Iron Maiden reloaded
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Džekiem ir potenciāls!
0
Ha, labs :) ģitārists tīri smuki zolēt samācījies. Bet visvairāk, protams, iespārda tas sīkais - grūti saprast, zēns vai meitene, bet riktīgi labs, īpaši air guitar :D "Pikachu mic for teh win!"
0
man liekas, ka tā meitene. spārda :)
0
jau redzēts :D
tur jau šiem vēl vismaz kādi 15 video bija, cik atceros
0
blee kas buus ja vini izaugs lielaaki ahujek:) pizgets
0
Bla, kā ieraugu tēmas nosaukumu, tā visu laiku liekas, ka tur rakstīts: Iron Maiden retarded....
0
tas meitēns ir :) :)
0
zaimošana...
bet vispār - ja ģitārists mācās mūzikas skolā ģitāru, tad iron maiden viņam nospēlēt nav īpašas grūtības , un skolā dziedāšana arī ganjau nāk komplektā. Tas pats ar bundzinieku , a par basu - kurš tad nemāk basu spēlēt ?
A sīkais skuķis tak neko nedara... tad kur ir apbrīna vērtais prikols ? Turklāt tam ģitārvokālam manuprāt ir kādi 13-15(zinot kādi infantīļi mācās manā skolā , es nebrīnītos ja viņam arī 20 būtu).
0
Vai arī vienkārši uzraksti ka nesaprati prikolu.
0
ha ha ha, ku labs >:)
0
Enemy - neēsmu pārliecināts vai tur vispār ir prikols , kapēc lai es teiktu ka nesaprotu to kā nav ? Video kā video , mazie censoņi spēle Maidenu dziesmu... SO ? Tādi video ir dahuja kur sīkie spēlē kaverīšus...
0
linkus!
0
baigie monstri. taa meiteniite ir no filmas the RING!! nu peec 10 gadiem buus liimenii riktiigi tikai diezvai metaalu gan speelees jo kad shitaadaa vecumaa uzsaak tad aatraak arii paariet uz citaam faazeem cik noveerots.

iatollah skauzh :D
0
es mirstu nost no skaudības... MAN NAV PIKAČŪ PIE MIĶA STATĪVA !!!!
0
forss forss klipinns 8).... personiigi man visvairaak patikaas basists....kaartiigs headbangers un pats galvenais PIKACCU fans... pikaccu kreklinns un pikaccu uz mikrofona statiiva ! vienkarssi jauki!....
Nju re atkal iatollah ienaaca ar savu komentaaru un panesaas viss kaa iepriekss bija sadalla par Collide koncereessanu arpus Latvijas.... taatad iatollah pirmkaart kapeec uzreiz zaimossana>? (tev nav obligaati jaaatbild) ta jau jeb kura grupa kura speelee kaverus noziimee ka zaimo>? kaada starpiiba kas izpilda vai 80 gadiigi opji vai veel tikai beerni.? piemeeram ja man buutu siikais un speeleetu ,piemeeram, bungas es buutu prieciigs redzot kaa vinss speelee AC/DC koveru...nekaadu zaimossanu tur nesaskatu!
otrkaart luuk atbilde par bassu....ES BASU NEMAAKU SPEELEET 8)
mjaa un veel kas neaizmirsti piemest iatollah linkus kur veel berni ssitaa speelee! tauta gaida no tevis linkus...
0
Kurš gan nemāk basu spēlēt iatollah? Nu raustīt stīgas jebkurš māk un iemācīties Metallica nospēlēt arī, bet reāli, labā līmenī spēlēt - ļoti maz tādu ir!
0
ninja69 - es ienācu , TEV nepatika mans komentārs - un pēc TAVA komentāra panesās viss kas citos topikos , jo TU sāki dirst ka TEV kautkas nepatīk , jo līdz tam viss bija normāli. Tagad es varētu paskaidrot ko domāju ar to zaimošanu , bet nav jēgas , jo arī tas tev nepatiks , un mēs sāksim dirsties - tad atnāks Fauns un uzrakstīs palagu(kuru es nemaz nelasīšu) par to kāds es vispār esmu mīkstais... Nu i nah - palūgšu tev turpmāk neatsaukties savos komentos uz manējiem ;)

Balrogh - es šaubos vai tas pikačū māk spēlēt ļoti labā līmenī... Viņš tieši kā tu saki : "iemācijās Metallica spēlēt" tikai šajā gadījūmā "Iron Maiden". Kā jau teici - var jebkurš.

Es saprotu ka izbrīnu raisa tas ka tā spēlē mazie , bet tad jūs neēsat redzējuši Gene Simmons - Rock School , kur no 13 gadīgiem mūzikas internāta nūģiem viņš uztaisa tīri jauku grupeli , kas iesilda Motorhead. Un tie bērni arī kapā tā ka maz neliekas - tas saucās "mūzikas skola" vienk. Tapēc man šitas neliekas īpaši kruts , btw - spēlēt Iron Maiden ar Pikačū pie miķa , NEDRĪKST :D
0
un btw pastaav izplatiits uzskats ka jums ir pikachuu netikai pie mikja statiiva bet arii pie visiem paareejiem instrumentiem :)

par zaimoshanu gan arii nav skaidrs. domaajams ka pat ironmaiden shite nekaadu ziamoshanu nesaskatiitu kautgan tas varbuut taapeec ka vinji jau sen izaugushi no FANOSHANAS un DIEVINAASHANAS stadijas kuraa te dazhshs labs ir aizkjeeries :D
0
tieši tā... es gan esmu tieši fanošanas un dievināšanas stadijā... so what ?
0
so nothing.. tu neesi speejiigs objektiivi spriest taapeec luudzu ar saviem argumentiem necenties pretendeet uz lielu patiesiibas koeficientu. nothing personal - taa vienk ir :)
0
btw fanoshanas stadijas truukums ir tas ka tu atklaati un pazemiigi noliec sevi zemaak par citiem. var saprast un cieniit un noveerteet bet fanot ir naivi.
0
fanot nav naivi, uz fanošanas brīdi tas ir viss kas vajadzīgs un ja tajā brīdī lielais fanotājs jūtas laimīgs, kāpēc, lai viņš tādas emocijas neizbaudītu ? tāpēc, ka kādam tas liekas naivi ?
0
eu iatollah .... kuraa punktaa es saaku dirst tu gan esi rupjss ccalis...
bet nu lab ja kas izlasi veel reiz manu iepriekssejo komentu un apskaties teikumu beigaas ir jautaajumu ziimes>??? .... 8)
0
Ideāli. "Gauchos" arī Sepulturu spēlēja, vai ne/
0
Jeb, kā teiktu Iatollah, bija iemācījušies arī Sepulturas gabsīti. Ā, un vēl Emersona, Leika un Palmera. Un Slipknot. Bet spēlēt viņi nemāk.
0
Jā, viņi māk tikai iemācīties gabalus nospēlēt :D
0
Kurš gan to nemāk?
0
Jelgab, Iatollah arī kādreiz mācēja Sepulturas gabsīti ;) Konkrēti - "Troops Of Doom". To pašu, ko Collide spēlē tagad :)
A tie sīkie ELP spēlēja?
Bet vispār, "māk spēlēt" ir ļoti neskaidrs jēdziens un par to ir bijis daudz strīdu. Mēs ar Iatollah ilgu diskusiju rezultātā nonācām pie secinājuma, ka lai varētu teikt, ka cilvēks tiešām māk spēlēt vai spēlē labi ir jāatbilst šādiem kritērijiem:
1) Jāspēj brīvi spēlēt, arī improvizēt, jebkurā mūzikas žanrā.
2) Jāspēj nospēlēt jebkuru iepriekš nezināmu, reāli nospēlējamu gabalu. Gan pēc dzirdes, gan pēc nošu materiāla.

Šie ir praktiski vienīgie punkti, kuros tiešām iespējams konkrēti definēt - cilvēks to māk vai nemāk - un izsecināt prasmju novērtējumu. Visi citi kritēriji ir pārāk neskaidri.

Bija arī otrs variants spēlēšanas mācēšanai:
1) Izskatās, ka māk spēlēt ļoti labi.
2) Savu partiju nospēlē tā, ka ideja ir skaidra un netraucē citiem.
3) Prasmes ir pietiekamas, lai nospēlētu paša vai biedru sacerētos gabalos.

Tas nozīmē, ka spēlēt māk praktiski jebkurš, kurš izskatās, ka māk un nesalaiž visu galīgā dēlī. Visi dzīvajā halturējošie panki, kā labs piemērs. Pat ja dziesmas sastāv no viena paša akorda, var teikt, ka cilvēks māks spēlēt, ja to akordu nospēlē apmēram pareizi un rada normālu iespaidu par sevi un kolektīvu.

Izvēlieties paši, kurš variants jums šķiet pareizāks. Pirmo mēs izdomājām, otro es kaut kādā žurnālā izlasīju un pēc tam piepušķoju. Oriģinālā bija ideja "prasmēm jābūt pietiekamām, lai izteiktu savas muzikālās idejas" un kā piemērs bija minēts Kurts Kobeins...
0
nūūū...gudrinieki te spriež.

Uztaisiet paši trīs, četrus bērnus un dabūniet viņus līdz tādam līmenim, lai to pašu Trooper var nospēlēt - un ne tāpēc, ka papucis-pūķis ar siksnu aiz sienas stāv, bet tāpēc, ka pašiem gribas.

A tā sēdēt un dirst par 10-13 gadīgiem puišeļiem - diršana vien ir, bez seguma. Par Džīnu Simonsu un viņa skolu neizteikšos - tik lielā zemē kā US nav grūti uzrakt dažus brīnumbērnus, lai pašam savu vārdu uzspodrinātu un vairāk merčandaizu pārdotu.

Par pikačū - paši vainīgi, ka visādus pokemonus zināt. Droši vien vēl pirms gada kopā ar mazo bračku skatījāties :)
0
Nezināt ir kauns! Lasi žurnālu "Kas jauns"!
0
Iatollah un ChaZZZtrock, jūs neganti ieintriģējat beidzot dzirdēt jūs pašus. Tam ir jābūt kaut kam TĀDAM.
0
a ko darīt ? jāreklamējas kautkā :D
0
WrongTale, par to, kā dabūt savus bērnus līdz konkrētajam līmenim, nevis izvēlēties talantīgos, tiešām ir jāpiekrīt. Tas laikam tiešām ir nopietns darbs. Vienīgi ar to siksnu jau nemaz nav zināms, var būt viņus jau arī vardarbīgā kārtā piespiež mācīties spēlēšanu. Paganini jau arī tika piespiests un sanāca lielisks vijoļnieks, kas krietni apsteidza savus laikabiedrus gan prasmēs, gan uzvedībā.

Jelgab, Tu varētu atnākt uz Fresh Blood un nobalsot par mums pie reizes :p Mēs tikai trīs esam, tāpēc nevaram savākt ne tuvu tik lielu savējo pulku, kā lielākas grupas un tāpēc jāprasa arī svešiem, lai balso :D
0
chazzz: par metodēm vienmēr var strīdēties. cik nav tādi, kurus vecāki naturāli spīdzināja, un kas līdz šai dienai tur ļaunu prātu uz tiem. Maiklu Džeksonu vispār vardarbīgi mocīja - aiz kam šamais jau agri prātiņā satērējās.
0
uj, ku labs...
0
fakts ir tāds , ka pasaulē ir gana daudz sīko , kas spēlē ļoti labi. Vai viņi spēlē roku vai popu , vai viņi to dara labprātīgi vai piespiedu kārtā - tas ka 3 pusaudži nospēlē iron maiden kaveri mani galīgi nepārsteidz.

A par bērniem - ja mani bērni muzicēs , viņi spēlēs kautko , no kā būs jēga tajā laikā , lai nav tā kā tētiņš , kas var tikai tērēt savu naudu mūzikai , pretī nesņemot neko... :)
0
bet "tētiņš" nesaņem neko pretī, t.i., domāju - prieku no muzicēšanas?
tas tak galvenais atalgojums
0
Quorthon - a zini , prieku uz maizes neuzliksi. A man gribās ēst. Man gribās jaunu pagali , man vajag ik pa laikam stīgas nomainīt.
Prieks ir ļoti jauka lieta , un patīkamas emocijas koncertos arī - bet tomēr , visu dienu strādāt lai nopelnītu naudu , kuru sagrūzt mūzikā , un no tās naudas vairs nav ne smakas - saviem bērniem es nenovēlētu.

p.s - es nesūdzos , es izklāstu situāciju , tā jau viss ir zajebis , bet nu - man būtu žēl ja arī mani bērni saslimtu ar mūziku , kurā ir jāgrūž iekšā , bet laukā nekas nenāk... Vot tā ! :)
0
nu bet ja viss ir zajebis, kā tu saki, tad problēmu nav :D
0
"A par bērniem - ja mani bērni muzicēs , viņi spēlēs kautko , no kā būs jēga tajā laikā"

Skaidrs, Iatollahs audzinās bērnus true actual commercial music garā, jo citādi jau nav jēgas ar to mūziku nodarboties tak.
0
Kurš gan negrib, lai bērni būtu pārtikuši? Viņam pašam tēvs jau ieaudzināja mūziku, kas galīgi atšķiras no modernās. Vai šajā apstāklī ir saskatāms daudz kas pozitīvs? Labāk jau mācīt bērniem to, kas aktuāls, lai būtu vairāk iespēju un arī nebūtu tik daudz citādi domājošo, ar kuriem varētu veidoties strīdi...
0
A moš iemācīt saprast jebkuru mūziku un tad lai sīkais pats izdomā kas labāk patīk un ar ko viņš grib pelnīt? Tad arī nebūs nekādi konflikti, ja viņš spēs saprast arī mūziku kas ne tik ļoti aizrauj.

Bet šāds variants tak jums visu varenajiem parātā neiešāvās.
0
Nu visu saprast jau nekad nevar, bet es domāju, ka saprotu vairāk mūzikas nekā tu un droši vien saprotu gandrīz visu no tā, ko saproti tu...
0
Domāt Tu vari visu ko, tikai neaizmirsti ka ne vella par mani nezini. Un galu galā es jau nelielījos ar savām spējām saprast visu pasaules mūziku, bet teicu ka būtu derīgi iemācīt bērnam saprast, cienīt, uztvert dažādu mūziku.
0
Quorthon - nav nav problēmu , viss ir ok ;)

man patīk :DDDDD
tagad 1 izdomāja , ka varētu man stāstīt uz priekšdienām , kā man vajadzētu savus bērnu audzināt. Nu tas ir pizģec - krutuma kalngals.

Par to mūzikas audzināšanu - lai kautkas sanāk , ir jāsāk laicīgi , un nav laika skaidrot visu. Labāk ir ievirzīt pareizajās sliedēs , nevis samācīt bērnam lietas , ar kurām nākotnē viņš varēs tikai materiāli iet mīnusos. Un jā - protams , es labāk gribētu lai mani bērni būtu kā Britnijas un Eminemi - vismaz pašiem būtu nauda vieglā ceļa iegūta , un mani vecumdienās varētu uzturēt , nevis ka drillētu pagrabā blacku , ar kartējo nodrāzto iesauku , un ikdienā sprāgtu badā.
Bet nu jā - Enemy jau anyway zinās , kā man tās lietas pareizi jādara , ko tad es...

0
ja jau tik ļoti lielas rūpes par bērnu, tad uzreiz viņu ievirzīt vispareizākajās sliedēs uz Oksfordu vai kaut ko tamlīdzīgu, un tad lai viņam par pakalpojumiem lielu piķi maksā visi eminemi un britnijas
0
Ja mani bērni būs narkomāni, viņi rīs tikai aktuālas ripas, nevis kā tētiņš paņems dūmu ar sēnēm un zīmēs komiksus, jo tas viņam piedur. Vajag močīt naudu! Vajag auto, un, ja davelk, tad arī moto. Nu, tādu no kura tajā laikā būtu jēga. Piemēram "Džims Morisons ir mans garīgais tēvs, bet es ienīstu hipijus". Un tad viņi visi sadevās rokās un nodevās mantrai: "Mēs esam īstie, mēs esam pareizie"
0
ēēē...ko ???
0
Kaut kā nevaru ieraudzīt iatollaha vārdu savos pēdējos postos, bet ieradums visu attiecināt uz sevi personiski ir iatollaha raksturlielums. Ja nesaprati, tad pateikšu saprotamāk - MANUPRĀT, VISPĀR PRINCIPĀ būtu derīgi ieaudzināt bērniem tolerantu, kritisku attieksmi pret dažādu mūziku, nevis tikai borēt - komercija = labi jo nauda - andergraunds = slikti, jo maz nauda. Tas ir mans viedoklis vispār principā, kā ES droši vien nodošos savu sīko audzināšanai. Un te nav nekāda sakara ar to ka es saku ka tā jādara būtu visiem. Man pilnīgi po kā Tu audzini savus sīkos un kā pats audzinies, negribu Tev neko mācīt vai uzspiest.

Bet ja reiz sākām diskutēt (nevis dirst "tev nav taisnība jo tu esi lohs") tad izskaidro, kā Tavuprāt iespējams ka ir bagātas metāla grupas, kas gan gūst prieku no tā ko dara, gan saņem pretī finansiāli, un ir dahuja piem tādas vieglās grupiņas, dīdžeji utt, kas spēlē "aktuālo" mūziku, bet vienalga neviens viņus nezin un nekādu dižo naudu tāpat nepelna ar mūziku.

Es teiktu, ka nozīme ir talantam un spējai sevi parādīt, un tad jebkurā mūzikas žanrā vai jomā var gan gūt atdevi no sava darba gan saņemt atpakaļ finansiāli.
Tas ir protams kā man tas sķiet, bet jautājums Tev paliek spēkā. Atceries ka Tev jāatbild bez diršanas (jo es Tev neko sliktu neesmu teicis).
Vaiksmi!
0
blj cik te tomeer ir dazhi praatiigi cilveeki :) patiess priex

katra vecaaka pienaakums ir laiciigi uzlikt savu atvasi uz mainstream sliedes lai vinjsh taalaak pa to var ieripot liidz ausiim laiciigaas pasaules labumos. pohuj izpratne par to kas pareizi un kas nee - IZDEVIIGI TAATAD PAREIZI!!! muuzika nav nekas personisks - nekaads sevis atklaashanas akts vai - klishejas iestraadaatas sen pirms mums un nodotas ar vecaaku audzinaashanas un masu kultuuras propagandas starpnieciibu mums tikai jaaatrazho - IELAID MTV SAVAAS MAAJAAS!!!! un kam tas viss tobish taa "muuzika" domaats?? nu kaa blja!! tachu lai dabuutu popularitaati kas sevii ietver naudu mauciigas sievietes tusinjus FANUS mashiinas u.c. neattiistiitu dziiviibas formu tobish masas cilveeku augstaakaas veertiibas!!!

nicinaami blja..

taa ir iatollah?
0
te veel viens video, bikinn savaadaaks/// teema blackmetals 8) (ne par berniem) www.youtube.com/watch?v=SHjcLvlkETI...
0
Enemy - tās grupas , kas pelna :
1)Ir vai nu radušās tajos laikos , kad ar to varēja nopelnīt(Iron Maiden).
2)Ir jaunas , bet viņās ir cilvēki ar vārdiem(Velvet Revolver).

Vieglās , kam nekā nav - DJ manuprāt nemaz netaisa mūziku , bet tas atkarīgs no tā cik viņi ir pieprasīti klubos(viņi jau manuprāt īpaši uz albumiem nestrādā un arī koncerti ir tie paši klubi , tā kā , viņiem ir savādāk , es īpaši nerubos šitajos).

Krustiņam(es nez kā lai tevi ieraksta) - vispār , atkarīgs no tā , kāds ir tavas dzīves mērķis vai prasības , vai velmes. Ja godīgi - es būtu tīri apmierināts , ja es būtu populārs , man būtu brīva pieeja maucīgām(bet smukas ir anyway) sievietēm. Nauda un mašīnas , kā arī fani kuriem patīk tas ko tu dari ir katra cilvēka sapnis.
Vispār - nav nicināmi... Ja tev patīk klosteris , uz priekšu.
Tas , kas tev ir nicināmi , laikam saucās 21.g.s - Materiālisma kalngals. Būsim godīgi - bez naudas , slavas , un mašīnas tev nav nekā , un tu nevari neko.
To pašu nekomerciālo , tavu TRUE mūziku nevar taisīt ja nav naudas normāliem štrumiem , ierakstiem un citām lietām - tāds Lažarus vien sanāk...
0
Nu ja...Ja mēģini būt tr00 un taisīt to, kas nav komerciāls mainstream (jau sen vairs nav), tad tiešām tikai tāds Lažarus var sanākt :D
0
:DD
kurš gan gribētu lai viņiem sanāk Lažarus... :DD
0
"Būsim godīgi - bez naudas , slavas , un mašīnas tev nav nekā , un tu nevari neko"

lai tas paliek iegraveets tavaa kapakmenii :) un apziimogo tavu personu liidz kaameer shis kapakmens top aktuaals. un lai nu ko tu speeleetu tava muuzika buus tuksha taapat kaa tava dziive un apzinja kuraa iislaiciigu piepildiijuma sajuutu sniegs tikai shaadi taadi zemiski niecinji ;)

nee man nav uzskats ka jaacenshaas buut absoluuti antikomerciaalam jebkaadiem liidzekljiem - tas ierobezho radosho izpausmi kurai defaultaa ir jaabuut neierobezhotai. bet centieni buut komerciaalam piedodiet atvainojiet veel ar taadiem liidzekljiem - nevis radot kaut ko jaunu nebijushu bet samaaxloti un amatieriski atrazhojot pirms +/- 15 gadiem mirushas muuzikas klishejas censhoties uzspiest uz sentimentu kautkaadiem veciem bizness rokeriem kam jau mati saak krist aaraa un smadzenju attiistiiba arii apstaajusies ap to pashu laiku... nu soorii bet toch smiekliigi.

vai tev ir kautkas sakaams ar savu suuda muuziku vai nav tas ir jautaajums. ja viss kas tev ir sakaams ir "es būtu tīri apmierināts , ja es būtu populārs , man būtu brīva pieeja maucīgām(bet smukas ir anyway) sievietēm. Nauda un mašīnas , kā arī fani blaablaablaa" tad diezgan liekuliigi sanaak.

hvz laikam esmu tr00..
0
Vai vēl kāda jaunā grupa ir nolikta tik daudz, kā mēs? :D Par Fimoz bija daudz ņirgāšanās, cik atceros, vai ir vēl kādi piemēri, vai arī mēs tomēr esam stulbuma kalngals? :D
0
fimoz visu cienju starpcitu!!!! juusu grupu esmu dzirdeeejis un taa neliekas ieveeriibas ciniiga pat nolikshanai bet attiexme ...uuuu attiexme vot!!
0
Es pat i nezinu kā sauc jūsu grupu un iespējams, neesmu arī dzirdējis, bet pēc visa spriežot neesmu tāpēc neko diži zaudējis. JO "Ja mēģini būt tr00 un taisīt to, kas nav komerciāls mainstream (jau sen vairs nav), tad tiešām tikai tāds Lažarus var sanākt" šitais tiešām ir stulbuma kalngals. Jūs varat uz matiem nostāties, bet ja mūzikas vienīgā ideja ir naudas taisīšana, tad sorī - uztaisīsiet vienu disku, no kura divi singli jūs izcels virspusē uz kādu pusotru gadu un tad jūs vairs ne vienam nekad nebūsiet vajadzīgi, jo rindā jau stāvēs nākošie tādi paši brāļi, kas gribēs ar lētu, patukšu mūziku iegūt pasaules slavu.

Starp citu jūs neesat apsvēruši ideju kļūt par novatoriem heavy žanrā un ieviest koncertos pilnu fonogrammu? Uzreiz varētu varākus koncertus vienā laikā rīkot. Nauda ta nāktu!
0
taapat bleks ir kruti
0
.....un noliigt producentu un stilistu :D
0
un menedzheri protams muuaaaahaaahahhaaaa
0
Nu jā...menedžeri jau baigi vajadzētu, jo vismaz būtu kāds, kas kaut ko ar kādu sarunātu, kādus koncertus sarunātu, jo paši jau gandrīz neko nedaram. Bet nekur jau tādu nevar atrast, kas gribētu bez naudiņām kaut ko darīt :D
A producenti un stilisti mēs paši esam sev ;)

Fonogramma nu gan nav interesanti, tāpēc ka ierakstā nekad nevar nospēlēt ar tādu attieksmi kā dzīvajā ;) Un galu galā, mēs jau neesam nekāds main stream, kas varētu fonogrammas atļauties ;) Pat death ir vairāk mainstream, jo tam vismaz kaut kādi koncerti notiek, a heavy praktiski nekas nav :D Tagad tik pirmais būs. Vot kā ;) Mēs esam tr00 underground un zinām, kā tas ir. Tāpēc, varat droši ticēt - mēs būtu laimīgāki, ja vecāki būtu iemācījuši par popmūziku fanot ;)
0
phe heavy ir nevis underground bet vienk mirusi kultuurforma
0
Vot nabadziņi, neiemācīja jūs neviens par popu fanot ;(
Un tā mēs esam liecinieki dziļai iekšjai pretrunai, kas nomoka divus tautu dēļus. No vienas puses nauda, mašīnas, vecenes, POP un no otras underground, heavy... Un tā šī dilemma jūs dismemberē uz pussēm.

Bet cik nopratu, tad jūs taisaties ar to heavy uz tā rich mainstream pusi, vai kā īsti bija. Nē nu ir svarīgi, jo ja jā, tad ir jāzin, lai tad kad jūs uzstāsieties, varētu saukt pilnā kaklā "Jā! JĀ! Mana mīļākā kulta grupa [jūsu nosaukums]. Es viņus dievinu, tā pat kā pārpildīts stadions man aiz muguras." un lūgt no jums autogrāfus daudz daudz. Un mirt kad jūs uz manīm nepaskatāties.

Tas tiešām ir svarīgi, jo es jau arī neeju gluži uz koncertiem tur kkādu mūziku klausīties vai ko nu tur. Es eju normāli piedzerties un fanot par tām grupā, kas patīk arī visiem pārējiem.
Jā. Tā viņš ir.
0
tāks... es kautko esmu palaidis garām ?
es vispār kautkur teicu , ka ES taisos būt pops , un taisos būt komerciāls , kā arī bīdīt savu heavy uz to ? Es vispār esmu kautko teicis tādā sakarā ?
Krustiņam un Enemy - es runāju vispār , par cilvēkiem kā tādiem.
Kur jūs vispār izrāvāt ka vajag to sasaistīt ar mani vai manu grupu ? Kurš man paskaidros ?
Un cik vispār reāli ir Latvijā uztaisīt kautko komerciālu ?
Bļa - es vispār kautkur pieminēju sevi visā tajā ? Es pateicu ka man nekas nebūtu pretī ja man tētis būtu iemācijis cienīt Eminemu nevis Deep Purple , jo tad es varbūt varētu nodarboties ar mūziku cerībā ka man kādreiz būs nauda , par kuru pašam ēst. Bet tā nav - un es nekur neēsmu minējis , kas es kautko taisos mainīt.

Tātad Enemy - "Bet cik nopratu, tad jūs taisaties ar to heavy uz tā rich mainstream pusi" , atbilde būs : "nē" un pasaki huļe tu tā noprati ?
0
protams protams,es zinu, ka katraa forumaa jabuut tikai iatollah&co (tagad es nevienam neko nedirshu virsuu) luuk es pateikshu kko ljoti orgigjinaali vispaar saistiibaa ar iron maiden.man vinji nenormaali riebjas.man tieshaam vienkaarshi slikti paliek no taa dzjeka balss.man vinja dzizdaashana liekas tik nenormaali pretiiga, uzspeeleta, paaraak samaaxlota, ūbervibrāto, ūbersaspīlēti, dizjais blja dziedonis... fui.veel tas balss tembrs un balss kaa taada tam dzjekam ir vnk pretiiga.lielaakaa dalja cilveeku ir nenormaalaa staraaa tieshi par vokaalu.es vienmeer klausoties dziesmas kaa pirmo pieveershu uzmaniibu balsij un bungaam.un jau no pirmaas reizes man shausmiigi nenormaali riebjas shii grupa.man patiik daudzi, ljoti daudzi liidziigi projekti, jo tur kkas ir savaadaak, tieshi taa lieta, ka nav taas izcili pretiigaas gauduliibas,salkanuma.izmo... kaa kakju mauri pavasarii.shitais texc man liekas, izraadiisies baigi provoceejoshs..
0
Surogaatam: Gan jau nebūs tik traki. Tevi jau te uztver mīļi, tā man šķiet. Bet saki, vai tad tie argentīniešu sīči tāpat nav pa īstam feini? Tāds vieglums no viņiem nāk.
0
bāc, man pashlaik nelaadeejas klipinsh, bet a kas tur-tjip reaalie siikie speelee kaadu vinju dziesmeli krutaa liimenii?
0
Nu, tipa tā. Es jau par tiem līmeņiem labāk piesardzīgi izsakos, te ir daudz gudrāku cilvēku. Bet viņi noteikti spēlē tā no sirds. Forši. Labi, es Tev izstāstīšu lielos vilcienos - ģitārists zolē, ka prieks, basistam uz mikrofona statīva ir pikačū un visiem pa priekšu ārdās maza, mistiska paskata meitenīte. Bet tas nav tāds parodisks foršums.
0
man ielaadeejaas pats saakums.kruta! man patiik taadas lietas, nu ai mīn, ne jau tas ko vinji tur speelee, bet tas ka vinji ir no tiem mazajiem monstriem.tie beerni ir baigie staigaajoshie prikoli, piem www.youtube.com/watch?v=TD8XYMFkMi4...
0
uz taadiem mees liekam ceriibas... taa ir muusu gaishaa naakotne.
0
:D
0
Nē nu tas bija tikai tā starp citu iespējams, jo citā tēmā iatollahs šausmīgi centās iestāstīt cik ļoti heavy tagad modē. Nē nu ok, ja reiz ne ta ne, tad es pa jums koncī nefanošu, jo tas nebūs stilīgi.

Es nez man neviens nemācīja ko vajag cienīt un ko nē. Es piemēram itin labi varu novērtēt gan to pašu Eminemu un arī Iron Maiden, un tajā pat laikā nodarboties ar pavisam savādāku mūziku un klausīties vēl pa visam savādāku mūziku.
Vai tāpēc ka neklausos tikai pussy cat dolls nozīmē ka neko ar mūziku nekad nenopelnīšu?
Un vai tas ka kāds klausās tikai kkādu popu nozīmē viņam automātisku slavu+naudu utt?
Un kā jau teicu galvenais jautājums - Vai mūzikas stils nosaka naudu un panākumus? šis pēdējais ir retorisks jautājums, jo lai kādu mūzikas stilu arī neminētu, vienmēr varēs nosaukt personas kas šajā stilā ir spēlējušas un ieguvušas gan panākumus gan naudu.
Vot tā puis, un ja Tev (iatollah/chazzrok) ir kādi pierādījumi par pretējo - lūc galdā. Citādāk es ar jums vispār nerunāšu!
0
surogaats - ņemot vērā ka Maideniem es zinu vismaz 3 vokālistus(Paul Di'Anno , Bruce Dickinson un Blaze Bailey) , ir diezgan neloģiski teikt ka nepatīk "vokāls" , jo viņi ir gana atšķirīgi(moš kāds tev tomēr patīk ?)...
0
Bā, kapitāls sīcīts. Bat vai nav tāda tendence, ka mūsu laikos rodas arvien talantīgāki instrumentu virtuozi, atksņotāji, bet tie lielie zvēri-radītāji kaut kur kavējas? Kaut gan, lielu talantu visos laikos ir maz.
0
Enemy - par to ko stils nosaka ? Tagad tā - paņemam kādu LV desu... kādas viņas tur ir , nu tās krutās ? Kautkāds Flaying(vai kā tur) skaitās ?
Nu pofig , ņemam kautvai ne-desu , Skyforger.
Un salīdzinam par Prāta Vētru...vai Līviem... Moš Credo ? Credo par 1 vakaru ņem 800ls(runāju ar G.Lintiņu , tā ir oficiāla informācija). Par Līviem bail iedomāties , kur nu vēl Prāta Vētra.
Cik Skyforger vai Flaying varētu atļauties prasīt ?

Varam arī salīdzināt maciņu biezumus kautvai , esmu pārliecināts ka pops uzvarētu ;).

Stils nenosaka vai tu būsi biezais vai nē. Bet ja tu izdomāsi spēlēt heavy metal , es uzreiz zinu , ka tev nekad nebūs nekā , kā vien tas , ko būsi nopelnijis strādājot ierindas darbu.
Taču ja tu izdomātu spēlēt Popu , es teiktu : "ja paveiksies , moš kautkas sanāks".
Stils nosaka izredzes... Moš pops nemaz nav tik bagāta štelle , bet izredzes izsisties viņā ir daudz vairāk nekā tagad spēlējot Brutal Death(nerunāsim par tiem kas sāka jau laicīgi) ;)
0
Nu, šoreiz jau Iatollah tā kā pareizi saka.
0
Nja, nu taisnība jau diemžēl ir. Vienīgi tas nenoliedz iespēju ka parādīsies tāda grupa, kas ieliks tur kko tādu, kas pēkšņi paraus īstos cilvēkus īstajā laikā un vietā un sanāk kā sanāk pēkšņi parādās jauni CC kas ir gan bagāti gan slaveni, bet pateicoties mūzikas pārpilnībai tik tiešām tāda iespēja ir gauži maza. Ta jau ar to heavy drīzāk kkur uz priekšu var tikt.
0
Man liekas, ka lai tiktu uz priekšu galvenais ir sakari un veiksme. Mums reiz viens džeks (kādreizējais "Skumjo Akmeņu", vēlāk "Ledus" ģitārists) stāstīja to. Formula tāda - ierakstam dziesmu, pohuj kādu, bet vajag "lai ir odziņa". Tad jāpalaiž pa radio un tālāk tas, vai tas gabals kļūs par hitu, ir laimes spēle. Neizskaidrojamu sakarību dēļ izdodas kādam konkrētam gabalam/māksliniekam un tā arī tā lieta aiziet...
Kā jau +Enemy+ sacīja - "pēkšņi paraus īstos cilvēkus īstajā laikā un vietā".
0
daudz ko dod arī tas , cik ļoti katrs mūzikas stils ir pieprasīts maksātspējīgākās publikas apkārtnē.
Kā Enemy teica par to ka ar heavy drīzāk uz priekšu var tik - tas tapēc , ka iekš Heavy ir gana daudz dziesmas , kuras mans opis atzītu par "smukām" , bet death nekad neuztaisīs neko , lai viņš to atzītu par mūziku. Vienkārši - jo plašākas cilvēku masas aptver , jo labāk(tā izsitās Bon Jovi , Twisted Sister , Winger utt) - taisija rock'u , kas patika headbangeriem 80'tajos , un pie reizes smaidija , un nēsājās iespīlētās biksēs dziedot balādes uztrauktajām māmiņām , kas baidījās ka viņu bērnus nonosit koncertos , pie reizes piesaistot vairāk daiļā dzimuma pārstāves(būsim godīgi - Kips Wingers meičām patiktu labāk nekā Kriss Bārnss :DDD)...
Vot tā ir vienīgā atšķirība , bet arī tagad , Heavy ir tāds pats undergrounds kā Death(vismaz Latvijā , izredzes nav ne vieniem , ne otriem).
0
Diemžēl nāk klāt visādi stulbi nosacījumi. Viens džeks, kas pastiprināti interesējas par tādu populārāku mūziku, stāstīja, piemēram, ka tagad dziesmā, lai to ņemtu komerciālie rāčiņi un MTV, piedziedājumam jāsākas vēlakais pēc 30 sekundēm. Jo tagad ir dafiga ppublikas, kas jaunas dziesmas ilgāk arī neklausās, dzen uz nākošo vai pārslēdz staciju. Es domāju, ka šādi apstākļi var atbaidīt ne vienu vien, kam mūzika ir tiešām sirdslieta.
0
Jelgab, lai tās radiostacijas tiešām patiktu tai publikai, uz kuru specializējušās, ir taču jāpielāgojas. Ja arī mūzika var būt nekomerciāla, tad nekomerciālas radiostacijas ir krietni vien lielāks retums (nenoliegsim, ka ir). Jebkurā gadījumā, ja hits aiziet, spēlēs arī neatbilstošu gabalu. Ar Dooriem bija tas, ka sākumā ērģeļu solo no "Light My Fire" tika izgriezts, jo dziesma bija par garu un komerciālie gudrinieki domāja, ka nevienam to nevajag, bet, kad dziesma aizgāja tautā kā hits, sāka spēlēt pilno versiju :)
Skumji gan, ja tā gabala apgraizīšana notiek tieši uz tās daļas rēķina, ar kuru varētu izcelties... Tā laikam arī gadās visbiežāk - īpašās vietas, kurās ir kas interesants, nemaz netiek nospēlētas pa komerciālajām raidstacijām...
0
Laikam tagad saprotu kapeec visbiezzaak darbaa klausos Lr1, tur dziesmu mazaak kaa citaas stacijaas
0
Tāpēc es radio neklausos vispār.
0
es arī :D
0
Chazzzrock... nekomerciālas radiostacijas Latvijā ir retums, man šķiet, ka tādas vispār nav...
bet ārpus Latvijas ir pietiekoši, kur cilvēki interesējas par noteiktiem mūzikas stiliem ir savas radio stacijas, kurās var daudz ko jaunu uzzināt par un ap tiem stiliem....ir takš metāl, heavy .... utt..radio,kuri nonstopā laiž jaunas un vecas grupas gabalus...
man pašam sirdslieta ir grind un cik tik nav pavisam nejauši uziets uz grind radio stacījām un dzirdētas gardas blicītes par kurām vēl šodien ...nebūtu uzzinājis, ja nebūtu to radio klausījies!
bet tiem pop radio manā skatījumā nākotne būs tāda kā bija stalones un veslija snaipa tajā filmā īsti neatceros nosaukumu...tur radio stacijas dziesmas ilgums bija kaut kādas 30 sekundes....! 8) Hīts nr.1
0
Ninja, tas ir reāls radio vai kaut kāds neta radio?
Par tiem metāla radio ārzemēs ir tā, ka tur, kur ir daudz cilvēku, arī pie maza publikas procenta, klausītāju skaits sanāk daudz lielāks nekā Latvijā, līdz ar to tās stacijas vismaz atmaksājas :)
0
mjaa taa jau ir ar taam stacijaam,tev taisniiba mums jau maza taa tauta, ko gan var gribeet...lai gan piemeeram nemsim to passu LAtvijas poproka lepnumu Praata veetra ja jau viniem pietiktu ar Latviju saubos vai vinni tik loti biezzi riikotu koncertuures pa krieviju un dziedaatu krieviski un sadarbotos ar Bi- 2 (grupa no Krievijas) kaa gan savaadaak izsitiisies ja ne pa radio, un tai Krievijaa tak to cilveeku ir daudz kuri klausaas to radio un tur tiessi skan tas gabals skollskije ullici un aiziet iistaa vieta un iistais laiks 8)

viniem jau ir dazadi tie metala radio...ir reallie radio kurus var klausiities gan magii gan internetaa, ir arii tiiri interneta raadziinni!....kuriem tiemzzel papisu adreses, jo nesen parstarteju kopi un cuss linki izdzesaas kopaa ar windows ...
0
Last.fm taču ir kaut kas uz to pusi, ne?
0
iatollah, 10. decembrī, plkst. 21:49
"Ja godīgi - es būtu tīri apmierināts , ja es būtu populārs , man būtu brīva pieeja maucīgām(bet smukas ir anyway) sievietēm. Nauda un mašīnas , kā arī fani kuriem patīk tas ko tu dari ir katra cilvēka sapnis."

Tā aug tā jaunā ragulopu paaudze.
Ko? Nepiekrīti? Nu padomā - cilvēki, kas ar atplestām mutēm seko līdzi kādam izvirtušam, ciniskam un dumjam elkam un vēlas kļūt tādi paši. Kā vēl tādus nosauksi?
0
"Katra cilvēka sapnis", bļeģ ...
0
A ko, vai tad var būt arī citādi sapņi?
0
Var būt arī slapjie sapņi...
0
Tie vaita nau tie paši?
0
kk:( - vari jau tēlot nekomerciālo veci , ar pārgudrajām domām par dzīvi. Bet visi iekšēji zin , ka neatteiktos no tādas dzīves , ja būtu tāda iespēja. Nodirst var droši , jo zin ka pašam nekad kas tāds nespīd. Es vienkārši godīgi pasaku , bet tu gribi tēlot pareizo... manis pēc ;)
0
atkal tu attiecini uz visiem kaut ko, diezgan tizli spriest pēc sevis par pilnīgi visiem
0
Quorthon - ok , ja tev ir nauda kuru tu negribi - atdod to man... kur mēs varam satikties lai es varētu saņemt viņu ?
0
Iatollah - pats te visu laiku pārmet, ka tev piedēvē tekstus, ko neesi teicis, bet tagad pats no sava materiālista skatupunkta izdari secinājumus par visiem. Tipa tā nevar būt, ka visi tā nedomā, gan jau viņi tikai tēlo.
0
Iatollah jautājums filosofisks bez gala. Kas ir nauda?
0
norēķinu līdzeklis...
0
ar filosofiju (gudrības mīlestību) tam nav itin nekāda sakara ..
0
nauda ir lai vinju nodzertu :)))
0
A par naudu es prasīju tāpēc, ka pēc būtības nauda ir līdzeklis, kas vajadzīgs lai tiktu pie lietām, bet no iatollaha postiem rodas sajūta, ka viņam tas ir jau pašmērķis. Tur jau tā "filosofija" Vai nauda ir vērtība pati par sevi, vai nē?
0
ha ha ah iatollah iemaacies speeleet pats, cik esmu dzirdeejis, tad tu pat nevari nospeeleet Kiss kaverus, kur nu tu veel taisies kritizeet kaadu citu? otrkaart kur tu maaciijies speeleet basu, kaut kaadaa beernudaarzaa vai kur....?
0
tas ka tu esi paaris reizi suuduugi paspeeleejis uz skatuves nenoziimee ka tu vari daudz lekties iatollah! ja tu speeleetu ciesami tad cita lieta, bet tu pat ciesami nespeelee, taa ka nu vari izbeigt dirsties un doties pamaaciities kaa pareizi basu tur...!
0
Prieks ir ļoti jauka lieta , un patīkamas emocijas koncertos arī - bet tomēr , visu dienu strādāt lai nopelnītu naudu , kuru sagrūzt mūzikā , un no tās naudas vairs nav ne smakas - saviem bērniem es nenovēlētu.

p.s - es nesūdzos , es izklāstu situāciju , tā jau viss ir zajebis , bet nu - man būtu žēl ja arī mani bērni saslimtu ar mūziku , kurā ir jāgrūž iekšā , bet laukā nekas nenāk... Vot tā ! :)

spriezot peec tevis teiktaa tad jau tu baigo naudu taisi un tik muuzikaa gruud iekshaa, kaa ari esi baigais fanaats iatollah, nu ko, laikam jau tu skolaa ar kretiinu abi garderoobes galaa seezot izdomaajaat piki taisit? vai taa ir? un kaapeec tad tu pameti kretinu? vins tev trauceeja vai vienkaarshi tu negribeeji asocieeties ar vina draugu klaunu....? kaa tad patiesiibaa ir...?
0
blla tiessam smiekli naak par tevi iatollah-misters lielaa mute blla!~ vienkaarssi pizggec ka nonnirdzos, kad paklasuiijos tavas grupas ierakstus .... draugiem.lv muuzikas sadallaa! , nu dzekinn, no sevis te nez ko uztaisiiji bla, kaut kaa taas ritma izjuutas nekaadi nesadzirdeeju tai super labas kvalitaates ierakstaa, kuraa tiek drilleta viena gitaaras partija 3 minuutes un 30 sekundes....tas laikam ir raksturiigs heavy metal atdariitaajiem, blla moss tu arii ggerbies kaa MAnovar ccalli>>? aj da man pohuj vienkaarssi nopeerc sev metranomu un tik tiessam ieguldi naudu, jau tik gudri te vaavullo...naudu jau baigo laikam gruud tai muziikas radiissanaa ne, vismaz vareejaat ierakstiit normalaa kvalitaatee taas dziemas.... bet kas ta es taads perdelis te maaciissu tik attistiitu intelektuaali kaa iatollahs....
0
Graver - cik esi dzirdējis ? cik es zinu , tu ne uz vienu konci neēsi bijis , tā kā nedirs... Zinot tavas spējas mūzikā , es vispār nerunātu - cik gadus tev pastāv tava grupa un cik ilgi tu giču spēlē ? Nav kauns ka pa visu to laiku pat Saksofonā neēsi spēlējis ? Tu jau nu nebūsi tas , kas man mācīs spēlēt ;)

ninja69 - sponsorē normālu ierakstu un būs tev kvalitāte. un par metranomu - nu , precīzu informāciju , kurā minūtē vai sekundē rodas nobīde , utt - konkrētus datus nevis tukšu ļerkstēšanu...
0
A Tu pats paklausies un padomā vai tas kas skan ir ritmiski vai nav.
0
Nu - es tik tiešām esmu klausijies un piesējies sīkumiem... Ok - nav tieši pēc metranoma , a diezvai Latvijā kādam ir tāds līmenis lai iespēlētu precīzi pēc metranoma. Bet cik es klausos tos ierakstus , nu NAV tur nobīdes... NAV tur to lažu tik daudz - nedaudz iegāž jokainā gičas skaņa , bet es klausos un meklēju kur ir kļūda - nevaru atrast.
Palīdzi - pasaki precīzas vietas , būšu ļoti pateicīgs.

p.s - man vakar koncī pateica , ka tie draugu ieraksti rada nepareizu iespaidu par grupu , tapēc tiklīdz būs LIVE ieraksts , ņemsim tos laukā.
0
"a diezvai Latvijā kādam ir tāds līmenis lai iespēlētu precīzi pēc metranoma"

Ir arī tādi, kas var iespēlēt precīzi arī bez metronoma, ja tas būtu vajadzīgs. Pats piesit ar kāju un nevienas lažas. Un tas nerodas no jaunības maksimālisma, lielas mutes un smukām maucīgām sievietēm apkārt. Tas nāk ar centību un pieredzi, ar gadiem, kuru laikā attīstās ritma izjūta, līdz līmenim, kad tu sāc dzirdēt (just) katru MAZĀKO nobīdi. Pieredze vispār ir tā lieta, ko vismazāk iespējams apstrīdēt kaut arī bieži gribās, īpaši ja pašam tās nav.

Starp citu - Tu tā arī neko neatbildēji uz Intara teikto. Lai gan - nevajag arī, tāpat jau visi zina ko Tu teiktu.

Starp citu - cik var prasīt lai "sponsorē normālu ierakstu"?! Kas ir?! Paši kaut kādi bomži? "Fēniksā" viena dziesma - 50 Ls. Tas ir tik daudz, ka pa visiem grupā nevar samest? Jeb jums "Fēnikss" par švaku? :DDDDD Jūs vispār kādreiz esat bijuši studijā. Gints ar jums ņemdamies toč nošautos, jo tas džeks, tici man, ir redzējis daudzus, kas PROT iespēlēt pēc metronoma. (protams viņš ir redzējis arī ne mazums tādu, kas neprot)
0
un vēl viens "starp citu" - neapvainojies ka mans komentārs sastāvēja no vairāk kā 2 vārdiem. Cik atceros Tevi te vienā citā forumā tēmā šāda lieta uztrauca, kad Tu tur ar Faunu diskutēji.
0
:)
0
Vo, to es saprotu, Korķis vismaz normālus komentus raksta - divas pieturzīmes un basta, nevis te drukā palagus...
0
kk:( - mēs bijām uz sky-m, un pēc tam sapratām, ka uz studijām labāk vispār neiet...
0
kk:( - mēs bijām uz sky-m, un pēc tam sapratām, ka uz studijām labāk vispār neiet...
0
sky-m :DDDDDDDDDD

kk:( - es vareu saderēt , ka ja palaistu kopā ar metranomu ierakstus , kautkādas nobīdes vienalga kautkur rastos , kautvai ļoti sīkas , bet cilvēks nav robots tomēr ;)

A par ierakstiem - nu , nav ko prasīt normālus ierakstus , ja pats nevar par viņiem samaksāt. Vai mums tādi būs , ir atkarīgs no mums pašiem , tā kā nav ko pie "kvalitātes" piesieties ;)
0
Stulbie palagi. Es neko nesaprotu!
0
Stulbi palagi ir tikai vienam šeit.
Tie stulbie ir tie palagi, kuros ir pateikts viss par visu, bet nekas no tā nav saistīts ar diskusijas tēmu....
0
Nu ja un to jūs ar iatollahu konstatējat tos palagus pat nepalasījuši.
0
man pietika jau ar pāris palagiem lai es saprastu , ka nevēlos vairāk to bullshitu lasīt. Es neko jaunu no viņiem neuzzinu... Tad kāda jēga lasīt vienu un to pašu vislaik ?
0
Enemy, tu gan esi dīvains. Es noteikti esmu izlasījis, ja reiz atļaujos par tiem spriest! ;)
0
Nu, labi. Malacis. Bet Tavs kolēģis gan jau paspēja atzīties. :)
0
a es neteicu neko par "stlbiem palagiem" , es teicu ka sapratu ka to huiņu negribu lasīt un viss - tā kā nepiekasies... viss... basta...
0
iatollah tu esi taads ambaals nezinu kuraa gadaa tu esi atpalicis ... nah... vispaar laikam esi aizkeeries tajos gados pirms veel radaas grupa Manowar ...8) ....

tu izlasi savu komentu LEENAM UN VELL LEENAK :
a es neteicu neko par "stulbiem palagiem" , es teicu, ka sapratu, ka to huiņu negribu lasīt un viss - tā kā nepiekasies... viss... basta...

VISPAR SAPRATI KO PATS UZRAKSTIIJI>?

kaut kaa iepriekss atceros ka tev bija vislielaakas pretenzijas par palagiem...
tu saprati....8)
ka tu pats visvairaak no visiem klatesossajiem visur visiem visos topikos piekasies.... tu pat vardiem piekasies.... un re ku pats sevi iegaazi iemani tikai KAA PATS SAPISIES VARDU SPEELEE : STULBIE PALAGI - ES NEKO SLIKTU NESAKU - ES SAPRATU - ES HUIJNAS NELASU!
lab tas taa.... tik karteejo reizi parliecinaajos par tavu smadzenu mazasiniibu, respektivi skaabeklla truukums
tev galva biezzi saap>? 8)

mjaa tagad par tiem ierakstiem! ....
laikam Skiet ka KK:8( pareiz saka, ka ccaliem Fenikss par ssvaku, ja jau sky m - jaa ir iists speeks! un veel ir tikai viena vieta kura ir cieniiga grupas Lazarus ierakstam taa vieta ir ierakstu studija un megu zaale - Sound devision ( atvainojos ja ne taa nosaucu vietu )
pasaki ka jums pat nav 30 ls prieks vienas dziesmas lai aizbruktu uz Cesiim vai Liepaaju, kur iisti bija nepateikssu, tik zinu ka pie LOMiKA! ieraksta labi par taadu cenu un skan bikin ssvakaak par feniksu, bet saakumam vairaak nekaa LAbi...gribi ieraksta piemeeru , tad ieej draugos.lv muzikas sadallaa un paklausies grupas ENHET ierakstus, un ko pateiksi ka suudiigi skan>?
lai gan nebriiniisos ja tu taa pateiksi!!!
bet katra jau dara kaa zin kaa pareizaak un labaak!
0
piedod gari sanaaca nemssu piemeeru no KORKKA
0
:)
0
uj es tur passas beigaas izlaidu vaardu tikai neuztraucies un nepaarproti tas nav galiigi taa domaats.... tur ir sekojossi ....
bet katra GRUPA jau dara kaa zin kaa pareizaak un labaak!
ATVAINOJOS!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas