Fear Factory
0
NU es karoch vienkārši gribēju zināt vai te ir kāds, kuram patīk šī te grupa, ehe, un kā patīk viņu jaunais albums, ja ir dzirdēts!!!???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man paatik shii grupa,sen gribeeju dabuut vinju diskus,bet man ir tikai dazhi MP3 uz kompja.jaunu albumu neesmu dzirdejis,bet gribeetu gan.
0
Man ir visi vinju albumi, iznjemot kautkaadus kreisos mixus, no kuriem dereetu dabuut gabber mikseejumus. Jaunais albums Achetype man patiik labaak par ieprieksheejo - Concrete, kuraa vinji diezgan neveiksmiigi meegjinaaja iebrist pieklaajiigaa grind laucinjaa ar suudiigu vokaalu un garlaiciigiem, truli banaaliem, bezjeedziigi nelietojamiem dzhig dzhig rifiem. Jaunais albums protams ir liidz veemienam kvalitatiivs, kas ir nenoliedzami patiikami un sniedzas atpakalj uz Demanfacture pusi, pagaidaam onkoljiem veel nekljuustot apniciigiem un sevi atrazhojushiem. Patiikami, patiikami. Man jau shitaa banda ljoti simpatizee. Viiri ar savu skaneejumu, kas mani pakjer. Miiljaakais albums - Obsolete. Ah....
0
Nu jaa, par albūmiem mans viedoklis arī ir diezgan līdzīgs... Tu nezini gadiijumaa kaut kaadas līdzīga stila grupas, kauras varētu patikt Fear Factory faniem???
0
Izcila banda
0
Zinu vienu liidziigu grupu - Strapping Young Lad. Nedaudz brutaalaaki, un ne tik labi, protams, bet arii ar industriaalajaam ieziimeem un tiiri klausaami. Nav ne vainas, tik vienveidiigais spiestais vokaals nedaudz apniik un spiezh uz smadzeni.
0
Ja interesē, tad šitādas grupas kā Fear Factory, Strapping Young Lad, vēl arī kaut kādus Iced Earth veidīgos rāda pa MTV2 raidījumā Headbangers Ball katru reizi. Viņš iet pēc LV laika otrdienās pusnaktī un ar atkārtojumu sestdienas pusnektī.
0
fear factory ir ļoti laba grupa. Raymond Harera ir tāds profs, ka maz neliekās.
0
jaunajam albumam ir viens minus parak noslipeta muzika parak daudz kardana un vokalista balss ir laista caur filtru,es tikai gribeju teikt ka manuprat vislabakais vinu albums ir Concreat!
0
Concrete ir vispaar ticis taalaak par apakshbikseem tikai pateicoties tam, ka tie ir Fear Factory. Tukshs un garlaiciigs albums. Jaa redz, ir taada lieta, kaa sava muzona sliipeeshana, ko tev laikam nesaprast. Un ja tev ir pretenzijas pret filtreeshanu un paareejiem elektroniskajiem jokiem, tad kaa tev vispaar shii banda var patikt? Tikai viens albums Concrete? He, ir nu gan... Tad jau labaak klausies grind no taadiem puikaam, kas to prot razhot.
0
Nolīčota jauna dziesma, albūms nāk ārā 9. Februārī.

www.youtube.com/watch?v=TfekNwxK0e4...
+6
Vispār sastāvs tāds diezgan tumīgs kļuvis, hehe.
0
kopš redzējus laikam Gadus 3 atapakļ Fear factory dzīvē manas domas par viņiem ļoti mainījas....! uz slikto pusi.. aizsmacis vokāls, pa vidu giccai pazud skaņa... skaitās uber līmeņa blice!
0
Tam Dino Cazares labaks projets man skkiet ka sanaaca ar Assesino!
vel patika viena dziesma no Devine heresy-Failed creation! Ja nemaldos tad Nile buņģieris klapē, spriežot pēc klipa...
+1
... bet vispar esmu dzirdējis, ka Dino Cazares esot iedomīgs pederasts, čalim galvā sakāpis, ka viņs nereali kruts gičists.. viss, ko viņs māk ir driblēt 7-o stīgu! wow!
+1
Njā, tas tumīgums ir visai uzkrītošs. Ti nevar saprast, ko no tā secināt - iet baigi labi un visi ir noēdušies, vai tieši otrādi - iet slikti - tūrēs nebraukā, sēž mājās pa makdonalsiem ...
+2
Iet baigi labi un ir noēdušies ar makdonaldiem :D
0
man patika dziesmiņa :)
0
Nu tā, so-so.
0
Šogad kautkā pārāk daudz šie viedie vārdi bija jāsaka ...
+1
Pacels es ar vienu senu tēmu augšā: izskatās, ka pizdohen tai bandai ir.

metalinjection.net/its-just-business/d...
+1
Pāris gadus vēlāk - apvienošanās albis un tūre :D
0
Nu grupa ir kā laulība - tiklīdz pašķiras, tā sākas mantas dalīšana :D Es šo lasot aizdomājos - ir vispār kāda metāla grupa, kura pastāv jau ilgu laiku un kurā ir visi oriģinālie memberi?
+2
Protams

BURZUM
0
Viš jau prasīja par grupu. Bet, gan jau, ka ir.
+2
Burzumā no sākuma bija Grišnaks, pēc tam Vikernes - tā kā teorētiski tur nav neviena oriģinālā membera :D
+2
Rammstein nekad neviens dalībnieks nav nomainījies (vai izstājies uz laiku, vai ticis nodurts no otra dalībnieka puses). No vietējām grupām tikpat veci un tikpat sastāvā nemainīgi ir Pienvedēji.
0
^ taisnība. No nemetāla prātā nāk vēl Motley Crue - tiem gan tur pa vidu vokāls un bundzinieks mainījās, bet pēc tam atkal atgriezās pie sākotnējā sastāva.
+2
Type O Negative agrīnajos gados nomainījās bundzinieks, bet pēc 1994. līdz Pītera Stīla nāvei 2010. gadā grupas sastāvs nemainījās, kas ir labs sasniegums, ņemot vērā grupas dalībnieku zināmos ieradumus.
Par Fear Factory - man šī grupa ir mīļa, jo mans pirmais trve metāla albums bija Fear Factory - Demanufacture albums, tomēr jāatzīst, ka tas, ko viņi mūsdienās dara, man arī nav ne interesanti, ne arī baigi kačājoši. Turklāt viņi šķiras un nāk atkal kopā nu jau labu laiku - varbūt arī laiks sākt koncentrēties uz labākas slavas atstāšanu tādiem leģendāriem izdevumiem kā 'Soul of a New Machine' (pārizdots kā 'Concrete'), 'Demanufacture' un 'Obsolete'. Man jau patīk arī 'Digimortal', bet tas tak tas sliktais ņūmetāla posms, pēc kura sekoja arī tīri labi klausāmais 'Archetype'. Pēc tam arī sekoja noriets. Enivei, bija laba grupa, R.I.P.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas