Zinjas
0
Ziniet es te iegaju taja Blackdeath, man ir pietiekami lielas problemas ar krievu valodas uztvershanu... nu luk bet taja lapa ir ljoti daudz dazadu muzikalu jaunumu par to kas notiek pasaule... man ienaca tada ideja ka jus ar varetu pievienot vairak svaigu zinju sadalja "jaunumi"... es domaju ka daudziem butu to patikamak uzzinat no jums nevis no tautas kas uzzsak jaunu temu foruma tada veida apkartejos informejot par to kas notiekas smagas muzikas pasaule... jaa...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jaa forsa ideja tikai kaa zinu var pievienot?
0
No vienas puses nebuutu slikti, tachu kas to dariis. Cits moments, to zinju jau nav nemaz tik aarkaartiigi daudz, arii mineetajaa blackmetal.ru.lv (cik saprotu shis ir domaats), tur paarsvaraa ir zinjas par jaunajiem albuumiem. Kas attiecaas uz albuumiem, man jau patiik shis piemeers:

www.metalstorm.ee/bands/new_releases....

Droshvien vareetu arii plashaaku informaaciju, u.t.t. bet pamatprincips man patiik. Paarskataami.
0
ja buus kaads, kas ar to regulaari njemas, kaapeec ne?
0
Es droshi varu ar to panjemties, darbaa seezhot piippauzees, kad sesija beigsies. Tik nez kaa ar to sisteemu sheit... Riebiigi jau buutu katram jaunumam jaunu teemu veert valjaa. Es nezin, es ir saguris, es iet smirdeet.
0
Aha, bishkji reorganizaaciju vajadzeetu.

Man te taada doma ienaaca praataa kaa saakumlapas layoutu mazliet paarbuuveet. Augshaa ir centraalais/svariigaakais raksts (kaa pashlaik par WOA), tad zem taa naak peedeejo, teiksim, 10 jaunumu virsraksti un peec tam paareejie raksti kaa tas ir tagad. Tie jaunumi jaut tie pashi raksti vien buutu, nu liidziigi kaa tagad ar recenzijaam. Kaut kaa taa. Bigugga, ko saki? Man liekas shitaadu variantu nebuutu necik laikietilpiigi dabuut gatavu.
0
Es tomeer domaaju, taadu infu, kaa kursh kaadu albuumu izdos un kad nevajadzeetu baazt pie rakstiem. Tam vajadzeetu buut atsevishkai sadaljai. Paareejaas zinjas gan vareetu likt kaa true teica.
0
thetrve: jaa, par to layoutu liekas mees jau runaajaam, to vareetu noorganizeet. kautkad plaanoju pieseesties un shoto pakodeet (vairaak gan admin daljaa), bet pie reizes sito arii vareetu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas