pedarastu gājiens 23. jūlij
+1
Nu tauta, esiet gatavi doties kopā ar citiem un bloķēt šo marazmu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Labprāt aizietu parēkt, bet laikam nebūšu tai laikā Rīgā.
0
Kāpēc bloķēt? PIEDALĪTIES!!!
0
ha! nu jā, ja ņem vērā geju aptaujas rezultātus... lalala... es pati diemžēl tik 24. no āras valstīm atgriežos, bet ceru,ka no mataiņiem ar būs pietiekams skaits STOPētāju.
0
Mataiņi nostāsies divās naidīgās nometnēs - pediņos un stopētājos?
0
par shito blokjeeshanu arii esmu lietas kursaa un te nu luuk siikaaks info (ja nu gadienaa kaads nav informeejies.), ko sanjeemu :
==
Ap 15.30 pie Anglikaanjiem. Izpeeti praidu gaajiena marshrutu. Meerkjis buus pasiivaa blokaade. Vajadziigs cilveeku skaits.

Anglikaanji - Pils iela - Tornja iela - Aldara iela - Smilshu iela - Doma laukums - Pils iela - Arhitektu iela - Jeekaba iela (ne tuvaak kaa 50m no saeimas) - Doma laukums - Pils iela - Anglikaanji.
==

Pirms tam veel 13.00 paredzeeta sapulce "Mees Par Gjimeni", kas notiks esplanaadaa pie Rainja piemineklja. Protams, ka viss notiek 23shajaa datumaa.

Buutu jau baigi feini, ja nolasiitos tieshaam iespaidiigs bars. Pats protams, ka piedaliishos.

Un ja kaads griba pa kaadai bildiitei, tad droshi man uz profilaa mineeto pastu var pieteikties.
0
Pasīvā blokāde, kas ņem uz masu... pēdējā laikā cilvēki to vien dara, ka beidz mani nost...
+2
Vajag kaučkur šamo maršruta sākumā salikt dibenu maketus - slazdus.
0
Uzreiz praataa naak cow & chicken :))
+1
un veel paaris maaksliigaas vagiinas, nu taa, tiiri samulsinaashanai.
0
pasīvā blokāde... :D tad jau visi bikses nost, dibenus pret sauli un... :D
0
Edenbeast: tā jau būtu "pasīvo" nevis "pasīvā" blokāde.
0
aaakdies :D jaaieviesh smailiji, lai vareetu atbilsotshi ilustreet emocjas, ha ha hhaaa
0
un tajos dibena maketos ieksha 220 W, tie tik buutu slazdi
0
IMHO lētāk būtu, ja dibena slazdos būtu iemontēti žurku slazdi. Nu un paši maketi saķēdēti kopā.
0
www.tvnet.lv/news/latvia/index.p...

kaa raadaas, dibensveetki tomeer NEBUUS
0
Nu tad labi vien ira, lai arii tas raksts bija smiekliigs. It iipashi : "ekstreemaas un radikaalaas organizaacijas" nu un protams veel taads joks kaa "valsts uz kristiigaam veertiibaam balstiita" :DDD
0
man piemeeram tas ir pilniigi vienaldziigi... patiesiibaa vienu gaajienu uztaisiit jau arii vareetu atljaut, ja es sevi iedomaatos kaada geja vietaa - buutu tomeer taa kaa debiili, ka tu jau taa esi gejs, bet pat viens gaajiens kopaa ar saveejiem tev nav atljauts.

bet dibenslazdi bija laba ideja :D
0
A kas viņiem bļe jāprasa kāda tur atļauja, lai pārvietotos pa ielu? Vai tu arī prasi kādam atļauju, lai pa ielu pastaigātos?
0
homiishi laikam tomeer mieraa neliksies, lai arii nav atljauts vinjiem nekas, tomeer jamie kautko domaa.

Tev vajdzeetu nokaartot patentu uz shiem iipashajiem slazdiem :D Bet nu skats jau vareetu buut tiiri iespaidiigs :DDD
0
..."paredzeeta sapulce "Mees Par Gjimeni""

Tipa "vai kāds no klātesošajiem zina, ka tā ģimene tāda ir?" Kā vispār var pieminēt gejus un ģimeni vienā teikumā.
0
vo vo, nejau viņi tik daudz ka izglābs barēņus vai vispār tas ko dotu, tipa moderni, yeee, interesanti par ko kļūs tas bērns ģimene, nu tad beigas visi viņi būs pediņi un ar visadam huiņam slimi un stumdīs kakus viens otram
0
Lai viņi dara, ko grib, kopš kura laika nāvi mīlošie sātaniskie ļaudis runā kā luterāņu mācītāji?
0
nāvi mīlošs sātanisks cilvēks? kurš ta te tāds ir? kurš grib būt jaunais pokeminu karalis? :D
0
pokemonu : sorry :D
0
Nezinu, man ir dziļi pohuj, kas pasaulē notiek, patiesībā - jo trakāk, jo labāk. Mani tas nekrata! Bet runāt par ģimenes vērtībām šitajā forumā? Vai nu visi ir pārdzēruši jēgu vai es nezinu...
0
a kas tev pret ģimenes vērtībām?
0
starpcitu runa sheit nav iisti par gjimenes veertiibaam, bet nu negribeetu, ka piem. mans siicis (veel teevs neesmu) izaugtu par anaalo operatoru deelj kautkaadas homiishu ietekmes. Bet nu tas taa starpcitu
+1
Varbūt viņš uzaugs un drāzīs sievieti anālajā - ko tad tu vainosi?
0
cannibal - cik tu esi stiprs un rupjsh, es veelos, kaut es vareetu buut taads kaa tu... bet es nevaru... nevaru... kaadeelj!?
0
Mani jau priecees tas, ka vinjsh gulees ar sievieti. Kaa vish tur visu dara - taa vinja dalja.
0
Galvenais - katru dienu atspiesties un taisīt presīti.
0
Man pret viņiem pilnīgi nekādas pretendzījas, lai tik dodas ielās.... Ka pašus urļiki pizģī noteikti tas diesko patīkami nav....
0
tas viss ir zem definicijas "" LIVE AND LET LIVE"!!
0
ehhhh ... žēl ka MŪSU gājienu atcēla ):
0
Visiem kas griib... taada neliela izpriece...
partyguide.times.lv/games/lesnik.swf...
0
kas tev pret vinjiem ir foobijas???
0
un tu, norchall, viņus baigi atbalsti, ko?
0
nee neatbalstu bet katram ir iespeeja paust savu viedokli...
0
A tas gaajiens notika. Kaads protesteeja?
0
aha... katram ir iespēja paust savu viedokli... bet, kā redzam, tas viedoklis ir tendēts uz sabiedrības vērtību graušanu... es jau neko, tikai, tā mēs varam arī izmirt... :S
0
jaa nu valsts viiri aizbildina savas homofobiskas tieksmes ar kristiigaam veertiibaam, sheit matainie ar kaut kadam sabiedriibas veertiibaam...tas ko jus runajat ir meesli...kada ietekme ir homoseksuaaljiem? kads juus jau ir pieversis tadai orientacijai??? nee?? nu tad kas???
man taa riebjas shis fashisms!!! man liekas propaganda manipulee ar jusu pratiem ka ar marioneteem...
0
Es gan propogandas iezīmes vairāk saskatu tādos peģiku gājienos. Ja vēl tu zinātu, kas ir fašisms, tad varbūt arī par manipulāciju varētu parunāt, bet ko nu tur daudz, ja gaisā virmo tāda romantika... jūtat?
0
xedzax, vakar, plkst. 23:01

Bļāviens, šitie politkorektie, tolerantie sviestā sagājušie cilvēciņi.

Ja man, teiksim, patīk drāst savu draudzeni neatbilstoši sabiedrības un dabas uzskatiem par to, kas ir normāls sex, tad es neskrienu rīkot gājienu. Es arī neskrienu rīkot gājien situācijā, kad man liekas, ka manas sexuālās perversijas neatbalsta lielākā daļa sabiedrības. Ja tie sexuālie šizofrēniķi (nabaga slimie gan ar galvu, gan hemoroīdi nomocījuši) uztaisa gājienu, tad jautājums - kādus mērķus viņi izvirza? Grib panākt, lai viņus uzskatītu par normāliem, kas principā nav iespējams, jo viņi nav un nebūs normāli. Es nesaprotu, kāpēc, ja vīrietim patīk sūkāt otra vīrieša daiktu, ir jāiet parādē un jābļau "es sūkāju pimpi!" Vājprāts kaut kāds. Nu gribi sūkāt, sūkā, bet liec mūs mierā ar savu šizofrēniju. Negribu es zināt, ko tu dari gultā.
Jautājums, vai rietumu kultūras pārstāvētajās valstīs, kur tā atbalsta un legalizē homosexualitāti, sabiedrības attieksnme ir mainījusies? Oficiālā jā, bet paskatoties filams, palasot anekdotes, tā nešķiet. Par homiķiem ņirgājās un ņirgāsies un tā nekad nebūs norma.
Vēl viens interesants fakts. Pašā slimākajās valstīs - Francijā, Zviedrijā - zilo vīriešu procents ir ap 10, bet ASV ap 16. Kāpēc? Šim skaitlim vajadzēja būt vienādam. Bet... Tākā ASV sievietes ir sajukušas prātā uz karjeras veidošanu un bērnu dzemdēšanu atstāj uz 40 gadiem, tad tēviņi, kuri vienkārši nepārtraukti grib drāsties, pateicoties šai pozitīvajai propogandai izdomā "ja jau tās kuces ir tādas nedatrogas, tad mēs kaut kā paši tiksim galā" un rezultāts ir 16%.
Un tad vēl tie slimie grib bērnus adoptēt! "Labdien, klase. Šodien pie mms ir atbākuši Pēterīša vecāki - Zigmunds un Valdis". Nu ļoti jauka skolas dzīve ir sagaidāma Pēterītim.
0
nu, fauns, ja fashisms ir romantisks...lai jau buutu kaa tu saki....:)

un par tiem procentiem ir pilniigs meesls...kaa vispaar var iedomaaties kaut ko taadu njemt par pilnu???
0
NU labi, aizmirsām procentu, kaut gan tas bija piemērs par PR ietekmi,bet...
jeb tu tikai daļu par procentiem izlasīji?
0
Faun, es tieshi gribeeju taisiit jaunu teemu par romantiku, kuru es shoriit sajutu. Fashisms mani saak beigt nost...
0
Ja kāds nu ir gejveidīgs, tad tas ir grupa Cosmoss. Paskataties kaut vai to Jaunā Vilņa reklāmu, kas iet pa Tv3.
0
Sic transit gloria mundi
0
jebkura kultūra, kas piedzīvo sex revolūciju, ir lemta iznīcībai. vēsture glabā daudzus pierādījumus. nekas, drīz mēs redzēsim, ka arī pedofilija būs norma... patīk te dažiem vai nē, bet Bībelē ir jauki teikts - nav nekā jauna virs zemes...
0
Nu tā jūdu sacerētā pasaku grāmata nav pirmavots par Sodomu un Gomoru un dievu (daudzskaitlī) sodu tām slimajām pilsētām, ja kas.

Bet sexuālā revolūcija bija nepieciešama lieta, ja ņem vērā, kādās bailēs un kaunā par savu sexualitāti bija visa kristīgā pasaules daļa. tas tomēr spriedzi noņēma un pavēra iespējas normālai sexuālai audzināšanai, bet nu kā parasti cilvēki mēru nezin un ieslīgsts galējībās.
0
a biibele ir vispaar pamatiigs sviests. Taas suuda lapeles vispaar nav ko pa pilnu njemt. Bet nu tomeer prioritaatei vajdzeetu buut slaavu deportaacijai un peec tam var arii atbriivoties no sodomijas.
0
katrs njem pakaljaa, ko grib.. ne nu jums vinjus nosodiit, ne nu vinjiem juus paarliecinaat par to, ka vinju orientaacija taa labaakaa.
0
OK bitchy, kad tavam dēlam būs 18 gadu, atnāks viņš pie tevis un teiks "Mam, es esmu atradis sava mūža mīlestību, un mēs esam nolēmuši precēties, bet mums kādu laiku nebūs kur dzīvot tāpēc es domāju, ka mēs padzīvosim pie jums, mīļie vecāki, kāmēr atradīsim savu kaktiņu. Ā, jā, iepazīsties ar manu sievu - Zigis. Zigi, tā ir mana mamma!"
Vot tad es tavu sejas izsteiksmi gribētu redzēt un izpratnio par pakaļā ņemšanu.

Cilvēki savā izvirtībā laikam ir aizmirsuši, kāda ir sexuālo attiecību primārā nozīme.
0
:DDD
Vispaar pats vinnus neatbalstu un uz to gaajienu negaaju.
tas vis ir suuds bet ko gan izdariisi, riikos vinni tos gaajienus vai nee gejs ir un paliek gejs. Nezinu kaapeec bet riebumu izjuutu tikai pret gejiem, pret lezbieteem man iebildumu nav.

Bet ja godiigi tad Rob Halford, Freddie Mercury, ar bija geji bet muuziku taisija labu, Halfords vel liidzssim taisa, passam jau nebuutu patiikami ja uz mani jociigi smiinnaadams blenztu gejs, bet kaut nedaudz jaabuut iecietiigiem jo nevar tak apvainoties uz slimiem cilveekiem.
0
Lūk, atrasts raksts, dikti gudrs, nu gluži ka peacekeeper:):
Šodien skatījos ziņas un daudz domāju par tajās redzēto. Runa ir par seksuālo minoritāšu gājienu. Raudzījos ekrānā, un mani pārņēma dusmas. Cilvēki, kuri atšķiras no pārējiem, tika apsaukāti un nolamāti, man tas šķita nožēlojami.

Ja mēs runājam par cilvēku atšķirībām, tad seksuālās minoritātes (geji un lesbietes) tika pazemotas gluži kā rasistiski tiek pazemoti citu rasu pārstāvji, cilvēki. Man ir viens jautājums jums: „Vai jūs jūtat naidu pret sevi?”
Vairākums tūlīt beigs lasīt šo tekstu, tā arī nelasīdami tālāk, jo norobežosies, jo nobīsies. Kad tiek runāts par Tevi, mīļo lasītāj, Tu vairs neaizskar citus, bet automātiski centies uzspodrināt pats savu tēlu, kas ir normāli, bet arī banāli. Tad kāpēc ir jāaizskar citi, ja nevēlamies, lai aizskar mūs pašus?

Esmu heteroseksuāls (ja zini ko tas nozīmē), bet tam nav nozīmes, jo visu izšķir slāpes, kā teikt. Cilvēkiem ir debila tieksme karot, karot ne tādēļ, ka viņiem uzbruktu, bet tādēļ, lai gūtu varu. Cilvēki ir izslāpuši pēc uzmanības, cilvēkiem ir vēlme izcelties. Tas viss arī ir dabīgi, pat papagaiļi dižojās ar savām spalvām, bet cilvēkiem ir slimīgs ieradums izcelties uz citu fona, nomelnojot citus.

Vienkārši daudziem trūkst ideju kā vēl var parādīt sevi. Vai kāds jūtās apmierināts, ja kādam paliek sliktāk? Vai kāds ko iegūst, ja pazemo citus?

Es esmu baltās cilvēku rases pārstāvis, bet tas arī nav svarīgi. Protams, ka katram ir jādomā pašam, nedrīkst padoties bara instinktam bez sava viedokļa par attiecīgo. Vai esat klausījušies Armanda dziesmas (repu)? Noklausieties! Kādēļ seksuālajām minoritātēm bija nepieciešams šis gājiens? Tādēļ, lai mazinātu sabiedrības pretestību pret homoseksuāliem cilvēkiem. Kādēļ cilvēki no homoseksuāliem cilvēkiem baidās? Tādēļ, ka tiem trūkst informācijas.

Es darbojos kā vienaudžu izglītotājs seksuāli reproduktīvās veselības jomā, es braucu uz skolām un stāstu jauniešiem par visu, ko cenšas slēpt pensionāri un citi, kuru laikos tā nebija un par TO nerunāja. Es atbildu uz jautājumiem, kuru patiešām ir daudz. Jaunieši grib zināt kas ir kas, tāpēc viņi uzzina un ir spējīgi veidot savu viedokli par lietām, kas notiek pasaulē. Kāpēc jaunieši (vairums) neprotestē pret tā sauktajiem pediņiem un lesbietēm? Tāpēc, ka vairums jauniešu ir izglītoti un gudrāki par tiem, kas kā naktstauriņi skrien pakaļ gaismai, līdz iekrīt ugunskurā. Komplimenti izglītības sistēmai, kas tomēr ir ļoti jāpalabo, bet par to nav runa.

Es arī esmu izglītots jaunietis. Esmu 16 gadus vecs un jau domāju plašāk par dažu labu 40 gadus vecu filozofu. Esmu ticis pazemots, tāpēc spēju saprast kā tas ir tikt pazemotam. Tā nedaudz par sevi. Taču cilvēki nesaprot, ka enerģija rada pretestību, un, nepaliekot gudrāki no savām kļūdām nemācās. Es runāju par cilvēkiem, kuri neredz tālāk par savu degungalu. Tāda lieta kā līdzi pastāvēšana daudziem ir svešs jēdziens, tāpēc tos es uzskatu par muļķiem.

Lūdzu palīdzību visiem veselajiem cilvēkiem palīdzēt citiem atveseļoties!

Kāpēc dažiem nepieciešams citus pazemot? Tāpēc, ka savādāk viņi paši nevar pastāvēt. Dažiem gribas izcelties un izkauties, jo nezina kā vēl var izlietot enerģiju. Vai jūs zināt, ka 60% (+...) pamatskolas un vidusskolas skolēnu smēķē? Un šis skaits aug. Vai esat redzējuši kā 5. klases skolniece pēc tusiņa mājupceļā uz katra soļa vemj? Vai jūs redzat kā jūsu draugi sāk pāriet no cigarešu smēķēšanas uz zālīti (marihuāna)? Lūk, jums enerģijas izmantošanas vakance! Uzbūvēsim skeitparkus, basketbola laukumus un citus objektus, lai no garlaicības jaunieši nesāktu bojāt savas dzīves ar visādiem sū***m! Vai mēs varam likt mierā citus cilvēkus? Lai taču katrs dara ko grib (likumdošanā neaizliegtu)!

Ja jūs sitīs, TAD jums būs tiesības sist pretī (aizstāvēties), tāpēc, ja nevēlaties, lai sit jums, nesāciet kautiņu! P.S. nevajag arī citus izprovocēt.

Mazliet par homoseksualitāti. Tās veidošanās ir miglā tīta, bet zināmas daudzas teorijas par to. Seksualitāte veidojas bērnībā. Seksuālo orientāciju galējības nepastāv, jo tad, piemēram, pat divi vīrieši nevarētu paspiest viens otram roku.

Lūk, te būs teorija, kas noliks pie vietas dažus ‘"krutos":

---Jo cilvēks tuvāk biseksualitātei un tuvojas otrai seksuālajai orientācijai, jo vairāk viņš no tās BAIDĀS un pretojās atzīt pašam sev, ka tas notiek.---

Bailes un pretestība, kā jau vienmēr, rada agresiju.

Vai esat redzējuši filmu „Zaļā jūdze”? Es, būdams vīrietis, raudāju. Tātad, kāpēc man neraudāt, ja es to vēlos un manī ir emocijas, nekā tiek uzskatīts, ka vīriešiem jābūt stipriem un neemocionāliem? Nu lūk, filmā bija viens tekstiņš, kas man joprojām palicis atmiņā:

..Cilvēki spēj izmantot mīlestību, lai nogalinātu. Tā tas notiek katru dienu, visur pasaulē.. Cik tas ir zemiski, vai ne? Tad, kāpēc vairāki kadri izmanto homoseksuālu cilvēku mīlestību, lai izgāztu dusmas un neapmierinātību par savu dzīvi?

Kāpēc tāds ļaunums, cilvēki? Ko svešinieks mums ir nozadzis? Kāpēc mums ir jāsit citi, ja nevēlamies, lai sit mūs? Okey, ja Tu aizbrauktu uz citu valsti un tur Tu būtu atšķirīgais no pārējiem, vai Tev patiktu, ja Tevi sistu par neko, par to, ka Tu esi atšķirīgs?

Nokaunieties visi tie, kas ir veikuši šādas rasistiskās un citas diskriminējošās darbības!

Tiem, kas neļauj citiem mierīgi dzīvot ir problēmas ar galvu un viņiem ir bailes parādīties gaismā. Tie slapstās pa ēnām kā mazi zaglīši un uzbrūk no mugurpuses kā gļēvuļi. Panāciet un argumentējiet savu viedokli ar sarunām, nevis piedauziet citus! Skolās māca argumentēt savu viedokli, bet, acīmredzot kāds nav pietiekoši skolā gājis...

Homoseksuāli cilvēki arī mīl. Man ir vēl viens jautājums: Kurš atceras hipiju laikus, kad visur tika sludināts miers? Kāpēc būtu jāaizliedz cilvēkiem sludināt mīlestību? Sludinām mieru un mīlestību!? Kāpēc dažos tāds ļaunums mīt?

Lūk, jums esmu atklājis skarbo patiesību. Tagad dodieties un izlabojiet to kas vēl labojams!

...
0
Balrogh: "... Kādēļ seksuālajām minoritātēm bija nepieciešams šis gājiens? Tādēļ, lai mazinātu sabiedrības pretestību pret homoseksuāliem cilvēkiem. ..."

Bet tas taču ir skaidrs kā diena, ka tieši ar šo gājienu "minoritāte" nevis mazināja, bet gluži otrādi pastiprināja pretestību un naidu pret sevi. Protams, varam tagad spriest, cik slikta, netaisna un nepamatota ir "majoritātes" nepatika pret homoseksuāļiem, bet kā tad paliek ar vairākuma tiesībām dzīvot pēc savas izpratnes par kārtību un tikumību? Tiesības dzīvot vidē bez homoseksuālisma propogandas.
0
Juod, tas nav mans raksts, tā kā postus neadresēt man!!! :)
0
Balrogh: "---Jo cilvēks tuvāk biseksualitātei un tuvojas otrai seksuālajai orientācijai, jo vairāk viņš no tās BAIDĀS un pretojās atzīt pašam sev, ka tas notiek.---"

Šāda homofobijas interpretācija ir dzirdēta. Iespējams, ka ir daži indivīdi ar tieši šādu homofobijas iemeslu.

Ja šo izskaidrojumu pārnestu uz citām jomām, tad sanāk, ka greenpeace aktīvists zemapziņā iemīl izplūdes gāzes un tāpēc dikti no tās baidās, kāpēc arī aktīvi vēršas pret dabas gandēšanu.

Manuprāt homofobijas izskaidrojums ir nedaudz savādāks: palielinoties homoseksuālisms propogandai un normalizēšanas mēģinājumiem, heteroseksuāls cilvēks jūt apdraudējumu tām tikumības un ģimeniskuma vērtībām, ko tam mamma un paps ir ieaudzinājuši. No šīs apdraudējuma sajūtas arī rodas tā agresija.
0
LOL, tad atvainojos. Un es jau nodomāju, kas ar Tevi ...
+1
:DDDDDDDDDDDDDDD
Jouds, tas peimērs ar izplūdes gāzēm ir vienkārši zajebis.
0
Tici man, ja es šādi domātu, tad sēdētu mājās un skatītos dievkalpojumus pa TV!!! (Un beigās uztaisītu pašnāvību, jo nevarētu sadzīvot ar iekšējo need to rock sevī:))
0
Jā un Balrogh izskatās ir samaksājuši, lai šis iesēj šaubu un līdzjūtības sēklas metālistu aprindās. Nekas nesanāks, cienītais. Ne na ķeh napaļi. Mēs zinam kas ir kas, un kā ir tas pareizi jādara.
0
Marlix, tu KO??? Es un līdzjūtību??? Kam jājūt līdzi??? Un šaubas hren te kādam vēl ir (CERU). Patiesībā es tikai ieliku šo sviestu, jo man ir tāda nelāga sajūta, ka kāds te grib mums ieskalot smadzenēs "universal love" pret visu, visu, tip:
"Sveiks, tu esi bračka tai meičai, kurai 12. gadiņi. Zini, man baigi patīk tādas jauniņas, nu es viņu tā nedaudz izdrātēju..."
"Eh, nu nekas vecīt, tu jau esi ATŠĶIRĪGS, AR SAVĀDĀKU SEKSUĀLU ORIENTĀCIJU (novirzi), peace man".
Ja tādus rakstus sāks no mazotnes te bīdīt ilgi nebūs arī līdz tādiem, un kas tad... pediņi sāks iet gājienos un bļaustīties par viņu "CILVĒKTIESIBĀM" uz simpātijām pret maziņajām? (neskatoties uz to, ka tas ir krimināls noziegums, es jau nerunāju par faktu, bet par ideju)!!!
0
Vienu lietu gan es gribētu aizrādīt. Ja negribat, lai jūsu noraidošo viedokli ņemtu vērā, lūdzu neieslīgstiet diskusijās par lietām, kas vēl nav notikušas - pedofīlijas legalizācija. Vot tieši tāpēc lielāko daļu sakarīgu argumntu neņem vērā, jo nedaudz tiek šauts pār strīpu argumentejot PRET. Galvenasi saglabāt aukstu galvu un rokas līdz elkoņiem asinīs.
0
Protams. Es Neesmu PRET homosexuāļiem, kamēr man nav jāblenž uz ielas viņu guļamistabas paraugdemonstrējumi. Un šis mans uberpārspīlētais koments ir tikai un vienīgi par to rakstu, kurā cilvēks aicina pieņemt "ATŠĶIRĪGUS" cilvēkus, kas pamatos nav nekas neiespējams, bet zinot, cik ātri sabiedrībā tiek viss apgriezts kājām gaisā (piem, saucot Homosexuālismu par sērgu, lipīgu slimību u.t.t.) nebūs ilgi jagaida, ka sāks aizstāvēt arī šādas "parādības"!!! Es jau minēju, ka runāju nevis par faktu, bet par ideju!!!
0
Un par to gājienu. Uzskatu, ka nopietni tika šauts pār strīpu no abām pusēm. Neuzskatu, ka viņiem tiešām būtu "aizskartas" kādas cilvēktiesības. Man ir pazīstami geji, bet šie i nedomā iet bļaustīties par "tiesibām" (?), mierīgi dzīvo savu dzīvi, nemetot katram garāmgājējam acīs savu orientāciju.
Un - noteikti homosexuāļi grib tikt pie laulības Latvijā. Nu pusķ, lai precas!!! BET, no children for you!!! Cilvēktiesības??? Bērnam arī ir CILVĒKTIESĪBAS uz MĀTI UN TĒVU, nevis kā Marlix deva loti labu piemēru:
"Labdien, klase. Šodien pie mms ir atbākuši Pēterīša vecāki - Zigmunds un Valdis".
Un te tad arī sākas mans personiski vienīgais nopietnais PRET!!!
+1
Un bija loti žēl skatities tos niknumā pārgrieztos feisus, kas centās aizšķērsot ceļu šiem. Nedomāju, ka šie homiķi ņemtu nost maizi šiem. Tas jau ir pārspīlēti agresīvi! Un Dimitera draudi pa radio nerādīties homiķiem vecrigā arī ir sviests, tas tik uzdzen nevajadzīgu pretestību no viņu puses, tip "tu šitā, a mēs tev pierādīsim šitā...". Nesaskatu šeit pamatotu argumentāciju šādam naidam!!!
0
te ir viens tāds moments....
liela daļa protestētāju ķērca par "tīru Latviju" un tml. skaļām, eksaltētām frāzēm, aizturēto vidū bija pat bija - laikam jau vienīgais (!) - Latvijas pērkoņkrustietis

Es kaut kā nemanu šos lielos cīnītājus un mutesbajārus stāvam un protestējam pret visādu pretvalstisku un, nudien, pretlatvisku organizāciju aktivitātēm pie Brīvības piemeniekļa un citur.

Pāris desmitus zviedru un igauņu gejus nomētāt ar olām un aplamāt - tur lielu dūšu nevajag.
Bet, ja būtu jāiet pret nacboliem, ždanokiešiem un visādiem tamlīdzīgiem elementiem - tur gan kaut kā nedzird lielo "tautas vienotību cīņā pret [...]", deputātu rīkotus mītiņus, pretsparu, tur jau Dimitera sieva (kas izskatījās kā no šausmenes par hernhūtiešiem izkāpusi ;) nestāvēs ar krustu un bibļiju, par to Dimiters nesacerēs šlāgerīšus un nedziedās publiski... tādai lietai pautu pietrūkst.

Un no citas operas - interesanti palasīt un salīdzināt ievadrakstus Dienā un Nesakarīgajā... pret šo polāro pretstatu starp abu pušu viedokļiem.
0
Balrogh samērā precīzi pasaka, tāpēc es neatkārtošos un iešu labāk strādāt :)
0
..."Es darbojos kā vienaudžu izglītotājs seksuāli reproduktīvās veselības jomā, es braucu uz skolām un stāstu jauniešiem par visu, ko cenšas slēpt pensionāri un citi, kuru laikos tā nebija un par TO nerunāja.(...) Kāpēc jaunieši (vairums) neprotestē pret tā sauktajiem pediņiem un lesbietēm? Tāpēc, ka vairums jauniešu ir izglītoti un gudrāki par tiem, kas kā naktstauriņi skrien pakaļ gaismai, līdz iekrīt ugunskurā."

Njā...kāpēc gan šī raksta 16 gadīgais autors iedomājas, ka viņš ir par citiem gudrāks? Tāpēc, ka kādas organizācijas (kuru pašu izglītotība un izpratne nereti ir visai apšaubāma) uzdevumā viņš dala skolās prezervatīvus un stāsta kā tos lietot?

Tas jauniešu vairums, ko viņš piemin - kuri neprotestē pret homoseksuāļiem - bieži vien ir tādi paši nakstauriņi, kas skrien tā saucamās seksuālās revolūcijas pārmērību ugunskura virzienā, jo informācija, kas tiem tiek sniegta, ir virspusēja un neskata visu problēmu kopumā.
0
Komentaari par Balrogh atrasto raxtu:

"Cilvēki, kuri atšķiras no pārējiem, tika apsaukāti un nolamāti, man tas šķita nožēlojami. [Jaunais cilveek! Padomaa ar ko vinji atskjiras!!]

Man ir viens jautājums jums: „Vai jūs jūtat naidu pret sevi?” [Atbilde: dazkaart sanaak, it iipashi no riita peec plostoshanas]
Vairākums tūlīt beigs lasīt šo tekstu [peec TAADA ievada nevar neturpinaat lasiit sho "zeltu"]...

Esmu heteroseksuāls (ja zini ko tas nozīmē [peec shaada jautaajua/izteikuma rodas iespaids ka tiek uzrunaati 1. - 6. klases skolnieki]), bet tam nav nozīmes, jo visu izšķir slāpes, kā teikt [saki vien kaa ir..]. Cilvēkiem ir debila [vai tieshaam debiila??] tieksme karot, karot ne tādēļ, ka viņiem uzbruktu, bet tādēļ, lai gūtu varu [dziivnieciskais instinkts]... bet cilvēkiem ir slimīgs ieradums izcelties uz citu fona [uz sava fona ir pagruuti izcelties], nomelnojot citus.

...katram ir jādomā pašam, nedrīkst padoties bara instinktam [bet ja tas ir geenos no senatnes?] bez sava viedokļa par attiecīgo...

...[tad naak lielais blablabla par nodarboshanos beerndaarzos]...

Kāpēc jaunieši (vairums) neprotestē pret tā sauktajiem pediņiem un lesbietēm? [nav informaacija par to, ko tie dara] Komplimenti izglītības sistēmai, kas tomēr ir ļoti jāpalabo [labdien beerni, shodien stundaa runaasim par to kas ir gejs un ko vinsh dara], bet par to nav runa [KAD BEIDZOT SAAKSIES RUNA?!?! paaraak garsh ievads..].

Es arī esmu izglītots jaunietis [jau pabeidzu 9.klasi!!!]. Esmu 16 gadus vecs un jau domāju plašāk par dažu labu 40 gadus vecu filozofu [a) nedirs man te bumbinjas! b) BRIINUMBEERNS!!!]. ... Es runāju par cilvēkiem, kuri neredz tālāk par savu degungalu. Tāda lieta kā līdzi pastāvēšana daudziem ir svešs jēdziens, tāpēc tos es uzskatu par muļķiem [uzmini par ko vinji uzskata tevi he he].

...Vai jūs zināt, ka 60% (+...) pamatskolas un vidusskolas skolēnu smēķē [nevar buut!!! :o]? Un šis skaits aug. Vai esat redzējuši kā 5. klases skolniece pēc tusiņa mājupceļā uz katra soļa vemj? [nav naacies | taa jau ir kapitaala atuudenjoshanaas] Vai jūs redzat kā jūsu draugi sāk pāriet no cigarešu smēķēšanas uz zālīti [gramen (latin.)] (marihuāna)[njemot veeraa to ka smeekjeetaaji piipee videeji reizi stundaa tas vareetu buut visi daargas prieks...]? Uzbūvēsim skeitparkus, basketbola laukumus un citus objektus [kur piipeet zaaliiti (marihuaanu, ja kaadam veel nav pielecis...)], lai no garlaicības jaunieši nesāktu bojāt savas dzīves ar visādiem sū***m! Vai mēs varam likt mierā citus cilvēkus? [NEE!]

Tās veidošanās ir miglā tīta [taapat kaa mediciiniskaas rokasgraamatas], bet zināmas daudzas teorijas [preciizaak saagas] par to. Seksualitāte veidojas bērnībā. Seksuālo orientāciju galējības nepastāv, jo tad, piemēram, pat divi vīrieši nevarētu paspiest viens otram roku. [kaads sakars rokas spieshanai ar dirsaa draashanu?]

Lūk, te būs teorija, kas noliks pie vietas dažus ‘"krutos":

---Jo cilvēks tuvāk biseksualitātei un tuvojas otrai seksuālajai orientācijai, jo vairāk viņš no tās BAIDĀS un pretojās atzīt pašam sev, ka tas notiek.--- [nop... es veel neesmu pie vietas]

Vai esat redzējuši filmu „Zaļā jūdze”? Es, būdams vīrietis [atcereesimies cik vinjam gadi ;)], raudāju. Tātad, kāpēc man neraudāt, ja es to vēlos un manī ir emocijas, nekā tiek uzskatīts, ka vīriešiem jābūt stipriem un neemocionāliem [ko tu, tiek uzskatgiits ka viirieshi ir pilniigi niikulji kas raud arii par nosistu mušu]?...."

Par shaadu sacereejumu es vinjam liktu:
*) Par gramatiku - 5
*) Par pashu sacereejumu (orgjinaalversiju) - 6 (nav pateikts buutiskaakais, nav sakaartotiibas)
0
Buutu labi, ja mees buut iecietiigaaki pret gejiem, kaapec jaanomelno cilveeki pie taa, pie kaa vinji nav vainiigs?
Savukaart geji vareetu mazhoritaates interesees vairaak vaariiteis savaa sulaa un mazaak taisiit skandaalus.
0
varu piekrist DEADFALL teiktam!!!
0
marlix & shizm - cik mēs pārgudri... kur es tur sodomu un gomoru pieminēju? LOL
0
Deadfall: Pasaki lūdzu - kurā brīdī geji tika nomelnoti? Un pirms sāc, apjautājies kādam, ko nozīmē vārds "nomelnot".
0
"Nomelnot" vieta var likt arii "zaakaat".
+1
Atkal sākās. It kā tu nesaprati, ko viņš domāja ar vārdu "nomelnot"! Patīk man šī piekasīšanās pie vārdiem.
0
Jaa, nu jautri te iet. Patiesiibaa neviens jau taas seksuaalaas minoritaates iipashi Latvijaa neapspiezh un tas ka neljauj adopteet beernus ir pilniigi pareizi.Tiesiibas jau ir viesiem bet tas gaajiens bija diezgan tizls njemot veeraa to, ka reti kursh tur nedirsa pa devinjiem meemiem.Nevajag jau pozereeet vinjiem patiesiibaa un neviens vinjus te neapspiezh
0
baac es redzeeju tv reportaazhu par homoseksuaalo cilveeku gaajiena blokaadi....FASHISTI IR PILNIIGI IDIOTI....un cik zinu dafiga metaalisti ir fashisti...apsveicu!!!!!!!
-1
Apaac, kaa man besii tie ziliishi, blegj, neviens te vinjus neapspiezh, ja nu vieniigi, shie neizreklamee sevi pa visu pasauli, izhaut vinjem pautus!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas