St.Anger 2???
0
Marseilles, France (AP) Legendary heavy metal band Metallica has been secretely working on their ninth studio album in this working-class French city. "A lot of fans think we've just been jerking around," says frontman James Hetfield, "but we've been at it". The band has been recording in Merde, a studio owned by a friend of producer Bob Rock. Why France? "It's quieter here. We can hear the metal better," says drummer Lars Ulrich.

So are you ready for the title of their next opus? "We decided to call it 'Almost Finished', since we're almost finished with it," joked new bass player Rob Trujillo. This is Trujillo's first time recording a Metallica album, and he loves the process. "I love the road, playing for the crowds, but there's something about the studio experience... It's like giving birth or something, without all the pain and blood and stitches."

The real title, "The Man Within Me", might raise a few eyebrows from the metal community. Is there any truth to the rumor that it's related to producer Bob Rock's recent admission that he was gay?

"Hell, no!" says Hetfield. "If that were the case, we'd call it 'Coming Out' or something like that. Sure, Bob's gay and we've all accepted it. I think that's why he calls himself Bob, because he likes to Bob, up and down."

Ever the jokesters, Metallica has taken a lot of criticism from 2003's "St. Anger", an album which energized their sound in new ways, but alienated many old fans. So is "The Man Inside Me" nothing more than "St. Anger 2"?

"This album is so fucking different from Anger," claims Ulrich. For example, on St. Anger, people loved the way I played open snare. On this album, I opened up the kick drum, too. You know how it usually sounds like "boom, boom, boom"? Now it's like, more of a whoomple sound. With the open snare, it's great. "Whoomple, ping, whoomple, ping," he says, while air drumming to get his point acrosss.

And what about new bass man Trujillo? "I'm totally into 'Emmet Otter's Jug Band Christmas', so I wanted to reproduce that sound." Does playing a metal washtub, broom handle, and string feel somewhat less than metal? "Fuck, NO!" yells Trujillo, before adding that it might be hard to take his washtub bass on tour with him.

Another criticism of St. Anger was the lack of guitar solos. Guess what? According to lead guitarist Kirk Hammett, they won't be coming back. "I did a lot of whistling on this album," says Hammett. "Actually, when you whistle with a wah-wah set up, it sounds very metal."

Songs to watch for: the title track and the song "...And Neither Do We", a take-off on the famous quote by George W. Bush where he mistakingly says about America's enemies, "They never stop looking for new ways to harm our country, and neither do we."

Singer Hetfield calls this album his "Thriller", referring to the classic disk by Michael Jackson that set records for sales. Whether "The Man Inside Me" will reach those heights, only the public can say.

COMPLETE TRACK LISTING - Release date September 29, 2005

1. The Man Inside Me
2. Hangover
3. ...And Neither Do We
4. Shuckin' and Jivin'
5. Mama Said II
6. The Unlistened To
7. Whoa, Yeah Yeah
8. Broken Contract
9. The Pwn Within
10. P2P (Instrumental)
11. See Ya!

:DDDDDD ...vārtos pa grīdu, smiedams savu dirsu nost... :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
:D tā jau sāk izskatīties pēc izvirtības augstakā pakāpē... es jau par metallica sen kā zviedzu, kopš st.Anger laikiem... LOL
0
kur shitais izrakts??:D
0
Lai vai kā, izskatās pēc scam`a. :o)
0
ne tikai izskataas, bet arii ir:D
0
dziesmas nosaukumi vien liecina, ka buus kaarteejais meesls
0
man visvairāk iegrieza whoa, yeah yeah un snuckin' and jivin'.... tās, ko gvenas stefānijas kaverversijas? :D
0
aj nu ko tur, es savaa zinjaa vinjus saprotu, galu galaa nevar tak 22 gadus mochiit trashu, mainijaas dzhekiem muzikas gaume nu un speeleee tagad to kas patiik, ne jau taa ir komercija, vinji jau ar One nesuudiigi pelniija un par Black albumu nemaz nerunaajot, taakaa ne jau naudas delj vinji mainiijaas. es neteikshu ka man patiik tas ko vinji dara, bet lai dara,pohuj.
ja gribat lai nekas nemainaas tad luudzu-Ac/Dc, Manowar,Wasp utt
0
2.,4. un 7. dziesmu nosaukumi varētu derēt kādam kārtīgam dzērāju blūzrokam; taču joprojām uzskatu, ka metālisti ir garīgi pārlieku robusti, lai ko labu šai jomā dabūtu gatavu; un, vēl atceroties iepriekšējos Metallica eksperimentus ar 70-to gadu mūziku...
AC/DC, visdrīzāk, nē; garīgas kolikas St.Anger garā - tam gan es ticu.
0
eh es biezzi domaaju kas buutu ja cliff burton buutu dziivs, iespeejams metallica nonolaistos tik zemu ...zzeel.

kas attiecas uz ..universum.. teikto nu nez man gan liekas tas vis ir tikai naudas deeellll
galugalaa kad vinni suudzeejaas par napsteru un piraatiskiem diskiem, ka taa deell vinni zaudee baigo pikki. Ja vinni to dariitu aiz miilestiibas pret muuziku vinniem uz Napsteru un piraatiskiem diskiem buutu nospallauties.
0
nu kada ir taa patiesaa puse tajaa napster lietaa to mees neuzzinaaasim...
DiMeВeRg...es domaaju ja vinji tagad uztaisiitu albumu vecaaa stilaa, tad nopelniitu daudz vairaak naudas, taakaa domaaju ka tas nav naudas deelj, cik tad ilgi tu naudas deelj speeleeesi muzonu kas tev nepatiik? vinji vispaar vareetu iet pensijaa un teereeet savu naudu, nekaa speeletu to kas pashiem nepatiik
0
Noskatoties filmu "Some Kind Of Monster" tiešām var redzēt, ka Ulrihs pašlaik vairāk interesējas par biznesu... Bet Kirks Hammets tiek bišķi, tā teikt, varmācīgi ietekmēts no apkārtējiem, muzikālā ziņā.
Kad 20 gadu garumā tava profesija ir šovbizness, kāds nu tur brīnums, ja zūd motivācija.
Kaut gan drīzāk tas ir pavisam kas cits, kas ir pazudis; šķiet, garām ir tie laiki, kad Metallica varēja darīt labi itin jebko, kas viņiem ienāk prātā, un darīt to labi...
0
Ehh, cik Es sapratu, tur atkal nebūs neviena solo.. Un šajā badnā ir viens no (manuprāt) labākajiem soloģitāristiem vispār. Žēl.
0
axa nu par to ka st angeraa nebija solopartijas ssokeeti bija visi
0
...un veel taa drausmiigaa konservbundziskaa skanja..nu griezh ausiis
0
:DD mani nedaudz izbrīna, ka te visi šo uztver tik nopietni un retais kurš tā lāga apjēdzis, ka tas ir joks :DDD Studijas nosaukums "Merde" tulkojumā no franču valodas nozīmē sūds; par Hammeta svilpošanas solo un tādām dziesmām kā "The pwn within" un "P2P" nemaz nerunājot :DD
0
kaa tad kartiigs latvju balelins var zinat ka franciski ir suds?:))
0
Kas attiecas uz Metallica, tad šie veči jau ir pierādījuši, cik lielā mērā viņiem pietrūkst pašironijas; tā ka trūkst iemesla arī šaubīties par stulbībām, ko saņem it kā no viņiem.
rest in peace
0
`mama said II` un `unlisted too` <- :D :D :D

vispaa reeciigaakais ir dziesma P2P, zinot, kaa metallica uzstaajaas pret vinju garadarbu kopeeshanu pa shaada tipa tiikliem :DDDDD
0
Mana mīļākā vieta ir:

"This album is so fucking different from Anger," claims Ulrich. For example, on St. Anger, people loved the way I played open snare. On this album, I opened up the kick drum, too. You know how it usually sounds like "boom, boom, boom"? Now it's like, more of a whoomple sound. With the open snare, it's great. "Whoomple, ping, whoomple, ping," he says, while air drumming to get his point acrosss.

"Whoomple, ping, whoomple, ping"
"Whoomple, ping, whoomple, ping,"
"Whoomple, ping, whoomple, ping,"
"Whoomple, ping, whoomple, ping,"
0
Es jau iedomājos ar kādu sejas izteiksmi tiek pasniegts:

"This album is so fucking different from Anger"
0
Tas par Hammeta svilpošanu un vēl citas vietas lika saprast ka īpaši nopietni tas nevarētu būt, bet es gan labprāt gribētu, lai viņi uztaisa dziesmu "...And Neither Do We" ar tādu tematiku kā tur aprakstīts.

Citāts: "...varētu derēt kādam kārtīgam dzērāju blūzrokam; taču joprojām uzskatu, ka metālisti ir garīgi pārlieku robusti, lai ko labu šai jomā dabūtu gatavu..."
Ak tad redz kur ir tās īstās smalkās emocijas - dzērāju blūzrokā! To gan es nezināju. Točna. Un kurš te no Metallicas, starp citu, ir metālists? Varbūt Kērks nedaudz, bet viņš ir zem tupeles. Džeimss ar Larsu tādi droši vien pēdējo reizi bija kaut kad 80-to beigās. Viņi tak visu laiku to vien runā, cik "great and timeless" ir klasiskais roks. Tipa Lynyrd Skynyrd, Rolling Stones, Oasis utt.
Vienīgais metālists no grupas aizgāja kopā ar Džeisonu.
Robčiks vispār manī neizraisa nekādas emocijas.
0
Ā! Un vēl blakus tam "...and neither do we" es gribētu lai no šī teksta patiesība būtu vārdi "This album is so fucking different from Anger". Lai gan - ja pavisam godīgi, tad man ir diezgan vienalga. Ir taču tik daudz labu grupu. Šitā bezgalīgā draudu vēstuļu, joku un apspriežu plūsma sakarā ar Metallicu patiesībā izrāda viņiem nepienācīgi lielu uzmanību.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas