Dream Evil - United
0
Nu tā,ir nācis klajā jauns albūms no šiem zviedru censoņiem.Pirmie 3 albūmi bija pierādījums,ka heavy metal nevaid miris.Par šo vēl šaubos.Klausoties jūt,ka kaut kā pietrūkst.Nē,tehniski viss ir līmenī (labi,bungas varbūt ir drusku sliktākas,bet nu Snowy Shaw ir tikai viens).Jaunības enerģiju zaudējuši,vai? Man no visa albūma aizķēra tikai "Higher on fire",pārējās liekas nenostrādātas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
atkal te viens spīd, kā dimanta oliņa .., ne vella vēl nav nācis klajā, ko tu te visus kūdi uz netiklām nodarbēm, par šito cietumā jāliek (kaut gan es labāk izvēlos tev nocirst roku, kā nekā zādzība).

nu ko, dod pretī !!
0
dimanta oliņa nespīd,spīd tikai briljanta ola...
0
varētu padomāt ka te visi tādi balti tīri svēti un no briesmīgā burtu salikuma DC mūk kā velns no krusta:D kāpēc par kaut ko maksāt, ja to var dabūt pa velti?

tāpat jau lars ulrihs neskatīsies šo lapu un ar pirkstu nerādīs ka kāds te apsriež vēl neiznākušus albumus.
0
Turklāt nav iespējams pierādīt, ka tam, kurš ir izteicies par vēl neiznākušu albumu, nav nejauši promo disks (piemēram, tas pats, ko kāds nekrietnelis ir noripojis un ielicis savā šārē) rokās pagadījies.
0
es, piem, dc nelietoju :) tikai straumes ;>

Dream Evil ir OK albums... taču atmiņā man paliek vien ar kaut kādiem Manowariskiem saukļiem Fire! Burning! Metal Forever!!! vai kā tml.
tad labāk iehavāt Jon Oliva's Pain jaunāko disku, kas drusku atsit veco (nevis jauno!) laiku Savatage...
0
diesko nesmu ieintresēts iekš Heavy... varbūt kādreiz netīšām dabūšu dzirdēt...
0
Dream Evil kļuva par vienu no manām icienītākajā grupām, kad izdzirdēju Zviedrijā "Dragonslayer". Nākamais "Evilized" man nevisai, bet ar "The Book of
Heavy Metal" viss atkal bija Topā... Nu Snowy aiziešana biku šokēja gan, ko var arī nedaudz just visvairāk iekš songwriting, bet nu tāpat ir zaibis... īpaši vecā labā Heavy klišeju apsmiešana, kas šiem sanāk ļoti feini, kā arī lieliskas dziesmas, lipīgi meldiņi, zajebis...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas