pasnaviba
0
ka jums liekas,ka visnesapigak var izdarit pasnavibu?????
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mhhmh visadi var... visadaa zinjaa labakais variants tomer ir dzzivot :)))
0
Nesaapees, ja sliicinaasies
+5
Mans dibens saka, ka sadedzinaaties.
0
Neesmu gan tik paarliecinaats par to, ka sliicinaaties ir nesaapiigi. Meegjinaajis, protams, neesmu, bet pieljauju, ka plaushas un galva, varbuut arii ausis vareetu saapeet diezgan pamatiigi. Laikam jau visnesaapiigaakais variants buutu paarbaudiitaa metode - taa pavairaak miegazaalju + alkohols.
+7
Peec briizha pamosties slimniicaa zaudeejis pusi sava veselaa sapraata, un atlikusho muuzha dalju pavadi rehabilitaacijas centraa ar saviem jaunajiem draugiem.
+1
bet ja cilveeks negrib dziivot ari tas ir labs variants - vides mainja jauni draugi! :)
0
Nu... izdziivot var arii shaujot galvaa. Anyway... kaada tur pashnaaviiba, ja saak "shtukot" par to, kaa buutu nesaapiigaak?!
0
saka ka visnesapigak ir karsta vanna pargriezt venas....ta ir?
0
pashnaviba tagad vienkarshi ir node, nu es esmu pilnigi parliecinats par to ka 95% no tiem visiem pokemoniem nekad nesanjemtos un neizdaritu pashnavibu, tik zin par to runat un graizit sev rokas.... kautkads stulbums... ja jau ir ta dzive tad jau japienem ta tada kada ta ir lai cik slikti neklatos...
+4
izdzeriet 6 l burkaanu sulas un no A vitamiina hipervitaminozes jums apstaasies sirds:>
+1
kāpēc drosme mirt, ja bail no sāpēm? Xeeee :D
0
... ir stulbums. Pieļaujama tikai, lai kādu glābtu / izvairītos no spīdzināšanas.
Ok, vēl varētu goda dēļ....
+4
smiekliigaakais jau ar tiem pokemoniem ir tas, ka shie neviena nesaprastie tiinji, gjeeniji un antiskaistuma preparaati izziizh ne no kurienes, ka dziivee ir suudiiga. Fukk Of, man ar riebjas dazhnedazhaadi indiviidi un tas, kas notiek apkaart, bet nevienos laikos nevienam kopumaa nav gaajis labaak. Taapeec es piedraazhu vardarbiibu un attieksmes truukumu un priecaajos par garshiigo alu, par pateiciigo darbu, par saviem hobijiem, un iespeejaam ar tiem nodarbinaaties, muuziku, suudiem un lieliem pupiem, smarzhiigaam peteniiteem utt...
0
smiekliigaakais jau ar tiem pokemoniem ir tas, ka shie neviena nesaprastie tiinji, gjeeniji un antiskaistuma preparaati izziizh ne no kurienes, ka dziivee ir suudiiga. Fukk Of, man ar riebjas dazhnedazhaadi indiviidi un tas, kas notiek apkaart, bet nevienos laikos nevienam kopumaa nav gaajis labaak. Taapeec es piedraazhu vardarbiibu un attieksmes truukumu un priecaajos par garshiigo alu, par pateiciigo darbu, par saviem hobijiem, un iespeejaam ar tiem nodarbinaaties, muuziku, suudiem un lieliem pupiem, smarzhiigaam peteniiteem utt... kaukas gljuko.
-2
es apzinati gribu izdarit pasnavibu..apzinati gribu aiziet,lai varetu vienkarsi nebut,neko nejus...vairs nakadas sapes un ciesanas....tapec prasu,ka tas butu nesapigak.....varbut ari dzive nav tik sudiga,bet es tiesam gribu mirt,ta vien skiet ,ka pienacis mans laiks pamest sho dzivi....man bail no sapem,nevaru nodarit sew pari..bet ka lai izdara pasnavibu???pliizzz palidzet izdomat.........
0
Vislabaakais tomeer ir dziivot, lai cik dziive ir suudiiga, naave nav atrisinaajums.(paarsvaraa)... Bet var jau pakaarties aatri un ne seviski saapiigi!! ( Labaak tomeer dziivot)1
+1
To suicide:
Un kurs te saka ka pienaacis tavs laiks mees jau sen vairs neesam sava liktena leemeeji un to ka tavs laiks pienaacis uzzinaasi pati pirmaa!! Un ja ir pavisam suudiigi tad paklausies kaut ko no Power metaala uzreiz liksies ka ir veerts dziivot!!!
0
Nebuushu tik kategorisks par to ka labaak ir dziivot, bet nu veelreiz naakas atkaartoties... nu ja reiz ir tik suudiigi, nu uz priekshu. Ja cilveeks veel kaut ko beidaas un par kaut ko domaa, nu tad nav jeegas nomociit sevi ar shaadaam domaam. Tad noteikti liidz pashnaaviibai ir taalu.
+1
mēdz būt sūdīgi, mēdz būt ļoti sūdīgi, bet tādi brīži ņem un pāriet un paliek atkal forši... es to tok zinu :)))
tā ka izmet ārā šitās domas un labāk atrodi kādu interesantu nodarbi... piemēram sekss...
0
Man dzīvē ir bijis PATTIEŠĀM SŪDĪGI. Vismaz tā likās. Bet pat pašos sūnainākajos brīžos doma par REĀLU pašnāvības izdarīšanu neapmeklēja manu daudzcietušo galvu. Suicide, izmet tās domas no prāta (ja tās vispār ir nopietnas)! Vienkārši aizmirsti.
+1
Esmu dzirde'jis/lasījis par retiem gadījumiem, kad nobriedis, dzīvesgudrs cilvēks kāda ļoti nopietna iemesla dēļ pēc garām un nopietnām pārdomām, nolemj aiziet no dzīves. To es varu pieņemt. Bet emociju diktētu vēlmi izdarīt pašnāvību, brīdī, kad vienkārši ir sūdīgi... nu, nē! Sakropļosi sevi un visu dzīvi to nožēlosi. Vai arī Tevis vairs nebūs un pat nezināsi, ka vēlāk varēja būt daudz kas, dēļ kā ir vērts dzīvot.
0
Faun bet ja nu man nekas vairs nesagada prieku,ka tikai doma,ka nave ir kaut kas reals,ari vieniga izeja...bet man ir tik gruti sanemties to izdarit...bet turesos lidz pedejam...varbut notiks kadi brinumi un mana dzive klus kaut nedaudz labaka...
-1
attila ko tiesi tu ieteiktu paklausities???kadu grupu vari ieteikt......?
0
stoikji maaciija, ka ja cilveex ir gatavs uz pashnaaviibu, vinjsh ir brrivs
0
kada zinja brivs?
-2
taads sviests!!!eeee,dziive apnikusi gribu paargriezt kreisaas kaajas mazo pirkstinju un noasinjot,padodiet kaads nagu viiliiti:D zb shitaa stulbaa pokemoonu ideja.
bet ja nu tomeer kaads grib izdariit pasnaaviibu iesaku piedzerties ,panjemt lielo teeva mediibu dunci apseesties pie muuzikas centrinja,kur, protams,patiikami zuuzina BURZUM-filosofem,kursj taadus mazus pokemoonus parasti iegruzij. tad leenaam saakt slidinaat dunciiti pa veenaam,kameer paraadaas tumshi sarkana masa.prieksj pashnaaviibas iznaakums buus visnotalj pozitiivs:D
0
to Eihwaz

Katrs, kurš vēlas izdarīt pašnāvību vai pat to izdara, nebūt nav tai GATAVS. Kur nu vēl brīvs.
+2
Iesaku k-ko oriģinālāku, piemēram, uzspridzināties LaRoccā vai mītiņā pret reformu, paņemot līdz simtiem urlu.
+1
Interesants ir jautājums, vai pašnāvība ir attaisnojama. Kristīgā ticība, kā zināms, stipri noliedz šāda pasākuma "likumību", bet kādās reizēs pašnāvība tomēr ir attaisnojums? Manuprāt, šāds attaisnojums nav jāmeklē pašnāvības ieleslā, bet gan ceļā uz šādu rīcību. Uzskatu, ka cilvēks ir tiesīgs sevi nonāvēt, bet vai jauns - nezinu. Arī man ir licies, ka uzkavēties šajā saules pusē nav jēgas, bet vēlāk attopoties šādas domas liek sev sist par šādu idiotisku iedomu.
0
Jaaaaaaaaaa...
+1
Kā saka Dimā iekš 3 mušketjoriem: "Pašnāvība ir pēdējā muļķība, ko var izdarīt vienmēr, bet labot vairs nevar" (c) Atoss.
Iesaku sjūsaidei (saprotu, ka siev. dzimtē?) ar steigu meklēt profesionāļa padomu, kaut zvanīt uz palīdzības dienestu (uz momentu nepateikšu tlf.), izrunāties no sirds, izklāstīt bēdu. Domāju, ka daudziem ir gadījušies pamatīgi melnie brīži, kad liekas, ka aiziešana ir vieglākā izeja... un tā tas tiešām ir, jo palikt un cīnīties ir grūtāk... ar to nesaku, ka visi pašnāvnieki bijuši viegla rakstura cilvēki, taču zināmas pazīmes brīžiem varētu piemist.
Un vēl var piebilst, ka tavai mīļākajai grupai droši vien drīz nāks klajā jauns albums. Un tu taču negribēsi to palaist garām nedzirdējusi?
Vēl - viens no variantiem ir vides maiņa. Saņemies, pārcērt saites, ...ja vien ir tāda iespēja, nomaini dzīvesvietu, mčību iestādi. Iespējas ir. Jo pēc atvērtas vēnas tev citu iespēju nebūs...
+1
Suicide, man jaapievienojas to pulkam, kas saka, ka nevajag... Iedomaajies, Tu nekad vairs nevareesi kluasiities metaalinju... Tu saki, ka nekas Tevi neiepriecina, bet metaals, es domaaju, Tev tomeer patiik... Es arii vienu briidi domaaju par paschnaaviibu, bet... Ja ir tik slikti, ka sliktaak vairs nevar buut, tad ir tikai viens celjsch- uz augschu! Nepamet muus!
0
Bet ja par pašnāvības izdarīšanas veidiem runājam, tad kudara ideja ir vislabākā.
0
Vareeji jau pakluseet! ;(
0
Es jau sen pateicu, ko domāju par pašnāvību. (Galīgi neatbalstu) Palasi atpakaļ. Bet, ja jau reiz par idejām, tad tā bija laba.
0
Patieshaam, Suicide, Slipknot tachu izlaizh jaunu albumu! Turklaat peedeejo! Tu tachu nedriiksti to laist garaam! Man arii vinji patiik! Un ar to peedeejo- ir grupa The Cure, kura peec katra albuma pazinjo, ka shis nu ir peedeejais- varbuut ar SK ir liidziigi?
+1
vai jūs stulbi paliekat? Kad pasaulē ir tik daudz visa kā forša un intersanta, domāt par aiziešanu...
Pagaidiet, hormonu vētra beigsies, paliks labāk.
0
Pareizi. Tomēr es arī saprotu, ka var šķist, ka pasaulē nev nekā forša un interesanta.
+3
No saakuma gribu pateikt FUKK OF!!!!! Otrkaart, ja suicide veel esi starp dziivajiem, tad paklausies ko nu es tev uznjirbinaashu. Mana recepte, kaadu pats esmu pielietojis, lai gan nekad neesmu gribeejis mirt ir shaada - Es dziivoju piektajaa staavaa, vecaa maajaa ar augstajiem griestiem, taatad peec Hrushchova standarta - 6. ais staavs. Vienu dienu es mazgaaju logus, staavot uz palodzes. Es kaaros aaraa pa logu, lai ar berzhambirsti piekljuutu visgruutaak pieejamajaam vietaam. Un tad es paluukojos uz leju. Un man bija taads kaardinaajums paarkaapt sho slieksni, tas bija tik sasodiiti vilinoshi, paluukoties, kas sleepjas aiz shiis robezhas. Es staaveeju un skatiijos lejaa un domas aatri jo aatri tricinaajaas pa manu kuslo smadzeni. Un tad es sapratu, ka man ir tyik daudz kas jaapaveic, tik daudz jaatstaaj aiz sevis, ka tas buutu peedeejais idiotisms tam visam atmest ar roku. Es domaaju, ka tev buutu jaadara taapat, ja tu te stulbiibas negjeneree un nemeetaa kautkaadu fekaaliju no sevis. Nostaajies uz naaves sliekshnja un tad vai nu paliec, vai arii lec. Un ja tu paliksi, bet turpinaasi gvelzt shitaas muljkjiibas, tad FUKK OF un ej dirst, jo taadi meesli kaa tu ir jaaizniidee. Total FUKK. Nekro/ Vaginal...
0
Tieši tā. Piekrītu. (īpaši diviem pēdējiem teikumiem :))
0
Bet bez tiem "nekro/vaginal" jau nu varēji iztikt. Jeb tomēr nevarēji? Nu, ko vaik to vaik. Savs agresīvi asprātīgais vai asprātīgi agresīvais imidžs jau jāuztur. Anāli, orāli un vagināli un visādi citādi perversais nekroasprātis Fauns, ko? Ja? he he (piedod Pagān, ka izmantoju Tavu "firmas zīmi", bet citādi nevar). Nu labi, tas tā. Neņem galvā.
0
Bet kopumā Tu izteicies pat ļoti jēdzīgi.
0
Anal Nekro Stupid Bloody Hellspawnish Fekal Circle.
0
Uzliec Deep Purple - Lazy, noklausies un gribeesi lai tava dziive nebeigtos...

kk ar druumo smaidinnu:

Man nav firmas taa kaa, lai iet vallaa visiem he he!
-3
Kas ir pokemoni????? NUu karoch kurus jūs saucat paR POKEMONIEM?
+2
Nu es jau nu nezinu kā būtu visnesāpīgāk = es jau neesmu mēģinājis ( protams arī neesmu tik debīls lai taisītos to darīt ). Tikai ja tu neesi kautkāds kroplis, invalīds, debīliķis vai kauch kas tml., tad jau es nezinu nafig tādu pašnāvību vajag taisīt. Piem. ir viens chuvaks Vecrīgā ar apdedzinātu seju, bez deguna un viņš vēl bāžas virsū cilvēkiem un prasa naudu, nu tāda vietā es taisītu pašnāvibu. Bet ja tu vienkārši izdomā, ka viss ir sūds un tev nekas nepatīk, tad uzkāp uz Pētebaznīcas un ielec cilvēkos, vismaz varētu cerēt, ka tiksi kādā rakstā. Arī par LaRoccu (vai ka'viņu raksta) ideja nebija slikta. Tā kā izvēle ir tava...
-1
es ta wel dziva....man ir bail....varbut te ir kads kas grib izdarit pasnavibu kopa?...esmu izmisumaa.....palidziet ludzu......
0
nu zini... aizej pie psihologa labāk. Ja tu mācies normālā skolā, tad gan jau jābūt gan psihologam vai arī sociālajam pedagogam. Parunājies, izraudies, paliks vieglāk, varēsi mierīgi dzīvot tālāk.
0
nu kapec ta...nu kapec vis arvien sliktak...ka man nomirt..es pat nomirt nevaru...nekas nav ta ka vajag...gribesi dzivot-nomirsi,gribesi mirt-dzivosi...ciesanas un sapes.....
0
Nu bljin, tev sektas tikai organizeet. Nez vai psihologs buus ilgstoshs risinaajums, vieniig ja paraadiisies iekaare kaadam citam kaut ko izdariit, tad gan pie psihiatra steidziigi. Visaadi citaadi atrodi darbu vai vienkaarshi nodarbi. Veel sameklee sev meiteni(puisi). Vaardu sakot dari kaut ko, seezhot uz zheelojot sevi neprogreseesi nevienaa jomaa (tai skaitaa pashlikvidaacija)
0
es jau censos kaut ko darit..bet nekas nesanak.vairs jau nav speka....mani nekas neinteresee...puisi atrast nereali...nevar jau jebkuru..tas ko milu,kopa ar citu...citus man nevajag...
0
laaaaaabi, nomierinies=)
+3
Nafig pashnaaviibu izdarrit nesaapiigi:) Vajag saapiigaak, lai elle buutu ko atcereeties. Piem., pasham uzseesties uz mieta, vai piesist sevi krustaa(lai gan nestaados priekshaa, kaa lai sevi piesit krustaa), vai arii pasham sev nogriezt galvu... Hail Brutal Death!!! :)
0
To suicide
Ieteiktu FREEDOM CALL vini maak radiit pozitiivu noskanu vislabaak!!!
0
Nu gan jums sarunas te ir jociigas vajadzeetu te Jeezu atsuutiit...
0
Un ko tas žīdu ķēniņš mums varētu palīdzēt?
0
Vinjsch muus miil, un taadeelj liek mums ciest! Vinjsch muus izglaabs!
-1
pokemoni ir taadi mulki,kuri pashi nesaprot,kas viniem patiik un kas nee.arii newmetaalisti
0
tad nu gan atklaajums he he
0
Veciit tas zziidu keeninss lielaa daudzumaa atbriivo no saapeem un kaartiigi sadrupina kaulus!!!
+1
2 Suicide

Tad re kur tā problēma. Puisis kopā ar citu. Njā, saprotu, ka var gribēties aiziet no dzīves. Bet padomā - Tu taču viņu mīli. Mīlestībai būtu jābūt par iemeslu dzīvot, nevis iemeslu iet nāvē. Tai būtu Tevi jāpaceļ nevis jāgremdē. Pat ja viņš Tevi nemīl. Pat ja viņš nav Tavas mīlestības vērts. Mīlošam cilvēkam nevajadzētu mirt. Un mirt jaunam - pavisam noteikti nē.
0
Es domaaju, ka tas dzheks ir jaamushii nost. Kaa vinjsh maita shitaa nabaga meiteni postaa dzen, fuj.
0
nu ne jau tik ar to dzku ir problema..visa dzive smird..reali.....es pat necvaru pasnavibu sataisit....nezinu kaa.un atkal sakas izmisumssss......aaaaaa...... man ta skiet jus neticat ka mani vardi ir patiesi.....vai varbut ticat?
-2
Lec lejaaaaa...
0
2 suicide
Jo ilgāk Tu te izvērsies, jo mazāk ticu. Ja jau nevari to pašnāvību, tad nevari un viss. Un izbeidz par šo tēmu.
0
heheheeee LEC LEC LEC LEC LEC LEC LEC LEC!!!!! Aktiivaak, aktiivaak!!! Visi Kopaa!!! LEC LEC LEC LEC!!! (siekalas pa gaisu)
-2
kk:(...man bija sarunats ar vienu meiteni kopa taisit no citas pilsetas,bet vinja tagad neatbild....es nezinu ka nee ka to izdarit....zel ka man neticat...bet es tiesam runaju patiesi....bet saprotu jusu saubam...un vispar sorry ka es jus te ta trauceju..es jau laikam visiem trauceju,nederu nekur...nevienam neesmu vajadziga...
0
Uz klosteri tad, he he, gan jau tevi tur sapratiis!
0
man tik wel viens jautajums.....ja es sadzersos daudz miega zalu,es nepamodisos?...
+4
Parasti pamostas. Njemot veeraa to, kaada tu esi neveiksminiece, noteikti pamodiisies.
0
Nekas, driiz mosh delfos uzzinaasim, kas tu biji, no kurienes noleci vai cik daudz izdzeeri...
+1
faun tiesam pamostas...njaa neiepriecinaji....bet par to ka esmu neveiksminiece un pamodisos ,tas labi teikts..tapec es ari nelecu no 5 stava,jo zinu ka piecelsos un aiziesu talak:)ooo es pat pasmaidiju...
+1
KAMON, LETS FUKKING DIE!!!!!
+1
Ārprāts! Viņai esot bijis ar vēl vienu kopā taisīt sarunāts (A ko taisīt? ;))))). Un daudz vispār jūsu ir Latvijā? Viņi ir visur he he. Ej mierīgi pa ielu. Pēkšņi tev priekšā nolec pašnāvnieks.

Suicide! Izbeidz šitās sarunas! Ja būtu kārtīgi nolēmusi, sen jaubūtu beigta. Bet redz ka neesi. Tāpēc izbeidz!
0
Runāt par pašnāvību ir viegli - es gribu mirt! Bet kad jārīkojas, tad nsaprot, ka nu nemaz negrib mirt! Mazāk runu, vairāk darbības!
0
es zinu,jo vairak es te runasu,jo amzak ticesiet...sjon atklaju ka negribu ne dzivot,ne mirt.....ko tad darit?...kapec es esmu tik jociga un nesaprasta?nu kas notiek?????
0
Njāaaa, karāties starp dzīvi un nāvi laikam ir vēl sliktāk nekā sāpīgi un grūti mirt. Bet kāpēc Tevi suicide uztrauc vai mēs Tev ticam? Kārtīgai pašnāvniecei būtu pie kājas.
Vispār es jau pats sev sāku likties smieklīgs, tāpec ka es te tik ilgi ar Tevi diskutēju. Man ir apnicis. Liecies mierā un dzīvo tālāk. Viss.
0
Oho, fuck, negrib ne dzīvot ne mirt, fuuuuuuuuuck, tas gan ir interesanti =D (nu baidz o_0, ko tad tu gribi, ja drīkst mis pašnāvībai jautāt)...
-1
i think meiteenam sagribeejaas uzmaniibu no juusu puses un vinja aisaaka sho teemu :(
un dabuuja ko gribeeja.............( aplausi )
79 koment.........un shis jau 80.....
0
Tā uzmanība gan bija tāda ne pārāk labvēlīga šur un tur...
0
bet tik un taa........uzmaniiba.........
0
ehh bez uzmanibas varu iztikt..esmu jau pieradusi but nevienam nevajadziga.....vienkarsi es welejos lai kads mani saprastu un ieteiktu ka nesapigak nomirt,bet visi saka braukt man virsu,nevis palidzet...nju iessakiet taks kaut ko?vismaz kur var dabut ciankaliju?
0
Uzliec Bethlehem kaadu albuumu, buus nesaapiigi, pat pati muuzika, jau nedaudz tev anesteeziju iedos, gribeesies vien aatri nomirt, muuzika taadu noskannu rada un arii teksti par to teemu vinniem i.
-1
AAAAAK dievs, nu vot es tev kaut ko ieteikshu, uzdzejo!!!!
Reāli labā izklaide, es tev saku, vismaz man patīk. Reku ielikšu maziņu daļu no mana poētiskā veltījuma Feličitai, es tev saku, uzreiz sapratīsi dzīves jēgu...
Feličita

Un tavas acis man kaut ko sacīs
Un tava mēle kā desas šķēle
Ak, tie man kā mūža smogi
Ka tavi zobi kā zāģa robi

Es murrāju tik murrīgi, ka murrīgāk vairs nevar
Ak Feličita, kad tevi ieraugu manas sirds stīgas
Manas dvēseles nostūrus pie mana ānusa kar
Bet tu tik murrā un manās acīs skaties...

Mana mīla netur šo sprostu
Tavas netīrās zeķes, ko diendienā ostu
Tas nāk tik negaidīti, ak Feličita
Kad manā dzīve valda jau cita

Tu domā, ka es tevi mīlu un gribu pist
Bet es tikai gribu tavu ānusu sist
Par tām mīlas mokām, ko vajag man ciest,
Kad tavas siekalas pār manām vēlos liet

Bet tev jau nekas tu esi tik perfekta
Manas asinis pār ciešanām tu lej
Bet tev jau nekas, tu esi vienkārši perfekta
Kad ar pirkstiem pa svešiem ānusiem ej

AK mokas, ak sāpes, ak mana liesma
Tu manu liesmu pakar uz iesma
Un tad to atklāti dedzini
Ak Feličita, vēlos kaut es būtu pediņš

Tad es apzinos, ka tevis vairs nav
Un manas acis pēc tavām tik saldi ņaud
Mur, es saku, tu – nedzirdi
Tu aizkapa saulē tik papirdi

Es ņaudu un gribu ostīt tavas acis
Gaidīt, kad tavas acis man kaut ko sacīs
Es tevi mīlu kā ceptu pīli
Ja varētu tad brauktu uz Nīlu...

Ak tu mana mīla, ak tu manas dzīves slazds
Tu manas sasietās dvēseles sapnis neparasts
Cik reizes gar tavām krūtīm nav slīdējusi mana sperma
Tagad atmiņas grauž manu epidermu

Mans penis tavās rokās bija kā mājās
Šis sapnis , kas ir tik brīnišķīgs
Ak, Feličita, tavas kājas,
Es gaidīšu pat tad, ja ap manu peni sāks snigt

Mana dzīve = nebrīve, kopš aizgāji tu
Manās rokās un dvēselē tukšums un iznīcība
Domāju , ka aizgāji projām pavisam, bet tu
Aizgāji nopirkt pienu uz piena veikalu

No veikala nāci tu ar savu appirsto tašu
Un pūti uz apkārtējiem savu spermaino dvašu
Ak, Feličita, domāju ka izgaisi tu
Un drātēju veco labo Sašu = kaimiņu

Un tad manā istabā ienāci tu, ak, Saša, jā
Tevi es apkrāptu un pārsteigtu ieraudzīju
“Es visu varu paskaidrot, tas viss nav tā”
Bet tu iespraudi sveci manā pakaļā

Kur tevi atrast, kur tevi rakt
Kur tavas spermainās lūpas vairs zagt
Kur tavu garšīgo klitoru rast
Pasaulē, kur ik dienas kāds mirst

Atmiņas, atmiņas, tās mani glābj
Kaut sirds mani mocīt nepārstāj
Atkal tava seja manā sejā stāj
Un tīri nejauši mana roka manu peni klāj

Es esmu tik bēdīgs, bet reizē tik priecīga
Pasaule tik liela, es esmu tik niecīgs(a)
Es atceros kā tavi pirdieni vēlējās mani kairināt
Spermu no mana jau zaļā peņa šļākt

Ardievu manu rozīnīt, mana dzīve, mana brīve
Ardievu mana diagnoze = seksuālā apmātība
Ak Feličita kādēļ tev vajadzēja mani izbarot baložiem
Ja debesīs dziedāja pīles

Autors lūk esmu es (es esmu tāds lohs)
0
Es tef saku, pamēģini (un debīls es neesmu)
0
Sviest!!!
0
Cik esmu dzirdeejis, ĻOTI sāpīgi esot iedzert etiķa esenci - pāris dienas paejot, kamēr tā īsti visas iekšas izdedzina.
0
Suicide
Visu nesaprastaa, negribeetaa nemiileetaa tuullit lex no tilta hahaha smieklu peecpusdiena nu kursh tad nav taa juties? Vai tad uzreiz ir jaakladzina pa visu pasauli savas negaacijas? Tiec galaa ar sevi un tad naac ljaudiis
0
he man ir jauna ideja-dabusu ciankaliju...un to izdzersu 1.septembri....jo uz skolu vairs iet netaisos..nu protams ja noturesos lidz tam laikam..a starp citu,kur var dabut ciankaliju?
0
2 suicide
Nu nevar dabuut! 1. septembrii!!! hahaha A varbuut 11 septembrii seeraas kopaa ar stulbajiem amerikaanjiem?
0
Jā, 11. septembrī - Baltijas saulē!
+1
nu kaadeelj steidzinaat to,kas vienalga reiz naax?kaut gan naave var buut mierinaajums.vai taa mees varbuut beegam no savaam probleemaam?:D enivei laif saks.bet ko tik "neuzkriitoshi" raadiit savu slikto gariigo?
0
:)) kapeec ciankaaliju??? ir tachu tik daudz fooorshu lietu ko iedzert - bremzhu shkjiidumu, koka spirtu un veel veel veel... klau miljuminj buutu tu gribeejusi nomirt sen jau buutu to izdariijusi. pashnaavnieki truemetal forumaa neseezh...
+1
Suicide, ar tādām lietām nejoko. Ir jābūt 100% pārliecinātam, ka nav cita varianta, bet tas nav iespējams. Jo - pat ja tu esi apēsts, tev vēl ir vismaz 2 izejas... Tu nezini, kas ar tevi notiks pēc sekundes, kur nu vēl pēc gada, diviem. Dzīve ir viena. Citas nebūs. Turklāt liktens nekad neuzliek cilvēkam lielāku nastu par to, kādu viņš ir spējīgs panest. Esi vienreiz atklāta pret sevi - iemeslus un risinājumu meklē sevī, savās kļūdās un vājībās. Nesēdi un negaudo, bet dari kaut ko. Baudi mirkli, jo otra tāda vairs nebūs. Un neaizmirsti, ka visa pamatā ir cilvēka egoisms, arī tā labajā izpratnē. Neviena dēļ nevajag ziedoties, kur nu vēl taisīt pašnāvību, tici man - nenovērtēs. Ne mīļotais cilvēks, ne dzimtene, pat ne tu pati. Turklāt pierādīt nevienam tu ar to neko nepierādīsi.

Un vēl kaut kas. Šajā pasaulē ir vismaz viens cilvēks, kuram tava aiziešana salauzīs sirdi. Pat ja tev šajā mirklī tā neliekas. Padomā par to.
+1
P.S.

Tas nebija ne uzbrauciens, ne uzmundrinājums. Tā vienkārši ir. Es zinu, par ko es runāju. Un es neesmu vienīgā tāda.
0
Es domāju, ka Mare visu ļoti labi un skaidri pateica. Izlasi rūpīgi un padomā. Ja Tu pēc šitā vēl turpināsi gausties par pašnāvību, Tev tā nebūs jāizdara, jo es pats Tevi norakšu, depresīvā nenobriedusī meitenīte!

2 Mare - jautājums - kā Tu zini, ka "liktens nekad neuzliek cilvēkam lielāku mastu par to, kādu viņš ir spējīgs panest"? Kas vispār ir liktens? Kāpēc tam būtu mums jāuzliek kaut kādas nastas?
0
2 mare...man nav nevienam japierada,ka es to varu izdarit...nu visdrizak ka tikai sew......nju vispar es saprotu tawu teikto,bet negribu to pienjemt...jus nesaprotat ka es jutos..jo es pati to daljeji nesaprotu......
0
Uzskatu, ka cilvēks pats ir savas laimes kalējs. Kaut gan ne pilnībā. Vairumā gadījumu cilvēka dzīvi patiešām veido viņa izdarītais un neizdarītais. Kā iekšēji, tā arī ārēji. Tomēr ir lietas, pār kurām mums nav varas. Neesmu ticīgā, bet domāju, ka uz kādiem 30% mūsu likteni nosaka providence, kurā varētu ietilpināt arī šo to no karmiskajiem spēkiem. Rezultātā dzīve ir viss ar mums notiekošais tīri praktiskā veidā, kamēr liktens kaut kas nedaudz plašāks - viss ar mums notiekošais+tāda kā sūtība, misija, dzīves jēga u.tml. Varbūt iepriekšējā komentā neprecīzi izteicos. Sorry, bet pati vēl visā šajā teorijā mazliet pinos. Runājot par tām nastām. Tā ir alegorija. Ar to es biju domājusi visu slikto, kas ar mums notiek. Protams, viss šajā pasaulē ir relatīvs, rezultātā arī sliktais ir subjektīvs un stiepjams jēdziens. Pēc manas šīsdienas teorijas iznāk, ka nastas mums uzliek providence+cilvēks pats. Kā es zinu, ka nasta nekad nav smagāka par to, ko varam panest? Tas ir treniņš. Spēks un veiklība ir jātrenē. Turklāt, ja pasaulē nebūtu sliktā, vai mēs zinātu, kas ir labais? Un uz to, ka kāds ik pa laikam tomēr neiztur, arī var raudzīties no vairākām debesspusēm. Daļēji te vainīgs cilvēks pats. Varbūt bija palaidies slinkumā, varbūt bija neuzmanīgs utt. Providence? Varbūt viņš jau ir izdarījis visu, kas viņam bija jāizdara. Jo. Ko tad īsti nozīmē izturēt? Tāpat mēs visi beigās nomirstam. Viss ir relatīvs. Izturēt nenozīmē būt nemirstīgam.
0
He, var jau būt...
0
Suicide, man prieks, ka uztvēri domu:) Šādā situācijā vienmēr liekas, ka neviens tevi nesaprot, sevi ieskaitot. Un pat ja saprot, no malas palīdzēt nav iespējams. Kas sunim asti cels, ja ne pats. Comon! Un nedomā, ka es te velti muti dzisinu, pati neesmu nekāds reindžers. Pilna pasaule ar tādiem.
0
manu ieteikumu suicide ignoreeja...
ak, es tuuliit saakshu raudaat, neeeeeeeeee...
0
Ak tu suicide nabadziite, mazaa nelaimiigaa pashnaavnieciite! Ko rtu te tik ilgi sapnjo par to kaa to izdariit
IZBEIDZ TACHU SEVI ZHEELOT VIENREIZ! saac dariit kaut ko jeedziigu kaut vai kanepiiti iestaadi un skaties kaa aug! vaI maacies gichu speeleet, ja izdomaasi ar ko nodarboties tad tev mulkiibas galvaa neliidiis
0
euzzzz ka jus domajat-vai tas kas notiek ar cilveku(nju dveseli vai garu...)pec pasnavibas vai dabiskasm naves atskiras?
0
Pēc pašnāvības tu sapūsi, tāpat kā pēc parastas nāves.

kāda jēga mirt
0
Debiilam ir jaabuut lai taisiitu passnaaviibu un lai domaatu par to... :/
0
2 netirais -a kada jega dzivot?

2 fishers -paldies par komplimentu:)
0
Nau par ko???
-1
runcis zaabakos ir galiigi aptaureets:D
0
:)))
0
Pasnaaviibu var taisiit tikai totaalas sakaaves gadiijumaa bet taa pasnaaviibu taisa miiksti un dirsaa izrauti idioti..!
0
Tiessi taa!!!
0
2 veiss....paldies par kartejo komplimentu man...kaut gan man ir vienalga...pierasta lieta,ka cilveki citus nesaprot,vai drizak negrib saprast....
0
Nez kaa tas sanaak ka tiessi tev iekriit visi komplimenti...
0
nez ja nu ir tada iespeja ka es nedomaju pa pashnavibu...
0
Buutiibaa katrs dziivo ar saviem murgiem un izteeles auglliem...
0
Veiss un fishers suiside - tika mineejis ka tie ir debiili, kas taisa pashnaaviibas, bet vai tu esi uztaisiijusi, ka saki paldies par komplimentu?
0
2 pagaan....bet vispar vinji izsmej manus uzskatus un domas....tapec es to ta uztveru...kad nomirsu,tad bus par welu pateikties siem komplimentiem....
+1
Pašnāvība vispār ir ņirgāšanās par tiem, kas vēlas dzīvot, bet nevar slimības, negadījuma u.c. iemeslu dēļ. Bet ja tā padomā, visa dzīve ir viena liela ņirgāšanās.
0
Daudzi te pašn. sauc par idiņiem, u.t.t. Bet ja cilvēkam tiešām negribas dzīvot, ja gribas aizbēgt no visa, bet nav jau kur.. Es to esmu mēģinājusi darīt, esmu turējusi žileti pie vēnām ar domu- tūlīt, tūlīt.. Kas mani atturējis? Spītība, nevēlēšanās visus tos maitēdājus atbrīvot no savas neciešamās klātbūtnes, nevēlēšanās aplaimot tos, kas mani noveduši līdz tādam stāvoklim. "Meklē vainu sevī"- tā man vienmēr mācījusi mamma. Un es meklēju, un nonācu pie secinājuma, ka esmu ļauns un nekam nederīgs cilvēks, bet man nav spēka to mainīt. Katrs pats izvēlas savu dzīves ceļu, un katram pašam ir tiesības apstāties un neiet tālāk.
0
0
He..mazā muļķīte, suicide..ja reiz pati saki ka nezini vai gribi mirt vai nē, tad kāpēc domā ka labāk tomēr mirt? Vai tu tiešām esi tik naiva, ka domā ka pēc nāves tavas ciešanas mazināsies? Ka viss pāries un būsi brīva? Es nesaku ka degsi elles liesmās vai vēl k-ko sātanisku, bet nekas labāks kā tagad tevi nesagaida..Kā jau te iepriekš teica, liktenis neuzliek tev lielāku nastu par to kuru esi spējīga panest..
0
He..mazā muļķīte, suicide..ja reiz pati saki ka nezini vai gribi mirt vai nē, tad kāpēc domā ka labāk tomēr mirt? Vai tu tiešām esi tik naiva, ka domā ka pēc nāves tavas ciešanas mazināsies? Ka viss pāries un būsi brīva? Es nesaku ka degsi elles liesmās vai vēl k-ko sātanisku, bet nekas labāks kā tagad tevi nesagaida..Kā jau te iepriekš teica, liktenis neuzliek tev lielāku nastu par to kuru esi spējīga panest..
0
nezinu ka juus, bet es nomirt nebaidos! es baidos palikt par kropli! speciali es nave neieshu, ja nu vienigi par tevijas brivibu! ja man sanaks nomirt, pardzivoshu! :)
0
Tas kudar tevis atrastais saits, ir labs.
0
Nu sorry. bet tas saits ir riktīgākais sviests, nekā īpaši smieklīga vai uzjautrinoša tur nav, arī uz vemšnau lasot tos stulbumus īpaši neķēra...
0
Nē vispār ir arī šis tas foršs atrodams...
0
klau jums neskiet ka suicide jau ir dead?ja jau tik ilgi neko neraksta?
-1
Nuja nuja jaaskataas mos kaados kapos , jameklee kur smird jo vina drosvie i pakaarusies kaadaa kokaa un saulee tas liikis ssaak bojaaties a kas zin mos tai pasaa kvadraataa karoti nolika jaasaak mekleet...!
0
bet ara jau pavees, nevaidzetu jau BAIGI smirdeet..
0
Meklee tac kuram kokam daudz vaarnas rinkii lido vai citi maiteedaaji rinkii plosas...!!
0
bet ja kvadrata ta jau neatradiis, vietejais rokdarbu pulcinsh jau bus vinju lietderigi izmantojis!
0
mjaaa tad skaties ap kuru koku tie skroder rosaas gan jau liiki pa nakti buus sadaliijusi un pasleepusi taass rokas kaajas utt. vairaaakos vaaveru midzenos kokos resp. dobumos...!!!
0
zin un vinji noteikti grib but goti un taisis sev piekarinjus no kermenja daljaam.. aha! :D
0
Piemeeram es sev pagatavotu breloksu atsleegaam no vinas peedas un kaadu kermena dalu tu dunkelheit izveeleetos kaklarotai...???
0
es gribetu lai man ta rokas ap kaklu itka ka zhnjaudz! butu vispar tik kruta!!!! rokdarbnieki noteikti uztamboretu sev parukuno matiem..
0
Es sev arii gribeetu kostiimu no vinas aadas nu tipa tad es vareetu paargeerbties pa vinu baigi forsi buutu...?! ;)
+1
tas butu baigi gotiski, gerbties citu aadaa vai ne...? :)
0
Jaa un visulaiku klausiities mensonu vai ko tik pat stulbu un justies kaa iistam transvestiitam tas tik buutu kautkas...!!!
0
nu ja, tev jau patik tadas lietas... ko lai piebilst.. iedomajos, ka tu varetu ta izskatities, nu kruta.. neatkartojami :D
0
Forsi un tu ataam ekstreemajaam rokaam nebuutu diezko labaaka jo seviski tad kad tur saaks mitinaaties visaadi insekti un slimiibas nu neapsaubaami tas ka rokas saaks smirdeet un tas mans aadas kostiims ar ..!! Forsi vecriigaa visi no mums baidiitos!!! :)
0
heh..
-1
Bet ja nu vina iiisteniibaa i mirusi ta pati vainiiga ka tik stulba es labaak kautvai dabiigi mirstu nekaa pasnaaviibu taisu...!!!
0
mums vajadzetu taka nu saldetavas vadinjus klat,lai saglabjas auksti loceklji un tad mes nesmirdetu, bet taka mes izskatitos sausmigi visi tapat baiditos!
+1
Jaapaskataas kaada makgaivera seerija nez ko vins saadaa situaacijaa dariitu...?! :D
+1
bija viena (mana miljaka) kur vinsh ar spuldzites palidzibu, kas pie griestiem dega ar kautkadiem vadinjeim, uzsprindzinaja dzelz durvis saldetavai! tas bija wooow!
0
!aa citaa seerijaa vins a ledus paliidziibu seifu attaisiija valaa un veel no bambusiem un dubliem raketes uztaisiija...!! :p Labais es gribeetu vinam liidzinaaties taga vins i mans varonis..! :D
0
aaa :) hehe
0
Feini nu pat kaa saneemu meilu kur tu man raksti ka pirms 10min pamodies...!!! :)
0
Nu ta kaaa buus kad iesim dunkelheit uz kapiem suicide liiki mekleet...????
0
hmm........... es diezgan esmu parliecinata, ka rokdarbnieku pulcinjsh jau ticis ar shamejo gala.. :D
0
Nu jaa bet uz tiem kapiem jaaiet vina varbuut buus tur 16.00 kur lai tevi atrod..?
0
Ka jus ta varat runat par cilveku kurs varbut jau ir miris?hmmm
0
velns, suicide neatradam.. :(
0
Bljee putni jau buus so apeedusi...!!! :) A mos skroderu pulcins no kvadraata so savaaca..!! :D
0
es tak saku nu, visdrizak,ka ta, sodien vinji tadi neratni kvadrata izskatijas... :D
0
No domas, liidz makgaiveram, liidz sapniem un iisteniibai, paarspriezzot viskaut ko, ko tik naave neliek aizdomaaties, bet veiss un dunkelheit, nu tas nav iisti normaali forumu paarveerst par plaapu kuli he he. Labaak paspiidziniet Bigiju vai thertheve, lai vinni uztaisa "plaapu sadallu", vai arii noraada linku uz tiem diviem metal "plaapaam"...
0
nu bet mes spriedelejam par temu! nu tak viss stokos!
0
Vot es zinu!!! Es no vinas aadas sev jaunus zaabakus uztaissiisu un purnos saliksu vinas nagus un zobus u tad buus kaa iisti dzelzs purni..!!!:D
0
hahaha ..duraks... :D ta jau no negera labak, vismaz tumshi butu un baltas snores izceltos! a to suicide noteikti zilibala...
0
A kas tev pret kraasotajiem zaabakiem??? Bet jaaiet mos toc kaukur mazs sasiets neegeriitis pamekleet!!! Hmm bet runaajot pa suiecide liiki atcereejos ka WW2 laikaa vaaciesi no ziidu aadaam viskaadas preces taisiija!!
+1
nu tas pats variants ka rokdarbnieku pulcinjsh kvadrata :) bet negerisha zabacinji butu krutaki, vai negeradas jacinja ar krushu galinjiem :p
+1
Aaaahhhh tu!!! A neeger aadas apaksbikses negribi???? Vai arii no neegera sejas uztaisiit masku un karnevaalaa meerkaki teelot!? :)
0
zin garas apaksbikses un veel zenjes, un taka man butu balta seja, es varetu teikt, ka esmu Maikla Dzeksons! fuj, perversi
0
Nu ja taada jau tu esi!!! Es gan labaak pateelotu martinu luteru kingu vai maiklu dzordanu...!!!
0
hmm... kas nu kuram tuvaks :)
+1
Nu labi es gribeetu kluut pa Vuupiju Goldbergu un kas i...!? :D
0
nenu labi, ka gribi,es labak palikshu es pati! ;p
0
Man taa liekas ka normaala pasnaaviiba i tad kad tu nokraujies a spraagstvielaam un uzspridzinies ziidu kaukaadaa sveetajaa gaajienaa tad vismaz nebuusu veltiigi miris bet busu pakeeris liidzi kaadus 10 cionistus!! :)
+1
jup veisam taisniba, vai ari var doties un krievijas vestniecibu, vai krievu plusmas skolu!
0
hey suicide!!!!
tu veel dziiva?
0
Ne taks kvadraata pasdarbiibas skroderu pulcinsh sho jau sen i stiliigaas aadas dreebees paarstraadaajis...!!! :)
0
a varbut vinji adu sagriezusi smalki un uzadijusi sev dzemperiti? butu smuki :)
0
A mos visu pastalaas paarstraadaajusi..!!!
0
hahahha, varetu palugt lai man jaunas pastalas uztaisa :)
0
FORSI AGUCI... NO PASNAVIBAS UZ PASTALAM
0
rausies!
0
hhhmmmm...!? Juden raus..?!
0
pavisam noteikti!
0
A ko taa slaaaviete taadu ljaunu izdariija???
0
nu stulba vinja ira un viss. krita uz nerviem!
0
un runaja mulkibas visadas
0
MARKSISTU KUCE TAADA.....!!!!
0
da labi! lai tak dzivo! ...pagaidam >:) !!!
0
Man liekas ka taa asinjanaa engjelju baaba ir taa pati suicide. Paskat kaa intereseejaas, vai kaadu eed, ka kautkaada siika churinja ir atstiepusies vai nee.
-1
faun tu kludies!es saprotu ka ir ka tu neesi nevienam vajadzigs,un ja pat pec naves ta par vinju runa,tas vispar ir necilvecgi.fui
+1
Cilvēks pats ir vainīgs pie tā ka viņš nevienam nav vajadzīgs, tā kā aizveries. fui=)
0
fui :)
0
nu fui, ka jaus ta varat!
0
Intar,tu saki ka labaka metode miega zales+alkohols!a kapec ir vajadzigs alkohols?labaks efekts?
0
a moshka juus visi mirt gribeetaaji jau izuutiet savu beeru ieluugumus,ja nu kas tomeer atgadaas.
0
es te ir dzirdeejis, ka jaagul karsta vanna i (lai nonem saapes), un ta japaargriez veenas, lai vissa asins iztek un lidz navei noasinotu. par to silto udeni, kurs nonem saapes iisti nezinu, jo nu neesmu taadas stulbibas meeginajis..hehe

+1
What a fuck, nekaa, mees te ta vienkkarsi dodam padomus ka vieglaak izdariiit pasnavibu.....???
Tas taksh ir stulbi uztaisit forumu ka labaak nomirt bez saapeem. Mes visi busim kudiitaaji un uz musu sirdsapzinaam gulsies greeks. Veel tikai pasaki kuru veidu izvelesis sev par piemereotako un ta mes vareetu uztaisiit masu pasnaviibas, ja nu kadam ir vel probleemas vai dzives apnikums.
p.s. ar giljotiinu, piemeram mes varetu uzstaadiit giljotinu Doma laukama tiem kuri grib taisiiit pasnaaviibas, rindas kartiiba 50 santiimi no katra +tejas nauda ;D
0
kludijos mes nebutu kuudiitaaji, bet gan slikta padoma deveji!
0
aizej padirsties ar kadiem zekiem! ilgi nebus jadoma ka nomirt :)
0
tiesa gan vai arii vajag aizbraukt uz klaipeedu ar mentiem padirsties tie pieprot nosist
0
nu man jau labak patik ta ideja par giljotinu Doma laukuma
+1
Imagine there's no heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man. Imagine all the people living life in peace...
0
....You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one Imagine no possssions I Wonder if You can -"-......
0
Tad ir beigta vai nav?
Dunkelheit un veiss taadi baigi inteligjentie, bljee, pasaules nabas, ko?
0
A kas tew skauz...???!!!
0
Pashnaaviibu vairaak meedz taisiit tad, kad iestaajas pilniigs trulums un vienaldziiba, nevis saapes. Esmu tikusies ar neveiksmiigu pashnaaviibas meegjinaajumu, taadeelj, ja to dara, tad 100%, nevis nesaapiigi...
0
TO SUICIDE:
ja TIEŠĀM gribēsi izdarīt pašnāvību,tad arī zināsi kā.
0
Sviests kautkaads,,,ja taisa pssnaaviibu tad liidz galam,,,jo vairaak muuld,,,jo mazaak izdara...
+2
mana personiigaa recepte mazajiem melnajiem depresiivajiem saapinaatajiem ......tiiniishiem - njemam ap 130 asas zhiletes.... norijam censhoties nenomirt kaameer tas notiek ....uzdzeram 14 porcijas FORLAX vai cita veedera izeju veicinosha liidzeklja .... ienjemam mirshanas pozu ( nu mazie zloberi vareetu pirms tam uzkraasot corpsepaint'u un aplikt savas aproces un panjemt rokaasd cirvi vai ko taadu) ... un tagad tikai gaidam ... tevi veel ilgi atcereesies :)
0
Ew, kur ta pati suicide palikuse....??
It ka sen nav dzirdeets nekadas zunjas pa vinju, vismaz par pasnaaviibu...
pasnaviba uz kadu laicinju ir atcelta vai ari nav pienemts kuru lidzekli izmnatot, vai tomer norit visi sagatavosanas darbi??A?
+1
vienkarsi, cerams, ka meitene palika praatigaaka
0
kad man gribas izdarit pasnavibu, es vienkarsi padomaju "Es tacu ta pat agri vai velu nospragsu"
Varbut mani nobrauks psihs taksists vai kad katafalks. Jabauda dzive tada kada vina ir, dariet to ko gribat. Iesaistieties mafia, pardodiet narkotikas (BET NELIETOJIET), dariet saja dzive ko gribat, jo ta pat kadreiz visi nomirs. Un tad bus pie dirsas ko tu esi pelnijis un ko sakrajis. Jus tacu busiet visi kadreiz beigti. Dabiska nave ir liela davana ko dzive mums dod, par suro darbu ko mes esam stradajusi, un sis darbs ir dzivot. Jo vairak dzivosiet, jo patikamak bus nomirt. Vot sita.
0
kad man gribas izdarit pasnavibu, es vienkarsi padomaju "Es tacu ta pat agri vai velu nospragsu"
Varbut mani nobrauks psihs taksists vai kad katafalks. Jabauda dzive tada kada vina ir, dariet to ko gribat. Iesaistieties mafia, pardodiet narkotikas (BET NELIETOJIET), dariet saja dzive ko gribat, jo ta pat kadreiz visi nomirs. Un tad bus pie dirsas ko tu esi pelnijis un ko sakrajis. Jus tacu busiet visi kadreiz beigti. Dabiska nave ir liela davana ko dzive mums dod, par suro darbu ko mes esam stradajusi, un sis darbs ir dzivot. Jo vairak dzivosiet, jo patikamak bus nomirt. Vot sita.
0
\
\
\
\
\
\
\
\
/////
/////
/////
/////
/////
\
// \
// \
// \
(( ))
\_____//
_____/

GAIŠU TACIŅU !
0
Jēziņ! Kas tas tāds?
0
......\......
......\......
......\......
......\......
......\......
......\......
......\......
......\......
...../////.....
...../////.....
...../////.....
...../////.....
...../////.....
......\......
.....//.\.....
....//...\....
...//.....\...
..((.......))..
...\_____//...
...._____/.... Gaišu taciņu!(tagad laikam sanaca)
+1
Bļīin, suicide koments ekstra ordinārs par pašnāvības taisīšanu grupveidā he he.kaut ko tādu izdomāt...tjip kurš ar mani un tad visi savācās noteiktā vietā un laikā apm.95 purni un noslašē viens otru..un tad vēl kā nesāpīgāk nomirt, vajag vispirms anestēzēt nervu galus..:D Diez kāds viņu vēl ir redzējis..njā
+1
Labak Lai 1 reizi gada viena pasaules vieta sanak visi pasnavnieki. Un Tad bus ASINSBORDELIS. :-)

Noteikti butu 100 000 skatitaju. Kurs palaistu garam tadu slaktinu. Varetu labi pelnit. var ari salikt visus tuksa laukuma kur nevar izdarit pasnavibu un lai doma pasi, ka izdarit panavibu.
+1
Visi pasnavnieki no visas pasaules.
0
stiligi
+1
100 000 skatītāju? Tu ko ja pašu pašnāvnieku būtu stipri vairāk, es domāju sklatītāji būtu visi 100 000000. Kur nu vēl tiešās translācijas. Vienīgi pašnāvnieki būtu tik sagruzījušies, ka negribētu braukt, un nobeigtos kur nu kurais.
0
SUICIDE
by Bobby Gaylor

Animals don't have a choice.
If they're not happy with their place in the world... too bad.
They have to live the life they've been given.
Humans, on the other hand, don't have to.
We have a choice.
If you don't like your place in the world
you can get off anytime you want.
Suicide. That's right.
You don't like the way your life's going,
you don't like the way you are in the world,
anything around you,
you can check out anytime you like.
Animals aren't allowed that thought
and believe me, if they were, they would use it.
There'd be a lot of dogs and cats, owned by assholes
that live in high-rises, diving out the windows.
Zebras... if they even had remotely that thought
would take a look at themselves and go, "What the F*#K!
Black & white in a green & brown world... this blows.
I'm just gonna jump in the river.... I don't have a thumb to work a gun or hold a knife or even open a jar of pills. I'm just gonna dive into the next lion's mouth. Why even bother?"
Now, monkeys have the opposable thumb so they could kinda do it the exact same way we do. Now, there's a bunch of people that say, "Oh, it's against the law". Well, it's only against the law if you do a crappy job and get caught. Other people say, "Oh, we should save them". Yeah, well you know what? Not everybody wants to be saved. Not everybody should be saved. And who are we to force our will upon them? I mean, isn't that one of the joys about being a human? Freedom of choice? Now, it's not all bad. Now, I'm not saying "Kill yourself". But if you're gonna be an idiot and do it anyway, it's no sweat off of my back. There's a lot of good that could come from it. A little bit of bad thrown in. Some of the things: A job will open... An apartment will become available... There'll be more air for me... They say there's two girls for every guy - if you're a man, there'll be four chicks for me... There'll be more Ketel One vodka for me... There'll be one less idiot in line at the bank who gets up to the window without their F*#King slips filled out... I won't ever have to go to the store to buy my favorite Salt & Vinegar Chips and have the clerk point at you and say, "They bought the last bag".... You won't help change the McDonald's sign to a Hundred Billion Served... You'll never get AIDS... You won't have to worry about calories ever... No more, "Hey, does this make me look fat?"... There'll be one less polluting human...You won't have to recycle... There'll be one less car on the road... There'll be more Ring Dings for me... Fifty or so chickens' lives will be spared... Your fingers won't ever get red from eating pistachios... You won't be forced to visit your Grandparents on Sundays anymore... No more church... You'll be saying, "Hey, World - Kiss My Ass!"... No more wet dreams about Supermodels... No more Barry Manilow... For a few years anyway... Wondering "Am I a loser?" will be a thing of the past... Say good-bye to crappy Xmas presents from Aunts and Uncles... You won't have to suffer through a Motley Crue reunion... F*#K flossing and brushing... You'll never lose sleep over a pregnancy scare... Adios, Acne... Worrying whether you fit in or not won't be on your brain... See ya later, homework... You'll never have to sit through another movie brought to you by the creators of South Park... Schools out forever.... No more paying bills... You won't have to do chores... You won't be able to run over toads with the lawnmower though... You'll also miss McDonald's French Fries... Bugs Bunny... The amazing electrifying feeling that surges through your body when you kiss someone for the first time...
You won't be able to watch the letterbox director's cut of Jaws... Candy... Living above ground... Pudding crust... You'll miss the rush of getting your first apartment... Getting to the point in your life where you can tell your parents to "F*#K Off! I gotta make my own mistakes....you did"... You'll miss sex - you'll miss thinking about it, looking for it, sex by yourself, sex with a partner, sex with multiple partners... No more summer nights that seem to go on forever... Roller coasters.... Naming your kid the name you always wanted... Making a difference in the world... You'll miss the experience and pleasure of Hallucinogenics... Watching your neighbor's wife change clothes with her blinds open... A lifetime of masturbating... Watching your favorite team sweep the series... Music... You will definitely miss music... Trying to sneak into your house drunk - three hours past your curfew... You'll miss the blaze and glory of the 4th of July fireworks... The taste of Captain Crunch... If you're a boy, you'll miss the feeling the first time you reach up a girl's shirt... If you're a girl, the feeling the first time you reach down a boy's pants... You'll miss your favorite coat... Waffles with whipped cream and strawberries... Beating your friends at video games... You won't be around to see what shape and color the new marshmallow in Lucky Charms will be... You'll miss the feeling you get when reminiscing about your first love - thirty years after the fact... The joy of giving and receiving at Christmas... Skinny dipping... Getting stoned, reading Green Eggs & Ham, and eating like a horse that got loose in the grain bin... Flying cars... Hey, you were born - Finish what was started!...
0
You'll miss the experience and pleasure of Hallucinogenics... Watching your neighbor's wife change clothes with her blinds open... A lifetime of masturbating... Watching your favorite team sweep the series... Music... You will definitely miss music... Trying to sneak into your house drunk - three hours past your curfew... You'll miss the blaze and glory of the 4th of July fireworks... The taste of Captain Crunch... If you're a boy, you'll miss the feeling the first time you reach up a girl's shirt... If you're a girl, the feeling the first time you reach down a boy's pants... You'll miss your favorite coat... Waffles with whipped cream and strawberries... Beating your friends at video games... You won't be around to see what shape and color the new marshmallow in Lucky Charms will be... You'll miss the feeling you get when reminiscing about your first love - thirty years after the fact... The joy of giving and receiving at Christmas... Skinny dipping... Getting stoned, reading Green Eggs & Ham, and eating like a horse that got loose in the grain bin... Flying cars... Hey, you were born - Finish what was started.
0
varēji jau arī valsts valodā uzbliezt...
a vispār nē.... vāciski būtu bijis labāk.
+1
ik pēc 40 sekundēm pasauleē notiek pašnāvība nu ta rēķiniet cik un kā man slinkums
+1
Sutiet visi savas domas. Kur palika si divaina persona Suicide?... Pedejo reizi vina seit redzeta 2004. gada 10. jūnijā, plkst. 23:00.
0
Viens ir notiek... teiksim pašnāvības mēģinājums.
Cik no tiem ir ar exitus letalis....- jau ir citi skaitļi.., tā ka tās 40 s. vēl nav rādītājs.
0
noteikti tagat slimnica atklepo tabletes ko bija norijusi.
0
noteikti tagat slimnica atklepo tabletes ko bija norijusi.
0
ta kāda atšķirība je nedraudzējas ar prātu tad pats vainīgs ja nenonsprāgst varbūt prātiņš atnāk mājā
+1
Kā teica mana bijusī matemātikas skolotāja: "Statistika ir vislielākie meli". Es arī to reklāmas stabu esmu redzējusi. Kur viņi rāvuši tās 40 sekundes? Areče, paņem kādu laika periodu, teiksim, 1 gadu, paņem visu (zināmo!!!) pašnāvību skaitu, gadu pārvērš sekundēs un izdala ar pašnāvnieku skaitu. Bet apgalvojums, ka "ik pēc 40 sekundēm kāds sevi piebeidz"- nu gluži kā pēc pulksteņa- istenībā ir melošana, jo varbūt veselu pusstundu Pasaulītē visi mierīgi mirst dabiskā nāvē, bet tad pēkšņi bariņš japāņu jauniešu, kas iepazinušies internetā, ņem un vienlaicīgi sevi nomušī.
0
Njaa... Visi tie tizlie , kropliigie pokemoniskie tiinji , ir pilniigi dirshljaki. Bij taada dziesma : "Teenage Nervous Brakedown" kuraa bija pa liidziigu teemu... Vopshem , garaa un smadzenees vaajie iiblji kautko pisaas , un pashi ar savaam domaam uzdzen sev depresiju , laigan taadai nav jaabuut... Pats esmu shaadaa vecumaa , a man piedraazt , dziive ir skaista , alus nav garshiigs , piipeet ir tizli , a zato muzons skan ideaali ;)
(par to alu - manas neobjektiivaas domas :))
Holla Playaz ! m/
0
Reti prātīgs cilvēks. Bez ironijas.
0
hm.. to Lūsis
meli >neticami meli > statistika > ?
0
nu es tās 40 sekundes pirmoreiz dzirdēju nevis no tā staba, bet suicide commando gabalā cause of death suicide, ta kā tam reklāmas stabam derētu piekasīties par autortiesībām
0
Passnaaviiba ir vaargulliem. A dziive ir forssa lai gan man ar visulaiku neveicas, 20 gadu laikaa esmu dabujis tik daudz traumas, visulaiku tieku nodirsts, un vel visaadi bulshiti ar mani atgadaas. Tomeer dziivee ir daudzas lietas kuru deell ir veerts dziivot :)

0
DiMeBeRg - neljauj sevi nodirst , vai arii - nedod citiem iemeslu to dariit ;)
0
Pashnaaviiba ir skaists un skumjsh dziives nobeigums, bet uz to ir jaasanjemas jaatrod iistais mirklis, un es savu dziivi taa beigshu, agraak vai veelaak, netaisos sagaidiit to stulbo vecumu, ar slimiibaam un citiem suudiem, labaak mirt jaunai un skaistai, vispaar to vaig izdariit taa lai peec tam ilgi runaa!!!
+1
tas būtu prātīgākais, ko tu varētu izdarīt. par vienu pokegotu mazāk...
0
"MelnaisRuncisrENARS" :? wtf!
0
Tik pāris īpatņiem šai forumā ir dotības izvilkt ko tik vecu ārā...
0
Ē, a viņa vēl dzīva or beigās saņēmās? Nez?
0
Gribat paarliecinaaties, vai grupveida demoralizeesanai tiesaam ir tik lieli panakumi kaa cereejaat?:D
Pa tik isu laiku neviens nenoveco, ar progeeriju meiteens nesirga, cik zinu. Skaidri jums teica, ka dziivos, kameer jauna un skaista, turklat, ja kaut kas buutu noticis, visi ilgi runaatu.
+1
Neviens jau viņu varbūt nepazina. Ņēma un nogalējās, i vsjo. Lai vieglas smiltis viņai.
0
Fauns Live Happy, 2004. gada 2. jūlijā, plkst. 08:41 [Link]
Man liekas ka taa asinjanaa engjelju baaba ir taa pati suicide. Paskat kaa intereseejaas, vai kaadu eed, ka kautkaada siika churinja ir atstiepusies vai nee.
+1
Tātad 12gadīga runča dzeja. Tāda ir tā mūsdienu jaunatne :(

Un tavas acis man kaut ko sacīs
Un tava mēle kā desas šķēle
Ak, tie man kā mūža smogi
Ka tavi zobi kā zāģa robi

Es murrāju tik murrīgi, ka murrīgāk vairs nevar
Ak Feličita, kad tevi ieraugu manas sirds stīgas
Manas dvēseles nostūrus pie mana ānusa kar
Bet tu tik murrā un manās acīs skaties...

Mana mīla netur šo sprostu
Tavas netīrās zeķes, ko diendienā ostu
Tas nāk tik negaidīti, ak Feličita
Kad manā dzīve valda jau cita

Tu domā, ka es tevi mīlu un gribu pist
Bet es tikai gribu tavu ānusu sist
Par tām mīlas mokām, ko vajag man ciest,
Kad tavas siekalas pār manām vēlos liet

Bet tev jau nekas tu esi tik perfekta
Manas asinis pār ciešanām tu lej
Bet tev jau nekas, tu esi vienkārši perfekta
Kad ar pirkstiem pa svešiem ānusiem ej

AK mokas, ak sāpes, ak mana liesma
Tu manu liesmu pakar uz iesma
Un tad to atklāti dedzini
Ak Feličita, vēlos kaut es būtu pediņš

Tad es apzinos, ka tevis vairs nav
Un manas acis pēc tavām tik saldi ņaud
Mur, es saku, tu – nedzirdi
Tu aizkapa saulē tik papirdi

Es ņaudu un gribu ostīt tavas acis
Gaidīt, kad tavas acis man kaut ko sacīs
Es tevi mīlu kā ceptu pīli
Ja varētu tad brauktu uz Nīlu...

Ak tu mana mīla, ak tu manas dzīves slazds
Tu manas sasietās dvēseles sapnis neparasts
Cik reizes gar tavām krūtīm nav slīdējusi mana sperma
Tagad atmiņas grauž manu epidermu

Mans penis tavās rokās bija kā mājās
Šis sapnis , kas ir tik brīnišķīgs
Ak, Feličita, tavas kājas,
Es gaidīšu pat tad, ja ap manu peni sāks snigt

Mana dzīve = nebrīve, kopš aizgāji tu
Manās rokās un dvēselē tukšums un iznīcība
Domāju , ka aizgāji projām pavisam, bet tu
Aizgāji nopirkt pienu uz piena veikalu

No veikala nāci tu ar savu appirsto tašu
Un pūti uz apkārtējiem savu spermaino dvašu
Ak, Feličita, domāju ka izgaisi tu
Un drātēju veco labo Sašu = kaimiņu

Un tad manā istabā ienāci tu, ak, Saša, jā
Tevi es apkrāptu un pārsteigtu ieraudzīju
“Es visu varu paskaidrot, tas viss nav tā”
Bet tu iespraudi sveci manā pakaļā

Kur tevi atrast, kur tevi rakt
Kur tavas spermainās lūpas vairs zagt
Kur tavu garšīgo klitoru rast
Pasaulē, kur ik dienas kāds mirst

Atmiņas, atmiņas, tās mani glābj
Kaut sirds mani mocīt nepārstāj
Atkal tava seja manā sejā stāj
Un tīri nejauši mana roka manu peni klāj

Es esmu tik bēdīgs, bet reizē tik priecīga
Pasaule tik liela, es esmu tik niecīgs(a)
Es atceros kā tavi pirdieni vēlējās mani kairināt
Spermu no mana jau zaļā peņa šļākt

Ardievu manu rozīnīt, mana dzīve, mana brīve
Ardievu mana diagnoze = seksuālā apmātība
Ak Feličita kādēļ tev vajadzēja mani izbarot baložiem
Ja debesīs dziedāja pīles
+1
te prasās pēc dzejas analīzes
jāpiemetina tikai, ka sekss ar prezervatīvu varētu tikt pielīdzināts šokolādes ēšanai bez garšas kārpiņām. tas labākai analīzei. bet analīze taps pēc Bobija kļūdu labojuma
0
bļ es laprāt izlasītu bet tu esi tik miglaini uzrakstījis es nez kā tu tā varēji...
0
vecīt es tevi saprotu, man arī biš miglojas
bet vakars laikam
ā, dzēru alu tipa arī
+1
Čurāt vajag... ba besī jau skraidīt caur istabām... kādam vēl radīsies aizdomas... I'm cool. Moš pa logu?.
+1
pa logu ir ok
+1
Es nakad tā neesmu darījis. Tas bvīstami, vēl uz otru pusi var sanākt. Ir gadījušies incidenti.
+1
nu moš uz tualeti aizšauj?
pēc tam detalizētu stāstu, lūdzu, vislabāk jaunā tēmā. lai kāds nikns onkulis sāk ņurdēt par foruma nelietderīgu izmantošana. tas man baigi patīk, tu tik nevienam nestāsti.
0
Nē vecais ganjau jau guļ, bet bail pašam atsisties pret kādu stūri.. sāp kā nekā pēcāk... Ok šas.
+2
nē nu labi es patiesībā vispār neesmu piedzēries un man nekas nemiglojas bet negribas iet gulēt un šī lapa tik mīļa.

bet tas stāsts ir patiess, es vnk esmu 2 metri un mani grūti piedzirdīt.
0
es vienmēr pieņemu, ka masas dēļ, bet varbūt manī ir antipiedzirdīšanas gēns
0
Šas ba. Dirs! Man ir problēma tāda ka es nevaru daudz iedzert, tas ir pēc kādiem 5 aliem man ir tīīīīīk labi, aha. Tas moš iedzimts, zin asīnīs jau patstāvīgi kāda promile, cita izskaidrojuma nav. Bet patiesība ir tur ārā. Polnaja luna.
0
Mhm. Veselīgi... :D :D :D
0
(tik agri no rīta smieties, I mean, nevis čurāt pa logu vai prezervatīvā, nepārprotiet)
0
Auseklis: "Mežā pie kādām Umurgas pagasta mājām atrasts stipri sadalījies 20 gadus veca umurdzieša B. Līķis, ziņo "Auseklis". Policijai par viņa pazušanu ziņots nebija, lai gan pēdējoreiz vīrietis bija redzēts 6.jūnijā. Restaurējot notikumus, atklāts, ka vīrietis pakāries, izslīdējis no auklas un vēlāk viņu saplosījuši meža zvēri."

iz klab.lv/users/dienasgramata...
0
Pozitiivi:) Turklaat baisi nezkaapeec cilvjiem liekas, ka tas tuvu vinju maajaam noticis, nevis, ka tas cilveeks padariijis sev galu, un vinja prombuutni neviens nav pamaniijis, un cik lielaa meeraa tas saistiits:D es atvelkos:D
0
Can't take it, never could
Time to end it, wish you would
Friends and family, they're all gone
Life for you is just a con
Dig yourself a hole in the ground
Push up daisies six feet down
Take a dirt nap, buy the farm
Inject a bubble in your arm

[CHORUS]
Kill yourself, kill yourself
Why don't you kill yourself

Don't rely on no one else
End it all just kill yourself

Life is just a one way ticket
Everyone must go around
Here's a bucket go and kick it
Slit your wrists without a sound
When you fo don't make a big deal
No dramatics, don't overplay
Cause don't you know that we'll all fell
Better once you've gone away
[CHORUS-MOSH PART]

You're a loser, there's nothing left for you
A worthless loser, at everything you do

S.O.D. - Kill Yourself (1985)
0
uj SOD >:)
aploudu tūlīt
0
Google Blog Search, Runci >:(
www.mediafire.com/?vum9kt7pcsy...
0
Te laikam bitreits lielāks, rapidshare.com/files/72939117/S.O....
0
Šim vakaram gan iesaku kaut ko mierīgāku un apgarotāku, man šitas labi tagad cepī =)
www.mediafire.com/?xywa0o9myyk...
-1
ko tu centies iesmērēt savas huiņas a?

:0

starp citu, spriežot pēc sampliem, jaunais slipknot solās būt cerīgs.
0
0
Speak English or Die iekš 320kbps: rapidshare.com/files/126396803/S.O... (parole: bloodyrevolutions)
0
es tikai cenšos palīdzēt 8)
un, ka madonna ir huiņa, to tu man acīs pasaki, ja, nākamreiz? >:(
0
labi, labi, nākamās reizes nebūs, k? :(
0
vai tas ir ļoti slikti ēst vakariņas tik vēlu?

daudz jau es netaisos rīt. :(
0
nav jau tik vēls, ēd droši
0
Eh, nenoreaģēju laicīgi, mums tak dzejas vakaras te:

This cancer eats the filth away
Ran from slits so deep so dirty
Fed the vile the children's bane

Yes this pestilence this lovers dream
The flesh this plague assimilates
The end of all: this slate wiped clean

Eclipsing devotion with shallow disguise
They prey on the fruit of the one they despise

Better than suicide

Disorder guilds the human filth
Wrecked from fair perversity
The wicked frails at touch the ill

The children frisk in killing fields
Dark rivers of corrosion flow
And meet the shores of throes un-healed

Psyclon Nine - Better Than Suicide (2006)
+1
psc, es vēl tikai tagad drīz iešu uz vakariņām lol
gaileņu mērce ar vārītiem kartupeļiem
+1
īstais dzejas vakars šeit

klab.lv/users/veidenbaums/...

komentēt mēdz kāds aizdomīgs 'nefolk'
+1
ahahah, pēdējo kā reiz biju pievienojis favorītiem.

par tēmu - emiils.draugiem.lv
0
Kādas idejas kā varētu dabūt rokās to pašnāvnieci? :) diez viņa beigās nomušija sevi vai nē, un ja nē, domāju pa 4 gadiem būs kļuvusi gudrāka un diez ko tagad teiktu par to bullshitu ko rakstījusi?
0
Iespeejams, taa arii atcereesies, ka domaaja to visu nopietni, cita lieta, ka varetu buut neerti par kaa taada publiskoshanu:))
+1
bet šī ir jauka tēma jebkurā gadījumā
+1
bez šaubām!
+1
Forumā plosīties plosās tēmu nekrofīlija...
0
Fishers 2004. gada 3. jūnijā, plkst. 11:47

"Nu gan jums sarunas te ir jociigas..."

Lūk, ko runā cilvēks, kurš pēcāk pakarās, starp citu.
0
Tas ir tas pats fishers? Es ar viņu vienā klasē mācijos R.I.P.
0
Fishers 2004. gada 15. septembrī, plkst. 11:42

"Sviests kautkaads,,,ja taisa pssnaaviibu tad liidz galam,,,jo vairaak muuld,,,jo mazaak izdara..."

Laikam zelta vārdi
0
Man atkal tie līdzpilsoņi vairāk uz dedzināšanos. Viena kaimiņiene garāžā aplējās ar benzīnu un uzrāva špicku. Tiesa gan, vēl kādas dienas slimnīcā pamocījās, bez 70% ādas. Bet nu tomēr, kaut vairāk pļēguriņu tik paškritiski spētu rīkoties...
0
ja tas fishers ir tas kas no lapmezciema pakaras tad jau laikam tas pats.
-1
Come on dead man
You have slit your wrist
Bow down dead man
And slit your wrist again
Cut!!! Cut!!!

Razorblade baby
Kill yourself girl
You Christian women
You can't live like this
No!!! No!!!

/Carpathian Forest - The Suicide Song/

:)
0
A es i nezināju, ka šamējais ir pakāries... :(
-7
Es pakāros. Vakar.

Cik daudziem no jums patiesībā patīk tādas emo rock/scremo bandas kā The Used un From First to Last? Man ahujenna.
+1
^ pirmo reizi dzirdu tādas >:)
+1
pašnāvību var izdarīt tikai gļēvs egoists. pirmkārt jāpadomā par saviem tuviniekiem, un tad... padoties mirkļa vājumam un izdarīt nelabojamo.
bet... ja jau tomēr... ja ar savu aiziešanu nevienu neapbēdinātu...
savāktu visus, kuri dzīves laikā ir iedirsuši dvēselē man vai kādam no maniem tuviniekiem. iesēdinātu šamējos lidmašīnā... vēlāk izslēgtu dzinējus... un... kamēr šamējie apdirsušies, apmīzušies brēktu... es ķertu kaifu no dzīves pēdējiem mirkļiem un ierēktu par šamējiem. nav jēgas darīt sev galu bez trokšņa
0
gan jau ka tava kompa cietā diska saturs liecina par kaut ko citu. :O
0


Bet man liekas, ka, lai paceltu pret sevi roku, arī jābūt zināmam daudzumam iekšu. Es piemēram tagad to nespētu, lai gan esmu mēģinājis izdarīt suicīdu pirms 5 gadiem sadzeroties zāles ,likās visvieglākā un nesāpīgākā metode, bet nenostrādāja un es pievēmu istabas grīdu. laikam vajadzēja alkohola ņemt talkā.
0
Fail :DD Defdump ir tīri neko grupa no šitiem screamo
0
a fishers jau diezgan pasen, ja nemaldos pēc 2007 gada blomes
0
Dīvaini, tāds dzīvespriecīgs tēls tak bija...
0
dzīvespriecīgumam ir sakars ar pašnāvnieciskumu
0
nevermind
0
Runci, imho tu esi iebraucis sviestā...
0
Runci atlaid punci! :D
+2
Nezinu, kas notiek, bet pēdējā laikā es nespēju beigt domāt par Krengu no Teenage Mutant Ninja Turtles. Tas ir normāli?
0
vispar tur lapinos jau vairaki matainie nomirusi, Agulis taks ari no turienes bija.
0
kā viņa bračkam nez iet
0
S.O.D. - Kill Yourself

Can't take it, never could
Time to end it, wish you would
Friends and family, they're all gone
Life for you is just a con
Dig yourself a hole in the ground
Push up daisies six feet down
Take a dirt nap, buy the farm
Inject a bubble in your arm

[CHORUS]
Kill yourself, kill yourself
Why don't you kill yourself

Don't rely on no one else
End it all just kill yourself

Life is just a one way ticket
Everyone must go around
Here's a bucket go and kick it
Slit your wrists without a sound
When you fo don't make a big deal
No dramatics, don't overplay
Cause don't you know that we'll all fell
Better once you've gone away
[CHORUS-MOSH PART]

You're a loser, there's nothing left for you
A worthless loser, at everything you do
0
"Latviešu alus?" :D Tu atkārtojies!
0
Bļa, vakar pa dzērumu napamanīju ;)
+5
Man liekas ka vislabāk ir nolekt.
Vienīgais mīnuss ir tas, ka man pēc kādas 20 reizes jau apnika, jo dzīvoju pirmajā stāvā
+3
Vismazsāpīgāk ir iedzert miegazāles un izplūdes gāzes ievadīt autiņa salonā.

A bet vēnas šķērsām tikai emo griež. Vajag gareniski.
+1
Krusteniski;)
0
Lol, roof :D:D:D
nu nez nezcik forsi nav ar to leksanu, beigas zarka bus kompast kaudze un neviens nevares tevi nobucot uz atvadam berees. un ja esi pielejies un tad lec vel var gadities ka izdzivo.
skatijos interviju vienu, kur dzeks sev meginaja izdarit pasnavibu ar vicestera palidziibu. shavis sev seja, bet izdzivojis, teica, ka pec sii vairs nekad nemeginas pasnavibaa iet, jo tas meginajums, kas neizdevas bija baiga agonija, un kauttagad ari shis ir bomzis, bet dzivo laimigi. tas ir pizdets ka cilveks mainas tad kad sis izdzivo pec meginajuma sevi nonavet.
+1
Interesantāk pašnāvību inscenēt un paskatīties, kas tad notiek...Varbūt paliek tik jautri, ka dzīvot sagribas...vai tik žēl, ka jādara gals...vismaz būs skaidrība;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas