Alkohols
0
Mīļākais..., garšīgākais, visvairāk reibinošais utt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
Alkohola lietošana ir kaitīga, mēs, truemetālisti, to nelietojam.
0
Vispār jā.. es nelietoju...
+1
alus !
0
nu ja, ka alus!!
0
un vispaar, sena lettinju paruna - alkohols nelielaas devaas ir veseliigs jebkuraa daudzumaa!
0
Jack Daniel's Old No. 7
0
Alus!
0
man apnika dzert. Shodien pirms 15 minuuteem sapratu to. Nu kaapeec vajag?!
0
ALUS baby, ALUS !
0
jap, alus.
0
Alus,viins,shampis,polsh,v... pie rokas,bet tā jau es nedzeru,ļoti reti,bet ja dzeru tad dzeru liidz guļu!:P
0
Alkohols nelielās devās ir lielisks sociālais lubrikants, vidējās devās - tas ir kā tunelis ar gaismu galā, bet tik un tā tunelis paliek tunelis. Lielās devās (vairumā gadījumu) tas padara cilvēku stulbu, par spīti maldinošai acumirkļa labsajūtai. Tas, protams, no vienas puses ir izdevīgi mums, nedzērājiem. Kāpēc... pajautā sev pats. Man personīgi nepatīk ne būt stulbam, ne tikt maldinātam, tāpēc aprobežojos tikai ar nelielām devām, īpaši nepatīk brūnas krāsas dziras - brendijs, viskijs, konjaks, utml. Ue. Nepatīk arī, ja meitene dzer vairāk par vienu alu, manuprāt, tas nav diezko gaumīgi. Ļoti patīk, kad dzērajiem kaut kas noiet greizi, eheh pat tāds kā ļauns prieks par tiem večiem, kuru mati mirkst pašu vēmekļos vai tiem, kurus iznes no koncertiem un krauj kaudzē pie durvīm. Vislabāk patīk šņabis. Balts, 40%
0
alus un tikai ...un arvien mazaak pedeiaa laiokaa
0
šņabis,alus!
0
sevišķi neaizraujos. ja uznāk vēlme - ļoti reti, tad dajebkas iet iekšā, bet vispār neesmu sajūsmā. vienīgais izņēmums - absints.
0
Principā dzeru tikai alu!
0
Užavas, Tērvetes un Bauskas alus.
0
Neapšaubāms mana topa līderis ir Rīgas melnais balzāms, bet neatsakos arī no laba ruma un konjaka. Tiesa, parasti cenšos nepārspīlēt ar devām - nākamajā rītā tomēr ir patīkamāk pamosties bez paģirām un ar apziņu, ka nekādi sūdi reibumā nav sastrādāti.
0
hihi, nez, te dazham nepatiik, ka meitene dzer vairaak par vienu alu, jo nav gaumiigi tikt paardzertam? Alus, un labi daudz.
0
Sadod,sadod!
+1
Man patīk piedzērušās meitenes. Tādas mīļas, bezdibenīgām acīm, īstu smaidu un šķību gaitu. Pašam man arī patīk sadzerties, just, kā zūd apziņa un kājas iet pašas.
Man garšo visi dzērieni, protams, šņabis ir vislabākais. Alus gan arī dažreiz ir vismaz ideāls, kad esi tāds skumīgi izslāpis, paņem divus alus,izdzer, paņem vēl vienu, uzsmēķē, sāc domāt par dzīvi. Forši sagruzies.
0
Alus, snabis, viskijs,
Tikai nevairak ka 1 x menesi, ta normali man pieitek, nav ari kare pietemnties pec espejas biezak.
0
eu, bet sadzeerusies meitene gan nav labi.. Taa bik iedzeerusi.. ta ir normaal.
0
ka tik pieliet seju , bet veelams ar alu :)
0
Kas par daudz, tas par skādi. Šad tad pāršaut pār strīpu - kam negadās, bet ne sievietē, ne vīrietī, kas regulāri aizlej acis līdz tādai stadijai, ka nevar ne kājās nostāvēt, ne ko vairāk par nesakarīgu murkšķēšanu no sevis izdabūt, nekā pievilcīga nav. Protams, ir jau jautri ļaunā priekā paskatīties, kā kursabiedrs pievemj rosola bļodu un pēc tam tajā aizmieg, bet, ja pašas vīrietis regulāri beigtu pasākumus šādā veidā, smiekli vairs nenāktu. Vispār - nav ko dzert, ja nevar turēt :)
0
vo! peedejais teikums vietaa!
0
baac es zinu vienu keksu kas jau korkjee no 2l alus
bet izdzer vodku 0.5 un vel taisni staigaa .
0
varonis..
0
nu ko "pamerisimies ar kraniniem"
es vienreiz izderu 0.5 un uzvedos ka lops, ko es vairs nekad muza negribetu atkartot.
0
Uhhhhh... :D
0
Zalais Puukis is my only friend until the end. Vakar nedaudz paseedeejaam divvientuliibaa. Bija labi. Bet, kad cilveeks no galvaspilseetas, taa Puukja augljus salietojies, divos naktii saaka zvaniit, vairs tik labi nebija. Bet, ko padariisi, visam dziivee ir sava garozinja. PILLUM!
0
3graudnieks un hardroks skrūvē jebkuru norautu no kājām...
0
Hardrokam ir pielikti klāt trankvilizatori. Es to tā nesen uzzināju. Laikam arī citiem 9% aliem.
Nu bet vispār runājot - Cēsu Pilsener bundžas - JĀ!
0
varu padaliities ar metodi kaa taadu miiljaako garshiigo uztaisiit...verdoshaa uudenii ielikt ZAABAKUS labaaki ir ar snjoreem, tad kad vinji izjuuk saakumaa no katla izvilkt zoles peec tam shnjores un beigaas paareejo, kas palicis paari...
un to udeni, kas palicis katlaa saliet glaazees
zin kaa pa galvu sit!!! recepte no senteevu graamataam.
0
P.S.johaidii nekaadiigi netieku skaidriibaa kad jaaliek starpaa ENTER un kad jaaliek vienkaarshi atstarpe.
0
Jeegermeistars dereeja tagad pec veesas pastaigas meenesniicaa, zaalju tiesai, jaa gan.
0
"Nepatīk arī, ja meitene dzer vairāk par vienu alu..."

Kas var būt labāks par iereibušu kundzīti, kas ķiķina tik saldi, kā nekad to nedarītu pirms otrā aliņa. Bauda skatīties. Patīkams process :) eh... man sāk pietrūkt tik sen nebaudītās izvirtības.

Vienkārši - ENTER-on
0
ghi...piekriitu...un tad akal tie dzhentlmenji ar sprogainajaam aciim un stabules hipnotizeetas chuuskas kustiibaam...;)
snabis gan nerullee. nemaz. pat ar vismazaako rulliiiti ne...
0
nu tur man gan nākas piekrist!
0
alu rajonaa, pavasara sauliitee aizstaaveeshu staavot un kriitot ;p
0
Visdriizaak taadaa paleeninaataa piezemeeshanaas procesaa...turies aleen, mans braal...un es arii tureeshos...
0
kāda jēga saukt, ja neviens tāpat jau neuzsauks...
0
a bet kas var buut labaaks par aukstu aleenu shajaa pretiigi karstajaa dienaa!
0
ha, "snabis gan nerullee. nemaz. pat ar vismazaako rulliiiti ne... ". vo bļe viedoklītis, mazmazītiņais viedoklītis, pilnībā sagrāva mani, teikums vienkārši nogalina. tikai alus rullē, šnabis nekad, lūdzu, kaut tik šņabis nerullētu, nekad, nekad ... nēēē.

un kā vēl- LB ar marinētiem gurķīšiem, dzērveņu LB vai upeņu ABSOLUT vienkārši tīrā veidā pa 50 gramiem. burvīgi.

vai, nē, tas tak nerullējot, galvenais dzert alu nenormālā daudzumā, daudz litrus, visus pārdzert, izdzert lielu kaudzi litrus.
0
Hihihi, un kapee ne?
Kaa var rulleet dzeeriens, kursh ir stipraaks par mani? Nee, tu man pasaki, kaa var rulleet dzeramais, no kura jau tai pashaa vakaraa ir tik slikta duusha, ka no riita vairs pat pohinju nava?!
0
Ne, bet tu paskaties uz to rulli no citas puses, kaa var rulleet dzeeraajs, kas vaajaaks par shnabiiti, nu.. kaa??nu nz
0
neatbildēšu gan uz tavu jautājumu dārgā kundze. man gan, dzerot labu, tīru šņabi, nejaucot to visādos dranajos kokteilīšos, slikta dūša nematās vairāk kā trekterējot alus kalnus.
0
Nu šņabim ir labums ka nav jāizdzer tur 12 ali (tā kā vakar) lai būtu labi. Līdz ar to nav tik ļoti jānogurdina aknas un urīnpūslis ar starpniekpienākumu. Garša nav patīkama bet pēc otrās glāzītes jau nejūt vairs. Ja grib var uzdzert un tad vispār nekādas garšas nav - tikai briesmīgais rīšanas mirklis. Tas tā ja kādam milzīgas problēmas. Bet tad jau zūd šņabja jēga (neatbalstu skrūves). Ja kaut kas nerullē tad tie ir brendiji. tas salkanums mani vienkārši nogalina. Tiešām sūdaini.
0
Fauns, 15. aprīlī, plkst. 02:57

nu ja. Konkrēta sabiedribā, atiecīga atieksme.
Ko kurš lieto lai pavadītu labi laiku. Bet ne jau tasņibai te ir nozīme, bet ta katrs grib savu variantu padarīt par absolūtu, itkā citi būtu zemāk. Zaratusrah pilnīgs egoists. Stulbu padara cilvēks pats sevi, nevis alkahols.
0
Mēdz gan būt arī ļoti labi brendiji, kas kvalitātes ziņā ir gaismas gadu attālumā no visādiem merkūriem un bonapartiem. Piemēram, nesen sanāca nobaudīt "Cardenal Mendoza" - nu taisni vai aplam gards, no heresa dzīts spāņu brendijs.
0
+Enemy+, vakar, plkst. 01:00

Vai bērniņ, cik Tu mums gudrs!
0
"...nav jāizdzer tur 12 ali (tā kā vakar) lai būtu labi..."

psc... cik tev gadu? Tad, kad man bija 15-17, es arī hujārīju šņabi, uzdzerot alu, lai būtu "labi". Tagad mēs ar Malēju trenkājam katrs 3!!! aliņus no plkst. 22:00 - 4:00, un es nevarētu teikt, ka būtu "sūdīgi"
0
"...zūd šņabja jēga..."

nu ja jau meistars tā saka... (kuram garša neesot patīkama pēc pirmās glāzes un rīšanas mirklis arī esot briesmīgs... psc...)
0
attieksme bla, ja Tu šķobīsies dzerot šņabi, tad arī viņš Tevi šķobīs... ja ar baudu dzersi 3!!! aliņus lieliskā kompānijā, būs prīmā... piedomā (jebkurš) par to... un ar alu šņabis ir uzdzerts jaunība ka nu... un kur problēma? Tiem laikiem tas bija atbilstoši un nepieciešami, lai tagad varētu baudīt alkoholu, kad ir vēlme...
0
Ak jūs tagad darāt tā... Jums allaž viss labāk! Bet ko lai dara tie, kam nav tik izcilas kompānijas un atbilžu uz visiem jautājumiem? Tiem jādzer 4(...) ali.
0
Jā... dažreiz pat paliek nedaudz garlaicīgi, ka mums viss ir labāk nekā citiem...
0
Tā ir.
0
Artuurs, 24. aprīlī, plkst. 11:40

"alu rajonaa, pavasara sauliitee aizstaaveeshu staavot un kriitot ;p"

jeibogu, esmu redzējis, ka saulītes ir vaļā arī ziemās, un alu ar pārdod :O
0
ko nu staasti, leishi kaaa zinaams salu nepanes
0
Nu nezinu, es tomēr atbalstu šņabja aizstāvju frakciju. No alus tikai uz krūmiem jāskraida, a labuma gandrīz nekāda. 40 grādīga dzira - tā ir cita lieta, ne jau par velti pats Mendeļejevs par viņu doktora disertāciju rakstīja.
0
Ka es taa padomaaju, cilveece droshi vien dalaas taados, kam stipras aknas un taados, kam stipras nieres...
0
Patiešām, varbūt tas ir īstais iemesls cilvēku selektīvajai mīlestībai pret dažādu tipu dzērieniem? Oriģionāla doma vispār!
0
Stiprie alkoholiskie dzērieni ko es esmu dzēris pēdējā laikā, drīz sekos updates, sjo es rakstīju gadu atpakal, pārkopēju no foruma, un izlaboju ķūdas, vismaz centos

aquavit :
Norvēģu Linie - viņs ir labs tiek turēts mucās un ar saviem kuģiem vests uz Sidneju un atpakaļ .. laba, īpaša, garša , kad pirmo reizi garšoja associejas ar liniem

Zviedru - Andersen ab - man garšo vislabāk ,viens maigs , bet tajā pašā laikā visrupjakais no Swe

Kad būs nauda Nopirksju nelielu Dānu , Norvēģu un atkal Zviedru

Viskiji :
Bowmore 60 gadus vecs 66 % Islay Malt, Single Casket - ļoti reti lux viskijs izmaksas £ 3000 , man bija laime saņemt bezmaksas pudeli
izdzerieu laika gaitā , pēc tam es nevarēju 2. gadus dzert parstu malt, kur nu lētos blandet

Bowmore 12 gadus vecais single malt - paratsias standarta Bowmore no RIX nodokļu bezmaksas veikalā . Nesalīdzinasim ar lux

Talisker , Glevenet , Ardmore -
Talisker var sajust jūras garšu , jo jūras ūdens ir arīizejviela stavdala ...
Glevent, Ardmore ir ari ļoti labi

Balantaines - blandet sūds Wink ļauj partijas viskiju, ne viskija , ne kā blandet
Skotu Rill - arī blandet
Tallisman - blandet ---ceļš no Ūmeo uz Luleå gaidot autiņu (ACAB ULTRAS)
Kanādas - lets kanādieši blandet ...

Neataisiti : Glenlivet 16 gadus vecs un Glanfidič visu

Koņaks :
Meakov - vismaz 16 gadus vecs , ļoti garšīgs

Grieķijas un Krētas raki ouzo , raki Tas irlabs īpaši Krēta, ļoti labs
Nēksportē

BRERNDJS :
Swe Xante ābolu brendijs -laba manta var dzert und dzert visu laiku

Degvīns - Absolut piegaršu ar visu veidu

Vanna Tallina , ka var pasūtīt Vanna Tallinn , es iešu un darīšu to sodien 2 pudeles iztek no vannas
0
0
Pēdējais laiks pasūtīt pie Juoda Frailty dzimtenīti vai Skyforger limonello ;)
0
nezin gan, kā Skyforger ietu kopā ar limoncello :D Tiem jau taisni vairāk dzimtenīte piestāvētu. Alus, ja kas, arī.
+11
Varētu būt limoncello no Vic Anselmo :) Kā arī halucinogēnais sēņu maisījums no Elkupes.

Jāpiezīmē, ka ne jau tikai šmigu grupas var tirgot. Piemēram, varētu būt pašaizsardzības līdzekļu veikaliņš «Kastete» un apsardzes firma «Dzelzs Vilks», darbinieku atlases un personālvadības firma SIA «Wagars», apšaubāmas izcelsmes aviokravu pārvadājumi no A/S «Heaven Grey», Rumbulas šrots «Rūsa» (kurā tiek ķīlēti braucamie taksometru firmai «Auļi»), reklāmas aģentūra «Apziņas Parazīti» utt.

Pieejami pakalpojumi no apbedīšanas biroja «Totenkopf», kas notiek sēru namā «Frailty»; tālāk līķi vai nu ar «Latvijas Gaazi» dedzina SIA «Nekroterror» krematorijā, vai arī beigās aizgājējs tiek guldīts «Iļģu» kapsētā, un tiek uzlikts kapakmens no «Kapakmens».
0
^ :D
+4
Nupat izdzinu pirmo fruktozes kandžu. T.i. destilēta raudzētu augļu sula, bez cukura. Rezultāts ir tik labs, ka ir tikpat kā beidzies un noteikti taisīšu vēl. Nākamgad. Kad būs augļi. Frailty dzimtenīte nav nereāla. Turklāt, ja nemaldos, ja es pēc dzīšanas tā taisni atvēzētos, es varētu to iemest Edmundam vannas istabas logā.
0
tfu ti "nupat". Divas dienas atpakaļ.
+1
Hmmm. Gibu!
0
Rimčikā ar atlaidi iet jaunais LB Balzams Element - kāds ir garšojis ?

www.lb.lv/lv/aktualitates/201...
0
laikam būšu skeptisks bet šis teikums "“Rīgas Melnais balzams ELEMENT” tapis, sadarbojoties AS “Latvijas balzams” tehnologiem un mārketinga speciālistiem." - izsaka visu.
Tie paši vēži citā smukā kulītē. nu... ceru ka kļūdos :)
+2
Besī šitie blondie mārketingologi. Jebkādu sūdu sasaiņos, ka tik iesmērēt. Sprēgā ar "idejām". Darbības imitātōri.
0
Driz iznaks Saxon vins
www.blabbermouth.net/news/saxon-frontman...

intervijas beigas
0
Kāds no jums ir dzēris vācu Underberg?
ipatneja garša, no sākuma nespēju pierast bet tik un ta vairāk ka 200 gramus nespeju norit bet labs interesants dzēriens,
reģionāls un underated .....
0
Balvenie DoubleWood 12 Year Old Whisky
www.masterofmalt.com/whiskies/balvenie/b...

Dzeru pašlaik šo, ja godigi viens no retajiem, single malt ko es varu dzert, ir OK, bet es īsti neizbaudu ??? nav ta raksturia īpatnēja single malt garša kas man patīk
Dzert var bet .... moz nav mana diena?

Bet ko var gribet pec 60 gadus veca single casket Bowmore 66% stipra, kas maksa 3000 mārcinas ja ne vairak musdienās
Man bija iespeja dabut vienu pudeli pa velti, nav svarigi kā(outlaw connection 1%), pēc tās .... man ir grūti dzer ''parastos''
+1
Man šobrīd ir trīslitru burka ar Jaunmārupē no sarūgušām zaptēm dzīto ar 66,6% — dabūju to burku pa velti, nav svarīgi, kā! Pēc šīs burkas izsūkšanas būs grūti dzert parasto.
0
Dzeru The House Of Bruar single malt whisky
10 gadu vecu, loti gruti dabut arpus skotijas, vismaz maistriima undergaunda veikalos
specifiska garsa, bet klasiska single malt
+1
lielisks oksimorōņa paraugs - ''mainstream underground'' ...
+3
Manam prātam "mainstream underground" ir viena no precīzākajām hipsterisma definīcijām.
+4
^ Vēl var piebilst: Līdzīgi, kā «veģetārietis» ir sens indiāņu apzīmējums vārdam «slikts mednieks», tad «hipsterisms» ir pieklājīgs apzīmējums «sliktai gaumei».
+1
Nedaudz padzēru LB Balzams Element 40% - mazāk balzamīga garša, nedaudz saldāks (MB rūgtuma nav). Vairāk uz klepuszālēm un Jāgerīša pusi - www.lb.lv/lv/aktualitates/201...
0
Tam elementam klāt sastāvā esot rums, medus un citronu sula.
0
BenRiach 12 years old single malt
Speyside malt
Labs malt, tiesi no skotijas, zel ka 12 gadigais, gribetos luxusa, loti ipatneja garsu, faktiski nejut, maiga, ar viskiju ir ak ar sievieti, Mazak to dzer, vairak saproti cik labs tas ir

tik un te mans milakais bus Black Bowmore 1964 gada laikam 1000 pudeles bija izlaistas , kops tas dienas, man vajag luxus
0
Vai aljohols ir spejigs sasalt?

Te bija 2 nedelas minus 25¤C - lidz 33¤C , es izdomaju panemt RIX pirktu brendija pudeli ka xmass davanu, ko es sanemu
4h staigaju pa ledu, 1h staveju zem tilta, kad vikos majas , vina garsa bija jociga, it ka sasalis, vai taisijas salt, loti auksts

Tad dzeru bakardi kaut kadu meza ogu, man garso abolu, sis bija labs jo ap 30% labi iet ieksa silda tad labs snaudiens , un sildisana maja, pie juras aukstuma factors ir lielaks

Sampis ipasi brut , nu bezgarsigs, ka to var dzert, maz sucu pusakdo Rigas, likas labs, dabuju glaziti NY loti labs, brut , ciest nevaru nav garsas neka, zinu ka veselibai tie ir labaki, bet man patik pusaldais, savadak sampis ir mesls , ipasi auksts, siltu vel var sukt
+1
Protams, ka alkohols var sasalt (pie -273°C jebkas ir sasalis). Alkoholisku dzērienu sasalšanas/kušanas temperatūra atkarīga galvenokārt no spirta procenta tajā (tīrs etanols sasalst pie -114°C), ja grib precīzu ciparu zināt, pie kura tavs dzēriens sasals, tad jāzina precīzāk sastāvs un tur ir drusku jāparēķina, bet kaut kur -30-40°C robežās tas 40% drinkiem varētu būt. Tā kā varētu gadīties, ka tev tas brendijs tiešām būs bijis tuvu sasalšanai.
0
Baikera rakstītajā pēdējās rindkopas stils ir tiešs pierādījums tam, ka viņš to visu aprakstīto alkoholu tiešām arī ir izsūcis vienā dienā! <:)
0
ne, pirmos 2 un otros 2. citas dienas,
0
O, pa ilgiem laikiem jōtubē uzskrēju virsū kaut kam patiešām interesantam

www.youtube.com/watch?v=tY0CsH9gfps...
0
Belphegor tēmā minēja viņu vīnu ( /forum/124941-belphegor-preternatural-23-septembr%C4%AB#comment280379 )

Huiņa tas viss - Satyricon čalis pirms gada 90% no sava vīna biznesa notirgoja vietējam LB pa €5mlj un šogad viņa vinārs "Wongraven Morgenstern Riesling" kļuva par pārdotāko Norvēģijā (visās grupās - gan pēc krāsas, gan slapjuma):

loudwire.com/satyricon-frontman-...
arrowlordsofmetal.nl/satyricon-frontman-...
www.wongravenwines.com/wines/wongraven-mor...
+1
^ Jap, par šo arī tai sakarā iedomājos. Satīrs jau tai lietai pieiet nopietni, un pats ir vīnu fans un autors. Vairums citu jau tikai uzpirž savu etiķeti kaut kam jau esošam virsū.
+1
Izveidots digitāls rīks papildinformācijas iegūšanai par alkoholiskajiem dzērieniem

Rīga, 1.okt., LETA. No piektdienas Latvijā un citviet Eiropā pieejama jauna alkoholisko dzērienu e-etiķetes platforma "U-label", kas patērētājiem visā Eiropas Savienībā (ES) ļaus iegūt papildinformāciju valsts valodā par iegādātajiem vīna, aromatizētā vīna vai stiprajiem alkoholiskajiem dzērieniem, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Alkohola nozares asociācijā (LANA).

Platforma "U-label" ar kvadrātkoda palīdzību ļauj vīna, aromatizēto vīnu un stipro alkoholisko dzērienu ražotājiem sniegt patērētājiem ES teritorijā detalizētu un standartizētu informāciju par produktu, piemēram, informāciju par uzturvērtību, izmantotajām sastāvdaļām un alkohola vienību skaitu iepakojumā, kā arī iepazīstināt ar atbildīgas alkoholisko dzērienu lietošanas vadlīnijām un ilgtspējību.

Plānots, ka platformas attīstīšanas sākumposmā informācija būs pieejama vien nelielam skaitam alkoholisko dzērienu, taču laika gaitā platformā pieejamo alkoholisko dzērienu klāsts pieaugs.

Latvijā pirmais ražotais produkts, kura etiķetē būs iestrādāts kvadrātkods ar saiti uz digitālo etiķeti un par kuru būs iespējams atrast informāciju "U-label" platformā, būs alkoholisko dzērienu ražotāja "Latvijas balzams" ražotais "Rīgas melnais balzams Oriģinālais". Plānots, ka pirmie alkoholiskie dzērieni ar jauno tehnoloģiju pārdošanā nonāks jau nākamā gada sākumā. Pakāpeniski tiek plānots iekļaut kvadrātkodu ar digitālo etiķeti arī pārējo dzērienu etiķetēs.

"Turklāt esam gandarīti, ka Latvija ir to valstu vidū, kur būs pieejami pirmie testa produkti," sacīja Vītols.

Eiropas alkohola nozares asociācijas "spiritsEurope" iniciatīvas par grādīgo dzērienu uzturvērtības un izmantoto sastāvdaļu norādīšanu uz pudeļu etiķetēm izstrāde aizsākās jau 2018.gadā. Šī iniciatīva un izstrādātais saprašanās memorands ir iesaistīto pušu brīvprātīga vienošanās. Lai uzraudzītu iniciatīvas ietekmi un efektivitāti, asociācija "spiritsEurope" un tās biedri sadarbojas arī ar ES augstākajām institūcijām, kā, piemēram, Eiropas Komisiju.

Publicēta: 01.10.2021 12:34
Baiba Krastiņa, LETA
0
liels sasniegums - alkohols jau bija vienīgais dzērienu segments, kuram nevajadzēja uzrādīt visas sastāvdaļas (tikai alergēnus) u.c. info (atšķirībā no kefīra piem.)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas