Metallica Tallinā - īss rezu
0
Fuck the naysayers - koncis bija ļoti labs! Jāatzīst, ka pat negaidīju, ka veči būs tik labā formā.

Setlist:
Creeping Death
Fuel
Wherever I May Roam
For Whom The Bell Tolls
Fade To Black
Battery
Master of Puppets
The Thing That Should Not Be
Welcome Home (Sanitarium)
Disposable Heroes
Leper Messiah
Orion
Damage Inc.
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman

encore:
So What?
Seek and Destroy

Nevienus no iesildītājiem neskatījos, tādēļ par tiem nekas man sakāms nav. Metallica spēlēja 2 stundas nonstopā + bonusi beigās, kopā apmēram 2 stundas 20 minūtes. Rob Trujillo vairs tik mērkaķiski uz steidža neuzvedas, kā pierasts redzēt dažu iepriekšējo gadu ierakstos; Hetfields dziedāja samērā labi, īpaši necenšoties sacūkot vecos gabalus ar savu gaudulīgo īdēšanu, kā pēdējos albumos, un balss pietika arī līdz beigām; arī abi pārējie bija labā formā. Visi gabali skanēja ļoti tuvu oriģinālam, izņemot pašu pirmo - Creeping Death -, ko droši vien var norakstīt uz iesildīšanās rēķina, un The Thing That Should Not Be, kas man personīgi vienmēr likusies garlaicīga, bet šoreiz bija apgreidota ar vokāla efektu palīdzību, kas to padarīja krāsaināku. Skaņa bija ļoti laba līdz apmēram koncerta vidum, tad kļuva drusku neskaidrāka, tomēr pietiekoši laba. Bija arī pirotehnika vairākās dziesmās, kā One, Enter Sandman un laikam vēl kādā. Kopumā bij baigi labs, dodu 9/10.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Skatos, ka sestlistu šie gandrīz nav mainījuši...
0
Tikai ar dažiem izņēmumiem...
0
baigi labs kocerts, viens no labākajiem kādā nācies būt.
0
ideāli ka nospēlēja visu Master of Puppets albumu par godu 20 gadiem.

0
Tie, kas ignorēja iesildošās grupas, darīja gudri - nekā klausāma tur nebija. Par pašiem pasākuma vaininiekiem pilnībā piekrītu Intaram. Cerības, kas tika liktas uz Metallicas redzēšanu dzīvajā, tika attaisnotas ar uzviju.
0
jaaa, nogrieza viiri godam, man gan Thingy vienmeer ir patikusi dziivajaa izpildiijumaa, ar hetfielda shiiziskajiem smiekliem izklausaas labi:))
katrai dziesmai izveidotais tematiskais video pielikums ar bij inchiigs!
Laikam St.Anger ir norakstiits kaa nebijis albuums...
Saliidzinot ar konci, kas bija pirms 7 gadiem shitais bija par 200% labaaks!
0
Pēc redzētā Tallinā Metallica ir pilnībā (nu vismaz ļoti lielā mērā) reabilitējusies par savu 2003.gada murgu.Vēl joprojām liekas nereāli,ka dzīvajā varēja izbaudīt visu Master... .Vienīgi pirmspēdējais gabals So What? ar to baru uz skatuves varēja arī nebūt,nu bet tas tā.Aizmugures video bija labi pieskaņoti,īpaši iekrita atmiņā Sanitarium.Īsāk sakot:lieliski.
0
Gribu redzeet tos cilveekus, kas pirka biļetes uz koncertu pa 50Ls, ja vēlāk pie ieejas jau tirguja par 5 latiem.
0
drošāk ir braukt ar domu ka tev biļete ir kabatā, nekā cerēt uz to ka varbūt pie ieejas varēs dabūt
0
According to a press release issued by the Estonian concert agency BDG, METALLICA's June 13, 2006 concert at Tallinn Song Festival Grounds in Estonia was attended by around 78,000 people — breaking all previous audience records (the previous record was set by MICHAEL JACKSON in 1997).

Preparations for the massive event started already last Friday (June 9). METALLICA arrived in Tallinn few hours before the show and left with police escort right after the concert to Austria. The band also gave a unique small press conference to the Baltic press. Some traditions continued: "Like in year 1999 when METALLICA was here first time, we went with drummer Lars Ulrich for a half-hour run by the seaside near the venue," commented executive producer of the show, Peeter Rebane from BDG. "This show crossed all our expectations. I'm convinced that both the band and the audience got unforgettable memories."

Estonian Prime Minister Andrus Ansip and the Mayor of Tallinn Jüri Ratas came to greet the band before the show. Georgian Defence Minister was also present at the concert.

METALLICA's show in Tallinn was the only one in Northern Europe and brought to Estonia almost 30,000 people from the neighbouring countries. "It is great for our concert tourism," commented Peeter Rebane.

0
koncis bija reāli labs. Patika ka spēlē vecos gabalus, piemiņas video Cliff Burton ļoti pie sirds gāja.
Bija arī peldēšanās jūrā, ceļojums pēc alus, hēlija baloni uc labas lietas. :)
0
Paskat tik, Gruzijas Aizsardzības ministrs arī ir Metallicas fans :)
0
Es biju ļoti viltīgs, pirmo grupu uzstāšās laiku pavadiju lietderīgi- gulēju zem koka tukšu alus glāžu kaudzē, labi ka igauņi uz metallica sākumu pamodināja...
0
Es biju ļoti viltīgs, pirmo grupu uzstāšās laiku pavadiju lietderīgi- gulēju zem koka tukšu alus glāžu kaudzē, labi ka igauņi uz metallica sākumu pamodināja...
0
es pie tiem otrajiem ķēmiem sāku lauzties uz priekšu, nopriecājos, ka būs metallica, bet, protams, nezināju ka būs vēl trešie ķēmi :D
dabūju stāvēt ilgi kauslīgu krievu un aizlietu igauņu mūļu barā pa velti
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas