OPETH @ Palladium, 15.09.2022
+8
Sejas grāmatā raksta:
"Viena no ietekmīgākajām Ziemeļeiropas progresīvā metāla rokgrupām Opeth nākamā gada 11. martā pirmo reizi koncertēs Latvijā jaunākā albuma “In Cauda Venenum” tūres ietvaros. Koncerts gaidāms koncertzālē Palladium Rīga un kā koncerta īpašie viesi būs Islandes klasiskā roka grupa “The Vintage Caravan”. Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā no pirmdienas, 13. jūlija, plkst. 10:00.
Koncertaģentūra FBI piedāvā iespēju arī uz šo koncertu apmainīt biļeti, kas iegādāta uz kādu no organizētajiem, bet ārkārtas situācijas dēļ pārceltajiem vai atceltajiem koncertiem. Jautājumu gadījumā un par tālāku biļešu apmaiņas procesu lūgums rakstīt uz: info@bdg.lv."
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
Āksti tie LV orgi...

Nu kā var vecos penšus šeit tā ignorēt?

tik jābraukā uz Igaunijām,Lietuvām, lai kādu vēl redzētu...:(
0
kota, kasta?
+2
The Vintage Caravan ir labs - sēnes jau pamatskolā grauza:

www.youtube.com/watch?v=RET5bdAYUuQ...
0
Varbūt kāds grib manu biļeti uz Opeth 15. septembrī Palladium? Pirku par 39, atdošu par 35.

Šobrīd sanā, ka man jabrauc speciāli no Liepājas, jākavē darbi, gana lielas izmaksas, utt.
0
Es varētu paņemt. Uzrakstīsi man uz e-pastu, kas profilā?
0
Thanks, uzrakstīju.
+2
Dzīvie viņiem riktīgi kruti -
www.youtube.com/watch?v=s_trbJ8T5lk...
0
Neesmu lietas kursā, bet vai no šiem "vecajiem-labajiem" mūsdienās arī kaut kas tiek spēlēts? Nu, piemēram, es jau arī aizvilktos uz Blekk Watter Parrk performancīti. Pārējais tā nedaudz pa pieskari man [ne]iet... :<
+1
Festos šie ''best off'' spēlēja - 9 gabali no 9-iem albumiem:

Hjärtat vet vad handen gör
Ghost of Perdition
Cusp of Eternity
The Devil's Orchard
Demon of the Fall
The Drapery Falls
In My Time of Need
Sorceress
Deliverance

Blackwater Park
Damnation
Deliverance
Ghost Reveries
Heritage
In Cauda Venenum
My Arms, Your Hearse
Pale Communion
Sorceress
+4
Aha, es arī paskatījos setlistu. Nu, saprotams, ka vairāk spēlē no pēdējiem albumiem, nevis Orchid. Un es vairāk esmu MAGA (Make Akerfeldt Growl Again) albumu fans.

Tādā ziņā Tallinas koncis bija ideāls - pa gabalam no katra albuma, ar no tiem, kur teksti "pure black metal bulshit" (c) Akerfeldt.
0
kā tur tajā Pallādiumā ir ar biļešu pirkšanu uz vietas? Tur vispār kase tagad ir? Vienreiz tik iznācis būt uz Mastodon, atkal pēc 10 gadiem būs pamats aiziet uz turieni.
+4
Nu kruts šovs bija, es apmierināts. Palladiums diezgan pilns, kau varēja vairāk būt. Nu Opeth tomēr vairāk vai mazāk tāds nišas produkts, kaut komerciāli veiksmīgs un kopumā Top banda skaitās.
Patīkami pārsteidza The Vintage Caravan. Man jau patīk tā 70to rock estētika ar mūsdienu stoner porciju klāt. Skaidrs, ka tauta visdzīvāk reaģēja uz Blackwater Park materiālu, es tai skaitā. Viņu vēlīno materiālu (pārstāju sekot šiem pēc Ghost Reveries 2005) nepārzinu, bet koncī izbaudīju, bija interesants.
Skaņa bija paklusa, bet i labi, vismaz nebija puskurlas ausis pēc konča. Bija dabonams Heineken mīzalalus pa 4 euro/glāze.
+3
Bija ļoti labs tas Opeth. Neesot lielam viņu daiļrades pārzinātājam, bija interesanti. Pat ļoti! Laba pēcgarša. Man šķiet, ka Palladium ir ļoti piemērots šādiem koncertiem.
0
Uff, ja šitāds setlists būtu bijis pie mums...

metalinjection.net/video/watch-opeth-p...
0
Nu jau vairs neko..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas