ideja par gopiem
0
davaj uztaisam Gulbene vel vienu big metalfestu,lai afishas butu pa puslatviju un tad sagaidisim gopus ar atplestam rokam:))
ta vini redzes ,ka ar mums joki mazi!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
lai mees paliekam taadi pashi kaa vinji? nafig? jo suudu vairaak kustinaas, jo vairaak smirdees. es vados peec taada principa.
0
Corpse
Nu, un kas tad būtu? Liels kautiņš, asinis, lauzti kauli, kaut kādas "uzvaras" vai "zaudējumi". Policija. Problēmas. Pēc tam visiem Gulbenē, kam garāki mati vēl ilgi būtu jābaidās, ka viņus pa vienam izķers un atskaldīs. Cik zinu Cēsīs pirms kāda laika vienu metālistu nosita.
0
Un vispār nav ko mums nolaisties līdz to ļautiņu līmenim. Kad uzbrūk jāaizstāvas, bet pašiem uzsākt būtu nepareizi.
Lai gan ja tiktu sarīkots tāds fests, par kādu Tu runā, tad gan jau viņi paši būtu klāt un paši arī uzsāktu ķildu.
0
nezinu,Cesis man liekas vispar ir ljoti maz urlu,parsvara neformali
es nedomaju speciali meklet problemas.lieta tada,ja ari tads fests bus,tad vini naks un nirgasies un mes tikai cietisim??
ir jaaizstav metalistu naciju un punkts.
0
Jaa, stulbums jau tas, ka kauties ir baigi forshi un puikaam shad tad veseliigi. Tikai tie ir cilveeki, kuri iet nevis izkauties, bet piekaut. Un meeru vinji nezin. Kaa no kjeedes noraavushies sunji. Sist, kameer veel var iebakstiit. Ja nosit, tad jau super dzheks, labaak nevar buut. Un vislabaakais, kas ir tajaa visaa padariishanaa ir tas, ka vinji nemaz nezin, kaapeec vinji taa dara. Taa vajag, taa dara paareejie. Kautkur filmaa redzeeju, ka matainie ir kautkaadi maukas narkomaani, geji izvarotaaji. Liels paldies ir jaasaka masu meedijiem, un holivudai par vinju zinaashanaam par to, kas notiek ielaas.

Un ar to naacijas aizstaaveeshanu ir kaa ir. Jo aarpus Riigas tava kautinja deelj, tieshaam var paaris matainos vienkaarshi nolinchot. Jo tie idioti jau nerubii, ka tie nabagi ne pie kaa nav vainiigi. karoche pilniigi cita domaashana un filozofija. Nopeerc strokji un noshauj vinjus visus. Un ja mees visi apshautu katrs pa barinjam, paseedeetu cietumaa, peec kaada laicinja arii dabuutu savu cienju. Citus variantus neredzu shajaa sabiedriibas izgaaztuvee.
0
Bet tas jau neko nemaina ja tu sos apsausi jo peec kaada laika taa pat atradiisies kaads idiots kurs buus pret tevi..!!
0
Navi URLAM
0
veiss, reku skiniem darbiibas laucinsh. kaapeec juus neriikojaties? saki, izsitiis vienu slaani, saradiisies naakamais? ljoti jauki, buus arii nakaamaam skinu paaudzeem ko dariit. vai tad tas ir slikti? vai tas nav tas, kas jums ir vajadziigs?

kaapee braucat virsuu hc un tuuristiem (toch nesaprotu)? kaapec nenotiek reidi pa maskachku?
0
Nu redzi BigUgga tapee ka tie tur maskachkaa nekur nepazudiis bet lai buutu mazaak probleemu veelaak taas i jau jaanoveersh pashaa saknee tapeec visiem neegeriem i jaaparaada ka te i cilveeki kuriem vini nepatiik un mos kaadam etiopietim tas pieleks un vins uz sejieni nebrauks !!! Bet maz ticams niggeri i pastulbu lai to saprastu jo viniem tac naw ko eest u kaa zinaams pilnveertiigai smadzenu darbiibai i vajadziigas uzturvielas piem. paartika...! :0
0
A pa tiem hc tapee ka vini neprot pamatot savus uzskatus antifa jautaajumaa nu karocha vini neko pa nacismu nerubii bet ir pret nacismu bet kapeec pret to arii vini nezin galvenais iemesls laikam taads ka tas tagad modee!!!
0
njuu jaa, modes lieta.. bet vai arii buut par nacistu tagat nav modee :))
0
Nu jaasaka godiigi ka i gan piemeram krievijaa tas i normaals stils !!! Tik idiotisms i taads ka tie naciku stilotaaji sit jebkuru kurs peec vinu domaam nav skins nu resp. vini domaa ka iistam nacikam ir jaabuut skuutam paurim , zaabakiem , baltaam snoreem utt.
0
es esmu naciks(sevi ar tadu uzskatu) bet vienalga staigaju ar matiem uz galvas un adas drebes, un man pofig ko jus domajat! un ja kads piekasas tad lai reikinas ar sekaam :P
0
Urlas ir bija un būs...
Un neko tur nepadarīsi:)

Just izglītot sabiedrību un mācīt domāt, bet tagad jau fast-fuud un bubblegum modē...
0
zikas buutu ja skini uztaisiitu reidu maskachkaa... es tu dziivoju... peec taa reida buutu taa - pilniigi izdauziitu visas iekshas visiem kam kaajaas zaabaki(ts. arii es)... te urlas ir nenormaali daudz... kaadas 10 reizes vairaak kaa skini...
0
tb skini te manlieks vispaar nav - jo vienkaarshi vinjus brutaali atdauza....
0
Fauns pareizi uzrakstīja: Paskatieties filmas - ja tajās vispār kādreiz parādās kāds metālistam līdzīgs tēls, tad viņš vienmēr ir negatīvais - sīks zaglēns, narkomāns, truls kauslis un rupeklis (visas urlu īpašības...). Labākajā gadījumā viņš ir vienkārši padumjš, neievērojams tipiņš (neveiksminieks ar paplukušiem pusgariem matiem, kurš savu alusvēderu slēpj zem rūtaina krekla, un strādā kādu slikti apmaksātu darbu). Tas (un daudz kas cits, protams) jau arī veido cilvēku uzskatus.
Un ja mums metālistu "puikām" izkaušanās ir rets notikums, kas citreiz tiešām var būt "jautrs un veselīgs", tad viņiem tā ir ikdiena, varētu pat teikt - profesija. Nesen atkal braucu 15 trolejbusā (vislabākais maršruts Rīgā he he; tiem, kas nezina - tas iet cauri visām maskačkas "labākajām" vietām). Bija pavēls un iekāpa kādi astoņi džeki un viena meitene (uzturēšanās šajā sabiedrībā bija atstājuši savas pēdas - viņa izskatījās pēc lētas prostitūtas :(((( Skumji.. ) Un vienam no tiem džekiem uz rokas pastāvīgi bija uztīta ķēde - viņa parastais instruments. Tas laikam liecina, kāda ir viņa ikdiena, un ļauj spriest par to kādas kautiņā gadījumā ir to izredzes, kuri katru dienu strādā/mācās un kuru dienišķais "rīks" ir nevis šāda ķēde, bet piem. ģitāra...
Tajā reizē viss beidzās diezgan mierīgi un viņi vienkārši izkāpa (pirms tam mazliet paspārdījuši durvis), bet viņi tiešām pilnīgi apliecināja Fauna vārdus - viņiem visiem bija "rakstīts uz sejas", ka viņi ir truls vilku bars, kurā visi sitīs, to kuru sitīs viņu "barvedis". Visi sitīs atšķirīgos, "nepareizos", jo tā vienkārši IR JĀDARA (Es patiešām pabrīnījos, ka viņi man tikai (salīdzinoši) pieklājīgi uzprasīja cigareti).
0
Nezinu vai metālistiem būtu jānolaižas līdz viņu līmenim un jāsāk sist urlas tikai tāpēc, ka viņi ir urlas. Uzsākt tomēr nebūtu pareizi, bet jāaizstāvas ir nežēlīgi un stingri. Es uzskatu tā - ja metālists ir viens pats un viņi ir vairāki, tad jāmēģina "izbraukt pa godam" (jo nevienam nav vajadzīgi invalīdi), bet ja metālisti/panki/skini ir vismaz divi - tad tikai uz priekšu. Vārdu sakot - jāturas kopā.
0
tie urlinjas jau 80 pro ir miislji,vinjiem tikai mutes ir baigi nejaukas,es piem vienmeer tramvajaa braucot peetu visaadus ljautus un kad gadaas nopeileet kaadu atsleegu meetaataaju ar adidanas boteem,varu apmierinaat savas rasista tieksmes,vispaar vairaak kaa puse riigas jaunieshu izskataas kaa bomzhi,neesmu pats riidzinieks,kaadu gadu dziivoju riigaa,bet 5h uzturoties aarpus sava dziivoklja juutos nomaakts no skatiishanaa un klausiishanaas visaadaas salashnjaas,brrr :(
0
kk:( - a ja ir 2vi saveejie pret kaadiem 10 urljikiem(iisteniibaa parasatis sameers)... kaa nekaa baraa vinji kruti..
0
Redziet ljauzhi, peedeejaa laikaa man ar tiem kraamiem nav sanaacis sakjerties, bet ljoti daudz nosaka attieksme. Kaa tu pret vinjiem reagjee. Esmu ar vinjiem runaajis, smeejies un konstateejis, ka nu nav jau tik ljoti briesmiigi. Tie kaartiigie kroplji ir kaadi 30 procenti, bet paareejie patiesiibaa biezhi izraadaas cilveeki ar diezgan lielu sakariiguma potenciaalu. Ja tu shausmiigi no vinja neraustiisies un runaasi taapat, kaa ar jebkuru normaalu cilveeku un jutiisies briivs, nepiespiests, ticiet man, tev veel var draudeet kopiiga alus iedzershana. Staasts no dziives - "Jelgavaa viens paziistams visai antisemiitisks un antiinosrancisks choms velkas maajaas peec darba, nopircis divlitriigo alu, kuru nes rokaa, uz kuras ar nazi kaadaa pasaakumaa ivilkts SS. Protams, ka netaalu uz solinja ap shnjabja pudeli seedoshie urljiki nevar mieraa palikt un vajag nedaudz patrauceet cilveeka mieriigo celju uz maajaam. Neko, vaards pa vaardam, kameer beigaas visi draudziigi seedeeja un dzeera urlu shnjabi un uzdzeera ar galvenaa varonja alu, ko papildinaaja jautras sarunas, un vispaar vakars bija izdevies. Protams, kaads supernacionaalists var saakt dirst, ka tas ir apkaunojoshi un veel nezinkaa, bet nu sorii. Es neieshu speciaali kautkaadu naidu kurinaat, ja ar tiem cilveekiem var normaali aprunaaties, iedzert un, pats svariigaakais!, ieguut iespeeju mainiit vinju priekshstatu par kautkaadaam noteiktaam lietaam, lai kaadas taas buutu. Nu bet vai tad taa nav?
Bet fakts, ka ir arii daudz indiviidu, kas buutu pa vienam jaaslepkavo nost. Ar to visu gribeeju pateikt, ka 100 procentu radikaalisms aatri atstiepj kaajas.

Tiem, kas veel nesaprata, pirms baaz pakaljaa shampaniesha pudeli, nu vajadzeetu nedaudz arii lubrikanta, vai ne taa?
0
Faunam
Jā, un ir vēl viens svarīgs moments - tas, vai urla ir viens, vai savā urlu barā (būdams viens viņš tev, visticamāk, vispār nelīdīs acīs). Vēl jāskatās, cik lielā barā un kā tas bars ir noskaņots. Atrašanās kopā ar mēsliem nereti sabojā un pārveido pat potenciāli normālus cilvēkus. Satiksi viņu vienu - būs ciešams tips, satiksi barā - vari gatavoties salasīt savus zobus pa zemi.
Nav jau tā ka viņi ķer un sit katru, kam mati garāki. Es četrus gadus katru dienu staigāju pa maskačku (mācījos Kultūras akadēmijā, kura gan netarodas pašā kaitīgākajā rajonā) un visu šo gadu laikā man nopietni piesējās tikai kādas 2 reizes. Es uzskatu, ka tas šim rajonam ir pamaz. Turklāt vienmēr visu izdevās nokārtot mierīgā ceļā, nemaz nesākot īpaši ar viņiem "draudzēties". Bet esmu redzējis arī ne mazums tādu, kuriem palīdzēt var tikai eitanāzija.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas