Kādālaikā dzīvosim
0
Ja katram no Jums būtu iespēja izvēlēties laiku un valsti kurā dzīvot tad ko Jūs izvēlētos?
Kas attiecas uz mani tad ap gadiem 16 gribētu būt 1975 gadā Amerikā tātad piedzimt 1959 gadā ASV
Visiem folkeriem atgādinu ka viduslaikos reti kurš novilka līdz 50
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es gribeetu latvijaa 1991. gadaa...
0
Un kuraa dirsaa tad Tu biji 1991 gadaa vai arii biji paraak jauns?
0
1991 gadaa man bija 1 gads :)
0
tu neesi true latvietis! :D
0
grudger
15 gados truemetaalaa ir pozitiivi hehe :D
Un tagad visi kopaa izmetam aaraa visus SOAD, STAIND un Slipknot diskus :D
0
Bļa, kur Fauns gribētu dzīvot (neskaitot grindgore vagīnas) :D
0
man patīk šitas laiks... bet tā es gribētu kādā karā ielekt ar baigo snaipereni kādā baznīcas tornī... nu tā gada skaitļus diemžēl nevarēšu nosaukt.. bļe stulbie vēstures skolotāji nav iemācījuši, maitas ne...
0
būtu es kādā 1960.gadā piedzimis...
varētu b-grupu dzīvē redzēt,a tagad nesanāks.
0
in a year 2525 :DDDDDDD
0
Zipaks
nabaga beerns :D
0
Vispar es ari gribetu 1991.gada, man maitam tikai tad bija 3gadi....
0
Es labprāt padzīvotu 30to gadu Latvijā!! Tie bija pavisam citi laiki!!
0
Patrioti hrenavie :)
Kaut kur taalaak nevienam tieshaam negribas?
0
Anglijā, piedzimtu ap 1950-tajiem un vēlāk ap 1970. gadu izbaudīt roka pasauli.
0
Neon
Heel Yeah!!! :)
0
iva
in a year 2525 :DDDDDDD

^^^ laba dziesma un labs teksts... pievienojos!
0
Es gribētu dzīvot tādā laikā, lai piedzīvotu deviņdesmito gadu sākuma detuhas vilni un man būtu iespēja neveiksmīgi mēģināt bildināt Mišelu Feiferi. Es gribētu arī pirmais realizēt šādas tādas nianses smagajā muzīkā, kuras jau citi peģiki ir pasteigušies pirms manis. Jā.. es gribētu lai viņi taisa man pakaļ. Un Mišela Feifere, protams.. Un pārpildīti stadioni pie normāla muzona, nevis kautkādiem Nevermore un Evergrey atkritumiem. Un bļin, anālās pornogrāfijas pirmsākumi. Es gribētu strādāt tajā biznesā, kā ļoti pieprasīts mākslinieks + režisors. O, jā. Es gribētu piedzimt kautkādā 1970. gadā. Bet ir arī ok tagad. Ir šādas tādas lietiņas, ko paveikt padomā.
0
Es izvēlētos Latvijas teritoriju 9. gadsimtā vai kādu no Ziemeļamerikas indiāņu ciltīm pirms Eiropiešu invāzijas Amerikā. Nu ja, gribēt jau nav kaitīgi un vienmēr ir labi tur, kur mūsu nav :)
0
1991. Norveegija...fuu, cik banaali, fuu:)
0
Barselona, 1921
0
1938-40, Somija
0
funerallady
banaalais blekeris! :D
0
Paldies, es to gaidiiju:)
0
pretīgi sametās..
0
kkad sen, paskatīties kā cēlā ēģiptieši cēla savas piramīdas un citus pasaules brīnumus ;d
0
sanāca atkārtoties.
0
1977.g. LA
0
1997. Latvija.
0
Blja, Fauns peedeeja laikaa ir zaudeejis jebkaadas kauna izjuutas paziimes. Man totaali izraava no mutes/pirkstiem tekstu. MIŠELA FEIFERE IR MANA!!!11
0
starp citu, 18. gadsimta 30. gados ar nemaz nebuutu slikti. varat pamineet kapeec! :P~ ^-^
0
Kad vienreiz Opera beigs shinii saitaa gljukot? Es buutu ljoti laimiigs par shaadu paveersienu ^_______^
0
vienkārši uzinstele Mozillu tā visu panes!!!
0
2006.gads Pinkji.
0
kkad 80to sākumā, amerikā vai vācijā, bleee, vot tad bij mūzika. vai arī 90to sākums, norvēģija, nu jā, ir biki banāli, bet ble, vajag Mayhem ar Dead dzīvajā redzēt:P
0
bļe jūs neko vairāk par mūziku nezinat... tajos laikos jūs ilgi neizvilktu paņemtu un nošautu... bļe vācu cūkas....
0
..vēl jau tīri interesanti būtu klātienē noskaidrot vai tas džeks no tās alas iznāca dzīvs ārā..
0
itkaa ir labi kaa ir.. tagad.. bet tie maitas islamisti..
0
bij doma izopereet to regionu no zemeslodes un aiztransporteet izplatiijumaa, bet viens tuvs cilvis teica, ka nevajagot, jo taa shiem buus tikai eertaaka poziicija exkrementu nosuutiishanai lejup, mlja, vilshanaas.
0
da nu kamēr tie Elzas islāmisti nebrauc, man te pat ar labi! kaut gan, laikam, jau tieši šobrīd būtu ideāli kaut kur Kanāriju salās, vai kur citur, kur grādi virs 25 otmetkas!!!bļe, sapņo tālāk...
0
Es gribēt dzīvot ap 0. gadu... un nosvilināt to kūti, kur tas pidarass Jēzus piedzima ar visiem tiem pārējiem kropļiem.
TB - izdarīt tā, lai kristietība nekad nerodas.
Ļauni smiekli!
0
Tādā gadījumā Tev, Deathperado, kādu prieciņu varētu sniegt Nocturnus dziesma "Destroying the Manger". :D Tur ir tieši par šito tēmu, tikai vienkāršas nodedzināšanas vietā tiek izmantoti lāzerieroči no nākotnes. :DDD
0
Ok, tad es arii gribu dziivot ap 0-to gadu... un aizvest Jaazepu un Mariju uz citu vietu. Lai jau Deathperado dedzina tukshu kuuti un priecaajas, ka kristietiibas nebuus :)
0
:D
hehe, tad biibelee buutu jauns teels - Deadfall :)
0
hmmm.... izskatās, ka Deadfall pievienosies kūtī sadegušajiem.
bet drošības pēc tad tos personāžus nāksies apstrādāt ar mačati un pēc tam svilināt.
0
Tad jau man arii buus jacepjas hehe
0
Bet vispār... drošības pēc pa Palestīnu ar 50 gigatonnu ūdeņraža bumbu... ap 0. gadu tas būtu baigi efektīvi...
nedošu iespēju kristietībai rasties...
0
veciit, bez jeezinja taa kustiiba buutu tikai veel perversaaka. kaukas liidziigs muusu tuvo austrumu draugiem:)
0
Zini, man labāk izvirtušie romieši patīk :)
Un muslimiem Džīzezz skaitās viens no praviešiem un vispār islams ir radies kristietības iepaidā...
0
čo ta jūs zēni esat Mišelu sadalījuši bez manis. Bet par Fauna bildinājuma neveiksmī es parūpētos... ka dotu iekšā.
Runci, es Tevi brīdinu!!
0
Kristietības pretiniekiem varētu ieteikt arī Seno Romu, tur tak gandrīz trīssimts gadus notika kristiešu kulta vietu graušana, Svēto Rakstu dedzināšana, pilsoņa tiesību atņemšana kristiešiem, masveida aresti un nežēlīgi nāves sodi. Būtu kur izvērsties no visas sirds :)
0
tu saprati ko tu pats pateici ?
0
Es gribētu dzīvot tanī liakā kurā esmu, reali tagad es domāju. Paldies, padzīvojušas holivudas aktrises man nevajag, jo ... krunkas un krokas jau ta pat bez prožektoriem redz.
0
Drīzāk kādu laiciņu padzīvot,nevis palikt,Vēlētos redzēt 7 pasaules brīnumus,kuri pašlaik vairs neeksistē,redzēt dinozaurus,Uzvilkt kādu greznu 13.14. gs kleitu:))
Bet vislabāk ir kā ir,es nespētu sevi iedomāties Agrāk vai vēlāk-Agrak-mani ātri vien sadedzinātu par biedrošanos ar nelabo(Raganība),bet nakotnē es vienkārši nojūgtos:)))
0
Visām sieveitēm patīk romantika ( es neskaitu feministu maukas), tas ir fakts. Nu ja tas būtu interesanti, vismaz tā statuja taja ostā. Tīri ta pastaigāties pa senajiem viduliakiem, ta ka tu neko neiespaido.
0
Man caur visiem gadu simteņiem izskraaidīt gribās.
0
Blaa, tu ar saviem vispaarinaajumiem vari skaitiit vai neskaitiit "feministu maukas", romantika patiik visiem veseliem cilveekiem...tikai sliminjie demonstratiivi eed punkjus, draud visu nonest un principaa lepojas, ka ir luuzeri:)Diemzeel viirieshi shai kaitei tieshaam ir riska grupa (ieveertee, es tak neteicu, ka VISI ir slimi;))
0
un neaizmirsti, ka tu dzīvo mājā, kuru ir cēluši šie "vīrieši", vīrieši to māju ir izdomājuši, kā arī pārējās lietas tev apkārt. FUKK OFF!! Riska grupa, bļe. Muti aizver.
0
Un vīrieši arī ir izdomājuši un realizējuši to mūziku, kuru tu atgremo uz savas superduperīgās ģitāras. Savā ne-riska grupā, saules apspīdētajā, rižajā kunkulī, kas sapņo par kautkādu "romatiku", kas ir romantika tikai tāpēc, ka kāds vīrietis to tev iestāstījis caur savu superīgo grāmatu vai filmu. Un kas tad ir tā romantika? Man piem. romantika ir vientulībā dzert tēju un pārvērst savas idejas taustāmās lietās. pizdu nahuj, gudrie dirsēji.
0
vareetu 1236 g kad saulus kauja, vai 1410 g griinvaldes kaujaa, kad apvienotais krustneshu un teitonhu ordenis tika asists lupataas.....!
0
bļeģ ejiet dirst, apkārt vieni vienīgi "pārgudri" pidarasi. Izlasījuši 50 grāmatas un nu ahūna kruti spriedelē. Ar tekstiem, kas mērķēti tikai "otrai kopienai", kura jāietērpj dažādās riska grupās un uz kuru jālūkojas no augšas, ar uzspīlētu viszinošu smīniņu. Viszinošu? Nu kā tad! Tās 50 grāmatas ir nopietna bagāža. Sveši viedokļi un redzējumi. Varbūt mēģināt kautko atgremot arī šajā jomā? Vai varbūt tomēr ieslēgt pornuhu un iesūkt aliņu? Riska grupa? Kāds ir risks, ja drīkst zināt?
0
Risks negūt atzinību rižas umņicas acīs, kuras galvā virmo 50 grāmatu saturs un Norvēģu 90. gadu sākuma black metal vilnis? Baigi vajag? Kam? Moš tomēr tā pornuha būs cilvēcīgāks risinājums šai "problēmai"?
0
uuķ uuuuķ uuķ!
0
woodstokaa logiski
0
runaajot par tiem pashiem islamistiem.. "kameer vinji nebrauc shurp..".. vinji jau te ir.. un peec vairaakiem gadiem buss divtik vairaak..
ok, uz karikatuuraam iipashas reakcijas gan nebija, lai gan pieljauju ja pie mums kaads ko taadu uzzimeetu.. tad buutu gan.. :/ (un vagonos brauktu rabiinu bari.. lai dedzinaatu muusu veestnieciibas.. un pie reize arii Dānijas)
0
Dīvaini ka cilvēki paši pret sevi izsauc agresiju, drīzak izskatās, ka viņi to gaidīja, un patiesība saka lielu paldies, lai paradītu lūk cik pasaule ir netaisna. Bet velreiz, elizabete, nekurini naidu, visi jau nenaktu un nededzinātu. nu ja , es arī pa tēmu runāju.
0

neteicu ka visi, tik radikaalie. BARI..
sorry, bet tas nav normaali..
kaads ziimee karikatuuras, cits skraida apkaart ar kalashnjikoviem.. (par kristieshiem ne reizi vien bijushi joku ziimeejumi un anekdotes utt., es vinjus nemiilu, bet tomeer, ja arii vinji shaadi riikotos?).

0
jā, nu kā būtu ja būtu?! Ja nu Jančuks sāktu pēkšņi ēst kakas?! Tātad, ja šāda iespēja pastāv, tad Jančuku jau tagad varam uzskatīt par sūdumuti, par visiem 50%, o jā. Nu tas ir psc, ka var dirst tukšu.
0
Elīz.Musulmaņiem nav rabīnu. Uz latvju pēdējā 'Dadža' pēdējā vāka ir Muhameda karikatūra.
0
ei, Faun, kas tevi tik ljoti aizskaara, ka tu kljuvi tik netaisns pret mani? man tava uzmaniiba tieshaam ir loti svariiga...tiesa, apbeedinoshi, ka tu neveelies guut cienju manaas aciis, tomeer pakonsulteejies ar savu veselo sapraatu. Principaa tu man vienalga patiic:) piedodu tavus zaimus un par 50 graamataam piedodu...visu visu:) zeeni, dziivosim draudziigi;))))
0
starp citu, 50, tas ir daudz?
0
aaa, jautaaji par risku:))) risks patieshaam palikt par taadu, kaads izliecies. es ceru, tu tachu neesi patieshaam tik aprobezots, lai reaali ticeetu tam visam, ko dusmaas sarunaaji?
0
"Diemzeel viirieshi shai kaitei tieshaam ir riska grupa"

ja tu vari pateikt kautko tādu, neveikusi zinātnisku pētījumu, tad ko tu uz mani burbuļo? Sakārto to, kas pašai galvā darās, pēc tam ceri par citu spējām. Un ja tu gribi pārcelties uz 90. gadu sākumu, tikai lai redzētu Mayhem ar Dead dzīvajā, tad man vispār trūkst vārdu. Tu tiešām neesi redzējusi, kāds tas deads bija lohs? Priecājies, ka dzīvo tagad, jo tev ir iespēja paskatīties uz tādu superīgu džeku kā mani.

na na na

"Vai, kāds šodien priecīgs prāts..." na na na

un tagad izlasi pāris elizabetes postus un padomā par to riska grupu, kurā atrodies tu pati, jo dzimums taču vieno vienā lielā grupā
0
Man vienkārši besī, kad cilvēki ar gudriem vaigiem pūš tukšu.

Kā tad... tu man tagad gribi pateikt, ka tas nebija tizli? -

"Blaa, tu ar saviem vispaarinaajumiem vari skaitiit vai neskaitiit "feministu maukas", romantika patiik visiem veseliem cilveekiem...tikai sliminjie demonstratiivi eed punkjus, draud visu nonest un principaa lepojas, ka ir luuzeri:)Diemzeel viirieshi shai kaitei tieshaam ir riska grupa (ieveertee, es tak neteicu, ka VISI ir slimi;))"

nu pēc tādiem respekts ir -3. Kāpēc mums nesākt vienam otru ienīst? Man patīk, ka šejienes babuki mani uzskata par pilnīgu kretīnu. Man ļoti patīk šī loma. Vecenes ir duras. O jā. Ienīstiet mani, jo man ir pie dirsas. Jūs neesat manā riska grupā, jo es neesmu Artuurs un nepieturos pie uzskata "pežai nav sejas". Kaislīgi skūpsti Leonarda Koena pavadībā. "dance me to the end of love, švalala"
0
Tiem, kas nezināja, šodien ir ceturtdiena. Tie, kas nav no Tabestic Enteron, ir diezgan konkrēta riska grupa. Tāpēc es jums pasaku. It sevišķi vecenes. Jo viņas ir duras.
0
un es esmu kroplis
+1
čau, Lūsi, ko daries?
0
joprojaam nevaru saprast, vai tu tik lieliski proti izlikties...Nu, tomeer atbildeeshu par Norge...Redzi, nee, es negribeetu paskatiities, gribeetu buut tajaa vilnii iekshaa, kameer viss bija baigais action...deelj taa naivuma, saproti? Deelj paarlieciibas, ka uhh, mees tagad daram kauko pilniigi jaunu, mees tagad sagrausim veco kaartiibu ahh ahh. muusdienaas kur tu atradiisi to lielisko kretiinisminju? Rezignaacija un smiineeshana par sevi apniik. redzi, tu teici par atgremoshanu...a es gribeetu buut pie sakneem:) deads nebija lohs, vienkaarshi slims cilveeks:)
0
"Kad tu būsi paralizēta, mēs tevi piesiesim pie gultas un izvarosim.
Un tu neteiksi ne pušplēsta vārda, jo mēs visas fotogrāfijas iznīcināsim.
Mēs vemjam."
0
khe.. un kas tev liedz tagad nākt klajā ar kautko konkurētspējīgu un "līmenī"? Ja tu tagad to nevari, kas tev liek domāt, ka tad tu būtu varējusi?

Uztaisi tagad, tepat mūsu robežās kautko oriģinālu. Tici man, tev būs interesanti atklājumi, kas te darās.
0
Un šeku reku, arī sajūta par to, ka ir kautkas jāsagrauj, nebūs ilgi jāgaida.
0
hehe, ieniisti mani, mums ir tik daudz kopeeja:)baidos, ka tas tev buus taads nelaimiigs, neatbildeets naids;) nujaa, riska grupas ir visaadas, bet elizabetei nomaacoshi biezhi ir taisniiba, un, atskiriibaa no manis, vinja biezaak runaa par teemu, nevis, lai taapatvien parunaatos. tomeer tu man patiic, nudien;)
0
"tikai sliminjie demonstratiivi eed punkjus, draud visu nonest un principaa lepojas, ka ir luuzeri"

nu un vai tad deads nebija viens no tādiem? Un tev tagad kautkas traucē būt "tajā" vilnī?
0
veelreiz par Norge, kaapeec tas viss radaas tur...redz, zeme bija bagaata, beerninjus neierobezoja finanses kaa lielu dalju muuseejo. Prozaiska atbilde, kas kavee mani un veel paaris simtus taadu pashu, i davai nedaliisim peec dzimuma, taa bija novirze, piedod:) Norveegjiem ir njamnjam, daudz naudas, tur taadas lietas naak vieglaak. Taapeec, luuk:)
0
elizabete nevis runā par tēmu, bet no temas izvairās, vērtēdama citu tekstus: "o, šitais bija ok, bet šitais gan bija kakas", pie tam darot to ļoti tizlā izteiksmes veidā, bērnišķīga humora pavadībā. Un ja tu tiešām domā, ka viņai bieži ir taisnība, tad respekts noplok līdz -5

Un ja tu vēl spēj noticēt, ka es varu ienīst cilvēku pēc pāris postiem, tad respektu nolaižam vel par -1. Bet ja tev patīk onkolis Fauns, tad tur plusi ir oi jomajo ku tie plusi tur aiziet... Un? Ko elizipele pa šito domā? Cik balles dosi? Es redz piekopjku tavu sistēmu tagad. Ko teiksi? Lūsis sen jau atkodās. Paliki viena. Ko tagad?
0
Tepat pāris gadus atpakaļ, kad varēja sēdēt zālītē un dzert uz ielas alu
0
Ir tāda lieta kā darbs. Par darbu maksā naudu. Ja ir idejas un domubiedri, tad nauda vairs nav nekāds šķērslis. Tu jau nu varēji arī to saprast, ja esi tik gudra kā izklausies.
0
Dead kljuva par ikonu, kad noshaavaas, tiesa, tobriid arii punkjoshanaas bija stilaa, bet...es tak teicu ka vinsh bija slims, kur ir pretruna? Haha, a tu nemaz nepiesienies pie vaardiem un nepagriez oraadi? nekad nekad?
0
ir taada lieta kaa darba samaxa kaa arii atbildiiba par neveseliem gjimenes locekliem...nav nereaali, bet gruutaak un ilgaakaa laikaa.
0
Kad būs materiāls, tad nauda pēkš! ...un būs. Kad būs tā ĪSTĀ attieksme (nevis tā, kuru rada ar nopietnām sejām), tad visas iespējas tev iekritīs klēpītī. A ja neiekritīs, tad varbūt arī nav vērts.

Machinerie Perfect CD izlaida 3 cilvēki. Finanses aizgāja... hmm.. no viena čubzika sanāca kautkādi 35Ls, ja nemaldos. Izlaist CD biš pāri 100 eksemplāros ar visām izdrukām. Ok, ierakstu Makss činīja. Ja par ierakstu maksājam tam pašam Fēniksam, tad 50Ls par dziesmu. A kas? Raksti vienu dziesmu mēnesī. Nav naudiņas? Iekrāj un raksti vienu dziesmu divos mēnešos. A kas? Mēģa telpu paīrēt vienreiz nedēļā nevari atļauties? Nu mošpameklē to darbu? Apsver kādas haltūŗas tu vari darīt. Pieaudzis cilvēks tak esi, a runā tādas muļķības. Nu un ko tavas dižās grāmatas dod, ka neizglītotajam onkolim Faunam tev jāmāca kā dzīvot?
0
ir arii darbs aarzemees, tur maxaa vairaak, bet domubiedri peras tepat, tas atkal velk laiku...papildus gruutiibas ruuda raxturu, ne? Tomeer man patiik Norge
0
Ir arī prostitūcija...

piedod..
0
"tas atkal velk laiku"

varbūt labāk vēlāk, nekā nekad?
0
un kur es sagrozīju vārdus? Viss tika izkopēts no tava teksta.

-Tu teici, ka Deads bija slims.

-Tu raksturoji kādas īpašības piemīt slimajiem.

-Es tikai to savilku kopā.
0
paldies, bet ar darba mekleeshanu atrashanu ir ok, par kraashanu un tml arii. driizaak iesaki ko dariit ar slimiem tuviniekiem? suutiit straadaat? reaali, bet amoraali, dod man biciit laika vai padomu tuuliit:)
0
+ tu teici, ka gribnētu atrasties līzās deadam uz viena viļņa un piedzīvot to laiku, kad "valdīja" tās īpašības, kas piemīt slimajiem.

+ nosauci vīriešus par galveno riska grupu uz šiem slimajiem

Tad varbūt sāc raudāt, ka neesi piedzimusi par vīrieti?
0
varbūt tie slimie tuvinieki ir zīme, ka tev vēl kārtīgi jāpadomā, vai tev tiešām ir materiāls, kuru laist pasaulē? Varbūt tiešām pāris gadiņus nogaidīt?
0
Neee, maniem vaardiem tu tikai pieseejies:) kaa mees visi. ahh, un beidz tak uzskatiit, ka man tik vien zinaashanu kaa no gudrajaam graamataam. ir arii taada lieta kaa dziive:) prostituucija? ir apdomaats, bet taas piemaxas neatsveertu kaitiigumu. taa ka jaapaliek pie veelaak. aa, txhanx par izmaxaam:)
0
patiesiibaa ne, nafig raudaat, paarsvaraa es sevi neuztveru kaa dzimumu. vai tad tu staigaa un bubini "es esmu dzhex, es esmu dzhex!"? nogaidiit naakas, jaa, bet materiaals, laikam gan pietiek, he. Tiesa, jau vairaakus gadus visaa skatuvee ir veerojama kriize ar materiaalu, kaa tu to izskaidrotu?
0
ja viņš pieiet no aizmugures, tad parasti bubina...
0
no aizmugures piieejot, nekad nevar zinaat, kas izraadiisies priekshaa, paaraak riskanti, neiesaku.
0
nu tāpēc jau viņš bubina, es esmu džeks... bla
džeki spēj izturēt, saproti ?
0
bet tas ir labs: Tu man vari mest virsū, saukāt kā gribi, spļaut vienalga kādu sastāvu..., bet Tu man vienalga patīc !!

* fonā daudzbalsīgs noelsiens... āāāāā
0
"Tiesa, jau vairaakus gadus visaa skatuvee ir veerojama kriize ar materiaalu, kaa tu to izskaidrotu?"

Paskaties to kretīnu sejās un tev viss kļūs skaidrs. Tak pie dirsas. Ir pāris labas lietas un prieks par tām pašām. Kas tur ko skaidrot, kad savācās nīkuļi un taisa kautkam pakaļ. Un vēl, cienītie koncertu organizētāji lieliski parūpējas par nejauši ieviestām kļūdām. Piem., kāda huja pēc Melnajā Piektdienā Year Zero bija ielikti tik idiotiskā laikā? Tas ir tāds viens no pēdējiem novērojumiem. Tieši tas, kas bija visreālākais no visa, kas tur atradās (atskaitot Fimoz)? Kāda huja pēc? Mani nemaz nepārsteigs, ja Year Zero uz koncertiem turpmāk vispār neaicinās, bet ja uzaicinās, tad parūpēsies, lai viņi spēlē pilnīgi kretīniskā laikā un ar pilnīgi sviestainām pārējām grupām. Kas ir Gatling? Kāpēc viņi iesilda Krisiun? Es taču dzirdēju no Gotik Produktiem, ka tev ir jābūt ahūna pieredzējušam džekam, lai tu iesildītu ārzemniekus. ? wtf? Tas kāvienmēr neattiecas uz pašiem. Piem. ja Denis uzsāktu jaunu projektu ar kautkādām pāris sekelēm no blakus mājas, tu domā, ka viņiem būtu baigi sevi jāpierāda kādam, lai jau pēc pāris mēnešiem iesildītu jebko? Tas viss ir ok, jo galu galā tu organizē, tu kārto visu kā tev patīk, un pārējie var iet dirst. Bet tad nahuj jātaisa svētas grimases un jāliek maska "mēs reāli dodam iespēju jaunajām grupām sevi parādīt"

Da bļe, man i nemaz nav vajadzīga grupa, lai sevi parādītu. Es i tāpat varu uzvelties uz skatuves galīgā pālī un iehujārīt kautko mikrofonā arī bez pavadījuma. Fukk off!
0
Bet pirmāmkārtām vainīgas ir pašas grupas, kuras ir apstājušās attīstībā, vai arī pārāk slinki uzfrišina savu repertuāru. Un tas attiecas arī uz mūsu vietējiem grandiem Sanctimony. Viņi, lūk, nepretendējot uz iesildošās grupas statusu. Bet piedodiet zēni, jūsu muzons der tikai publikas iesildīšanai. Flaying. . kruta grupa, viss čikiniekā. Tehniskais līmenis ir, materiāls nu tā... katru otro dienu kautko tādu uz aklo novelku no neta. Tam par godu mēs esam pagodināti ar 1241204 Flaying koncertiem pēc kārtas, kuri visi ir identiski. Pilnīgi vienādi. Un viens ahūnākais prikols "Myxu", kurš jau n-tos gadus ir superīgs repertuāra atsvaidzinātājs un piedod brutal death stilam krustojumu ar grind. jē! forši.
0
Visu cieņu lielajiem onkoļiem, kuri spēlē līmenī utt.. bet nu ideju trūkums ir manāms. A kas tur vainīgs? Nu nav tas ne finansējums ne tamlīdzīgas muļķības. 5 koncerti pēc kārtas? Ok. bet varbūt var arī padomāt par to, ko pamainīt. Moš kādu jaunu šova elementu, lai man vismaz ir interesanti skatīties tos 5 končus pēc kārtas.
0
diez vai tie onkuļi, kuri ir līmenī domā par tādām lietām, āk interesantums, viņi taču ir lielie onkuļi... un ko ta var izdomāt? nav jau kad - uz skatuves jābūt aktīviem... >:)
0
Kur ir Huskvarn? A to tu paprasi Gotik Produktion.

Nevienu jau tāpat tas neinteresē. Retajam rodās tādi jautājumi. Nu tad jau laikam viss ir čikiniekā... tas tikai es tāds dīvainītis, kas te kautko murgo. Pārējos viss apmierina. Eternal Snowfall mēs liekam kā ahūnākos stārus tādā laikā, kurā būtu jāspēlē vakara naglai, bet Year Zero mēs fiksi uzlaižam, kad visi jau čuč.

Tepat Lietuvas banda Grol. Viņi tev būs gatavi par aliņiem uzspēlēt, bet vai kādu tas interesē? A moštomēr varēja vienas Flaying uzstāšanās vietā paņemt bračkas no kaimiņiem? Un Flaying honorāru iedosi puikām ceļam. Bet nē, kuram ir vajadzīgs kautkas interesants un savādāks, galu galā?
0
jā, attieksme arī spēlē lielu lomu. Jo tev nopietnāka seja, jo tu krutāk kraties un ātrāk galvu ripini, jo labāks "šovs". Muzikālā satura līmenis, šķiet, ir atbilstošs publikas prasībām. Tāda arī varētu būt gala atbilde. Jo visiem viss apmierina. Tikai dažreiz kāds kautko iepukstās. Un tie, kas paši kautkur spēlē, jau neies nolaisties līdz foruma līmenim un nesāks tak tev te savu viedokli izteikt. Tas galīgi nebūtu kruti un nepiestāvētu superīgajam grupas imidžas.
0
Es jau arī tagad esmu galīgi netrue, jo es tak esmu zvaigzne! Man nu nevajadzētu te tagad kautko šitādu runāt, jo tad vietējie krutie zēni sāks dusmoties un tad būs ļoti slikti.
0
nu par Gotik vienvirziena domāšanu, domājams, nav vērts īpaši atkal izplūst. Ir Denisa grupas un ne- Denisa grupas, bet par tām viņiem nav intereses. Bet ja kādam patīk būt pimpim, un apzināties, ka par viņu īpaši labi domā, tad jau tiešām viss ir ok, vai tad tāpēc jābojā nervu šūnas un jādomā sliktas domas. >:)
Bet smieklīgi jau ir tie izsaucieni par jauno grupu atbalstīšanu, nu un iesildīšanas tiešām ir ko vērts...
un kam nahuj ir vajadzīgs kaut kāds Krisiun? ~12 cilvēkiem?
Šajā vietā seko tizli Hellhammer stilā ieturēti zerismi
0
Jaa, Woodstockaa arii vareetu, bet tikai tad ja starp organizatoriem vai vismaz muzikantiem. es noskatiijos to dvd un biju vnk gar zemi...
0
"Un tie, kas paši kautkur spēlē, jau neies nolaisties līdz foruma līmenim un nesāks tak tev te savu viedokli izteikt."

Toties atrodas dažs, kas izsaka viedokli par tiem, kas izsaka viedokli :)
0
es neko nedomaaju Faun. pie dibena tu jau esi... ej bekot.
0
ko, nu, tik brutāli uzreiz brauc virsū onkulim Faunam?:(

Nabaga Elizabete, bildē izsties vēl galīgi zaļa un pie kam vēl kaut kas man saka, ka tev ir depresija.
0
nu vispaar neatceros vairs kad man bija depresija.. ak jaa, taa valentiindienas bilde, jaanomaina, veca :)
zalja ne, peleeka..
0
nu jau labāk :)
0
Ja tagad var izteikties ari par temu,tad es izveletos 1915.gadu un butu otra sieviete strelnieku rindas,protams,gribetos ari ievertet visus viduslaiku spidzinasanas riikus,"raganu" dedzinasanu,jaa un pabut luija 14 galmaa ;)))
0
Trakā! Jā, bet nebūtu slikti būt starp ZA indijāņiem kaut kur ap 16./17. gs - varētu bālģīmjus galināt un skalpēt pa labi pa kreisi, bez lieliem sirdsapziņas pārmetumiem, eh he he, man tas patiktu
0
varētu kādā 10-11 gs. tepat pa Latvija teritoriju patusēties, ja es būtu kursis, varētu laist uz ziemeļu krastu visādas dārgas mantas un smukus skuķus mājās vest. varētu reāli uzkačāties, būtu stiprs kā vērsis. ;) buutu ists pagāns, dzīvotu pēc dabas likumiem.
pie indiāņiem ar būtu reāli interesanti, bet tomēr pārāk nežēlīgs un netaisns tas laiks bija. nu bet ja pie sarkanādām tad tikai ap 1850-1860`to kad bija izgudrots 44/40 un peacemaker.
citādi bālģīmjus nevarēs normāli apšaut.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas