metaala meitenes...
0
metaals ir viirieshu padariishana? tikai un vieniigi? bet ja pat armijaa ir sievietes, kaada maarrutka peec tads uzskats?

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu tu arī tēmu pacēli...Jāpgaida līdz Kriwix salabos
to serveri,ja backup's būs,tad varēsi palasīties aptauju par šo tēmu.
0
Atkal sākās.... Nu tak sen jau visiem ir skaidrs, ka metālu klausīties drīkst tikai džeki. Nu cik var malt??? Tu vēl nesaproti, ka tev īstenībā nepatīk tā mūzika, bet tu tikai gribi nokniebties???
0
lol :D Fauns,nepārcenties!
0
Mjaa, to vajag mācēt - atrast problēmu tur, kur tās vispār nav.
0
Uz to šeit visi ir meistari.Tu ar varētu savu viedokli šinī jautājumā izteikt,lielām bardakam kā teikt.
0
tolx, man tā liekas, ka savu viedokli lielam bardakam izteikt es jau paspēju :)
0
ne gluži,es domāju viedokli vismaz uz 2 rindkopām,kur būtu rūpīgi izanalizēti visi šīs problēmas aspekti :D
0
Diemžēl skaidrā prātā es šajā tēmā problēmu saskatīt nespēju, turklāt mani māc aizdomas, ka nespēju arī izdzert tik daudz, lai negribētos teikt, ka šī "problēma" ir idiotisks savārstījums :)
0
Kas, ar gumijas meitenēm nav gana labi, nu jau vaidzēs metāla meitenes? ir jau šur un tur pilsētā pa kādai bronzas un tamlīdzīa sakausējuma meičai uzstādīts, vaig tik pameklēt.
0
Un šādi,postojot beztēmu,mēs arī savācam nepieciešamo postu skaitu,lai tēma paliktu virspusē un cilvēkiem liktos,ka problēma patiešām pastāv.
0
Metāla meitenes (dzelzs lēdijas - jaunavas) ir baigi skarbās sievietes un pārsvarā 100% lesbietes. Ka dod ar celi pa pautiem!
0
Drosmīgs apgalvojums.Tu to no personīgās pieredzes saki?
0
shadi rodas temas kura lidzians temai "snorke"
0
ko tad es saku? bet postu skaits aug kosmiskā ātrumā
0
nu tautieshi vairak vairak! a shita mums neparspet temu "snorke"
0
Līdz Puucei vispār vēl ku tālu...
0
metāl meitenes nav nekādas karameles. ir tak ar meiteņu metāl grupas. vispār es tikai kiti zinu. un ko tu heresy ar šo jautājumu gribēji uzzināt? tev acis tak pierē, tu uz koncertien ej, ja ? tur ir daudz meiteņu kam patīk heavy metal, viss pārējais ir hui-ņa.
0
pag,man liekas,ka Artuuram būs ko teikt par šo tēmu.
0
jā, jā, JĀ!!!! ;) mmm ,jā!
0
daa, rokenrols liidz ar to ari smagais metaals bez seksa, agresiiva dzeeruma seksa, nav iedomaajams, visas skaistaas metaala meitenes ir super metaala meitenes, bet tikai skaistaas, negliitaas nee, taas var iet klausiities rapu, negliitie cilveeki jau nevienam nepatiik....

aa un metaala meitenei veel jaabuut kruutiim, OBLIGAATI, lielaam forshaam kruutiim... matu kraasa nav tieshi noteikta bet tai jaabuut UZKRIITOSHAI... nu jaa un protams peec iespeejas pieguljoshaaks veelams aadas abgeerbs un lielaaki plikumi, tiiklinzekes uzskataamas par plusu...

kaa teica Chezzs no "the lone rangers"
ments: where IS ur girlfrend?
chazzs: i dunno, partying, trying to strip somewhere!
0
Var redzēt cik pēc kādiem kritērijiem Arturo vērtē meitenes... un, tas vai meitenei ir plata vagīna vai liela mute tev nemaz neinteresē?
0
dude plata petene jaunu nemaz nav pluss.. liela mute ar kaa to njem... nu ja parnestaa noziimee tad toch suudigi;]... a ja burtiski.. nu jaskataas vai tas parak neietekme skaistumu ;p
0
skaidrs// praktiskas lietas tevi neinteresē :p tev sieviete ir kā smuka bilde.
0
daa lielas kruutis nav praktiskas lietas ?!! tu kas traks?! un btw zinatnieki nesen atklaaja ka skaistaam sievietem tur kkadi hormoni vairaak, blablabla berni krutaaki sanaak utt, tapec visi vechi vinjas grib... es domaju par gimenes dibinashanu veciit! netikai par bildi! un ja vinjai garsho alus! tad jau es ar no vinjas kadu alu varu dabut! tas nav praktiski?! esmu praktisks liidz riebumam!

nupat apeedu lielu gabalu spekja, kaartiga laukos kuupinaata spekja, taapat vien, gribeejaas, jo miegs nenaaca... vot taa... tagadiedzershu karstu teeju un zaalju shanbi un ieshu guleet.... jo riita darbs, taa dziive lietas notiek!
0
Laikam es būšu tas sliktais kura dēļ heresy pacentās.
Nu kā lai saka metāls ir tāds... brutāls, agresīvs, ļoti spēcīgs un prasa daudz spēka. Principā tāds kas cīnās ar jauko', labo, mīļo, skaisto. Nu un ja pieņem ka iepriekšminētās īpašības ir viena daļa no tā kas !parasti! piemīt sievietēm kā spilgtākās īpašības..... Nē nu saprotams ka sievietes var būt daudz nežēlīgākas par vīriešiem un tā un tā, bet runājot par normāliem cilvēkiem, tomēr sievietes ir jūtīgākas par vīriešiem, savukārt metāls ir tāds pamatīgs āmurs, kur jūtas tiek pamatīgi skaldītas. Attiecīgi man šķiet ka "parastas" sieviešu dzimuma pārstāves sievišķība īsti ar metāla raksturu nesader. Nu un ja nu mani spriedumi izklausās galīgi nepārliecinoši, tad samēriet īstu metālistu (vīriešu) skaitu ar tikpat metāliski attīstītu metālistu (sieviešu) skaitu. Tas par to attīstību bija teikts lai netiktu skaitītas visas kas staigā apkārt ar ķēdēm, melnās drēbēs un zina ka ir tāds death metal.
Nu un ja šis rādītājs arī ir makten šaubīgs, tad salīdziniet vīriešu un sieviešu skaitu kas spēlē metāla grupās. Tad vēl atņemiet tās dāmas kas grupās ir tikai pie taustiņiem.
Nu es jau neko nesaku. Katrs no mums ir individualitāte un par konkrētu cilvēku nevar spriest tikai pēc dzimuma vai vēl kaut kā. Taču ja runājam par šo jautājumu kopumā, tad tomēr jāņem vērā vidējie rādītāji un piedodiet dārgās dāmas, bet statistika ir pret jums.
Man jau personīgi vienalga vai cilvēks, kas klausās metālu ir S. vai V. Man jau svarīgi ir kā cilvēks to mūziku saprot (jebkuru mūziku).
0
bet es domāju ka tu gribi iemācīties dziedāt, nevis precēties :( tu zini ka no mūsu klases Pēteris un Roberts jau dzīvo kopā ar sievietēm un audzina viņu bērnus... lūk tā.
0
Eu, skarbais Enemy, es nedomāju, ka metāls ir bez jūtām un skaistā. Tu kaut ko jauc. Ir jau, protams, dažādi metal stili, bet, ja atskaita death, black un psihomaniac metal, tad ir arī pozitīvāks metāls!! Es zinu. Man metāls nekad neuzdzen vēlmi nogalināt, pat ja teksts ir tieši tāds.
0
nu ko var muldēt! metālā meitenes ir tiaki un vienīgi tpaēc, ka viņām tas patīk (metāls + viss parējais, kas pie tā piederas)! un par artūra doma graudu - tādu metieni tu vari sev nopirkt intīmpreču veikalā, apģērb ādā un tīkliņzeķēs un aiziet:)!
p.s - es kā viņa, Latvijā pārāk daudz neglītas metālistes neesmu redzējusi, tās, kas sevi kopj un neizskatās pec nodzērušiem mužikiem ir ļoti labas, brīvas un smukas!
0
Artuurs censhas, ui ka censhas, bet kas tad lasaa ?
0
Vispār jau es vienreiz stāvēju, gaidīju kaut kādu džeku pie Universālveikala Centrs un ieraudzīju pie ceļazīmes stāvam TIK skaistu metālisteni! Viņa gaidīja kaut kādus savus draugus - numetālistus vai tamlīdzīgi.
0
uh! a es domaaju kaut ko zem matiem nevis izskatu:)

ko tu ljauns enemy- tad es tev to aciis pateiktu, nevis sheit njiideetu.
0
Es brīnos vienīgi, kā daudzajām pietiek pacietības sev tās acis tā mālēt. Un tie zābaki.. Nu jā, ja var augtspapēdēnēs pastaigāt, tad arī šādos ķerzos. Bet kad tās mazās uz savām tievajām kājām stiepj tos milzeņus, nu tad gan... Respect...
0
Kā tad Acrostichon?
0
es ar bez kosmeetikas juutos es pati...

un esmu taada, kaada esmu, sev, ne citiem.

jo pat vairums metaalistu baidaas no iistaam sievieteem ar raksturu, labpraataak esot ar bezviedoklja caaliishiem. enemy- tas bija kompliments tev;)

0
meitenes tas ir super tikai k'ap'ec met'alistes??? kas jums izdomas tr'ukst?
0
lasu "īstas sievietes ar raksturu", saprotu nez kāpēc "kazas, kas nezin, ko īsti grib no dzīves". :(
0
Lops, tu saproti?
0
ui, grib'eju pras'it "tu zini?"
0
poser, es zinu, ka es saprotu...
www.boreme.com/boreme/funny-2003/m...
0
iisti nav skaidrs kaapeec shaada teema pacelta? personiigi man ir viena-alga ko viirieshi par to domaa (tie tur uz skatuves vai zem un pie taas).. man patiik metal muuzika, un es to klausos. varbuut ir sakariiba, ka agresiivai(steel-woman?) sievietei ir vajadziiba peec attieciigas muuzikas, vizuaalaa pasniegshanas veida, kaa arii sexa? :D
ok.. esmu agresiiva un e-v-i-l ..buuuu... un nevaru iedomaaties ka taada kaada es esmu tagad klausiisies kautkaadu rozaa soulinju..
0
jaa, jaa, es arii to heresy piemeeram nesaprotu - baigais lozhmeteejs - un kas tu esi henesy maasa, vai? taa vispaar ir tanks
0
bet runaajot par poke poke.. vinjaam tas gan naak par ljaunu.. jo shiim peec kaarteejaa Korn vakara (true death metal!), gribas sev veenas griezt un visaadi citaadi juutas pazemotas, izvarotas un nesaprastas...
0
kas?? koa tu gribi teikt, ka man ir jaapaarlasa arii visa paareejaa teema???
0
ar henesy nekaada sakara! baac! paceelu sarunu, lai atjeegtos, ka mans shovinists tomeer ir tas mazaakais no shovinistiem.

protams, ka pie kaajas, ko domaa visaadi poke...
0
šovinisms ta šovinisms,bet redz kāds interesats spams izvērsās.šoreiz pat varētu piekrist Artuura viedoklim. :D
0
n'e n'e lielas kr'utis tas nav praktiski, es nepiekr'itu, man pat'ik man'ej'as
0
lielas kr;utis ir praktiski priekš bērniem. ko tu ar savējām pabarosi?
0
heresy: es esmu lielākā šoviniste pasaulē un tu to zini. bet man tā kā domāt, vai tad viņš vienīgais? kur tad tavi pārējie 5 pielūdzēji? Osvalds jau arī..;) Bē! Un tas, kas ir ar tām meitenēm, tik palūk uz mani, nu, tu tak zini, kāda esmu es un citas mūsu druškas, bāc. varbūt uztaisi rubriku "kā pavest 16 gadīgus jaunekļus?" tur tev noteikti būs kaut kas iz savas pieredzes ko pateikt;)
nu, vajadzēja jau dienišķo indes devu izspļaut.
0
hmmm.liekas,ka te tūlīt pavilks uz kautiņu.
0
Izkapts, es tevi miilu kaa maasu un tu to zini!

man nav energjijas fanu puulim. ar viirieshiem ir taa- ja ir daudzi, patiesiibaa nav neviena.

kas tu 16 gados nevienu nepavedi?
0
0
ne, poser! nekaadas kristeitiibas- izkapts man ir maasa!

muus pat meedza uzskatiit par to pat personu...
0
kaada kristietiiba??? KARATEE!!!

ue, man labaak patiik industriaalaas meitenes, ir kaut kaa nereaalaak. ko tas metaals vispaar jaunu speej piedaavaat?

www.industry.ee/gallery/albums/user...
0
nu smuki. es gan cilveekus veerteeju vairaak peec intelekta, ne izskata.

esmu par klasiskaam veertiibaam. ko tu man padariisi?
0
Industriālis bļa...
0
muuzika ir cilveeku instrumentu paarvaldiishanas prasmes un vokaalo speeju rezultaats, ja kas:)
0
mūzika ir spēja pārliecināt pirmkārt sevi un pēc tam arī citus....
0
oba kas nu par demago'giju panes'as...

m'uzika = visa dz'ive, amen

klau, heresy, es tie'si par intelektu, nevis izskatu.

kas visp'ar ir met'alistei galv'a bez met'ala, alus, pui'siem un cigaret'em???

es nesaku, ka nek'a nav, bet es nezinu, t'ap'ec prasu...

kas?
0
cigaretes lūdzu nepieminēt! Emm,kā ar vēlmi mācīties? laikam jau nav,ne?
0
jā! pareizi!! nav ko ļuļķēt!
0
iepūt tu to poseram!
0
ble tas tak nefolks, toch!
0
lielaakaa metaala meitene ever :D vinj jau zinaas!
0
k'ads v'el nefolks??? pier'adi!!! :(
0
pag tolks es nesapratu =kas b'utu tas ,ko tu v'el'etos iem'ac'it meiten'em met'alist'em ??pirm'am k'art'am ,un t'a t'al'ak ??
0
Nē,tas bija papildinājums tavam jautājumam,par to,kas metālistēm galvā.vairāk attiecas uz vidusskolniecēm.
0
atkal tu gribi izsprukt ,rakari ,no atbildes .jaut'aju v'elreiz :kas b'utu pats pirmais ,ko tu v'el'etos iem'ac'it tikko sattiktai ,smukai met'alistei ?( kr'usu izm'ers nav no svara )?
0
^ tolx
0
man ir 80 D ... nu nav mazas:)

ja par manu galvu- satur kaut kaadu niiches filozofiju, sajuusmu par kafku, tieksmi sportaa sevi novest liidz speeku izsiikumam un bljaut no visa speeka, ja kaads izsaka viedokli, kam man ir pretargumenti.

nav taada dizhaakaa vai dizhaakaas. te nav nekaadas hierarhijas, ja ir, tad katram sava, atskhkjiriiga un personiskaa.
0
emm,kādā ziņā krūšu izmērs nav no svara? A?ko iemācīt? emm,laikam jau cieņu pret klasisko mūziku,ja vēl nav.
0
manaa galvaa nav ne cigareshu, ne alkohola.. es tos nelietoju.. (tad jau laikam kautkasnav iistikaartiibaa, ko?)

ja kas, preteejais dzimums patiik visiem, un visus tas interesee.. daaaa... kur te ir probleema?
ja nu vieniigi te kaads nav zils, un tas liekas diivaini!
paarsvaraa visaas kultuuraas un sabiedriibaas piedalaas abi dzimumi, un ja ir shii kopiiigaa interese, tad ir vieglaak saprasties, un arii rast simpaatijas. ko juus tur rokat, bezjeegaa?
0
jā,ar tevi kaut kas pilnīgi noteikti nav kārtībā :D
problēma ir tur,ka man šobrīd nav kur spamot,jo urskumug is dead..
0
bet runa ir par to, ka kaadam (neteikshu kuram) dzimumam ir tendence dazhas no jaukaakajaam dziives lietaam piedeeveet tikai sev:)

Elizabethe, es arii nelietoju tos meeslus. (arii neesmu normaala, hi , hi)
0
vai tad kāds no tiem,kas šeit tusē vispār ir normāls?
0
Girls are bad, mkey. Par to arī visa diskusija.
0
abet intelektuālāk ir lasīt bash.org

<WiLdSeXyPrInCeSs> i luv guyz where would they be wifout us gals???
<XeNoX> Still in the Garden Of Eden you gullible bitch.

0
^tolks
jā, es esmu normāls.
0
Problēmu te ira atliektiem galiem. pirmkārt, tolks nesaprot, kad viņam jautā. Otrkārt, heresy noteikti ir metāliste ar pautiem, un tas ir pat nedaudz biedējoši. Treškārt, visi šitie mani fani (Lops, Artuurs, Elizabethe u..c.) baigi cenšās ko kaut klonēt, bet nu vēl nevelk nevelk jums lydz krūto džēgasu lymenim....
0
šitie mani fani... =)

BEIDZOT visā šajā topikā ir kas interesanti jestrs palasāms. Aleluja. :) Tiesa pie pārspīlēšanas "aleluja" vietā var atgriezties "zajebala".
0
heresy: kad es biju tavā vecumā, es nepavedu 16gadīgus jaunekļus.. pardon;)
bet par to tavu tekstu - 'bljaut no visa speeka, ja kaads izsaka viedokli, kam man ir pretargumenti', es smaidu, sister (of mercy) (jā, tas ir heresy patiesais apzīmējums, īstā daba). es parasti bļauju citos apstākļos..hihi
0
o! ir cope

met'alist'em ir cie'n'a pavest gados jaun'akus met'alistus ,vai es pareizi dom'aju ??
0
nez vai,uz mani nav vēl mēģināts. :)
0
nu tad dr'iz m'e'gin'as piesargies ,tagad tu Esi popul'ars ,ue met'alistes -tas smukul'itis no Urskumug ACSK ir tolks ,j'aj'aj'a'a'
0
bļa zabesīja jau,ka mani uzvārdā sauc,vienkārši par Mārtiņu nevari?
0
nevar ,jau admins ir m'ari'n's
0
tu, Izkapts, aardies tik taadeelj, ka tevi pavest man negribaas...

nav man pautu! brrrrrrrrrrr! kaa ar taadiem var paseedeet.

ja kas, eedenee ir garlaiciigi:) noteikti.
0
quota heresy, šodien, plkst. 18:30

nav man pautu! brrrrrrrrrrr! kaa ar taadiem var paseedeet.

nu gan tu laid, vai tad mēs, vīrieši, visu mūžu kājās stāvam.

kaut gan, ja godīgi- dažreiz tiešām traucē.
0
nu ir gan jums domas...
0
cilveeciski... nekaa citaadi. patiik buut piederiigai pie seedus churaaajoshaam buutneem. un nav nekas pret taam staavus churaajoshaam. daudzejaadi vinji ir paaraaki par mums kruushturu neesaataajaam- piemeeram, ar atklaatiibu, drosmi, uzticamiibu.

tik gribejaas vienas lietas sakaraa saprast sho to...

0
nu gan te panesās! jo tieši tev sagribējās saprast?
0
tb,ko tieši tev sagribējās saprast?
0
ljoti interesanti. tomeer teema: "metaala meitenes" ... hmmm... man patiik metaals, es speeleeju metalu, klausos...

melnas dreebes, dzelzhi - true...
bet nav obligaatas lietas.

lezbietes - nu nee!
0
savas miesas un dveseles paarvaldiitaaja peekshnjo nespeeju koncertos atslaabinaaties un izaardiities esot ar mani... ruup, ka kaads nejaushi neiebelzh ar duuri vai galvu u.c.

saaka urdiit doma par sendzirdeeto viedokli, ka sievietes rokmuuziku liidz galam neizprotot. prasiijaas tautas viedoklja. dabuuju.

0
nu ja ka neizprot.tas tak sen bija zināms.
0
tu arii neizproti vairumu lietu ap sevi- speej noteikt kjiimiskos procesus sevii vai defineet efektu, kaads uz tevi ir vienai vai otrai lietai?

o.k.- civilizaacija ir viirieshu radiita. padodos. bet jums pasaule nepieder vieniem:) bez mums nebuutu juusu.
0
Ugga,nevari šito nolockot? man liekas,ka esam pamatīgi nobraukuši no tēmas.
0
jāāāā, heresy, cilvēci dzemdēja vīrieši;)
negribu es tevi, bū, gribu tos, kas "ir paaraaki par mums kruushturu neesaataajaam- piemeeram, ar atklaatiibu, drosmi, uzticamiibu." Dodiet viņus visus man.. Sen kārojās tādu vīriešu armiju.. Mjā, bet mēs abas utopistes..
0
Nu ar šitādu attieskmi jums toch nekads nespīd.
0
piekriitu. apniciiga verveleeshana. prieksh kam saaku? nahren shito tirgu.
0
cik jau nopelnījām, māsiņ?
0
kas tas par bardaku? A?
0
baac! indi dodiet vai vismaz ar laapstu iebelziet!
0
*draudzīgi iebelž ar lāpstu*
0
indi? žurku inde derēs?
0
papagaiju indi labaak;)
0
nē,tad jau labāk aizeju iemaukt tev ar lāpstu (vai kuvaldu)
0
:P papagaiļus neaiztikt. nu, bet, lūdzu, dārgumiņ. še tev indes malks -

p.s. bū
0
o.k.-

a mani tas nekrata.
0
spēcīga inde,ja bez konvulsijām gatavs uzreiz.
0
izkaptes inde nenogalina. tik shmigu no tas kjer.
0
Nu ja,tur vajag ar fleksi vai autogēnu piestrādāt.
0
a bet mani nevar novaakt. es tik varu pashizniicinaaties. bet negribu. tik daudz ko uzzinaaju shajaas dienaas:)
0
Neavar tu saki? Ar autogēnu gan jau ka var. Ko tad tu tādu labu uzzināji šajās dienās?
0
mēs varētu vienoties kopīgā heresy izmēģinājuma noslepkavošanā;)
0
a bet kaa juus mani dabuusiet rokaas?
0
hmm,vilinošs piedāvājums,es piedalos.Kā atrast? Gan jau atradīsim,neuztraucies.
0
es zinu, kur heresy dzīvo...
par tēmu, man jāatzīstas. ir jau ir heresy pauti. es reizēm no viņas aizņemos un pavirpinu pirkstos, saka, ka nesot laimi..;)
0
dievinj, cik stulbi. jebkuru civilizaaciju ir radiijushas maatiites. bet stulbi anyway
0
patiik taads jeedziens kaa"preteejais dzimums", man no taa jaaskjauda.
0
"... ir radiijushas..."

Manuprāt, trāpīgāks vārds būtu "iznēsājušas"
0
tu aizej analiizee:) arii tas ir viens no daudzajiem veidiem, kaadeelj ne?
0
Ahujennais prikols ne? Riktīgi labs šitais bija, ko?
0
man liekas, tu iisti neiebrauc, bet tu jau neesi vainiigs
0
kur bildes??
0
0
pardon
0
btw, eternal hate atsūti man ziņu uz pastu, papļāpāsim:))
0
vaaks..laikam jaamaina dzimums..
0
kuro reizi jau? neko dariit, abi ir slikti, meegini kaa meeginaadams.
0
"O god, u can just die now. I am thouroghly dissapointed in you, but more so than that....Why? Why listen to that bullshit?? Just....wow.....*shakes head sadly and pulls out gun*(sorry i had to do this, but u just gotta go...) Look for the sake of being nice i WOULD put a pic up for u freaks, but then i would have to pluck my own eyes out and set them on fire... i just wont make that sacrifice for the likes of you....."
0
blee kriitinju banda
0
shoreiz piekriitu Faunam. civilizaacija ir agresiju virknes rezultaats un sievieshu vaina tajaa ir tikai visu to hitlerinju u.c. laishana pasaulee.

sieviete censhas buut harmonijaa ar vidi, nevis to pakljaut, ja vien vinjai nav pautu:)
0
preteejais dzimums uzbudina... taa arii visa definiicija.
0
man liekas, muusu civilizaacijas definiicija krasi atskiras. Vai tu Sho sauc par civilizaaciju? ok, tagad paskaties uz musulmanjiem, piemeeram. jo apspiestaakas sievietes, jo lielaax bardax.
0
kas tur, ko uzbudinaaties? un kursh ir preteejais? apchii!
0
civilizaacija ir noteikumu un parazhu kopums. arii maiji unn citi maitas bija cilvilizaacijas. straadaa jebkas, ja pie taa turas.

pashiem musulmanjiem noteikti bardaka nav. tas rodas saskaree ar mums eiropieshiem. un domaa, ka muusu sabiedriibaa dziive vieglaaka? saturs tas pats, citas formas. kaada atshkjiriiba, vai tev uzspiezh chadru vai pienaakumu buut 90-60-90?
0
preteejais ir tas, kas nav taveejais:)
0
vajag 120 - 50 - 100 :D
0
vai tikai pandemonium nav tā apkopēju grillētāju meitene??? ;)))
0
heresy, vakar, plkst. 16:09 -90-60-90 neviens jau neuzspiež tos izmērus, bet vismaz c izmērs un 1,70 augumā par skādi nenāktu... ;)
0
Pofig izmēri, IBIO, ja patīk, tad patīk kā ir, nu Come On!
0
Izkapt- apkopeju grileetaju meitene?
0
jā, vells. tā jau ir, ja patīk, tad patīk un nav ko ūsas tirināt.
0
ir starpiiba, chadra nav eerta, es labaak esmu smux
0
nu ja, nuja vaig mācēt saskatīt arī meitenes iekšējo skaistumu.... ;)
0
ieksejo skaistumu, he he:)
kurs musdienas to vispar vairs grib saskatiit:))
0
Nu pareizi nav ko ble, ka tik viņa labi smarožo, pārējais vis pofig. bet iekšējais skaistums ar tomēr ir savarīgs.
0
njaaa, smarza!svarigs ta ir, bet es jau saku, ka ne visi to vienmer ievero un interesejas & izmanto!
0
kā tad smaržu var izmantot???
0
a tu zoologijas graamataas palasies
0
neko es nelasīšu, saprati! pats esu pietiekoši gudris ;) es tik gribēju citu domas uzzināt.
0
taada veeleeshanaas ne pie kaa laba nenoved:)
0
nu klausesies, te ir forums vai kas pēc tavām domām?
0
cik es taa skatos, driizaak jau vai kas.
0
smarzu var izmtot kopaa ar visu:)
nu tak..:)
0
sorry, izmantot!!:)
0
:))))manas miiljaakaas smarzhas ir Surreal. un veel Elvie. bet juusu?
0
oo, lolita lempicka & carolina hererra - 212! kaifiigi:))
0
timbaka taibaka tilli di rā!!!!
0
nu tiki tā timbaka taibaka tilli di rā!!!!
0
forši iespējams labot ziņu pirmns vēl tā ir publicēta:

nu tiki tā timbaka taibaka tilli di rā!!!!
0
forši iespējams labot ziņu pirmns vēl tā ir publicēta:

nu tiki tā timbaka taibaka tilli di rā!!!!
0
kas tās smaržas kūpi nāj! :)
0
Mīļākās smaržas - odekolons "Stratēģis" :D
0
uh, un veel man patiik Eclipse on On the edge! Bet Lost paradise gan ir leets churuudens! Un Freya domaata emancipeetajaam maitaam!
0
A ja par odieriem, man mājās ir viens tāds Stenson, tas ir tāds īpatnējs.
0
nupat izgāju ārrā piečurāt sniegu un skatos - čības atstāj nospiedumu PER PEDES, domāju, moš igauniski, kāds saprot igauniski, jā????
0
nu ko lai saka, burunduks kreppapiraa! un aiziet uraaa!!
0
burunduks kreppapīrā nav nekas salīdzinājumā ar viltoto bebru suņuburkšķu mērcē....
0
metaala meiteneem lielaakajai daljai nav netiira velja?!
0
a es no pieres kreveli nokasiju nupat, bija man.
0
visiem metaalistiem ir netiira velja. un sabristi zaabaki. tiem, kam nav botas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas