pilnas diskogrāfijas
0
manā kolekcijā ir visdažādāko grupu albūmi. bet, pilnas diskogrāfijas ir tikai dažām. tās parasti ir grupas, kas mani visvairāk ir spējušas saistīt, jo viņu mūzika ir likusies un liekas interesanta, un prieku sagādā jebkura dziesma no jebkura tādas grupas izdotā albūma. tie tad ir ieraksti, ko es visbiežāk klausos, atgriežos pie tiem, interesējos par katras grupas jaunumiem.

tā, man pilna diskogrāfija ir šādām grupām -
1. My Dying Bride - visi oficiālie albūmi, + video
2. Evoken - visi albūmi
3. Morgion - visi albmi
4. Nile - visi albūmi
5. Bal Sagoth - visi albūmi + video
6. Paradise Lost - visi albūmi + video

kā ir ar jums? :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ja runa ir arī par mp3, tad saukt pilnos onkoļus būs pilnīgs sviests. Pietiekami daudz laika aiziet viņus kārtojot un šķirojot, kur nu vēl te atskaitīties, bet ko ir vērts pieminēt, ir mans lielākais lepnums: visi Gorefest albumi uz 320 kbps!!!! (protams, feināk būtu visi oriģinālie CD, bet es tikai mēģinu būt reāls)

Jo, ja ir jāuzskaita visas grupas, kurām ir tikai 2-3 albumi, no kuriem visi ir, tad jau te var stulps palikt. Tu laikam gribēji zināt cik pilni komplektiņi ir kuram savākti no savām mīļākajām grupām iekš oriģinālajiem CD?
0
pareiz fauns saka ja jaskataas mp3 visi albuumi ta toch var stulbs palikt!
0
nē, tāpat, nav obligāti CD... bet, tikai mīļākās grupas, nevis katru, kurai ir savākta pilna kolekcija.
0
manas pilnas diskografijas ir shaadas
Mt dying Bride, Anathema, Moonspell, Tiamat, Morbid Angel, Katatonia, Edge of Sanity, Dismember, Carcass, Type O Negative, Wasp, Motley Crue, Sadist, Atheist, Lacuna Coil, Broken Hope.
nu jaa, taaas grupas kuraam ir kaadi 2 albumi neuskaitiishu.
0
Nu bļā, ja arī mp3 skaitās, tad pievienojos faunam
0
AAAAAA!!! ...320 kbps!!! LOL
0
man bija pilna diskograafija Guns n ROses liidz iznaaca taa izlase:)
0
nu labi, no visām-visām vispilnākā man ir Summoning disko-disko: visi oriģinālie (no kuriem tikai 1 nav Napalm, bet ir Irond) + pēdējies Lost Tales un demo kā mp3

Jā, un vēl man ir gandrīz visi (30) Novy Svet un (ap 50) Current 93 kā mp3 ekskluzīvlī, bet, aj ejiet ratā...
0
aj veca galva..vel saviem varu pieskaitiit Amorphis un Nocturnus....
0
Tā kā praktiski katrai grupai ir kāds albūms, kuru es kāda iemesla pēc neuzskatu par kolekcijas vērtu vai vienkārši vēl joprojām neesmu dabūjis, tad man laikam pilnas dikogrāfijas nav ne no vienas grupas. Piem. līdz parādījās "St. Anger" man bija visa Metaliica diskogrāfija. Ā, nu no Iron Maiden gan laikam ir viss. Tas ir tikai skaitot kasetes un diskus. Ja pieskaita arī Mp3 tad man ir arī visi CORONER. Tā ka ja tēmas mērķis bija nokaidrot, kādas grupas kuram visvairāk patīk, tad varu uzreiz atzīties ka Iron Maiden un Coroner man patiešām ļoti patīk he he.
0
Oriģinālie visi:
Paradise Lost (inc. Video + DVD)
Dzelzs Vilks
Marilyn Manson
0
Oriģinālajos un licencētajos CD - Jerry Cantrell, Alice In Chains, Led Zeppelin, Black Sabbath, My Dying Bride (tagad gan aiz laba prāta ko tādu neklausītos), Cathedral.
0
Iestājās MP3 laiki un es paldies dievam ( hi hi) nepaspēju sākt pirkt diskus... bija baigās kaudzes kasetēs, bet tās laika zobs un visādi garām gājēji ir izvazājuši, tākā pilnas kolekcijas tikai Mp3.
Bļa, ar tiem MP3 itkā baigi forši viss ir, bet kad gribas uz tusiņu muzonu līdzi paņemt, tad iestājas pilnīgs abloms un vilšanās...
0
A tādas grupas, kuru diskogrāfijā ir 1 vai 2 albūmi skaitās??? Ja skaitās tad man to ir vairāki simti... :)
0
Hm, ja atmiņa neviļ tad pilna diskogrāfija man ir tikai no Finntroll.
0
Sasodīts, tak Skyforger arī! Atmiņa... :)
0
Visi oriģinālie Cathedral CD, EP, MCD utt, kopā kādi 25 gab.
0
emmmmm... da es nezinu, kas man ir viss! zinu ka mp3 man ir pantera)plus kkaadi paaaavisam vecie, kad veel heavy speleja) sepultura, nevermore, un daudz veel visaadu citu suudu no kuriem jums visiem(degjeneraati, kaa es neskaitaas) naaks veemiens :)
0
vispār man ir visi Blink 182, Sum 41, Good Charlotte...
0
Un ko Tu ar viņiem dari?...
0
izbauda īpašumtiesību nastu... >:))
kādu servitūtu vēl neesi nodibinājis? varu ieteikt kājceliņa servitūtu Taviem diskiem...
0
Ja jau mp3 skaitās, tad es pieskaitīšu arī no rādžiņa lentiniekā sarakstītās Alda Drēģera dziesmas. Kāda atšķirība galu galā? (jautājums nav par ieraksta kvalitāti)
0
amm ko es ar viņiem daru??? hmm.. agrāk lausījos :] vispār man padaudz pop roks kompī, kā arī pank roks... nu tagat galīgi tikši pazemots un izvāķīts... aber man kompī ir arī visādi popi, r&b visādi šitādi mēsli... man visakā ir... āā man klubs gan nav...
0
to Zipaks- tu neesi TRUE... vācies ārā no šejienes nodevēj. Mums te mīkstie nav vajadzīgi !

p.s. ok, ok.. es pajokoju, neņem ļaunā (pats uzprasījies :))))
bet nu šādu reakciju nebūtu brīnums sagaidīt no daža laba... piemēram nu Hellhammera kunga :D
0
amm es jau ar to rēķinājos, esmu TRUE jo saku TRUE :DDD.... bet tos popus un r&b gan nekad nesmu klausījies sāku tā teikt no pop, pank-roka un tad kautkā sāka prasīties kautkas smagāks jo tas vieglais ātri apnīk un besīt sāk... principā es tik atīstības stadījā :DDD tā ir ka pa tādiem labumiem kā metāls nākas pašam uzināt pēc ilgu gadu meklējumiem un neviens 20km radiusā tādu mantu neklausas...
0
p.s.
es vēl laukos dzīvoju :DD
0
Ziniet, jūtos kā bomzis.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas