierismu un profesionālismu, kurā pēc apraksta šis produkts ierindojams? :D
+1
^kad negribās atzīt, ka sūds, bet nu arī piekrīt tam, ka nekas izcils DD
0
Nu labi, ja nopietni, skaidrs, ka par to vīnu nejēgā pārmaksāts un tur baigi kautko sagaidīt no pudeles satura šajos variantos ir naivi. Tīri faniem, kuriem svarīgi merči, atbalstīt savus māksliniekus utt. Citādi par šo summu vīna bodē nu jau tīri glaunu vīnu var skatīt.
0
^^^^ Šāds merčs var arī rakstura vietā norūdīt aknu: koncertā grupa nopārdod 3 pudeles ar savu vīnu par 22 eiro gabalā, un var nopirkt kasti ar lēto baltkrievu šnabi!

Kopumā vīnam nebija nekāda vaina, ja neskaita cenu.
0
^ ja to uztver 20 eur ziedojumu bandai, tad, protams, viss ir kārtībā.
0
Nu tāpat kā 3 EUR krogā par aliņu :>
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas