labaakaas meegju telpas riigaa
0
kaadas,juusupraat, ir labaakaas meegju telpas riigaa? kuras,juusupraat, galiigi garaam?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
neatmaksaajaas...
uztaisiit savas telpas ir daudz eertaak , un izdeviigaak.
0
nu ja tev ir pilna dirsa ar naudu, tad var...
0
Edenbeastam gan forša vieta, kur naudu turēt- tā tik turēt, atbalstam dirsas !! Es priekšroku dodu klasiskajām krātuvēm, kā krājkases, plaukti, atvilktnes.
0
Nevajag pilnu dirsu ar naudu...Sākumā ar 500 Ls var uztaisīt, ja vien ir telpas...
0
nu normali ir teikas studija 6-8 ls 2 stundas
0
Tā Teikas studija gadījumā nav Sky-M ar Aivaru?
0
nu jaa, tur ir normaala aparatuura, tikai bungas smagi tizlas..
0
Sky-M ir sliktākā vieta, kādā nācies būt...
0
vo vo :D Sky-M tieshaam suukaa zilonja bumbas.

Edenbeast - logjiskaa domaashana... ar naudu tur nav nekaada sakara. Tad kad taisijaam ar grupu savas telpas , es straadaaju pa 100ls meenesii - vot tas skaitaas pilna dirsa ar naudu ? Galvenais lai ir placis , bet es neticu ka nevienam no grupas nav kautvai veca garaazha vai daacha kautkaadaa sazin kuraa chuhnjaa ;)

8ls par 2 stundaam ? kaadreiz speeleeju ieksh Wolky telpaam(kex no IndyGo) , 5ls pa 3 stundaam. Tehnika bija pacieshama , bet taa miskaste kas darijaas stuuros gan nee :D Truuka veel izlietoti prezhi pakaarti pie lampas , un buutu rihtiigs 5zvaigzhnju bomzhu miteklis :D
0
Galu galā, cienījamie mūziķi varbūt varat pateikt kur tad ir tās kūlākās mēģu telpas Rīgā
0
Es teiktu ka bunkurs then...
0
vai ta bunkurs nav aizklapēts ?
0
es nez... man jau kaadu pusotru gadu ir savas meegju telpas.
A taa , esmu bijis 3'aas - IndyGo midzenis , Bunkurs un Sky-M suudu studija.
To kas veel straadaa un kas nee es vairs nezinu , nezinu arii par cenaam neko.
Atceros tik , ka Bunkuraa maksaaja 6ls pa 3 stundaam , tehnika bija laba - bundizniekam tajaa laikaa nebija savu shkiivju un tapeec krita uz nerviem sapleestais crash kas vislaik tur bija , bet tas taa...
Bet taa itkaa likaas kaa krutaakaa telpa - smuks interejers , nebija piedirsts un nesmirdeeja peec vecaam zekjeem vismaz. Tapeec cik atceros , bunkurs man liekas sakariigaakaa vieta.

Ja nu ciet - tad zheel... :)
0
ir nācies pabūt sounddivision studijā. angļu valodā ir tāds foršs vārdiņš, ko par to studiju var pateikt - overrated... tā nu tas ir.
0
kraasotaajos gan ir pretiigi.
nu nezinu, kas jums sky-m likaas tik pretiigi, tacju viss tur ir ljoti ljoti normaali.
0
nu nezin nezin! .... vispaar Latvijaa vairs normaalu telpu nav ..... saaksim ar veesturi...kad Gimas telpa bija briiviibas un tallinas galaa... taaa nebija nekaada dizza , bet lloti pienemama, jautaasiet kapeec pienemama... tapeec ka Gima visu laiku savas teplas kopj un uztur taas kaartiibaa un arii instrumentus kopj! taa ir ista cilveeka attieksme... Gimam zzetons par to! .... bet tiemzzel vinns paarvaacas pie dominas! dzirdeeju ka daudzi sudzejas ka esot 5 staavaa vai 8 isti nezinu un ka tur vairs neesot tas skana esot nekaada.... nezinu spriezt pats neesmu bijis! .... taalaak peeksnni nez no kurienes uzrokaas taads pirdienflegma vaardaa Raimis ar savu MUUZIKAS STUDIJU paardaugavaa pie zelta boulinga,passsa sakumaa bija pienemami...bet tagad tur vienkaarssi ir atstojs...pilniibaa nekopta telpa,kaut kaadas zekkes tur meetaajas... alus pudellu plantaacijas! un citi suudi! bedre baigaa....taa turpini Raimi...tirgo talaak savus Playstation2 , ggitaaru kombji ar jau savu atstraadaajussi...aja j aj! .... un Mussdienu Eiropas savieniibas Sky m ar komunistu Aivaru priekssgalaa! ... taa telpa vinnam ir iisteniiba lloti maza, nav kur pagriezties, ja kaads koleegis meega laikaa nopirzzas var nosmakt (baigi maz vietas) , bet ssuds ar visu...it kaa jau pa zoliido tur ir uztaisiits! bet izraisa tas ka tas mazais kretiininnss vardaa aivars vaara sev kabataa naudu! man uz turieni iet daudz grupas...kuras paziistu un katram vinns liek citas cenas! vieniem 2Ls stundaa citiem 3Ls veel kaadam esot meeginaajis izspiest 4.50Ls stundaa pizgec dargaak nekaa sounddivision .... kaut kaada kropliiba! kur sitaadiem pideriem ir pikis uzcept meegu telpu~! nu krasotaju iela bez komentaariem...zzidi ir un paliek zziidi! ... Shwaa... jaaiet araa pa jumtiem paskaidriit...kaut kaa jaanomierina dusmas!
0
ho, reeciigi, kad es uzbliezu sho teemu, tad veel nebija sava studija ! :D
0
Nu man patika Bauskas ielas telpā, nekā īpaša jau tur nebija, bet tās gaismas smukas, un tīrs un tuvu mājām. Nu jā, tikai nu jau ciet:(
Krāsotāju iela ir vnk smaga dirsa - pārpirsti kombji, statīvi ar skoču jātin, skaņa vnk.. būūū. tur pat tie 2,50 stundā ir par daudz.
Brīvības ielā, tajā kas tālāk, kādreiz bij baigi forši, bet tagad nu tā, bet ir Ok.
Jaunajā Brīvībenes telpā arī tīri normāli, tikai baigi šauri un otrai gičai kombis pa švaku.
Ādmiņu ielā man kaut kā patīk, aparatūra un skaņa gan nekas īpašs, bet forši saimnieki un attieksme. Vienīgi auksts gan un vēl man teica, ka viņi drīzumā pārvāksies kaut kur citur.
Pie Raimja manuprāt ir mājīgi, par spīti tai miskastei, un nav nemaz tie kombji tik ļoti "savu atstrādājuši", kā ninja69 saka.
0
Bet savējā tik un tā vismīļākā ^_^
0
taa jau ir kad tiec pie savas telpas tad kas gan var buut siltaak un maajigaak kaa sava meegu telpa...tas tacu ir gluzzi kaa maajas! 8)
0
jaa..
0
Sounddivision pirms pāris mēnešiem bija ļoti OK mēģu telpa, arī tagad nav nekādas vainas, vienīgi arī tur sāk nolaisties, bungu statīviem plastmasi un skrūves ir aiztieptas (apbrīnoju tos buņģierus, kas aptīra statīvus, kas ir, paši savus plastmasus nevar nopirkt, joptvai), kombim footswitch kā saplīsis, ta joprojām ir beigts, basa kombis izbļauts, bet no skaņas viedokļa ir laba, bet piekrītu Edenbeast - tā maxa ir bijku pa augstu:D:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas