Kaadu viiru/sievu njemsi?
+1
Metaalisti un metaalistes, par kaadu viiru/sievu juus sapnjojat vai vienkaarshi gribat?
vai jums liidziigu un dziivesveidu saprotoshu, vai arii pilniigi ko taalu no taa, bet galvenais ka prot gatavot un velju mazgaat.. kaa? ko? kas?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
sviestu galvenais lai māk sakult...
0
un vai meiteneem pietiek tik ar to, ka viirietis prot zaali nopljaut un zekjes neneesaat tik ilgi kameer smird..
0
vispār jau zeķes sāk ātri smirdēt (izņemot tad, kad apavi ir jauni, nesen iegādāti). Vakarpusē jau smird..., bet nu kā kuram svīst tās kājas.

Ja Elizabete būtu ar mieru katru vakaru mazgāt man kājas un zeķes... nu pie reizes arī apenes, tad principā varētu precēt Elizabeti:D
0
nu zin ja būtu tā, ka ņem kuru gribi... ulalā...
0
1. Zipakam jāņem tā, kuru dod
2. Zipakam jāņem tā, kura dod
0
mazgaa pats...
visur un visu
0
njā,boks,laikam tev Elizebete nespīd....
0
nu ja paberzēs varbūt sāks spīdēt (skat. Aladins un Džins savstarpējo attiecību ietvaros norisinajās lapmas berzēšana)
0
Universaalu
0
Es savu sievu jau esmu dabujis - un ne pret vienu citu nekad nemainishu!
0
nu ja... Malēj,viss atkarīgs no tā ar ko berzē,tā var elektrisko lādiņu ar noraut.
0
Eu a kuru man dod?... te kautkur izsnieds... a brāķus ņem atpakaļ???
0
laikam Yana Cova buutu ok :D
0
jā, ir man daži padomā.
0
Ņemšu smuku un gudru un tādu kurai garas kājas ;)
0
smuku ar lieleim pupiem, butu labi ja metals vinjai nebutu sveš, a un est macetu taisit, un gulta butu baigi labaa, bet par tadu vien var sapnot.
--------------------------...
ja nopietni tad bus laba tada kas pasam patiks un vinai es patiksu
+1
Apprecēties nozīmē uzlikt mīksto cilvēciskām attiecībām. Retu reizi ir citādāk. Laulības un "mīlestības" jēdziens ir labākais veids, kā attaisnot savus vislopiskākos izgājienus. Bet ar to nevajadzētu būt lielām problēmām, kolīdz liela daļa šeit esošo nemaz nekaunās būt par lopiem.
0
blins, cik ilgi jaaskaidro ka vaardu "miilestiiba"
izgudroja vechi lai par seksu nebuutu jaamaksaa :)
0
seksiigu ble nemshu, dienu un vakaru, un lai forshas kruutis un pakalja, jeaah
0
visas ble -piesakās Arčijam<=
0
nu taa ja ir liela izveele tad supermodeli 90-60-90 vai otraadi...aptuvenii taadu kaa axl rose klipaa november rain...nu kaa?..tikai ne taadu dzinsu biksees un garos aadas zaabakos..ar paaraak lielaam kruutiim un dibenu....
nu labi bishkjinj pamurgoju un pietiks....eh ja es veel taadas zinaatu kaadas gribeetu...
0
lielu stipru viirieti, kuram nesagaadaa probleemas savu sievu paarmest paar plecu un nogaadaat droshiibaa :D
es tieshi shodien trolejbusaa izdomaaju - ja sieviete tiek pietiekami samiiljota un sanjem pietiekami daudz uzmaniibas probleemas ar zekju mazgaashanu, eest gatavoshanu utt nav!
0
nez kapec visu laiku es domaju ka 13skorpioni ir dzeks :D
0
njum, sheit ir tikai viena viiriesha domas-sonnenmensch...
paareejie varianti ir tiineidzjeru iluuzijas un sabiedriibas(slimaas) pienjeemumi..
0
decapitated - nu pasties uzmaniigaak aci - es buutu jokains dzheks ja kraasotu skropstas (protams ir taadi, bet luudzams atstaajiet sminjkjeeshanaas prieku sievieteem)

es to uztvershu kaa komplimentu :D
0
laikam jaaieliek sava 90-60-90 bilde un jaagaida precinieki :D
+1
Starp citu, ļoti nopietna tēma. Ir trīs varianti, kurus nekad neesmu redzējis saplūstam kaut divos vienlaicīgi.

1. Tāds veidojums, no kura klātbūtnes saraujies mazs, nevarīgs, noklājies ar vieglu rozā pūciņu, un nevari parunāt.
2. Cilvēks ar kuru kopā ir labi tīri sadzīviskā nozīmē.
3. Kniebiens, kas ir atbilstošs vēlmēm.

Un vajadzība ir pēc visiem. Un apvienot nu nekā. Pie vienas esi domās, pie otras esi savos slapajos sapnīšos, bet ar trešo dzīvo kopā. Tas ir viss, kas tur beigās sanāk. Tā ir ļoti nopietna problēma, kas mani nomāc jau gadiem. Tas man patiesībā traucē dzīvot. Man to nevajadzētu te drukāt, bet esmu tādā garīgajā, kad gribētos vienatnē aizliet acis un parunāties ar gudru cilvēku (lasi - sevi)

Pieļauju, ka daudziem tā nav problēma, jo ir vēlme apvienot tikai divas lietas (manuprāt vispopulārākais modelis) Bet ja ir trīs, tad tā ir visai bezcerīga situācija. (par tiem, kam viss kārtība tāpat, es vispār nerunāju)

Vai tie nav airaujošākie momenti, kad paliec rozā? Tad, kad lien no dirsas ārā lai sakopotu kautko savā mutē, ko varētu pasniegt kā kautko sakāmu, jo iekšā jūties pēc maza neaizsargāta sūda. Tie ir momenti, kas iespiežās atmiņā tik spēcīgi, ka ne ar ko tos neidzēsīsi. Pat ja tur nekas nesanāk, tas laiks paliek atmiņā kā kautkas ļoti patīkams, kur šad tad pagremdēties nostaļģiskā melanholijā. Un nav tā, ka tas būtu tikai pirmais periods, pēc kura seko iegrimšana pelēcīgā sadzīvē. Ja tā dievišķā dzirksts ar otru cilvēku ir, tad viņa periodiski atgriežās un uzkaisa kārtējo rozā pulveri, ja vien proti labi uzvesties. Tie ir emocionālie momenti numur 1!

Tomēr tikai ar rozā pulveri arī paēdis nebūsi. Lielākā daļa laika ir tieši spēja sadzīvot. Vai tie ir kopēji joki, vai tieksme gulēt pie TV un kopīgi nodirst visus, kas tur parādās. Lai tie ir kopīgu interešu vadīti pasākumu apmeklējumi, spēja vienoties par to vai tualetes poda vākam būs palikt paceltam, vai tomēr nolaistam, vai vienalga kas cits, kas nu ir svarīgs, visdažnedažādākajās kombinācijās.

Bet ko tev tas viss dod, kad pēc 5-10 minūtēm kopīgā mīlestības izpausmē (lasi - kniebienā) tu zaudē interesi par notiekošo, un vienīgais par ko spēj domāt ir vienalga kas cits, tikai ne tas, kas notiek pašreiz, virs, vai zem tevis? Ko tas dod, kad pēc kārtējās fiksās nocukāšanās (tu kropli jau esi 3 gadus ar viņu kniebies, un jūsu caks ir noslīpēts, sākot ar zīmju valodu „jā/nē/lūdzu/ej dirst” līdz rokas pastiepienam pēc dvielīša) tev ir kautkāda stulba sajūta (jā, arī vecais triperis ir atstājis savas pēdas kanālā), un tu pie sevis nodomā „nu i nahuj man tas ir vajadzīgs, tad jau labāk uzrukāt kveiku vai UT pirms gulētiešanas vai biš piekārtot savu DC mapīti” Un tad vienu dienu tu atrodi savas seksuālās enerģijas realizācijas iespēju. Viņa ir tik neķītrs skuķis, ka tev no sākuma šķiet: „Nē.. kautkas nav riktīgi, mūs toč nefilmē?” Tu sajūties beidzot kā cilvēks, nevis kā kautkāds lētas erotikas trešā plāna epizodisks aktieris. Tikai sūdi tādi, ka tas skuķis ir stulbs, un tas kniebiens bija jūsu vienīgā kopējā interese un sarunu temats.

Un tā uz riņķi vien.. uz riņķi vien...

Pilnīga cūcība! Es ienīstu šo debīlo sistēmu!
0
Ac/Dc: "ak tad redz, kas tie par dvielīšiem..."
0
Njaa visu savienot nevar! Sapnju viirieti/sievieti atrast neesot iespeejams..

BET noveerojums - ja tas otrs cilveeks ir nu (gandriiz)ideaals - tad rodas probleema, jo cilveeks ar savu mazohistisko noslieci pateiks - vinjsh/a ir paaraak ideaals/a prieksh manis
0
Nu vispār divus var savienot, es biš pagremdējos atmiņās... var, bet ne tik ļoti izteikti. Kādi 60%-70% no abiem. Bet trīs? NĒ!
0
hmz - netici briinumiem?
0
Tas nav novērojums, bet kautkāda kropla tavu nīkulīgo fantāziju atrauga. Pirmkārt, tad, kad paliec rozā, tad par sevi nedomā. Viss par ko spēj domāt ir tas otrs. Tāds "es" ar savām kroplībām un vājībam tai brīdī tiek noslaucīts.

Otrāmkārtam... aizdomājos biš tālāk un sāku papildināt to iepriekšteikto. Īstenība to i nemaz nevar apvienot kautvai tīri teorētiski. Praksē mēs jau tāpat zinām, kā tas izskatās. Pirmais ar trešo nelīmējās. Nu nekā. Ja pirmais ar otro ir ok, bet ne līdz galam, un otrais ar trešo ir iespējams vispār perfekti, tad pirmais ar trešo ir pilnīgā dirsā. Un to nemaz nevajag apvienot. Manas kuslās smadzenītes to nemaz nespēj iztēloties.
0
2. un 3. punkts obligaati ir jaasavieno - savaadaak preceeties nav jeegas, bet par to pirmo - too good to be for a long time
0
tikai bez apvainošanās, ja? Tas bija labskanīgi, bet ne kautkā personiski, ok? (Lai gan taisnība, mhe mhe) Es eju uzpīpēt.
0
re re, kā ar to pirmo iznāk. Tas pārākais dvēseliskais saviļņojums tiešām ir dievišķs. Tas nespēj sadzīvot ar šīspasaules prasībām. Tas ir kautkas ar vienu soli smalkākā vibrācijā, kas it kā tiek vērtēts kā visaugstākais, bet tajā pašā laikā tas visaugstākais nesanāk gluži tas piemērotākais šaisaulei. Doma ir, priekšstats ir, trūkst tikai ______ (jūsu variants, tīri lai veidotu auglīgāku diskusiju)
0
Parasti jau apvainojas tad, kad labi zin, ka apvainojumi ir taisniiba, bet kad nav un ja jautaajums vispaar ir retorisks apvainoshanaas ir bezjeedziiga!
0
starpcitu to rozaa procesu ir vairaaki zinaatinieki vismaz meegjinaajushi izskaidrot ar anatomkjiimiju :D
0
parasti punkts 2 un 3 izjauc punktu 1

ja punkts viens ir dziives meerkjis, tad tas beidzas ar Romio un Dzhuljetas cieniigaam beigaam
0
Nu redz, mūsu grēcīgās miesas nosliecās uz otro un trešo, bet sekojot garīgajai izaugsmei, vajadzētu iet uz pirmo. Kāpēc tāds variants ir dots, ja mums to nav iespējams izbaudīt līdz galam? Kāpēc katra sistēma ir ar noslieci uz prāta pišanu? Kas tā par maucību? Ok ok.. savienosim nepilnās devās pirmo ar otro un atmetīsim trešo. Atmetīsim to, kas ir zema līmeņa miesiska vajadzība. Bet ja tā vajadzība netiek piepildīta, tad arī pats nejūties apmierināts, un tas izslēdz pirmos abus. Pirmais un trešais ir divas galējības, kurām pa vidu ir tas otrais. un tas pirmais ir augšā, jo trešo mēs nevaram piepildīt bez savas miesas.
0
Saprati <Enemy>? m/! kā pie cilvēkiem! un ar saviem reperiskajiem uzbraucieniem vari šeit nebāzties.

Katram sevi cienosham metaalistam (m/) ir jaagrib sieva - ragana, vai vismaz ziilniece vai kaada zaalju tante, tas ir muusdienaas progresiivi, jo "i love magic" teica kads pasaku teels gaishais deels
0
kas par bitītēm? Elizabete uztaisa forumu, kurā vēlas uzzināt citu domas, un tad sāk nodirst par tīneidžeriem un lohiem... nahuj tad prasi?
Nesmuki dari.
0
ee 13skorpji, es esmu stiprs, jeaah! aiznesiishu tevi netur vien, davai draazhamies ! :D
0
es neteicu lohi.. nu piedodiet, bet tieshaam nebija sakariigu spriedumu..vienkaarshi idiotisks sviests par lieliem pupiem.. tas nav nopietni...

hmm...Faun, beidzot jaasaka, ka ir ok.. tavas domas un sajuutas..
Kad miilestiiba ieiest taa teikt,bik mieriigaakaa gultnee, tad itkaa ar liekas, ka 1. punkts vairs nav iespeejams.. (rutiina?)..
bet ir dazjreiz momenti, kad atkal iemiilies tajpashaa cilveekaa, priecaajies ka esi tomeer ar vinju kopaa un cik labi ir.. ok, tas gluzji nav tas pats, bet puuka bish paraadaas gan..
0
ideāli ir tad, kad jūsu brīvības saskan.....
izklausas baigi poētiski, bet manuprāt tā ir realitāte! kolīdz kāda no pusēm savu brīvību vēlas realizēt 'atpūšoties' no otra, vairs nav tas. Un tas attiecas pilnīgi uz visām dzīves jomām- sexu, zeķēm, apenēm, nēsāšanu uz rokām, izklaidi Lai nekas no tā nav 'pienākuma pēc', bet brīva izvēle, kas notiek tik pašsaprotami, ka tu par to pat neaizdomājies
Cik ilgi šito fīlingu izdodas saglabāt, tā jau ir cita tēma.....
0
Nekādu, jo sievietes man nepatīk, a bet vīrieši nav piemēroti laulībām.
0
Nu re, kāda tēma...
principā, Faun, ir tāds prikols, kas var jau apvienot visus trīs, tikai posmos:
Pieminētais rozā posms vairāk man saistās ar pašu pirmējo saskatīsanos, tad tu centies piespiest sevi uzaicināt noskatīto uz kadu kopēju pasācienu un tad centies uzzināt par otru tā vairāk, liekot viņai runāt un runāt, lai saprastu, kas par cilvēku ir šī jaukā būtne... Šī spēlīte var ilgties cik vien ilgi ir vēlme to tā turpināt, līdz palēnām nonākat līdz,
Otrais posms, kas principā ietver sevī arī trešo, ja viss ir kārtībā, bet nepazaudējot to pirmo posmu, jo tas jau tomēr ir tas, kas pašos pamatos uztur to lielisko interesi par otru laikam ejot, tā nu lūk.... Ideāla termins tachu slēpjas tanī apstāklī, kad tev ir interesanti, aizraujoši ar to cilveku, jūs labi saprotaties, ir daudz kopīgu interešu (kaut vai to kveiku uzraut kopā, kurš kuru ātrāk parvērtīs pelnos, uz izģērbšanos, piemēram) un jums ir labi gultā, jo esat pietiekami un kārtīgi izturējuši pirmo posmu, kurš joprojām darbojas un piedod to degvielu spēcīgākai ugunij... Šādi savstarpēji mijiedarbojoties šie trīs posmi arī ir atrodami un savienojami!
0
Bagaatiiba, inteligjence, plashs redzesloks, laba gaume un aareejais izskats.
0
Artuur nee nedraaziisimies viss! :D
0
Man jau šķiet, ka 1. un 3. drīzāk ir iespējams savienot, nekā 1. ar 2. Bet tas, iespējams, atkarīgs no katras konkrētās situācijas.
0
euu kamooon! kapeec ne ? :D
0
Es labprāt precētu pati ar sevi. HAHA, Jā, es jau labprāt, bet kā sevi apaugļot, ak tu dies... es pat nezinu, kur rokas likt, klau zomba/snorke/elizabether - nāc pie prāta, beidz dzert, progresīvāk ir durties
0
paceļam glāzes (kurš uzsildītas ēdamkarotes) par progresejošām meitenēm. Prozit!!
0
Par tiem trim punktiem:
Manuprāt 1. ar 3. mēdz tīri labi apvienoties, bet līdzko nāk 2. ...
Kad sievas zāģēšana ieguvusi ikvakara periodiku, kad vīrs nāk mājās arvien vēlāk un arvien vairāk pālī, tad tas rozā pelējums ir nokasīts kā ar špakteļlāpstiņu (1. punkts- mission failed), un līdz ar to arī 3. punkts izšķīst un kļūst pliekans.

Secinājums- labāk neprecēties. Cilvēks radīts vientulībai.
0
Bet jūs tak nesaprotat, kas tas 3. punkts ir. Tas nav "tagad es augšā, tagad es apakšā"

Tas ir kārtīgs padauzisms. Tas ir kad tevi ņem abos vienlaicīgi, nosauc par mauķeli un iepliķē tos vaigus sarkanus. Tu kā to vispār iedomājies?! Super duper beibi, no kuras tev sūdiņš izkrīt bikšelēs, katru reizi, kad viņu ieraugi un sāc murmulēt kautko nesakarīgu, kad jāver mute vaļā, pēcak sasiet, iestumt pakaļā vibratoru un nofotogrāfēt? Ko jūs ļaudis runājat?! Jūs taču esat pilnīgi slimi!!!
0
Ja buutu sieviete, tad notiekti MM, ssobriid noteikti to no NIGHTWISH
0
Nu jā, labi Faun, tev ir īpašas vajadzības, es to 3. punktu uztveru pēc savas gaumes.
0
WeAllDead cik manz ināms tad tā no NIGHTWISH ir aizgājusi... hmm labāk vien ņem to MM....
0
Ak, nu bet pārējie Nightwish jau arī garmataini. Un te mums atklājas WAD duālisms!
0
Nu jā, Faun, spriežam pēc savas pieredzes tak, slimi vai veseli, bet tomēr....
0
Nu POX aizgaajusi, bet ir bijusi un ZIPAKINN, es tev esmu redzeejis blegg tu taads maz neeggiitis, visiem dirsaa lienoss un nekam nederiiigs meesls, izskataas esi ticis otraa pakaapee no TRUE zallajiem, majasdarbus labi pildiiji un lieciibaa laikam vienas sauliites - tev ABOLS
0
hāāā... idiņš... labi ka galvā neiedevi... pēc kā tu secināji ka esmu dibenlīdis, pēc acīm, gaitas, matiem, džempera?? vienkārši intrese, ar gribas citus novērtēt....
0
Pēdējā laikā es bieži sapņoju par Zipaku (kā vīru) - prot par sevi pastāvēt, nav uz mutes kritis, arī malku saskaldīt un tupeņu no pagraba atnest varēs. Vispār Zipak tev jau ir jumts :*
0
Tad tu to sauc PAR CITU NOVEERTEESSANU, es tev pateikssu pec kaa tas izskataas, eu tev forssi zobi - ej dirst ej dari ko liku, eu ko ssodien daram - beegam no ZIPO, eu kad buus kaads TRUE tuss - nebuus tu veel esi zallss, caw - ko gribi, dod cigareti, apmeeram taa tas izskataas...
0
:D no jumts nav, es uz ielas dzīvojos... nu tupeņus varēšu atnest, bet gatavot gan es nemāku, laikam jau tapēc ka nekad to neesmu darījis... bet viens jau visu nevar darīt :D
0
bet jums (zip un edenbitch) nevarēs būt bērni :(
0
ZIPO, kaa viiru blegg ssii portaala lielaakais PRIKOLS, es veel tagad reecu. JUMTS = ZIPO - veelviens meenessa balvas lauriaats. Pa paareejo - ssaubos vai vinns novelk bikses pirms iet dirst, kur nu veel malku saskaldiit un pennus atnest
0
boks, par partenoģenēzi esi dzirdējusi? tu varētu asistēt pie tām vēnām, es pat nezinu, galvenais - skaties, lai zipaks asins vēzi nedabū. labi, laikam jāiet iedurties (zem tilta)
0
hooo WeAllDead kas par atbildi.. tik nenem ļaunā man gruti ar to saprašanu un es tur neko jēdzīgu nespēju izlobīt...
un "eu ko ssodien daram - beegam no ZIPO, eu kad buus kaads TRUE tuss - nebuus tu veel esi zallss, caw - ko gribi, dod cigareti"... šitas takā īsti neatiecas/neskar mani... vuu vuu...
0
Nu arii meenessa paaris ir atklaats EEDENESPALAISTUVE un ZIPO, jums buus skaisti beerni, bleeee kaa te var norekties...
0
Boksi ko tā?? Tu kāds vaginālais ārsts???
0
jūs esat abi tēviņi! jums nav dzemdes.
tāka par partenoģenēzi nošāvi greizi.
0
WeAllDead es skatos tev skumīgi... nez nopērc sunīti, būs kam izkratīt sirdi...
0
Labāk Zipaks rokā, nekā Artuurs onlainā
0
Tēviņi!!! :O jopcik a man likās ka viņa mātīte....
0
Meklējam dzemdes donoru! Zvanīt uz Lielvārdes pagasta pašvaldību (uz pieprasījuma, dzemdi lūdzu nesiet pie sanitāra uz analīzēm)
0
vispār es brīnos ka edenbitch zin tādu partenoģenēzi.
es tādu pēdējo reizi dzirdēju 2002. gadā.... un teikšu godīgi- biju pavisam piemirsis tādu lietu.
0
"Zvanīt uz Lielvārdes pagasta pašvaldību"
:O
OMFG!!!
0
Elizabethe, šodien, plkst. 11:02
es neteicu lohi.. nu piedodiet, bet tieshaam nebija sakariigu spriedumu..vienkaarshi idiotisks sviests par lieliem pupiem.. tas nav nopietni...
--------------------------...
es tur ta nesmuki izrunajos,par tiem lielajiem pupiem, bet tur jau rakstits ka tas nav nopietni, taka nevaijaga kert krenkji, piedod :)
0
boks, es vispār biju domājusi neorganisko klonēšanu - uzrakstīju partenoģenēzi, lai romantiskāk. es par to pirmoreiz dzirdēju vienas vācu grupas demo kasetē, kā viņus tur, Dwoergesblod, pēc tam filmā Wicker Man - tur tika kaut kādas stīgas aizskārtas, nu, tev varbūt kāda lieka dzemde ir?
0
Edenbitch- palūdz no (piem. Lūša) olšūnu. No tās ir jāizņem ārā kodols (ģenētiskais materiāls.. hromosomas vārdu sakot. Atpakaļ tukšajā olšūnā ir jāievieto jūsu (tavs un zipaka ģenētiskais materiāls- kopā 46 hromosomas... līdzīgā veidā izņemtas no šūnas ..nu kaut vai no ādas). Šāda olšūna ir jāimplantē Lūša dzemdē. Ja viss būs labi- iznāks tavs un zipaka klons.

p.s. primitīvi aprakstīts klonēšanas princips.))
0
boks es atļavšu tev to prieku klonēt mazos Boksiņus.... :DDDD
0
Nu atšķīrībā no tevis Zipak- man ir iespēja sasaistīt 50% sava ģenētiskā materiāla ar draudzenes 50% un iekļauties dabīgā procesā.
Vienīgā līdzība jūsu gadījumā ar edenbitch- arī 50/50.
0
Bok!...
Trīs iemesli, kamdēļ tavs priekšlikums tiek noraidīts:
1) Es esmu pret klonēšanu.
2) Es nevēlos nēsāt bērnu.
3) Viendzimuma laulības Latvijā ir aizliegtas, tātad viņiem būs problēmas ar bērna adoptēšanu, rezultāta iznākums būs tradicionāls- vientuļā māte, kas viena audzina bērnu.

Tu esi slikts padomdevējs, ļoti slikts.
0
Bet Lūsi- tā ir vienīgā iespēja abiem puišiem radīt savu bioloģisko bērnu !
Tevi minēju kā piemēru (veselīgs ,jauns meitietis reproduktīvā vecumā)... ja negribi, tad nepiedalies.
0
Lūsis kritis uz trīsvienībām... Klau, kā būtu ar vienu fikso. Tu, Zipaks, es, un mēs visi kopā... uzkāpsim augšā... sienā, šovasar
0
un vispār.. tajā bērnā nebūtu nekas no tevīm... tikai 1% no DNS, bet tas štrunts.
0
Klau, es nesapratu, boksi - tu saki Lūses dzemde ir nederīga?? Kā tā... man jau šķiet, ka tas viss ir tikai galvā. Neba jau no spermas apaugļotas olšūnas bērni rodās, ko jums vispār ir mācījuši??
0
boks: Es negribu, es nepiedalos. Es ziņošu par pretlikumīgiem cilvēka klonēšanas mēģinājumiem. Starp citu, tevis ieteiktajā variantā var sanākt, ka bērniņam katra acs būs savā krāsā(viena no Zipa, viena no Edenbitch), tāpat arī mati uz galvas strīpainās sloksnēs, arī āda, jo katram tomēr tas ādas pigments citā tonī, es pieņemu. Vārdu sakot būs tas "kaitas" variants.

Edenbitch, vai tad tu neievēro celibātu?
0
Jā, es ievēroju, ka ir celibāts. Bet virtuāli esmu padauza. Vai tas tevi nomāc?
0
olšūna satur 23 hromosomas, tāpat kā spermatozoīds arī 23. apaugļošanas rezultātā veidojas 46 (cilvēkiem tā tas ir, jopcik). ja no lūses olšūnas izņem tās 23 un ieliek atpakaļ tavas 46 hromosomas (paņemtas, principā, no jebkuras tavas šūnas, kurai ir kodols). šādu olšūnu ar 100% tavu ģenētisko materiālu, tavām 46 hromosomām, ievieto lūses dzemdē... olšūna sāk dalīties. rezultātā izaug pilnīgs tavs klons, kuram ir tieši tādi paši gēni, kā tev.
Zipaka gadījumā, jūs kombinējat savus gēnus- lai būtu 50/50 , proti 23 tu un 23 zipaks piešķir hromosomas- būs tavs un zipoaka klons. Kas te ko nesajēgt...

p.s. nevis Boksi, bet Bok. ja uzrunā.
0
Lūsis ir sapratis. Malacis.
0
Buci, tu esi burvīgs, es visu sapratu, bet kur paliek 24. hromosoma (tā sauktā X-47), es zinu, tādai arī jābūt. Lūsenes iznēsāts Ēdenzipaks - tas būtu tik progresīvi, ka bez maz vai forums būtu jāver ciet, es gribu, kas vēl grib?
0
Edenbitch: "Bet virtuāli esmu padauza. Vai tas tevi nomāc?"

Nē, tas mani nomierina (un tikai).
0
Forumu vērt ciet? Nu varētu jau vispār.
0
Nevis varētu, bet jāver. Teds Bandijs, Ričards Ramiress un Malkovičs to jau sen būtu izdarījuši. Where no others have gone, we already stand.
0
tādas nav.
lieka hromosoma ir hromosomāla patoloģija.
Norma 46 xx (siev), 46 xy (vir).
0
Še tev nu... happy fucking birthday, eu, māsiņ, nāc palīgā!
0
Nu redz, un Edenbitch ir tā liekā hrom., viņam (ai) ir 47 xyx
0
genotipam ar 47 xxy ir vīriešu dzimumorgāni, bet viņi ir neauglīgi, vārdu sakot- einuhi.
0
a kāds genotips ir tiem, kam ir abas uzpariktes?
0
Nevis viņai, bet man!

Veiksmīga celibāta realizācijai iesaku pieteikties Latvijas Bruņotajos Spēkos. Kad svins biksēs, tad uz seksu prāts nenesās. Galvenais ir atdeve un neķert kalašam pie stobra uzreiz pēc šaušanas - trakoti sakarst, tas tev nav nekāds penis
0
A kāds genotips ir hermafrodītam? 48xxyy?
0
* xxxy
0
Piedodiet, viss, ko es gribēju ar šo pateikt patiesībā - true metal is gay :(
0
tie ir hermafrodīti... godīgi sakot Intar es neatceros. tas bija sen, kad nācās tam lasīties cauri, esmu aizmirsis:( ikdienā jau par to nedomāju.
0
"Galvenais ir atdeve un neķert kalašam pie stobra uzreiz pēc šaušanas - trakoti sakarst, tas tev nav nekāds penis"

Es domāju, ka peni uzreiz pēc šaušanas ar` nevajag lieki grābstīt. :)
0
Lūsi: domāju, ka ar šādu genotipu 48 xxxy indivīds nav dzīvotspējigs. Spontāns aborts agrīnā attīstības fāzē.
0
Kas jūs neesat Doom redzējuši? Tur bija 2h hromosoma. Saprotiet, to jau es tāpat nesaku... tas viss bija filmā. :D
0
Atvainojos. 24 nevis 2h
0
interesanta lieta ko ģenētikas atceros. ir tāds neoficāls termins "supervīrietis". viņa genotips ir 47 xyy , proti lieka y hromosoma. (tā ir patoloģija katrā ziņā).
Viņi ir spēcīgas miesas būves, agresīvi, dīvaina seksuālā dzīve (gk. agresija... kā dzīvnieki). IQ ne augstāks par 80. Daudz tādu starp cietumniekiem.
Bet principā viņi var dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, dibināt ģimeni u.t.t. :)
0
ģenētiķi bok, tas klons nenodzīvos ilgāk par kādiem 40 gadiem materiāla šunām jau bus ap 18 gadu-formula-vidējais mūža ilgums Latvijā-55gadi -18 jau nodzīvotie ir apmēram pat mazāk par 40! 37 tā.
0
Es sapratu tevi tā, ka šis edenzipaka ģenētiskais materiāls ir tik vecs cik šiem gadu jau tagad ? nu galīgi garām.
Tad jau velc no savas dzīves tik daudz gadus cik bija tavam sencim, kad viņš tevi uztaisīja.
0
kā redzi dabā tā viss nenotiek, vaig ar galvu nevis galviņu domāt ;]
Un kas to uztaisīto bērnu audzinās? viņam noteikti vaig mammu un tēti.
0
Paga, paga, kad pēdējoreiz dzirdēju kauč ko par ģenētiku, tad vēl nebija pārvarēta tā ģenētiskā vecuma problēma, resp. klona šūnas ir tik pat vecas kā "orģinālam", tātad vecas aitas klons- jēriņš ātri noveco pēc piedzimšanas. Vai tad tagad jau šitā lieta atrisināta?
0
Tā lieta jau bija skaidra kad nomira slavenā dollija. un neko tur nevar atrisināt.
0
bet tas nemaina faktu ka bērnam vaig ģimeni.
0
ē... skatos jūs vēl informētāki, nekā es.
dollija jā- priekšlaicīgi novecoja... to nebiju ņēmis vērā.
Vai problēma ar vecumu ir atrisināta? Nezinu.
Bet mums taču te vnk teorētisks muldāmais. Jūs jau te nopietni sākat ņemties.
0
jāiet kačāties....
0
kļūt par supervīrieti..
0
Artuuram: staajies rindaa!

Paareejiem: nu gan piedirsushi forumu - teema bija par veelamo viiru vai sievu, bet jums te jau veelamie beerni... ierosinu sarakstiities privaati tiem, kas beernus jau taisaas razhot
0
kur palika pandemonium? es domaaju visiem, kam vispaar ir, buutu interesanti dzirdeet vinjas domas shajaa jautaajumaa, vai ne
0
daudz kompetentu cilvēku šajā jautājumā ir pazuduši... netikai pandemonuim. tik atceros viņas profila bildi- guļus paplestām kājām misionāra pozā uz kapa plāksnes.. drūmi, ko lai saka.
0
Eu atpisaties no manis.....
0
sviests... kaa teema saucas vispaar kaads atceras??
0
Ko Tu gribi?! Vīru te atrast???
0
Taa taaa daaa daaa dude looks like a lady
0
es domaaju, ka es sievu nenjemshu, man patiik dziivot normaali.
0
nee.. viiru gan te nemekleeju..
kaadaa sakaraa?
interesee viedoklji..veerojot apkaatr notiekosho, kas un kaa.. rezultaataa rodas shis jautaajums.
0
kas un kā te nav te ir tikai sūdā....
0
Kas ir ezabete, es jau tev vakar rakstīju komentāru šite, bet kaut kas nokārās, tu gribi, lai es vēlreiz uzrakstu? tur bija jautājums par to, vai cik tu esi vīlusies, ka neatbilsti nevienam no šeit minētajiem ideālās dzīvesbeiedres kritērijiem, tev ir brilles, tu klausies tumšu, noslēpumainu mūziku, reizēm purpini kaut ko pie sevis, bet vispār jūties kā pasaules naba, vai uzminēju? \m/
0
Man patika, kā Edenbitch atklāja Elizabetes natūru.
0
Nr8 Hermafrodīts

Es esmu nozadzis no viņas skūpstu
Viņa to gribēja dabūt atpakaļ
Es viņai vairs neļāvu aiziet
Mēs sakusām vienā gabalā
Tas ir pārāk pareizi priekš manis
Es esmu skaists biseksuālais
Divas dvēseles zem mana krūškurvja
Divi dzimumi, viena iekāre

Hermafrodīts, hermafrodīts
Hermafrodīts, hermafrodīts

Es tieku cauri dienai dažādi
Es esmu visskaistākā persona no visiem
Es redzu brīnišķīgas lietas
Kuras iepriekš nebija saskatāmas
Es varu darīt sevi laimīgu katru dienu
Es sev varu sūtīt rozes
Šeit nav neviena otrā un trešā
Viens un viens, tas ir tas pats
Hermafrodīts, hermafrodīts,
Es esmu tik dziļi iemīlējies
Hermafrodīts, hermafrodīts
Es esmu tik dziļi iemīlējies sevī

Viens man
Viens tev
Nav tā, kā tas ir
Man
Viens man
Viens tev
Viens un viens
Tas esmu es

Es esmu viens pats, bet ne viens pats
Es varu būt kopā pats ar sevi
Agri es skūpstu savu atspulgu
Un naktī es aizmiegu kopā ar sevi
Kad citi meklēja meitenes
Es jau varēju apaugļot sevi
Un es neesmu nomākts pat tad
Kad kāds man saka “izdrāz sevi”

Hermafrodīts, hermafrodīts,
Es esmu tik dziļi iemīlējies
Hermafrodīts, hermafrodīts
Es esmu tik dziļi iemīlējies sevī

Viens man
Viens tev
Nav tā, kā tas ir
Man
Viens man
Viens tev
Viens un viens
Tas esmu es
0
zwitter, zwitter
0
Ai ai ai, kaa tu mani atklaaji, nefolk
0
eu nu pietiks vienreiz, pats tu esi nefolks, tas kāds lamuvārds tagad vai,cviter?
0
tikai cviters buutu vareejis man atbildeet tik aatri, skatoties uz manu operas necilo statusu, nefolk taads :P
0
Ēdenes kuce, starp citu, ir baigi labs niks.
0
man vispaar patiik kuces...
0
man vispaar patiik kuces...
0
vau vau... rrrr
0
1. maukjele.. es sheit nemekleeju viiru.. vai tieshaam kaads tevi tik ljoti izdraateejis galvaa (tipa mutee), ka gruuti to saprast peec pirmaas pieziimes!
2.es nejuutu vajadziibu atbilst kaadam no sheit mineetajiem kriteerijiem.. jo ,kaa jau atkaartoju, es sheit neko nemekleeju.
3. haha.. a kas ir tumsha muuzika? piedod, nee.. mums nav kopiigas intereses eedenes kuce.. piedod.. HIM un Mansoona, man nav aktuaals :D blla!
4.runaajot par pasaules nabu.. es esmu taada ieksh savas pasaules, jap! tieshi taa.. ja runaa par vispaareejo, principaa iistaa pasaules naba esi TU! mauciiba, peerkamiiba! TAS IR TAS, KAS CILVEEKUS MUUSDIENAAS PIEVILINA UN SAISTA VISVAIRAAK..
5.tu esi gejs?
0
Sorry, bet tava pentagramma pat Lūša trīsvienību pušu nesit, kur nu manu megaheksu. FFFFFF
0
klau, varu ieteikt labu briljlju veikalu..
:DD
kaada pentagramma...
0
... pupi tādi, ka uz viena apgulies, ar otru apsedzies ;] izdeviigi.
0
"Metaalisti un metaalistes, par kaadu viiru/sievu juus sapnjojat vai vienkaarshi gribat? vai jums liidziigu un dziivesveidu saprotoshu, vai arii pilniigi ko taalu no taa, bet galvenais ka prot gatavot un velju mazgaat.. kaa? ko? kas?"

blah, es sapņoju par Antigones vokālisti, bet tā kā neesmu metālists, laikam būs jāiztiek ar Edenbitch :(
0
Viesuli, tev? tie pupi taadi...?
0
jā kā tad! veseli 4 ;] nu ir tak tik lielas kruutis ar ;]
nu labi labi- alegorija .
0
Visulim vajag Lutausi, es zinu
0
" tev ir brilles, tu klausies tumšu, noslēpumainu mūziku"
īstenībā tā ir tāda mistērija par to mūziku. liekas ka cilvēkam pienāktos dziedāt un dejot tad kad viņš ir jautrā noskaņojumā,līdz ar to normāli(it kā) būtu klausīties tādu pozitīvu mūziku. bet noteiktai cilvēku daļai forši liekas killing, dying, i`m in pain utt. mistērija
0
skatos jums manas brilles iepatikushaas :DDDD
man nekaads killing nepatiik!! kas tur mistisks, kad piemeeram kaadi 4 chuvaki trennuuzenees mezjaa vai pie garaazjaam nosit kaadu cilveeku? kaa piemeeram..
un diez ka Immortal, Darkthrnoe, Fintroll un tie pashi canibaalji ir nosleepumaini :/ tieshi otraadi domaajams :D
0
ne jau par sišanu te iet runa un par treniņbiksēm, bet par mūziku. noslēpumaini nav, bet vai tas ir normāli
kanibal-texti par to ka izrok līķīti un drāž un mielojas-ļoti twisted, un visas tās mizantropiskās idejas ko sludina darkthrone.
0
njum ok, piemeeram Bathory un Dissection es laikam tomeer vareetu nosaukt par nosleepumainaam :)
0
man ir tikai 3 galvenie kritēriji
1) baltais
2) latvietis
3) antiurla
pārējais jau ir mazsvarīgs.
0
es nemsu..es nemsu..nu vienakrsi nemsu..prieksa paklaja augsa apaksa(luduz neapstridet ka es ta nevaresu)
0
ok, piefiksēju..
0
kas man tagad jādara?
0
smagaakaa no sheit maniitajaam teemaam. buutiskaakais man laikam ir apzinja, ka tas cilveeks ir buutne, ar kuru saspeeleeties un uz ko paljauties. lai nebuutu apzinja, ka peekshnji tavu asinjojosho shkjeersviitroto met pret sienu un viss piedziivotais ir meli kaa piedeva sexam...
pienjemt mani kaa pienjemu vinju. taadu raganu, kaada nu esmu.
iisu mirkli var miileet skaistu un pilniigi no sevis atshkjiriigu cilveeceenu, tachu galu galaa jaasecina, kopaa ilgstoshi speej buut vieniigi viens pret otru iecietiigi un liidziigi cilveeki.
noteikti nebuushu pasha ideaalaakaa pasaules viiriesha sieva, tachu noteikti centiishos buut tuvu ideaalam taadam viirietim, kas mani miilees un cieniis. buutiibaa mees sanjemam to, ko dodam. pat ja briizhiem dodam ko citu, ne to, ko domaajam.
0
Elizabethe, šodien, plkst. 11:54 [Profils] [Link]
njum ok, piemeeram Bathory un Dissection es laikam tomeer vareetu nosaukt par nosleepumainaam :)

nu ir tā ka tiem cilvēkiem kuri smago neklausās viņiem jau pilnīgi visi smagie liekas kā kaut kas nesaprotams, noslēpumains, jocīgs, nu kā kaut ko tādu var klausīties.
Dissection-vai tad viens no viņiem tur nesēdēja par slepkavību? where dead angels lie.
0
skaistums iesākumā ir pats galvenais. svarīgi ir protams kas tai meitenei ir iekšā, bet viņai jābūt ārēji skaistai. to kas ir iekšā nesmukai galīgi negribās zināt.
0
Hehehe, pandemonium ņems paklājā. Nez, kā tas ir?

Un, kā jāsaprot antiurla? Tāds kas sit urlas? tāds jau būtībā neko daudz no tiem neatšķiras.
0
nefolk2 neko tu nezini! tu te vispaar savas domas izteici?
0
Tā tas varētu būt, bet tieši kuras domas tu domā?
0
no visa shii foruma shkjiet ka kriteeriji lielaakoties skukjiem un viirishkjiem atshkjiras
0
My current power resist is later than the ultra- extimating current inflict. Leaves me wondering. Leaves me shattered. Leaves me hopeless. Im barely standing. Im barely reading. This could become as one of my first ultimate vaginal experiences. Am I right? Am I wrong? Am I walking in circles again? And again? And again... What the fuck? WHAT THE FUCK? WHAAAT THE FUUUUCCCCKKK?????????!?!?!...
0
nu es domāju, ka nefolk2 neko neteica par to kādu sievieti viņš gribētu precēt.
heresy par šito- heresy, šodien, plkst. 13:31...
viens popularitātes pluspunkts no manis ;]
0
sēdēju, domāju, ko, lai Viesulim tādu labu pasaka un sāka randomā skanēt rekur šitā dziesma = www.darklyrics.com/lyrics/tiamat/judas... un bzv man jau ir, ko precēt, tāpēc jūsu vietā satraukties... ai, nav vērts \m/
0
Laulības starp viena dzimuma pārstāvjiem nav nekas progresīvs - es domāju, ka jāpagaida vien, kad būs legalizētas laulības pašam ar sevi, b
0
Jaa un peectam vareetu sevi arii adopteet un sanjemt beernu pabalstu.
0
man derētu blackmetal,goth girl.ar psihiskiem traucejumiem...un sagraizitam rokam.nee nu normāla jau ari deretu....bet tas butu garlaicigak..vai ne..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas