Raksc par metālistiem
0
www.tvnet.lv/news/latvia/people/...

Ko tauta domā par šo? Es labi izrēcos! Tāds neliels pārsteigums darba dienas vidū...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu bljaaa!Shitais ir pēdējā mēneša sviesc nr1.Yohaidii,ja jau pat rv1ģ ir metālisti,tad ko var runāt par neizglītotību metālistu aprindās.Bet vispār šis raksts tikai lieku reizi pierāda mūsu sabiedrības nespēju pieņnemt neformāļus.
0
Nezinu, nekad neesmu sastapies ar kaut kādiem aizpriedumiem no sabiedrības puses, izņemot, protams, atsevišķus indivīdus...
0
Es esmu sastapies ar sabiedrības aizspriedumiem, tas bija 1993 gadā..., kad man trolejbusā uzbruka 3 gludi skūti jaunieši, jo man redz bija mugurā džinsu jaka uz kuras muguras bija uzšūta OBITUARY uzšuve....
0
man šādi ekscesi nav gadījušies... bet vienam manam paziņam 1997-tā (tas bija, ja nemaldos), vilcienā iereibuši armijnieki salauza degunu, par to, ka viņam bijuši gari mati.
0
kaut kaa nesapratu tolx reakciju. normāls raksts, normāli jaunieši, kāda tur nespēja??
0
Kad vēl bija mati pa ceļam uz LKA reiz kāds tips piesējās!!! Gribēja skaidroties, bet es viņam "ieskaidroju", ka nekā nebija!!! Bet tā vairs nekādu chakaru nav bijis!
Ai man šitās Sīrupa tipa intervijas nesaista! Labāk būtu nointervējuši kādu, kam jau kādi vismaz 35 gadi un 19 no tiem metālā!!!
0
Jā, rakstam nav ne vainas.
0
Pietiktu jau arī kāds, kuram ir 10 g. metāla...
0
gadi, nevis grami :))))
0
Metālu gramos un kilogramos mēra nosverot visus cd, kasetes un plates kolekcijā.

Šajā ziņā mp3-vācēji smagi zaudē bezkonkurences cīņā...
0
Šķiet, ka man kāds pāris centneru metāla (plastmasas īstenībā) būs, vai es deru intervijai?
0
Juus, muljkji!... Gribeetu redzeet, ko tur kads no jums pastaastiitu.. taa jau vienmeer.. — pashi neuzdroshinaas, tikai citus pelj! Bla, bla, blaa.. ''Man ir 28 un es klausos metaalu jau kopsh beerna kaajas!!'' un viss??...
Un nevis Siirups, bet Riigas Balss!, ja kaadam veel nav zinaams, kas tas ir, tad silti iesaku paintereseeties!!
Gribeetu gan redzeet kaa 35 gadus vecs onka Izskatiitos uz shii laikraksta vaaka, staastot par to kaa bijis vinja jauniibaa, kas shobriid vairs nav aktuaali!!

un tad atkal buutu — "ko tas vecais tur dara? vareejaa kaadu no jaunieshiem panjemt, lai pastaasta, kaada ir attieksme shobriid!!"
. Un tieshi taa arii buutu...
0
Siennai taisnība, 35 gadīga džeka stāsti lasītājiem būtu pagalam neinteresanti un arī nekādus traktātus par metāla būtību un ideoloģijām neviens lasīt negrib. Vajadzēja paskaidrojošu rakstu, kas tika arī uzcepts. Bet tik un tā rēcīgi!
0
man jau liekas, ka nav ne vainas: nav trāpījušies kaukādi auni, kas tagad kladzinātu par sātaniem vai vēl kādām muļķībām... pēc manis: OK
0
Nē, patiesi, rakstam nav nekādas vainas, nekādas pārākās aplamības nav.

P.s. Sienna = Kristiāna, vai? :D
0
Sienna = Kristiāna
+1
tieš tā, man tas raksts patika. izlasīju, gribēju te iemest, bet tad pārdomāju - tāpat noliks, kas arī notiek :D
0
nostājos blakus Bigijam un ieņemu godbijīgu pozu, ja !!
0
es arī nedomāju, ka tur kādas baismās glupības atrodamas... protams, raksts taisīts ar nolūku pašokēt, bet - par to jau nav jābrīnās...
0
Nu šis ir tālu no debīlākajiem rakstiem kādi redzēti par metālu, lai gan tāds pajēls vietām ir. Nez kas tā ir par īpašību, kas liek metālam saskarsmē ar "mainstream" plašsaziņas līdzekļiem šo līdzekļu attēlojumā izskatīties kaut kā ne tā?
0
super raksts bija vakara ziņās pēc MP pirmā konča angārā, tur pat mana bilde bija iekšā
0
Atceros, ka vienam tipam ar iesauku Klavesīns albumā bija avīzes izgriezums ar bildi, kur šis nofočēts Robinsonā atplīsis uz grīdas, nenosakāmas izcelsmes peļķē, un zem tās bildes paraksts "Tā, lūk, atpūšas mūsdienu jaunatne" :D
0
he, he... tas termins `mūsdienu` ir visai nosacīts. visos laikos tā ir bijis
0
Mazlietiņ kaitināja pokemonu pieminēšana pie katras izdevības, bet ko nu darīsi, tāda tagad mode. :P Tā jau raksts tiešām visnotaļ sakarīgs.
0
Hmm, raksts atrodams vismaz trijos interneta medijos (apollo, tvnetā, RB online versijā) + vēl drukātajā Rīgas balsī..neslikta publicitāte :)
+1
mans vecteevs lai ko arii teica vienmeer galaa piebilda "pokemons"
0
izbeidziet, nekādu pokemonu nav
0
kopumā, raksts bija tā neko... p.s. vai sabiedrība atkal interesējas par metālistiem?

un par tiem pokemoniem - come on, nevajag taču tik dikti piesieties :) nu, nezināja citu terminu (laikam, arī cita termina nemaz nav), un kaut kā japarāda sabiedrībai, ka melnās krāsas toņi nebūt nav vienādi visos gadījumos...
0
Fuflo raksts, buutu painterveejushi kaadu pieredzeejushaaku metalistu
0
nav fuflo.
0
hhaha izklausaas tipiski wannabe....
0
bļā, Artūr, paskaties uz savu profila bildi, kas tu tādā gadījumā esi?
0
booooring
Summary:
1.vasarā nav karsts melnās drēbēs
2.jau veselu 4 gadus klausās metālu :))))
3.visi citi vai nu pokemoni vai kaujās
0
Tā maniakālā pokefobija...
0
cista jau saak liiidzinaaties foobijai, kas pamazaam domu liimenii skar daudzus no mums.
0
kas vainas manai profilbildei ? atbaida sviedru smaka ?... nu jaa taveejaa ir krietni saldaaka! SINK THE PINK !
0
Ja godīgi, atbaida tā pumpa virs lūpas, vēēē :D %D
0
normaali. metaala aluspumpa. kas te ko nepatikt? esmu pat ljoti populaars savaa ciemaa....
0
ai ka man patīk tas vārds "populārs" vienkārši nenopriecāties....
Bet vispār man jau patika tas raksts!!!
0
nu jaa tas par taam melnajaam dreebeem-ka nav karsts nu ko dirsh, man baltos shortos un gaishaa maikaa un ieshljuucenees ir karst, ka var nebuut karst melnaas garas biksees?? varbuut esmu no citas miiklas taisiits. Bet nu taa tas raxts, gan jau ka vish savu meerkjauditoriju sasniegs un kads jaunietis arii iepirks kaadu disku kur ljaunie dzheki virsuu lai pats pateelotu ljauno..:))
0
amm ja staigā dienu no dienas tanī melnajā kostīmā tad pierod un nav tik karsti kā var likties... kautgan ammm ir karsti pastāvi 1 min saulē un tākā uz pannas uzmests :DD bet tas tā jāmāk staigāt tur kur ēna... bet visā visumā dienvidnieki salīgi :DD
0
Sienna=Kristiāna:
Vai tad kādam par to vēl šaubas bija, man nē:) Kā Zīvim pa dzīvi? Sveicini:)
0
par to rakstu: tam nav ne vainas, bet arī nekādu informāciju nedod... raksts, kurš uztaisīts, jo kaukas jātaisa... tādu izlasi vai neizlasi un tāpat nekas jau nemainas...
0
Eu, interesanti, kas tā bija par kaseti, kurai tie ļaunie džeki virsū?
0
varbut ka HIM:))
0
man visvairaak patika 2as lietas, paaris dienas ieprieksh ozola intervija "agraak es biju metaalists staigaaju apspiileetas bikshelees un neerti man nabagam bija, tad kljuvu hoperis un saaku staigaat plataas baigi eerti" :)

vakar rakstaa: "agraak klausiijos hiphopu bet tagad metaalu", nu lai taa buutu, mosh tagad tas izplatiits, manaa beerniibaa nekaada hiphopa nebija naacaas uzreiz saakt ar roku :)

rakstam nav ne vainas visumaa, vieniigais kas izbriina ka cilveeks kas tipa 'matains un pareizs' saka ka nez kas notiks peec skolas beigshanas utt ar savu gaumi vai veel klausiisies metaalu utml., sorri, bet man tik pozeris naak praataa tad, jo man nav ne maaako shaubu ka es metaalu liidz vecumdienaam klausiisies, varbuut mazaak pavisam galeejos stilus bet stabiljna zinu, jo tikai metaals dod taas emocijas kas man vajadziigas dziivee un nu jau kaartiigi aprasts ar to ;)
0
hehe, btw, veel par rakstu, ir zinaami i narkotiku juuzeri i saatanisti latvijaa, protams saliidzinaat ar norveegjiem 90o saakumaa nevar un nevajag, tachu domaaju katraa valstii un katraa sabiedriiba daljaa ir gan vieni gan otri gan treshie, mainaas tik % attieciibas un galeejaas izpausmes formas.
0
" rakstam nav ne vainas visumaa, vieniigais kas izbriina ka cilveeks kas tipa 'matains un pareizs' saka ka nez kas notiks peec skolas beigshanas utt ar savu gaumi vai veel klausiisies metaalu utml., sorri, bet man tik pozeris naak praataa tad, jo man nav ne maaako shaubu ka es metaalu liidz vecumdienaam klausiisies, "

hm, manuprāt tieši par to respekts, ka cilvēks sevi jau jaunībā neaprobežo. pozeris vairāk esi tu, kas ieņem kautkādu metal4ever pozu. man arī agrāk likās, ka visu mūžu klausīšos metālu, pēc tam tas pats ar industriju, tagad ar kādu citu stilu, bet nafig absolutizēt - cilvēks aug un viņa mūzika aug līdzi. tas ir veselīgāk nekā iestagnēt kaut kādā metāla purvā... man bērnībā patika dīters bolens un bad boys blue, labi gan, ka pie šiem nepaliku :|
+1
ne par to runa, skola beigsies peec cik gadiem? 1? 2? nu ok, kaut 4. 4us gadus uz priekshu nebuut paarliecinaatam par savu muzikaalo gaumi imho ir paaraak mazinsh laiks un neko labu neliecina, un nevis par to kas ieprieksh klausiits, kas naakotnee, zinu daudzus kas mainiija gaumes, zinu daudzus kas nemainiija desmitgadeem, var atrast par ko cieniitu gan vienus gan otrus.

es nav pozeris jo es neafisheeju neko un neteeloju bet saku ko domaaju, ja manas domas tika lasiitas kaa 'no augshas' tad tas tew pasham 'lienot apakshaa' izlikaas.
0
nu bet kas zin kas var notikt pa tiem gadiem, pēkšņi kautkāda trauma un pievēršas tā sauktajam dievam un sāk klepot ārā visādus pesteļus... mazums gadās...
0
nu bet katrs veertee peec sevis un sev liidzigajiem(lasi paziistamajiem), un man tas izteiciens likaas ljoti diivains, citiem pieljauju ka arii nelikaas diivaini, es tik savas domas teicu un viss..

par to traumu labs :) es btw esmu arii klausiijies holy unblack ;)) utml kristieshu bandas, jo lai veerteetu kaut ko un noliegtu vismaz jaazin par ko iet runa nevis truli jaanoliedz kaut kas tikai deelj idejas. tksti jau nu tur kriminaali, iedomaajos kaa tie bazniicaa kaut ko taadu vaalee un apkaart saseedushies parastie bazniicas iemiitnieki, liels lols tas ir.
0
Iesaku South Park 709. sēriju. Ļoti iesaku.
0
nez nez...mans uzskats ir ka death un black metaalaa NEDRIKST, ir nesmuki dziedaat par pro-kristietiskaam teemaam. Man tas liekas tik pat jociigi ka ja Praata Veetra saaktu dziedaaat par izkakaataam zarnaam un mazu dzivnieku zhnjaugshanu:))
0
0
Klasisks vidusmeera metaalista domaashanas veids. Konchi, muziceeshana bla, bla, bla ir metaalista filozofija. Veel alus un aadenes nebija piemineets.Job.........tu vispaar zini, ko noziimee vaards filozofija? Mees uzturam labus kontaktus ar reperiem, citaam "sugaam", bet pokemongotu meiteniites, vai shausmas!!!, kuras iisteniibaa ir tuvaakas metaalam, nekaa citi mineetie. Melnaa kraasa! Kas var buut labaaks par sho, taa ir ljoti buutiska metaalista atpaziizhanas paziime. Pats galvenais, ka metaalistiem var buut arii laba izgliitiiba, jaa, jaa, labs darbs. Fuck you! Metaalisti noteikti nav saatanisti! Visi ir tikai un vieniigi politeisma piekriteeji! Karoch, originalitaates truukums, tureeshanaas pie stereotipiem, aprobezhotiiba. Es ljoti ceru, ka tas ir paarejoshi. Pieredze nav gados, bet galvaa. Konkreetaak, juusu IQ, miiljie metaalisiti!
0
atnāca Gotika, nolika visus un visu... kā jau parasti... :))))
+1
Taa nebija nolikshana! Es gribu, lai cilveeki domaa ar SAVU galvu. Ja gribi buut citaads, tad uz visiem 100%. Ne jau aareejais izskats nosaka tavu veertiibu.
0
es nesapratu par ko Tu īsti tur izteicies, vārdu sakot es nesaprotu pa ko tu tur runā... interesanti gan laikam padumšs esmu...
0
Nevis padumsh, bet dumsh:)))))))))))))
0
Labs raksts. Šur tur nelieli pārspīlējumi, bet es jau arī noteikti nebūtu atbildējis labāk.
0
man ar laikam bij shii smagaa berniiba no 3 meneshu vecu nacaas klausities roku nu par ko gan esmu izaudzis! ehz matainais!
0
Nu ko lai saka? Manupraat (shis vaards tik pasviitrots, lai nerastos paarpratumi), shis raksts ir biskjinj paarbaasts ar to pokemonismu! Manliekas, ka pokemona tewels nav tik noteikts, kaa vinja tur teica, taatad gari svaarki, man arii ir taadi, un vispaar shis apgjeerba gabals ir ljoti eerts, veel muuzikas neparzinaashana, nu, ja runa iet par to ka nezina pietiekami daudz grupu, tas veel neliecina pokemonismu, jo katrs cilveks kadreiz saak, shaubos vai cilveeks vienu dien pamostas ar domu, viss es shodien esmu metaalists, es zinu visas grupas utt, ja pat vakar veel bija parliecinaats saldais, vai veel kas!Es ar zinu maz grupu, bet vai taadeelj esmu pokemons, es pat dazkaart uzkraasoju melnas acis, man ir gari svaarki...nu viss ar mani ir cauri, es esmu pokemons, jeee! Vienkaarshi smiekliigi! Protams, ja runa iet, ja aprobezhojas ar vienu COF un tikai taadeelj, ka patiik Denijs...nu tad vel var padomaat! Pokemonu var atpaziit peec runas veida, peec taa ko vinjsh staasta par savu pagaatni, vai staastos biezhi piemineeta dzershana, visaadi nekro vampiirismi un citi pozerismi, peec atieksmes pret metaalu utt. Vinji, vienkaarshi, tajaa visaa nav no sirds! Bet varbuut cilveeks nezina pat nevienu nosaukumu, nevienu faktu utt, vinsh var buut matainis...galvenais ir tas kas iekshaa! Vispar man besii aaraa ka visur piemin tos pokemonus, lai tak vinji vaaraas savaa sulaa...Shobriid tas ir viss...vienkaarshi piebesiijaas!!!...>:(
+1
Vēnas mēdz arī pārgriezt loģiski domājošs un labi izglītots cilvēks...
0
"METĀLISTS STARP POKEMONIEM..... POKEMONS STARP METĀLISTIEM"
/Truemetal/
0
Un veel es aizmirsu par taam depresiijaam...katram cilveekam taadas pienaak, ja nu gadaas cilveeks, kam depresija ir aarsta diagnoze, vai tadeelj vinjsh uzreiz ir pokemons, starp citu man taa ir! Interesanti kaa interveetaa meitene justos ja vinju peekshnji nepalaistu uz kaadu konci, uz kuru vinja butu gribeejusi iet jau kaadu menesi, vai pat vairaak, un man zinaamos pokemonus laizh uz koncertiem, interesanti kaadelj vinju ir tik daudz tajos koncertos, ja jau vinjus nelaizh...jaa venas var paargriest arii pilniigi normaals cilveks, nu ja piegriezhas tas viss kas notiek shajaa piedraastajaa pasaulee, man arii ir piegriezies, vieniigais iemesls kaadeelj negraizos, jo nevaru to gjimenes deelj, pietiekami daudz suudi savaariiti, lai veel saapinaatu shos cilveekus...labi ja ir runa par to saatanismu, tad ir kaa ir...apshaubu, vai daudzas no taam meiteneem zina, kautko par to visu, varbuut tikai virspuseeji...>:(
Laikaam veel nevaru nomierinaaties...:)
0
Snorke- tas ņemts no Tūves Jansones Trollīša Mumina "epopejas"? Bij` tur tāda Snorkes jaunkundze...
0
Uuu.. Kaadi mees visi gudri!!..
Jums laikam reti sanaacis saskarties ar presi. Tad nu lauuk, viena meediju patiesiiba iz dziives un manas pieredzes — Zjurnaalists nekad neuzrakstiis vaards vaardaa!!, lai cik stingri tiktu pieteikts paarbaudiit.Zjurnaalistinj... bija jauns taa, ka es vinjam neko nepaarmetu, tachu daazjaas vietaas man pashai gribeejaas skalji smieties.
Puika pats piemineeja POKEMONUS, un ne es pirmaa!! Laikam tikai es vieniigaa redzu tikai to baismiigiaako "jauno metaalistu, vai gotu"(vai kaa jums labpatiik) dalju! Kut vai piemineeshu Turisas konci: melnaas draanaas ieteerpusies buutne, milziigu apgrieztu krustu pie saaniem, puss seju klaaj grims, ka pirmaajaa briidii pat saprast nevar vai meitene vai džeks.. Nu, tad, luuk!!
0
GOTIKA, Tev ir visas iespeejas aiziet uz RB redakciju un apstriideet raksta patiesiibu!! Tev ir visas tiesiibas to dariit!! un es domaaju, ka Tu arii tikti uzklausiita! Dari taa!! un paskatiisimies ar ko Tu buusi labaaka par mani!!
Iekshaa, iekshaa, galvenais, kas iekshaa?? Iekshaas tev var buut pilniigi meesli( un tas netiek domaats fiziologjiski), bet ja tu proti izteikties un pasniegt sevi kaa personiibu, tikai, tad, tikai TAD tu arii taada buusi!!
Vispienjemtais viedoklis!??? Kaads tur viedoklis!!.. Cik var runaat kaut ko turpu shurpu atpakalj ?!! Viedokli vedo, tas, ko tu redzi un ar ko saskaries!! vienalga kur — biblioteekas graamatu kalnos, vaartruumees, koncertos vai tramvajos...
Jaa!! Tieshaam!! Kaa gan es to vareeju nepamaniit!! Izbeigushies cilveeki, kas neko nerubii!! Tagad visi tik zinoshi un izgliitoti!!!!
Paldies par uzmaniibu!!
0
Jā, Snorke ir trollis no tās kulta pasakas, bet kas ir Sienna? Tipa, tas formula viens pilots no Brazīlijas, kas nositās?
0
jā , man ar bij ienācis prātā- Aertons Sienna... leģendārais formulas 1 pilots.
0
a kas ir Nefolk un Boks???
0
nefolks un boks - tas ir zipaks kubā
0
pie tam katrs atsevišķi

zipak, nopietni, iesaku tev www.alternative.lv forumu
0
tur baigais mēsls... nekādas kārtības... tur viss ir dibenā un tur vispār kautkādi idiņi... saki ka pa vieglu esi šitam???
0
Sienna, vai patieshaam galvenais ir kaa tu sevi pasniedz??? Stipri apshaubu, sevi pasniegt var arii pavisam citadu nekaa tu esi patiesiibaa...un veelreiz atkaartoju, ikviens saakumaa nav viszinosh, cilveeks daudzko jauc, kljuudas utt. Vai patieshaam vecums ir noteicoshais? Nee!!! Manupraat, var buut pilniigi true metaalists arii 14 gadu vecumaa, un var buut totaals pozeris arii 30 gados. Veel viens jautajums, vai patieshaam pokemooni ir tas briesmiigakais un shausmiigaakais? Vai vinji tevi TĀ uztrauc??? Un ja tai meitenei Turisas koncii, taa tik gjerbties, lai tak gjeerbjas un kraasojas, varbuut ar laiku paaugsies (domaats gariigi) un buus veel viens matainis...nu es nesaprotu tos kas taa psiho pokemonu deelj, varbuut jums skauzh, ka juus vairs nebuusiet vieniigie un patiesie metalisti, varbuut, jums gribeetos lai visas taas meiteniites buutu ciksiites, un varbuut barinja tikmeer atspaardiitu kaadu mataino, vai varbuut tomer ir labaak ka ir mazas pokemeiteniites, kas ar laiku paaugsies???...
P.S. Jap, snorke ir njemta no taas graamateles, un vel no manas vecaakaas rotaljlietas vaarda...:)))
0
tb nevis esi bet esmu...
0
zipak, lieta, kā jau pats teici, ir nevis vieglumā, bet dibenā...
0
saki es galīgā dibenā esmu???
0
a kā tev pašam labāk - būt dibenā vai būt dibenam? (vajadzīgo izsvītrot)
0
excuse me, bet kas ir metaalists?
0
man labāk būtu ja tu būtu!!! :DD
godplayer metālists ir cilvēks kas griež metāllūžņus un arī vāc tos, manā ciemā pilns ar metaļugām visi tādi melni un vienmēr pālī, nepatīkami tipiņi...
0
ziniet... es kartejo reizi lasot sho visu suudu secinu, ka cik cilveeku tik viedoklu! rakst tieshaam bij pasmiekliigs(hi hi hi) daudz debiilismu! bet no juusu runaashanas ir tieshaam preciizi teikumi un vienkarshi debiili! neatceros kura rakstija par garajiem svarkiem, un bla bla bla! es piekriitu tai teorijai!
0
mans šķiet ka te daļai ir mazvērtības konfliksi!!!! Man tas raksts tīri patika. Šaubos ka kāds kurš te gudri dirš varētu labāk, tik zin aiz ekrānu baigi gudrais, vot kad nointervēs kādu no jums un tik tiešām būs labāk tad varēsiet virināt savus žokļus cik tik tīk....
0
gaidām tēmu intervija ar zipaks
0
zipak, tev 1. jautājums: kas tas ir - konflikss? varbūt kornfleiks?
0
*iebāž mutē košļeni un sāk virināt žokļus*
0
šeit droši vien neaizies... jācep jauna atsevišķa tēma: Intervija ar Zipaku..
bet vai arī tad aizies..:D
0
jaajaajaa, man ar dikti patika...:]]]
0
ienaidnieka modriiba ir iemidzinaata...
0
to nefolk --> mazvērtības komplekss!!!
kā tauta sarosījās, laikam kautko ne tā pateicu....
0
Tu ne tā raksti, Zipak. Tev burtiņi balti, bet kā tad metālists- un balti burtiņi! Tas nu gan cauri neiet... (Nemaz nesāc liet, ka mums visiem balti, vienkārši tu neesi true evil darkness, dators tevi uzreiz atpazīsts un visus burtiņus baltus iekrāso, skumji, bet fakts...)
0
ammmm intrasanti gan... a kas teica ka es kautkāds tur evil!!! :P
0
par pakemoniem te ir taads tracis taapeec, ka daudzi grib (sev un citiem) pieraadiit, ka nav vieni no vinjiem. kaa dzird TO vaardu taa lec gaisaa. liidz kaklam jau to klausiities, tas viss ir bullshits, liecieties tachu mieraa.
0
bļins esmu pokemons... :[
0
gribat redzēt īstus pokemonus? atcerieties grupu Kittie... vot tās bija pokemoni. pēc definīcijas un citiem aspektiem.
0
Nu kaada tad galu galaa ir taa definiicija, Edenbeast, un kas veel par aspektiem veel???
0
hwz. tā arī ir definīcija. + vēl "smagāka" mūzika. un daudz grimma. immature masturbation thinking of satan, prince of darkness or drakula, if the girl considers to be gothic.
0
citāts "тема говно, автор мудак" (c) unknown
Nekā personīga
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas